Kas ir otrā pusē?
0
Nedaudz padumji, jau skanees, bet nu tomeer izteikties nav liegts...
Ir taa, ka ka realitaate ir skarba, bet kad skarbumu mees neredzam, jeb aiztaisaam acis, skarbums izgaist. Piemeeram, seedeet un runaat, zem kaadas iesaukas un runaaties ar otru zem kaadas iesaukas, kaada forumaa, vai "pļāpās", tad varam pateikti tik daudz, bet kad mees redzam viens otru, ne tikai tekstu, bet arii seju - paveraas mums pasaule plasha... Liidz ar to gribeeju varbuutaas pateikti, ka vareetu iztaisiit patstaaviigo lasiitaaju "bilzzu sienu", kur katrs kuram nav slinkums vai to maak, iesuutiit savu "portretu", lai redzam, kaads tad izskataas, un taa arii vareetu iespeejams ciiniities pret shiem skaistajiem runaataajiem, jo maska buutu likvideeta...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ja therheve, vai BigUgga (cik noprotu juus esat vieniigie kas ir pie grozziem), varbuut atbalstiis ko taadu, tad vareetu meeginaat kaadi zinnot, ka shii ideja tiks iespeejams realizeeta...
0
Uu, nu tu no nepareiza gala saaki-ja tu buutu pateicis, ka gribi redzeet sejaa shos burviigos cilveekus, ar kuriem te diskutee, lai arii dziivee ar shiem patiikami parunaatu/ uzsauktu shiem alu utt :D, bet tu te-lai skarbums izgaist un maskas tiek norautas.. diezvai shaadi formuleeta shii ideja guus panaakumus :D Bet kas tad man-es tikai retumis iegriezhos, nekaads patstaavoogais lietotaajs neesmu, lai gan arii man dazhreiz shii greeciigaa interese-skatiit sarunbiedru vaigaa- rodas..
0
Nu re, galvenais ir ideja un vismaz viens (Tu chimera) to saprati...
0
Būtu baigais joks, kad kāds atklātu, ka tas purniņš, ar ko viņš forumā pastāvīgi konfliktē ir tas pats, ar kuru viņš ikdienā uz ielas draudzīgi sveicinās (un stāsta par "to tur idiotu truemetālā") un pa reizei iedzer.
0
Es jau savu noģīmi ieliktu ar', bet nez vai daudzi citi būs ar mieru to pašu darīt. Ko jūs sakāt?
Tādu galeriju jau izveidot varētu. Kurš negrib, neliek savu bildi.
0
Hmm ideja ta laba! :)
0
Atbalstu!
0
Ja atbalsts ir tad ir jaapagagsta BigUgga un therheve, lai saak darbu, jo savaad ieliktie ieteikumi, kuri ir visai daudz, ir izpildiits tikai viens - recenziju sadallu izveide. Es ar labpraat ieliktu saveejo purnu..
0
Bet es tevi taapat esmu redzeejis PAGAAN vai ne????
0
Nu tu jaa, bet citi nee...
0
Aaa nu taa jau cita lieta!!!!
0
Nee es nellaushu, ka shii doma paliek tikpat aizmirsta kaa paareejie ieteikumi truemetal uzlaboshanai. Taa kaa es gribu dzirdeet skaidru JAAA vai Neskaidru NEE - ka shim ieteikumam ir naakotne vai nav. (Tos jaa un nee biju domaajis dzirdeet no administraatoru puses!)
0
ja tu to gribi shodien vai riit, tad skaidrs - NEEE, ja veelaak, skaidrs - VARBUUT
0
pagaidiet, kamēr šeit parādīsies lietotāju reģistrācija... tad varēs i bildes, i personālo spamsenderi uzlikt...
0
Gaidu...
BigUgga: veelams kaut kad, nav jau obligaati tuuliit.
0
Nu vareetu buut pienaacis kaut kad laiks, ne? Jeb veel jaagaida kaut kad... Jo man liekas, ka par sho ir aizmirsts nedaudz, ne? Ka atstaats puushanai? Vai arii labs naaks ar gaidiishanu?
0
Sasodiits, vai tieshaam ari sho ietekumu, nemaz necentiisies iesaakti kaut ko domaat? Kaada jeega ir ieteikt, ja tas paliek kaa lapa karaajoties kokaa, nekriitot un neparaadoties pasaulei?
0
nekāda, tur jau tā lieta ;)
0
NEE, kurs te ies un peetiis kaa izskataas cilveeks, kas paraktstaas kaa "sfhdfj" ??? kas te kaads iepaziisanaas birojs?? Tas neko neatrisinaas.
0
Pagaans, nemiiz karstu. Darbu vienmeer ir vairaak nekaa iespeejas to veikt. Labaak piedaavaa paliidziibu, ja juuties speejiigs kodeeshanaa.
0
Man patiik ideja par portretiem, kaapeec gan ne. Buutu interesanti apluukot kadrus, ko nezinu.
0
Melnie DATI (Black DATA):

Vienmeer man ir sanaacis miizt karstu, manam kermenim vajadzeetu atzist, vai buut mirusham, lai miiztu augstu, bet nu nesmu speejiigs kodeeshana, un shaa vai taa kaa es vareetu uzkodeet, un peec tam to kodu nosuutiit LielajamUgam un peec tam lai vinsh liek iekshaa, es jau arii iisti nezinu kur shii lapele ir taisiita, taa kaa buutu baisais nneemiens taisiit to pasham maajaas, ja maaceetu... Bet ja soliits, ka tas tiks varbuut veelaak dariits, un visi shie darbi liek aizmirst shaadu siikumu, nu tad es censhos atgaadinaat, varbuut paaraak asi, bet taa lai ieseezzaas tas atminnaa un neaizpluust caur ausi...
0
nju tas ir ok, ka ik pareizei atgaadini, BET ne vienmeer i gribeeshana un vareeshana taisiit njemti un visko jaunu ieviest. veelaak nebuut nenoziimee riit, gan jau sagaidiisim (hmm, cerams :D)
0
Nu labaak nebuusim muļķi un necereesim he he, bet vienkaarshi gaidiisim, naaks laiks naaks i vareeshana i gribeeshana....
0
Ideja, vareetu uztaisiit kaadu meilu, kur katrs purns individuaali vareetu atsuutiit savu fizionomiju, un veel kaadus citus datus, piemeeram, vecums, miiljaakie ansamblji, tur bla bla..
0
Un pasha saita pirmajaa lapaa, news ieliktu sadalju "PURNI" un apluukotu katru .. individuaali.
0
vai blakus iedaljai "RECENZIJAS" ielikt "MEMBERS" taa taa.
0
Vienkaarshi atgaadinu, lai neaizmirstas par sho ieteikumu...
0
top jau ;) top
0
laba ideja :)...
0
beidzot sanjeemos un pieseedos pie truemetal apdeitoshanas, izmainjas
pagaidaam staav uz manas kastes, var iechekot shite -> metal.norge.lv/

kas i izdariits
*) beidzot registreeshanaas (email confirms)
*) user profails (bilde), kaukad tiks pievienots veel privatemsg, kaukaads info par sevi, etc (idejas, idejas, idejas??)
*) attieciigi, comentus pie rakstiem un forumaa veic tikai registreetie useri
*) mekleetaajs+hightlaits mekleetiem vaardiem. pagaidaam gan tikai meklee pa newsiem(reviews arii), veelaak ir doma mekleeshanu pa komentiem un forumaa, tipa, advanced search
*) pollam ir arhiivs
*) comentiem un forumaa links uz user profilu, links uz pashu komentu (noder, ja grib kaadam aizsuutiit)
*) mazaak redzamas lietas - taga charsets ir utf-8 (iepr 1257) un veel visaadi siiki gljuki un nepilniibas izlabotas, kaa arii admin dalja krietni updeitota (tas gan attiecas uz adminjiem)

sou, ieveerteejiet, iztesteejiet, izsakiet idejas, varbuut i veel kaada veelme, vai atrodas gljuks. tajaa metal.norge.lv var droshi aardiities - registreties, komenteet, etc
0
Paldies, tev par to, bet iegāju ietestēju, nekādīgi nesanāk registrēties... vai nu man rāda, ka nepareizs vai īss login/parole, vai arii augshaa paraada eroru:

---- ERROR ---- Tue, Jul 27 10:54:18 (+0300)
error #: 512
error type: E_USER_WARNING
message: You have an error in your SQL syntax near '('hgfdsa'), 'ulmens1@inbox.lv', 'Y', 'N', 'Pagāns', NOW(), '195.244.142.1' at line 7 INSERT INTO logins ( l_login, l_password, l_email, l_active, l_accepted, l_nick, l_entered, l_userip ) VALUES ( 'asdfgh', l_password('hgfdsa'), 'ulmens1@inbox.lv', 'Y', 'N', 'Pagāns', NOW(), '195.244.142.12' )
script: d:metal2classesclass.SQ... line 134
0
oi, fixed ;)
0
man sanaaca i pieregjistreeties, i ielogoties.. prikols taads - jamais ielogojas bet paraada shito:
Diemžēl loginu neizdevās apstiprināt!

Varianti:
1) nokavēts 24h apstiprināšanas termiņš
2) nepareizs kods
3) logins jau ir apstiprināts

Ja kas, raksti uz info [at] truemetal.lv

bet ielogojies ir - datus var mainiit utt...
0
Vēl viens maziņš ieteikums... Tad kad atnāk uz e-pastu vēstule par login apstiprināšanu varbūt var arī norādīt loginu un paroli, jo ei tu sazin varbūt aizmirstās kādam pēc ilgas nelietošanas...
0
palags, tas vareetu buut tad, ja ielogojies no taas pashas vietas, kur apstiprinaaji, nu tipa adresee tas 8340j304if34ty308yhe0rjh0e... kods. buus jaaiecheko, labi jau tas nau.

pagaans: tas nebuus secuuri :)
0
Bigij, par "mark all read" es tev esmu alinju paraadaa. A to peec kaarteejaa review updeita visi topiki raadaas kaa jauni. Jaanotestee kaa straadaa.
0
Hmm, mark all read uz forumu nestraadaa. Tieshi tur jau tas lielaakais info apjoms.
0
Jautaajums - kad metal.norge.lv tiks ieviests, zem truemetal.lv?
0
Man par polliem būtu tāda maziņa idejiņa - nedaudz biežāk kā reizi pusgadā varētu nomainīt jautājumu!!!
0
Pagaans: visticamaak, peec wacken open air, t.i. peec nedeeljas (biki vairaak)

RuncisRenars:ir kaadas idejas, vari atbliezt meilu uz info
0
BigUgga, Tu navigator.lv mailus esi nobloķējis? :D
Man pie reģistrēšanās saka -> norādīta nekorekta emaila adrese. Toties mana piparmetra.net epasta adrese tam enginam garšoja 8)
0
BigUgga, man tā pati palaga "problēma" - loginu neizdevās apstiprināt... utt. msg
0
Pēc nedēļa/biki vairāk nu jau ir aiztecējusi, wacken open air arī jau aiz kalniem, bet neredzu vēl šos jauninājumus takas priekšā. Kamdēļ tā?
0
ai vecais, galiig nau laika :/
0
Nemaz tik vec ar nēsmu he he, tā kā man vēl ir laiks pagadīt. Bet nu varbūt papūlies, kad laiku radīsi.
0
Atgādinājums, lai neaizmirstas, kas tā liekās...
0
kaukaada veca lap zem taa linka
0
Vēlviens atgādinājums, jo škietams, ka iepriekšējais netika manīts.
0
Bigij... malacis. Tagad tikai moderatorus vajag.
0
wajdzeetu paplashinaatu profilu,tipa, parastie kad/kur/kaapeec dzimis ,dzimuma,politiskaas paarlieciibas,religjiskaas... utt. +intereshu lox,ko respektee ,blablabla... citaadi par cikweeku tikwien kaa segwaardu zini. liidz ar to wiedoklis ,kas tagad shkjiet debiils,uzzinot wismaz aptuwenus datus par autoru war kljuut par saprotamu
0
aha, taa iet ,ka nelasa iepriexheejos postus. liekas,ka mans wiedoklis ir noweelojies
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas