Soilwork - MP 21.02.08
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Laikam jābrauc.
0
dzīvosim redzēsim
0
Labinieks. WOA baigi labi nokapāju, bet redzēju tik pēdējo daļo, jo vispirms Opeth ievērtēju ...
0
Manis pēc.. ne galvā, ne pakaļā man šie! Turklāt tā pat skaidrs ka spēlēs pēdējo 2-3 albumus, kas bij vienkārši drausmīgas lažas. Turklāt pēdējais/šīgada veikums, cik dzirdēts no citu nostāstiem, ir fufelis augstākajā pilotāžā. Laikam ne velti metal-archives.com tagadējais stils tiek klasificēts kā modernais roks..
0
Super. Ja tikšu, noteikti aiziešu!
0
Nu, pēdējais man tiešām nepatika, bet iepriekšējie no 8 līdz 9.5, un 3 pat uz licenzēm ir, tā ka pie kājas, ka pēdējais sūdīgs.
0
Tā ir gaumes lieta. Par labākiem uzskatu pēdējos 3 Soilwork albūmus (it īpaši 'Stabbing The Drama'), arī jaunajam nav ne vainas. Par modern rock to saukt ir smieklīgi. Tas ir modern death.
0
Pēdējais bija tāds pats kā iepriekšējie, bet bez labām dziesmām. Man vislabāk patīk -The Chainheart Machine- un -Stabbing the Drama-. Klipons baigi labs tika uztaisīts.
0
NU TĀ,modern death,nu tad jagaida modern blakk un modern Grindcore:D
0
A Modern Black jau sen ir (Cradle of Filth, Covenant ...).
0
Labi labi1 Piekāš tos feik-us, bet uz SOILWORK jau aiziet var.
0
modern black man pirmais kas iešaujas galvā ir Enslaved
0
Hm, tas jau drīzāk Progressive Black (ja domāti pēdējie albumi), un pirmie tad prātā šaujas Arcturus, Oxiplegatz, Solefald
0
Vispār Modern (Melodic) Death, tas ir tāds maigs veids, kā raksturot grupas, kas kādreiz spēlēja šajā stilā, bet tagam bradā Metalkora / Powermetāla taciņu :)
0
Diesko neesmu šos klausījies, vienmēr viņi saistījušies ar lētu In Flames pakaļdarinājumu un tizlu vokālu. A moš kas labs, jāievērtē.
0
dziesma nerve (vienīgo ko esmu dzirdējis) man atgādina linkin park. laikam neiešu.
0
Nē, nē, nē. Redzēju šos reiz, kad viņi vēl nebija apvēmuši savu muzikālo karjeru ar tādām abominācijām kā pēdējie 2, un labāk lai paliek tādā tīri gaišā piemiņā.
0
0
SOILWORK Drummer Forced To Sit Out Estonia, Latvia Dates - Feb. 18, 2008

Danish drummer Morten Løwe Sørensen (THE ARCANE ORDER, SUBMISSION, SLUGS) will fill in for SOILWORK's Dirk Verbeuren at the Swedish band's shows in Tallinn, Estonia on February 20 and Riga, Latvia on February 21. According to a posting on THE ARCANE ORDER's web site, "Dirk is having some visa problems which are expected to be solved soon."

SOILWORK recently parted ways with guitarist Ola Frenning.

It was felt that Ola resisted the demands of the road and found it difficult to come to terms with the amount of touring scheduled.

"Sworn To A Great Divide" is SOILWORK's fastest seller and the live demand for the band is growing. They intend to play everywhere and fulfill the album's potential.

Vocalist Björn "Speed" Strid says: "It was a very difficult decision to make because Ola has been our friend and bandmate for a very long time."

The decision will not affect any of SOILWORK's plans. Guitarist David Andersson is filling in on the band's Finnish/Baltic tour as well as the "Scum Of The Earth" U.S. tour with THROWDOWN. The band will then tour Australia, Japan and Southeast Asia before returning to Europe for festivals and a headlining U.S. tour in the fall.
0
Un no oriģinālā sastāva palika tikai dziedātājs un bass :).
0
Kādas vīzu problēmas? WTF? Viņš kaut kāds Krievijas pilsonis, vai? Bullšits.
0
Aha, diršana toc.
0
Sasmējos, vīzu problēmas - džeki laikam palaiduši garām info, ka Latvija ir ES un nu jau arī Šengenas zonā, kur pat pases nepārbauda, kādas tur vēl vīzas:D:D:D:D:D Kauns pateikt īsto iemeslu:D:D:D:D!!!
0
njā...
0
Neredzu nekādu problēmu šajā situācijā, nebūs Dirks, nekas jau briesmīgs nenotiks. Starp citu basists nav no oriģinālā sastāva. Spēlē Soilwok no 1998.gada.
0
Nu neies jau demolaikus piesaukt. Ja jau 10 gadus rukā, tad oriģinālāks par oriģinālu.
0
Napalm Desā, piemēram, vispār sen vairs neviena oriģinālā sastāva dalībnieka nav. :P
0
Laimīgi sēdēšu mājās. par to Soilwork ieeju tikai kādu 2vīti maksāt gribas :D Nē bet tiešām - nepatīk man šitie ... galīgi ne. Tāds nu-metal vien ir.
Par modern rock vēl varētu mēģināt saukt, bet nu nevajadzētu aizskart death metal apzīmējumu - šiem mūzika galīgi ne uz to pusi.
0
[neliels labojums]
Cik es te jūtūbā video skatos tomēr vecākā materiālā tā death pieskaņa nedaudz ir, bet nu In Flames klons tā vai tā + vokāla maiņa nāktu tikai pa labu.
0
Pirmie albumi bij diezgan spārdīgi, tad sāka pamzām stūrēt aizvien dziļāk auzās. Vokālam itin smuki sanāk tīro dziedāt, bet redz, nē vajag tak tomēr kaut ko pretīgu ieķērkt pa starpu, lai arī zēni Avenged Sevenfold maiciņās tērētu savu kabatas naudu.
0
Kā vokālam tīrais tad labs, bet nu kur ir normālais growls ?! Es to ķērkšanu īsti nepanesu.
0
Preternatural nebūšot
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas