grautiņi Igaunijā
0
jācer,ka nepāraugs asinsizliešanā arī iekš lv.
ja var ticēt aģentūrai LETA, tad jau 4dien šī bardaka laikā viens bojāgājušais - tas pats arī krievvalodīgais nemiernieks.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Oļegs sadūra Dmitriju (vai otrādi) - šajā kontekstā īpaši nav ko pārdzīvot :)
0
Un urlu pūlis skandējot: "Krievija! Krievija!" Ko viņi dara Igaunijā?
0
Pīle saka:"Pēk!Pēk!" Ko saka pīle?:D
0
Varbūt jums tomēr pieturēt savas mutes?
0
Mēs pieturēsim savas mutes, ak, cirvjsirdi!
Ups... :X
0
Ūdensmetēja vietā vjadzēja ugunsmetēju.
0
0
Njā traki gan
0
Izbrīnu rada daži komentāri šeit:

'Oļegs sadūra Dmitriju (vai otrādi) - šajā kontekstā īpaši nav ko pārdzīvot :)'
'Un urlu pūlis skandējot: "Krievija! Krievija!" Ko viņi dara Igaunijā?'

Igaunijā, tāpat kā pie mums vēsturiski ir daudz krievu (arī citu) tautību pārstāvji. Gribat, vai nē, bet to mazāk nekļūs, jo krieviem dzimst krievu bērni:)
Situācija Igaunijā ir drausmīga no morālā viedokļa. Tas ir fašisms, pēc būtības - kam traucēja tas piemineklis un mirušo cilvēku kauli. Tieši pirms 9.05 tas darāms noteikti speciāli.
Ja tas uzvaras 2 Pasaules karā nebūtu, tad nebūtu arī mūs tagad (kas zin Vācijas 'plānus' attiecībā pret mums, sapratīs). Pozitīvi vērtēju cilvēku aktivitātes Igaunijas situācijā.
0
hmm.. un kas notiktu te, ja tomēr pieņemtu lēmumu novākt to uzvaras pieminekli? te jau to krievu vairāk nekā vajag
0
Igauņi ir malači!
0
atļaušos citēt:

"Tallinas Bronzas kareivis Igaunijas krievvalodīgajiem ir līdzīgs simbols, kāds Latvijā dzīvojošajiem okupantiem ir Uzvaras laukuma monstrs, gan ne tik liels un vērienīgs. Arī Bronzas kareivis līdz šim bija pret Igaunijas neatkarību noskaņotu ļaužu pulcēšanās vieta dažādos okupantu svētkos. Var tikai apskaust igauņus, par viņu valdības stingro nostāju, kas ir pilnīgi pretēja Latvijas valdības kangarismam un verdziskajai iztapībai Krievijas priekšā. Ja Latvijas valdība pagājušogad 16. martā lika žogu ap latviešu svētvietu - Brīvības pieminekli - tad Igaunijas valdība to dara ap okupantu pieminekli, lai to novāktu."

/Jānis Iesalnieks/
0
nerve, tikai lūdzu nevajag PSRS laika propagandu, kas būtu bijis, ja Latvija nebūtu "atbrīvota". Un pozitīvi vērtēt tās "aktivitātes"? Mjā... droši vien tu arī savā kompānijā izsaki viedokli, ka pārāk maz latviešu ir uz Sibīriju aizvests, ka letiņi ir fašisti utt?
0
Deathperado - nu bet protams ka mēs visi esam fašisti! :D
to vien dzird.. to vien dzird..
nodevēji un fašisti!

PHE
0
šiem tagad alko netirgo šitās dienas;)varu iedomātioes kā točkas tagad tur uzplaukst:)
0
Diemžēl šobrīd sakarā ar hokeju man nav pārāk daudz laika lai izteiktos par pasākumu, bet varu padalīties ar kādu feinu bildīti, kas parāda "aizstāvju" īstos nolūkus:
www.flick.ee/index.php?action=sh...
0
to Deathperado:
Tieši tādu reakciju biju gaidījis. Attiecībā pret 'PSRS laika propagandu, kas būtu bijis, ja Latvija nebūtu "atbrīvota"' komentēt nav ko, uzreiz redzams cilvēka vēsturisko aspektu zināšanu līmenis.
0
rekur video, kā igauņi aizstāv savu zemi no okupantiem: iesalnieks.blogiem.lv/2007/04/28/7659.htm...
0
nerve, tavi vēsturiskie aspekti rādās, kad smelti tikai no PSRS laiku vēstures mācībgrāmatām.

> Igaunijā, tāpat kā pie mums vēsturiski ir daudz krievu (arī citu) tautību pārstāvji

Rupji rēķinot, tas vēsturiskais līmenis ir vismaz 3-reiz zemāks kā pašreizējais.

> to mazāk nekļūs

Igauņi taisoties arestētos nepilsoņus izraidīt, tā kā vismaz mazliet mazāk kļūs gan. Nodurtais personāžs, starp citu, KF pilsonis.
0
Uzlikt vajag viņiem banu uz mūžu, lai cīnās pret pašmāju naci skiniem labāk.
0
tieši tā - eesti vajadzētu visus, kas piedalījās grautiņos, uz mūžu izlidināt no Igaunijas, kā arī tos visus mūdžus vajag ielikt LR black list, lai nelaiž iekšā.
Par nožēlu, miesas sodi ir aizliegti, bet tos derēja pirms tam vēl kārtīgi noslānīt...
0
lasāmviela
"Vēstures mīti šodienas Krievijā"

vip.latnet.lv/LPRA/miti.htm...
0
citāts no dotās lasāmvielas:

"Mītu noturība ir noteikta pazīme sabiedrības attīstības pakāpei, kritiskās domāšanas klātbūtnei. Krievijas gadījumā notiek sava veida saspēle starp varas eliti un to sabiedrības daļu, kura ir atvērta manipulācijām. Situāciju var saistīt ar padomju totalitārisma tradīciju, kas izglītības jomā izpaudās arī kā kontrole pār vēsturi. Patiesu zināšanu trūkums par vēsturi un emocionāla pretestība nepatīkamajai patiesībai, ko kļūdaini mēdz dēvēt par nacionālā lepnuma aizskārumu, kopā ved pie atbalsta pagātnes pseidokonstrukcijām.

Krievu vēsturnieks akadēmiķis Jurijs Afanasjevs uzskata, ka aizraušanās ar kara beigu un uzvaras svinēšanas motīviem, lai nostiprinātu lielvalstnieciskumu sabiedrības apziņā, ir spokains motīvs, jo reālā dzīve neliecina par Krieviju kā lielvalsti. Zaudētāja karā Vācija kļuvusi par demokrātisku labklājības valsti, tāpēc drīzāk uzdodams jautājums, kurš īsti karā ir uzvarētājs. Afanasjevaprāt, krievi vēl nejūtot vajadzību apjēgt, ko viņi svin. Ir pamats pārvērtēt 1939. – 1945. gada karu, tā sekas 20. gadsimtā, pārvērtēt padomju uzskatus par PSRS lomu pasaulē pēc 1917. gada. Bez nopietnām pārdomām par šo tematu Krievijā un ar to saistītajā pasaulē miera nebūs. No ērtiem vēstures štampiem atteikties nav viegli. Pārāk daudz cilvēku likteņu, zaudējumu, ciešanu. Tomēr nedrīkst kļūt par ikdienas apziņas ķīlniekiem, nemeklējot vēsturisko patiesību, uzsver Afanasjevs."
0
Miesas sodi ir aizliegti, bet es lasīju kādā krievu naci skinu lapā, ka tos "Nočnoj Dazor" aktīvistus esot sadzinuši angārā un specnaz kārtīgi atštaukājuši.
0
Diskusiju turpināt acīmredzami nav jēgas, vienīgi pāris jautājumi; ja Vācija uzvarētu 2 Pasaules karā, tad dzīves līmeņa ziņā mēs tagad dzīvotu kā VFR, vai nē?:) Kur jūs redzējāt tādu okupāciju, kad tiek uzceltas pilsētas, izglīto, ārstē, sagādā dzīvokļus bezmaksas?

P.S. Kuriozs moments, paziņa neklausās grupas no Krievijas, jo tie jau ir cilvēki no sarkanā terora zemes:)
0
Man arī bija aizspriedumi pret krievu mūziku, bet kāds cilvēks man apskaidroja, ka starp politiku un cilvēkiem ir atšķirība. Ne visi krievi ubļudki. :)
0
2 nerve:

"Kur jūs redzējāt tādu okupāciju, kad tiek uzceltas pilsētas, izglīto, ārstē, sagādā dzīvokļus bezmaksas"

1. kuras pilsētas okupanti uzcēla?
2. vai tev ir nojēga, kā okupācijas laikā tika "izglītoti" cilvēki? Marksa teorijas un Staļina kopotie raksti, tavuprāt, ir labākais, ko izglītība spēj dot?
3. vai tev šķiet, ka Sibīrijas kūrorti un psihiatriskās slimnīcas tiem, kuri uzdrošinājās iebilst par brīvu Latviju, ir medicīnas augstākais sasniegums?
4. vai tu neesi aizdomājies, ka triecientempā uzslietie mikrorajoni bija domāti krievu, ukraiņu, baltkrievu, baškīru, tatāru, gruzīnu, tadžiku, mariešu, mordoviešu, kazahu, turkmēņu, ņemcu, čukču, osetīnu, ebreju, armēņu, azerbaidžāņu utt. sveštautiešu strādniekiem, nevis pamatnācijai? dzīvokļu ražošana tika veikta tikai ar vienu mēŗķi - rusifikācijas politikas (lasi - latviešu nācijas iznīcināšanas) nodrošināšanai.

p.s. - Hitlera laika Vācijā tika nodrošināta ļoti laba medicīniskā aprūpe (lai mātes ražotu veselus bērnus - karavīrus,utt), fantastiska izglītības sistēma (friči bija soļa attālumā no atombumbas radīšanas), vācu strādniekiem uzcēla milzīgu kūrortpilsētu Rīgenas salā Baltijas jūŗā. Turklāt VFR cilvēki dzīvo daudz,daudz labāk, nekā latvieši, igauņi un leiši.
Es nemēģinu slavēt Hitleru - viņš bija tāds pats maitas gabals kā Džugašvilli. Fabula - okupācijām ir tikai viens mēŗķis - pakļaut un iznīcināt. Un te nav ko šķirot "viena okupācija bija labāka,bla bla bla" :)
0
Par okupāciju šeit (pirmais video, kur Krievijas prezidents):
vseotmambo.nnm.ru/_russkie_gromyat_es...
0
nerve - tik pat labi es tev vareetu atrefereet Aivara Gardas teezes par okupaaciju,utt.
Katram sava taisniiba.

Arii tiem,kas sit logus, rauj manekeniem apenes nost, piekauj viens otru, taadejadi ciinoties pret tik loti necieshamo fashismu. Krievijas dome siem varonjiem uzgavilee, taapat kaa daudzi inteligences paarstaavji citviet pasaulee. Bravo!
0
nu zajebala p[ar to okupaaciju!!!
nepietiek ka ienaaca te ar varu, tad veel atrodas taadi kas viņus aizstaav. pzc. lai buutu priecaajušies ka šos(krievvalodiigos) ne diskriminee ne ko. bet okupaacijas simbolu aizvaakšana gan ir atziistama lieta.
0
gaidam, kad beidzot tiks nonests arī Latvijaa iespraustais..
0
Nu tad te būtu ne mazāki grautiņi, viņiem uzvaras piemineklis ir tikpat svēts kā mums Brīvības.
0
Igauņi izturēs, un paveiks.
Vai mēs būtu mīkstāki?

nedomāju.
0
Krievijas valdībai vispār valsts ekonomika pie kājas. Ka tik kas, tā piesola ekonomiskās sankcijas un nogriež kādam skābekli. Beigās visi draudīgie Krievijas kaimiņi vnk pārorientēsies uz citām ekonomiskās sadarbības valstīm, kā tas jau notika ar Gruzijas naftu, bet Krievija turpinās dzīvot konvulsijās par kādreizējo impēriju un slīgt nabadzībā ar tādu valdību.
0
to Viesulis:
Speciāli tev, kārtējo reizi par okupāciju:
Постановление сьезда Народных депутатов 1989 г.
'Сьезд осуждает пакт Молотова-Рибе
0
'Сьезд осуждает пакт Молотова-Рибе
0
sorry, problēmas ar datoru. Varbūt vēlāk:)
0
hehe - a man piedur!

anarhija - tas vienmēr ir labi !!! :)
0
Elizabethe tu ari biji no Latforums.lv ar shadu pashu niku? :)
Ja jaa tad taa tik turpinat taisnu gaitu uz priekshu. deatheperado ari taa tik turpinat.

Uj nerve psrs propaganda cik miilji :)
uķi-ķuķi
kopsh latforuma laikiem nav diskutets ar psrsfiiliem :))
0
nevāks mūsējo stabu nost. mums vajag robežlīgumulīdz galam novest un valdībā pārāk daudz kreiso(jo letiņi ir pārāk slinki balsot)
0
Lidz galam? :)
tas butu apturet vai kaa?
nez mana skatijuma tas robezhligums neko negarante un nekadus ekonomisko izdevigumu nesniedz. taas ir pupu mizas. ok ja kads doma savadak lai pamato kadu realu labumu es ka pilsonis iegushu no si robezhliguma?

Jebkura gadijuma ja mus krievija izdomas panemt atpakal tas notiks saa vai taa.
es shaja zinja neloloju nekadas ceribas uz sabiedroto atbalstu.
Buus tapatas ka pec 40 gada. eiropa kratija pirkstus. no seerijas : taa nav labi.
bet pashi neko nedarija lai iejauktos.
0
nu ES patīk drāzt mūs par viskautko un robežlīgums ir viena no tām lietām:)
0
Ok lai draazh kas ta man?
saubos vai izdrazis?
izmest no ES araa nemetis jo vinjiem pashiem tas butu neizdevigi.

Un sankcijas tak ar nekadas realas. neliks redz ir tada lieta ka demokratija nesniedz vienotibu :D un kamer izlems par kadu sakciju paies gadi :D

Rezume neredzu neko tadu ko mums sliktu varetu nest robezliguma noslegsana.
Labumu no nenenoslegshanas redzu taadu ka mes paliekam uzticigi savai tautai.
Saglabajam prasibas.
Kuras teoretiski pec gadu desmitiem varbut izdosies apmierinat ja krasi mainitos valdiba politika ieksh krievijas. Pagaidam krievija Putins piekopj itka demokratisko bet patiesiba cara politiku.
0
es kā latvieits saku ja kautkas tik pretīgs un nožēlojams notiktu latvijā,es ietu ielās un dotu pa muti katram neandertālietim,kas neko nejēdz par vēsturi un bļaustās kautko par fašismu(tie mazie daunīši bija itāļi,vācieši bij NACISTI-NacionālieSociāl... žēl kaimiņus igauņus lai vaij kādas cūcības mēs par viņiem esam runājuši viņiem,bet tie nava tāda pretīga mīzēju tauta kā latvieši,kāpēc igaunijas prezidents varēja kopā ar leģionāriem vecajiem(igaunijas)piemin
0
ēt kritušos,kam;er V.V.Freiberga līda dirsā ES...žēl ka neizdevās Pērkoņkrustam uzspridzināt to dzelzbētona kaunastabu...kur pulcējās mēsli ik gadu
0
Tur jau pat nav ko runāt par vēsturi vai ideoloģiju. Aizdzēries bars priecājas par labajiem laikiem: beidzot par šņabi nav jāmaksā, bet bļaut drīkst, cik gribi. Tas arī ir krievu šovinisma galvenais mērķis.
0
norvegju pakji zini tev priekritu un nepiekritu . sovakar nav laika rakstit garu zinju jo aiznemt esu bet ritvakar dabusi pa ausii pamatigu tekstu :)
0
es gan piekritu. man patika taa teikuma dala ''kas neko nejēdz par vēsturi un bļaustās kaut ko par fašismu''. tadi vini, neko nezinosi, ir.
un.. vareja tomer nospridzinat to ''dzelzbētona kaunastabu''. man patik sis apzimejums :)
0
Šodien palūrēju krievu televīzijas ziņas - tas ir ārprāts. Viņi runā par Bronza pieminekļa pārvietošanu, it kā igauņi nevēlētos skatīties acīs ta, kas tas tāds bija nacisms un cik daudz nacisms ir nogalinājis. Bet runa tak ir par komunistu pieminekli, nevis nacistu un viņi taču ir tie, kas atsakās skatīties acīs tam, cik daudz komunisms ir nogalinājis. Lai gan - kaimiņtautas jau cieta no sarkanā terora daudz vairāk nekā paši krievi. Viņi neko nezin par mūsu vēsturi, viņi nav redzējuši mūsu vecvecākus, kas ir dzīvi lieciniem izsūtīšanām uz Sibīriju un slepkavībām, tas jau īdzinās tam, kā neonacisti noliedz, ka tāds holokausts ir bijis un dzīvos lieciniekus par ticamu avotu neuzskata. Man liekas, lai atrisinātu šo murgu, vajag uzrīkot atklāto diskusiju, ko translētu Krievijas televīzijā tiešraidē. Diskusiju ar vēstures materiāliem, ar babuškām, ar dzīviem igauņu nacionālistiem, kas varētu viņiem KAUT KO apskaidrot. Bet esmu pārliecināts, ka Krievija nav ieinteresēta šādā disputā, viņi labāk bars tautu ar tendenciozu, vienpusīgu žurnālistiskas darbu un totālu demagogjiju. Vot tā tiešām ir muļķu zeme. Kauns tiem, kas Latviju par tādu sauc.
0
bobijsxxx
jā, tā pati.
bet nu pārāk jau nu nelatvisks latforums palicies, attiecīgi galīgi nav vēlmes vairs tu kaut ko :/

Bet cik par šādu staba spridzināšanu var dabūt? es domāju ķurķī.
0
tu=tur (vairs tu kaut ko)
0
ņemot vērā uz kuru debespusi mūsu valdība lūko, tad domājams - var ļoti pamatīgi dabūt pa biksām.
0
Maigoni visam vel sim klat var pieminet paaris aspektus kas mums ka latvieshiem nebut labi nekotejas.

Krievi visvairak butiba ienist zhiidus un latvieshus.
zhiidus tapec ka vinji izveidoja padomju teroru.
Un latvieshus tapec ka latvieshu sarkanie strelnieki nosargaja. taa luuk diemzhel :(

Elizabethe.
Nu tur joprojam dazhi nemas :P vispar jau varetu atgriezties. nezinu mosh varetu deathperado pierunat :)
vinam labi iet ar argumentaciju :)
un tur ir vel paaris savejie krievi :)

par stabu ir taa ka varbut vinju nevajag spridzinat jo ir tada teeze ka tikmer kamer pastaves stabs tikmer latvieshos un sis valsts patriotos nezudis un kuusas velme un apzina ka okupacija tomer faktiski nav beigusies.
cilveki nedomas tik toleranti un tomer ies preti sarkanajam komunisma meerim.
eehh laikam shaja teksta esmu nacionals.
par to loti atvainojos..

un par to cik gadus var dabut hmz ja esi draugiem.lv tad iedod man kadu noradi ka tevi atrast vai ari mosh caur face.lv pasaki kaa.

vienk zinu cilveku kas piedalijas ta torna gaashanas meginajumaa pati vari uzjautat cik dabuja vins un vinja biedri.

Dazhos depresivos brizhos ir nakushi utopiski sapnji par kaujas helisha lidinashanos 9.maijaa. paaris rakjeshu izshausanu staba virzienaa un pec tam pikeshanu taranejot stabu.

0
principā es visur esmu Elizabethe, attiecīgi arī draugos :o
tur arī atsūti info :D
vai nu par gadiem, vai par tiem pašiem cilvēkiem..

kad sadūšosies pavizināties ar helīšiem - pabrīdini! Lai varu iekārtoties augstākajā lōžā ar labāko skatu uz notikuma vietu :]
0
Nu tad aiziet arī šeit žīdu jautājums. Bob, mums Tevis trūka.
0
Ok samekleshu :)
Tikai no augstas vietas verosi?
Blakus kresla nesedisies un pie rakjeshu palaishanas pogas nekersies? :)

Man padoma lapsenite ar kuru maksimalaja brunojuma var iztirit 7 kvadratkilometru teritoriju :)

Jelgab neuzprasies. vel no miega pamodisies foruma bijushie un esoshie neonazi un bus tev pandoras laade.
0
par sēdēšanu blakus krēslā esmu domājusi :]
tamdēļ arī jautājums par gadiem :D

bet no otras puses... tad atkal atkrīt brīnišķīgā vērošana no augšas - uz mīksta krēsliņa sēžot un dzerot kappučīīīno :}

0
Tiešām, labāk nevajag. Esmu to sviestu vairākkārt dzirdējis.
0
Elizabethe
kaadi vairs gadi ? es neloloju ipashas ceribas par idzivoshanu pec helisha saskares ar stabu un gaidamas eksplozijas. shini aspekta vienigais zheel ka musu atliekas neguldis zemes klepi jo domaju taja asinju maisijuma nevares atskjirt kur plinera orgaani un kur muuseejie :D

Nez ja mes apgustam prasmi izlegt ar parashutu no helisha tad jau var padomat par sedeshanu.

heh sito visu domajot esmu radijis papildinajumu. tb uzvaras piemineklis nolidzinats lidz ar zemi. atlikushos nacbolu kopienas speeku vardarbigo haosu nospiezh uz celjiem specvienibu un armijas iejauksanas.

pec tam ja muus neatzist par tautas varonjiem. par ko reali shaubos tad varetu notikt tiesas seede. kuras laika gadijuma pec mums uzliktas kewlar vestes jo ir iespejams atentats no nacboliem pret mums.

uz tiesas sedi ir ieradushies paaris pctvl meergli un piemeram kaluznijs.
rezultata mums piespelee ieroci LV uzticigi policisti. mes likvidejam atlikushos meerglus.
taa rezultata. ties turpinas. navessods ir atcelts.
pienemot ka mums klasifices slepkavibu ar vai bez ieprieksheja nodoma + vel teroristisku nodarijumu.
mums piespriestu muzha ieslodzijumu.

Ja viss labi biditos tuvako meneshu laika notiktu revolucija.
valdiba zaudetu kontrali un muus atbrivotu no cietuma. ieklautu liecinieku aizsardzibas programma un vecumdienas mes pavaditu brazilija :)
terejot honoraaru par LV atbrivoshanu no kremlja kontroles un kreisajiem - sabiedribas skeelajiem.

nu ko jauka pasaka? :)

varbut tev ir sava versija ? :)

Bet Elizabethe es tev kapuchino uztaisishu :P

(ā vel cienijamā drošības policija ja lasiet šo zinojumu tad ludzu iegaumejiet ka šī ir tikai pasaciņa un es nebūt nevēlos tērēt jūsu jau tā aizņemto laiku ar viesošanos gaujas ielā vai kādā no citiem jusu omulīgajiem ofisiem :) )

0
:o
Vai, vārdu - taranēt - nepiefiksēju.
Domāju, ka tik raķetes plānots laist lejā, tā teikt - svētku uguņošanai :)

Pasaka jau jauka, uz Brazīliju ta gribās :D

Par to izlēkšanu ar parašūtiem - kāpēc gan ne? :o
Vajadzēs tik kādu laiku patrennēties kādā poligōnā (tā izklausās militārāk) :] no kāda augstāka koka :o

"zheel ka musu atliekas neguldis zemes klepi jo domaju taja asinju maisijuma nevares atskjirt kur plinera orgaani un kur muuseejie"
:D :D aaaaahahahaaaa

0
Cik jauki redzēt, kā piemēroti cilvēki satiek viens otru.
0
Njaa diemzhel cik redzeju Elizabethe ir aiznemta lai nu kaa vienalga prieks ka tadu cilveku vel ir :)

vel teoretiski mes varetu no lidmasinas nometatat vinjus ar padomjlaiku granjkaam.
rezultata pret zemi un sarkanajiem sašķistu jauki stikla srapnelji :)

un no sadas lidenes ar piem herculess tipa izpletniem butu itin viegli evakueeties vienigais vajadzetu iestadit vinjai autopilotu :)

A suzhos ir vel speelju helikopters :)
braucam uz suzhiem :)

nu bet es domaju 9.maijs ieetu ari ieksh rotten.com :)
0
:D
vai spēļu helikopters prot arī gaisā pacelties, vai arī tam var tikai propelleri augšā griezt(ieskrienoties)?

ja gaisā ceļas, tad tik jāņem izpletņi un jāsāk domāt - vēl divas dienas palikušas :@ :o
laika nav.
vēl vajag pārdomāt stratēģiju, izskatīt teritorijas plānojumu un Rimi iepirkt labi daudz kapučīnōō :o
0
Gaisa celties vins nespej bet no helisha maketa var trenneties lekt .
nu respektivi simulet izleksanu gaisa.
suzhi vel pirms 6 gadiem lielu spiedienu lika uz izpletnjleeceeju sagatavoshanu :)

Tur vel ir palikushas troses pa kuram ari var trenneties. vispar interesanta vieta.

Ceru vel tur atgriezties un panemt dazhus suvenirus - seviski saista taktiska planoshanas telpa + kartes(Lai ari karte krievu valoda tomer tik preciza ka attelo vissikako lauku seetu visa LV teritorijaa tapec si karte pat parsit google earth) , pirms huliganu ordas to vietu bus piebeigushas galigi.

Pie tam virsnieku telpas ir redzeti jauki seifi.

Ok marodierismu es neatbalstu tomer uzskatu ka ja par lietam kads rupejas tad tas ir labak neka ja taas vienkarshi izdemole vieteejie urleeni.

Un es nesatraucos ka kads mani apsteigs jo tikai retais no si foruma ir dienejis armija kur nu vel suzhos :D

varam jau gatavoties ja ne sii gada tad nakama gada pasakumu. veikt aptauju 9.maija ar teemu ko jus domajat par iespeju ka jus beigtu dzivi ar grannjku sejaaa.
:)
0
Un Tu esi dienējis armijā, ja drīkst jautāt?
0
Nee bet es zinu cilvekus kas ir dienejushi un kas perfekti paarzin suzhu karaspeka baazes planojumu.
Pie tam aizdevos ekskursija uz turieni :)

0
labaak helikopteru briiviibas piemineklii arii pa hodu. un visos paareejos. pro-valstiska revoluucija uz nacionaala pamata vispaar nav revoluucija doh :/
0
uffff :]

lab, tad brīvdienās dodamies uz sužiem!
jāsāk trennēties laicīgi :o
0
ok varetu jau ari apgut nakts trenninjus. forseet kiishezeru un doties nakts uzbrukuma :)

zhel ka nevar iznomat kadu amfibiju. suzhos ir jauka
asfalteta uzbrauktuve kas bija domata gadijumam ja saktos karsh lai ar amfibijam un parvaktu cilvekus un tehniku uz karakugjiem.

:)
0
nu nez vai nakts trenniņam būtu jēga :o

dzerstiņš tak (9. maijā) notiek pa dienu un pievakarē :o
0
Nu bet padoma ja mes iegutu tadas spejas ka to speeja ihtiandrs tad mes varetu visu dienu tupet dikji pie staba un vakara izlist ara un visus piezmiegt. kad jau vinji butu sadzerushies un nekontroletu situaciju.
0
Kas tas par čatu šeit aizgāja??
0
ATTILA - kā lūdzu?

bxxx
eu bet tā tak ir doma!
tik kā lai to visu tagad apvieno ar lekšanu no helīša un lidmašīnas, metot grannjkus... :/
0
Elizabethe elementari.

mums vajadzes vudu shamani kas atdzivinas ihtiandru un nodos to musu paklautiba.
pielietojot teleporta mes izsausim raketes no helisha. ieteleportesimies lidmashina izmetisim grankas. izleksim ar izpletni un tad izmantojot laika mashinu un aladina burvju paklaju. veerosim haosu dzersim kapuchino. un smiesimies dardoshos uzvaras smieklos :)
0
:D
brilliant!

(un fōnā varētu skanēt Prāta Vētra ".. un Viss ir tieši tākā tu vēlies.. pa pa pāra pa pa pa pā pā..")
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas