Trū tēma
0
Reku Hūters izracis no buņģieru domubiedriem:

Henrijs Verze (Shadowmaker), 27. aug 13:20
Rīgā... Un tādu ar gana normālām spējām, par paraugu skatīt As I Lay Dying - 94Hours, ja sanāk un ir interese - dod ziņu.
Paldies !
Juris Stolbovs , 27. aug 18:17
A kur tavs Lazarus palika?
Justs Karantajers , 28. aug 20:43
nu viss skaidrs:) bet kas tev pēkšņi izraisīja mīlestību pret šādu mūziku?
[pats labākais seko..]
Henrijs Verze (Shadowmaker), 28. aug 22:35
godīgi ? popsa :)
metalcore ir viens no pasaulē populārākajiem un šobrīd ejošākajiem metāla veidiem.
ir jauki spēlēt to kas patīk, bet tam sāk zust jēga ar laiku.
Pasaulē slavenākie mūziķi ir tieši tie, kas pareizā laikā izvēlējušies pareizo popkultūras novirzienu.
Es diemžēl nevaru spēlēt popu vai repu, man tomēr jāpaliek metāla lauciņā, bet metalcore gūst atzinību visā pasaulē tieši tagad un ir, kā saka : "ejoša prece" :)
Vienk gribās pievērsties kkam, kas iet un kas kādam varētu interesēt...
Vopšem - vajag vēl tikai bunģieri... :)

un otrais piegājiens...

Henrijs Verze (Shadowmaker), 29. aug 12:38
slavens...
pat ne slavens... vienk tāds kas spēlē kko, kas kādam patīk, interesē utt...
no laba mūziķa nav jēgas, ja viņu neviens nezin :)

mhhhh//// onkolim Faunukam tiešām jāsaka paldies par šo izrādi. Gribēju padalīties arī tepat... nu bučiņas vienkārši.. pa garšīgo!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
(execute)
0
Žetons.
0
nu skaidrs, par ko Tu pirmit zvieguļoji, ka parunāt nevarēji :D
0
Skaista izrāde gan!
Dažas atziņas vienkārši spārda, pat īsti komentēt negribas, sabojās vēl šo visu atklāsmi.
0
Šis toč ir bez komentāriem... puika visu pateica pats. Vienīgi, vēl gribētos odziņu uz kūkas uzlikt, tīri atkārtojot Lazarus pēdejā veikuma tracklistu:

Heavy Metal Lives
Lord of the Winter
let's Go Rock N' Roll
Spirit of the Brave
Killer of Demons

;)

P.S. Cerams, ka mani nenošaus kādā tumšā rudens vakarā par atklātību.

VOT JUMS TRŪ-METAL, BĻEĢ!!!
0
Heavy Metal Lives - nu savienojot šo dziesmu ar pirmajā postā ievietotu dialogu, nožēlojama ironija!

Nu gan jau puika pats saprot ko dara, toties es gan nesaprotu..

Eh, labi.. nav te daudz ko vispār pļurkstēt, vis jau ir pateikts, un visiem trū mutes aizvērtas!
0
Džeks pareizi runā, no vienas puses. Nākas tomēr apvienot sev patīkamo ar tautai saprotamo, ja grib, lai kaut kas notiek.
0
Katrs grib būt mīlēts.
0
vajag mēģināt repot, tas vēl populārāks...:D
0
un ko darīs, kad metalkors vairs nebūs populārs, bet džeks nepaspēs izlīst nekur tālāk par mēģa telpām? tā arī iemantos sev dirsālīdēja statusu uz mūžu
0
Saproti, džeks tomēr nav galīga mauka, viņš iet uz kompromisu starp savu gaumi un publikas, iet zelta vidusceļu.
0
vo, maigonis ko prātīgu izdvesa
0
nu taa kaa shadowmaker tiri teoreetiski man nav diezko pozitivas emocijas tad tiri interesanti palasities paldies faun par viedokli.
varbut faun izdari iznemumu un paviesojies ankhaa izsakot tur viedokli jo ka redzams shadowmaker te netuse un nevar atspekot..
0
Es gan nekādu viedokli neesmu izteicis, un netaisos arī tērēt savu laiku to darot. Labāk zoli draugos uzsitīšu. Vienīgais, ko varu pateikt:

Ja meklējies, tad meklējies. Nav ko maukt sev pirkstā gredzenu pēc pirmā randiņa.

ja tevi tik ļoti interesē Ēnmeša viedoklis, tad droši iekopē šo savā ankh forumā un lieta darīta. Kas man autortiesības uz viņa publiski teiktiem vārdiem pieder?
0
Ciklons B...
0
aj pizģets xDD šitas ir labs!!!!!!!!
0
Kā ta netusē. Vēl labu laiku atpakaļ kad te apcilāja Lazarus (ne)varību, tad Henrijs te tādas pašas izcilas frāzes mētāja. Viņu gan toreiz sauca par iatollahu nevis shadowmakeru, bet ko nu tur. Iet laiks, arī niks ir jāapdeito uz tautā ejošāku. Vēl tagad ar smaidu atceros, kā vienā koncī viņš man mēģināja iestāstīt, ka viņam argumentēta diskusija nozīmē tikai vai nu dot pa muti vai nē.

A ja tīri par ideju runājot, tad izklausās tāda puskoka lēcēja variants. It kā grib baigi ielīst visiem lai varētu izcelties, taču negrib uzupurēties gana daudz. Tipa grib pelnīt kā ķirurgs, bet pa iekšām līst negribās. :))
0
nu lazaruss bija neveixmiigs klisheju reproduceehsnas meegjinaajums un visi naakamie projekti buus taadi pashi. cilveekiem nav ko teikt tikai gribaas kljuut slaveniem. mazveertiibas komplexxx. pamatots pietam.
+1
Uzņēmīgs jaunietis tas Henrijs. Vēl tikai vajag izdomāt tādu kārtīgi ejošu, metālkōra standartiem atbilstošu grupas nosaukumu. Nu tādu nedaudz abstraktu, kas sastāv no daudziem vārdiem, vesela frāze.
Daži varianti iztēles rosināšanai -
"Kas tas par ūdeni kas nevar noskalot papīru"
Vai arī - "es skatījos kā lāpsta saplosa sēžas muskuli"
Tad jau arī būs gan grūpiju, gan naudas pa pilnam.
0
Man gan liekas par vēlu sākt metalkorot - šitas vilcieniņš jau pirms gadiem 3 aizbrauca. Tagad tādu bandu kā blusu dvorterjeram. Tad jau uzreiz pie Emo vajag pierubīties, kamēr tas skaitās "stilīgi".
0
Man gan šķiet, ka emo jau arī ir sācis norietēt. EMO-cionālie bērneļi kaut kā neiztur to "riebīgo metālistu" ņirgāšnos... Latvija, kā tāds zināmā mērā pasaules nostūris šoreiz atkal ir palikusi iepakaļ, jo, kā smejies, mums vēl tāda nopietna EMU/NANDU kustība vēl nemaz pat nepastāv... Ir tikai pāris simtu tīnīšu, kuras visiem pūlas iegalvot, ka nesen notikušajā ToHujuHoķel koncertā viņas ir piedzīvojušas saviem nenobriedušajiem organismiem vēl pat neraksturīgu orgasmu...
0
Ir nelielas pazīmes, kas liecina par to, ka trenda statusu drīz varētu iekarot.... thrash metal. Pareizāk laikam būtu teikt "atgūt", ne iekarot. Parādās daudzas jaunas bandas, kas spēlē labu oldskūltrešu, kā Municipal Waste, Evile, Violator, Blood Tsunami, SSS, Gama Bomb, Bonded By Blood utt., no kurām gana daudzas tiek uz lieliem leibliem un attiecīgi arī kļūst visai atpazīstamas. Tāpat arī daļa metalkōristu kļūst thrashīgāki, kā spilgts piemērs Trivium, vai pat Machine Head. Tāpat arī daudzas vecās bandas atjauno darbību un izdod albumus, vai arī pēc eksperimentēšanas ar stiliem atgriežas vairāk vai mazāk atpakaļ pie vecā labā thrash.

Mani jau gan tas nemaz neskumdinātu ;) Vienīgi tā mēslu čupa būs lielāka, kam jārokas cauri, lai pie pērlēm nonāktu.
0
Nu jā, bet thrashu jau būs grūtāk pacelt, nekā heavy vai metalcoru.
0
Jā, bija Henrijs liels hevīmetālvariors, tagad būs īstens jumpdafuck-ists, jo tipa, tas esot modernāk:D:D:D
Man ieteikums Henrijam, kurš ļoti grib spēlēt ejošas lietas:
ķer ciet R&B, tas ir ļoti ejoši, turklāt tirgus lielāks, būs Blink Blink, Tjūningotas Mašīnas, Blondīnes ar 80D izmēru un MTV!!! Padomā Labi!
0
Jēdzīgs metalcore jau ar nemaz tik viegli nav ceļams.
0
THRASH METAL forever ! Bet populās tas var kļūs tikai tādā mērā kā kļuva populārs Power Metal 90-to beigās (vietējā, Metāla mērogā).
0
Nu labi kautkadu slavu jau var dabut bet vai naudu?
0
Blade, nu kā to ņem, atsevišķas thrash bandas tomēr ir megapopulāras. Tiesa gan, Slayer laikam no tām ir vienīgā, kas necik tālu no thrash nav (vai nav bijusi) novirzījusies.
0
Intars, šodien, plkst. 13:26
"Ir nelielas pazīmes, kas liecina par to, ka trenda statusu drīz varētu iekarot.... thrash metal."

Ja tā notiktu, tad es laikam aizietu no darba, lai varētu visu dienu sēdēt mājās, dzert un klausīties thrash. :D
Bet, ja nedaudz nopietnāk, tad tomēr pagrūti iedomāties, ka trash varētu tikt tā "reklamēts" un izstādīts kā metalcore.
Sliktā puse protams, kā jau teici, uzreiz būtu manāma, jo uzpeldētu daudz sūdu, un daudzi indivīdi, kas agrāk gāja raudāt pie Kobeina kapa varbūt pēkšņi atcerētos, ka pirmā plate, ko viņi nopirka bija "Reign in Blood". Varbūt pat n-tās metalcore grupas sāktu ražot bālasinīgu trešu.

Šā vai tā, es te sēžu un klausos Overkill, un kamēr man ir viņu albūmi man pat nekāds New wave of thrash metal nav vajadzīgs.
0
Bet tagad sākt spēlēt metālkoru ar cerībām gūt panākumus, man šķiet tiešām ir par vēlu. Ja salīdzinātu ar jau pieminētā thrash attīstību un ausmu/norietu astoņdesmitajos, tad metālkors šobrīd ir kādā 1988. gadā, kad virziens un apakšnodalījumi jau ir skaidri iezīmēti, māksliniecisko līdzekļu palete definēta un apgūta, klišejas nobriedušas un tie, kas laicīgi sāka, turpina izdot veiksmīgus albūmus. Ir tāds nedaudz paguris pilnbrieds. Neviens vēl nenojauš par gaidāmo krahu, bet arī jaunas grupas vairs neizdara spilgtus izrāvienus un principā viss jau ir tikai laika jautājums. Man šķiet, ka pietiks, teiksim, divām no lielākajām metalcore grupām izdot albūmus, kurus kritiķi un publika vairs neuzskatīs par īpaši iespaidīgiem un metālkora bēru zvani skanēs pa visu pagastu.
0
mjaam metalcore tas ir pilniigi jau ataa ataa... vienkarsi taas grupas ir tonnaam ... viena otrai liidziigaaka! riffi jau ir jauki un skaniigi bet tas ka viens par otru lidziigaaks tas gan bikin apniik!!! un ieraksti myspacaa vardu metalcore vai kur tur veel last fm un ta vel pastaigaa pa myspace metalcore grupaam kuraam draugos ir citas metalcore grupas un aptever to ka tur ir vairaak nekaa tonna metalgallaskoristu! ... mans ieteikums ... varbuut lai paliktu populaaram ir labaak paelpinaat mironi? ... respektiivi ... ir taa ka kaut kad pirms radaas metalcore new metals nomira ... visi pieveraas sai burviigajai sslakai ... ta ja tu uztaisi kvlaitatiivu new metal un to dzirdes tie kuri agrak bija true new metal ... tie savaas vecajaas nostallggijaas gan jau ka pavilktos uz new metaalu! taa tak varetu buut ne?! un veel ir variants aaa nu jaa tas jau vairs nav metals taa i r naudas pelniisana kaa pirms tam jau Balrogs mineja R&B bet buusim piezemeetaki ... vajag iet un kapaat šlāgeru ... jo lv slagers ir vispirktaakais muzikas zanrs un tur tocc grozaas smukaakaa lv naudinna ... un visas omes un opji kuri 6dienas iet uz zaaleem speeleet bingo tevi zinaas! takaa opcijas ir taas nekad nepietruuks! ... un shadowmaker ... tas galiigi nav pa metalcore liiniju tur ir jabuut aptuveni ssaadam nikam - BLACK SHADOW FALL SKY RUNNER :D
0
kk:( gadijuma nav pats shadowmaker?
(www.ankh.id.lv/profile.php?mode=re...
un ja salidzina avatar bildi sheit)
man ir paranoja.
0
prom uz psiheni
ĀTRI!
0
Vai tik šodien Henrijs nebija Baltijas Saulē. Kauns! Apmeklēt tik ne-populāru pasākumu. Fuj!
0
izradas henrijs ir ankha sporta sadalas moders. baidieties zveera tur vins ir.
0
Modernais thrash, man šķiet, jau gadus 5 atpakaļ tika celts saulītē... Paskat vien krievu populārā metāla licencētāju Irond vai Fono katalogus ap to laiku - visādi Raise Hell, The Haunted, Terror 2000 tā vien mudž. A jēgas ta...
0
2 bobs

Tas viņu gudrāku nepadara.
0
nuu bobij ja KK:( ir shadowmaker tad es nezinu ko vins te vispar par metalcore domaa un raksta! :D:D:D
bobjs ir gudrs!
0
Atgriežoties pie tēmas... iatollahs tāds jau bija Lazarus 'slavenības' laikos, tikai nekad to skaļi neteica :) Redz, kā pamanījos viņam izvilkt vajadzīgos vārdus no mutes:)) Tāpat kā bobijs, viņš diemžēl arī pats nesaprata, ko pateica/uzrakstīja.
0
0
''bet nu tas ir klasiskais trūmetālisms, kapēc es to lapu arī pametu - man apnika tas prastums, alkānisms un bomžainīgums, manuprāt - daudz, reti pretīgu cilvēku, kam vieglāk būtu zobus iztīrīt caur ānusu, nekā palīdzēt vai atbalstīt kādu... ''

uhh ku skarbi :D
0
spēks :) reāls powerlifts
0
Monroe, jā, tas bija skarbi no viņa puses, ņemot vērā, ka viņam ir tiktiešām spēcīgi argumenti itin visā, piemēram:"Ko? Es esmu idiots? Nē, neesmu, tavi izteicieni ir nepamatoti. Es nesaprotu, kāpēc man būtu sevi jāuzskata par idiotu..."

Un pie visa, saturs tam, ko viņš tur uzrakstīja ir diezgan vājš, jo netiek ņemti vērā daudzi fakti.

iatollah: 'nu, ko, mēs dabūjām ceturto vietu, jūs par mums balsojāt, tikai pamēģiniet man te vēl uzdirst, ka mēs nebijām labākie! Mēs visiem ielikām.'

un pēc tam seko:'zajebala man trūmetāls, mani tur nemīl un neatbalsta manas muzikālās izaugsmes astrālos sapņus'

Vai te nevar nenosmieties ???? :))))))))
0
man tas onkulis labi palicis atmiņā :)
0
ble a kaads sakars astralajiem sapniem vispaar>?!!!
viņš vispār zinu vārda astrāls nozīmi ??? :D:D:D:D
sorry kungi nenotureejos! :)
0
Kaste kāda apmaiņas programma norit ar Ankh, ka posti ceļo no šejienes, tad no turienes!?
Bļin, varēja tač labāk ar kādu japāņu skolu noslēgt apmaiņas programu, mēs kādus trūmaitainos uz turieni, a šamie pāris japāņu skuķus pie mums!
0
slapjie astrālie, khe khe
0
Bāc- te var lamāties, nav visādu pareizo meitēnu- protams, ka dažam labam patīk atceļot atpakaļ uz truemetal un paskatīties, ko tauta maļ skarbajā galā.

[ bobijsxxx, 16. septembrī, plkst. 02:03
izradas henrijs ir ankha sporta sadalas moders. baidieties zveera tur vins ir.]

Sākās bobija kompleksi par to, ka viņam nekad nedeva moderēt un pasūtija na***, kad šis gribēja politikas sadaļu taisīt- tā vietā mums ir SM jeb modes sadaļa :D

Nu jā- www.ankh.id.lv/viewtopic.php?t=661...

vēl jūsu priekam.
0
ou vini to temu aizsledza :(
es gribeju ko piebilst tur ari.
0
Tapēc jau arī aizslēdza ka pārāk daudzi gribēja ko piebilst, piebilst pilnīgi lieku! Ko gan tur vispār bilzt, turpināt aizsākto sistēmu - aizstāvot savu gaumi apdirst pretējo, un izteikties pēc iespējas asprātīgāk, lai varētu atrauties cepumu, kaut gan acīmredzami sajēga nav ne par savu gaumi, ne to ko apdirs. Cepumiņu automāts, ne diskusija!
Cik ironiski sanāk, ka par to kas nepatīk, ko necieš un ienīst ir vairāk ko teikt(iesaistīties sarunā) nekā par to kas patīk. Sava veida mazohisms laikam. Tā pat, galu galā neko īsti napasakot.
0
Cepums tev :)
0
nu par so temu var dirst daudz un dikti, tu doma ka Tev ir taisniba ka tavs viedoklis ir pareiz, bet bobijs xxx doma ka vina viedoklis ir pareiz, bet mana oma vispar vairs daudz nedoma jo ir veca, bet tikunta vinai ir viedoklis.
secinajums tads ka mes visi baigi domajam.
karoc sitas nav nopietni ko es domaju. jaaaa
0
Ja kas- tēma atkal vaļā ;D
0
piedraazt omes opjus un visus paareejos ... mani preicee kaa manaa kaklaa smuki liist ieksaa alinss no kkirsu sarkanas bunndzzas uz kuras uzrakstiits Ceesu! :D mmmmm
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas