kas ir kristiesu metals?
-5
panesas diskusija un sapratu ka es nezinu kas tas par zveru
varetu jau goglee prasit bet labak ja katrs no musejiem izskaidrotu savas interpretacijas sai sakara.

vai kriestieshu metals ir metala grupa kura esoshie cilveki tic dievam un tapec neskatoties uz vardiem par ko samejie dzied sie ka ticigie automatiski ir kriestieshu metala grupas turetaji vai ari ir kadi ipashi vaardi teemas , kanoni un izpildijumi kas noradas kas ir un kas nav kristieshu metals?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
tu
+1
Viņi bīda savu pesteļu murgu vienk zem metāla, tas tāpatās kā kristiešu roks, kas man lielas vēl lielāks sūds. neesmu īpaši centusies klausīties čīzas metālu, bet texti un tematika atšķirās no ierastās, nezinu cik lielas nobīdes vienā vai otrā grāvī.
+1
Tu zini kas ir Google?
Dažreiz tur var atrast interesantas lietas, bet tev laikam patik traucēt visus, tā taču ir vieglāk - neko nevajag pašam darīt.
0
Tāda stila nav. Atomātiski ja lirika ir par un ap kristietību to propogandējošā manierē, tad tas uzreiz saucas christian vai white metal. Tobiš sabāž visu vienā maisā pohuj vai Antestor, Mortification vai Tourniquet. Bieži vien "iersastās" tematikas grupas lirikās būtībā apspēlē to pašu tēmu vienīgi sevi nesludina pa pus pasauli kā balto eņģeļu blices. Būtībā nekāda specifiska muzikāla ievirze nav šim kristīgajam metālam. To pašu Antestor lirika "If the Christians that I've seen Represent the true God of heaven Then it's not a place that I want to be" tikpat labi varētu būt jebkurai bandai kuras lirika ir religion kas ir dafiga.
+1
Kriestiešu metāls pēc idejas sanāk metāls, ko spēlē kristieši, neatkarīgi no žanra un tematikas. Tātad principā nav uzskatāms par atsevišķu paveidu.

Tas, ko roof piesauc, sanāk kristīgais metāls. Kur arī "kristīgais" attiecas tikai uz tematiku.

Diezgan plaši izplatīts ir uzskats, ka arī kristīgais metāls ir oksimorons un nevar pastāvēt, jo pati metāla pamatideja ir pretrunā ar kristīgas baznīcas dogmām.
0
kristiešu metāls ir labais
visa pasaule ir oksimorons :)
0
ZAIBALA MAN SITAS BULL SHITT!!!
BLJE BLEKERI SITAADI TAADI...bla bla bla
DETUSHNIKI SITAADI TAADi...bla bla bla
MANUPRAAT IR TIKAIJ METAL UN VISS!!!!

a un roof ir gan tads christian metal paveids|(suga/novirzines,s... ka gribi)
:)
0
he, tas gan jaunums man ir ja tas paveids tieshaam iezimee kaadas muzikaalas atskiriibas, jo liidz shim tikai lirikas deelj piepisaas :D Varētu paklausīt tādā gadijumā ko tādu hehe

Bija pat idiņi kuri Trouble par white metal sauca
0
Muuzikai nav religjijas. Ja kaut kaads idiots aiz savas lielaas speeleetneprasmes pasludina savu grupu par kristiigo ideju sludinaataaju, un par to arii tekstus uzraksta, tad tas jau no klausiitaaja principiem ir atkariigs - klausiisies vinjsh to religjisko meeslu vai ne. Lielaakoties kristiigais metaals ir stulbo amerikaanju un dazhos gadiijumos arii austraalieshu paraadiiba - citas kultuuras veertiibas jau vinjiem nav bijushas, taapeec raksta par to ko zina. Lielaakoties leets reklaamas triks. Zinaamaakaas grupas - STRYPER, BARREN CROSS, SAVIOR MACHINE, LEVITICUS, HORDE, MORTIFICATION, BELIEVER, utt. ... Daudz to meeslu savairojies, muzikaalo ideju kvalitaate arii nav no taam augstaakajaam. Tiem kas intereseejas - paklausiities lai zina par ko ir runa un izmest, lai nepiesaarnjotu savu muzikaalo gaumi.
0
...bet ja nu kads tiri nejaushi paklausisies muziku nevis peec lirikas vadisies savaa gaumee, tad antestor - the forsaken butu verts paturet
0
Ko patureet - muzikaalaa zinjaa - jau gan atrastos, tas tiesa. To jau arii agraak rakstiiju, ka muuzikai kaa taadai raligjijas nav, un ja grib klausiities muuziku neieveerojot tekstus, tad uz priekshu! Tikai atcerieties, kas ir grupa kuru klausieties!!! Kaardinataajs meedz darboties arii taadejaadi, un ne viens vien leetticiigais jau taa ir kristieshu rindaas savangjots un par Pasaulei nederiigu kljuvis!!!
0
nav jau muzikai religijas piekritu un labi vien ir ka ta. par to savangoshanu visjautraak jau ir tieshi truu black metal pusee kad nu tuukstoshiem siiko shmaru peec craddle of filth vai burgeru klausiishanaas ir sapratushas visu par visu :D
to, ka gadijies ir otradi es nekad neesmu dzirdejis, jo tas kursh nu baigi meklee ko religisku metaalaa tad to dara apzinaati nevis iespaidojoties peec kaada albuma noklausiishanaas. So let it be
0
Ir, ir - arī tādi brīnumi ir redzēti.
0
jus te vel kaut kadu white metal pieminejat.
kas tas taads?
pirma asociacija ir ar rasi. bet tad kad atceros blackmetal kuram nemaz nav saistiba ar nigeriem tad domas mainaas nu kas ir pa radijumu?
0
Citeeju paaris postus aukstaak rakstiito: "Atomātiski ja lirika ir par un ap kristietību to propogandējošā manierē, tad tas uzreiz saucas christian vai white metal"
rasisti ir ns black metal vai citi ar aryanism liriku
0
"White metal. Muzikāls stils.

"Baltais", vai "dzīvi apliecinošais" metāls, antonīms jēdzienam „black metal” - zīmējas galvenokārt uz "dzīvi apliecinošiem" kompozīciju tekstiem. Mūsdienās šis termins tiek pielietots ļoti reti.

Termins "black metal" pirmoreiz parādījās rietumvācu presē: strauji augot smago roku spēlējošo grupu skaitam, žurnālisti sava darba vienkāršošanas labad izcēla ārkārtīgi intensīvu, nežēlīgu blūzā balstīta smagā metāla paveidu – stilu, kas aizgūts no agrīno Black Sabbath mūzikas, un nosauca to par „black metal”. Apmēram tai pašā laikā angļu muzikologi ieviesa terminu „white metal”, t.i., „gaišais”, jeb „dzīvi apliecinošais metāls” – ar to tika domāti dziesmu teksti.
Abi termini presē iedzīvojās un tika pielietoti, taču drīz izrādījās, ka tie diezgan bieži runā pretī viens otram: piem., amerikāņu grupa Trouble tīri muzikāli irindojama „black metal” kategorijā, taču tās teksti par „nepretošanos ļaunam ar varu” atbilst „white metal” kritērijiem. Tādēļ žurnālisti pakāpeniski atteicās no termina „gaišais metāls” un pārtrauca dalīt grupas pēc to tekstiem. Palika vien apzīmējums „black metal”, kas raksturo supersmagu blūzu.”

Nu, varbūt Trouble gluži nav black metal, taču šādi tālajā 1997. gada raksta Sergejs Kastaļskis savā roka enciklopēdijā.
+1
Huiņa tas viss. Visrullējošākie stili ir Dragon Metal, Beer Metal, True Metal, Kindergarden Metal, Battle Metal, Horror Metal.

Metāls ar kriestiešu tekstiem (nejaukt ar kristiešu radīto metālu, kā to patīk darīt visādiem kriestiešu metālportāliem, kas pie White Metal piebāž Poverty's no Crime, Balance of Power u.c.) parasti iesūkā. Vienīgās bandas, kas nāk prātā ir Believer, Saviour Machine un ... hm, nekas vairāk arī nenāk prātā ...

P.S. Nesen laikam bija līdzīga tēma.
-2
tad blackmetals sanak smags neegermuuzikas variants?

kas ir dragon metal?

+2
"White metal radaas no grupas White Zombie. Grupas radiitie teksti bija tik aizraujoshi, ka masveidaa paraava lidzi daudzus lirikas piekriteejus"

Sergejs Pirepizdenko 1991 gada grāmatā "Cherez zhopu na metal"

"Trouble tīri muzikāli irindojama „black metal” kategorijā"-This could explain a lot :D

+1
:D :D :D

Kā senie laatvieši teica, labāk vienreiz redzēt, nekā simtreiz dzirdēt ... White Metal esence (emo + krišna = Jesus)

www.youtube.com/watch?v=oyHlpbYM-tQ...

0
:D Nu ko Tu, nabags tur krievijā tobrīd droši vien īstu bleku nebij nemaz dzirdējis. Doma paliek tā pati - pie visa vainīgi žurnālisti.

Bobij, nokaunies - vai ta par Heresiarh nemaz neesi dzirdējis? Un - jā, visa rokmūzikas evolūcija balstīta blūzā. Par to vēl stāsta Tony Iommi filmā "A Headbangers Journey".
0
Vispār jau nēģeri ir brūni. Un ar White Metal (White Power Rock) reizēm naciķu popsarikus apzīmē.
-2
tad ns blackmetals izveidojas no nigeru muzikas?
nedaudz pazemojoshi izklausas :/
0
en.wikipedia.org/wiki/Unblack_metal...

var parēkt arī par šādu brīnumu...nosaukums ir apbrīnojams.
Drīz būs arī UnDeath metal - nevis par to, kā izraut iekšās un izsmērēt pret sienu, bet gan kā tās saudzīgi savākt un ar ķirurga precizitāti sabāzt atpakaļ iekšā.
0
Tik vienkārši jau arī nav. Jā, rokmūzikas evolūcija ir balstīta blūzā, taču vēlāk, vismaz metālā, aizvien lielāka ietekme bija/ir arī tautas un klasiskajai mūzikai.
0
Kas attiecas uz "unblack metal", viss ir pateikts gandrīz precīzi otrjā teikumā:

"It is a controversial genre, because black metal itself was developed with the intention of encouraging anti-Christian sentiment, both musically and socially."

Tikai "controversial" drīzāk jāaizstāj ar "absurd".
0
A ko, Lash, es tik priecātos par ER Metal vai Dr.House Metal :D
0
BladeOfDarkness, comon, bliez tik augšā!
Tagad ir moderni taisīt visādus glupus stilus - matemātiskos metālus, pirātu metālus u.t.t.
0
izdomāju izklikšķināt bobiju, tagad atkal ieklikšķināju. un ļoti nožēloju... :D
0
Bļe, vemt gribās skatoties to 1. video!!!
0
Pirātu metālu Running Wild pirms >20 gadiem izdomāja. Un vienīgie arī spēlē. Kautgan nesen redzēju šitādu albumiņu: Alestorm - Captain Morgan's Revenge
+1
Tā, mana mūzikas apsēstā istabas biedrene/kristiete/basiste mani ieintriģēja ar kristiešu metālu, mazuliet parakos un secināju, ka laikam taisnība tiem, kas mūziku uzskata par mediju jebkādām idejām.

Veni Domine kā normāls Black Sabbath muzikālo ideju turpinājums un Seventh Angel kā kārtīgs trash likās tīri pieņemami. Turpināšu rakt - reliģijas (jebkādas) draudzībai ar rokmūziku labums tāds, ka cilvēks vismaz ir 100% godīgs pret to, ko izpilda.
+3
tak pohuj reliģija un nācija, galvenais laba mūzika
0
chris, būtu labi, ja tā domātu visi.
+1
George Lynch (Dokken, Lynch Mob) un Michael Sweet (Stryper) janvārī laidīs ārā savu kopdarbu Only To Rise. Tikko parādījies arī klips, dziesma nepavisam nav zemē metama.

www.youtube.com/watch?v=jmmolV-B7xE...
0
Heaven’s Metal Fanzine “Top 100 Christian Metal Albums of All Time” (16MB *.pdf)

www.hmmagazine.com/wp-content/uploads/...

Nezināju, ka Impelliterri ( www.metal-archives.com/bands/Impellitteri/... ) un Balance of Power ( www.metal-archives.com/bands/Balance_of_Po... )skaitās kristiešmetāls
0
0
Vispār, ja Pirate Metal ir metāls par pirātiem, Viking Metal - metāls par vikingiem, tad Christian Metal tikpat labi varētu būt metāls par kristiešiem...
+3
Un tad jau Deicide noteikti būtu Christian metal
0
^^^ zināju, ka šiem patīk tos pie tā pieskaitīt, bet pats par tādu neuzskatu
0
nu ja, bet tu tātad zināji, ka *skaitās*
0
kautkad arī diferenciālvienādojumus zināju :D
+5
''Many people ask me about my Christian faith and how it ties into my music. Some of you know me or have picked up on this background. I get emails & messages on a regular basis asking about this, so I thought I'd share my thoughts here for you, in case you're curious :)

I'm often asked: "Is LEAH a Christian band?" And "Do you see your music as a ministry?"

I don't often answer these questions and here's why:

First of all, I create music because I must. If I stop for long periods of time, I get grumpy. I was born to create. It's one of my callings in life (there are many).

Second, I view my music as art. All art is an extension of its creator, and it's very difficult (if not impossible) to separate one's faith, presuppositions, and worldview from one's personal expression. It will always come through one way or another. For that reason, I don't believe in a sacred/secular distinction. How I live, how I think, and what I create is either consistent with my beliefs, or it's not.

That's why I don't need a label or a genre to define my faith. My whole life should exude my faith, along with anything I create.

That's why I also stay away from the word 'ministry', and why I have no desire for my music to be sold at exclusively Christian stores, or even associate with that market (because that's what it is: a market).

So if someone asks me if I am a Christian I say yes. If they ask if my music is Christian, I say - there's no such thing. I hope that makes sense.

That's like asking if a blue crayon is Christian (is there a Christian crayon section at the store?). The crayon is a tool... it's what you do with that medium that reveals if you lived a life consistent with your beliefs.

If I produced hateful music that insulted my Creator, than I would be making inconsistent art.
In any case, I love making music and I have many listeners around the world from a variety of background and faiths and I'll tell you what: we have a lot in common..... Celtic & fantasy inspired music is one of them!

So I hope this answers that question and I hope to keep creating music that you all love to listen to.
My desire is that it inspires you and brings a measure of joy to your world, wherever you are at; wherever you are today.''

www.facebook.com/LEAHthemusic/photos...

Zilie kristīgie krītiņi :D
+1
Džīzas Rotting Kraistt, šī te kristīgā metāla mode sasniegusi arī mūsu Dzintarzemīti:

www.youtube.com/watch?v=k5CyHoZLIw4...

No abu darboņu kokainajām sejas izteiksmēm var mēģināt izdarīt secinājumus... vai arī ne. Lai dies mums visiem stāv klāt :(
+1
Imant, kur Tu šis pērles atrodi? Mums ģimenē šis izraisīja veselu jautrības vilni, kā rezultātā noskatījāmies vēl dažus šī ansambļa šedevrus :)
0
Neatradu, jo nemeklēju: man arī pārsūtīja, lai ierēcu ;)
+1
^^^ uz šo man ir gatava atbilde: www.youtube.com/watch?v=oDaLN3KDyLs...
+1
Līdz šim par tādu SoulGate neko nezināju, taču muzikāli kaut kas līdzīgs, tikai ātrāks, bija savulaik jau dzirdēts:

www.youtube.com/watch?v=UWJf3w7Ko0I...
0
Varēja jau nu pārlikt to aranžējumu bišku augstāk, lai nav meičai ar apakšām jāmocās.
0
^ Viņai galva gleznu līmenī, kādas tur apakšas... Vai varbūt tika domāta tā, kurai "vējš pakaļā iepūta"?
0
Jēzus atslaukās, pie kam atslaukās burtiskā nozīmē:

www.thecirclepit.com/2014/11/8-way-chris...

Izrādās, ka kristīgais graindkors esot jau vecs žanrs, no deviņdesmito vidus, un šoreiz tur pat var saskatīt zināmu loģiku: Vingrotājs un viņa čomi dabūja iet cauri pašam brutālākajam, ko tajos laikos varēja piedzīvot.
+1
Nu LAtvijā katru gadu notiek Kristīgā repa festivāli, kur tikai repo par Jēzu un viņa tēvu :D Tā ka mode dažādos žanros dziedāt par Kristu ir ļoti veca, tagad tikai atkal atgriežas topā :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas