jauns Mejhem
+1
Kurš putniņš agri ceļas, agri "nolādē" jauno Mayhem "Ordo Ad Chao" ar Atillu.

Man gan liekas, ka biš par daudz samudrījuši ira. Man dikti tīk gan Grand Declaration, gan Chimera (un kas pats dīvainākais - arī De Mysteriis Dom Sathanas), bet šoreiz tā kā par daudz "saprogresējuši".

Ko citi saka?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Dzirdējis neesmu, bet izteikšos - De Mysteriis Dom Sathanas ir melna gulbja dziesma.
+1
hmm de mysteriis mosh arii bija gulbja dziesma uz kaadu briidi bet grand declaration of war visai paarliecinosha reinkarnaacija jaunaa formaa. zamudriitiiba jau nu aarkaarteeja bet taada meeroga un liimenja muuzikjiem kaa vinjiem noteikti ahuuna garlaiciigi kaukaadu 3 noshu taisnritma bleku mochiit un ja godiigi tad nahuj taads arii vajadziigs. ar milziigu interesi noklausiishos. progress ir pienaakums!
0
Man kā mūzikas nepazinējam šķiet, ka nav jau principiālas atšķirības, vai akordu ir trīs vai trīspadsmit. Bleks tomēr ir drīzāk emociju mūzika.
0
Novilkās viena dziesma... un labi vien ir, ka ne vairāk, jo likās baigais sūds.
0
Ir ir sūds. mucā rakstīts, tas laikam ūber cūl skaitas.
0
nē , tas skaitās trū :D
0
un tai mucas-skaņas studijai jābūt dziļi norvēģijas mežā m/
0
meh.
0
pilnīgā dirsā....
0
Nez, es dzirdēju vienu dziesmu no jaunā CD, Mayhem -s kā Mayhem-s, nekas baigi slikts nelikās!
0
Priekš manis jaunajam Marduk pat tuvu nestāv...
Nezinu, neesmu es varējis nekad Mayhem sagremot, a šito....
0
es laikam esmu vienīgais, kam šitais vnk rauj jumtu. It sevišķi dziesma "Anti". Man vispār baigi cepī, ka Mayhem katram albumam ir sava noskaņa, un konkrēti šim tā noskaņa ir ļoti izdevusies. Daudz maz advancētiem šīzes cienītājiem varētu patikt.
0
Mana šīza laikam ir mani pametusi...
0
Lietoju emule un attiecīgi velku albumus uzreiz arhivētus vienā failā. Pirmoreiz Mayhem vietā uzrāvos uz kaut kāda pajēla franču bleķa demo, otrreiz - uz jauno Immolation (kas iznāks laikam maijā un izklausās ļoti ok). Tagad mēģināšu trešoreiz. Vēlu sev veiksmi. Gribās tak dzirdēt, ja jau sauc par samudrītu un šīzīgu.
0
Nu tā. Megatr00iskā produkcija drusku traucē, kaut gan nav jau arī tik traki. Kompozīcijas tīri spēcīgas, un pārlieku samudrītas arī neliekas (t.i., varēja droši mudrīt vēl vairāk :). Bet līdz jaunajam Marduk laikam tiešām neaizvelk, lai gan vēl jāpaklausās, lai varētu tā īsti spriest. Atilla ir kruts.
0
Hellgar, tu neesi vienīgais. Un Attilas atdevi vajadzētu paklausīties jebkuram, kurš vispār roku uz mikrofona mēģina uzstutēt. Tas nav albums, tas ir ceļojums!
+1
Nekas megatr00isks produkcijā nav, ir daudz kvltāki varianti. Attilas vokāli rauj jumtu un dvēseli uz pusēm, noskaņa velk cauri visam albumam. Manuprāt, OAD līdz Mardukam ne tikai aizvelk, bet pārsit to smagi pāri. Mudrīties un šīzi laist Mayhem sanāk. Līdzīgs variants, kas ar Grand Declaration of War, māsterpīs, kurā daudzi nespēj ieklausīties un iebraukt. Hail Mayhem, ble.
0
Kamēr nav avangards, tikmēr par kārtīgi samudrītu saukt nevar. Vēl viņiem jāpacenšas. :)
OAD un Rom-5 - gaumes jautājums.
0
a Taake skaitaas troo?
0
Taake - tas jau ir cits stasts :)
+1
liekaas ka shitaa izklausaas black metal itself. marduks kaukaada reprodukcija komerciaali nemaaxlinieciska saliidzinoshi bet nu ne par to runa. muuzika veido ljoti izteiktu teelu. perfekta pieeja kompoziicijai - ljoti pluustoshi ar mainiigu spriedzi dramatiskiem kaapinaajumiem un aarkaartiigi dailjruniigu atmosfeeru. attila vienk apseests ir 100%. var just ka tik dzilji iejuutaas muuzikaa ka tas toch ir TRUUUUU (gan black metal terminologijaa gan vispaar). patiess priex par to ka mayhem ziedu laiki ir atgriezushies. allelujah.
0
Par Marduk vēl varētu strīdēties, bet Attila patiešām ir (ne)zvērs. (Lai gan Mortuus patiesībā arī ir baisi kruts.)
0
Noklausijos
Man patīk
Tā lūk
-1
Man shis albums ljoooooti patiik.. Ljoti iet pie sirds!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas