Šausmu gabalz
0
Vai kāds zin kādu labu šausmu gabalu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Shainig, 1980 gads-Niknsuns galvenajā lomā
0
Jaa tas ir super gabals!
0
Tā ir dikti laba! Niklsons vienkāši bija lielisks!(Kurā filmā gan viņš tādz nav bijis)
0
Vel Hellraiser 5, tas bija arī labs, mazliet mazāk gaļas nekā pārejos,vairāk mistikas.
0
Vēl Roba filma, Hause of 1000 corpses
0
jaa, jaa, ir taa
0
Šausmene, 1. daļa ir laba :D
0
Teletuubiji atgriezhas arii laba
:PPPP
0
28 days laiter. ideala lidz beigam, jo nu reti ir filmas ar shausmigam beigam
0
house nesen iegaadaajos..jamz
0
dievkalpojuma video ieraksts no aglonas
0
The Circle (Aplis) - ļoti laba filma!
0
Japāņu variants jā
0
Ghost ship
0
28 days laiter arī bija laba
0
Pēdējās sērijas X-failiem arī nav zemē metamas!
0
The Ring, japāņu versijā laba, amerikāņu sūkā.
0
Nemaz ne, ja mēs runājam par vienu un to pašu filmu!
0
Aj nu amīši uztaisīja baigo pakaļdarinājumu, gribēja taisīt tādu pašu tikai - nesanāca
0
Runaajot par Hellraiser, 5. dalja tieshaam ir patiikami duumakainaaka, bet veciit pie 6. daljas es pieshmekoju bikses. To gabalu es noskatiijos 3. reizes peec kaartas. Sheit jau tika iepiiti ciciishi un dupsiishi, ljoti erotiskas ainas un filozofiskais laadinjsh ir vienkaarshi praatam neaptverams. Nekas nav paraadiits bez savas noziimes un atshifreejuma, bet nekas arii netiek pasniegts uz paplaates. Taapeec es ar vinju skatiijos n-taas reizes, kameer viss daudzmaz bija skaidrs. Par sho filmu beerniem skolaas vajadzeetu domrakstus rakstiit. Un Pinhead teksti kaa vienmeer citeejams materiaals.
0
Veel ljoooti labs kulta gabals ir EVIL DEAD. ui ku labs. Paareejaas daljas peec pirmaas jau vairaak ir komeedija, bet vienalga labs. Asinis, galja, staigaajoshi, psihi mironji, paarsteiguma momenti, bezceriigaa "no way out" sajuuta. mmmmmm.....
0
bljaaviens, sakaardinaajaat mani, jaanoskataas buus veelreiz kaads Evil Dead.
0
Vēl bija laba tā kur zombiji izkoda pankiem smadzenes, un visu laiku brēca "Brains,Brains..." Riktīgi izsmieties varēja...
0
Manuprāt 5 daļa Hellraizeram tomēr labāka, 6ajā pārāk paredzamas beigas, īsta noslēguma sērija
0
Man ar 5 taa likaas vislabākā
0
...
0
From Hell, nav iipashi shausmiigs bet mistiski incants.
0
hms, night of the living dead, nightmare city, lifeforce, day of the dead utt par dziiviigajiem mironjiem.. nattevagten, dagon, japiishu junk, anatomy, reanimatoru seerija, wax mask...un dafiiiigaa citu

no holivudainajaam trillerotajaam un/vai akshinismu filmaam skataami i wrong turn, identity, mindhunters, jeepers creepers, resident evil utt. utjp.

:)
0
jee wrong turn ir labaa filma :) itsevishki tas sikais kas skreeja un smejaas :)
0
Wrong turn paigi atgādinaja X files sēriju.
0
"Dzēšgumijas galva"
"Slīkoņi" (tā bija viena daļa, laikam otrā, no kaut kādas triloģijas)
"Nekronomikons. Mirušo grāmata"

Tad nesen redzēju kaut kādu gabalu par vilkačiem, kur bija arī tāds "prikols" kā vilkači-nacisti. Tur viens students, skanot dziesmai "Bad Moon Rise" pārvērtās par vilkaci. Kāds zin kā to filmu sauc? Nekāda baigā jau nebija, bet diezgan jautra.
0
Viena ir Dog soldiers, angļu verķis
0
Tikko nocholeeju Killjoya briesmiigi slaveeto Lucio Fulci gabalu "The Beyond". Tiiri skataams, un pat labs. Taada noskanjas filma ar paaris galjas tuvplaaniem.
0
Evil Dead 1 patieshaam ir viena no krutaakajaam shausmenem kuruesmu redzeejis,bet veel ir laba Freddy & Dzeison
0
Man joprojaam viena no miiljaakajaam ir "The Cube" - kubs.
0
Fauns: noskanjai panjem apskaties Phenomena by Dario Argento :) protams ja neesi veel redzeejs
0
kk:( tu filmu dzeshgumij galva saskati ka shausmu filmu.... kad es vinju redzeju pirmo reizi ta aizdomajos ka pat nesepratu par ko vinja ist ir...
0
Dario Argento ir baigi dzirdeets tumshaa kino sakaraa, bet neko neesmu no vinja redzeejis, iechekoshu.

Nu karoch, beidzot, kad nets maajaas, var apmierinaat savu iekaari peec horror maakslas. Veel no beerniibas atceros iespaidiigo "The Puppet Master" - nu taa jau ir baisaakaa klasika. Charles Band ir baigais lellju fans kaa izraadaas. Nezinu cik daljas vinjsh taisiijis Lellju Paveelniekam, bet shim ir veel divi gabali: "Dolls" un "Blood Dolls".
Vispaar no shausmeneem man baigi iet pie sirds klaunu un lellju teema. Baigi sen skatiijos "Bermudu Triistuuris" ja nemaldos sauca, kur pasazhieru kugjis iebrauc Bermudu triistuurii un vienas gjimenes mazajai meitinjai (baigi miglaini atceros) no uudens izvelk mazu, visai spociiga paskata lelliiti. Nu un tad arii saakaas....
Vecais labais Chakijs, ui ui, cik tam bij, kaadas 4 daljas...? Peedeejaas arii uz komeedijas pusi aiziet, bet labs labs (child's play origjinaalnosaukums). No klauniem vecs, paleets, slimiigs gabals - "Killer Klowns From Outer Space".
Starp citu, man baigi patiik taa leetuma piegarsha shausmenees. Visi tie jaunie sterilie slasheri ne tuvu nestaav klaat 80. gadu klasiskajaam paplaana budzheta filmaam.
Nu, protams, ka vecaas labaas zombiju filmas arii ieper. Bet no taadaam man patiik klasiskie zombiju staasti, bez aatri skrienoshiem panku smadzenju eedaajiem. Kaa jau te kaads izteicaas par Night Of The Living Dead - vo, to es saprotu. Vesela kaudze ar tiem vecajiem zombju gabaliem. Agraak, kad siikaaks biju, biezhi gaaja pa teljuku. Visas kjeeru un choleeju, eh tie bij laiki... Nesen iznaakushais britu "Shaun Of The Dead" baigi labs. Ar humoru, un interesantu pieeju tai lietai.
Veel tik daudz jaanoskataas....
0
Varbuut jums vajadzeetu noskatiities Elviiru- Tumsas mistresu. Taas kruutis tieshaam nedeeljas beigaas palidz nonjemt sakraajushos stresu.
0
ho houuu, bluudij veco zeen! Un es domaaju, ka tev staav tikai uz Nikitas vasarasraibumiem.
0
Mans tops:
1) Hellraiser
2) Hellraiser
3) Hellraiser

Pirmajā trijniekā neiekļuva divas labas filmas - Feardotcom un Event Horizont.
0
Nu vot Feardotcom man galiigi nepatika. Tas bij taads vaargs Aplja tipa apgremojums. Ne stindzinaajuma, ne galjas, ne sizheta, ne aktieru, ne noskanjas. Nee nee, ne prieksh manis. Vismaz vienam kjeksiitim jaabuut. Nu vot shitaas jaunaa tipa kaa feardotcom, house on the hill (Laikam taa sauca, pa visu filmu bij tikai viens labs moments, kur kameraa pirmo reizi ieraudziija to dzhekinju nazhus trinam) galiigi vairs nav tas.
A runaajot par Apli, tie, kas tik shausmiigi klaigaa, ka japiishu variants esot tik nenormaali kruts, un amerikaanju versija suukaa... juus gadiijumaa nepaarspiileejat? Taa man shkjiet ir taada modes lieta, pazinjot, ka TO, RETO variantu, VECO!!! IISTO!!!! TO, par kuru neraksta zhurnaalos, tikai to ir veerts skatiities. Pashi droshi vien kaadaa zhurnaalaa izlasiijushi, kur atkal kautkaada Dace, vai kaa vinju sauca uzrakstiijusi savu veerteejumu, kuraa, protams, jaapalepojas ar savaam zinaashanaam, un to, ko vinja ir redzeejusi. Nu tas taa piemeeram. Es nesaku, ka taa ir. Gluzhi vienkaarshi paziistams chuoms noskatiijaas to japaanju Apli, un teica, ka neesot gandriiz nekaadas atshkjiriibas, viss esot identiski paartaisiits. Tas pats, kas ar Vaniljas Debesiim... Nu spaanju variants, TAS IISTAIS, TAS VECAIS, jaa, tas ir simtreiz labaaks. Noskatiijos - nu protams, ka nekaadas atshkjiriibas, tikai amiishos Kruuzs galvenajaa lomaa un i viss. Ai ai biedri...
0
a kā ar Wrong Turn?
0
nezinu vai visi šitie ir uzskatāmi par horror vai par thriller va par vēl kautko, bet labas filmas ir
"The Shining"
"The Others"
"Sleepy Hollow" - režisors Tim Burton. kā jau viņam ir raksturīgi - vizuāli un noskaņas ziņā ļoti labi uztaisīta gotiska pasaka
"Vidocq" - Franču gabals ar Depardje, līdzīgi kā iepriekšējā, labi uztaisīta filma par tumšajiem laikiem
Dr. Hannibal Lecter sērija ("Silence of the Lambs", "Hannibal"..)
"The Exorcist" - 1973.g. klasika. domāju biški pārvērtēts gabals, bet vispār tā nekas.
Tīņu slasher gabali man tā mazāk, kautgan "Scream' bija samērā ok.
0
Wrong Turn neesmu redzeejis. Shining - labs. Par Exorcist neatceros neko daudz, tik ka nebij slikti. Taa mazaa meitene bij labi uztaisiita. No klasikas paarslaveets man shkjita Omen. Gaidiiju, nu tik buus, jaa, mazs beerns, uh, jau labi, a kas bij? Nekas nebij! Bij smuka vieta, kad maaciitaajam no bazniicas tornja taas stienis izduuraas cauri, un shermulji noskreeja vietaa, kad vinji atklaaja, ka to beernu ir izneesaajis shakaalis, vai hieena, kas tur... un i viss. Divreiz esmu skatiijies, abas reizes aizmidzis kautkur viduu.
The Others man patika, doma bij baigi laba. Paarsteiguma moments un viela paardomaam.
0
peedeejaa labaa ko redzeeju bija psiholoģiska shausmene Dead End, Aplis un feardotcom nestaav klaat. Veel arii Bleeras ragana, kaut gan tur nebija nekaa shausmiiga. Agraak shausmenes bija asinjaini, briesmiigi skati paarsvaraa, taas jaunaa tipa shausmenes vairaak ir saistiitas ar mistiku, psiholoģiju, cilveekiem ar vaajiem nerviem neiesaku vispaar skatiities taadas filmas:)
0
Man tas pats variants, kas Faunam par to Omenu. Kad pa LNT raadija visas daljas, nu tik skatiishos, nu tik buus. Kaata, saaku knaabaat un ap vidu atluuztu. Bet no shausmeneem, ja taa taas var saukt, Stiivenam Kingam ir daudz labi gabali. To Nekromantik, tepat lasiju,ka nevarot dabuut..bla bla. Nu pirmaa dalja veel normaala, pat biku smiekliiga, kad tas jampampinjsh pa plavu skreeja galjiiti vicinaadams, otraa gan bij galiigs suuds
0
tekss.. takaa shausmenes ir mans miiljaakais zhanrs, tad taa: The Shining; The Ring (Jap); SAW (man ljoti ljoti ljoti patika; White Noise (nebija slikts, bet nav labaakaa).
btw hellraiser visi bija diezgan lieli suudi, taapat kaa House of 1000 Corpses. Sava roziiniite bija bija filmaa Frailty, bet par to es vairaak iereecu kaa papucis zhmuriija cilveekus deelinjiem acu priekshaa. Aaaaa vo, Shausmas gobu ielaa I bija laba, paarejaas lieli krepi. Wrong Turn, Jeepers Creepers etc. ir tikpat "labas" kaa Good Charlote (imo totaala popsa)
0
The night with the living dead.
Frailty
Vijs(krievu pirmskara šausmene, baigi iepēra, tur velni un kaut kāds gotu zaķis zārkā močīja pareizticīgo popu :) Pēc Gogoļa darba motīviem :) )
Alien(visas 4 filmas, esmu baigais fans :) )
filma par Teksasas zāģi(sorry, nezinu kā pareizi ir tās nosaukums inglišā)
Varbūt vēl kādas filmas, bet es nevaru visas atcerēties...
0
Aaaaa, arī Omen (1 - 3)
0
Omens - šausmene kristiešiem, kam bail no apgrieztiem krustiem...
0
to Edenbeast:
Alien rullē, es arī esmu fans, taisos iegādāt to alienu DVD kolekciju, klasikai tā teikt! Biju aizgājis uz Alien vs Predator - nav slikts, iesaku iečekot (komiska versija par piramīdu izcelšanos un senajiem dieviem:))
Madhouse un Session 9 man patīk! Blair Wich abas daļas, nu īpaši pirmā ļoti patika, nopietna līdz pēdējam. Vecās labās Šusmas Gobu ielā ar Krīgera kungu ir OK, bet tas Freddy vs Jason gan ir mēsls!
The Village - ļoti iesaku, labs pārdomu gabals bez gaļas, bet ar daudz lielākām vērtībām!
0
Alien (1-4) bija labi bet es tomeer esmu Predator piekriteejs. Aliens vs. Predator man vienkaarshi izraisiija. Taada ideja!!! bet uztaisiits kautkas viduveejs vai vismaz NEizcils. es biju gaidiijis vairaak no taas filmas. Bija jau normaali bet vareeja LABAAK!
A par village, tas pats. Vareeja drusku labaak.

Nezinu veco Exorcistu bet jaunais likaas ahujennnns. Sevishkji ja apmeklee kino.
Filma Dentist bija liidz riebumam baisi. Taa jau nepatiik tas zobu dakteris. bet te veel filma. Iesaku.

Omens 1 bija labs. 2. arii. 3/4 bija pirmo divu filmu atgremojumi. Nu 3. veel taa bet 4. jau bija naturaala 1. filmas kopija.
0
Tagad kino iet "Niknuma varaa"(The Grudge), iesaku.
0
Jaa, beldegir, The Ring man ari patika! Laba noskana pirms guletiesanas.. Feardotcom bija dazi skaisti kadri - tiri vizuali labi efekti. Par vislabako filmu uzskatu veco Tarkovska Stalkeru. Nav jau sausmene, bet laba viela pardomam.. Vel ideja laba The Village - par cilveku atkaribu no bailem.. un no vardarbibas nav iespejams paslepties..
0
Yeah... es arii esmu Predator fans. Alien arii patiik. Hellraiser man parak garlaicigs un parak lens. No jaunajam - Stana Izdzineejs. Bikses nepieliksiet, bet spriedze garanteetta.
0
Nu jaunais exorcists spriedzi kinuuzii pavilka kad hieenas puisheli plosiija, takaa trakaa tante nesaas pa alu, tad gan smuki iereecu! AAAaaaa, ko es visiem iesaku noskatiities ir "Shaun of the Dead" ak jel kaa es reeeecu to skatoties. Patiesi laba filma!!!
0
SHAUSMU GABALS ar lielajiem burtiem ir Cradle Of Fear, tomeer pietiekami slikti uznjemt lai skatiitos vairaakas reizes.
0
Cradle Of Fear bija iists reecamgabals par laikiem, kad Danijs veel bij jauns un smuks! :)
Man gan ljoti patiik Alien, sevishkji 3 un Resurrection vispaar ideaalas...Alien vs. Predator galiigi nestaav shitaam klaat. Nu nav taas noskanjas tur vairs. Parasts trilleris...Varbuut alienu, varbuut Viiveres deelj, bet...nu nav vairs taa sajuuta...Turklaat esmu alienu,nevis predatoru fane. Zheel bij, kad to lielo maatiiti nogalinaaja, bet iereecu, kad aliens mazais no predatora kruutiim izlauzaas!!!
0
Cradle Of Fear jau tāds amatieru video... nu bet var skatīties.... The Ring sākumā baigi gribēju redzēt kad nokačāju un iemetu aci apetīte pārgāja..... Vispār Jeeper Creeper 2 tīri neko, bet pamaz asiņu.... The Grudge tā jau tāda.... bet efekts jau labs ka pēkšņi tūplānā tāda zombija bālā seja parādas.... Vispār nezinu tādu baigi labo gabalu.....
0
"SHAUSMU GABALS ar lielajiem burtiem ir Cradle Of Fear" ------ pie visaam padauzaam! Kaa var to kretiinismu skatiities? Tikai taapeec, ka tur ir Danii? Un nemaz tik jauns vinjsh tur nav.
Prichom te Aliens un Predator? Starp citu, kam te patika taa 3 un 4 dalja? Vo to es arii nesaprotu. No treshaas daljas staro taads leetums, ka nebuutu nemaz taisiijushi to sviestu. Pilniiga izgaashanaas ar meegjinaajumu mehaaniskaas lelles aizstaat ar datorgrafiku. Taa 4. veel taa, bet es ieniistu to siiko kleptomaani. Vinjai ir tik pretiigi neizteiksmiigs gjiimis, ka nesaprotu, kaa vinja vispaar par aktrisi kljuvusi, ja cilveeks nevar pat saprast, vai vinja smaida, vai raud. Fuj! Siikaa krople! Un Aliens VS Predator pilniigi noteikti bija sho divu kruncinju izliidzinaashana. Garlaiciigi jau bija tai piramiidaa, bet atkal tika ne pa jokam labi uztaisiiti efekti. Budzhets shaada tipa filmaam ir vajadziigs liels, nekur neliksies. Starp citu taa dalja jau bija paredzama kopsh Predator 2, kad shaa kosmokugjii pie trofejaam staaveeja svesho galvaskauss.
0
Zipak,patusee kopaa ar mani un zinaasi kas ir true ssausmas.No filmaam-Cannibal Holocaust, vakar skatiijos video kur iraakieshi amiitim nozzaaggeeja galvu taa ka skan vien.taa tiem svessaas lietaas liideejiem vajag. Paarnjirgties vareeja,sick dude!!!
0
lodzinj, es a pa to filmu iereecu,dzelzi tu i slims!!!
0
Un ko juus sak' Pr Teksasas motorzaajgi (ja nemaldos '78 gads, iisti nezinu)
he, he:))
0
Man nepatiik ne Teksasa, ne Heloviins, abas kautkaa liidziigas shkjiet. Un tas Teksasas slaktinjsh man visu laiku shkjiet kaa Dzheisona pakaljdarinaajums, kursh man ne tik nepatiik. Puvusi seja, motorzaagjis.... hm... Dzheisonam 9.aa dalja vispaar bija viena no visu laiku suudiigaakajaam shausmeneem, kaadu naacies redzeet.
Man nekad nav patikushas filmas, kur viens dzheks truli skraida apkaart un visus griezh nost. Tas ir tik garlaiciigi. Saldeejuma Viirs veel taa uz riebumu pakjeera. Un galvenajaa ljaundara lomaa baigi labs aktieris.
Un, kas attiecas uz Stiivenu Kingu, vinjsh mani ir tik daudz reizhu pieviilis, ka neko bez Maajdziivnieku Kapseetas labu nevaru vairs iedomaaties. Jo vinjam ir paaris labi gabali un vesela kaudze ar suudiem. Dzheks baigi spiezh uz kvantitaati.
0
ir tikai viens video (nezinu cik īsti r daļas-3,4), bet tas jau vairs nav kino, ne uzņemta kāda režisors pasaku šausmu filma...
TRACES OF DEATH... vot noskatiesties un sapratīsiet...hehehehe
welcome, you're about to enter in imaginable, into realm where blackness remains and nightmares become reality...
vot būsiet uz dirsas...
0
...un raudaasiet kaa mazi beerni,ne???
0
Cannibal Holocaust!! O, jaa:) Ssito es aizmirsu. Tas ir tiessaam zveers. Taadu kaifu var kkert, bauda vienkaarssi.
0
Labakakas Sausmenes: Darkness,The Beyond,The Church, The Black Cat
0
Crossroads - lūk tā ir ŠAUSMU FILMA...

Atceros to šausmīgo dienu....

Iedomaajieties:

2 studenti, pustukšās kojās sestdienā, no pohām vai sprākst nost... Bet kā jau uz pohām, tad velk uz varoņdarbiem :)

Pēc kopējas apspriedes tika nolemts atrast augstāk minēto filmu un noskatīties....

Tas bija drausmīgi :(
0
Nu ko mazie!!!! Vakar ar Janku nočolējām HELLRAISER VII "Deader"!!!!!!!! Uh!!! Beidzot! Beidzot līdz hubiem nonācis. Drīz tad jau ar astotajai daļai jābūt. Ko tur vēl lai piebilst. Simbolisms sit augstu vilni tāpat kā sestajā. Brīžiem pat nu tik uzkrītoši, ka pilnīgi prieks skatīties, kad cilvēki uzražo kautko tik māksliniecisku. Lai tikai vēl kāds pasaka, ka tur nav nekāda zemteksta un pats sevi par idiotu nodēvēs. Un kas par čočiņu galvenajā lomā. Man ir jāsaka "Ej Tu Dir*t" kas pa cukumiņu. Vienīgi, kad tik smuks sievišķais veidojums tiek ievietots filmā, ir grūti no viņas atrauties un redzēt arī kautko citu. Brrr... Kur šitādas rodās, es nezinu. Un aina ar līķi viesnīcas vannasistabā šķiet ierindosies visu laiku labāko momentu sarakstā.

Un otrs ievērības cienīgais gabals bija DEADBIRDS. Nu psc vienkārši. Mēs ar Janku tirpām, bišku kājiņas paraustījām, Peteņu Malējs kliedza... iesaku pameklēt un paskatīties, kas ar jums būs. Riktīgais gabalu gabals. Izbiedēs no panckām ārā. Vieta ar mazo puiku zem gultas bija vienkārši PIZĢEC!!!! Tas bija ĀRPRĀTS!!!!
0
kruta, ka jūs nziņojāt, ka skatīsieties... peģiki
0
Gribējās tak tev atstāt kaut nelielu daļiņu pārsteiguma momenta.
0
iebāz sev to pārsteigumu... FAG... kropļi... ej dirst
0
Hmmmm, es arī noskatījos to Deader pirms kādām 2 nedēļām...
Es Jums cienītie, iepriēkš komentējušie, nepiebiedrošos, jo man Hellraiser kopš V daļas ir miruši... Es tās 2 jaunākās daļas uzskatu par ļoti vājiem turpinājumiem... Nē, kā šausmenes viņas ir normālas, bet galīgi ne tik labas kā pirmās 5 daļas... Es domāju ka labāk būtu bijis 6 un 7 daļu taišīt zem citiem nosaukumiem...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas