Lazarus
0
Cepuri nost! Paklausījos draugos, un tiešām džeki labi močī. Es ar hevīšiem esmu uz jūs, bet šie zēni tiešām rāda klasi. Soliņi labi. Tā basa iespēlīte super. Skaisti. Un balsī arī jūtams materiāls. Pats galvenais, ka kopā skan pārliecinoši. Jūs, džeki, esat super!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Līdzinās klasiskam ironijas piemēram. Tāds mums bija nepieciešams diskusijā par "lielāko ironiju".
0
Nepatīk.... neko sev tīkamu nesaklausīju... balss garām, soliņi basi tādi nekādi... un kautkas vēl tur nevisai...

bet prieks ka cenšas! m/
+1
HAHAHA!!:D
-1
labi vien ka tie kam nepatīk ir smagā mazākumā uz to fona - kam patīk...
tapēc īpaši šie komenti nepiš(nu cik būs to ierēcēju ? 10 ? 30 ? 50 ? pagaidām 4 - gaidīsim gala skaitli)... sīkumi ;)

p.s - skaidrs jau sen , ka te pamatā desu fani ir. Bet nu - kā vienmēr pierādās - koncertos neviens nekādu ironiju netaisa , un visiem tīri labi patīk ;)
0
Ar tām ierakstītajām dziesmām ir apmēram tā. Koncertos ir cilvēki, kas stāv un klausās, bet ir arī tādi, kas fano un atbalsta. Vislabprātāk atbalsta panki. Un pankts Guntars teica, ka dziesma Images In My Mind viņam liekoties visforšākā. Mēs, protams, izvēlējāmies ierakstīt tās dziesmas, kuras patīk cilvēkiem, kas mūs atbalsta. Ja atnāktu kāds, kas klausās smagāku mūziku un paklausītos koncertā objektīvi, tad mēs labprāt uzklausītu ieteikumus par to, kuras dziesmas vajadzētu ierakstīt publiskāk. Pagaidām situācija ir tāda, ka panki ir tie, kas atbalsta, tāpēc pankiem arī ir ierakstītas dziesmas ;)
+4
Pilnīgi pareiza pieeja! Dziesma tiešām lipīga padevusies. Un baigi labi un izjusti tiek izdziedāta. Pie izrunas, arī, var redzēt, ir piestrādāts. No sākuma neticēju, ka tie ir vietējie. Domāju: johaidī! Deep Purple? Nē, nu dzirdams, ka ir odziņa sava un nevienam no vecajiem labajiem tā pilnīgi pielīdzināt nevar. Es jau personīgi arī plaģiātismu nepanesu, tā kā respect par svaigām idejām! Un grupas foto arī redzams, ka džeki nav atnākuši jokot. Super!
0
:)~~(:
0
Es arī māku spoguļattēlus taisīt.
3773
Šis ir baigi doršs un universāls, var saprast tik dažādi :)
0
:D
Nevis "doršs", bet "foršs" :)
+1
borščš<->ščšrob
+1
ņā... atgādināja ka Led Zeppelin no utras puses lasās kā "Nileppezdel" - kādreiz likās smieklīgi...
0
iatollah-tas "ka te pamatā desu fani ir"(?) jau nenozīmē, ka tiem automātiski hevītis nepatīk :)
koncī Lazarus neesmu vēl dzirdējis, bet gan jau
un par mūzikas profilu draugos, sorry, nepavelk
+3
Ja jau likāt draugos ievērtēt savus mākslas darbus, tad jau komentus arī gaidījāt, tāpat kā Collide gaidīja par Lietuvas konci un tāpat kā visi pārējie visu laiku gaida. Es tikai izsaku savu viedokli... Man ir dota šī iespēja, un kāpēc gan ne? Vai tad es kautko sliktu saku? ;) Es tak gandrīz nomiru no smiekliem, kad beidzot dzirdēju, ko mūzikas instruktori ir sameistarojuši. :))) Bet viss jau ir čikiniekā. Jauni, radoši cilvēki. Es tak neko... Pabraukāšu savos 30 ar savu parodiju par mašīnu, ja senči laidīs tik vēlu no mājas ārā. :D

Ar patiesām emocijām, jūsu mīļotais Faunzzz :*
0
Lazarus ierakstus neesmu klausijies, bet cik nu divos končos ir redzēts puikas spēlē uz goda :) kaut gan tik klasisks un "manowarisks" heavy man nav tas tuvākais mūzikas stils- ir ok.
0
Ai - tie ieraksti sūkā , to visi saka(mājas apstākļos ar datoru veikti)... Koncis ir pavisam savādāk - Fauns būs jāielūdz kādreiz uz bezmaksas tikšanu iekšā :D
Bet nu es pieļauju ka būs vēl tas Fresh Blood fināls uz kuru ganjau visi atvilksies - ja vien jums netraucē tas ka nevar dzirdēt vokālu , tad jau viss būs ok , varēsiet ironizēt pēc tam ap nopietnāku informāciju , nevis mistiskām "nobīdēm no ritma" , kuras neviens tā arī nekad atradis un iebakstijis ar pirkstu precīzā momentā , kad tas notiek...
Āmen , Lazarus spārda dirsu , un vakar Sucksofonā moshings un headbangings gāja uz "uhh"...
DubultĀmen..
0
ir lab, ar katru konci Lazarusiem arvien labaak un labaak izklausaas :))
0
Iatollah - nē. Ieraksti ir baigi tr00, vienkārši cilvēki visi ir kurli, tāpēc nesaprot, cik ļoti kruti ir mūsu ieraksti!!!! Kā pēc mūsu Fresh Blood kārtas Kārlis ierakstīja metalshow.lv: "Lazarus kruti, pārējie sūds" :D
Tad nu gan bija riktīga diršanās uz mums, lai gan patiesībā lielais dirsējs bija Kārlis, kuram mēs pat teicām, lai izbeidz kasīties un visus par gejiem saukt :D
0
brain_in_fire - tu šodien esi jau otrais, kas to saka :D
0
nu ja ta jau es ar kurls, man tie ieraxti ne paaraak, dziivajaa labaak :)
0
brain_in_fire - man pašam tie ieraksti riebjās. A dzīvajā man riebjās nedaudz mazāk :D
A par ierakstiem - tiko būs iespēja sadabūt nedaudz vairāk Live ierakstus , ieliksim tos , cerībā ka tie būs izdevušies nedaudz labāki - jo pagaidām nav ne laika ne naudas , ne pārliecības par saviem spēkiem , lai ietu uz Sounddivision pa 17ls stundā rakstīt dziesmu , kura būs tikai iemesls faunam nodirst visu ar ziliem tekstiem...
0
brain_in_fire - nu pareiz, ka kurls. Ieraksti ir super-ūber-tr00. A dzīvajā jau ir fonogramma. Mēs vēl sakām, ka tur daudz dziesmas spēlējam, bet patiesībā mēs vienkārši dīdamies pa tukšo, kamēr fonogramma visu laiku tās divas dziesmas uz maiņām atskaņo ;)

Bet ja nopietni - paldies brain_in_fire un pārējiem, kas nevis ņirgājas vai apvaino, bet pasaka ko labu :) Tad vismaz ir jēga censties nākamreiz nospēlēt vēl labāk un sataisīt foršākas dziesmiņas. Vismaz zināms, ka būs kāds, kas to gribēs klausīties, nevis tikai par to apvainot :)
0
chaZZZrock - ja dikti vajag varu arii panjirgaaties :D
0
Droši. Redz, es jau pats ar to daru :D
0
ā, vēl viena atkāpe- dziediet jau juus visi iekš Lazarus diži, tikai balsis jums ne ar ko neizceļas, derētu ko skanīgāku, plašāku, bet iespējams tas ir laika jautājums.
0
O! Beidzot kāds pasaka kaut ko sliktu objektīvi :)
Paldies, Viesuli, mēs jau mēģinam iemācīties dziedāt...

Faun, es saprotu - mēs Tev esam tizluma kalngals. Bet, ko Tu teiktu, ja mēs iemācītos un nospēlētu kādā koncī Tabestic Enteron kaveri? :D
-1
"iemācīties"... tu ņirgājies speciāli , ja ?
0
brain_in_fire, šodien, plkst. 00:09 [Profils] [Link]
chaZZZrock - ja dikti vajag varu arii panjirgaaties :D

chaZZZrock, šodien, plkst. 00:13 [Profils] [Link]
Droši. Redz, es jau pats ar to daru :D
0
Tikko, kā kāds sāk glaudīt pa spalvu, tā obektivitāte sāk spiesties laukā pa visiem iespējamajiem caurumiem. :D
Veči, saņemamies !! Būt par jājamo zirdziņu nevienam nav patīkami, bet par tik hipertrofētu neiecietību - kas jūtama, lasot jūsu komentārus, aprakstot vai diezgan prastiem līdzekļiem cīnoties, cenšoties apliecināt haevy attālu mūzikas žanru mīļotājiem savus ieskatus par "pareizu muzīkas gaumi" vai dzīves vērtībām - nereti tik tiešām nākas vēderu turēt, lai nenoveltos no krēsla otrpus monitora :)))
+2
"Bet, ko Tu teiktu, ja mēs iemācītos un nospēlētu kādā koncī Tabestic Enteron kaveri?"

T.E. koverim jums vajadzēs divas ģitāras, bet labāk to laiku izmantojiet savam materiālam, jo, ja viens no jums (neatceros kurš) nevarēja Urskumugus pavilkt, tad T.E. pavilkšana jums būs "life-time" projekts.

Kā jau teicu: viss ir čikiniekā. Jauni, radoši cilvēki ar tāliem mērķiem ir ļoti labi. Ticu, ka jau pēc pāris gadiem ar savu ticību sev būsiet sasnieguši ievērojamu līmeni un ar ierakstiem viss būs čikiniekā. Es taču neesmu nemaz tik ļauns, cik dažreiz man patīk izskatīties. Ļauj tak papriecāties, kamēr vēl ir tāda iespēja. Skaties, es pat jums kādu reklāmu šeit noorganizēju :))) Un šo tēmu uztaisīju tāpēc, ka pietiek pūsties. Laiks pasmaidīt.

Visas negācijas savā virzienā jūs iemantojat ar savu, kā kk:( precīzi teica: skaļumu, kam apakšā pagaidām nav nekāda pamata, nevis ar to, ka visi apkārt būtu idioti, kas neko nesaprot. Iegūstiet respektu nevis nenogurstoši berot gudrības un visiem demonstrējot kā mācaties spēlēt, bet pasēžot pie materiāla un savas spēlētprasmes pāris gadus, lai tad iznāktu ar lielu blīkšķi, kas atbalsotos mūžībā, nevis iestrēgtu Saksofonā.

Tev gribās, lai tev ar pirkstu iebaksta tajā vietā, kur kautkas nav tā... nu bet, cāļuk, tu nesaproti, ka te jau ir beztolks sēdēt un skaitīt cipariņus? Nepietiek ar to, ka tas viss kopā ir pilnīgi nebaudāms? Vai tiešām tam ir vajadzīgs uzskaitīt katru bungas sitienu, kurš ir divreiz klusāks nekā iepriekšējais, izskaitļot kāpēc breiks ir neveikls un izklausās ievietots savā vietā mākslīgi un izpildīts bez nekādas ritma izjūtas, nemaz nerunājot par to, ka ģitāras riffs, kuru maļat viscauri dziesmai uz riņķi, katrā reizē kautkur ierauj pa liekai skaņai? Nu nav pēc tā vajadzība. Ja nav izjūtas, tad nav. Jūsuprāt, iespējams, mūzika ir aukstasinīga matemātika (līdz kuras realizēšanai jums vēl tālu, ja tiešām gribat kā roboti atspēlēt savus cipariņus), bet man, piemēram, tā ir tiešā saikne ar to, ko varētu apzīmēt ar vārdu "dievišķais".

kaveristi... ;) Smoke In The Water pirmo riffu nevarat tīri un smuki nospēlēt, ķeraties jau pie izvirtuļiem. ai ai... bet ja nu tiešām gribat spēkus izmēģināt, tad uz Godzillu nemaz neceriet. :)) ja koveris, tad tā lai jūt.
+1
To pirksta bakstīšanu gribēju vēl papildināt ar salīdzinājumu. Iedomājies situāciju. Tu aizej uz randiņu ar meiteni. Bet viņa ir kautkāda dīvaina. Izņem no matiem košļeni un iebāž to atpakaļ mutē. Urbina degunu. No viņas smird pēc čurām. Vienā brīdī, viņa ceļoties kājās saplēš zeķubikses un tu ieraugi, ka viņai pār kāju pārskrien kautkāds kukainis... un turpinam tādā pašā garā... Un kad tu šokā pārnāc mājās, tev viņas sencis ir atrakstījis vēstuli, kurā pieprasa, lai tu viņam precīzi uzskaitītu, kas kurā momentā tevi nav apmierinājis, ka tu esi aiztesies no tā bābieša pa gabalu. Lūdzu tagad uzskaiti, pulksten cikos viņai tas kukainis pārskrēja pār kāju, cikos viņas pirksts tika ievadīts degunā, un cikos izvilkts. Tā, lai nebūtu te nekādi subjektīvie "man viņa nepatika tāpēc, ka tr bija tas kukainis un viņa urbināja degunu", bet objektīvs paskaidrojums ar reāliem faktiem.
0
Atceries, Iatollah, kaut kad ierakstīju, ka pēc visas jūsu izpildīšanās forumā gribas dzirdēt, ko jūs paši spēlējat. Nu, kā redzi, cilvēki ir paklausījušies.
+1
Man nekad nav paticis, ka apliek ļaudis, kas kaut ko cenšas darīt (bet viņiem nepadodas). Bet, svētais metāl, ja kāds visā pasaulē uz to uzprasījās,tad tie bijāt jūs.
0
Un vēl. Jūs priecājaties par reklāmu, un tā nudien ir izdevusies. Taču der atcerēties, ka pizģec aktīvas reklāmas laiks ir klāt līdz ar pizģec laba produkta ierašanos.Te radusies nesakritība.
Atvainojiet, esmu iedz...
0
Starp citu, lai Lazarus noder komunikācijai: cien. Faun, K.K., Malēj - kad būs jūsu nākošais koncis?
+2
Neesmu dzirdējis, bet man jau tagad patīk. Tā turpināt !
+1
Lūkasa evaņģēlijs 16:20:
Bet viņa durvju priekšā gulēja kāds nabags, vārdā Lācars, tas bija apklāts ar vātīm, un priecājās, ja varēja ēst druskas, kas krīt no bagātnieka galda. Un suņi nāca un laizīja viņa vātis.
0
Āmen!
0
"bet ja nu tiešām gribat spēkus izmēģināt, tad uz Godzillu nemaz neceriet. :)) ja koveris, tad tā lai jūt."

Nu skāde...Es kā reiz to jau biju iemācījies pēc kaut kāda koncerta :D
0
Paldies, Juods! Pāris pantus tālāk (kad Lācars jau paspējis nomirt):
"Bet Ābrahāms teica: piemini, dēls, ka tu savu labumu esi dabūjis, dzīvs būdams, turpretim Lācars - ļaunu. Tagad viņš tiek iepriecināts, bet tev jācieš mokas."
Redz`, Lācaram baigās skādes bija, par kurām tu citēji, bet pēc tam par visām problēmām nāk kompensācija pozitīvā formā :)
0
hey ChaZZZroks malacis jau zin Godzillas dziesmu nospeeleet.... spiezzu roku! 8)
bet vieniigi lai taa dziesma buutu pilniiga, ja tomeer buus tas kaveris ta jums buus tirguu kaada dziiva cuucinna jaanopeerk, lai taa piekviec, vai arii piedaavaajiet cuukmenam lai piekviec>?
kas zin varbuut vinns tikai priecaasies! 8)))
+1
Par to jau neviens nešaubās. Neviens pēkšņi nekļūst par pasaules čempionu svarcelšanā, neieguldot tajā darbu. Bet tie, kas var uzspiest uz krūtīm tikai pārdesmit kilogramus parasti sēž zālītē un strādā, nevis cepās pilnā rīklē kautko par teoriju kā ir jāspiež divreiz lielāks svars par pašu ;)

Un es nopietni saku. Jūs, džeki esat malači. Katrā jokā ir sava daļa patiesības. Tikai, ja jūs nejūtat to, ka jums vēl ir ļoti nopietna sevis ieguldīšana šajā lietā priekšā, tad jums ceļš līdz tiem labumiem var ievilkties ilgāk nekā tam vajadzētu. 17 gados spēlēt tā kā jūs ir apskaužami, ņemot vērā mūsdienu jaunatnes attīstības spējas. Lielākā daļa, šķiet, savu attīstību iekavē tieši ar pārlieku aizraušanos ar tām vērtībām, ko jūs tik augstu ceļat. Jūs to nostādat kā gala mērķi, kamēr citiem nav jābūt slaveniem, lai čillētu maucīgu sieviešu sabiedrībā un brauktu ar lepniem autiņiem.

Es arī 17 gadu vecumā klepoju mikrofonā. Tikai mans bonusiņš bija tas, ka toreiz apzinājos, cik sūdīgs growls man nāk ārā, un cik ilgi man vēl ir jāstaipa balssaites, lai vispār bāztu galvu no mēģu telpas ārā. Un ne labi "komentāri" no apkārtējiem toreiz palīdzēja, bet intensīva darbošanās mēģu telpā, kurā atradāmies katru otro dienu - visu dienu! Uzmundrināja nevis labi vārdi no tiem, kas atnāca paklausīties, bet savs progress bija tas kas darbojās kā dzinējs. Ir tiešām patīkami, kad jūti, ka esi atradis savu nišu un šī celšana tev sagādā ne tikai mazāku piepūli, bet tu pat gūsti no tā baudu. Kā arī apzinies, lai celtu vairāk par citiem, no sākuma tev ir jāceļ vairāk par sevi. Un galu galā saproti, ka patiesībā tā visa ir tikai viena vienīga vairāk-celšana par sevi, un citi tur kalpo tikai kā tavi līdzgaitnieki un domubiedri, nevis konkurenti, kuri būtu "jāiznīcina" :)) ...protams, tam visam pa vidu neaizmirstot daudz un dikti klausīties, ko citi cilvēki jau pirms tevis ir pasaulē uzražojuši. Kost vaļā viņū tehnikas un vispār dzirdēt, cik tālu viņi tur svešās zemēs ir tikuši pa visiem šiem gadiem, lai apjaustu savu daļu, ko ņemt savā aizbildniecībā, papildinot kopējo katlu ar kautko progresējošu un baudāmu.

Bet es jau tikai tā.. skaļi domāju un dalos pieredzē, lai jūs iekustinātu uz aktīvāku sevis izkopšanu, un nekādā gadījumā neesmu apsēsts ar pārliecību, ka visiem tagad būtu manī jāklausās atplestām mutēm. Turās, vīri. Gan jau vēl alu kopā padzersim... gal'nais ļaunu prātu neturēt. :)

Bet T.E. turpmākā darbība lai paliek baumu līmenī };] Man patīk klausīties ko tikai cilvēki neizdomā. :))
0
Uz afišas bija rakstīts, ka T.E. iesildīšot Napalm Death.
0
Ja? Es, savukārt, dzirdēju, ka mēs meklējam jaunu bunģieri. :)
0
nemuldi! :O man teica ka TE izmantojot drum machine
+3
ļaudis melš, ka Fauns dročī.
0
Faun, vai ta mēģis katru otro dienu daudz skaitās? Mēs ar spēlējam katru otro :) Visu dienu gan parasti nesanāk, jo skoliņā jāmācās vai jāstrādā (kā kuram)...
Paldies!
+1
Kamēr tev ir 17, tikmēr katru otro dienu nav daudz. Ar laiku paliks grūtāk izbrīvēt laiku kaut 2x nedēļā. Un ja vēl par tiem laikiem ir jāvienojās vēl ar 4 cilvēkiem, tad ir kā ir... Apsievosies, apkrausies ar rēķiniem. Parādīsies iespējams vēl kādas intereses bez mūzikas... kā piemēram dročīšana.. :)

Intar, visi narkomāni dročī. :D
0
labi, ka neesmu narkomaans.
0
laikam jaaiegaadaajas metronoms
-1
Faun - spriežot pēc tiem taviem murgiem par runāšanu utt - tu parādi , kur kāds no mums ir teicis ka māk labi spēlēt vai tml ?
Naheram vajag sasaistīt visu ar to , ko mēs daram brīvajā laikā ?
Es gribu komentēt kautko , izteikt savu viedokli. Vai man nebūtu uz to tiesības ? Te ir vesals bars dirsēju , kas pat ģitāru rokā nav turējuši , a tu uzbrauc mums.
Kāds tam vispār sakars ar to , ko mēs spēlējam ?
Es esmu tev kādreiz teicis kautko ka esmu labāk par citiem vai tml ?
Vai arī - šeit visi dirsēji ir tikai tie kas ahujenna labi growlo , ir baigi tehniskie ģitāristi , vai ūberkrutie drummeri ?

p.s - piesienies arī basam turpmāk , savādāk es jūtos diskriminēts...
0
par basu jau saakumaa labi teica
0
a tur viss ir čiki piki :D
0
Tiek izsludināts konkurss par debilāko nosaukuma "Lazarus" pārveidojumu! Balvas droši vien nebūs, bet varbūt arī kaut ko izdomāsim :D
Varianti "Lažarus" un "Lasaurus" jau ir bijuši, tā ka šeit tie netiks skaitīti par pilniem! :D
0
nee nu klaunu bars, mosh uz cirku ejiet uzstaaties???!!! :D
+1
Mūs jau tur nelaiž :( Baidās, ka mēs cirka lopiem visādas kaites pielipināsim...
0
Ļa Zaurus !!!
Ā , vēl moš Belarus der ? :D

ā , vēl iešāvās tiko galvā : "LaFaunus" :DDDDD
0
atceroties sky-m, pasaules krutaako studiju :D:D:D [slikta duusha palika] lāzerus
0
palikshu vel stulbs lasot sho visu :) bet varu teikt , ka man patik visadi stili, bet shitas ir kkas anals :D
+1
ANALLAZARNUS....
0
nu pareizi, ja uzreiz nepatiik tad ir anaalais.
0
kapeec uzreiz nepatiik vinni tak ir tik forssi....8)
tas bija vienkaarssi mans variants.... anal-skaidrs,ka forssi, la -lai ekstravagantaak un franciskaak ;) , zarnus - latvisko nedriikst piemirst ! tas arii viss
nepatiik man piemeeram anal cunt,
bet patiik anal nasarog, anal bleeding, anal torture, anal blast ... takaa anaaalajam vardam kaa taadam nav sajaa gadiijumaa tada noziime... 8)
+4
Sacelts baigais tracis šeit, visticamāk pateicoties šīs grupas memberu "lielajam postēšanas priekam" šeit saitā, tāpēc interesanti bija paklausīties draugos, kas tad tas Lazarus ir. Es jūs džeki nepazīstu, tāpēc būsim objektīvi:
Es neko neteikšu par ieraxta kvalitāti, jo labi zinu, ka labs ieraxtsa prasa līdzekļus un ir iziets cauri arī šāda skanējuma ieraxtiem... ne jau tas šoreiz ir svarīgākais... Jūs esat pieraxtījuši sev klāt heavy metal, hard rock.. tas lika man aizdomāties un papildus sasprindzināt dzirdes orgānus, jo ļoti mīlu heavy metal mūziku... atvainojiet, bet neko vairāk par punk vai garage metal mūziku es neatrodu.... Kompozīcijas trūkums, melodiju trūkums, nav arī uzmanību pievērsošu ģitāras solo, iespējams, tas ir norakstāms uz ģitārista spēlētprasmes trūkumu , nezinu, bet tāds ir fakts. Bundziniekam es šeit piesiešos visvairāk - kāpēc ir jācenšas spēlēt dziesmā to, kas absolūti nesanāk un klibo... Uzsvari, kolēģi, uzsvari ir jāmācās! Ja tev nesanāk šādi ritmi, spēlē vienkāršāk, nesanāk breks, neliec - nedari neko, kas varētu liecināt par prasmes trūkumu, aizstāj to ar ko daudz vienkāršāku, bet efektīvaku, kas vairāk dzīs mūziku uz priekšu, nevis padarīs klibu un ritmiski neklausāmu...
Kā jau minēju - dziesmās nav struktūras un kompozīcijas... Klausoties es nevarēju atšķirt, kas ir pants, kur ir piedziedājums, kur kāda starpspēle - viss ir vienā chupā, tik mochī...Neiet cauri tas, vismaz man, nav nekā, kas aizķer, pat ne sajūtas, kādas emocijas, vēstījums!?!
Uzskatu, ka heavy metal/Hard Rock mūzikā 70 procenti vizītkarte ir vokāls. Kur šeit ir vokāls? Ja to aizsmakušo, vājo sīksānu jūs saucat par heavy metal vokālu, tad es nezinu...Dave Vincent no Morbid Angel var pretendēt uz operu? Muļķības... Vokālā nav pat melodijas, kas izceltos, knapa skaldīšana līdzi ritmam un viss.. Nu neskan tā balss...un no heavy tur nav ne nots...
Kopumā ņemot visa tā jūsu ņemšanās šeit ir tukša salmu kulšana un braukšana augumā katram, kas jūs "uzdrīkstas" kritizēt, vai iebilst... Tā vietā, lai šeit raxtītu bulšitu, labāk būtu kārtīgi ņēmuši un analizējuši mūzikas kompozīcijas un apguvuši savu instrumentu spēli... jo šobrīd izklausās švaki... nu ļoti, ļoti švaki.
0
Bleakness, labu atgādināji! "Lāzerus" ur super-tr00 nosaukums!!! Man liekas, ka mums vajag uztaisīt dziesmu "Ultraman" :D
"Lazarnus" arī smuki skan, vienīgi tas "Anal" tur diezgan mākslīgi pielīmēts...

Un sākumā mēs domājām, ka esam izdomājuši baigi kruto nosaukumu, kuru vis nevarēs pārveidot kā kādu Gayhem vai Miron Gayden :D
0
lazanus tach skaniigaak nezudeejot koncepciju :)
0
"Faun - spriežot pēc tiem taviem murgiem par runāšanu utt - tu parādi , kur kāds no mums ir teicis ka māk labi spēlēt vai tml ?

Ja gribi, lai runāju tavā valodā, parādi, kur ir murgi? Konkrēti pa burtiem nosauc, kur cikos, kas bija murgs. Nolasi man definīciju vārdam murgs un pēc tam paskaidro, ko tu ar to gribēji pateikt, savādāk es nesaprotu, ko tu esi uzrakstījis.

"Es gribu komentēt kautko , izteikt savu viedokli. Vai man nebūtu uz to tiesības ? Te ir vesals bars dirsēju , kas pat ģitāru rokā nav turējuši , a tu uzbrauc mums."

Es arī gribu izteikt savu viedokli! Un mans viedoklis ir tāds, ka, ja tu paņem rokā ģitāru, tad tu paraksties saņemt citu cilvēku viedokli par to, ko tu dari ar šo ģitāru savās rokās. Ja tu sēdētu savās mājās un nelīstu ar to savu štrumu uz skatuves, kas automātiski nozīmē to, ka gribi visiem parādīt, ko esi iemācījies, tad es neko neteiktu. Tāpēc padomā par to, ko tu liec man priekšā. Vai tiešām bija laiks bāzties ar to savu superīgo blicīti uz skatuves, vai arī tomēr vēl vajadzēja pasēdēt mājās un patrenēties? Vai, piem. uz korīti aiziet un nostādīt to GALVENO NUMUR 1 instrumentu. ;)

(Es patiesību sakot tāpat neko neteiktu, ja vien jūs nebūtu tik mutīgi čaļi, kas, redzams, tik ļoti mīl sevi, ka ir gatavi ziedot pat pēdējo cieņas palieku pret sevi. Ak, šie pieticīgie, pazemīgie lācariņi. Tik klusi knābā savus atkritumus, ka prieks! (atsauce uz trāpīgo Juoda citātiņu no jums tik labi zināmā, vecā labā Lūkasa evanģēlija) Šeit ir tā priekšrocība, ka man nav jāskrien jums virsū ar asiņainu grābekli, bet jādod jums pretspars tekstuāli. Šis ir forums, kur sadurās dažādi viedokļi un "masturbē" savstarpēji, cienājot viens otru ar spēju saskatīt loģiku dažādās sadursmēs, lai pārbaudītu, vai pārstāvētais viedoklis nav galīgi aplams, kā arī pretējā gadījumā nostiprinātu savu spēju loģiski spriest, saprast, oponēt un, galvenais, izteikties. Jūs, cāļi, loģikai nepakļaujaties, bet spītīgi gribat to pakļaut sev. Tāpēc arī nav ko brīnīties, ja jums pēkšņi sāk šķist, ka neviens jūs nesaprot, izņemot jūs pašus. Es arī varu izdomāt savu valodu, kurā runāt ar jums! Piemēram: "(((@@^^^^^^@@@))))". Pizģec, kā pateicu, ne?!!)

Guli, Lācar, un ēd manas druskas!
0
Atbildiet, Lazarus, kaut ko Balrogh.
0
Labāk nevajag, jo Lācars nez kāpēc pretendē uz kritušā enģeļa lomu. "Visi apkārt idioti, es tas gudrais." Tie, kas mani slavē, tie ir savējie, pārējie gan ir jānīdē ārā. Viņš, lūk, apgāzīšot to, ko mēs uzskatam par Dievu. Mūsdienās to dēvē par pašiznīcināšanās tieksmi, ja grūti uztvert... :))) Mazuli, atvelc elpu... Ja tu ieguldītu visu šo atdevi savā basģitārā, tad varētu arī iztikt bez Lācara lomas, atļaujot to pildīt kādam citam, bet katram jau savs...

Bāāā... ku tas Parricide "Kingdom Of Downfall" ir labs. Es eju kveikot. Nabaga nightmare boti...
0
A ko tur viņi lai atbild? Tā jau ir kā Balrogh saka. Pie tam tas vokāls ne tikai nedzied nekādas notis, bet arī neiet ritmā līdz ar visu pārējo. Viens un tas pats gičas rifs kas pa pusei ir smoke on the water rifs un kas tiek atkārtots visu dziesmu katru reizi skan savādāk. Un nevis tāpēc ka tur katru reizi viņš tiktu mākslinieciski atklāts pa jaunam bet tāpēc ka nav ritmiskās stingrības (trenniņa pie metranoma). A otrajā dziesmā vispār katrs savā ritmā ik pa brīdim aiziet. Un pats galvenais ko arī Balrogh teica, vokāls ir viens no atbildīgākajiem pienākumiem šajā jūsu dievinātajā žanrā, tāpēc te ir jāpieliek īpašas pūles lai tas skanētu līmenī. Jo ja piem death/black growlam melodiju praktiski neizšķir, tad nu heavy jau nu gan ir svarīga gan melodija gan pareizi izkopta vokālā dziedāšanas tehnika. Un tur darbs jums vēl 3x lielāks priekšā nekā ar ritmu.
0
Balrogh :
1.Motorhead pirmie ieraksti ir tīrs panks. 2.Accept pirmie ieraksti ir tīrs panks.
3.Es neēsmu sajūsmā par panku visumā , bet nu sanāca ar tādu pieskaņu šis tas... So what ? Since tu neēsi bijis uz koncertu un neēsi dzirdējis arī pārējās dziesmas , diezvai tu vari objektīvi spriest kā mēs varam savu mūziku definēt. Pagaidām neviens nav sūdzējies par neatbilstību aprakstam.
4.Bungas - jā... tur es tev pilnīgi piekrītu - bet naheram tu to saki man ? Vai man ir jāatbild ka grupā ir cilvēks , kas par tuvāku lietu uzskata dzeršanu nevis nopietnu spēlēšanu ? Nu - parādi man kur dabūt labāku bundzinieku , un es tev būšu mūžam pateicīgs...
5.Vokāls - diezvai lielie desu fani šeit vispār var loģiski spriest par vokāla kvalitāti , melodiju vai tamlīdzīgām lietām - konkrēti par tevi : i2.draugiem.lv/img/12/123502/large...
neapvainojies - bet bundzinieki nav tie , kuru viedokli vokāla jautājumos es uzklausītu. Jā - Fauns arī neskaitās(tas tik ir vokālais speciālists). Tapēc - sakarā ar to , ka neviens nekad nav sūdzējies par vokālu koncī , es pieļauju ka tā varētu būt vienk gaumes lieta.

Un par to švakumu and all : es pieļauju ka ieraksts diezgan maitā iespaidu(man tā vismaz teica). Atnāc uz konci , tad varēsi pārliecinātāk kasīties tālāk ;)
0
Enemy - paņem giču vai bungu kokus rokās , un pamēģini apvienot spēlēšanu ar dziedāšanu vispār - redzēsim kā tu muldēsi pēc tam...
0
nu a nah tu visulaiku atmaazeejies? reku tev noraada korekti uz juusu truukumiem a tev jaacenshaas pieraadiit jebkaadiem speekiem ka taa nav par atbalsta punktu njemot kaukaadu konci saxafoonaa kur visi ir nahuj piedzeerushies un vispaar neizshkjir vairs nevienu skanju ka tikai pakratiit smadzenes var - tas nav objektiivs arguments. juusu grupas darbiibas produkti tobish tas ko juus esat tiktaalu paveikushi ir shiis divas dziesmas un ja kritika pret taam nav pamatota tad PRET KO TAD IR?? un tas ka neviens nav pietiekoshi kompetents lai juus kritizeetu - blja TAUTAS BALSS = DIEVA BALSS! juus neesat pietiekoshi kompetenti lai kritiku uzklausiitu! vokaals ir suudiigs bungas ir suudiigas gjitaaras ir suudiigas un bass protams arii un viss kopaa tobish kompoziicija kaa forma/ornaments un koncepcija kaa saturs ir galiigi 0 liimenii. ... un vispaar kaapeec katrs iatollah posts vai nu saakaas vai beidzaas ar atmazku tipa :"vai tad es taa teicu? es taa neteicu. kur kuraa vietaa cikos kaapeec kad? konkreetus faktus luudzu savaadaak TUKSHA MULDEESHANA sanaak.. es tikai gribeeju pateikt ka... utt"
0
Jā, kaut ko tiešām atbildēji. Saki, kas ir tā persona, kā viedokli Tu uzklausītu?
0
Iatollah tas bija teikts.
0
:)
+1
Smagi jums, zēni, dzīvē ies... skrienat sienā, lai gan varat apiet tai apkārt. Un, galvenais, ka labvēlīgi cilvēki jums sauc: "Ej tak apkārt tai sienai, neskrien iekšā", bet jūs atcērtat: "Tu neesi nekāds sienu speciālists, lai mani mācītu", un turpinat hujārīt savas cāļa smadzenītes pret veco labo, nesatricināmo sienu :)
0
Tātad, man gan ir ko atbildēt. :)
Visu pēc kārtas, pietam. Atspēkot diez vai kaut ko varu, bet varu sniegt paskaidrojumus, komentārus.
"neko vairāk par punk vai garage metal mūziku es neatrodu"
Tieši tā. Un tam ir pamatojums. Šķiet, ka esmu to jau stāstījis. Mums ir dažādas dziesmas, arī pankveidīgas. Ņemot vērā to, ka lielākā atvērtība pret mums ir tieši no panku publikas puses, viņiem par prieku arī šī dziesmu tika ierakstīta. Otrā ierakstā, savukārt vispār neko nevar dzirdēt :D Gribi heavy - atnāc uz konci! :) Solo kādas vaina? Nekas - ar laiku spēlēt iemācīšos :) Vispirms dziesmas jāiemācās komponēt un dziedāt jāiemācās, a tie solo nāk tik pēc tam, jo pēc tiem jau parasti nespriež par pašu grupu, bet tieši par ģitāristu ;)
Bungas...sāpīgs temats. Kā tad viņš vēl iemācīsies to visu darīt, ja reiz neko no tā, ko nemāk, neliks dziesmās?

Par to, vai dziesmai ir saprotama struktūra atļaušos nepiekrist, jo, manuprāt, ir pietiekami labi saprotams, kur ir piedziedājums un kur pants. Turklāt, hevīšiem mēdz būt arī diezgan nesaprotam dziesmu uzbūve, bet tā tikai tāda piezīmīte, vispirms jau, protams, uz sevi jāskatās :) Par kompozīciju - pankiem kompozīcija īpaši neprasās, bet tam otram gabalam par attaisnojumu varu teikt, ka tas mums ir viens no vecākajiem. Iespējams, citās mūsu dziesmās kompozīciju Tev izdosies saskatīt. Patiesībā, kompozīcijas trūkums ir problēma, uz kuru citi cilvēki jau savulaik vērsa manu uzmanību, tāpēc, pie tā tika piedomāts un jaunajās dziesmās ir piedomāts arī pie kompozīcijas veidošanas. Par vokālu - vokāla vērtējums ir diezgan subjektīvs vērtējums, gaumes lieta. Katrs mēģina dziedāt tā, kā pats uzskata par atbilstošu, tāpēc lai katra balss un tās pilnveidošana paliek uz paša sirdsapziņas ;)

Faun, tu vispār izlasīji, manis iekopēto turpinājumu tam evanģēlijam? Tas, kura druskas ēd Lācars beigās izrādas zaudētājs ;)

Iatollah, par vokālu ir teiktas krutas lietas, tas gan, bet pēc pirmā konča Elča taču teica "Kad jūs dziedat kopā, tad gan ir kaķu koris." :D Izmantojot faktus, tie daudz labāk darbosies par labu mums, ja tie būs patiesi ;)
0
"Vai tiešām bija laiks bāzties ar to savu superīgo blicīti uz skatuves, vai arī tomēr vēl vajadzēja pasēdēt mājās un patrenēties?"
Lai man piedod visi viņu fani, bet brīdī, kad es koncertā dzirdēju un redzēju ZX Spectrum, es sapratu, ka mums jau sen vajadzēja spēlēt ;)
0
"Jā - Fauns arī neskaitās(tas tik ir vokālais speciālists)"

Negribi man pastāstīt, ko es daru nepareizi? Lūk, ja tu tāpat kā es savulaik, nepažēlotu jaunību un pastaigātu uz kori pamācīties meldiņu noturēt un balstiņu nostādīt, tad varbūt arī būtu spējīgs kautko rubīt no tā, kurš ir un kurš nav speciālists. Lūdzu, tev kārtējie fakti, kurus tu tāpat negribi dzirdēt. Ilgi turpināsim? Es nezinu, kā pārējie, bet es jūtos neizsmeļams. :))) Ko nevarētu teikt par jūsu radošo plūsmu. :*
0
"Tas, kura druskas ēd Lācars beigās izrādas zaudētājs"

Neskrien laikam pa priekšu un rij savas "lūzeru" paliekas. Par to jau arī viss stāsts. ;)
0
Faun, es ticu, ka tu daudz ko saproti no vokāla mākslas un daudz ko arī māki, bet tā rezultātā rodas likumsakarīgs jautājums. Kāpēc tad tu dziedi tā, kā dziedi, ja reiz māki dziedāt tīri?
0
Par to evanģēliju - ok, liekam mierā, katrs var tulkot kā vēlas :)
0
Tikai neaizmirsti, ka pēc viena Lācara nāk nākamais, un tad atkal nākamais, un beigās visi ir gan zaudētāji, gan ieguvēji. Bezgalība, cālīt... tā nu mēs te virpuļojam savstarpēji mijoties. :)
0
muuaaaahaaaaaa haaaaaaa haaaaaaaaaa
+1
Starp citu, Iatollah, man ir gadījies noskatīties LTV ierakstu, kurā Fauns dzied (jā, tieši dzied, nevis rukšķ), un tur viņa vokāls skanēja stipri labāk par to, ko var saklausīt tajās divās Lazarus dziesmās un Ace of Spades kavera video.

"4.Bungas - jā... tur es tev pilnīgi piekrītu - bet naheram tu to saki man ?"

Nu nekādi neatrodu, kurā vietā Balrogh savu sakāmo par bungām būtu adresējis tieši TEV.
0
Mmm. Chazzrock:"Kāpēc tad tu dziedi tā, kā dziedi, ja reiz māki dziedāt tīri?" Paklau, Chazzrock, tas bija joks? Tavuprāt arī abstraktā māksla radusuies no zīmēt neprašanas? Tango ne neprašanas gludi nodejot polonēzi? Arhitektūra no nemācēšanas dzīvot krūmā?
Labi, Chazz, tu mani izsmīdināji, špicbuk.
0
un par to biibeles teemu - tik ceelu teemu kaa shiis pasaules labumu nieciigums peecnaaves dziives veertiibas priekshaa jums toch nevajadzeetu aiztikt ar savaam profaanajaam materiaalistiskajaam alkatiigajaam ...... rokaam

p.s. neuztvert personiigi :D
0
Jelgab, nu i gudrus vārdus pateici :D
Abstrakto mākslu es uzskatu par ideju paušanu savdabīgā veidā. Tā ir "māksla" ar nozīmi "māksla", bet es to noteikti neatzīstu par "mākslu" ar nozīmi "glezniecība". Izdarām secinājumus - Fauna darbības, lai arī ir mākslinieciskas, es neuzskatu par muzikālām. Negribu daudz strīdēties, tas ir tikai mans viedoklis. Katram viņš savādāks. Jelgab un Faunam tas visdrīzāk ir pretējs manējam, Iatollah - daudz radikālāks. Par to visu mums būtu pārlieku grūti vienoties un sanāktu tikai strīdi.

Nezinu gan, kāpēc tu salīdzini tango un arhitektūru ar abstrakto mākslu un Fauna dziedāšanu. Tik pat labi tu varēji pateikt "Dzeja no prozas rakstīšanas nepratnes" :D
+1
"Kāpēc tad tu dziedi tā, kā dziedi, ja reiz māki dziedāt tīri?"

Kāpēc tu zīmē trijstūri, ja reiz māki uzzīmēt četrstūri?

Kāpēc tavai līnijai vispār ir vajadzīgi stūri?
0
†††, ok, neuztveru personīgi, bet uzskatu, ka man būtu viss jāapskaidro, lai zināms, kas ir kas. Tas, kurš runā par Bībeles tēmu esmu es, bet tas, kurš runā par materiālajām lietām ir Iatollah. Mēs abi esam cilvēki un katrs savādāks ;) Ja viens saka vienu, bet otrs - ko citu, tas nenozīmē, ka kāds no mums būtu nonācis pretrunās ar sevi ;)
0
:DDDDDDDDDDDDDDD
Faun, tavi vārdi mani pārliecina vēl vairāk! :D
1) Es nezīmēju trijstūri, jo nemāku.
2) Arī četrstūri es nemāku uzzīmēt.
3) Manai līnijai stūri ir tāpēc, ka es neesmu spējīgs novilkt taisnu līniju. Man rokas aug no dirsas, pie tam - abas ir kreisās. Ja tu gribi man kaut ko paskaidrot, lūdzu neizmanto tēmu, kas man būtu tik tāla!
0
nosaukums nonaacis pretrunaa ar juusu (labi taa tur iatollah vienpersoniski) defineetajiem grupas meerkjiem taa jau nekas traks :) ja kaarteejo reizi kaa jau vienmeer visi esmu paarpratis tad pazemiigi luudzu piedoshanu.
0
"Ja tu gribi man kaut ko paskaidrot, lūdzu neizmanto tēmu, kas man būtu tik tāla!"

To, ka jums abiem ar iatollah māksla ir tāla padarīšana, es jau pamanīju. Tagad tikai pārliecinājos vēl vairāk. :DDDDDDDDDDDDDDD
0
†††, tev tiek piedots. Tu tiešām esi pārpratis. Bībelē ir atsevišķi minēti divi Lācari. Lācars, kurš minēts Lūkas evanģēlijā, ir personāžs Jēzus stāstīta līdzība, kuras morālei pretrunā ir nonācis Iatollah. Lācars, kura vārdā ir nosaukta mūsu grupa, ir personāžs, kurš darbojas Jāņa evanģēlija 11. nodaļā. Notikumi ar viņa klātbūtni notiek nevis Jēzus stāstījumā, bet gan paša Jēzus klātbūtnē. ;)
0
Man nolaižas rokas. Tiešām.
0
paldies par paskaidrojumu. iesaku jatollahu nodot inkviziicijas rokaas uz piespiedu pestiishanu. :)
0
Ok... lai galīgi tevi neapdalītu, paskaidrošu savādāk:

Kāpēc spēlēt badmintonu, ja var močīt tenisu?

"Badmintons ir sporta spēle, kura attīsta koordināciju, veiklību un loģisko domāšanu. Saistošais šajā spēlē ir kombināciju daudzveidība un negaidītās izmaiņas volāniņa gaitā, jo tas atšķirībā no radniecīgās tenisa bumbiņas ir daudz vieglāks. Spēli var spēlēt gan individuāli, gan dubultspēlē."

Spēles apraksts ņemts no wikipēdijas.

:*
0
Ja jau tu sāc runāt salīdzinājumos Iatollah stilā, tad varu atbildēt ar citu gājienu viņa stilā: A tev ākstīšanas uz skatuves smalkā balstiņā pīkstot rindiņas par Magnumu baigi attīstā loģisko domāšanu un koordināciju?
:D
Uz šito vari neatbildēt, jo mans teksts nebija atbilde vai jautājums, bet tikai piespēlēšana tev :) Varu teikt tikai to, ka pagaidām tā arī neesmu sagaidījis paskaidrojumu par tavu izvēli šādi dziedāt...
0
bļa - kāda jēga te kasīties vispār ?
Katrs ir ieņēmis galvā savu patiesību līdz kaulam , un neviens netaisās piekāpties. Tapēc es saku :
satiekamies visi lielā barā , un tā kārtīgi izrubijamies , tā kā pienākas , nevis te ļerinam internetā hujznajet kādu lažu - katrs par savu taisnību. Naher tādu ciparformāta sviestu vajag ?
0
Nu ok, man jau nu nav bail no Fauna un Balrogh, jo spēks, kā nekā, ir matos. Bet tas taču nav nopietni. Sarunāsim to strelku un kas notiks? Pat ja sarunātu un kāds uz to aizietu, neviens taču nekautos? Kāds gribēs sist Tev? Tu kādam ņemsi un sitīsi? Es jau nu nebūšu tas, kurš gribēs iet un kādam pa galvu sist šo domstarpību dēļ...
0
piedod... nepaspēju tik ātri uzrakstīt, chazz... paredzēju tavu gājienu uz priekšu, bet atkal pārāk aizdomājos, rakstot :)

Tikai neiedziļinies pārāk detaļās. Galvenais uzsvars ir uz to, ka abos gadījumos tā pati "močīšana" vien ir. Tāpat kā cilvēki, kuri nespēj pieņemt citus mūzikas stilus, nesaprot, ka visi no tiem ir izteiksmes līdzekļi, un neviens nav "krutāks" par citu, tikai atbilstošāks katram indivīdam.

Ar Cūkmenu mēs gasējam trešo kveiku, bet ar savu kursabiedru Vitoldu mēs gasējam Command Conquer Generals.

Un ja es gasētu tikai trešo kveiku, tad būtu dīvaini saņemt no Vitolda "likumsakarīgu" jautājumu par to, kāpēc es negasēju ģenerāļus, jo es tur neko likumsakarīgu neredzu. Abas ir datorspēles, kuras var gasēt tīklā un atšķirās tikai to forma un līdzekļi, ar kādiem gūt uzvaru. Lai gan arī tie ir diezgan līdzīgi; arī kveikā ir sava stratēģija. Ar ko interesanti real time strategy žanrs būtu labāks par first person shooter?
0
Paldies, Faun! "abos gadījumos tā pati "močīšana" vien ir"
Kaut kas jau ar to ir pateikts, bet jautājums gan bija par to, kas tev lika izlemt par labu šādam izteiksmes veidam, ja reiz tu mācījies un iemācījies dziedāt tīrajā veidā?

P.S. Stratēģijas mēdz būt krietni izsmalcinātākas un tajās ir vairāk darba tieši stratēģiskā ziņā (par ko liecina nosaukums), nevis skriešanā un šaušanā. Stratēģijā var pakustināt smadzeni, ar to arī tās stratēģijas ir labākas ;)
0
Labs ir, šovakar pietiks!
Kā jau visi iesaka - jāvelta enerģija arī muzikālās meistarības pilnveidošanai ;)
0
jā... nahuj kauties - labāk tīklā uzrausim Kveiku , tad jau zināsim kurš no mums ir krutāks...

NU I NAHUJ !!! datornūģu uzbrukums III...pizģec...

p.s - šī diskusija nekad nebeigsies , vai arī beigsies tikai tad , kad kāds atkal noslēpumaini sadraudēs Faunam pizģuļej , un viņš atkal uz kādu laiku izbeigs vārīties pārgudri...

p.p.s - Faunam un Balrogham , kā Krišjānis reiz teica : "ko viņi vispār saprot no metāla ? viņiem pat matu nav"... :D
0
man patīk, ka uz jautājumu ar zemtekstu cilvēks atbild ar kaut ko tik stulbu, ka pats nemaz nesaprot un iedomājas, ka kāds cits no tā izvilks dziļu domu >:) hi hi .. un paši atzīst, ka sūdīgi spēlē un tajā pašā laikā slavē sevi. un tad, kad kko uzbrauc par spēlētprasmi, uzreiz uzraksta, ka ņihuja nekur neko par to nav teikuši - viegls ceļš. zin, ka dažkārt nekas tieši nav jāsaka, lai kaut kas būtu jau pateikts saliekot kopā čupu citu tekstu.
0
Starp citu, Iatollah, man ir gadījies noskatīties LTV ierakstu, kurā Fauns dzied (jā, tieši dzied, nevis rukšķ), un tur viņa vokāls skanēja stipri labāk par to, ko var saklausīt tajās divās Lazarus dziesmās un Ace of Spades kavera video.
=======

Jā, jā, tas bija baigi sen, bet nesen pa LTV1 atkal parādīja to uzstāšanos.

Viņš tur tā sēdēja pie klavierēm un klusi dziedāja:
"Jo Tu nāc tikai tad,
kad vairs negaidu to,
kad negaidu to.
Un Tu sauc tikai tad,
kad vairs negribu to,
negribu to,
es negribu to."

Smuka dziesma.
0
a pa ko te dažs labs sataisījies kauties? Un pa kaukadu kaušanos jau ar pats no zila gaisa izrāvis :D čo tu tur pierādīt taisies? ko tu vispār vari pierādīt, iātollah? haha
0
he, vai nu saka labu vai sliktu par Lazarus, taapat beigaas kashkjis panesaas :D:D:D
0
Zini... es arī agrāk tā domāju. Bet laiciņu atpakaļ baisi aizrāvos ar kveiku un vairs neesmu ticis no viņā vaļā jau ievērojamu laiku... Kveikā ir jādomā tik lielā ātrumā, kad tas jau pārvēršas, šķietami, instinktu līmenī... Spriedze ir abnormāla un divkaujas nu nekādi nevarētu nosaukt par "trulām". Pēdejie mači ar Cūkmenu bija tik smalki, ka es jau vairs nezinu, kur vēl smalkāk. Miglas kartē tas bija nopietns pārbaudījums. Nemitīga pretinieka mānīšana, mēģinājumi uzminēt viņa gājienu uz priekšu, vai ja ir iespējams - izskaitļošana. Tam visam apakšā morālais uzspiediens, pārvietošanās brīvība (kartes pārzināšana, brīva jušanās viņā), veikla apiešanās ar ieročiem un tāpat kā visās spēlēs - sava daļa nekaunības, bez kuras uzvarēt ir ļoti grūti.

Bet, ja grib pakustināt smadzeni tā, kātur saki, tad real time stratēģijas nav tā īstā vieta, jo arī tur ir jārīkojās ļoti ātri. Šajā ziņā vislabākais, ko esmu atradis priekš sevis ir Warlords 3 "Darklords Rising" gājienu stratēģija. Tur ar džekiem mocījām partijas pat pusgada!!! garumā. Bet tas jau ir cits lauciņš...
0
^tas bija chazzzrockam..

Bet iatollah, savukārt, parāda, cik viņš ir ieinteresēts šeit par kautko diskutēt. Vai es neesmu pietiekami solīds un pacietīgs šajās tekstuālajās izvirtībās? Šeit ir forums, kur cilvēki brīvi izsakās. Ja gribi mahāties, tad dodies uz kādu cīņu klubu un tusē ar savu pārliecību tur. Man, personīgi, nav nekad sagādājis problēmu atzīt to, ka man nav bijusi taisnība kādā jautājumā, nezinu kā tev... Un nezinu arī, vai tas, ko mēs šeit cilājam būtu apveltīts ar kautkādu taisnības iespēju par kuru būtu jāvicina dūres. Šeit man šķiet mēs vienkārši apmainamies ar domām par tēmu, lai kāda tā būtu. Ja kāds netur spriedzi un kļūst pārāk agresīvs, tad vajag atrast nodarbošanos, kur izlādēt savu enerģiju nevis sēdēt šeit un dusmoties. Kopš sev esmu atradis veidus, kur ieguldīt šo enerģiju, esmu kļuvis daudz nosvērtāks.
0
"p.s - šī diskusija nekad nebeigsies , vai arī beigsies tikai tad , kad kāds atkal noslēpumaini sadraudēs Faunam pizģuļej , un viņš atkal uz kādu laiku izbeigs vārīties pārgudri...
"

Redzi, tāpat vien, bez iemesla, neviens nevienam neko nedraud. Un šobrīd, izskatās, ka TU esi tas, kurš vairs neseko līdzi tam, ko runā. Skaties, ka datornūģi neizrādās daudz pieredzējušāki ielas kautiņos par tevi, nemaz nepieminot galveno kveikeri Cūkmenu, kuram no kājām pat tauki ir izrullēti. Tev jau kā cīņu speciālistam vajadzētu zināt, kāpēc tā :D

Labāk novērtē to, ka ar tevi runā kā ar cilvēku, nevis te šaudies kā apdolbīts pegazs, mister istribiķeļ. Tu pat savu viedokli nespēj aizstāvēt tā kā ir pieņemts civilizētā vidē, kad jau meties citiem virsū, bārstīdams no pirksta izzīstus faktus. Līdz šim tie ir bijuši tavs vienīgais "pamats". Bet arī nav slikti. Es vismaz uzzinu to, ka man ir 30, man ir mašīnu un es vēljoprojām dzīvoju pie senčiem. Interesanti uzzināt kautko jaunu par sevi ;)
0
chaZZZrock, par to izvēli... Nu ko tur daudz skaidrot... Es daru to, ko es jūtu, ka tas man padodās. Tas nāk dabiski.. tāpat kā kveiks. :) Tikai tas, ka es pašreiz esmu nokoncentrējies uz vienu pasākumu, nenozīmē, ka neuzcepšu vēl kādu projektiņu, kur pamēģināšu kautko savādāku. Galvenais ir neiespringt un sekot iekšējai plūsmai.

Es arī nesaprotu, kāpēc kautkādiem zinātniekiem ir jāpēta, kāpēc man no meitenes "x" vēderā tirpas iemetās, bet no meitenes "y" nē. Ko tur anatomizēt? Jāizbauda to, kas dots.
0
Tikai, te nevis šovakaram pietiks, bet kādai nedēļai, man šķiet. :))) Paldies par sarunu, puiši. Bija interesanti. (kurš te ir datornūģis, iatollah? Vai tikai tu neesi tas, kurš šeit atrodās katru dienu - visu dienu)

Un man ir pie dirsas tas Amorphis. :)))
0
"i am not a nerd - nerds are smart!"
0
paklausijamies tas lazarus dziesminas. aiz smiekliem tiesham var piemiist bikses - pilnigi viss garaam, balss kaa no dirsas atskan un vel pieraksta ka iespaidojas no judas priest un manowar:) tas te tacu nav pat metaals! pardevejaties labak par LŪZERUSS un iemacaties speleet.
0
Faunam verbālā caureja bļe...
Nestreso tak - es nevienu netaisos sist , lol...
Es tikia gribēju redzēt tavu reakciju - un saņēmu vēlamo rezutlātu...
Es zinu ka kaujās tikai bērnudārzā , īstie vīri cīnās diplomātiskā ceļā...

īstenībā jau ir tā , ka Faunam ir taisnība vienmēr un visur , un visi to zin , atskaitot mani , jo es esmu ļaunais , kas neko nesaprot , un tikai dirš pilnīgā bezjēgā , bet labais Fauns cenšas mani izglītot... tā jau ir... jā...
es pilnīgi piekrītu... Liels paldies Faunam par ieguldīto darbu... Pēc 5 gadiem satiksimies , un es tev parādīšu savu augstskolas kursa darbu ar nosaukumu : "ko manā dzīvē ir ienesis Fauns".

Lai veicas...
0
p.s - "lūzeruss" ir labs variants par smieklīgo nosaukumu...
0
p.p.s - visi mani apdirš. Es šitā nespēlējos...Viss - es ar jums vairs nedraudzēšos...
0
spigana, tavs komentārs ir baigi gay! Kārtējais cilvēks uzdirš un nekā nepasaka...Nu, super!
Paldies Balrogh, kas vismaz pateica kaut ko konkrētu!
Lūdzu turpmāk par izrunātajām tēmām izteikties tikai tos, kam ir sakāms kaut kas, kas vēl nav pateikts!
0
nu labi, tad reku šitāds jautājiens- nosauciet kādu latviešu grupu ar ko salīdzināt Lazarus pēc visām tām bungu, pantu, vokālu nominācijām?
0
Quote:
Faunam un Balrogham , kā Krišjānis reiz teica : "ko viņi vispār saprot no metāla ? viņiem pat matu nav"... :D

Es šeit varētu ļoti iebilst, jo ne jau matu garums norāda to, cik tev ir prāta un zināšanas.
(Man bija mati gandrīz 1m gari, kad tos nogriezu pirms 2,5 gadiem, un tagad esmu gandrīz lisijs...)

Es šajā gadījumā atbalstu un atbalstīšu Kasparu (Balrogh), jo manā uztverē šeit pie mums Latvijas muzikā ir ļoti maz cilvēku, kas būtu saistīti ar daudziem mūzikas žanriem, nevis tikai uz vienu tendēti, un ja šis cilvēks izteica savu viedokli, tas nozīmē, ka viņs ir to izteicis OBJEKTĪVI, balstosties uz daudziem faktiem.
Tāpēc labāk, cienītie, Lazarus uztveriet to klusējot, nevis atrakstoties.
0
Opus pro neskaitās- tie pārāk saldi
0
Es nekaa neteicu, man no vinja vispaar bail
0
Sonnenmensch - protams , īstie vīri jokus neuztver...

Bleakness - atmazkas , ja ? :D Vēl 5dien Faunu apdirsi :DDD

Viesulis - nevar ne ar ko salīdzināt. Var mēģināt salīdzināt ar Kroviem , bet nu...
Latvijā nav ne labu , ne sliktu heavy... vienk nav. Tapēc arī mēs saņemam lielu atbalstu koncertos , lai vai kā Faunam tas kož acīs...
p.s - piefiksēsim , ka lielākie dirsēji jau nav bijuši ne uz vienu konci.
0
Īstenībā, tiešām varu piekrist par to koncertu apmeklēšanu.
Pirmkārt, atnākot uz koncertu, daudziem mainītos iespaids par grupu. Negarantēju, ka uz labo pusi, bet noteikti mainītos, un domāju, ka diezgan krasi.
Otrkārt, varētu arī par visiem strīdu objektiem parunāt aci pret aci un visu noskaidrot un vienoties noteikti būtu daudz vieglāk ;)
0
jā... runāt vajag reālā dzīves situācijā...
0
te jau pat sheit normaali diskusiju pavilkt dazhi nav speejiigi kur nu veel taustaamajaa pasaulee kad katrs mirklis ko sheit tu vari izmantot lai apdomaatu un izformuleetu savu atbildi tur tevi nostaadiis tikai veel neveiklaakaa situaacijaa. aa nu protams tur var iesist jaa :D baigais trumpis

un nah iet uz koncertu ja muuzika nebaudaama absoluuti hm?
0
†††, redz, tie, kas koncertā ir bijuši, gluži par nebaudāmu to nesauc ;) Vismaz tie, kas šeit jau paguvuši izteikties...
Un dzīvajā mēs esam sakarīgāki cilvēki ;)
0
cik sakariigi vai nee kaa cilveeki nespriediishu bet dziivajaa tieshaam skan daudz labaak nu un vispaar es nesaprotu jeegu te dirsties, ejiet iedzriet, alu teeju, pienu vai kas nu jums tur katram tuvaaks un beidziet par siikumiem plesties ;))
0
Nu nē! Forumā ir uztaisīts topiks par mums un to pat neesam taisījuši mēs paši. Nedrīkst taču tagad pieļaut, ka šis topiks nogrimst aizmirstībā!
0
nu jaa, jebkuraa gadiijumaa, jums tas ir izdeviigi,- pavisam noteikti daudzi jau ir noklausiijusies juusu ieraxtus un var jau buut ka kaads arii uz konci atnaak sito visu salasiijies :D
laba reklaama :D
0
Mjā tas Ventiņu koncertvideo bija tāds skats iz dzīves kā sacīt. Tur gan komentos arī tas tika kritizēts, (ne no klātesošo puses gan) par tiem pašiem parametriem - ritms, saspēle utt, bet pateicoties veiksmīgai komentāru dzēšanas taktikai no nesmukuma izdevās izvairīties.

Vārdu sakot, es gan spēlēju basģitāru, gan mācos vokālo dziedāšanu pie diviem dažādiem skolotājiem un arī dziedu un strādāju vairākos koros, tāpēc atļaušos pretendēt uz tāda cilvēka statusu, kuram ir tiesības te kko kritizēt spēles un vokālās mākslas ziņā. Ak tad nabags nevar apvienot spēli ar dziedāšanu - nu tad nedari to, vai trenējies tik ilgi kamēr vari. Labi zinu ko nozīmē reizē spēlēt un dziedāt. Pie tam jums jau nu tur nav nekādas uber basa partijas kuras nevar reizē ar voķi nospēlēt.
Par vokālu - 17 gadi ir ļoti mazs vecums priekš balss, tāpēc nekāds dižais spēks balsī tur tāpat nevar būt. Bet nedomājiet ka sitīs 20 gadi un pēkšņi balss nez no kurienes atvērsies. Tur ir nežēlīgi liels un darbietilpīgs treniņš vajadzīgs, lai izveidotu balsi kurā tiešām kāds ieklausās ar atzinību. Tas par vokālā spēka pusi, bet vēl paliek tāds sīkums kā meldiņš ar notīm uz kurām nekādi neizdodas trāpīt. Tur jau nu gan lūgtum korī.
Būtībā veči nav tik traģiski, darba materiāls jau ir, bet pietrūkst tehniskās sagatavotības. Un tur var līdzēt tikai ilgs trenniņš - gičai, bungām un protams grupas dvēselei bassam+voķim.

Nevajag šo kritiku uztvert kā mēģinājumu padarīt jūs kkādā veidā par lohiem kas nekā nejēdz no mūzikas, lai tikai izceltu savu personu. Man jau nekas nebūtu pretī ja būtu LV viena baigi zaibis heavy grupa.

Principā galvenā tēze kas šeit no visiem jums veltītajiem postiem izskan ir - Patreizējais jūsu grupas līmenis ne tuvu nav spīdošs, neskatoties uz panākumiem frešbladā un atsaucību koncertos, un lai šo līmeni paceltu jums vienkārši ir jāpiestrādā pie visāda veida tehnikas.
šo tēzi jūs visu laiku mēģinat kkā apiet un kkā ignorēt un atrakstīties, bet šadi jūs tikai parādat savu attieksmi kā grupa. Ja jūs teiktu - ā labi, mēs piestrādāsim pie ritmiem un nākošajos ierakstos vairs tādas lažas centīsimies neielaist tad ok, jūs parādāt sevi kā grupa kas grib censties uzlabot savu izpildījuma līmeni, bet uz katru kritiku tikai diršot pretī, ka kritiķis pats neko nejēdz, ka ieraksts sūdīgs, ka ka spēlēt labi patiesībā ir neiespējami grūti ik vienam un ka dzīvajā vispār viss ir savādāk, tad sorī es redzu tikai pāris pašapmierinātus aunus, kas domā ka vai nu izpildījuma kvalitāte nokritīs no gaisa, vai arī tā jau tā ir pietiekoši augsta.

Muļķīgākais ir atsaukties uz dzīvo izpildījumu kur jūs tipa noteikti daudz labāk nospēlējat. Jums laikam ir pavājināta izpratne par ieraksta jēdzienu. Ierakstā jums ir iespēja piestrādāt pie niansēm un ar tādām vai citādākām tehniskām iespējām vismaz rakstīt tik ilgi kamēr iespēlējat +/- bez spēlēšanas lažām. Galu galā...
0
Enemy, sāksim ar to, ka neviens no mums nav dumjš un mēs tiešām strādājam, lai līmeni celtu ;) Tas, ka mēs daudz virinam muti ir pavisam cita lieta. Tas ir tā teikt - heavy metal gars :D
Mums ļoti normāli izdodas apvienot līmeņa paaugstināšanu ar diršanos netā :D

Es dzīvajā noteikti nospēlēju labāk nekā ierakstā ;)
0
forša lasāmviela, pavisam noteikti šo to ieguvu
moš, ja būs iekāriens, kaut kad jāuzraksta savas domas par lazarus daiļradi, jo nupat nupat man tiešam sagribējās šo to pateikt :D, bet ne šovakar :)
jāiet iedzert vakara tēja .mm
ps. chazzz, interesanti, ka dzīvajā tu nospēlē labāk nekā ierakstā, man tas ir kas jauns :O
lai cik tas muļķīgi tev neliktos, man vienmēr labpaticies domāt orādi, nu es turēšu pie vārda :/
0
Enemy :
1)Kur es saku ka mēs gribam apiet līmeņa celšanu ?
2)Es šito topiku neizveidoju , tapēc nepiekasies man par to , ka līmenis tev neliekas atbilstoš - es tev acīs neko nebāzu...
3)Nu - sākām spēlēt končos maksimāli ātrāk - paskaties tak apkārt , pilns ar grupām , kurām pat pilna sastāva nav - visādi nožēlojami CD Playeri vai bungmašīnas. Grupas bez basistiem , un sazin kas tik vēl nav.
4)Līmenis ceļās arī spēlējot Live , kā nekā ļoti daudz grupas to ir teikušas , ka galvenais ir spēlēt visur kur var , jo viens koncis , ir dahuja mēģu līmenī...
5)Nav ūbergrūtas basa partijas... Nav gan... Gribi parādīt man cik labi vari vokālot pie manis izvēlētas Lazarus dziesmas ?
6)Atsaukties uz dzīvo izpildijumu , ir vienīgais uz ko atsaukties... Dzīvajā kā nospēlē tā ir , nevis kā ierakstā - saiet skaņa dirsā , parādās mistiski caurumi , vēl viens pajolis aizmirst nospiest "rec" un sazin kādi vēl sūdi.
7)Un tas ir pats jaukākais - tu saki ka mēs neņemam vērā "ieteikumus" , kas man skan kā nodirsieni bet poh. Cik te cilvēki ir tie , kas saka ka kautkas nav labi ? Saskaitam viņus visus kopā , un salīdzinam ar faniem mūzikas sadaļa draugos , balsīm fresh bloodā utt utt...
Godīgi pateikt ? Uz Fresh Blood pirmo kārtu , draugu balsis nebija pat puse(čist saku)...
Tā kā - es teiktu ka uz Pasaules ir kādi daži(pieņemsi 50) indivīdi , kas uzskata ka kautkas baigi nespārda šajā pasākumā - bet nu , statistika rāda ka vairākums ir PAR , kas arī ir ielākais dzinulis...
0
nu redz, iatollah, kā jau biju paredzējis, izdzēsāt komentārus no draugiem, kritiku aizvien nepieņemat, ne tikai es domāju tā, kā domāju, utt. un tā līdz bezgalībai...

1. nesaki nesaki, tikai visu laiku apej to līmeņa celšanu... izlasi pats visu diskusiju! bet es jau zinu, ka tu to darīt nekad nemēdz... tad tu būtu pamanījis, ka kāds jau uzdirsa par tavu komentu sākumu "kur es to esmu teicis???"
2. acīs neatbilstošo līmeni tu citiem iebāz līdz ar uzkāpšanu uz skatuves un spēlēt sākšanu.
3. grupas, kurām nav pilna sastāva vismaz esošos stroķus māk spēlēt... un trūkst jau nevis tāpēc, ka slikta grupa, bet gan tāpēc, ka grib atrast kādu, kurš tiešām māk spēlēt!
4. viens koncis ir dahuj mēģu līmenī tikai tad, kad ir dahuj mēģu un tiem ir kādi rezultāti.
5. redz, nevajag rakstīt dziesmas, kuras nevarat izspēlēt un izdziedāt.
6. arī dzīvajā visādi sūdi gadās, ierakstā visu var izlabot, dzīvajā nē... protams, dzīvajā pa īstam var redzēt uz ko grupa spējīga, bet nu, tik, cik esmu redzējis, tad ar to jums arī vēl nedaudz par agru lielīties.
7. klau, tev ar uztveri viss kārtībā? retorisks jautājums, protams...

ok, to, ko Miks bija smuki draugos pat pa taktīm un taktsdaļām uzrakstījis, un to, ko es turpat ar jau vienreiz rakstīju nelikšu šeit, jo būtībā tas jau vairākkārt viss ir izskanējis. tikai atkārtošos jau kuro reizi - grupa, kas neuzklausa kritiku, lai cik pamatota vai nepamatota tā būtu tādējādi tikai apliecina savu "līmeni". redzi - arī enemy uzrakstīja diezgan labi visu par kļūdām, lažām, neprecizitātēm un citām huiņām, bet to tu arī neņem vērā, nezinu, kurš tad īsti ir tas, kurš būtu objektīvs kritiķis priekš mūsu valsts ievērojamākā rockstāra? laikam jau gan tikai tie, kas saka, ka viss baigi rullē, viss baigi kruti bija, utt. piedod, man tagad radās pastulbs jautājums - drīkst zināt tavu IQ līmeni? ā, un vēl muzikālo izglītību vtml. lai es arī zinu, vai esi objektīvs pretī dirsējs šajā diskusijā (tas pēc tavas modes, piedod)... vispār bezcerīgi, nav vārdam vietas.
0
Ja Tu iatollah gribi pateikt ka koncī, salīdzinot ar ierakstu mazāk skaņa saiet dirsā un ka tur vieglāk ir labi nospēlēt tad tiešām jābrīnās, jo pie ieraksta Tev ir iespēja sakoncentrēties un pārspēlēt tik ilgi kamēr sanāk un ja vaig, tad pieregulēt visu skaņu kā vien pašam iepatīkas, bet koncī kā nu kuro reizi tā skaņa ir tā nu ir un ja jums kas gadās tad tur neko nevar mainīt. Tā ka ierakstā parādās slīpētais darbs, nevis mirkļa (ne)veiksme. Tāpēc arī vajag atsaukties uz tiem ierakstiem.

A par to fanu piesaukšanu - nu pisc ku objektīvs rādītājs! Tas ka jums izdevās izcelties Freš bladā un pavilkt appisušos panku bariņu piedod galīgi nenorāda uz jūsu spēlētprasmes izcilību.

A ko jūs ar savu diršanos te gribat panākt? Tipa uzturēt intrigu par savu uber blici? Vai arī iemantot nesaprasto mākslinieku titulu? Ko tad jūs īsti gribat pateikt, ka jūs esat uber labie LV hevijisti un ka visi, kas piesienas tehnikai ir tikai neaptēsti gaļinieki, kas neko nerubī no ūber Tr0ve latvian heavy metal (=punk).

Starp citu painformē gan par savu muzikālo izglītību/pieredzi, lai redzam kāds ir pamats Tavai pārliecībai ka tomēr viss ir zajebis.
0
ok, vēlreiz noklausījos abas dziesmas, moš es tiešām nevaru vērtēt baigi objektīvi, jo pagaidām vēl neesmu redzējis jūsu dzīvo uzstāšanos, bet pēc ace of spades kavera noskatīšanās liekas, ka dzīvajā tiešām jums skan labāk nekā ierakstā, lai gan video jau tāda vāja atblāzma vien ir no reālas klātbūtnes un ievērtēšanas koncī, bet pagaidām iztiku ar to, kas ir :)
bet es esmu stūrgalvīgs uzskatu, nu i nah-ja nav normāli ierakstīta dziesma, tad nav ko publiskot(te pa ieraksta kvalitāti, protams, nav nekas pārmests) vai arī pieņemt cilvēku kritiku, nevis mēģināt nemitīgi kaut kādā veidā atrunāties, nu kas-tev no tā labāk paliek, ka tev pasaka-nu neder tā dziesma nekur, bet tu tā vietā lai uzklausītu, ko varētu darīt lietas labā, saki-nē, vot mūsu dziesmas ir krutas un kas tu vispār tāds esi, lai spriestu par mūziku
tam jau ieraksts ir un paliek ieraksts, lai to pārstrādātu un tur, kur "vēl viens pajolis aizmirst nospiest "rec" vai vēl nez ko, izšancēt visu no jauna
nu un ko tad lai tāds parasts lauķis kā es domā par grupu(kas es tāds vispār esmu, lai domātu par jūsu grupu, ne(!)),ja cilvēki attaisnojas un sūdīgi ierakstītu, izspēlētu un komponētu dziesmu noraksta uz kaut kādām mistiskām kataklizmām, nevis pašu darba trūkumu pie dziesmām un ietiepību , Iatollah ir ietiepības kalngals, tas ir fakts, Chazzz vismaz pieņem labu daļu kritikas, kamēr Iatollah turpina testies ar pieri kokā, jo neies tač nekompetentu un mūzikā neko nejēdzošu cilvēku viedokļus ņemt par pilnu
vokāls-ārprāts :D, labi es vēl neko, kamēr nepievienojās otrs voc un kopā tiešām neatrast precīzāku apzīmējumu kā kaķu koris ;) trenējiet tak balstiņas, nu netur jums to toni, tie locījumi vispār dažviet bij kaut kādas šausmas(lūk šeit tu man nevari uzbraukt par nekompetenci, man savos 17 ir ap 10 gadu kora pieredzīte, domāju, ka, ja ārā nemet, ir ok :)
vēl ko gribēju piebilst-otrās dziesmas soliņš bija tā reize, kur mana vieglā iesmaidīšana pārgāja jautrā iesmējienā :D
jap, es zinu, ka manas ģitārista iemaņas nebūt pagaidām nav labākas, bet tāpēc es arī sēdēšu savā bunkurā un mācīšos, un, ja sadomāšu ātrāk izbāzt degunu no alas, tad, domājams, tik stūrgalvīgi neatraidīšu cilvēku padomus, kur man būtu kaut kas jāmaina, jāpiestrādā pie prasmēm
cīnaties, zēni, cīnaties :)
laika trūkums aprāva manu komentu, varbūt vēlāk papildināšu :)

0
Njā, kā jau te džeki minēja, iatollah spēcīgi joprojām turpina pastāvēt uz sava, ka jebkāda kritika uz viņu neattiecas un turpina tik minēt visādus ārzemju megastārus... bet es tev iatollah teikšu godīgi - neviens no viņiem uz tavu situāciju neattiecas un tā vietā, lai atrunātos un uzskaitītu, ko tik Accept vai kāda cita grupa sākumā nav spēlējusi, paņem savu štrumu un kā minimums 4 stundas (ja sanāk laiks, tad, protams, vairāk) trennējiesszpēlēt un metronomu neaimirsti... iesaku. Un par vokālu es nesaku kā bundzinieks, bet gan kā klausītājs, prichom te kaut kas cits, es nesaprotu, es esmu spēlējis kopā ar !!!manuprāt!!! labāko latvijas Heavy metal vokālistu Valēriju Cīruli, esmu izaudzis ar heavy/hard mūziku, tāpēc džekiņ, es varu spriest par šīs mūzikas vokāliem, nevēlies, neuzklausi, es jau nebūšu zaudētājs, bet tu gan.
Lūk, chazzzrock atstāj iespaidu, ka labi saprot, par ko ir runa... Tātad, chazzz...par to panku ietekmi skaidrs, katrā ziņā, ja man būs iespēja jūs dzīvajā redzēt, tad nelaidīšu iespēju garām dzirdēt jūsu citas dziesmas. Par to pašu balsi - ja jūti sevī vēlmi un spēku kļū par labu šī stila vokālistu, iesaku ņemt vokālo pedagogu, kurš norādīs tev ejamo virzienu, attiecīgos vingrinājumus, jo es zinu, kā citi ir smagi strādājuši, lai dabūtu fantastiskus vokālus, bet bez pedagoga šajā gadījumā neiztikt.
Par bungām - ja situācija ir tik smaga, un tevi pašu neapmierina bundzinieka darbība, tad iesaku noskaidrot tieši - vai viņam vispār ir velme attīstīties, jo bundzinieks - atpalicējs ir nepieļaujama situācija, to ar nekādiem efektiem vai fūžiem pat ierakstos nenoslēpsi. Kā var iemācīties spēlēt, neliekot dziesmās gājienus, ko nemāk? Ļoti elementāri. No sākuma spēlē konkrētu, dzelžainu pamatritmu, vienkāršu, kas sanāk un skan labi, taja pašā laikā trennējoties un attīstot savas prasmes pamazām pievienot savā spēlē elementus, kas nāk klāt, kas sanāk, šādi attīstoties. Daudz trennējoties var iemēcīties spēlēt, galvenais - ar metronomu!!! ja bundziniekam ne par ko no šī nav interese, tad arī nebūs.
0
mjaa.... kur veel skaidraakus un preciizzakus komentaarus var lasiit no Balrogh, Enemy un Fauna puses par to ko cilveeki iesaka.... bet tik tiessaam lasot ssos komentaarus no malas esmu iedzilinajaies cilveeku ieteikumos,katraa zinna izlasiiju so palagu un neuzskatu ka buutu ko zaudeejis....tas kurss laizz garaam labus padomus tas pats vainiigs... 8)

bet par vienu gan pasmaidiiju...visaa ssajaa pasaakumaa atradu dillemu, kuru man jaunietis - .... (ieliku punktinnus citaadi prasiis kura vietaa cikos kapeec vai es taa teicu) 8) pienemtu ka nepiedotu un pasuutiitu mani nahuj! vai varbuut piedavatu man kadu strelku uzsist! .... 8) bet lieta taada , ka vinnam redziet panki nepatiik, nu re .... bet kapeec grupa izveleejas ierakstiit tiessi taas 2 dziesmas, tapeec, ka pankts aizmirsu vinna vardu grupu paslaveeja un vinnam kaa pateiciibu par atbalstu ieraksitija vienu no taam divaam dziesmaam... taa arii buutu taa dillema!
bet te ar buus viens jautaajums iatollaham>? sis nebuus no rupjajiem uzbraucieniem....taa kaa gatavojies .... jautaajums ssaads : vai savaa ggimenee tu esi viens>? jaasaprot taa vai tev ir braalis vai maasa>? (ja neveelies vari neatbildeet)
uz ko es ar sso jautajumu teemeeeju, ir tas, ka ir taadi cilveeki, kuri ir gimenees vieniigie bernu un ar to arii viss pateikts, tie ir pieradussi ka peec vinnu stabules viss notiek, jo kaa ta sencci nelutinaas mazo bernu ja tas viniem vieniigais un iepeejams svariigaakais, kas viniem dziivee ir! ... bet ja paaraak ucina sso bernu tad no taada izaug.... maigi izsakoties... pietiekami liels egoists, kuram allaaz buus tikai un vieniiga viena sava atklaataa un vienmullaa patiesiiba.... un taa taa dziive ar paies!...
kaut par piemeeru noskaties filmu ar Aadamu Sendleru.... filmas nosaukums.... Clikt... piedod ja nepareizi uzrakstiiju nosaukumu filmai, noskaties un padomaa, ko tu ar to filmu saprati un kaads veestijums ssai filmaa sleepjas!
0
Iatollah lai domā pats par savu ģimenes stāvokli, bet man ir māsa un divi brāļi :p

Par to konča un ieraksta salīdzināšanu - koncī ir situācija, kad cilvēki ir atnākuši klausīties un viņus nekādā gadījumā nedrīkst pievilt, tāpēc man, personīgi, kļūdu skaits parasti ir mazāks nekā dziesmu skaits. Ierakstā nav atbildības sajūtas. Tur ir mūžīgais "tāpat jau varēs vēlreiz mēģināt", tāpēc arī nesanāk nekad nospēlēt normāli ilgāk par pusminūti ;) Nemāku ierakstīties...
0
Vēl nedaudz:
Balrogh, ja situācija ir tik smaga, tur tāpat neko nevar darīt ;) Ar bundziniekiem ir ļoti smaga situācija, tepat, citā topikā var redzēt, kādu bundzinieku tad mēs paņēmām ;)

Lauri, tas video atrodas manā albumā, tāpēc komentārus varu dzēst tikai es ;) Tev gan nevajadzētu pukoties par Tavu komentāru dzēšanu, jo kad es lasīju tos, es sapratu, ka Tu tam video ierakstam skaņu nemaz neesi dzirdējis, jo tu to nemaz nevarētu - tu esi pilnīgi kurls ;) Tāds ir iespaids, kāds man radies no viena teikuma tavā komentārā...
0
Garie komentāri... Saku uzreiz - nelasīšu... nahuj vajag... Darīt man nav ko ? Domu es jau zinu : "iatollah iedomīgs lohs..." ; "Lazarus baigais sūds..."
Es labāk paprasīšu vērtējumus tiem , kas ir bijuši uz pēdējiem končiem , un domāšu ko izdarīt labāk , lai viņiem patiktu vairāk...

A tagad es iešu uz trenniņu , kur cilāšu dzelžus kopā ar citiem iedomīgiem gejiem... Es staigāšu un locīšos gar spoguli , itkā gudri pētot rezultātus , lai gan īstenībā izrādos vietējiem skuķiem - tā kā visi iedomīgie geji dara...
Ak jā - vēl es skaļi smejos par visiem , kas augumā ir švakāki par mani , taču pamatīgi lienu dirsā visiem tiem , kas man liekas apjomos ievērības cienīgi... Nu jā - es tak esmu baigais lohs...

p.s - uzrakstiet vēl 10 garus komentārus par to kāds lohs es esmu - man tiešām ļoti "interesē"...
0
JO ES ESMU IEDOMĪGS !!!!
0
neceri - tu neesi nekaads iipashsh lohs - parasts lohs. lohs vulgaris
0
Amen.
0
pirms dirs glupības, Iatollah, izlasi tomēr tos komentus :) jo, piemēram, mana komenta pamatdoma bija pateikt savas domas par Lazarus mūziku, bet tu te pamatīgi novirzījies no tēmas un veltīji veselu rindkopu dzelžu un kačaku tēmai, tā vietā, lai pa to laiku izlasītu kaut vienu "palagu", kur tevi nevis vienkārši nodirš, bet centās palīdzēt šo to apjēgt(laikam nav jēgas, vai ne)
un tas, ka es tevi nosaucu par stūrgalvīgu un ietiepīgu(vai tad tā nesauc cilvēkus, kuri nevar pārkāpt pāri lepnumam un pateikt-jā, nebija man taisnība šoreiz), šeit bija domāts tiešā saistībā ar Lazarus
kad tev pasaka to visu īsāk-man nepatīk Lazarus, tad ir brēka, ka nav iemeslu, kāpēc nepatīk, tā ir prasta nodiršana utt. utjp.
a kad arī uzrakstā, kāpēc nepatīk, tad atkal nav labi
tāpat neizlasīsi, ne :D
0
iatollah - domaaju ka tu esi kauch biku gudraaks :D
tos palagus gan es ieteiktu tev izlasiit. ;))
0
iatolah un artuurs vareetu buut labs muskuļaino geju paaris :D viņiem saskan :D
0
iatollah, man buus viens jautaajums, un luudzu nemeklee nekaadu slepeno jeegu, vienkarshi mani interesee tavs viedoklis. Kuras vieteejaas grupas tavupraat vareetu buut ar Lazarus vienaa liimenii, augstaak, zemaak? (stilam nav noziimes, meistariibai arii, bet kaa bandai kopumaa)
0
Bļa - es jebu tādu palīdzību. Palīdzība nav : "uztaisīšu topiku un nodirsīšu gudriem vārdiem jaunu grupu"...

Pārējiem : nepatīk , nu i dievs ar jums , a ir tādi kam patīk - gaumes jautājums , un piesieties var visam , vienmēr un visur.

Topika autoram : šo sarunu ar tevi turpināt būtu visloģiskāk - tu liecies gudrs... Moš tev ir kāds meils , vai iespēja sakontaktēt draugos , vai kāutkā tā , būtu jauki ja tu man varētu vēl kautko pamācīt...

Klopik - es zinu ļoti maz vietējās grupas. Tās kuras es zinu , es zinu tapēc ka man patīk , kas nozīmē to , ka viņām ir gana labs līmenis lai kādam patiktu. Grupas kuras nav gana labā līmenī , protams , neviens nezin - un nezinu arī es ;)
0
Izraadaas 17 gadiem nav ne vainas...
youtube.com/watch?v=DoQV1cT8S68...
0
saņēmos un ar noklausījos tās divas dziesmas, negribu neko dirst, bet jāpiekrīt tam ka vokāls pagaidām nekādu labo iespaidu neatstāj. nu kā var klausīties Halfordu un pēc tam teikt ka šis Lazarus vokāls ir labs? nu nevar. dzīvajā neesmu dzirdējis un varbūt tā vokāla zemā kvalitāte ir dēļ ieraksta, nez. arbeiten arbeiten und noch einmal arbeiten. bet grupa jau jauna, laika jau vēl ir visu piekopt izkopt un sakopt. peace
0
labi labi, chazzrock, zinu kurš teikums radīja tev šo iespaidu, ja godīgi, tad man tur nedaudz sajuka dažādas vietas dziesmā, bet nu to es gatavojos palabot. bet ja nav iepriekšējo komentu, tad tam laikam maza jēga... bet arī tā vieta, kuru aprakstīju neatbilst oriģinālam gluži, un arī īstais solo nemaz tik krāšņs nav padevies. bet nu ko tur vairs... tāpat jūs nevienā neklausaties. tas tā, bet domājams, ka šajā forumā ir vismaz kādi 2 cilvēki, kuri var apliecināt, ka kurls neesmu un šo to no mūzikas arī saprotu, tā kā... un vēl joprojām gaidam iatollaha atbildi par viņa muzikālo izglītību...
0
njaa arii vokaali fui??? laikam neviens veel manu nav dzirdeejis:D
0
Lauri, tu kļūdies. Par to solo bija nepareizi, bet kurlumu tu izrādīji tad, kad runāji par kaverēšanu kopumā un vēl nebiji pievērsies mūsu veikuma komentēšanai...
0
iatollahs gluzzi vienkaarssi nevar sanemties un pateikt, ka vinnam nav muzikaalaa izgliitiiba! ! ! es nekaunos un pasaku ka man nav un viss...
bet gan jau vinns labaak nodirsiis muus un muusu ieteikumus ... jo mees taccu esam vecaaki par vinnu un metallugas kuri ne suuda nejeedz ... 8)
laikam sitais posts ar buus par garu...
man ir ideja kaa kaut ko vinnam uzrakstiit lai nesanaak palags... jaaraksta teikumaa vidueeji pa 8 vardiem... aj moss ar buus pa garu! 8)

Chazz var redzeet, ka Tu Gimenee neesi vineiigais... vismaz uzklausi un pasaki savas domas nevis lecies un ignoree... 8)
0
Nu ģimenē gan es citu domas neuzklausu :D
Vienkārši, ja spēlē vienā grupā ar Iatollah, tad kļūst skaidrs, kāpēc ir svarīgi uzklausīt citu domas :p :D
No offence - viņš jau arī uzklausa visu ko, izņemot tās domas, kas no neta nāk :)
0
8)
varbuut varbuut iisti nezinu teikt ... tev laikam jau taisniiba! ....>>> re kaa iatolaahs ar kaadam kaut ko ir iemaaciijis 8)
0
pareizāk viņš uzklausa tās domas, kas viņam patīk un nav pārāk sarežģīti izklāstītas.
0
varbūt viņš vienkārši ir tuvredzīgs :D
0
re cik daudz versiju jau!....8)
0
Kristap, ir arī :D Bet neviens normāls cilvēks tācu neies tuvredzības dēļ brilles valkāt ;)
0
priekstam ir izdomaatas kontaktleecas!
0
8)
0
nu jā, ja es salauzīšu peni vai kāju, es ģipsi ar nelikšu :)
0
Kristap, nezinu, kā ar to peni, bet ja es kaut ko salauztu, ģipsi tiešām neliktu. Pie ārstiem vispār jāiet tikai tad, ja citas izejas nav...
0
nu nu ja arii zobi sappeetu tad tu ko maajas durvis grauztu nevis ietu pie zobaarsta! es nezinu ko es dariitu bez zobaarzta nahuj nograuztu sencim massinas izpuuteeju laikam! 8)
0
Pareizi lai tā kāja paliek līka uz visiem laikiem, ģipsis jau nav gana trō. A ko tad darīt ja kāja ir lauzta?
0
kaa gipsis nav truu vinu tak peec tam var taa izpusskot ar autograafiem vai peec tam no vinna kad nebuus vajadziigs piemeram alu dzert ... tak laba lieta! 8) iistaakais truu.... to pat manowar nezinaaja! 8)
0
chaZZZrock - neēsmu gan ;) Tos tavus izprintētos mazos tekstus(tintes taupītājs) neviens normāls cilvēks nevar izlasīt :D

Par domu uzklausīšanu - protams , ka es neuzklausīšu pārgudros dirsienus. Bet mēs varam sarunāt ar katru atsevišķi satikties , un izrunāt visu. Tā būs vieglāk - arī mazāk iedomīgo uzdirsienu būs(kāds grib ? Visvairāk interesē Enemy un ninja69).
Skaidrs ir tas , ka tiko kāds runā ar Faunu dzīvē , tā viņš metas rakstīt "publisko atvainošanos".
Nu , ar viņu gan es tikšu galā laika gaitā - koncertos jāspēlē , kur viņš dirsā liksies.
0
ā, pareizi, te kaut kur stipri augstāk bija kaut kas teikts par ZX Spectrum... nja, šis arī būtu jautājums, kurā negribu jums piekrist, domājams, ka nebūšu vienīgais. ZX Spectrum spēlē labi, arī kaverus. salīdzinot ar Lazarus jau nu pilnīgi noteikti. nezinu, vai tas bija kā joks vai kā, bet viņi māk spēlēt! nemaz nezinu, kuros punktos viņus ar jums var salīdzināt. varbūt pastāsti, ja esmu palaidis garām...
0
opaaa opaa kaads draun Faunam.... 8) es kkikkinu ... a ko tu no manis veelies dziivee es jau tur pat vien esmu arii tajos konccos.... kur gan es likssos! 8)
un veel zinu kaadas tev attieciibas skolaa ir kaa tevi tur apliek no galvas liidz kaajam... domaa ka kastete kabataa tevi glaabs ... pff...8)
bet nu lab gan jau kaadaa koncii ...
0
a man tās dziesmas normālas likās. vai tad viss hevy nav tāds? :D :D

0
jaa zx spectrum ir pasaules labaakais bungjieris, kursh nekad nedzer un vienmeer nospeelee ideaali un nekad neizmet pulkjus no rokaam, protams ja elektriibas padeve ir adekvaata :D
0
"ka tiko kāds runā ar Faunu dzīvē , tā viņš metas rakstīt "publisko atvainošanos".
Nu , ar viņu gan es tikšu galā laika gaitā - koncertos jāspēlē , kur viņš dirsā liksies." - iatollah a tu tip esi gopniks? :DDDDD Visu jaapierada ar duureem, jo civili jaunie cilveeki neprot visu nokaartot. Ja speele hormoni, drochii vairaak, jaunais cilveek!!!
0
iatollah-gopnix-ar gariem matiem-urlas trenuuzenees>? nu jau , ak taapec vins nesaa kasteti nu skaidrs skaidrs.... tik zini iatollah, ja tev sanaak uz kaadu pacelt rolku, tad biezzi vien sanaak par to loti loti nozzelot... tik padomaa tev buutu aptuveni 4 gipssi aprakstiiti ar taviem passa autograafiem...un tamliidziigas hijnnas, saubos vai ir veerts fiziski kaut ko iespaidot, jo buusim reaali tu esi viens, seit tu nevineu neuzklausi, kur tev kaads tik veelas ko pastastiit kaa buutu labaak, aj cik var rakstiit vienu un to passu...
aaa starp citu vai mr. Heavy bass GOD uz NApalm death naaks>? vai tas nav true...?
0
Lauri, es esmu vienreiz viņus dzīvajā redzējis un salīdzinājumā ar viņiem tas video, kur kaut kāda grupa spēlē Final Countdown nav nekas...Drausmīgi nepārliecinošs sniegums gan attieksmes ziņā, gan spēlēšanas. Uz enerģijas paušanu (kā klopik teica - cirku) mēs noteikti pārspējam viņus desmitkārt, a par spēlēšanu vispār...Es stāvēju pie skatuves un redzēju, cik daudzas reizes viens ģitārists izsvieda mediatoru no rokām. Tā ir baigā spēlētprasme? Tagad es izrunājos un noteikti nākamajā koncī izmetīšu mediatoru reizi vai divas, bet līdz tam, kas darījās tajā death`n`roll members tāpat būs vēl tālu. Varam turpināt ar to, ka mums ir dzīvs bunģieris, bet viņiem bungu vietā ir mp3 pleijeris. Viņi arī nebija nopietni sagatavojušies koncim - bija problēmas gan ar visādiem pedāļiem (šķiet, ka abiem ģitāristiem), gan ar to mp3 pleijeri. Var jau gadīties problēmas ar aparatūru, kā mums tas, piemēram, gadījās Ventspilī, bet ja tas ir tik daudz un visos galos, tad tā vienkārši ir nesagatavotība. Par spēlētprasmi diskutēt grūti, jo tur nav konkrētu kritēriju (izņemot mediatoru mētāšanu), bet man likās, ka brīžos, kad grupa apklusa un spēlēja tikai basists, viņam sanāca tikai putra, nevis notis...
Pietiks paskaidrot un apdirst?

Tagad paskaidro tu, kas tev liek domāt, ka viņu carcass kaveri ir pozitīvākais piemērs? Ar ko sliktāki ir Distant Light, kas, kā esmu dzirdējis, spēlējot Aces High un The Final Countdown? Ar ko sliktāks ir Huskvarnu Sad But True?
0
Es izdomāju baigo lietu, ar kuru mēs pārspējam jebkuru Latvijas, varbūt pat pasaules grupu - mūsu bundzinieks māk tēlot zvanu. :DDD

Savējie sapratīs, pārējie var neņemt galvā :)
0
ninja69 - manas attiecības skolā ? nez - man ar visiem ir labas attiecības(iespējams tapēc , ka es esmu tas kas rēķina stipendijas - no 2007.gada vidējā būs ap 20ls , kurš gan gribētu ar mani kasīties riskējot pazaudēt kādus 12-13ls ?).
Man domāt , ka tu kautko jauc...

Ko es no tevis gribu ? es gribu runāt par šitām lietām , ar kurām tu man "palīdzi" tik galā... Internetā tas ir šausmīgi grūti...

p.s - es esmu kautko palaidis garām ? es esmu kādu sataisijies sist ? Nē , nu ja man te ninja69 sola ģipšus , tad jau visu var nokārtot , bet nu vispār - es gribēju apspriest jūsu viedokļus , kurus es neuzklausu te , bet dzīvē būtu savādāk - uzreiz cita attieksme...

Bet man patīk kā visi uzreiz sarosās - ha - stienis... :DDD
0
p.s - labais par zvanu :DDDDDDDD
0
Ā - aizmirsu - nē , uz Napalm Death es neiešu , es tur dzirdu vēl mazāk mūzikas nekā mūsu bundzinieka cerētajās dziesmās(iedomājies...)
0
tik gudrs neesmu lai buutu ieverojis ka mediatori aaraa kriit, bet par kompozicionaalo lietu, vismaz man vinju dziesmas liekas visas vienaadas, nu par cik carcass man nepatiik tad arii pat tie kaveri nelec aaraa, nu kaukaadaa koncii bija arch enemy kaveris vo tad gan bij jaatraujas no kaarteejaa alus kausa un jaaiet ieverteet, bet taa noskanja palika taapat taada pati monotona un garlaiciiga, mums ta vismaz dazaados stilos dziesmas, vismaz nav garlaiciigi ne tiem kam patiik ne pashiem

PS
mp3 pleijeris ir krutaaks vinjam nestaigaa bpm, vieniigaa mana kljuuda ko es speeju atrtast tajos ierakstos, ā nu veel otrajaa dziesmaa kautkur man bockas pazuda dazreiz zem skiivjiem un uz peedeejo piedz aizmirsaas kas bij ar bocku jaadara un bij jaadara tas kas nebija plaanots, aa un netraapiiju par raida centru 4to reizi kad bij taa plaanots, nu varjaubuut ka esmu kurls vai stulbs bet liidz veemienam atklausiijos un nekaadu citu skaadi neatradu.

Nu man garlaiciigi vienu ritmu taa jau taas ierakstiitaas dziesmas liekas nadaudz par tukshu bungu zinjaa. nu bet es taapat klausiiju balrogh un citus kas mani lamaa, un sodien iegaadaajos metronomu, lasot vinja komentus man sabruka iluuzijas par to ka bez rudimentiem var iztikt un ka var kauko iemaaciities, maacoties tikai gatavus ritmus un paarejas sperot taas no citiem, ek skaade
0
hmm. pirmkārt, nav jau sliktāki, nezinu, Distant light konkrēto gabalu neesmu dzirdējis, par huskvarnu varu teikt tikai to, ka dziesma man ļoti patīk, izpildījums arī, bet diez vai var noliegt, ka tehniski tā ir vieglāka un vienkāršāka nekā jebkurš carcass gabals. tālāk - esmu ZX Spectrum dzīvajā dzirdējis reizes četras ja nemaldos. pieņemu, ka tu viņus dzirdēji pagājušajā D'n'R members ('05), jo šogad viņi tur nespēlēja. varu teikt, ka pa šo laiku viņi ir krietni cēluši savu līmeni, kurš gan nebija īpaši zems arī pirms gada. buņģieris nu jau ir atpakaļ ierindā (cik saprotu, tad šis bija iesēdināts), spēlē teicami. spēlētprasmi var diezgan konkrēti noraksturot, bet tas lai paliek. tikai mediatora stingra noturēšana pirkstos nav augstāks līmenis par pareizām notīm/akordiem (man te fonā viens profesionāls mūziķis stāsta, ka tam vispār nav nozīmes (mediatoram), tieši otrādi - tas norādot uz profesionalitāti, jo roka esot atbrīvota). bet kopumā viņu sniegums man šķiet ļoti pārliecinošs, viņu izpildītā mūzika gan nav ļoti publiku pavelkoša, jo ir salīdzinoši mierīga (līdzīgi kā carcass, konkrēti albūms Swansong). nezinu, varbūt iesaku aiziet un paklausīties arī šobrīd kā viņi spēlē. bet nu tas tāds ieteikums.
0
Ā - aizmirsu - nē , uz Napalm Death es neiešu , es tur dzirdu vēl mazāk mūzikas nekā mūsu bundzinieka cerētajās dziesmās(iedomājies...)
ar to arii viss pateikts ....
Nu , ar viņu gan es tikšu galā laika gaitā - koncertos jāspēlē , kur viņš dirsā liksies." -stienis tev passam 8)
zem stipendiju rakstiissas sleepjas liela atbildiiba un varas sajuuta >? tas laikam tev liek sajusties svariigam un iipassam ne>? noziimiigam>? bet ja sareekinaasi nepariezi skaties ka passam suudi nesanaak, ja kaads to pamana>? un ar savaam sekmeem aiziet pie bosu bosa un paraada ka vinam pienakas 35 bet dabuujis 7 ls kuru pisiis moralai logiski ka.... !
0
Iatollah tev ar dzirdi viss kārtībā? moš jums tur pieņemts neiet pie tiem ārstiem un tā vien paliec dumjāks un dumjāks :) drīz močīsi Nirvanas kaverus un mētāsies ar to apkārt. Starpcitu bassģitāristu dombiedros arī skatos pizdatā autoritāte esi. Man vislabāk patika teksts par - nahui mācīties pie privātskolotāja, ja visu var atrast internetā. Nu moš tur bijusi tava lielākā kļūda, huļi, es jau nezinu.
0
Pareizi, tieši tajā D`n`R es arī viņus redzēju. Uz šī gada pasākumu nemaz nebiju :p
Nu ja spēlē ar profesionāli atbrīvoto roku, tad jārēķinās ar to un vajadzētu tā kā piedomāt par to, kur tad pagrābt jaunu mediatoru veicīgi, lai nav jāapstājas dziesmas vidū, jātupjas un jāceļ mediators ;) Tas tikai vēlreiz norāda uz nesagatavotību. Par ZX Spectrum pareizajām notīm un akordiem nezinu, jo nav ne jausmas par to, kam tur īsti jābūt un vairs negribu te, kā Surogāts koncertā izteicās, subjektīvo spriedumu izteikt. Nedaudz jau izteicos, ar to arī pietiks :)

Nu, pēc tāda pirmā iespaida mani vairs īpaši nekas nevelk uz viņu koncertiem, bet ja viņi kādreiz spēlēs kopā ar kaut ko, kas man interesētu, tad ļoti iespējams, ka paklausīšos un novērtēšu tagadējo spēlēšanu.

Par to publikas pavilkšanu varētu parunāt. Man tas liekas galvenais. Vismaz koncertos noteikti. Kāpēc tad vispār to koncertu spēlēt, ja ne lai pavilktu publiku? Nezinu par grupas biedriem, bet es spēlēju tieši par prieku publikai, un, ja publika atbalsta, tad spēlēju arvien labāk, viņiem par prieku. Ja nav publika, nav arī spēlēšanas, varbūt tāpēc arī man ierakstos ir sliktāk nekā dzīvajā...
0
Kristap, lai ko nu kāds dirstu, bet kā basistam jau nu gan viņam nav ne vainas. Ja salīdzinām ar visādām Špūlēm un tml. zvēriem, tad es esmu pat ļoti apmierināts ar šādu basistu.
Nirvanas kaverus? Tie jau galīgi primitīvi, kādas tad gan mums būtu problēmas dažus nospēlēt? :D Un skan tās vienkāršās dziesmas tiešām labi (protams, gaumes jautājums, bet pietiekami daudziem patīk) un, ja jau dziesmiņas foršas, tad ar to var ļoti jauki mētāties apkārt ;)
0
speciāli tev, manu, iatollah... :))

Ja tu zinātu, ko nozīmē kontrolēt savu rīcību, tu šeit tik daudz nezīmētos ar sevi un tiem čūpstīgajiem "faktiem", uz kuriem tu visu "balsti", bet biežāk staigātu uz savu zālīti kačāt savas rociņas, jo saprātīga saruna bez dzīvā kontakta, kur ir tikai vārdu mijas, kas tiek pakļautas tīrai loģikas un spriestspējas prasmei, neņemot vērā nekādu "blakusesamības" psiholoģiju, tiešām nav priekš tevis. Pats taču atzīsti, ka tev ir grūti šeit komunicēt ar citiem. Kāpēc tad tik daudz šeit atrodies? Pat ne daudz... tas jau nupat ir slimi, cik ļoti tev patīk drukāt no rīta līdz vakaram. :)

"bet nu vispār - es gribēju apspriest jūsu viedokļus , kurus es neuzklausu te, bet dzīvē būtu savādāk - uzreiz cita attieksme..."

Bet tu šobrīd esi šeit! Ar varu taču neviens tev nespieda pēkšņi sākt sēdēt caurām dienām forumos un nemitīgi bārstīt savu viedokli. Ja daudz raksti, tad rēķinies, ka tev daudz rakstīs atpakaļ, jo forumi ir forumi tāpēc, ka tajos piedalās vairāk par vienu cilvēku. Katram ir savs viedoklis. Ir arī viedokļi par tavu viedokli. Kāpēc tu nespēj tos pieņemt? Tādi fakti kā gadu skaits, materiālais stāvoklis un tamlīdzīgas taustāmas lietas šeit nekalpo kā argumenti, ja nu vienīgi to neprasa dotā tēma. Šeit valda loģiska sprieduma kults. Un nav svarīgi, kāda kuram izglītība, cik viņam gadu, kā viņu sauc, cik slavens vai superīgs viņš ir, un cik ietekmīgi ir viņa draugi reālajā dzīvē. Vai tiešām to ir tik grūti saprast? Nu nestrādā te kautkādi 7. klases izgājieni: "Tev mamma nevar nopirkt normālas drēbes, tāpēc tev te nav nekādas teikšanas".

Īsāk sakot, cilvēki šeit izmanto smadzenes, satiekoties savās viedokļu krustcelēs. Ja smadzenes nav tava jaudīgākā ķermeņa daļa, tad, jā - likumsakarīgi tev radīsies konflikts ar citiem cilvēkiem šādos iestādījumos, vai tas būtu truemetal, metalshow, vai terminator 3 forums.

Tāda intelektuāla izklaide pārsvarā vien ir... neņem to visu pārāk pie sirds un nesatraukājies par to, ka kāds tev pievērš uzmanību. ja reiz izliec sevi aplūkot uz skatuves, tad rēķinies ar to.

Bet kopumā, lai veicās! Novēlu tev kļūt slavenam, lai vari beidzot izvizināt savu trenažieru zālē skulpturizēto augumu limuzīnos ar tik ļoti kārotajām maukām :)
0
Iatollah, vēlies mani satikt?
Labi čabulīt, atnāc konkrēti 5dien uz saksafonu, kur būs xmas parade ar Agares, Mascarace, Impēriju es tur spēlēšu grupā Secta, basu - varēsi pie reizes iečolēt cik daudz reižu es pa Tevi sūdīgāk spēlēju un pēc tam arī varēsim pārrunāt augstās mūzikas smalkumus.
0
Enemy, ar to nu gan nav jālielās :D
0
Faunam - nu skāde nu... nekas - es ļoti ceru ka mūs no skatuves nenoēdīs , un kādreiz jau kopā uzspēlēsim - tad arī iepazīsimies tuvāk... :)

p.s - Secta bija tā grupa kur bija Furfurs un BaronTums ?
0
ninja69 - vispār , man par to spipendiju komisiju maksā papildus. A tas nevis liek justies varenam , bet vienkārši ir baigi feini(wooo-huuu , z-svētku prēmijas)...
0
Nu tas ir unikāli. Nekad dzīvē nebiju būdams viens pats istabā, pie datora, sācis smieties :)
Tagad pirmā reize notika. "p.s - Secta bija tā grupa kur bija Furfurs un BaronTums ?" Es par šito pat sāku balsī smieties :D Barontumam, vai kurš nu tas Enemy ir viņa augstās mūzikas smalkumos un biezumos. Es labāk palikšu pie nemakulīgi nospēlētas punk tipa parodijas par heavy metal :)

Bleakness kaut ko stāstīja par FB. Secta bija tā grupa, no kuras viena tante uz skatuves bāza galvu cauri lielai pentagrammai?
0
Nesāksim jau atkal kasīties, es tikai nedaudz labsirdīgi paņirgājos, bet Enemy, tu rēķinies, ka ja daudz dirsīsies, drīz blakus topikam "Lazarus" atradīsies topiks "Secta" un piesieties ļoti daudz var jebkurai grupai ;)
0
Labi, labi, budim žits družna. Starp citu tā jancīgā biogrāfija ar visiem tr0ve nikiem bija vēl pirms es biju tajā grupā, un tas jau tāpat cik saprotu bija na prikol uztaisīts. Starp citu es esmu Lord Bloodybeļaš666 ja kas.

Nu a par to pentagrammu - tas ta vēl nebija nekas salīdzinot ar to kā Velna Krusti ņēmās. Nu šovs, a ko padarīsi.
0
Nu mums ar bija baigā doma par šovu - saģērbties kā glemeriem - atlasa biksēs un ar platformenēm kājās. Šovs būtu tad, kad kāds no mums nojauktos ar tām platformenēm un vairs envarētu piecelties :D Beigās tomēr izvēlējāmies savādākus tērpus skatuvei...
0
Nu kad mēs spēlējām tajā FB man pastāvīgi bija sejā mati no headbangošanas, tāpēc neko īsti no tā mūsu šova es neredzēju, bet nu pēc tam arī cilvēki tipa teica ka bija zaibis, tā ka kazi, moš tā zvaigzne ar nebija tik slikta.
0
Nu no nostāstiem jau neizklausās diez ko nopietni, bet nemāku spriest, jo nebiju klāt. Man liekas, jums nepaveicās, jo jūsu šovs noteikti nobālēja salīdzinājumā ar vella krustiem...neko darīt, gadās pabūt arī nepareizajā vietā un nepareizajā laikā...
0
to gan par attiecīgo sectas uzstāšanos fresh blood varu teikt, ka viņi paņēma visu publiku, kas tur tajā brīdī vēl bija palikusi... ja nu tas jums ir tas rādītājs... spēlē viņi arī labi, un ja neskaita varbūt enemy tad pārējiem ir ļoooti liela pieredze grupās spēlējot. par šovu - man arī ne pārāk tā pentagramma, bet ja nu šie tā izdomāja, tad kāpēc gan ne... un šāda veida šovs galīgi nav galvenais, ja nevar paņemt ar pārliecinošu izpildījumu, tad šovs vienalga ir pie dirsas.
0
Visi tik kruti, ka pat dirst nav ko pasūtīt
0
Secta ir finālā ?
Tad jau Enemy man parādīs kā pareizi vajag dziedāt un spēlēt basu...
0
Baigi jau sekta var būt finālā ja mēs spēlējām pēdējie un lielākā daļa bija vainu aizgājusi vai jau nobalsojusi.

Dziedāt es nedziedu spēlējot, bet galvas kratīšana arī apgrūtina spēli.
0
Galvas kratīšana parasti ir ritmā ar bungām , kas nozīmē ka ritmā ar dziesmu , kas nozīmē - ka netraucē...

Hmm - no mūsu kārtas pēdējie spēlēja Bite Back , un paņēma pirmo vietu...
0
Iatollah, bet mums taču cilvēki teica, ka mēs esot bijuši labākie, bet šie jau sākumā nobalsojuši :D
0
mums vislaik saka ka esam labākie...
dēļ mums gribēja iedot pa muti organizatoriem , lai atļauj mums spēlēt vēl :D

vienīgie kam mēs nepatīkam ir Fauns , Enemy , ninja69 , lauris_melb un iespējams vēl kādi 3 cilvēki :D

(es tak esmu iedomīgs pidars , ne ? tu arī tāds esi , ja nu kas) :D
0
nu re, chazzzrock jau pierādīja fresh blood objektivitāti... es gan par to jau reiz izteicos, bet tas laikam bija tajos dzēstajos draugu komentos... nobalso jau par "savējo" grupu, pārējās nemaz negaidot, kur nu vēl baigi klausoties un beigās atzīstot par labāko nobalsojot. tāpēc es toreiz minēju to faktu, ka finālā ne-finālā fresh blood vtml pasākumos nav gluži pats objektīvākais vērtējums... interesanti, ka 3. kārtā vēl labāki par sectu bija negatron, bet par viņiem nobalsoja vēl mazāk cilvēku, nekā par sectu. par šo nu būtu tākā pateikts.

iatollah šķiet nav vērts neko rakstīt... ja nu vienīgi kāds no jums varētu mani apgaismot, vai gadījumā tas organizatoriem pa muti solītājs nebija viņš pats, jo to varētu izsecināt no viņa intelektuālās diskusijas aicinājumiem... bet ja nē, tad nu... piedodiet, man nedaudz nākas aizdomāties par jūsu publiku, tas gan nav uzbrauciens jums, vienkārši kāds te ar to publiku visu laiku nenormāli lielās...
0
ā... palaidu garām vienu tik izcilu komentu, uz kuru nevaru neatbildēt, nu mīļie cilvēki! palīdziet taču tam iatollah kaut kā. zini - dziedāšana arī parasti ir ritmā ar dziesmu, tas ir, ritmā ar bungām un pārējo, tātad - netraucē! bet tieši par to ritmu jau jums tika aizrādīts, arī dziedāšana jau neiet gluži pēc metronoma. bet patiesībā kā gan lai ietu? (t.i., pie kura instrumenta ritma?)
0
Tip headbangings ir ritmā - viegli. Dziedāšana neritmā = grūti? Nu tad dziedi tu arī ritmā un būs kudiš vieglāk dziedāt un spēlēt reizē.

Man patīk šitais - "mums vislaik saka ka esam labākie... vienīgie kam mēs nepatīkam ir Fauns , Enemy , ninja69 , lauris_melb un iespējams vēl kādi 3 cilvēki :D"

Šis trūmetāla forums ir pieejams dahuja lietotāju, tad pasaki kur ir tie jūsu ahujennākie fani, kas visiem mums sliktajiem dirsējiem teiktu pretī "nē nav viņiem nekādu tur ritma kļūdu, viņi vienalga ir zaibisnākie rockeri bļa, un vispār tas voķis spārda dirsu nav šaubu"
labi labi - tūlīt būs tipa "ai te jau trūmetālā tikai gaļinieki salasījušies kas neko nejēdz no mūzikas un mums draugos tur dahuja fanu utt"

Vai tu vari pateikt ka visas šitās lažas par kurām es, Balrogs, Fauns utt te jums "dirsa" patiesībā ir tikai mūsu izdomājums, un ka patiesībā jūs esat ahujenna tehniskā banda tikai ar sūdīgiem ierakstiem.
0
Pa ilgiem laikiem kādu atkal nogāzuši un atspārdījuši :) Bet ši labi cīnījās . Tā rūdījās tērauds :D Malači !
0
Lauri, es biju tas, kas izdomāja, ka mums jāmēģina dziedāt neritmā ;) Ja dzied tā, ka vokāls saskan ar ritmu, tas izklausās pārāk mehāniski un ir diezgan acīmredzami, ka vokālists spēlē kādu instrumentu. Ja izdodas dziedāt ar mūziku nesaistītā ritmā, no vokālās partijas veidojas sava jēga, jo tā vismaz nepārklājas ar instrumentālo mūzikas daļu ;)

"interesanti, ka 3. kārtā vēl labāki par sectu bija negatron" es tam īsti neticu, tāpēc vienkārši saukšu viņus par Ņegraton un miers :D

Enemy, vispār tam, cik kura banda ir tehniska manuprāt nav nekādas nozīmes, bet ja reiz tu gribi par to parunāt... Varbūt nosauc man kādu Latvijas "ahujenna tehnisko bandu" vai vismaz "ahujenna tehnisko" mūziķi un tad es pakomentēšu. Būtībā - pasaki, ko tu domā, un es pateikšu, kāpēc tu esi stulbs ;)

Ar labu vairs nevar...
+2
Visu cieņu šī foruma cilvjiem par to, ka spēj tik toleranti un pacietīgi diskutēt, skaidrot, paust vērtējumu un dot padomus cilvēkam, kurš to visu norauj atejā, nemaz nelasot.

Nav latviešu valodā tik vispusīgi aprakstoša izteiciena kā angļu: "ignorant fool".
0
Chazzzrock:
tavi apzīmējumi "ahujenna tehnisa banda un mūziķis" ir stipri pārspīlēts, bet nu labi:
Grupa,piemēram - Neglected Fields, īpaši pēdējais CD "Splenetic"
Mūziķis - Valērijs Cīrulis, Uģis Jaunslavietis, Ģirts Jansons, Sergejs Kustovs, Sergejs Karševs, Kārlis Jakubonis, Tarass Kuzmenko u.c.
Komentāri?
0
Mani stipri pārspīlētie apzīmējumi nemaz nav mani, bet gan Enemy ;)

Bet par tiem piemēriem atturēšos komentēt, jo domāju, ka mans komentārs būtu pārāk rupjš un aizvainojošs...
0
nu gjitaaroja jau itkaa smuki tie negratoni, bet bez basa skaneejums izklausiijaas kopaa kaukaa fui, un daudzmaz melodiskai desai tomeer brutaalas galjas vokaals arii galiigi nepiestaaveeja, ta jau secta man labaak patikaas

tas vaards ``tehnisks`` nezkapeec man peedeejaa laikaa izraisa liidziigu jautriibu kaa teiksim runaashana par suudiem un dirshanu kruumos pie satiksmes ministrijas eekas, gogolja 5 vai 3, neatceros

a neglected ir kruti, un ja jau to saka taads kaa es kuram no visa kam ir kaut neliela saistiiba ar death metal izraisa sliktu duushu ta jau ja ne kruti tad visamz pusktruti vinji laikam ir
0
chazzzrock: šeit tu kļūdies - ja dzied saskaņā ar ritmu, tad izklausās nevis ļoti mehāniski un nedabiski bet tieši ļoti labi, pareizi, tā, kā jābūt... nezinu, kas tās par muļķībām, līdz šim parasti grupas dzied vienā ritmā ar pārējo mūziku. vai varbūt es kļūdos? varbūt nākošreiz vienkārši spēlējat katrs savu dziesmu, tad vēl foršāk būs... :) piedod, bet tas patiešām neloģiski izklausās...

nezinu, vai tev der tikai enemy viedoklis, bet nu es arī kādu grupu varu nosaukt, pirms tam pasakot, ka tam, cik grupa ir tehniska ir gan nozīme. klausītāji starp citu paliek ja tā var izteikties gudrāki, un vērtē arī tehnisko sniegumu, nav vairs kā agrāk, ka fano kaut vai tikai tāpēc, ka var iebļaut mikrofonā un vienu akordu uzraut... tātad tehniskās grupas: Neglected Fields, Preternatural, tas pats ZX Spectrum arī, Skyforger, arī Distant Light ir ļoti tehnisks, arī citu stilu grupas ir diezgan tehniskas, piemēram, Soundarcade, Aparāts, Dzelzs Vilks un daudzas citas... ir daudz vairāk vai mazāk tehnisku grupu, nezinu, manuprāt vispirms ir spēlētprasme un pēc tam viss pārējais... mans viedoklis, protams.
0
kaukad jau laikam teicu kaada jeega no taas tehnikas ja pazuud melodiskaa lieta, tipa sacenshaas visi kursh nu murgainaaku nenospeeleejamaaku rifu sataisiis ja beigaas taapat skan peec putras un ne suuda nevar saprast, es labaak bleku klausos, zaagjee, kjerc un labira un dzilji po man taa tehnika
0
iatollah
nevajag daudz muldeet par to speeleeshanu, liimenis tev nav nekaads, vismaz pagaidaam, un diez vai tuvaako gadu laikaa buus, bet ja buus TAD APSVEICU...! a koncertus es esmu redzeejis video no viena matainaa, kas pafilmeeja un jaasaka, ka lai gan skana ir labaaka tomeer akordu vai kvintu daudzums no taa nemainaas, nav tev vienkaarshi taas ritma izjuuutas.....!
0
Nu jā, Skforger jau tehnika pa visām malām spiežas ārā :D Skyforger ir vienkārši, forši un klausāmi ;) Un Dzelzs Vilkam tā tehnika izpaužas vienā vai abos akordos?

Ko tad vispār Lauris ar vārdu "tehnisks" saprot? :D
0
paklausies Dzelzs Vilka "Mirušās Kaijas" un tad parunāsim par viņu "diviem vai vienu" akordu! Tu tā arī nekomentēji mūziķus, kas tad nu, kādas gan rupjības vari par viņiem pateikt?
0
taas kaijas pieraada tehnikas bezjeedziigumu, baigais galvassaapi izraisoshs haoss
0
Pilnīgi nepiekrītu - joprojām uzskatu, ka Kaijas joprojām ir viens no visu laiku labākajiem Latviešu metal ieraxtiem!!!!
0
Nē nu protams ja tu paklausītos Baha fūgas tad tu arī neko nesaprastu tikai dzirdētu kkādu tur ļurināšanu. Atšķirība no death tur ir tāda ka nav distortētas ģitāras, kas uztveri vēl vairāk apgrūtina. Droši vien CC arī jums (visiem 3 lācariem) liekas kkāds bezjēdzīgs troksnis, kur tehnika var būt var nebūt, tā pat neviens neko nedzird.

nu jā ja tā spriež tad jums tiešām ir bezjēdzīgi stāstīt kas ir un kāpēc vajadzīga tehnika. Bet nu labi, varbūt vismaz čazs paklausīsies.
Bij jau vienā tēmā te runa par to kas ir tehnika.
Individuālā instrumentu spēles tehnika manuprāt ir izpildījuma precizitāte vienā vārdā. Tas nozīmē, ka precīzi, ritmiski, intonatīvi, ar pareizu pozīciju jāizpilda mūzikas fragments. Dziedāšanā tas ir tā pat tikai pirkstu vietā ir jāsavalda elpa un artikulācijas orgāni.

Ok tagad kad Tu pateici ka jūs tur speciāli dziedat neritmā ar mūziku tad tagad ir skaidrs kāpēc tā jocīgi izklausās, jo līdz šim man likās ka tur prosta naprosta laža. Taču vienalga tas meldiņš ir jānodzied tā pārliecinoši, lai varētu saprast kā tas ir domāts arī bez anotācijas. Tikai nevajag atkal diršanu - Ai tu jau pats labāk nevari un ko tu atkal kasies tur un bla bla..
šito es tiešām piekrītu ka jūs varat dzīvajā izdarīt labāk kā ierakstā un ļoti ceru no jums to sagaidīt (kkad kad jūs redzēšu).

Par tehniku - nu manuprāt Preternatural spēlē tā neko, Flaying, Interment godīgi sakot cik atceros. Tie paši Tabestiķi močī pieklājīgi. Gaidu chazza komentu. Es jau lēšu ka šeit tās rupjības no viņa varētu nākt dēļ neiecietības pret šo grupu stilistisko piederību, bet tad es jau iepriekš varu atsaukties uz viņa paša komentu "es saprotu visu mūziku ko Tu un vēl daudz vairāk" (nav precīzs citāts).
Nu davai tehniķi stāsti kas pa lietām.
0
Nu tās "Mirušās Kaijas" jau diezgan vecs darbs, objektīvāk klausīties jaunos ierakstos, jo pa aizvadīto gadu desmitu viņu tehniskums noteikti būs progresējis :D

Tikko nokačāju. Paklausījos pirmo dziesmu līdz brīdim kad sāka dziedāt. Nu pašvaki, bet iztikt jau var. Klausos nākamo dziesmu, uzreiz aiztinu, kur sāk dziedāt - skan tāpat. Dziedamās vietas izklausās baigi vienādi. Garlaicīgs ieraksts.

Enemy, tu kļūdies. Bleaknesam death droši vien patiks vairāk nekā fūgas un pārējās figņas. Par tādam lietām viņš vispār saka "fui, tur nav bžžž". Distortētas ģitāras viņam kā reiz patīk ;) Arī par CC tu kļūdies, jo viens no mums - es - to tomēr klausās un uz konci arī gan jau aizies kārtējo reizi ;)

Nu par to pārliecinošo nodziedāšanu, lai saprastu, kā domāts - tas ar laiku. Tikai kādu nedēļu pirms ieraksta tik saprasts, ka ir truli dziedāt/klausīties tādu "nā--nā--nā--nananā---... ritma vokālo melodiju...

Flying un Internet laikam ir dzirdēti iepriekšējos ziemassvētkos. Internet neklausījos, bet Flying vidū aizgājām prom, jo bijām nākuši uz DL. Bet cik atceros, bundzinieks bija tas, par kura ne-tehniskumu mēs pēc tam priecājāmies. Capslocktic Shifteron ir redzēti vairākkārt. Gadījumā viņi ar nebija tajā Dork Christmas? Kopumā tehnikas ziņā izskatās ok, izņemot bunģieri. Vēl arī basists atstāja interesantu iespaidu. Citējot Lauri: "varbūt nākošreiz vienkārši spēlējat katrs savu dziesmu, tad vēl foršāk būs". Tās basa partijas tiešām izklausās pēc principa "saceram mājās katrs savu partiju un tad ejam un kopā spēlējam to, kas sanāks" :D

Un pēc stilistiskās piederības es nešķiroju. Tajā tehnikas diskusijā vienīgi es iestājos pret tehniskuma noteikšanas pēc stilistiskās piederības, jo tur bija prātvēderi ar domu "death - tas ir kruti, tas ir tehniskāk par visu". Tad es arī centos likt pretī iespējami radikālākus (attiecība pret to) apgalvojumus. Vispār es klausos ļoti daudz un dažādu mūziku, ieskaitot arī extreme metal galam pieskaitāmos žanrus. Pagaidām no apzinātās mūzikas neesmu iemanījies izprast un klausīties tikai dažus, piemēram, disko, bet tas atkal patīk pārējiem grupas dalībniekiem...

P.S. Kopš tiem ziemassvētkiem par to Internet nekas vairs nav dzirdēts. Viņi vēl pastāv?
P.P.S. Enemy, otrās personas vietniekvārdu "tu" ar lielo burtu, cik atceros, jāraksta vēstulēs, nevis postos forumā. Es jau no traukiem esmu pieradis rakstīt "Tu" un šeit arī bieži tā iedrukāju, bet parasti izdodas laikā attapties un izlabot uz "tu". Šķiet, ka pareizi šeit būtu rakstīt ar mazo...
0
Un vēl par to Insertic Deleton - Godzilla laikam bijā salīdzinoši vienkārša un ne-tehniska dziesma. Un reizē ar to - vienīgā, kas paliek atmiņā...
Tā teikt - labāk klausīšos, kā Britnija kaverē dziesmiņu un sten "I Love Rock`n`Roll", nevis nesakarīgos Necrophagist gabalus. ;) No offence :)
0
da labi, teu tak nekrofaagists dikti patika, par godzillu jaapiekriit
0
Pirmkārt jau nepatika, bet tas galīgi nav svarīgi. Pat ja patika, tas neko nemaina. Apzīmējums "nesakarīgs" nebija domāts absolūti, jo tā nemaz nevar noteikt. Tas bija domāts relatīvi. Šoreiz - salīdzinājumā ar otru piemēru - Britnijas "I Love Rock`N`Roll"...

Tev jau arī Nekrofāgists dikti patīk noteikti, jo tur tu neko saprast nevari :D
0
es lielaakoties nemaz nemeginu saprast jo ir pilns pagasts ar neizklausiitu muuziku kuru varu saprast un kas neprasa smadzenju kuupinaashanu lai to vareetu kautcik saprast, nu ir jau gadiijumi ka netiishaam saprotaas vai arii vismaz rodas taada iluujza [tool gadiijums]
0
Es tā domāju ka vajadzētu sarakstīt grāmatu
"Kā www.thruemetal.lv fõrumā kasījās metalheadi"
tai vietā lai klausītos labu mūziku un sacerētu kautko un darītu lietas labā kktko jo Latvijas metalpasaule jau tā ir maza,bet ko es redzu??!!
nē LAZARUS ir mēsls,oculāri ir nūģī u.t.t.
nu vaj °tiešām neviens nevar nekasīties un atbalstīt vienam otru???
0
Nu tie krāni Lazarnus jau paši uzprasās uz nodiršanu, a pārējos es atbalstu :) nu vismaz tos, kas uz ieteikumiem neatbild ar "tu pats nekā nemāki" tipa diršanu. Tam pēdējam kritērijam atbilst Hellhammers ar visām savām grupām... Bet nu patiesībā arī viņu es atbalstu, žēl tik, ka šis padomus neuzklausa...
0
heheeh paldies...mēs ar hellu atjaunojam MUTILATE MYSELF(da bass/2nd wookill)....bet tas taa
0
heheeh paldies...mēs ar hellu atjaunojam MUTILATE MYSELF(da bass/2nd wookill)....bet tas taa
0
heheeh paldies...mēs ar hellu atjaunojam MUTILATE MYSELF(da bass/2nd wookill)....bet tas taa
0
Oho. Viena grupa, atjaunota trīs reizes pēc kārtas :D
Nu - lai veicas! Tagad zināšu, ka mutilāte maiselfā spēlē Norvēģu Pāķis :)
0
daudzi jau par šito teica ka nevaja,jau cik reizes apglabāts...bet gribās papildināt LV smagās mūzikas saimi...
0
Es tās reizes nedomāju reāli, bet vienkārši par to, ka tu trīs vienādus postus ieliki :p
0
Bļadj - jums visiem darīt nav ko ???
Es neēsmu pie kompja no kādiem 24:00 iepriekšējā vakarā līdz 18:00 nākamajā , un jūs esat sarakstījuši tik daudz , itkā es mēnēsi nebūtu mājās bijis...
Ārprāts - vot cilvēkiem ir ko teikt...

Tapēc jau arī visi diršās - katrs kautko grib pateikt , un negrib piekāpties citiem , un vēl ierodas tādi kā es , tad vispār pizģec...

to GRAVER - zini , tad jau man Fauna komentāri liekas dahuja saistošāki... Ja es nezinātu cik ļoti tev skauž tas , ka ir grupas kurām ir basisti ar saviem basiem , es mošen uzklausītu tavu viedokli.
0
hmmm, es jau to neuzskatu par probleemu iatollah, basisti naak un basisti iet, ja ir probleemas, vinhus vienkaarshi izmet! un par kuru no basistiem tu runaa.....? ja cilveekam nav naudas, un vins basu nevar nopirkt, tad es neuzskatu to kaa skaudiibu pret to cilveeku kam ir bass, ja tu neesi to ieveerojis, es basu nespeeleeju un tuvaakaa laikaa nav taadas intereses....! taa ka savu skaudiibu tu vari patureet pie sevis, un iet nokauneeties kaadaa klusaakaa stuuriitii, piemeeram, garderobu attaalaakajaa stuurii....! a tev sveicieni no kretiina...!
0
iatollah neaizmisrti to, ka es lecos tikai ar tevi, un nevis ar grupu Lazarus kopumaa....! piemeeram krishs ir daudz normaalaaks par tevi, kaut arii vins tikai apguust bungoshanu, vins atskiriibaa no tevis necenshas visur un visiem iegalvot ka vins buutu krutaakais utt. visiem tacu iatollah nevar aizmuguras staaveet riktiigs rokeris....... (saproti) kaa gribi, mani tas neinteresee....!
0
"vins atskiriibaa no tevis necenshas visur un visiem iegalvot ka vins buutu krutaakais utt." es ? kurā vietā ? Tev laikam patīk fantazēt...

Nu , protams , ka tu lecies ar mani. Man arī būtu riebums pret kādu sīko , kuru es pirms pāris gadiem būtu dirsinājis , bet tagad viņš stāvētu uz skatuves - vietā kurā gribētu būt es... Iedomājies tik - nekaunība...
Tu tiešām esi nožēlojams... tu biji nožēlojams kad es gāju pamatskolā(zini , 3 gadus jaunākus sīčus apcelt var jebkurš) , un tu vēl jo projām esi nožēlojams , jo nespēj aizmirst to(lai es atcerētos kādu kuru neēsmu redzējis 2 mēnešus , bet atceries pat vairākus gadus - pizģec).
Tagad tu visiem spēkiem centies pierādīt ka tomēr vēl esi baigais vecis un turies pie vairāku gadu seniem faktiem , un noliec mani , tikai tapēc ka es spēlēju to stilu , kuru gribi spēlēt tu...

Vot - es nesaprotu , ko es tev tik ļoti traucēju savos 14 gados tolaik ? Tas ka man arī bija Iron Maiden krekls šausmīgi grāva tavu reputāciju , vai arī tev traucēja tas , ka es biju atradis ideālu vietu stundu bastošanai pagrabā ? :D
p.s - un to visu tu tiešām vēl atceries - es laikam esmu iemesls kapēc tu naktīs nevari normāli gulēt... LOL !!! :DDDDD
Kauns nav ? Fuj...vot tagad ej un pats nokaunies.
0
Nu es vienkārši būtu teicis viņam "izbeidz dirst, Aigar!"
0
es shitai diskusijai uzlieku miiksto...
kamon, salateetim nepatiik kjildas... viirieshi, sanjemaas!
0
Lazarus izdrāsti no visām pusēm...
0
vēl pasakiet ka tā nav.
0
zini, ar to Dzelzs Vilku ir tā dīvaini - lūk, paši jau diezgan krietni uzstājaties ar to, ka mēs par tehniskām atzīstam tikai death utml. grupas, bet paši, kā nosauc ne-metāla grupu, tā uzreis "dīvi akordi un sūds"... a ja tu nespēj saklausīt neko vairāk, tad moš par tehniku vienkārši diskusiju izbeidzam. tici man, arī jaunajos albūmos ir DAUDZ ko klausīties, DAUDZ akordu un DAUDZ vairāk un labākas tehnikas nekā jūsu sniegumā, ja to gribi dzirdēt...

mirušās kaijas - piekrītu tam, kurš teica, ka tas ir viens no labākajiem metāla albūmiem, kurš Latvijā ierakstīts, iznācis (piedod, neatceros kurš tu biji, un slinkums skatīties vēlreiz caur visiem tiem murgiem)... tā tiešām ir. a ja sāp galva, tad vajag iet pie ārsta vai tabletes dzert. šajā albūmā ir tik daudz visa kā, un TIK ĻOTI saprotami, ka gribēdams nenosauksi to ne par murgainu, ne tehniski nevērtīgu utt... bet nu esmu jau ievērojis, ka mūsu viedokļi mēdz atšķirties.

chazzzrock man uzdeva jautājumu, kas manuprāt ir tehnika... a tam gadījumā pat oficiālas definīcijas nav? principā tehnika ir tas, cik labi/slikti mūziķis izpilda attiecīgo skaņdarbu, cik precīzi un visi tamlīdzīgie smalkumi, enemy jau uzrakstīja diezgan precīzi... uzdirsi par 2 akordiem, redz, nepamatoti, bet vienalga - kaut vai divus akordus izspēlē tā, kā vajag, nevis tā, lai atšķiras uz pārējo instrumentu fona un neizklausās pārāk mehāniski...

ok, tu mani nosauci par kurlu jau vienreiz, es tevi tā varbūt gluži nesaukšu, bet piedod, laikam par tehniku utml mums baigi diskutēt nesanāks...
0
Lauri - es par Dzelzs Vikiem to teicu un tā vienmēr uzskatīšu un man prieks, ka arī tavi uzskati ir tādi. Jā, un arī šobrīd, ka jau teici, DzV mūzikā ir Daudz vairāk, nekā dažs labs te izskakās nesaklausot...
0
Viesuli, nē, Lazarus vispār nav izdrāzti. Lazarus ir priecīgi, jo ir uztaisīta diskusija par mums, ko mēs paši neesam taisījuši. Kopīgiem spēkiem tā ir aktuāla jau gandrīz nedēļu un ir savākti gandrīz divarpus simti komentāru. :)
0
ta jau forši ka tik daudz komentāru, dzīve iet uz augšu
0
iatollah. es speeleeju power stila muuziku un mazliet no heavy, taa, ka es neesmu teicis, ka tu jauktos manaa laucinaa, kur nu veel to, ka tu man traucee dziivi uz skatuves....! naakamvasar vareesi mani sastapt Daugavpils festaa un Blomee....!
0
Blomee mees buusim uz skatues otrajaa dienaa, taadi ir provazotoriskie dati....!
0
nu redz, NOrveeģu paakki... tas te ir dažiem labiem raksturīgs un latviešiem it īpaši... nodirst vienam otru tā vietā lai paslavētu....un teiktu čaļi tā tik turēt!!! jo aizbrauc ārpus LATVIJAS un tur mūziku pavisam savādāk vērtē! ! ! nekā šeit!

(šis komentārs neattiecas uz Lazarus, kapēc>?, tapēc, kamutes lielas a darba ieguldīt vēlmes nav, vajag piemēru, palasiet par to kaa Collide brauca ārpus LATVIJAS šajā paššā forumā!)
uz šo lūgums Grupas LAZARUS pārstāvjiem neatsukties!

!!!
0
Graver - apsveicu !!! Tu to izdariji...Beidzot !

ninja69 - lūgums vai ne lūgums , bet atsaukties es atsaukšos gan(tas tak nebūtu es...) - kapēc tev liekas ka nav velmes ieguldīt darbu ? Tu vispār kautko zini ? Cik gadus mēs vergojām lai izveidotu savu mēģu telpu(zini , mums tad bija kādi 15) ? To , ka 3 dienas nedēļā , kamēr tu dzer/atpūties , mēs sēžam piesvīdušā mēģu telpā ? Ņemot vērā visas lielās problēmas ar sastāva meklēšanu un citādiem sviestiem , es uzskatu ka priekš sava vecuma es esmu sasniedzis pietiekami daudz , lai tu nebūtu tiesīgs man kautko dirst par nevēlēšanos kautko darīt...
Tu zini no cik daudz visādiem priekiem es esmu atteicies , lai tikai varētu vismaz mēģināt kautko spēlēt ? Nepietiek ar to , ka arī skolai netiek pievērsta gana liela vērība - iekrīt tajos pašos laikos kad mēģi... Es pieļauju ka mēs kā grupa daram daudz vairāk nekā daudzas citas grupas būtu spējīgas apvienot nemaz pilngadību nesasnieguši.
0
Man patīk kā panesās chik fight par to kurš kuru 14 gados apcēla. So sweet!

Aj, tehnikas, grupas, stili. Vispār ja es tā sāku domāt, tad tehnikas jautājumu principā arī jāskata izejot no stila, jo piemēram viena un tā paša instrumenta spēles tehnika dažādos stilos atšķiras. Nu tad arī var spriest par to kura grupa kādā stilā ir vai nav tehniska, bet nu labi man jau sāk pieriebties te "diskusierēt" par vienu un to pašu.

Forši ka ninja 3 dienas nedēļā dzer/atpūšas bet iatollahs tai laikā močī mēģī. nepazīstu ne vienu ne otru bet es jūtu ka briest vēlviens čik faits.
0
a tu, Henrij ko piselējies, ka skolai laika nav, ja te sēdi un glaimo sevi..ej pamācies kaut ko..ko tu esi sasniedzis? to, ka tevi nodirš un smejas par tevi?..žēl jau tevis paliek gandrīz.. haha. Un tu domā, ka vienīgais esi rāvies, lai panāktu savu mērķi? Te daudzi var par sevi teikt to pašu, bet zini ko? Vini nesaka, jo viniem nav tāda īpašība - lielīt sevi par to, kas īstenībā katram ir pašsaprotama lieta dzīvē, lai kaut ko panāktu. Tu neesi īpašāks par citiem diemžēl, lai kā tev to gribētos. Un ko tu meties par dzeršanu un muļķa laišanu uz ninja69, ja nemaz nepazīsti viņu? Foršs kekss tu esi, staigājošs apķērības iemiesojums. Un čo, ar šo diskusiju iemantosiet biš atpazīstamību, vārds Lažarus jau visiem galvā iesēdies,,nu zajbis, taga vēl daži gribēs koncī jūs apskatīt. Nu un? Šādi, ar savu stulbumu, ir pareizākais veids kā pievērst uzmanību? Tā teikt - labs iespaids par grupu ne
0
a tu, Henrij ko piselējies, ka skolai laika nav, ja te sēdi un glaimo sevi..ej pamācies kaut ko..ko tu esi sasniedzis? to, ka tevi nodirš un smejas par tevi?..žēl jau tevis paliek gandrīz.. haha. Un tu domā, ka vienīgais esi rāvies, lai panāktu savu mērķi? Te daudzi var par sevi teikt to pašu, bet zini ko? Vini nesaka, jo viniem nav tāda īpašība - lielīt sevi par to, kas īstenībā katram ir pašsaprotama lieta dzīvē, lai kaut ko panāktu. Tu neesi īpašāks par citiem diemžēl, lai kā tev to gribētos. Un ko tu meties par dzeršanu un muļķa laišanu uz ninja69, ja nemaz nepazīsti viņu? Foršs kekss tu esi, staigājošs apķērības iemiesojums. Un čo, ar šo diskusiju iemantosiet biš atpazīstamību, vārds Lažarus jau visiem galvā iesēdies,,nu zajbis, taga vēl daži gribēs koncī jūs apskatīt. Nu un? Šādi, ar savu stulbumu, ir pareizākais veids kā pievērst uzmanību? Tā teikt - labs iespaids par grupu ne
0
Kristapson - nu , es runāju par viņu tik pat labi pazīstot , kā viņš saka ka man nav vēlēšanās kautko darīt , pilnīgi nepazīstot mani... Bet to jau tu neievēro , tu ievēro tikai to ko gribi ievērot ne ?
Un jā - es te nesēžu... Ja paskaita kopēju laiku komentāru uzrakstīšanai iznāk ne vairāk kā 10min dienā.
Pats tu saki ka es runāju par cilvēkiem , kurus nepazīstu , lai gan savā komentā dari tieši to pašu.

p.s - par atpazīstamību es neko neēsmu teicis , tā kā man nepiepisies(bet fakts ir tāds , ka dziesmas noklausītas dahuja reižu , un pāris fani arī jauni - labais)...
p.p.s - iespaids par grupu ? pričom te grupa ? man liekas jābūt reti debīlam lai grupu vērtētu pēc tā , cik ļoti tev patīk grupas biedru viedokļi... Nu tas tā - ja nu nebiji dadomājies.
0
Nu ja varētu būt ka tu te pavadi ne vairāk kā 10 min, jo komenti parasti ir pārāk gari un stulbi lai lasītu...
0
redz kā, man piemēram liekas, ka jābūt reti debīlam, lai par grupas līmeni spriestu tikai pēc pāris desmitiem totāli apdzērušiem faniem...
0
Kapēc tev liekas ka es spriežu par līmeni tādā veidā ?

Enemy - jā , tiešām , lai taupītu savu laiku , un lai man neviens nepārmestu ka es vislaik sēžu truemetālī , es tik tiešām cenšos izvairīties no liekas informācijas. :)
0
nu redz, Henrij, tu jau sevi šeit esi paguvis parādīt pietiekami, lai citi varētu spriest par tevi. un pa cik tie kas man ir kko ieminējušies par tevi, ar diezko savādāku viedokli nav izteikuši hah. Pričom te grupa? Pa ko tad ir šī diskusija? Tikai atšķirība, ka tu labi parādi grupas attieksmi hah. Nez vai grupu, kas spēlē hevī un dara to dēļ pankiem ir tas, par ko man būtu jābūt sajūsmā. Un līdz ar to es izrādu savu nepatiku pret jūsu uzskatiem, bet čo vai tō zajbis, šo ir vērts izlasīt visu hah. Jo redz, es to hevī un to galu neklausos īpaši un, ja tā jūs paceļat šo mūzikas stilu, tad nu man rodas iespaids, ka nemaz nav jēgas tajā mūzikā kādreiz iedziļināties. Acīmredzot tā ir domāta tiem, kuru frizūras končos visvairāk redzamas.
0
Jā, es tev savā ziņā pārmetu par heavy metal mūzikas imidža bojāšanu ar savu attieksmi. Kaut kā tā
0
Ā nu drīzāk vairāk man smīdina tas, ka tu tiešām nespēj ne saprast, ne pieņemt citu viedokļus un ieteikumus, kritiku utt huiņas, kuras visiem būtu jāņem vērā, it sevišķi, ja daudzas no tām raksta daudz pieredzējušāki mūziķi.
0
Chazz, tu atteicies komentēt par tiem mūziķiem, jo tavs komentārs būtu pārāk rupšs. Wtf? V.Cīrulis? Pilnīgi piekrītu Balrogh par viņu. Tu maz esi dzirdējis viņu? Zini, kas viņš pa cilvēku? Es gan gribētu zināt, ko tu par viņu un pārējiem rupju varētu pateikt?
0
Redz, neesmu gan to V. Cīruli dzirdējis, varbūt ja zinātu, kur viņš dzied... Abus tos Sergejus arī nezinu, bet par pārējiem tiešām labāk atturēšos izteikties. Dažādu iemeslu dēļ.
0
Kristapsons - ha ha ha :D Tie kas tev ir kautko ieminējušies par mani ? Tu Džeimsu Bondu esi saskatijies ? No , davai , nosauc man precīzus vārdus , kas tev tik daudz ko ieminās par mani. Man pazīstami cilvēki kas varētu vēlēties uzturēties ar "metālistiem" vienā telpā , ir tieši 5 , no kuriem 2 mani pilnīgi nepazīst , 1 tev drīzāk iedotu pa muti nekā runātu ar tevi , vēlviens tevi nepazīst(pats teica) , un pēdējais paliek chaZZZrock , kuram ir tendence mani apdirst aiz muguras , bet es jau esmu pieradis , un viņš viens anyway neskaitās kā "tie".
Tā kā - davai ka nepārspīlēsim.

Un jā - cilvēks , kas ārstē savus kompleksus spīdzinot dzīvniekus un atklāti atzīst savu homoseksualitāti diezvai var man kautko pārmest par jebkāda imidža bojāšanu.
0
atzīstu, ka esmu gejs? zajbis, tev akal pierādās spējas spriest hah. Un atkal tiek minēts vārds ''pa muti'' :D nu kritika ir laba lieta, lai cik nevajadzīgi tev tas neliktos. Tas ir galvenais, ko tev te daudzi cenšas paskaidrot hah. Un kādi būtu tie mani kompleksi? Un kaķa noskūšana ir spīdzināšana? haha. Diemžēl, es tev netaisos nosaukt kaut kādus vārdus, lai es būtu tas stučītājs hah. Nu redz, ja jau kādam ir tendence par tevi kaut ko teikt aiz muguras, tad acīmredzot tam ir pamatots iemesls ne?
0
atzīstu, ka esmu gejs? zajbis, tev akal pierādās spējas spriest hah. Un atkal tiek minēts vārds ''pa muti'' :D nu kritika ir laba lieta, lai cik nevajadzīgi tev tas neliktos. Tas ir galvenais, ko tev te daudzi cenšas paskaidrot hah. Un kādi būtu tie mani kompleksi? Un kaķa noskūšana ir spīdzināšana? haha. Diemžēl, es tev netaisos nosaukt kaut kādus vārdus, lai es būtu tas stučītājs hah. Nu redz, ja jau kādam ir tendence par tevi kaut ko teikt aiz muguras, tad acīmredzot tam ir pamatots iemesls ne?
0
Visvairāk man patīk, ka šī diskusija ir izveidota sadaļā "ieteikumi" :D

Par grupu - lai spēlē puikas, ja tik ļoti grib, un ja ir, kur spēlēt, bet kā jau Fauns teica, ka labāk gan būtu pagaidījuši un noslīpējuši gan dziesmas, gan izpildījumu. Tas, ka esat iedomājušies standartu, kā ir jātaisa gaballi nenozīmē, ka viņi ir labi. Vairāk piedomājiet par to, lai dziesmas būtu klausāmas. Vokālu vajag nostādīt, tas ir tiesa. Ā! Vēl būtu labi iegādāties muzikālo dzirdi, jo bez tās ir pastulbi spēlēt muziku, bet tas tā - mans viedoklis.

Esmu arī jūs dzirdējis dzīvajā un varu teikt, ka man nepatika ne pārējie skaņdarbi, ne uzstāšanās. Galīgi bez enerģijas tā visa padarīšana. Pliekani.
0
es nespeeleeju muuziku bet bungas :D:D:D
un kur var to muzikaalo dzirdi nopirkt??? neesmu maniijis muuzikas veikalos, labpraat iegaadaatos, no aarzemeem arii nevar pasuutiit vai arii esmu paaraak tups lai maaceetu atrast?
0
Kristapsons - spējas spriest ? kādas tur spējas , ja tu pats savu bildi nokomentē ar vārdu "gejs" vai tml , tad tur vairs nekas nav jāspriež. Un jā - kaķa noskūšana ir spīdzināšana , jo šaubos vai viņš bija sajūtsmā par tādu pasākumu - ja viņam būtu jābūt plikam , tad viņš tāds būtu no dabas...

Inorcist - kad tu biji mūsu sastāvā , tev nekādas pretenzijas nebija...lol :DDDDDD
0
Iatollah, tajā laikā viņam tiešām nebija pretenziju, bet tagad mēs laikam esam tikuši tālāk nekā viņš ar savām 5 grupām :D :)

Un Bleakness, nesapņo ;) Tev dzirdi tāpat nevajag, jo tu taču esi bundzinieks ;)

P.S. Es neapdiršu aiz muguras. Es tikai saku taisnību vai vismaz to, kas man liekas taisnība. Gan labu, gan sliktu. To, ko kāds izvelk no tā visa, ko es saku... Tā jau vairs nav mana darīšana ;)
0
vajag gan, lai tad es varetu taisiit krutas dziesminjas
0
Arī bungas ir mūzikas instruments.

Vispār jau bija pretenzijas, ja neatceries.

Vispār jau esmu ticis tālāk par jums, un tieši muzikālajā izaugsmē.
0
Inorcist, žēl, ka man nav saglabājušās tās tavas dziesmiņas...
0
ja godīgi - man šitā tēma jau smagi ZAJEBALA...

Karoč , viss ko Fauns gribēja panākt ar šo topiku , es varu iztulkot :

Nāciet uz Fresh Blood finālu un balsojiet par Lazarus - patīk/nepatīk , pohuj , jo mēs tak esam baigi krutie čaļi :DDD
0
Jaa, zheel gan, ka tev nav saglabaajushaas taas dziesminjas, jo man arii vinjas ir pazudushas, vareetu man atsuutiit.. :(

Iatollah - ha ha.. :D
0
Iatollah ja jau reiz tu tāpat nelasi citu komentus tad nahuj tu kko te vispār raksti? Tu neko gudru tāpat neesi pateicis.
0
tu arī ne :D
0
varbūt uztaisam balsošanu>? 8)
kurš ir par iatollaha izkikošanu no šī foruma>? balsojam.... ?

8)
0
Iatollah - tu zem rindiņām lasīt nemāki, vai arī, ja es galeriju nosaukšu par Jēzus atdzimšanu, tu arī burtiski visu uztversi. Uj kādas iespējas paverās ne-raksti, ko gribi, viņš ticēs. Nu ko tev var teikt, ar galviņu jādomā.

ā man jautājums, kādēļ publiskai apskatei jāliek nekvalitatīvi ieraksti? Labi, no konča, tas liekas normāli. Bet galīgi nekvalitatīvi ieraksti, vai nav labāk uzcept kaut ko tiešām labu un tad likt visiem klausīties. Nevis tagad gaidīt, kad kāds jūsmos? Es te diezko neredzu, ka kāds būtu sajūsmā.

0
Nē, lai viņš paliek, varbūt ar laiku un citu pūlēm nemitīgi viņam kaut ko skaidrojot, viņš kaut ko arī no citiem iemācīsies :)
0
o o o o ...beernudaarznieki saak kasiites atkal...
sanaak sanaak..kas veel griba pakasiities..nu davaj padirshamies??nu taa kaa shtatos reperi kasaas sava starpaa tikai mums truuxt jau vaardu apmainja konchos(dziesmu textos) un veel kaadu apshaut vareetu..
0
es jau atvainojos par šo komentu, bet ieejot šitajā forumā, mani allažīt moka jautājums - vai iatollah ir naturāli dumjš, nemāk lasīt un ir problēmas ar uztveri, vai arī viņa LIELAIS lepnums par sevi liek viņam izlikties!??

Kamdēļ nākt uz šito forumu un cītīgi meklēt sev ienaidniekus?
0
tu jau, protams, nesapratīsi, ko tas nozīmē, bet es vienalga uzrakstīšu - "zaudēt arī jāmāk(mūzikas valodā -uztvert kritiku un ņemt to par labu-)"
0
Bļāviens, neesmu ne reizi dzirdējis Latvijas slavenāko blici. Me bad.

P.S. Balrogam vien no sakarīgākajām recenzijām kāda lasīta: /forum/65107/#comment65270
0
Es arī izkliegšu sāpi - tā džuse no šīs te grupas mani nobloķēja draugos! Un nezinu, kāpēc... :D
0
Es, piemēram, tai portālā mēdzu bloķēt katru nepazīstamu purnu, kas pabāžas manā profilā, neatkarīgi no rases un svara kategorijas. Moš šī arī pie psihiatra uzskaitē?
+1
BoD, par to es tev sevišķi bēdāties nerekomendēju.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas