Svaigas filmas(liec iekšā!)
+1
Tātad mani pēdējie atklājumi:

Tetsuo - The Iron Man [Japāna]. Šausmu filma par pa cilvēku, kas pa pusei ir huj zin kas vispār. Viņam pipeles vietā ir urbjmašīna un skatoties filmu(drīzāk tas jau bija straujš lēciens uz filmas vidu) trāpījos uz erotisko ainu, kas forši beidzās ar daudz asinīm. Bet vispār, ja pavēro, tad priekš 1990 gada ļoti spēcīgi. Laikam būs kārtīgi jānoskatās.

Versus [Japāna] - Pa pusei komēdija, pa pusei šausmene. Kārtējā filma ar zombiju motīvu un pareģojumiem. Kopumā ļoti labi uzņemta filma, matainajiem ies pie sirds.

2046 [Japāna] - Neko tik depresīvu es mūžā neesmu redzējis. Parādās 19 gadsimta klasikas tēmas. Galvenā tēma ir mīla, romantisms,- no drūmās puses, protams. Visur ir nostaļģija. Kaut kas ļoti maģisks ir šajā filmā, nepar velti viņu rādījā Baltijas filmu festivālos.

Azumi 2: Love or death [Japāna] - Filma ir par slepkavmeiteni, kas ir drusku ātrāka par visiem viņas pretiniekiem, kas filmu padara drusku neinteresantu. Taču režisors pārsteidz ar jaunām idejām, kas parāda, ka 'divriteni nevajag izgudrot ottreiz, bet tikai uzlabot'. Visiem Ninja Scroll faniem varētu patikt.

Hana-Bi [Japāna] - Bļeģ! Es neticu, ka tā ir Japāna. Izskatās pēc Itālijas tikai ar šķībacainajiem. Visur ir 'ģēlas', 'razborkas' un visu laiku kāds brutāli dabūn pa muti. Tāpēc jau laikam saucās 'hanā, bleģ!' Zinu, ka neesmu tas labākais kritķis, bet nu austrumos ir spēcīga kinomāksla.

Sheitan [Francija] - Nu filma to arī nozīmē - Sātans. Šausmene. Vismaz tā to režisors cenšas parādīt. Bariņš jauniešu(vēlāk atklājas, ka viņi ir reperīši) dodas uz laukiem, kur sastop pieticīgu lauķu ģimenīti, kuras galva ir brangs tēviņš, kas beigās visus pārmāca ka nākas. Nu šito riktīgi iesaku, uhhh, spēks :))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
un kur tādus brīnumus var novilkt?
0
Tõrentos pārsvarā. Sheitan dabūju DC, pie kam krieviski. Patlaban esmu Dc, iekš UO un Hacker, vari mēģināt no manis novilkt.

P.s. 2046 laikam tomēr ir Ķīnā taisīts.
0
>;}
Mr. Magorium's Wonder Emporium
0
Runājot par ķinīti, vai kādam nav/ nezin kur var dabūt vecās labās indiāņu filmas ar Gojko Mitic`u?
Nekur nevar sadzīt rokā... :(
Reku filmogrāfija de.wikipedia.org/wiki/Gojko_Miti%C4%...
0
Te ir gandrīz viss Gojko kas tulkots krieviski,reģistrējies un uz priekšu torrents.ru/forum/viewtopic.php...
0
U huu! paldies :)
0
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street [2007] - Šausnene par psihopātu frizieri/bārddzini, kurš slepkavo savus klientus un viņa mīļotā izmanto viņu gaļu pīrādziņos. Visām meičām - Džonijs Deps galvenajā lomā! Sākat jau tagad kļūt miklas!!!
0
skatos ka veel kaads ir torrents.ru registreejis
0
subtitri vel ok, bet krievu skaņa pāri izraisa vēmekli
0
Par skaņu piekrītu,filmas jāskatās oriģinālvalodā.Bet ja gribās kaut ko jaunāku paskatīties tad jāsamierinās ar dublēto tulkojumu(kad oriģinālā skaņa vispār nav dzirdama),jo tie ātri iznākušie krievu licenzētie dvd lielāko tiesu ir tikai ar dublējumu.Šī iemesla dēļ man nākas gaidīt kad parādīsies daudzmaz normāls izdevums ar oriģinālvalodu un titriem,jo to dublāžu vienkārši organiski nepanesu.Kas ir labos draugos ar angleni protams šī problēma atkrīt,bet ir jau vēl franču,japāņu,serbu u.t.t. filmas.
No pēdējām kas skatīta laba bij ''Fracture'' - Hopkinss kā parasti vienkārši nepārspējams.

0
Kad es tevi neredzēju? Lēnāk pār tiltu, bļeģ! Neesmu reģistrējies nekādos Torrents.ru. Man tā huiņa nav vajadzīga.

BEHOLD -> WWW.mininova.ORG !!!

Visas filmas, kuras augstāk minēju ir oriģinālvalodā, ar subtitriem angliski(izņemot Sheitan, kuru novilku DC). Meklēt jāmāk un aprakstus jālasa varbūt.
0
Un vispār, ja es gribētu novilkt jaunu filmu, tad DC ir pēdējā vieta, kur to darīt. Tur viss ir vai nu tizlā kvalitātē, uzfilmēts kinītī, pirmizrādē. Vai arī otrs variants, tulkojums pa virsu ir tik pretīgs, ka vemt gribās.

Priekš kam sarežģīt dzīvi? Baudīt mākslu var daudz vienkāršāk. Piemēram, novelkot filmu oriģinālvalodā, var arī novilkt angļu subtitrus (vecais triks ar 'google' un 'search'). Krieviski neko nevajag skatīties.
0
ir kadi trackeri zinami kur sis filmas var ar eng tulkojumu dabut?
0
Redzi bobij, ja tu mācētu lasīt un domāt, tas tev atrisinātu vismaz divas problēmas tavā dzīvē:
1)Mani divi iepriekšējie komenti tev palīdzētu saprast to, ka augstāk minētās filmas ir pieejamas ar angļu subtitriem. Tur pat ir rakstīts, kur viņas dabūt.

2)Ja tu būtu nedaudz gudrāks, tad saprastu, ka daudzas Āzijas filmas nemaz netiek masveidā ekranizētas ārzemēs, tādejādi nav vajadzības viņas tulkot angliski, jo tie ir lieki izdevumi. Tas nozīmē, ka tu viņas nedabūsi angliski, lai cik ļoti tas tevi arī nesarūgtinātu.
0
Pēdējais gabals, no kura paliku ar muti vaļā ir "Children Of Men" ar Clive Owen galnajā lomā. Līdz asarām vienkārša un patiesa atziņa par cilvēka traģiski nelokāmajām esības vadlīnijām. Ticība un neatteikšanās no izvēlētā maršruta, kas ir līdz riebumam banāls, bet reizē arī vienīgā vērtība, par kuru būtu vērts cīnīties, laikā, kad visa pasaule apkārt ir sajukusi prātā no varaskāras politikas īstenošanas un "savas" taisnības "demonstrēšanas", līdz absurdam, šķietami, aizmirstot, ka to cildeni uzstādītās vērtības sen ir kara ratu samaltas, un neatgriezeniskas. Atliek vien cerēt uz brīnumu...
:))

...tikai vai "brīnums" beigās ir brīnums, un kas to padara par brīnumu, ir visdrūmākais šīs filmas jautājums cilvēcei.
0
^mazais2

"Es neticu, ka tā ir Japāna. Izskatās pēc Itālijas tikai ar šķībacainajiem. Visur ir 'ģēlas', 'razborkas' un visu laiku kāds brutāli dabūn pa muti."

Kamon, Yakuzu boeviki tieši tādi arī ir. :) Asiņaini un cietsirdīgi. Nav tev nekāds Dons "Dragons" Wilsons bārā (kas viņam vispār, interesanti, būtu darāms bārā??), ar tekstiem: "Tu nedzirdēji? Meitene teica nē!"

Man tas Takeshi Kitano "Fireworks" bij diskā uz brīdi, bet nepaspēju noskatīties. Toties paspēju nolūrēt baisi labu viņa gabalu "Brother". ;) Nez, nez, man patika tā Yakuzu razborku padarīšana.
0
Starp citu, ja pareizi atceros, itāļu mafija arī tajā filmā bija šiem visniknākie pretinieki.
0
Paldies, novilkšu Children of Men, lai paliktu ar muti vaļā!

Starp citu, vakar palūrēju Hostel2 un Eastern Promises. Man pēc hosteļa uz Slovākiju nekad negribēsies braukt, jo tāds iespaids rodas, ka tur tas viens krutais džeks tirgo cilvēkus gluži kā gaļu veikalā,- atnāc, nopērc, aiznes mājās, sagriez un pagatavo. Pirmais vismaz bija ar jaukām beigām, a šitais ir pa traku izfantazēts...
0
kāds ar hosteļiem gribējis ieriebt slovākijai :D tagad mazāk tūristu brauks :D
0
Tā Children Of Men nav nemaz tik kruta kā te dažs labs viņu slavē, bet protams pēc noskatīšanās neradīsies sajūta ka ir izniekots laiks.
0
:) ko tu no mākslas saproti...
0
Wristcutters: A Love Story
Filma par pašnāvnieku aizsauli.

Sen nebiju tik labu filmu skatījis.
0
marle a kur tavus tos vēengriezējus var dabūt ?
DC jau nevar neko normāli nokačāt ??
0
Par DC es neko nez, noteikti jau ka var k-kur atrast...
Bet es vilku iekš outlaw.lv/ un vispār vārdu sakot trekeros jau ir.
Tik vienīgi tā filma cik skatījos ir atrodama DVDsreen kvalitātē, bet ir okey.
0
hostelī bij foršas vietas ar sīču bandām, košļenes dēļ iedragā galvaskausus diviem bruņotiem večiem ;)
forša slovākijas reklāma.
0
Pirms kāda laiciņa bij babujis nobaudīt Takashi Miike visnotaļ gardās austrumnieciskās izvirtības, kuras iet iekš Masters of Horror izlasītes. Filmucis, ja atmiņa neviļ saucās Imprint. Visādi tur hosteļ_peksteļi vien priekš maziem bērniem un omēm salīdzinājumā ar šito mantu :)
0
Marle, Wristcutters bija labs. Paldies.

Šnicelīt, mazulīt, kad es to Džonija Depa dziedāšanas sviestu iekš Svinīja Todda sāku skatīties, man nelabi uzmetās, cik viņš ir tizls. Es nostījos oriģinālo Svinīju Toddu, tas ir kudi labāks. Piedod, ilgāk par 15 min neskatījos.

0
deps tak zhids
0
Tātad, par svaigumiem:

1) Death Trance !! Lai gan 2005 gada darinājums, man tikko atklāts. Japāna, protams. No šīs filmas esmu pilnīgā ekstāzē, jo šis principā ir Versus 2. Tas pats režisors, tas pats Taks Sakaguchi galvenajā lomā skraida apkārt. Mani aizrauj tas, kā filmā action ir apvienots ar humoru, it kā jau par visu ierēc, saglabājot brutalitāti, bet filma tik un tā nav komēdija. Tobiš sarkasma nav par daudz.

Mūsdienās taču viss ir deguna galā. Noskatieties treileri, būs priekšstats:

www.youtube.com/watch?v=y2qBxmA4x_Y...

2)Aizrauj džīpers krīpers. Iečolēju viņa režisoru,- Viktoru Salvu. Novilku viņa "Nature of the Beast(1995)". Ļoti labs. Uz horroru nevelk, bet tāda situācija, kas katram negadās, filmā šķiet interesanta.

3)The Wolfhound (krievija). Episks stāsts, velk uz gredzenu pavēlnieku - mistika, burvestības, bruņinieki, nodevēji, spiegi utml. Gaidīju vairāk, bet ir interesants.
0
Bobij, es tik labs un nekakā manās tēmās. Tev ir vienreizēja iespēja to darīt visā pārējā foruma sadaļā. Šai diskusijai ir svēta misija apmainīties ar informāciju, nevis kakām.
0
visādas baismīgās filmas ui ui :)

No svaigākām visai patikās:

* Coffee and Cigarettes (2003) www.imdb.com/title/tt0379217/...

* The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007) www.imdb.com/title/tt0443680/...

un ja kāds vēl tiešām nav paspējis redzēt šito leģendu:

* Ken Park (2002) www.imdb.com/title/tt0209077/...
0
aaa

tad vēl tak:

*Din of Celestial Birds (2006) www.imdb.com/title/tt0872250/...

Stāsts par mums no pozitīvā puikas E. Elias Merhige, kura pārējās filmas arī der ievērtēt. Tas pats tips kas uzrakstīja ne visai psihei draudzīgo Begotten /forum/72606/?hl=silencer#comment72607
0
Vakar noskatījos The Mist (2007) ir vērts
Šovakar iešu uz 10,000 BC (2008) kautkāds enšents jau būs, patiks

Vēl pēdējā laikā iepēris:
No Country for Old Men (2007)
The Assassination of Jesse.... (2007)
Across the Universe (2007)
Wristcutters: a Love Story (2007) - psc, merlina mensona draudzene vs. puikas-žurnālista tēlotājs no Almost Famous, nekāda emo just pure post-suicidal mrak :)
Elizabeth: The Golden Age (2007)

nui un protams šitie labumiņi:
Zavet (2007, Kusturica)
balagāns K stilā, kas jau brīžiem iet pāri gaumīguma robežām, bet ir laba izklaide anyway, gribētu, lai Kusturica taisītu pa vienai filmai nedēļā, neapniktu
Balls of Fury (2007) smieklīgākā komēdija, kāda redzēti, joki kautkādi...svaigi, it's not cologne, it's lady speed stick LMAO
The Darjeeling Limited (2007)
so-so, bet ok

nu un rindiņā jau stāv atzipots;

There Will Be Blood (2007)
būs šonedēļ jāpastās
0
Ah, patikās Once [ www.imdb.com/title/tt0907657/... ], lielisks stāsts, bet beigas mazliet tā teikt negatīvi pārsteidza, laikam pa daudz esmu pieradināts pie klasiskajiem love story un protams mūzika pa pirmo.

The Air I Breathe [ www.imdb.com/title/tt0485851/... ] Filma būtu ļoti laba ja tajā nepiedalītos Sāra Mišele Gelāre, bet ir vērts noskatīties.

The Mist (2007) tuvākajās dienās jānoskatas, kā arī vēl paris labu (cerams) fimu jau uz PC stāv.
0
The Air I Breathe - visnotaļ oki, spraigi, vienā vietā gan bik jau pa traku (pārspīlēt nevajag) aizgāja (tip tur par tiem ārstiem un asinīm, bled).

Awake - ņam. Ideja - džeku operē, bet jamam smadzene neatslēdzas pie narkozes (autori tur sākumā saka, kau kaukāds procents neatrubās līdz galam).

Into the Wild - labākais, ko šogad nācies redzēt. Sapnīši par dzīvi vientulībā, dabā un mēģinājumi to piepildīt.
0
Into the Wild bija labi, ka ne tik depresīvi kā grāmata. Biju lasījis grāmatu, tāpēc zināju, kā beigsies (lai gan tikai, skatoties filmu, sapratu ka tas ir tas pats stāsts...)
0
No pēdējā laikā redzētajām filmām visvairāk patika:
Die Hard 4
Resident Evil 4 jeb 3
I am Legend
Apocalypto
0
no japaanju filmaam man shitaa ir laba "Guinea Pig 1 - Devils Experiment", asinju pietiekoshi ;)
novilkt vinju var te
btjunkie.org/torrent/TNTvillage-...
0
Pēdējā laika labākais - Rembo 4. Tik visu ticamības momentu nojauca pārāk modernā nerembiskā mūzika vienā epizodē (kas ir loģiski, jo pirmo triju soundtreku autors ir devies citos medību laukos un šim ir cits). Vel gan bij' epziode, kur viņš nedaudz pie ložmetēja iebremzēja, bet nu to varētu norakstīt uz džeka vecuma, šitās visas sklerozes un reimatismi gan jau ka ar nāk virsū. Bet citādi kruta - vairāk killu kā jebkad un nevienas seksa ainas, kā jau klasiskā Rembo filmā.

Būs jāmēģina ar' noskatīties normālā kvalitātē. Pēc cetrutā ar kameru filmētā varianta novilkšanas vairs nespēju turēties pretim kārdinājumam un noskatījos.
0
Man Stīvena Kinga "The Mist" jeb Migla ļoti patika, biju ar chimeru pirms kāda laiciņa uz kino aizgājis.
0
Eitunahui, 10,000 BC izgriež pogas Apokalipto kvadrātā un Konanam kubsaknē, eitunahui, tribal quest, tāds kādi patīk negaisam
0
The Warlords (2007)
Ir labi torenti, ja patīk dramatiskas senlaiku kara filmas, jo īpaši Senās Ķīnas n-tajā teritorijā, ņem ciet
0
10,000BC neesmu vēl redzējis, bet no visām aizvēstures filmām, ko esmu, man par visām pārākā liekas 1981.gada "La Guerre du feu" jeb Quest for Fire: www.imdb.com/title/tt0082484/...
0
zinu, primiķivšina, pirmoreiz redzēju eks-kinoteātrī Oktobris viģikos, neko nesapratu, lai gan arī neko tur nerunā

A šito traibal meihemu - Pathfinder (2007) - native americans vs. vikingi un viss tādā drūmi zilzaļā krāsā - kāds vēl ir redzējis? Scenārijs gan tur nekāds, man bija nenormāli garlaicīgi skatīties kā visu filmu kaujas kautkādi drukni tēviņji zvērādās, bet krāsas patika un tas black/death feelings arī bija stingrais
0
p.s. Stardust (2007) vēl šajā tēmā nav minēts
0
Tiem kam patīk kaut kas mākslinieciskāks par pliku gaļu varētu patikt The Nine Lives of Tomas Katz. :)
www.dailymotion.com/ourfire/video/81393...
0
-10000 BC fantastikas ne vēsturiska filma, skatījos kinītī un varēja reizēm ierēkt, it īpaši par to cilti, kas dzīvoja purvā, lol
-Mist man beigas patika, pārējo bojāja cixas un goperi kinozālē - so so filma.
-The Eye - man jau patika, forša šausmenīte
-Svīnijs Tods ko visi tā slavē man likās diezgan padebīla filma, lai arī redzams ka kvalitatīva
-30 Days of night laikam sauca, smieklīgi vampīri, secināju ka tās fantastikas šausmenes ar vien mazāk biedē
-Legend atcerējos šito jo līzīgi vampīreļi kā 30dienenē, tad jau Leģenda bija interesantāka
-Elizbete arī vairs ne vēsturiska filma bet mākslas filma un bija OK
-Lēcēji filma ko var noskatīties, bet reāli neko nebūs palaidis garām tas kas neredzēja, nesaista mani tā fantastika
-Sleuth interesanta filma, var baudīt foršu britu akcentu
-Into The Wild labāk varbūt kino skatīties, jo mierīgie notikumi skatoties mājās gūltā iemidzināja, ja atceros tad tomēr noskatījos, varbūt pa sapņiem bet bija interesanta
-LOR3 tik tagad noskatījos ^^ beigas iespārda

0
Par -10000 B.C-, nopratu, ka tāda datormultēnīte, ķipa -Ice Age- vien ir :D Man jau laikam patiktu. -Pathfinder- skatījos: tāds Rembo, The 13th Warrior un Zvērkāvja rasols. Ar alu OK palūrēt kā tēvaiņi ar ragiem vicine cirvīšus / zobentiņus ...

Bet -Rembo 4: Kečupa atgriešanās- normālu DVD nesen novilku, ar DTS utt. T-kreklu džeks nost nevelk, bet lielkalibra ložmetējs spārda joprojām :D
0
-Plūdīs Asinis viena no labākajām pēdēja laika filmām, obligāti kinītī.
-Walk Hard rēcīga filma un uzzināju ka pastāvējis patiešām tāds dzeks par ko ir filma(aizmirsu jau kā sauca)

-The orphanage interesanta shausmene, bija interesanti pat mājās tumšā istabā
-3.10 to yuma patika, patika forsh vesterns interesants sizets, pareizi aktieri, mana topa top2 :)
0
offtopic nedaudz:

Dawn of the Dead, recenzija no pasaulē labākās lapas:

www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=dawn_rules...
0
Tak beidz Miķeli, Svīnijs Tods bija lieliska >:)
Deps rullē!
0
No Country For old man - tikko noskatījos, filma ar savu domu, kuru gan neuzķēru, varbūt "beigt vainot citus savās problēmās"
Neatceros kā sauca to filmu, kur Deps bija rakstnieks un itkā kopēja kāda cita darbu, kur beigās izrādījās, ka viņam ir iedomu otrs viņš, kurš noslepkavo visus, ko patiesībā izdarīja viņš pats. Tā bija forša depa filma a ne Svīnijs - dārgs mēsls :)
0
Nu No Country for Old Men tiešām labs gabals.
The Assassination of Jesse James nebija ne vainas.
tiem, kas nav redzējuši, iesaku noskatīties 85. gada psiholoģisko gabalu par karu Come and See. ir vērts, tiešām.
0
Ja reiz pie svaigajām piemin arī pāris gadus vecas filmas, tad teikšu, ka "The Sea Inside" (Prom jūrā) ir psiholoģiski vissmagākais gabals, ko esmu skatījies. Ja negribas, lai citi redz tevi reudam, tad labāk skatīties vienatnē.
0
Un tas ir oficiālais latviskais tulkojums ?! No krieviem pārņēmuši modi ar vieglu roku (vārdu) sagrozīt visu jēgu :) Cik sapratu no apraksta, tur jūra nav pat tuvumā (cik tas Spānijā vispār iespējams, protams).
0
Jūra ir viņa prātā.
0
Matainais - SECRET WINDOW :)
0
Secret Window stāsts murgains un neinteresants, tip, faitklabu redzējuši nebūtum, bet man baigi patika tā māja, kurā Deps dzīvoja un tas, ka viņš līķīšiem pa virsu kukurūzu (=nefolka iecienītākais dārzenis) iestādīja :9
0
BLUEBERRY/RENEGADE (2004) gada filma - manuprāt lieliskākais vesterns ever - pirms pāris gadiem bija pie lētajiem DVD (tāda filma!!) rimī - pastieties, vai kādam draugam ir/nav, es nopirku divus uzreiz :))
0
Intar, no psiholoģiski interesantām un "smagām" iesaku

*Klimt (2006)

imdb.com/title/tt0417871/...

0
Ir manīts pieminam, skatīts nav; paldies par atgādinājumu :)

Man jau tās drāmas visvairāk aizķer.
0
Man no Japānas komercijas baigi patika Death note un Death note 2! Tie briesmonīši tur ļoti jauki:))es tik nezinu kas bija pirmas, filma vai anime! Sopļaka interesentiem iesaku:), jo filmu baigi lgi rādīja Japānas kinoteātros, tātad gāja labi.
0
f
0
imdb.com/title/tt0308379/... (Honogurai mizu no soko kara jebšu Dark water)
Šito var iemēģināt, ja nav redzēta. Tāda kā šausmu filma, bet vairāk psiholoģiska un bez lētiem efektiem ar lielu cirvi un asu zāģi.
0
ej nu? Vai ta kāds nopietni skatās šausmu filmas? Man visu laiku liekas, jūs te muļķi laižat... Viņas tak ir stulbas, nu, izņemot tās mistiskās, piemēram, The Sixth Sense, Fear and Loathing in Las Vegas, Matrix Reloaded...
0
labi, ja tā, tad imho best movie made EVER: www.imdb.com/title/tt0277296/...
0
;))
0
Matrix Reloaded ir šausmu filma? :0
0
Jādomā, ka nefolk šodien ir mazliet piemeties.
0
A ko, varbūt kādam tā ir šausmu filma (cilvēkus tak kā baterijas izmanto ;). Es, piemēram, par vislabāko šausmeni uzskatu -Alien- ...
0
ex drummer www.imdb.com/title/tt0812243/... viegli smags gabals - bet iesakaams noskatiities un peec tam padomaat par to kas tas andergraunds taadas ir :D

dead ringers - paarsteidzoshi saprotama kronenberga filma par 2 dviinjiem kuri ir viens otra shizofreenija
0
Runājot par ar rokmūziku saistītām filmām, samērā nesen noskatījos "This is Spinal Tap" (1984) [ kino.blogiem.lv/2008/02/20/11489.ht... ]. Filma, protams, galīgi nav jauna, bet nebiju iepriekš redzējis. IMHO viena no labākajām parodijkomēdijām ever (lai ar daži labi meinstrīma mūziķi to noskatoties īsti neesot sapratuši, par ko tur esot jāsmejas).
0
Mother of Tears
0
Iesakiet kādu apakaliptisku filmu. Keywordi: zemes bojāeja, negants vīruss, atomkarš.
0
DOOMSDAY, tikko iznāca.
0
Khm, jāgaida dvdrips. Kāds varētu to tēmu tad uzcelt savādāk aizmirsīšu vēl.

Šodien vandoties pa imdb, uzgāju šim Nuclear (2008) imdb.com/title/tt1156188/... redzēs kas tur sanāks. 4 jūlijs, ko neteiksi, khīhihihihī :D
0
Vēl par "ar rokmūziku saistītām filmām", lūdzu...
0
... zemes bojāeja, negants vīruss, atomkarš ... tās vispārzināmās (Day After Tomorrow, Resident Evil 3, Mad Max utt.), jau protams zini ...

Baigi sen atpakal skatījos vienu amīšu filmu par atomkaru (precīzāk dzīvi pēc tā). Iespārdīja, bet neatceros kā saucās :(
0
Par rokmūziku: The Rock Star (1999) www.imdb.com/title/tt0202470/... un www.rockdetector.com/officialbio,21230.s... Par iedomātu grupu Steel Dragons. Dziesmas ko viņi spēlē filmā man ir (vienīgās ko atstāju no filmas OST) tāpēc atceros :)

"Alongside Wahlberg, who had previously made his name in the music world as teen rapper MARKY MARK, the group also boasted the talents of OZZY OSBOURNE and BLACK LABEL SOCIETY guitarist ZAKK WYLDE, DOKKEN, DIO and WAR AND PEACE bassist Jeff Pilson and BONHAM, VIRGINIA WOLF and AIRRACE drummer Jason Bonham. All the lead vocals for Wahlberg's part in the movie were contributed by ex-STEELHEART vocalist Michael Matijevic."

A kā sauca to filmu, kur ģitārists pārdevās Sātanam un beigās cīnijās ģitārduellī ar Sātana pārstāvi (Steve Vai personā) ?
0
The Crossroads
0
varbūt tas bija - The Day After ??? vai Testament???
nekas īpašs nebija, bet pirms gadiem 10-15 man likāk cōōl...
0
^^^ BladeOfDarkness
0
Ha, ha :D Nuclear (2008) pirmizrāde - 4.jūlijs :D Var sagaidīt ko -Armagedon- vai -Independence Day- garā ...
0
eu, bet kā tad ar - I AM LEGEND ???
0
The Tencious Pick :D par rokmūziku, tjip tā filma kur tas resnītis un plikpauris, kuriem bija arī tāds pats klips, pa emteevee gāja vēl senāk
0
Ā, tā "The Rock Star" tak bija Timam Ouensam veltīta; super, ka atgadināji, pavisam piemirsis meklēt biju!
0
Pareizi - I am Legend_ tak ar par vīrusu un lielo pisjecu :D

Pat īsti nezinu Sonnenmensch, kura no šitām ... Ļauži dzīvoja pagrabos, mira kmā mušas un "... uzsniga sniedziņš balts, un zemei palika silti ..." Drīzāk "The Day After", bet tā kā krievu laikos skatījos, tad īsti neatceros un šaubos, vai krievi laistu filmu, kur paši uzsākuši atomkaru ;) Būs jānovelk.
0
Ugga: Invasion (2007)
tieši tas, ko prasi. ar Nikolaju Kidmani bonusā
0
`Day After Tomorrow` - var paskatīties izklaidei - laba izklaide. Liekas, ka tas `I Am Legend` ietilpināms šajā pašā katogorijā.

`The Day After` - redzēts, visnotaļ ok.

`Testament` (1983) - šito būs tak beidzot jānoskatās :D

`On the beach` (2000) - baisi labā par atomkara tēmu. 1959 gada versiju nekur neizdodas atrast :/

`Miracle Mile` (1988) - vēlviens labulītis.

Abās viss kā jābūt - karš sācies (sākas) un there IS NO ESCAPE!!!
0
'On the Beach'(1959) DVD9 ir iekš torrents.ru
0
tur tak jāreģistrējas :O~
0
par zemes pizdecu neviens nepieminēja baigi labo gabalu ar Tomu Krūzi War of the Worlds. man šamā dikti patika

www.imdb.com/title/tt0407304/...
0
Ne tikai jāreģistrējas, bet ratio virs 0.3 jātur :(

Šeit haļava. Pa pāris dienām gan jau novilksi:
www.torrentreactor.net/torrents/1388853/On...(1959)-by-Marmac
0
Dīvains tas torrents. Nu redzēs, kas tur sanāks.

`War of the Worlds` - redzēts, iet izklaides katogorijā.
0
btjunkie.org is my choice
0
0
kaut kas The Crossroads ieminējās. Kad man bij kādi 10-11 gadi redzēju pa ltv 1 laikam, likās baigi forša. Un nesen atcerējos, ka tāda filma bijusi, bet nosaukumu neatceros. Beidzot radusies iespēja to dabūt >:)
0
Kāds varbūt var iedot kādu linku uz to filmu.. skatos tur visādi crossroadi ir, nezinu kura īstā. :/
0
jā, var uzrauties uz to, kur Britnija galvenajā lomā, arī saucās Crossraods:D

www.imdb.com/title/tt0090888/...
0
Negants vīruss bija arī "28 Days Later" un "28 Weeks Later" ;)
0
he hē, aizvakar noskatījos veco labo crossroads ... beware satan !! laikam vienīgā reize kad S.Vai kapitulē >:)
0
...pats sev :D:D:D:D:D:D
0
Intars, `28 Days Later` jau redzēts, pa kādi trīs vai četri lāgi. Best virus filma, kas redzēta :)

28 Weeks Later - tikai vienu reizi, bet bija ļoti ok (gaidīju ar bažām un likās, ka sūds vien būs).

Tie On the beach `59 kaukādi sadirsti torrenti.
0
Gadās :(
0
Amerikaškas kārtējo reizi apzelē black metal tēmu; drīz gaidāma filma ar pazīstamu nosaukumu "Until The Light Takes Us".
www.myspace.com/blackmetalmovie...
Ja kādam reiz gadās kur šo uzost...
0
A kas tur tāds pazīstams ?
0
Tak tieša atsauce uz Burzuma "Hvis Lyset Tar Oss" anglisko tulkojumu; vai tiesām tāds "Porno Anal Zoo" metāla erudīts, kā tu, varētu to nezināt? :D
0
Pag, pag, kāds zin to stulbo amerikāņu komēdiju par nēģeru puisi, kurš lieto kautkādu zaļu vielu, kas dod viņam superspēkus, lai tiktu galā ar mācībām un meitenēm, nu, kaut kas trakā profesora un flabera stilā - tur viena varoņa istabā uz sienas ir ULVER "Nattens Madrigal" - ar visu logo un vilku uz dzeltena mēness fona. Ja nu Holivuda ir pilna ar atsaucēm uz black metal, tikai mēs to nenojaušam?
0
plakāts, ibio
0
Iekš šitiem te, nu kā viņus, Sopranos, arī vai tik nebij puikam Rotting Christ krekls.
0
Es Black Metal neklausos, infestus.

Pa MTV iet "Baltisch", tur džekam bij Slayer krekls :) Ērls ar bratānu arī ar visādiem Megadeth utt. krekliem vazājas. Bet tie visi jau pusidioti. Laikam Beavis and Buthead iespaidā Holivudas pajoliņi ir metālisti.

"Crank" - www.imdb.com/title/tt0479884/... ir baigi labais gabals. Action kā "Banlieue 13" - imdb.com/title/tt0414852/...
0
Banlieue 13 - noskatīts divas reizes. Franču gangsta reps TĀ spārda :)

Crank - arī jauks. Protams, ne tik ļoti.
0
tas aktieris no Crank vispār ir pizdātijs. piem tas pats Snatch-laba manta
0
Nesen noskatījos -In the Name of the King- ar viņu (Jason Statham (tas pats, kas no -Transporter-))galvenajā lomā - tāds Gredzenu Pavēlnieka, Konana, Eragona utt. mistrojums. Pāris reizes var palūrēt, kā gaļu kapā.
0
A visvairāk -Shrek the Third- spārda :D
0
Lord of War
laba, mna ļoti patika.
0
tas Transporter bija viens no zemākajiem brīžiem kino vēsturē kopš seriāla Full House
0
O, kāds te pārzin kīnō vēsturi.. :)
0
aha :) VISU!
0
Lord of War ar kādas 2x redzēts :D :D. Patika. Transporters arī. Gan patika, gan divas reizes :D Tur kaukādas divas daļas vēl bi ne?

Noskatījos to `I.Am.Legend`. Nu tā - pa pusei. Pelle (vai kā tur viņu) viens pats pasaulē. Pabesīja tā dūda, kas neznokurienes uzradās ar savu čīzes. Ble un rasisms arī ir slikti,ja.
0
Kino + Black Metal = GUMMO (2004?)
Tas tā, ja vēl kāds nezin to, svaigs nav
vakar nostījos There Will Be Blood \m/
Lai noraksturotu filmas pirmās 2/3 atliek tikai atsaukt atmiņā RAMMSTEIN dziesmu Benziiin \m/ - beigās kaut kā vīlos, nu it kā jā, saliek visu pa plauktiņiem - cilvēki nemainās un tā, sūdīgi, bet nebija tā uh! kas filmas pirmajā pusē, bet tas laikam seļavī, nu pox, labi vien ir ka to oskarionu no country for old men iešķieba...
0
A kāpēc es nevaru uzrakstīt m/ ?
0
\\\\\\\\\
0
vislaik pazūd ?
0
Gummo - aaa tas tak tas pats vecis, kas radīja Kids un Ken Park.

Jāuzmet būs acs.
0
2 cool 4 U, BoD
0
bāc kā nestrādājas šodien..
0
Piektdiena - īsā diena. Dažs labs pēc 15:00 var oficiāli nozust (žēl ka ne es). Suki bļēģ !
0
\m/
0
vaig divus tos slašus likt priekšā
0
\m/
0
Sanāca !!! A tas vietējais gļuks, jeb visur tā ir ?
0
Njā,džekam ar tādu profila bildi jau tādas fīčas jāzin ;) Paldies !
0
Šonakt noskatījos to "Rock Star"... Pamatīgi šie Judas Priest'iem pāri pārgājuši :D
Robs Halfords par ko tur bij pārtaisīts - Bobby Beers? :D KK - Kirks kāds tur; labi vēl ,ka ne Hammets :D
Oi, bet Rippers droši vien kapa grozīsies šīs filmas dēļ :D

0
^^^ kāpēc kapā?
0
*vēl kapā.
Mudīgi gumijas laiva kur netā jāpasūta, lai var no piespļautās istabas tikt laukā :D
Bet iesakiet vēl, lūdzu, ko par rokenroļšikiem!
0
vecs labs komēdijs. kur arī Lemmijs redzams Airheads
www.imdb.com/title/tt0109068/...

nu un klasika Waynes World 1 un 2, pilns ar hārdroku

www.imdb.com/find?s=all&q=waynes...
0
Ka ir Waynes World 2, to nezināju, paldies; pārējie 2 gan redzēti.
0
Noskatījos Into The Wild, jap labums.
0
Sodien noskatijos filmu the cook, man loti patikas. Par slimo slepkavu kurs ir pavars un taisa no cilvekiem garsigus edienus.
Filma galvenais ir humors, be ta nav nekada komedija isti, ja nebutu humora tad filma butu galigi garam.
7/10
0
Es laikam gan kārtējo reizi atklāšu Ameriku, tomēr, ja šeit vēl ir kāds tikpat no sugas atpalicis indivīds, lai viņš mudīgi noskatās šo kinošedevru!
livecinema.net.ru/news/2007-10-11-109...
0
atpalicis gan :D
0
Airheads riktigi laba, aizvakar noskatijos, biju aizmirsis to filmu galigi.
Un dabuju atkal redzet filmu From Dusk Till Dawn, par jobanajiem meksikanu vampiriem.
Filma ka tada man patik smiekligi texti jo goblintulkojums un sizets ari tiri labs, vienigi nepatik amerikanu prikols ar visa iespejama spragsanu.
0
Meginaju noskatities japanju versiju filmam aplis un aplis 2. nez neiet man ieksa tas filmas miskaste liekas. gan sis japanu versijas gan daleji amerikanu
0
Bija tāda filma par nabadzīgu īru ģimeni. Tur gīmenes galvu tēloja tas aktieris, kas '24 nedēļas vēlāk' tēloja to sencīti, kas paliek par inficēto. Bija baigi labā filma pirms kādiem trīs gadiem pa tv 3 redzēju. Kāds var palīdzēt varbūt atcerēties kā viņu sauc?
0
Tas sencīts tipa dzērājs bija un viņa sīkajam piestrādājot par ogļu krāvēju radās redzes problēmas? Ja tā, tad es ar to filmu TV ar vienu aci savlaik redzēju, bet arī labprāt noskatītos vel. Aktieris tad ir tas pats, kas tēlo Trainspotting lielo kausli un Rise of Evil Hitleru. Būs pa IMDB jāparokas...
0
ja ta man ari patik, tikai ari neiznu ka sauc :)
0
Jā jā, tieši tā. Ja atrodi ieposto šeit lūdzu.
0
bljaa tiko noskatījos to The Mist 2007, nesaprotu smieties vai raudāt.. tā holivuda atgremo jau sen sagremotu klišeju rosolu.. ārprāts kāds mēsls.

0
toties Gummo - tiešām baudāms kino, kā jau bija sagaidāms.
0
Tikai tagad to atklāji ? Katra trešā filma ir 1957.gada filmas rimeiks, kurai jau 1977.gadā bija uztaisīts apdeits :D Plus vēl nebeidzāmās komiksu un datorspēļu ekranizācijas. Par romāniem nemaz nerunājot.
0
režisors ar pilnīgi un neatgriezeniski norautu jumtu Deivids Linčs (populārākais viņa darbs Twin Peaks). koroč ja gribās pilnīgāko gruzonu un šizofrēniju tad
Mullholland Drive
www.imdb.com/title/tt0166924/...

un
Lost Highway
www.imdb.com/title/tt0116922/...
0
Ko JŪS te PERATIES ap tām jaunajām filmām? Iesaku iemēģināt 20.-40. gadu HORORUS.

...un vispār, tas kas pašlaik šajā žanrā notiek ir VELNSZINKAS! To var nosaukt vienīgi par stila piesmiešanu. TRUE HORROR beizās ar HELLRAISER-4.
0
Starpcitu...Lejuplādēša... iesaku binmovie.ru/; www.nnm.ru/; www.ekctpa.info/. Tur var atrast praktiski visu. ... (par simbolisku cenu ~5Ls-100Gb mēnesī). nu un protams DC++ ar dchub.hacker.lv:4012
0
Tās 2 Linča filmas man pat dvd ir. Vēl ieteiktu viņa "The Straight Story" - nav gan tas, ko jūs no Linča gaidītu, taču atslodzei labs.
0
Paskatījos Tetsuo...lūk tas gan ir pilnīgs sūds un pēdējais mēsls. Nesaprotu kā es varēju noskatīties tās 30-40 minūtes.
Imdb.com ieliku vērtējumu 1 un stipri nožēloju, ka tur nevar mazāk ielikt.
0
2007. gada BEOWULF skatos, jau 3. dienu, baigi labs, pa pusei animēts, toties uz tā rēķina ui ku brutāls, Grendelis kā galvas kož ui
0
Atcerējos, kas bija THERE WILL BE BLOOD highlights - naftas šļakatas uz kameras stikla
0
nefolk
Filma-3 dienieks?
0
Donnie Darko (2001)

imdb.com/title/tt0246578/...

A troubled teenager, Donnie Darko, escapes death when a jet-engine crashes in his bedroom, because he follows a giant bunny leading him outside. The bunny, called Frank, tells him that the world will end in 28 days. As the final date comes closer and closer Donnie is drawn into an alarming series of events that may or may not be a product of growing insanity.

šitas ir spēks ;D
0
Priekš vientuļiem vakariem iesaku šito: www.watch-movies.net/

(Filmu skatīšanās online un bez maksas, tikai kvalitāte reizēm nav diezko izcila.)

Atradu tur 2006. gada japāņu filmu "Silk"- ne īsti spoku šausmene, ne drāma, bet kopumā gaumīga un saistoša filma.
www.watch-movies.net/movies/silk/

Vēl arī uzgāju vēl vienu japāņu brīnumu- 2007. gada filmu "Strange Circus"- personām ar vājiem nerviem neiesaku, taču mani šī filma saistija. Ņemot vērā ka tas ir stāsts par incestu, šizofrēniķiem un japāņu pornogrāfisko literatūru, nebūtu pieklājīgi teikt, ka patika, bet savā veidā patika gan.
0
Kas notiek? Te iesaka Linču un Forum Cinemas repertuāru? Biju gatavojies ieraudzīt ko melnāku.
0
Harhar, gribat truu emo filmu, varat ņemt to Dannie Darko

Vakar 3-diennieku piebeidzu (nu ir tak tā ka nevar ar vienu reizi visu noskatīties šajā nokačājamo avi laikmetā), visu cieņu autoriem. Labākais no visiem redzētajiem BEOWULFIEM kaut vai sižeta ziņā. Kādam tas Šrek-alike-looks var nepatikt, bet uzreiz jāsaka, ka cauri šitajiem kompjūterpg varoņiem īstie aktieri redzās daudz stiprāk un karalis Hrotgars - Entonija Hopkinss - ir perfekts. NU... peeeerfekts, 101%

Bla, un tas Beowulfs, suukkuilis taads haha

Vispaar skarba filma. Truu. Metaalistiem

Pamēģiniet aizvest kādu 8-gadīgo uz šito "multeni" :]]
0
ba Dannie Darko laba filma. fak tevi emo!
0
Friends, 4ever!!!
0
Lincha Inland Empire (2006) - augstākā klase!!!
0
-300 Spartieši- ar tāda skarba multenīte :) Būs tas -Beosuns- jāiečeko. Vakar ielūrēju -Sarah Connor Chronicles- un -Painkiller Jane- pirmo daļu - labi šķaidekļi, būs visi jānoskatās.
0
Jā, laba emo filma, Zipak, sēdi mierā.
300 vēl nesen dažus fragmentus ar baudu pārskatījos - sapratu arī, kāpēc tagad patika, a pirmajā reizē splašnijs manovārs likās - jo skatījos brāļa nokačātu CAMsūdu, es nesaprotu, kas tos cam-ripus taisa un galvenais KAM. Sūds tas CAM, boycott
0
Mana versija - taisa, lai varētu pirmais ielikt trekerī ar saviem iniciāļiem failneimā un sajusties ahūni kruts kameris, bļē, lohi, - ja nav DVDripa un pacietības, jāiet uz kīnō, vai arī jādrazo kādā atsevišķā cam-only p2p :p
0
Dažiem riperiem rokas no pakaļas aug un labu DVD ripu ar nemaz tik bieži nesanāk redzēt. Skatījos vairākas 90min filmas uz 1.4GB - bilde visai viduvēja, pat nevajag kārtīgu ekšenu, lai kvadrāti kristu acīs (turklāt uz TV skatījos, kas daudz sūdu izvelk). Bet 120min garais -Die Hard 4- uz tiem pašiem 1.4GB bija viens no retajiem kam tiešām ir "kačestvo ģiviģi" :). Atkarīgs no ripotāja piejas - vai izmanto kvalitātes procentus, divkāršo kodēšanu un VBR, vai brutāli uz 2x700MB iegrūž.

Tie CAM ripi aktuāli tikai tiem, kam darba pienākumos ietilps jaunākās filmas ievērtēt, vai arī tiem, kas žmiedzas kinobiļetei, bet grib gudri padirst par jaunākajām filmām ...
0
Izejas materiāls arī svarīgs - vai no SUPERbit DVD ripo (DD+DTS celiņi un bilde ~8000kbts, bez kādiem tur super menu un bonusiem), vai no R5, kur lai DVD5 iespiestu jau no sākuma sakompresēts uz 60% ...
0
Nu, es esmu dzirdējis, ka 1-cdr rips (700 Mb) ir krietni (pa jēdzieniem, kā saka krievi) pārāks par 2 ripu, jo tas kvalitātes labākums ir minimāls, bet, piemēram, uz lēnākiem kompjiem tādi .avi bieži raustās, t.i. tāpat kā lietot Google Earth ar 224 Mb operatīvās ;)
0
Pats arī dodu priekšroku 700 Mb ripam, ja vien filma nav virs 2 stundām
0
Kvalitātes labākums ir 2x ... Turklāt tgad parasti uzreiz uz 1.4GB ripina. Kā jau teicu 1.4GB var sadirst. bet 700MB uztaisīt labi
0
Vienkārši jāņem no zināmām pirātu grupām.
0
CLOVERFIELD (2008)
Nu, bļa, nav te ko stāstīt, tik vien sapratu, ka monstru filmas ir atsevišķš katastrofu/apokalipšu filmām radniecīgs un no šausmenēm neatkarīgs žanrs - saliec kopā The Mist (2007), Blair Witch Project un Godzillu, izvelc vidējo aritmētisko = Cloverfield. End of story (beigas labas)
0
Šito redzēju festivāli. Nezinu, kā šitāda māksla var kādu atstāt vienaldzīgu, no sirds iesaku:

www.imdb.com/title/tt0071691/...
0
CAM ripi jau arī dažādi gadās. Ir bijušas tādas filmas, ko tiešām gribējās redzēt un vilku dažnedažādus CAM, lai atrastu kādu, ko var mēģināt skatīties.
Citreiz tiek tīri normāli, bet pārsvarā ir tādi, it kā būtu filmēts caur marli, skaņa caur tūpli un vēl papildus notiekas visādas perversijas, piemēram, trīcošas rokas filmētājam :D
Apbrīnoju tos cilvēkus, kas spēj tādu screneri noskatoties saprast, par ko tur iet runa.

0
CAM -> mirstiet siev dz suņi!!!
0
Kad beidzot būs Doomsday noripots? :)
0
Tikko kā izlaidīs :D
0
mjāaaa, CAM RIP es netaisos skatīties šamam gabalam...
0
Nu tā, iekš USA ir iznācis "The Ruins", to arī gribētos ievērtēt, kaut gan uz neko izcilu neceru...
0
LAbāk neko neskatīties no CAM >>:O~

Kā tiko būs DVD izlaists, tā rips arī būs - nu kā parasti.
0
skaties CamRip un sapis visu iespaidu par filmu. atceros savulaik, kad vēl nebij dvd un nets un filenes gāju nomāt uz nomu, tad tas bija pizdets, jo vecis jau vienmēr teica, ka laba kvalitāte, bet pārnesot mājās redzi, ka ekrāna kopija, turklāt tas, kurš ķinītī filmējis laikam ir atlūzis un kameru netīšam pagriezis uz leju, kā rezultātā filma pa diognāli iet:D
0
Nu, ja CAM taisa pats kinoteātra darbinieks - ar labu digitālo kameru uz statīva un skaņu ņem pa taisno (DTS), tad ir labs. Tādi bija Star Wars 3 kurus redzēju. Pēc nedaudz jocīgajām krāsām un ekrāna izliekuma tikai varēja pateikt ka CAMrips ...
0
To sauc "kačestvo ģiviģi", Chaos :D
0
Invasion, fuk pē, dirst, ģimenes komēdija. blewhtttrtyh
0
BladeOfDarkness, ta jau labāk nokopēt uzreiz lenti :P
0
Šaubos, vai tur ir tā uztaisīts, lai varētu videosignālu pa taisno iekopēt ...
0
Straw Dogs (1971)

imdb.com/title/tt0067800/...

šito ir vērts apskatīt.
0
Huh, ja kas tad vakar beidzot ievērtēju DOOMSDAY... nu ko lai saka, sava veida krustojums starp "MAD MAX 3" un "28 days after".
Nevaru teikt, ka esu ahujennā sajūsmā, bet vienreizējai noskatīšanai normāla filma.
0
krč, viena no vislabākajām filmām, kas liekama blakus tādiem šedevriem kā Scarface, Godfather un Goodfellas ir THE DEPARTED, ar Nikolsonu, Deimonu, DiKaprio, Vālbergu galv. lomā, režisors M.Skorzēse. nu tiem, kam patīk mafijas razbrokas šis ir must have!!!! eleganta, labs scenārijs. Divarpus stundas gara, bet nevienu reizi neizgāju uzpīpot. Esmu sajūsmā

www.imdb.com/title/tt0407887/...
0
Man tas zhanrs nesaista galiigi, bet filma/aktieri/rezhija jau pa pirmo, protams!
0
Un no pirmaajaa ierakstaa ieteikta 2046 zhaavas panjemtu 4 no 5 sheit esoshajiem, neiesaku, kaut arii smuki
0
"nepar velti viņu rādījā Baltijas filmu festivālos"

kaa tad, par velti vispaar raada tikai zhurnaalistiem un VIP'iem :(
0
Vakar noskatījos Elēģiju. Diezgan pat neslikti...
0
Pa ilgiem laikiem iekaifoju pie Džima Kerija. Vo, tas ir vecis!

Jim Carrey - Unnatural Act
0
"Honey, I'm gonna be late again. Yeah, it's the happy guy..." ble.. vai arī "He thinks you're an idiot.. Kill him"
0
0
Pšžiškām pat vārdi jātulko ...
0
Pēdējā laikā esmu noskatījusies:

Bam Margera: Where the fuck is Santa? (bezgalīgs dzērums, Somijas meži, Ziemassvētki un kaudze somu rokstāriņu);

Twilight (mazliet salkans, taču kopumā vizuāli baudāms gabals - īstākā skuķu filma; nenoliegšu, patika; love story bez seksa un banalitātēm);

Lost Boys un Lost Boys 2 (Otrā, šogad klajā laistā filma tāda pliekana, taču pirmā - klasisks gabals ar smalku humoru un pietiekoši spraigu sižetu; Samīlējos tituldziesmā "Cry little sister");

Shawn of the Dead, Hot Fuzz un Run Fatboy Run (Britu aktiera Simon Pegg filmas - labs melnais humors);
0
Saimona Pega faniem jaaredz serials Spaced-ideaals anglju humors...
un IT Crowd blakus Black Books ir pilniigs atstojs...
0
Aaaaa,vo gandriiz piemirsu.
M*A*S*H* - pirmaa lielaa ekraana filma ar gore.Bet viena no labaakajaam komeedijaam ever,ja var pie stila pierast :)
0
Tiem, kam nenāk miegs no pasaku filmām - pirms pāris gadiem "visi" taisīja filmas par Beovulfu, tagad "topā" ir Merlins. Iesākumā jāpierod pie aktieriem, kas nav slikti, vienīgi nedaudz tādi... mūsdienīgi, bik ticamības momentu laupoši. Bet visā visumā kvalitatīvi, vismaz interesanti pavērot kārtējās variācijas par vecu leģendu:

1. BBC seriāls "Merlin" (2008)
- šobrīd rāda, 10 sērijas ir laikam jau
www.imdb.com/title/tt1199099/...
btjunkie.org/search?q=merlin...

2. "Merlin and the War of the Dragons" (2008)
www.imdb.com/title/tt1294699...
btjunkie.org/search?q=merlin...+war+dragons

+

Vēl, ja varētu imponēt laika nosišana ar Ray Wise (= Boba čaula Tvinpīkā ;) Sātana lomā, no elles izbēgušu dvēseļu tvarstīšana mūsdienu apstākļos + ok humors, var mēģināt seriālu REAPER. "Labāks" par Bafiju ir :)
www.imdb.com/title/tt0955322/...
btjunkie.org/search?q=reaper...
-1
Svētā kungu māt!!! Jūs te fanojat par to īblīgo Ze Mist???? Kad es to sūda gabalu skatījos, tā ap to laiku bija jau kāda piektā filma pēc kārtas, kas ne ar ko neatšķīrās no iepriekšējās. Smags iesūkājiens, un jums arī fui!
0
nN, nu tu arī esi labs!

"Fauns, 2007. gada 27. decembrī, plkst. 10:57
Pēdējais gabals, no kura paliku ar muti vaļā ir "Children Of Men" ar Clive Owen galnajā lomā. Līdz asarām vienkārša un patiesa atziņa par cilvēka traģiski nelokāmajām esības vadlīnijām."

Par Children of Men tu esi stāvā sajūsmā, bet Mist sūkā. :D Tas, ka C-o-M ir Clive Owen vai kā tur viņu, to filmu ne ar ko nepadara īpašu. Vispār šīs abas filmas ir ļoti līdzīgas - tā pati globālā-katastrofa, skraidīšana apkārt, bēgšana, panika un vēl hvz kas ar laimīgām beigām :)
+1
ou fak mī!!! pardona me, es sajaucu ar Ze Fog (2005), ha ha!
-2
A nu ka mierizlīgums ar apskāvienu :)
0
ou, ķinītī tagad iet "Karantīna", afigenna labs, iesaku, es pēc tam pat nobijos no pisuāra, kad tas automātiksi pēc manas urīna atvades noslacīja tā (pisuāra) malas... tā kā efekts ir gana labs :)
0
Session 9 ļoti laba psiholoģiska šausmene. Nekādu šausmu skatu nav, bet riktīgi dod pa nerviem!
0
"Money as Debt" tip tāda kā nedaudz paplašināts Zeitgeist 3. daļa.

Vispā paskatoties šitās tematiskās "konsipirisā" filmas, liekas ar nafig dzīvot vispābā...
0
nesen noskatijos visas septinas dalas, terror in elm street. vai tomer horror in elm street? Karoc, Fredijs Krugers. Pirmas 5 dalas, sparda, labi atainoti murgi, to telpas un man baigi patik 70;80 gadu Gore skati. Pedejas 2 dalas gan jau bija pedejais fufels.
Tagad gribu noskatities visus Jeisonus, pirma dala bija diezgan laba, zel ka tik maz vardarbibas, bet sizets patikams, nezinu kadas bus parejas dalas.
Tad vel rinda gaida, children of the corn, paskatijos izkatijas laba.

Aa vo, chain saw massacre 1 dala bija super, janoskatas ari parejas.
Kads var ieteikt vel, kadas vecas sausmu filmas, vienkarsi patikas ka agrak vinas taisija, nevis ka tagad reti kura skatama..
+1
^^^ Hellraiser pirmās trīs daļas esi redzējis? ja nē, tad ņem tik ciet! Nu ok, ceturtā ar vēl bija daudz maz normāla, bet tālāk jau hameleonu rotaļas sākās.

Stīvena Kinga Pet Cemetary ir zaibiss, kā arī The Evil Dead visas trīs daļas. no zombijfilmām bij baigi labs Return Of The Living Dead 3 un The Video Dead, kur zombiji līda ārā no Tv ekrāna
0
o, labs zombij filmas ir labas.
ja, redzeju pirmos 3 hellraiserus, talak tiesam vareja zavaties vairak neka iegrimt un sekot sizetam.
a vo, baigi laba filma ir when strenger calls(79 gads). sausmene, tada ar psihalogisko ieksa biskin, diezgan patikama, par vienu slepkavu kurs izmucis lauka no klinikas un atgriezas pie savam izdaribam vel veinu reiziti.
0
+ pie oldskūl zombijfilmām vēl Night of the Living Dead
0
Vēl jau ir arī īsfilma Night of the Living Jews :)
0
Un Night of the Living Homeless :))
0
Chaos, paldies ka atgadinaji par Return Of The Living Dead 3
ta ir filma ko mekleju jau loti ilgi, no bernibas sez galva, un tagad es vinu beidzot atkal redzeju, tads killer gabals, labaka no redzetajam zombijfilmam.
0
Pagaidām neviena utaina zombijfilma nav pārspējusi 28 days later. Nez cik ilgi tas tā paliks?
0
viņas jau nemaz nepretendē uz pārspēšanu vai sacenšanos vispār.
tās 80to gadu zombijfilmas jau vairāk liekamas komēdiju žanrā ;D
0
šodien noskatījos The Girl Next Door - sižets ir fundamentalizēts uz pornogrāfiskām tieksmēm, nu neko darīt :)
0
Attiecībā uz zombijfilmām - izskatās, ka par šo varētu neslikti ierēkt:

www.youtube.com/watch?v=3-KQh87_V2Q...
0
izskatas normala mazbudzetniece, noteikti labaka par horror of war :D
0
"Vajadzēja braukt uz pludmali"
:DDD
0
Nezinu kā cilvēkiem var būt tik daudz laika, lai noskatītos visas tās filmas... Es pārsvarā kaut ko skatos, tad ja man kāds uzvedina, uzaicina vai piespiež. Nesen brālēns iesmērēja Tarkovska "Stalkeru" (1979). Pēc tam vēlreiz pats noskatījos. Zatlera jautājums "kas es esmu?" ieguva pavisam jaunu jēgu. Tiešām liek uz sevi paskatīties. Ne uz vienu citu, ne uz pasauli, ne uz iekārtu, sistēmu vai vēl kaut ko. Tikai uz sevi pašu un savu baļķi acī.
0
Tāpat viņa nopelns bija, ka noskatījos "Dead man's shoes". Arī uzrunāja. Filma par ētiskiem apsvērumiem sakarā ar atriebību. It kā par tēmu, ka, ja kāds ir smagi pabijis cietēja lomā, tad pirmkārt viņš gribot negribot nonāks tur atkārtoti un otrkārt, pats izraisīs vēl ekstra ciešanas citiem. Nevar paciest sāpes un tomēr palikt tāds pats, neskarts. Un nevar arī tās atriebt, neradot vēl pilnīgi jaunas ciešanas.
0
Tas ir psc, ku tas 10000 BC iesūkāja, tad jau Apocalypto vai kā tur to Mela Gibsona filmu, - tā bija krietni labāka. Rodas tāds iespaids, ka šitos aizvēsturiskos marazmus tagad masveidā ražo, lai salasītos bariņš muļķu, kas par viņiem jūsmos. Vispār normālu filmu ir maz tagad... :(
Pasaulē laiž ārā dajebkādukaku, tik vēl pieliek krutu(modernu) nosaukumu un aiziet- visi sāks priekā lēkāt.
0
Tad tev steidzami jānoskatās "Meet The Spartans!" :)
www.imdb.com/title/tt1073498/...

Bet vispār - nesen tak pasaulē nāca Zeitgeist 2, un neviens, šķiet, pat nepieminēja. Arī šī noskatāma online:
www.zeitgeistmovie.com/
0
Infestus, nejauc sūdu ar parodiju! Redzēju spartāņus.
+1
^ nesen redzēju Sheitan. spēks. :D

0
10000 BC cerēja uz Ice Age lauriem izbraukt :D bet pilnīgs sviests un loģikas / vēsturiskās patiesības trūkums multenē un ''mākslas'' filmā ir dažādas lietas. Paskatīties jau var, bet ''Apocalypto'' ir super gabals.
0
E., man prieks, ka patika. Vincents Kassels spārda dirsu!!! Otru tādu neatradīsi...
0
Tam 10000 BC arī, šķiet, parodija uztaisīta; gan tāda pavāja, bet nu... "Homo Erectus:
kinocomedy.at.ua/publ/2-1-0-74...
0
Daudzsološs nosaukums ... Vai tik nav Privat Studios ražojums. Šiem gan Gladiators, gan DaVinči Kods ir ...
0
E./
Kas tā bija par filmu Sheitan gadijuma nebija franchu valoda?
0
Mr Tarantino atgriezhas, lai norautu visiem jumtu:

www.imdb.com/title/tt0361748/...
0
0
Nez, pēc tā treilera gan izskatījās pēc paliela mēsla.
+1
Bļin, es jau klusībā cerēju, ka pēc Resident Evil, Doom u.c. ekranizācijām pienāks arī ''Return to Castle Wolfenstein'' kārta. Cerības piepildījušās m/
0
Iesaku "Repo! The Genetic Opera" - pēc pirmo 15 minūšu WTF sajūtas sāk likties interesanti un beigās šķiet, ka par bija īsu. Brīdinu, tas ir mūzikls: www.imdb.com/title/tt0963194/...
0
BoD, kur tev ir Wulfenšteins? Parādi man arī, spēle jau bija baisi laba, nez kāda var būt tā filma..!
0
Saujiņa amerikanosu šķaida friču leģionus - totāls Wulfenstein. Pat Hitlers darbojas :D
0
jā labi, bet par kuru filmu ir runa??! :)
-2
"Mr Tarantino atgriezhas, lai norautu visiem jumtu:

www.imdb.com/title/tt0..."...

Breds Pits, tāpat kā DiKaprio sāk iemantot cieņu manās acīs.
0
Bļin, ir pat ''Far Cry'' filma :o
0
Choke (2008) bija tīri izklaidējošs, tāds softs fait klabs (ar pišanos kautiņu vietā), lai gan var jau arī nesalīdzināt - arī pēc Č. Palanjuka grāmatas. Tik kaut kā tas galnais aktieris par maz seksīgs savam tipāžam, nedaudz laupa ticamību :(
0
Otis - komēdija par manjaku picas izvadātāju. :D
tie kam patīk melnais humoriņš must see.
0
Tāpat kā mūzikai ir recenziju lapas, piemēram, teufelstomb.com, filmām nesen uzgāju:

www.dreadcentral.com/reviews

Apskatei ir filma ar nosaukumu, pilna recenzija un vēl vērtējums (1-5). Ko vēl vajag? Tur var visuko atrast, kas kinīšos vispār negriežas. Diezgan sakarīgas lietas ir gadījušās.

Enjoy!
+1
RUSH - www.imdb.com/title/tt1979320... - izrādījās negaidīti labs gabals. F1 mīksto sen jau esmu uzlicis (ZB, ka vislaik Šūmis uzvar ar pāris min pārsvaru un vēl punktu vietu par apli apdzen ...), bet filmā gonkošanas ir daudz mazāk nekā kādā Fast and Furios, kas tik nāk par labu
0
Galu galā filma jau nav par gonkām, bet par divu lielu personību cīņu. Gribi gonkas, skaties Motors TV...
+1
runajot par gonakam un personam - Schumim schaisse notikusi:

Šūmahera veselības stāvoklis joprojām kritisks, otra operācija nav notikusi:

sportacentrs.com/motoru_sports/f1/30...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
skru
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas