Cilvēks - parazīts uz zemes
0
Var jau būt, ka daudzi šito zin, bet, kas nezin, var pamērīt savu dzīvesveidu un Zemes rēķina

www.pdf.lv/epeda/epeda.html...

man pagaidām pie pašreizējiem apstākļiem sanāk, ka es lietoju 1.5 zemes :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
1,4 hektāri
0
2,4 ha. Lietoju 1.5 planētu. Ko man tagad nošauties, vai?
0
Ejam stūrī raudāt par mirstošo dabasmāti.
0
Man sanāca 2,6 ha. Dzīvoju it kā būtu 1.5 zemes

Un es neesmu nekāds parazīts!
0
1,3ha, 1 planeeta, bet toties 53% paartikaa, nu gan es esmu riima
0
un man likās es tīri normāli dzīvoju a izrādās ka laižu uz nebēdu, 2,6ha
0
Aha, un vel papropagandēsim Rietumu kreiso slimiķu idejas, ka visiem būtu jasterilizējas, lai nedzimtu jauni bērni, kas, redzies, čakarēs šo planētu.
0
Mēs jau ejam zudumā. sterelizācija būtu jāvērš pret amerikāņiem (jo tie pārāk daudz rij), āfrikāņiem un aziātiem (jo šie atkal vairojas kā truši)
0
1.5
0
2.8
un ta lapa ir pilnigs suuds, kas es moska nedrikstu est un dzivot, esmu tads pats dzivnieks ka visi citi un ari gribu dzivot un cinities par dzivibu.
un kada jega bus no ta ja es busu pareizais, nekada, jo kads cits, riss 2 vairak zivis un brauks ar masinu 2 reiz vairak un teres to itka manu dalu ko es tereju. tas viss ir fuflo, bled nahuj.
0
2,9, es jau laikam esmu pats traģiskākais. Lai gan jautājumi glupi - nu kā tad lai es zinu, cik % no manas pārtikas ir zivis vai gaļa u.t.t.
0
3.6 un turpina augt....
0
Wow, man 3 hektāri... :D
Es gan esmu liela... :D :D :D
0
bullšits tas viss ir.
0
1.9-laikam jārij mazāk :D :D
0
to decapitated saku, ka Tu vari būt viens no tiem nedaudzajiem cilvjiem, kuriem tomēr nav vienalga, kas notiek aiz viņu dirsas un vēl bik tālāk, lai mums ilgāk būtu ko tērēt, varbūt vismaz atstāsim arī kko ko patērēt mūsu pēcnācējiem.
/un pārējie lielie dirsēji(kas tādi vēlas būt) nemaz nepūlieties mani tagad apriet, vienk padomājiet/ peace :)
0
LOL
0
ir jādzīvo 30 kvadrātos, jāatsakās no zivīm (tātad no joda, fosfora utml), jābūt 100%v vegānam (neināju ka tur ietilpst piena produkti un olas), jāsildās no saules baterijām (tas ir lēti...), jāēd bioloģiski audzēta pārtika (kuras vienkārši nebūtu ja visi sāktu to rīt), visur jāiet ar kājām un pat tad patērēsi 0.5% zemes.

Uz priekšu Liega, neviens neliedz Tev tā dzīvot tikai neaizmirsti kādas 4 dienas pirms blomes iziet lai ar kājām paspētu
0
No kura laika zeme vispār kādam pieder? Absurds! Cilvēks pēc savas būtības ir kaut kas izcili nicināms, kur nu vēl, lai tas kalpotu par kaut kādu vērtību mēru! Mūsu trulās pieķeršanās visādām absurdām ideoloģijām un vēl trulākajām reliģijām jau arī ir novedušas pie šādas situācijas. Ja nemaldos, tad kristieši bija tie idioti, no kuru vidus atskanēja doma, ka Zeme spēj uzturēt 100 miljardus iedzīvotāju, kaut gan jau ar pašreizējiem 9 daba un dzīve vispār ir sačakarēta līdz bezjēdzībai. Tur vien jau ir pie šaujamā jāķeras, lai kaut vai šādu ideju sludinātāju baru tā krietnāk samazinātu.
Drīzāk jāveic humanitārās glābšanas akcijas regulāri nodrošinot ar stipru indi mūžīgos Āfrikas badacietējus, jāpopularizē aborti Ķīnā, vai, vēl labāk, jāievieš kaut kādas radikālākas cilvēku samazināšanas akcijas. Piemēram, mēris A.S.V. Pirms kāda laika jau, starp citu, ir bijis mēģinājums tajā pasaules nāciju miskastē kaut ko līdzīgu ievest. Tikai neveiksmīgi. Žēl, protams, toties amerikāņi tagad kā sadeguši strādā pie visādu ķīmisku mēsku sagatavošanas, ko iebaro gan saviem stulbeņiem, gan transportē uz pārējām Zemeslodes vietām. Nesen bija infotmācija par neparasti lielo cukura diabētiķu skaitu Latvijas bērnu vidū. Domāju, ka nevienam nav jāpaskaidro, cik labi tur ir nostrādājusi amerikāņu dzīvesstila popularizācija un visu tās mēslu reklāma, kura tiek piedāvāta pašmāju tirgus zonā.
0
3.7, 2 planētas. Iešu stūrī nokaunēties. Man tagad būs kādam jātaisnojas, ka man zivis garšo?
0
Āfrikas badacietēju problēmu varētu risināt, atgriežoties pie šī reģiona iedzīvotāju ēšanas tradīcijām - kanibālisma. :)
0
Tad nēģeru gaļai ģenētiski jāmodificē garšas pastiprinātāji un uzlabotāji, lai tā lieta sokās! :D Piemēram, nēģeris ar kukurūzas nūjiņu garšu, vai nēģeris ar siera un sīpolu garšu, jeb, nēģeris, kas gluži vienkārši, jau svaigā veidā smaržo un garšo pēc ceptas cūkgaļas... :D :D :D
0
es tā skatos, ka Āfrikā drīz atvērsies nēģeru gaļas restorānu tīkls I.T. Warpath's Niggerburgers :D
0
Tas jau nav aicinājums aizsargāt nabaga jauko dabu, kā visi te ierēc. Dabai pohuj, daba būs arī tad, ja ap iztvaikojošu Zemeslodi pliki elektronio griezīsies. Tikai pašiem sevis dēļ mums ir jāpieraujas.
0
Ko!? Pilnīgi siekalas saskrien mutē, ja?! Iedomājies, baltvīna mērcē cepts ķidāts nēģerītis uz zeltītas paplātes, baltās šokolādes glazūrā, rotāts ar zaļas un sarkanas želejas gabaliņiem un ar lielu ābolu mutē! Kā piedeva cepti baklažāni un eksotiski augļi. Mņammm!!! :D :D :D Un kaut ko tādu kaut vai katru dienu pasniegt Āfrikas mamutu medniekiem - es domāju, ka bada problēma tiktu atrisināta nekavējoties! :D!!!
0
^jau izdomā receptes? nēģeris baltvīnā - nu lūk tas ir rasistiski... :D
0
ko jūs piepisās tiem nēģeriem?
0
roof, nevajag izplūst absurdā! vienk altenatīvi domājoši cilvēki skatās, cik daudz var ietaupīt uz lietām, kuras varbūt nemaz nav vajadzīgas. bet domāt ir lieks darbs mūsu saaspringtajā grafikā, patērētāju sabiedrībai ir ikdienā jākrāj cipari bankas kontā. piekrītu, ka uz transportu mūsdienās var maz ietaupīt, jo uz darbu kkā ir jātiek, dirsa ar papīru jāslauka, rīklē arī kkas jābāž (vegānus es vispār neuzskatu par veselīgiem cilvēkiem), bet var piedomāt ko lietot un cik lielos daudzumos.
0
un līdz Blomei no Cēsīm nav tālu... :p
0
principaa shii aptauja ir diezgan liels bulshits :)

tad jau daudzbeernu gjimenes ir taisnaakais celjsh uz pasaules bojaa eju :)

un aarsts kas cilveekam nozaagjee iepuvusho kaaju, lai nenopuutu viss kjermenis ir pasaules ienaidnieks numur divi :) jo vinsh ir izglaabis galjeedaajam, naftaspumpim daudzbeernu gjimenes galvai dziiviibu....

un tad jau jaapiekriit kad vieniigais pareizais viedoklis shajaa teemaa ir I.T.Warpath, shis savdabiigais kanibaalisms buutu vieniigais celjsh uz nepaarapdziivotiibu, turklaat cilveeks buutu paeedis neteereejot dabas resursus....vieniigais galja ta cilveekam taada dikti cieta.....

0
Bet priekš kam ir gaļas stampas! Izdauzi mīkstu un sniedz nēģerim priekšā - ēdīs un vēl prasīs! Bet tad kad šis būs tāds uzbarojies, trekns, tad viņam jau arī gaļa vairs cieta nebūs. Sivēnus taču tikai šī iemesla dēļ ar pienu nodzirda, lai gaļa mīkstāka būtu. :D :D :D
0
2 hektaari un 65% paartikaa :D
es gan laikam esmu baigaakais rijeejs >:)
jap, cilveeks ir nicinaams, un viss, ko cilveeks savas dziives laikaa var izdariit, ir pilniigs suuds. planeeta iet dirsaa un cilveeki iet dirsaa un viss ir dirsaa. vismaz man taa liekas.

The planet is fine, it's the people that are fucked.
0
McNiggahBurgeri varētu būt jauna Āfrikas glābšanas metode :)
0
ko nu tos niggerus-pārāk tālu,jāsāk ar kaut ko tuvāku un ne tik exotisku,piemeram urlas :D
0
nigers ir daudz labāks nekā urla. pēdējos pat sunim nevar dot ēst.
0
tas pats roltons vien ir
0
kapec tad ta, nedaudz iesala, un tad bus tik pat garsigi ka McNiggahBurgeri. mmmmm jewdelicious
0
Nu tas par urlu vai nēģeru labumu noteikti ir gaumes jautājums. Citiem labāk garšo melnā šokolāde, citiem atkal baltā. ;)
0
vai halva
0
Jā, ir jau arī tādi mulati. ;)
0
Labi jau labi, judenschweinschnitzeln jau ir nodrāzta lieta! Jau Hitlers recepti popularizēja. un latviešu kalendārā ir iekļauti īpašie svētki - Judenschweinschnitzelbestr... ko atzīmē, ja nemaldos, 4. jūlijā. Tieši Ādolfa gastronomisko orģiju atcerei.
0
Pilnš vārdā - nez kāpēc galotni norāva - "Judenschweinschnitzelbest...
0
Shit! "Judenschweinschnitzel" + "bestrafungtag"
0
Palūdz, lai tev Bigijs piešķir ekskluzīvas tiesības drukāt vardus, kas garāki par 25 zīmē :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas