Kaku stūrītis
+4
Jautājums sekojošs: KURAS ir the worst grupas vai ripuļi kuru savā apzinīgā mūžā esat dzirdējuši. Tobiš vislažainākā spēlēšana, vokāls, vienveidība...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
grūti izcelt kādu īpaši, varbūt tad - Nile ;)
0
oi... vecīt, ja tev dienā ienāktos pa 10-50 albūmiem un būtu n-tos gadus mūzikas biznesā strādājis - tu šitā nejautātu :)
Jo 90% no visa ir sviests pēdējais.
+1
eļementarno, Skepticism - Lead and Aether , funeral doom metal, bet nu te vispār es nezinu kāds kaifs ir spēlēt tādu muzonu. uzsit vienu ritmu un tad visi pa kārtai iet uzpīpāt, atnāk atpakaļ un uzsit nākamo ritmu.
+1
i mean, ir arī tādi klausāmi funerāļi kā Funeral vai Shape Of Despair, bet nu skepticism tas ir ultra funerāls:D
+1
mjau
0
Hmm....

Blizzard (LV) - The Path to Spiritside DEMO

^^ pirmais kas ienāca prātā

tad protams nevar nepieminēt

Firstborn Evil (PT) - The Rebirth of Darkness and Evil DEMO
(galnokārt gan dēļ kasetes vāciņa un fotogrāfijām)

Gates of Ishtar (SE) - viss disko, hui, ejiet dirst, tādu grupas nosaukumu sacūkāt ar savu svēdišvurst, eitunahui kulta priesteri!!!

Nekroze (LV) - Mazs muziks lielam ausim DEMO
(primitiivs blekk-noizkors ;)

Ko tu tur Major par NILE dirs, nupat taisījos ierakstīt pie best vurst eva!?!
+1
p.s. BLIZZARD 1. demo (^^ otrais) "Servants of the Winter" gan bij atmennijs, latvju Emperor no Wrath of the Tyrant periodā - ja variet, dabūjat rokā, tur gan tik 3 vai 4 dziesmas bij
+1
lazarus... taaks, kas veel man ir nereali kretinejis... vairums blackmetala, nevaru izturet pat 2min jau gribas skriet ar galvu siena lai tas murgs apstajas :)
+1
vampirs kam nepatīk black metal - cik paradoksāli.,:D

bet par Nile nav ko piebilst, booooooooring un vēl tie nopietnie mūļi..
+1
p.p.s cik nu latvju (50/50 lv/slāvu)
+2
Vislažainākai, ko esmu dzirdējusi, ir mana brāļa Black Sabbath parodijkaveri uz akustiskās ģitāras, kurai trūkst stīga- šķībais dziedājums un kropļotā angļu valoda tam piešķi īpašu šarmu.
+1
:D
+1
bija viens Judas Iscariot albums, sūds pēdējais. Maniac Butcher arī - neciešams līdz riebumam. bet vispār cenšos sūdus neklausīties.
+2
bet nu te jau arī - viens nodirš Nile, kuriem ir skills ahujennais, un pat nepatīkot tam muzonam, teikt, ka tas ir sūds, ir diezgan padumji.
par Skepticism - Lead and Aether ir cita lieta, tāda mūzika točna var nepatikt daudziem, bet man atkal tas albums liekas unikāls un gandrīz superīgs.
bet kaut kādu +/- taisnību jau arī te var no visiem kopā izlobīt
+1
Nu tik primitīvi es nekad neizteiktos. Arī sūdīgākas/neizteiksmīg... grupas nebūtu grūti nosaukt -> skat. draugiem.lv mūzikas profīlus. Vnk uzskatu viņus par visvairāk nepelnīti saulītē celtiem, un galu galā tāds jau bija diskusijas mērķis. Es jau protams varu salikt "IMHHO" 4x lai tev vieglāk paliek, bet tam jau tā kā vajadzētu būt saprotamam. Tā ka piepisties šeit man, gan, jāsaka - padumji.
+1
vistrakākais ir klausīties savu paziņu jaunības gabalus (neteikšu, kas tagad tā pa grupu), kas ieraxtīti garāžā... brrrr...
+1
bļa.. tas mēsls GATES OF ISHTAR ... kā es ienīstu to mēslu, vajadzētu visu viņu diskogrāfiju, ja tāda ir sabāzt tiem sūkātājiem pakaļā un pārdod ībejā... fū... ka roof izvilka ārā šito pretīgo sajūtu... atkal aiziet vecenes un narkotikas... attā...
+2
Liela daļa mazzināmu black grupu ir diezgan nebaudāmas.
+1
Jā, tas labi, ka roof, es mazgāju tos hokejistu kluba Iš-star sūdus no savām rokām nost (nevainībā) ja, aizmirsīm viņu vārdu, izdzēsīsim no visiem mp3 arhīviem, torentiem, izplēsīsim viņu bildes no zainiem, uzlauzīsim visus internet žurnālus, kas viņus piemin (vispirms sūtīsim draudīgas vēstules administrātōriem, ja nepakļausies - ar Zipaku divatā uzhakosim)
+1
Droši vien, ka savi simti tādu katram daudzmaz ieintresētam metal klausītājam sanāktu; ja ne tūkstoši; mūzikas industrijas biedējošā surogātmašinērija samaļ mūs visus.
Ta uz sitienu, piefiksējot pirmos spilgtākos, kas ataust, mans īstops no tiem, kurus ne tikai vienkārši, sūds ar viņu, noklausīties nācies, bet arī netīšam naudu par to atdot sanācis, laikam būtu šāds:
1. Governmet Of Pansies - "Obhajci Psa"
2. Shining Of Kliffoth - "Twilight Of Sehemeah"
3. Graveland - "following The Voice Of Blood"

Skaidrā prātā neko tādu ierakstīt nevar!
Bet vispār topa augšgalā, protams, Dying Fetus ar "Stop At Nothing". (Ta ir mūzika? Divas "dziesmas" ar lupu nevar atšķirt)
+1
^^^ tev smadzenē nav tā rieva, kas palīdz izkost atšķirību starp Dying Fetus dziesmām:D
tāpat kā man nav tā rieva, kas atbild par Skepticism sagremošanu
+1
Oi, sorrī; nepalaidiet vēl garām Franču Black Metal Pamatlicēju GORGON "meistardarbus"; tādus, kā "Jackal Pact"!

P.S. Smieklīgākais, ka šitādus sūdus ir izdevies nopardot tālāk :)
Reklāma, acīmredzot, ira dižākā mūsu laikmeta parādība!
+1
O, jā! Tik ļoti slavenā grupele Graveland. Tik jau nu ļoti atzīta, slavēta un daudzināta, bet mūzika iesūkā. Tā arī nesapratu, kas šo klausās.
Vispār jau grūti nosaukt ļoti sliktas grupas, jo tās no atmiņas izkrīt pēc vienīgās klausīšanās reizes. Vieglāk ir nosaukt sakarīgu grupu albumus-sviestus.
Piemēram, Burzum ar Daudi Baldrs :D
+1
Chaos, labi teikts - man tā Dying Fetus rieva, acīmredzot, dabas kļūdas dēļ uz pakaļas palikusi :(
Bet tas Skepticism man pat diskā ir, un jūtos ar to pat visai apmierinats :)
+1
Secret Sphere... pilnīgs sviests un plaģiāts
+1
www.nsbm.org/
Šitie īstie, kas sagremos ne tikai Graveland, bet jebko, kam kāds sakars ar 4 maģiskajiem burtiem.
Apbrīnoju tos cilvēkus - varena dzīvošana būtu ar tadām klapēm uz acīm.
0
Jā, par NSBM taisnība

Pēc noklusējuma - viss NSBM kaktā pie kakām, marš!

Man pohui, ka muzons ok, vienīgi Absurd atļauju stāvēt kājās, nevis mesties ceļos uz zirņiem! Tas jums par holokaustu, vo, sukas, cietiet kakās!!!

p.s. Graveland pirms NSBM kā tāda parādīšanās nav/nevar būt NSBM, un ir ok, pēdējais ko dzirdēj - Thousand Swords - labs labs, nevaig dirst, prikids gan viņam fočenēs smieklīgs LOL
+1
Petenju Maleejs sabukārt ir iepisis pa taisno komentu top pirmajā vietā :D
+2
Es pat nezinu, es laikam tīri sekmīgi tos mēslus aizmirstu. Taču man ir aizdomas, ka vislielāko mēslu procentu var atrast black un brutal death apcirkņos, īpaši ja vienveidība ir kritērijs. Kaut gan citus žanros, protams, arī netrūkst.
+1
Starp citu, vai ta tik briesmīgs bij tas Gates of Ishtar? Kaut kad laikam vienu albumu dzirdēju, nekas cits kā diezgan standartizēta melodesa prātā nav aizķēries, bet neba diži sliktāks par citiem tādiem.
+1
Starpcitu tēma ienāca prātā tikai tādēļ, ka dzīvajā Frailty koncertā spēlēs tāda grupa kā Dark The Suns. Iesitu arhīvos, skatos 4% review. Domāju ka kāds personīgi apvainotais to ieskribelējis un tad nu iekš myspace secināju-huj! Kaut ko baigi neveiksmīgi grib atspēlēt, viss dzirdēts un anāli pretīgi pietam.
0
Skyforger - Kāvi, ja kas
+3
Lielākā daļa Black, Grind, Brutal Death, Funeral / Drone ir nebaudāma un garlaicīga. Protams, ja tas ir tavs mīļākais stils, tad var kautko tur saklausīts. Daudz kakainu Poverīšu arī ir ...

Ja doma ir par daudzmaz pazīstamu vai kāda slavētu albumu, tad:

DARKTHRONE - Under a Funeral Moon (1993)

Pirmais Black Metal albums (ķipa sūrā klasika, baigi labais utt.) kuru dzirdēju kādā 1994./1995.gadā un pateicoties tam vēl arvien izjūtu lielu nepatiku un skepsi pret Black Metal. Kādus 3 gadus defaltā ignorēju visu, kam bija kāds sakars ar Black. Iespaids, ka pāris kretīnu truli tirina vienu stīgu 40min, vēl viens losis dauza miskastes vāku, bet ceturtais uz poda ezi dzemdē.

Reverend Bizzare ir baigā kaka. No poverīšiem uzreiz nāk prātā SkyLark (īsts GayLark).
+1
haha, es izlasīju kaķu stūrītis, tāpēc tas mjau, LOL
0
BladeOfDarkness
Tu esi pilnīgi jocīgs vai kas ar Tevi? Reverend ir kaka? Brīnums ka uzrakstiji Funeral / Drone neieliekot satarpā "&" jo cik var spriest to vienā maisā liec laikam. Kaut gan ko gan var gribēt ja klausās Mago de Oz ibio. Ja reiz tu esi baisais Heavy metal powered tad nu gluži visu citu jau arī nevajadzētu aplikt.
+2
hehe, vēl vienam nervi netur :)

nu nevajag lasīt tik provokatīvas diskusijas ja asinsspiediens neļauj.
+1
+1
tā jau ir, kas citam kaka, tas citam zelta vērtē. Ņemot vērā to, ka ir grupas, kuras man besī, bet vienalga viņas aktīvi darbojas un izdod albumus-tātad kādam patīk. nebūs tādas grupas kura patīk visiem, ja ņe pjatjilatņik štobi vsem nravitsa.
man piemēram patīk daudz kas no 80 hair metāla, bet pieļauju, nē...diezgan droši zinu, ka gandrīz visiem šeit tas riebjas. so? world keeps turning
+1
Chaos
kas ir hair metāls?
-2
njā nu te visi ahujennie mūzikas spečuki masķeri blā...
idiņu armija
+2
Man diezgan nebaudāmi liekas neskaitāmie Iron Maiden gabali, kur apmēram pirms pašas dziesmas kulminācijas vai uz beigām aiziet tie nereāli garie gičas solliņi. Nereāli garlaicīgi liekas.
Toties tīri labi iecepī brutālitāte un vienveidība.
Tas jau vairāk gaumes jautājums.
+1
nu tipa 80-gadu hārd roks, tur Warrant, Poison, Slaughter, arī Bon Jovi tajā pašā katlā bija iemests.
www.sleazeroxx.com/bios.shtml...
+1
es uz visadiem mistiskiem saitiem mazak tu paļautos,vaij grūti vienkarši pateikt metal?
+1
Sūdu tiešām nāk daudz, visus i uzskaitīt nevar. Bet pats pēdējais aplauziens bija Killswitch Engage. Parasti jau pat neizteiksmīgus albumus atstāju uz diska mētāties, bet šo tiešām izdzēsu (laikam bija "The End of Heartache", bet varu kļūdīties). Pirms to noklausījos bija radies mānīgs priekšstats, ka viņi spēlē kaut ko līdzīgu metālam.
+1
Ā, viens gabals gan viņiem bija ok, bet ar tikai tāpēc, ka kovers. rockvideo.blogiem.lv/2008/02/28/11564.ht...
+1
Bļāāāāā uzreiz prātā nāk pick of destiny... ride the tiger :D

+1
ne,use your cock:D
laikam labak nemegjinat nemaz tos killswatčus engāģus klausīties:D
+1
dīvaini ka neviens nesaka, ka Cradle Of Filth visās kategorijās!!!jo palasot topiku par Blomi, tomēr Kreidli tiek ierindoti kā pēdējie no pēdējiem!!
+1
jā jā , es ar uz tiem killswičiem uzrāvos kaut kad sen, nu tādu huiņu taisīt ir ļauni..
+1
Es domāju ka Cof Ir vienkārši zemsegas klausāmiela. Tobiš visi apdirš bet mājās uzdrillē reizi pa reizei
+1
cof nav pat šeit pieminēšanas vērti ;)
+1
:D
ugu
toč toč,tici man roof,es toč viņus neklauos:D
+1
Pat ar visiem ķērcieniem klasiku nespēja sapist tie KE.

A bet Reverend Bizzare sūkā. Savlaik paļaujoties uz visādu lošu 100/100 punktu recenzijām novilku visus albumus - izrādījās drausmīgi garlaicīga un prasta vecmeitu vāvuļošana nevis Doom Metal.
+1
es arī, es esmu TRUE
Bet blomē tomēr varētu būt jautri jo viņs ir netikai baigi sīks, bet arī diezgan vājredzīgs
Blomes akcija: Sitam kurmi
+1
BoD
Tu varbūt Saint Vitus un Pentagram arī sauc par vecmeitu vavuļošanu?
+2
Reverend Mediocre, pardon, Bizarre, man arī neaizķer. Bet nav tā ka būtu pilnīga kaka. Funerāļiem vajag attiecīgu noskaņojumu, bet drone es tā arī neesmu iemācījies cienīt :)

Nu, a metalcore jau defaultā ir huiņa un ja nu kāds izņēmums gadās, tas tikai apstiprina likumu.
+1
SV un Pentegram (US) ir vienmuļi un garlaicīgi. The Obsessed gan ir labs. No tiem Black Sabbath koverotājiem tikai Count Raven reāli patīk un vēl Trouble ir OK.
0
Neonz, The End Of Heartache ir labāks KsE albūms. >:)
+1
Man patīk Kilswitch Engaged- roof kā jau zini man nav kauna stāstīt, ko mājās daru sem segas. Un The White Stripes u.c. nemetālu arū nesmāķēju.

Vienīgi man asiņo ausis dzirdot vairāk kā trīs Dragonforce gabaluz pēc kārtas- virtuozi u.c., bet nespēju paciest to cukuraini sīrupaino lalināšanu.
+1
Arī subjektīvi, bet MORTIIS - The Grudge
Šo ieceļu par kaku troņa karali, man ļoti nepatika, vēl vairāk par The Stargate (īpaši ņemot vērā, ka Smell of Rain bija baigi jēdzīgais)
SANCTIMONY manās acīs vienmēr bijusi diezgan sūdaina un viena no neinteresantākajām grupām ever - kā arī praktiski viss death/swedish death/brutal death/death death/necro death/fecal grind/etc.
CHILDREN OF BODOM atsūkā četriem ežiem, IMPALED NAZARENE, sākot no Motorpenis EP ir reducējušies uz maziem sifilītiskiem motorpidariem.
ZYKLON bez B nav kaka, bet waste of time for sure
+1
Ja ne no metāla, neciešu tādus jēlus EBM kā [SITD], :wumpscut:, Combichrist, atsūkājiet saviem vectēviem un tad variet pļūtīt savu Enjoy The Abuse HA HA
+1
Icon of Coil <vomit all over>, Blutengel <dance around bathroom naked in a pokegothic way, pausing a while for a cynical LOL and a sniffniff of an enormous milky way of amphetamine>, Death in June <post insulting messages concrning the incompatibility of Douglas's gayness with neofolk ideology on random message boards www-wide>, the kakklist goes on an on...
+2
Veči, jūs nekā nesaprot. :D Viss metāls patiesībā ir baigais mēsls. Un tāpēc mēs esam tie pasaules maitas, kam visi šie sūdi ir jāsastrēbj. Sak' ko grib', bet dab' necieš tukšum'.
+1
IMHO Vislielākais redzētais sūds ir čehu blice "Maniac Butcher".
www.youtube.com/watch?v=_4yRIf9XLrU...
+1
muahahaha... Eu, Malēj, rekur ir:

/forum/34041/?hl=gates%20of%20ishtar#comment34042

nenosmieties, kas pa sviestu.. tā jobanā vecā, kroplīga kasete tomēr vēljoprojām uzjundī, pat pēc visiem šiem gadiem.
+1
Starp citu, kur viņa ir? :))))
+1
Hecate Enthroned. Toties klips tam Ode from a Haunted Wood ir debešķīģs.
+2
Faun: man liekas, ka Jelgavā un man pat liekas, ka krāmējot kautkādus plauktus netīšām būšu viņai pieskāries...

* seko epizode dušā...
+1
:D:D:D:D:D:D

Petenju Maleejs, 2005. gada 9. septembrī, plkst. 00:08 [Profils] [Link]
ta Tu kaseti ņemsi vai nē?

ibāl... :D:D:D
-1
man arī ir viena Gattes of Ishtar kasete, biržā rakstīta

Ka tik nebija otrā pusē kaut kam nesamērīgi labākam...
-1
NorvēģuPāķis <--- 100% varu apgalvot, ka ir klausījies vismaz 2 CoF dziesmas :D :D tikai neizteikšos, kādas bija "ovācijas" :D

man laikam vienīgajai CoF patīk :D
0
Darkthrone un Reverend Bizzare ir trvu.

Mihail Krug - tas ir reāls pizģec vsjemu živomu. Total vomiturion, nax. Mveeeeeeee ...
0
Neko tu no Kruga monumentāli - sakramentālās daiļrades nesaproti...
0
daudz grupas no blackmetala liekas nu garlaicibas iemiesojums, tad no desas ari tadas netrukts, itka desa bet garalciga un nebaudama, un protams METALCORE tas ir sudu suds, vispar nevaru paklausities, nu tada veinadiba un huinja ka vispar :)
+2
Njā, dīvaini ar to matalkoru - it kā idejiski stilistiskās robežas / iespējas daudz plašākas nekā Brutal Death vai True Black (var paspēlēt melodesu, poverīti, hardcoru; parūkt, pabļaut, paķērkt, normālā voķī padzīedāt, pagejot; kautkādas tehniski-progresīvas fiškas sagrūst), a bet nē - prasti kā kaceni, vienveidīgi kā govju pļeckas, un atražo viens otru kā baktērijas, ibio nah ...

P.S. Iedomājos skatu - Sonne sēž kabakā (5.promiles, piemēram), fonā skan Miška Krugs ... Pie Sonnenmensch nāk klāt vietējie pacani: rokojās, bazarē par biznesu (spirt, vodka, sjigareti); žigani piesēž, uzsauc aliņu (Ls0.30) ar voblu (Ls0.15). Fonā skan Miška Krugs ... Uz dančiem uzlūdz mēreni krāsotas (ne vairāk kā 100g makijāža) ģevuškas. Šestaki pienes no bomžiem savāktās nodevas (3l burkā ar melnajiem saņiem). Fonā skan Miška Krugs ...

Labs aliņš, vobšem, trāpijās ...
0
Eh...
ješo bi 200 gr vodki pod šašličok...
-1
Timo Tolkki -Saana Warrior Of Light, Part 1
Riktīga kaka.
-1
Es savukārt nekad neesmu sapratis, kāda atšķirība starp "metalcore" un "hardcore". Kāds nevarētu paskaidrot, kādēļ nedrīkst šos jēdzienus vienādot? Kur i' tā robeža?
-1
Nu ja, kārtīgu hardcore / crossover drīzāk ar Thrash var sajaukt. Paklausies S.O.D., M.O.D., Pro-Pain, The Almighty, The Exploited, Municipal Waist ... no mīkstā gala Biohazard, Agnostic Front ... Visādām huiņām, ko pa MTV rāda ar Hardcore parasti nav nekāda sakara.
-1
"Timo Tolkki -Saana Warrior Of Light, Part 1" - ōōjāāā, redzēju to treileri, nezināju, smieties vai raudāt.
-1
Deicide "In Tornment In Hell"
-2
Lielākā huiņa ir HIM!!!...kas vispār ir kautkas tāds kā love metal...?
0
Nu tikai nevajag. HIM ir Zaurona labaas rokaspuishi un es to pat varu pieraadiit (kaa arii to, ka Zaurons ir dziivs!)

Hm, nekad nebiju iedomaajies, ka kakas vareetu niezeet... Jums neniez?
+1
Vislielākās šausmas, ko esmu dzirdējusi, ir Xasthur! Paldies BladeOfDarkness, ka tu man to iesmērēji, es tagad netieku vaļā no tā diska!
-1
black metal no kalifornijas lol
0
Starp citu, ja kāds vēlas, es to disku varu atdot vai apmainīt pret kādu gaļas albumu...
0
noliec trolejbusa pieturaa uz solinja, gan jau kaads pajems un buus pieduuriens neklaatienee

nesaprotu, taa dara visi mani draugi - kas taa par materiaalistu paaaudzi - pasham nevajag, bet izmest zheel

(shake)
0
Es labāk vēlētos apmainīt pret kādsu gaļas albumu...

nefolk2, Tu saki, ka daudziem žēl izmest..., taču vai tad tomēr mums nav jāizrāda cieņa pret grupu, kas radīja to albumu (kaut arī priekš manis tas ir galīgais draņķis), jo tai grupai tas varbūt ir vismīļākais albums..., a es tā ņemšu un izmetīšu ārā. Vēl pasaki, ka no sākuma tas jāsašķaida gabalos...

Un ja kāds vēlas šo disku dabūt (kāds ūberkrutais blackmetālists), mans e-mail ir pieejams!
+1
Nu dari vēl cilvēkam labu - viņš tevi par to uzreiz ar hujiem apliek ...

He, he, to sūdu man kautkādā koncī MP iesmērēja. No pleijera pēc 30s izlidoja ...
+1
Ceri vien, ka tev kāds par to dēmuci kotlešu masu iedos :D
+1
man gadījās vienreiz parkā uz soliņa atrast Tristania un kkādsu vēl Krypteria. Paņēmu, un jā - tāda neliela kakiņa jau bija, bet tāpat forši, ka diski pa haļavu, he he
+1
Eu, šitā nevar - ieleic kādu saiti! Metal archives uzrāda 4 grupas ar nosaukumu Xast(h)ur.
Ja šitie tiešām tie amerikaškas, kas kādreiz ar Southern Lord bij saistīti, var gadīties, ka ņemu.
+1
ok, tad sīkāk sarunās caur e-mail, ok?
+2
A vot tieši šodien klausos Deicide "In Torment In Hell", kurš pa malu malām apdirsts no galvas līdz kājām, un nesaprotu, kas tur tik sūdīgs? Vo Serpents Of Light ir neizteiksmīga kaka, bet Tormentam nav ne vainas. Nebūtu jāstrādā ar vienu ausi vaļā, būtu līdz galam noklausījies, kas ar daždažādiem albumiem pēdējā laikā bieži negadās.

Bet nu, pie tēmas atgriežoties, protams, ka Gates Of Ishtar ir vislielākais mēsls, kāds jebkad ir ierakstīts. Kāda tiem lohiem diez būs sajūta vecumdienās, kad moš nāks pie prāta, ka tādu sūdu ir spēlējuši. Un, psc, atrodās pat vēl kāds kondilomu penis, kurš to vēl ņem un izdod. psc lol psc!
+1
Briesmīgi garlaicīgs tas Deicide. It kā jau viss ir, bet nu tik vienmuļi ...

Bet Gates of ishtar ''Bloodred Path'' bij tīri Ok. Pāris nākamie gan bija pilnīgi mēsli.
+2
Tu to nefolkam pasaki. Rubaks momentā...
+1
Xasthur nav tik i slikts. Uz visu citu amerikāņu fona ir pat diezgan ok.
"Walker of dissonant worlds" ir tīri sakarīgs gabals.
+4
GATES OF ISHTAR - kad klausījos (piespiedu sevi to darīt, jo kaseti dabūju pa velti, vispār jau loģiski, kurš tādu mēslu varētu pirkt), es ģenētiski jutu kā novecoju un mani urīn-ūdeņi nedabiski izdalījās caur visu ķermeni. Paldies Dievam biju mājās viens un paspēju visu satīrīt, tikai paskaidrot kāpēc esmu it kā apmīzis senča porno žurnālu loģiski nespēju... līdz brīdim, kad uzliku sencim GATES OF ISHTAR... tar... un krietni atrāvos par mēsliskas mūzikas klausīšanos... dabūju arī savā īašumā to žurnālu... par GATES OF ISHTAR nekad vairāk neesam runājuši
-1
Gates of Ishtar neesmu vēl dzirdējis to brīnumu, bet ja jau kaka, tad ir jānoklausās.

+ piekrītu BOD`am par Deicide. Savu laiku mēģināju noklausīties Crucifix of Scars vai kā tur to huiņu sauca, tālāk par pāris dziesmām netiku, sorrī, riktīgi riebās tā garlaicīgā, vienmuļā, sūdainā atmosfēra.
-1
tb GOI -ja jau visi tik negatīvi atsaucas, tad ir jānoklausās, jo es nevaru iedomāties, kā tas var izklausīties...
-3
paga, es neiebraucu, ar ko šī huiņa ( www.youtube.com/watch?v=D1IEoMyWqY4... ) ir sliktātka par pārējām huiņām? šitādu huiņu taču ir afigenna daudz...
+1
^ kūlais scenārijs klipam ;)
+1
^ tas bija domāts par Petenju Maleejs komentu.
+2
bļeģ, to albumu sauca kkāds dawn of flames vai kkā tā. Visas dziesmas vienāda garuma, vienāda ātruma, vienādiem rifiem, karoč, viss vienāds, pat teksts vienāds. Visur dawn of tas, dawn of šitas visa albuma garumā. Jā, es to pidarasīgo kaseti nopirku. Mauku sejas! Es gadījos Rīgā un biju pietaupījis to latiņu kādai kasetei. KKur pa kausa malai bij dzirdēts par bandu Ishtar un ieraudzīju, ka ir tur Ishtar virsū un paņēmu. Noklausījos un uzreiz atdevu Malējam. Tālāk seko malēja stāsts, un tikai daudzus gadus vēlāk es sapatu, cik īstens kroplis es esmu bijis, un cik drausmīgā pasaulē mēs dzīvojam, un cik šausmīga patiesībā bija tā kasete, jo pat Čurka laikam bija to mēslu paņēmis, bet viņa kkādā mistiskā veidā tomēr atgriezās plauktā. Tā kasete vienmēr atgriežās, es vismaz laicīgi uzgrūdu šo drūmo likteni Malējam. Tur jau nupat, man šķiet, pārējās kasetes plauktā varētu riebumā novērsties. Kaut kad, moš varētu sarīkot tās kasetes apgānīšanas aktu, kas beigtos ar nežēlīgu un brutālu iznīcināšanu, daudz alkohola un dzimumorgānu aizsegā.
+3
kad esmu mājās Jeļģī, kur plauktā tas "bļeģ brīnums" stāv, miegs ir vidēji caurs un atmiņas, ka gultas veļa ir mīksta un maiga liekas kā pašapmāns. Par drūmo likteni Faunam paldies, es vismaz zinu kā liktenis var būt vienāds ("=") ar sakropļotiem dzimumorgāniem
+2
GATES OF ISHTAR ir sērga:

/forum/34041/?hl=ishtar#comment34042
+2
youtubi vajadzētu sikvalificēt par GOI*...

* GOI - GATES OF ISHTAR
0
Tas konkrētais albums ir totāls sūds, bet tāpēc jau nevajag uzreiz visus pārējos pie reizes nodirst. Debijnieks priekš sava izdošanas gada (1996) bija visai kruts un progresīvs Melodic Death.
+1
* Malējs nobāl
-1
visbriesmīgākais, ko nācies dzirdēt ir Gods Tower. Pietika ar vienu dziesmu - I am the raven - lai vairs nekad nebūtu vēlēšanās to klausīties. jā, jā, viņi laikam baigā klasika skaitās slāvu zemēs, bet man po. a no pārējā, ko esmu dzirdējis visneklausāmākā kategorija ir ~ 90% no visām death un black grupām - manuprāt, viņām visām ir raksturīga liela garlaicība. ar doom'u ir mazliet labāk - 75 - 80 % ir nebaudāmi, problēma tā pati, kas des/blekkam. nu, tas manā skatījumā...
-1
Trakais; Gods Tower tak ir viena no visu laiku ģeniālākajām grupām. Un 2 vienādu dziesmu šiem arī nav - tādēļ paklausies "Rising Arrows" un "Twilight Sun"; citādi nebūsi dzīvojis.
Tikai neklausies iekš MySpace, kur sabāzti demo...
-1
toč traks :)
-1
Nu ir šiem dažas pabriesmīgas dziesmas, bet daudz vairāk vienkārši ģeniālu gabalu ar fantastiskām melodijām. Tāds Skyforger Doom varians. Vokāls arī tāds savdabīgs, kurā jāiebrauc (ja tas ļoti kretinē, var iečekot Варта Вежы Багоў (Tribute To GODS TOWER)). "Rising Arrows" un "Twilight Sun" konkrēti spārda.
-1
vienu kaut kādu albumu klausījos, tik neatceros kā sauc, varētu būt ap 95 gadu. nebij slikts-atsita nedaudz Bolt Thrower
+4
Pilnīgas muļības par tiem Gates Of Ishtar. Tas 1996 - A Bloodred Path ir pat ļoti labs.

Visdebīlākais kas ir radīts tas ir, protams, Korplikaani.
+2
Biju domājis, ka esmu vienīgais, kam riebj Korpiklaani.
Atļaušos piemest Fintroll turpat, jo atšķirību starp šiem nesaskatu.
+1
Korpiklaani tiešām ir huiņa, bet Finntroll man gan patīk. Ir arī Finntrollam dažas tās debīlās humpla humpla dziesmas, bet ja tās neskaita, tad ir baigi labs.
+1
Fintroll nē, tas ir labs. Kropļikrāni ir pilnīgs mēsls. Ja var vienu idiotisku šlāgermeldiju atkārtot 53235 reizes pēc kārtas 12847124 reizes vienā sūda dziesmā, ja to kroplību par dziesmu vispār var nosaukt, tad Fintroll ir dievi. Tie stulbie somi labāk būtu paši savus Beherit un Impaled Nazarene paklausījušies, ja viņi vēl nerubī kas ir Demilich (detuha un cits stāsts, protams, bet nu tomēr somi, ibio), pirms laist pļutku ar tiem melo zobentiņ-vairodziņ fantazī mēsliem un apkaunot savu tautu, savas asinis. Užas!
+1
Finntroll ir zvērīgi labi, mājas slaucīsāna bez Finntroll ir nodevība pret putekļiem viņu pēdējā gaitā...

Manuprāt, Pentagram ir absolūts mēsls
+1
Kropļkrāniem nekādu fantasy mēslu nav. īsti nesaprotu, kā var baigi patikt vieni, un ļoti nepatikt otri. Man abi iespārda. Un Shaman arī.

Chaos, tu par kādu grupu īsti runāji ?
+1
varbūt arī tie brieži-alkoholiķi Korpikļāni ir baigi vienveidīgais zaļumballes umpapa umpapa, kuru īsti nopietni uztvert nevarētu, bet man nekādas baigās nepatikas pret viņiem nav.
arī izteiktas patikas nav, bet pie lielākajiem sūdiem neliktu tomēr
+1
^^ Gods Tower?
+1
tagad atcerējos to gods tower albumu-saucās The Eerie
+1
Chaos, noteikti noklausies "The Turns" - daudz interesantāks un daudzveidīgāks par "Eerie"!

Hm, es ar' nesaprotu, kas var tais Korpiklaani nepatikt. Ja Fintroll tāds bišķi tradicionāli metāliskāks, ta' šiem vairāk uzsvars uz humoru, un nepiespiestu, viegli uztveramu melodismu. Lai jau būtu, šlāgerismu - taču tad jau jebkura spilgta mūziciņz pie šlāgeriem pieskaitāma. Katrā ziņā, Korpiklaani man stingri topa augšgalā - kaut kur starp Bathory un Onkel Tom :)
+1
dīvaini jūs esat, ka nepatīk jums Korpiklaani - viņi ir tādi paši dzērāji kā jūs :D un raksta dziesmas par alkoholu. man dikti patīk.
+1
Ta nu gan biji pilnā, Chaos, ja Gods Tower Bottle Thrower atsita ...
+1
Nekādā sajūsmā par kropļkrāniem neesmu, bet vēmiens ar nenāk. Finntroll ir labāks, tas stabili, bet arī nav lielos daudzumos baudāms.

Petenju Maleejs, šodien, plkst. 13:56

"Manuprāt, Pentagram ir absolūts mēsls"

Kurš Pentagram? Jeņķu dūms, čīliešu trešdesa, turku pauvers, vai moš vēl kāds cits?
+2
bija albūmā viena kaut cik baudāma dziesma "sign of the wolf"... bet tas ir pizģec, ka visādi mešli paliek prātā un atceries līdz pēdējai elpai, bet dažreiz svarīga info uzreiz aizmirstas un tad kod pirkstos un domā par mēsliem, kurus atceries ...
+1
Penetegram (USA), Saint Vitus un Reverend Bizzare toč ir reālas kakas.
+1
Reverends pie attiecīga noskaņojuma iet iekšā a pirmo
+1
Tik daudz šādu albumu ir dzirdēts, ka šausmas. Lielāko daļu nosaukumu pat i nevarētu atcerēties. Maz zināmas bandas ar tās bij.
Bet nu tas, par ko dusmas nāk, ir jaunākais Pantheist albums. :( Tāds sūds, ka bail.
+1
Gates Of Ishtar, nav nemaz tik liels mesls, ko no siem esmu dzirdejis, tas ir vienkarsi garlaicigi un piedevam debils vokals, bet ta fonam lai skan.
bija viens riktigs suds kas man nepatika, tikai neatceros ka bandu sauca, kautkads 2008 debijas albums laikam ieks heavy metal, blin tads suuds.
-6
Diemžēl jāpiekrīt Faunonkulim. Ja sāc klausīties tos skandināvu episkos/viking/folk onkas, tad baisi uzmetās, kas par sūdiem... :( Kādu laiciņu atpakaļ meklēju starp šiem kaut ko interesantu (bļe, bet tas jau bija pavisam naivi [meklēt kaut ko interesantu] :D), protams, vienīgais, ko atradu ir Moonsorrow, tur pat dažas dziesmas ir tīri neko. Finntroll ir izņēmums, tur ir cita noskaņa, velk vairāk uz Carpatu onkām nekā uz kaut kādu viking figņu.

Bet savādāk,- liec ko gribi: Tyr, Ensiferum, Wintersun, Turisas... viss zem vienas kakas, par Korplikaaniem nemaz nerunājot. Es to sūdu izdzēsu pēc otrās dziesmas, vairs pat neatceros, kā izklausījās. Atceros, ka mazliet nelabi palika uz Dying Fetus fona, bet tas nu tā,- sīkumi uz lielas vilšanās fona. Nevienam nenovēlu iestrēgt šitajā amatieriskajos vecas kultūras atdzīvināšanas produktos.

Vispār jāsāk meklēt kaut kas no Portugāles, nevis skandināviem, jo tur gan jau ka kaut ko labu var atrast. Taču, bļe, Portugāle izrādās nav kaut kāda kļemba blakus Brazīlijai t.i. Dienvidamerikā, tā ir, bļe, maza pļenka, kas sākas Spānijas rietumos. Vot es tagad kā lohs kartē skatos- Portugāle ir Eiropā: wtf??! Es vairs nesaprotu, kas notiek...
-1
aa, TYR man arī nepatīk. pilnīgi nesaprotama un bezjēdzīga mūzika. regyin smydur (laikam?) gan ir laba dziesma, bet tas arī viss.
+3
regīna smirdule?
+2
nu fui, Faun...
+2
Tyr ir dīvaina grupa; es viņu ierakstos nevaru ilgi paciest, bet dzīvijā gan jumtu cilina, pavisam cita štelle. Arī muzikāli viņus nevar gluži tai pašā maisā mest kur visus Ensiferumus, Turisas un tamlīdzīgu drazu.

Njā, mūžu dzīvo, mūžu mācies - re, dažs tikai tagad uzzina, ka Portugāle ir Eiropā :D Slavenu grupu jau viņiem daudz nav - tik Moonspell un principā pārējais ir paliels underground; bet vēl no šamiem man Alastor labi iet iekšā, normāls black/thrash.

Bet Dienvidamerikā gan daudz ko var atrast, ja rok, tur tā scēna ir milzīga, tādējādi arī diezgan pašpietiekama, lai uz āru tikai retas bandas kļūtu zināmas.
+2
ja nav dzirdēts, tad iesaku Daemonarch-Hermeticum- blakusprojekts ar Moonspell džekiem, 1998. gads. Tas bij baigi labs-tāda niknāka Moonspell versija, principā varētu par black saukāt.
+2
Daemonarch bija labs, jā. Bet Mūnspeļļu pirmais EP Under The Moonspell jau nu arī mierīgi ir ierindojams bleka. Nu jau gan no kakām pie slavēšanas esam pārgājuši, nekādas kārtības - a nu ka gānīties!
+2
Papildinot sarakstu: jaunais Pantheist un Forest of Shadows ir sūdi. galīgi nolaidušies. piekrītu tiem viedokļiem, kuri nolika Ensiferum un citus tādus. Battlelore arī sucks. un, Eluveitie - tas nu nav aprakstāms, vnk šausmas. innovative folk/melodeath/gay metal, bļa.
+1
nu ja gānīties, tad gānīties. Vintersorg-absolūts mēsls, īpaši tas gejiskais clean vokāls.
0
paklausījos Gates of Ishtar: vienveidīga un neinteresanta grupa, ar krutu nosaukumu.
0
Jaunais Forest Of Shadows tik sūdīgs nemaz ar nelikās. Pantheist gan. Neesmu šīs grupas cienītājs, taču to, ka jaunais albums ir draņķis visai progresīvā manierē, sapratu gan.

Par vikingiem varu vien piekrist. Savulaik pēc Windir un Myrkgrav atklāšanas mēģināju stūrēt tajā pašā virzienā, vadoties no dažnedažādiem ieteikumiem. Sekoja vesela virtene šito Tyr, Asmegin, Vintersorg u.c. Debesu tētīt, kāda vienveidība. Ir atsevišķas grupiņas, kas ir gluži labas, taču tās ir no tām mazāk zināmajām. Visas diži atzītās un cildinātās nekam neder.

Par Turisas laikam vajadzētu jo īpaši izteikties...kas tas par sviestu, kad skanot simfoniskam hujzinkam fonā vēl viens kastrāts svinīgi kauc "Battle metal, batttle metal". Taisni apšķebina.
0
Laikam vienīgais, ko esmu izdzēsis pēc pirmajām 2 dziesmām bija Sabaton. Varbūt sliktas dziesmas trāpījās, bet varbūt vienkārši nevaru paciest tādu kaku kā "War Metal".
+1
Paskatījos tos Gates of Ishtar : www.last.fm/music/Gates+of+Isht...

Nu TIK šausmīgi nelaimīgi puisīši :D:D:D
+2
ha ha, jā jā, tā bilde bij tajā, sauksim to par Malēja kaseti...
+2
'vēl ir tādi Elvenking. Pilnīgs pederastu šitfaks.
+1
un kur vēl Dragonforce. ā, un Darkane!
+2
paga, neaizmirsīsim šitos vecos itāļu sodomītus Rhapsody (tagad Rhapsody of Fire).
+2
EDGUY! pilnīgs PEDGUY.
+2
Tyr allaž paliks nemirstīgi ar savu "Hail To The Hammer". Bet no to Wintersun, Ensiferum u.tml. garlaicības gan var nosprāgt visdzīvespriecīgākais mikimauss.
Bet ja jau gānīties, ta' gānīties. Šitais viss vēl ir rozā ziediņi, salīdzinot ar to, no kā nākas saņemt ielūgumus iekš MySpace. Patīksminieties:
www.myspace.com/whoreglamo...
Kur tik tādi "muzikanti" rodas, un vēl mūsu pašu mīļajā Latvijā, bļeģ, nu job tavu māti...
+1
"It took just one year for Gates Of Ishtar to release another great album. This band never released weak efforts and this The Dawn Of Flames is here to prove it once again. This time the production is better than in their debut but the Dissection spectrum always flies through the new compositions, even if they are a bit more canonical now, if we talk about the classic melodic death metal. The sounds are clearer and pounding with a great guitar distortion that conserves a bit of that rough and low tuned sound."

"Gates of Ishtar is one of those bands that most people know about, but nobody really talks about. This is partially due to the fact that they split up, but another aspect that contributes to their lack of credit is the fact that they have always been shadowed by more legendary Swedish acts such as At the Gates and Dark Tranquility. Gates of Ishtar present a more original sound than the typical Swedish melodic death band, and do it remarkably well. This is their best album, and it has some great songs. The vocals are harsh, but easy to understand. Unfortunately, after splitting up, they formed Duskfall, which is nowhere near as good as Gates of Ishtar."

Reku atrodās arī fani... Āpāc!! Kas tie par cilvēkiem, kur viņi dzīvo? Kurš viņus ir tik šausmīgi sitis?
+3
vai sauksim par kaseti, kuru daiļajam Malējam uzgrūda viens plānā tabakas papīrīša dildinātājs rupeklis un aristokrāts ar veselīgu attieksmi pret dzimumorgāniem un viedokli jautājumā "sūdi, to izcelsme un izmantošana". Un uzgrūšanas akts pats par sevi bija ļauns un nepiedienīgs.
+3
uzgrūst tādu mēslu kaseti neaizsargātam jauneklim, kuru nomoka jautājums kā izdrāst meiteni, kur to darīt un pēc cik reizēm atļaut viņai izteikties, jautājumos, kas viņai patīk un interesē... bail pat atcerērties to dienu...
+2
Elvenking patiešām ir briesmīgs
-1
Bļāviens, sirmais dieviņš laikam pūlējās atturēt to smirdoņu no izplatīšanās šai pacilātajā atmosfērā. www.myspace.com/whoreglamourama...
Bet Edguy un Rhapsody gan neaiztieciet! Ja melodisks pauerīts nav gluži tas, kas iet pie sirds, nevaig uzreiz katapultēt sūdu kravu. Uzlieciet labāk Nortt - lūk, tas gan skan kā pēdējais slima suņa gārdziens caur pakaļu, kamēr mute aizsista ar epileptiķa putām...
-1
Nortt nava tik i slikts, ja paklausās šo to no iepriekšējiem garadarbiem. Pēdējais gan ieturēts simtprocentīgā un mūsdienīgā drone stilā - vārdsakot, daži trokšņi uz fona. Tā gan ir kaku kaka.
Tāpat kā viss, kas apzīmējas ar šo maģisko "drone".
+1
^sorry, ir arī labāks powerītis (Grave Digger, Blind Guardian, Rebellion - vismaz pēc večiem izklausās, nevis pēc kastrātu korīša). Edguy un Rhapsody drīzāk ir gaywerītis.

(Nortt arī ir sviests, ja kas.)
+1
Šķiet, ka Rotting Cock ar visu savu albumu My Sister Is Dead And I Fuck Her Corpse Every Day.

Bet nu, tur atkal pašparodija ir mērķis. Lai nu kā, albuma anālisms tur ir kā pašmērķis, odziņa.
0
Tam ka Viking / Pagan ir vienveidīgāki par citiem stiliem noteikti nepiekritīšu. Drīzāk otrādāk.

Dissection ir viens liels kaku klucis.
0
Intar, mana problēma nav iekš ģeogrāfijas zināšanām, drīzāk jau Jack Daniels. Tā manta ir laba :))
-1
ojā, kā es varēju Dragonforce nepieminēt?
pē tfū ikk
+1
man atkal Dissection liekas nenormālīgi labs, labākasi, kas ar blecīgu pieskaņu iet iekšā... jāuzliek storm of the lights bane... ģeniāls albūss vispār...
+1
Fauns, šodien, plkst. 14:22... veee veee veee... LOLorc
+1
"Tam ka Viking / Pagan ir vienveidīgāki par citiem stiliem noteikti nepiekritīšu. Drīzāk otrādāk."

Beidzot kāds prātīgs vārds. Veči, tā arī sakat, ka Viking/Pagan nav jūsu laiciņš un vnk nepatīk, nevis kautko dirst par vienveidīgumu.
-1
Atļaušos nepiekrist.
Ir šajā stilā tiešām lieliskas grupas, taču izskatās, ka pārējā lielā varza spēlē tiešām vienveidīgu shitu.
Var jau būt, ka būdams ar ģermāņu asinīm to visu saprastu, taču kas nav lemts, tas nav.
...un, kā jau teicu, savulaik tiku noklausījies diezgan daudz no šī stila un maz kas bija kaut cik sakarīgs (par labu nemaz nerunājot).
+2
Un detuhu gan visi spēlē pilnīgi atšķirīgi un bleku arī. Nav neka vienveidīga,ja?

Un cik daudzi no Korpiklaani nolicējiem ir noklausījusies vairāk par vienu albūmu? Savulaik man bij visa viņu diskogrāfija (ir joprojām, tikai tas kompis jāsataisa :)) un es neteikšu ka tue viss ir uz vienas nots. Protams, ka jau visām blicēm, ir kas pārklājas, bet visā visumā vienveidīgs nav. Bet ja runā par vienveidīgumu ar citām blicēm - kura ta ir tada pati? Davai konkrētus piemērus.

Starp citu Korpiklaani dibināja Jonne Jarvela, kuram bija savulaik tas fantastiskais Shaman. Un, lūk, Shaman ir kaut kas neatkārtojams.
+1
Un vispār, tāda sajūta, ka visi veči par tām folkblicēm spriež vinādi. Līdzīgi kā Neons - noskatās vienu Finntroll klipu un paziņo, ka Finntroll ir bezmaz briesmīgakais, kas no somiem nācis un kategoriski atsakās noklausīties kaut ko citu no viņu daiļrades
:D
+1
toties man no Dragonforce un Rhapsody pietika noskatīties vienu klipu, lai kategoriski atteiktos noklausīties kaut ko citu
+3
Folkam nav ne vainas, bet kāds no foruma biedriem bija nesen trāpīgi izsecinājis, ka tas tagad tāds labais tonis - spēlēt ko tādu. Un visiem ir vienveidīgs.
"Un detuhu gan visi spēlē pilnīgi atšķirīgi un bleku arī. Nav neka vienveidīga,ja?" - abet nē, arī šajos stilos ir daudz vienveidības un mēslu.
+1
korpiklani labie - ragnarok he he...!
+1
neee, labais ir Happy little boozer...!:):):) tieši fonā skan...!
+2
To jau es esmu piefiksējusi, tikai šajā kaku stūrītī ni viena vārda par to, ka kāds bleķis būtu vienveidīgs. Tā vietā tikai - folkam tāda privilēģīja :)

A par to labo toni - kādam vispēr pi* kāds ir labais tonis? Labais tonis man sķiet tikpat smieklīgs, kā Heresy ar savu "Nepatīk, bet jāciena" :D
+1
Par blackmetālu es pats atļāvos izteikties kur nebūt augstāk.
Un par labo toni - no blackmetāla ne Gorgoroth, ne Darkthrone neuzskatu par neko dižu. Manuprāt stipri viduvējas grupas, taču ir cilvēki, kas gatavi stāvēt un krist par abām, jo redz īsts tr00 metālists neklausās neko citu, kā vien šos grandus.
0
To, ka liela daļa blacmetāla ir sū, to lasiju, bet es runāju tieši par vienveidīgumu. Lasot likās - nu jā sūds, bet nevar pat salīdzināt ar vienveidīgo folku. Es jau par to te... :)
0
toc, noklausiijos visu diskograafiju KORPIKLAANIEM, tesaam visai dazaadi...!:):):)
0
Njā; ja jāizvēlas viens, visdrausmīgākais audiālā purgena variants, tad man tie noteikti būtu Arch Enemy. Grovlojoši skuķi - tas tomēr ir un ir cirks!
Nekad neko līdzīgu negribētu dzirdēt.
0
Arch Enemy ir ok salīdzinot ar Kitty (vai Kittie). Nu jūs jau sapratāt, par ko runāju.
-2
Es atļaušos vairāk - metālā vispār nav nevienas vecenes, kuru būtu tikpat liels prieks dzirdēt, kā redzēt. Ta jau labāk klausīties Jennifer Batten; vai pat 7 Year Bitch, Breeders u.c. pancenes.
0
"Un par labo toni - no blackmetāla ne Gorgoroth, ne Darkthrone neuzskatu par neko dižu. Manuprāt stipri viduvējas grupas, taču ir cilvēki, kas gatavi stāvēt un krist par abām, jo redz īsts tr00 metālists neklausās neko citu, kā vien šos grandus."

ai nu, bled, nedirs.
+1
nu jau sākās pārgudrības fāze.
+1
Un tu, Faun, vienīgais domā pareizi un īsti, vai ne?
+5
Nē, ir vēl daži cilvēki.
0
par to skuķu vokālu jau vēl neko.
bet šredot gan viņām nevajadzētu ļaut. krutākais piemērs (t.i. - lielākais sūds) ir The Great Kat. mājās vēl kkur mētājas tā drausmīgā kasete "Worship Me or Die". kaut kāds ārprāts, skan kā psihu bišu mošpits mazā stropā.
+1
pagaidi, es tūlīt būšu atpakaļ.
+3
Karoče, līdz vietai:

"..ne Gorgoroth, ne Darkthrone neuzskatu par neko dižu. Manuprāt stipri viduvējas grupas.."

tas ir ļoti jauki, bet tas tur pēc tam:

"..taču ir cilvēki, kas gatavi stāvēt un krist par abām, jo redz īsts tr00 metālists neklausās neko citu, kā vien šos grandus."

Ir cilvēki, ir cilvēki... Ir arī cilveki, kas masturbējot ziežās ar fekālijām un rij menstruācijas, nu un? Baigi savādāks un īpašs uz brīdi sajuties, kurš ahūna zin, ko kaut kādi mistiskie cilvēki klausās vai neklausās, izrietot no divām bandām. Tādi teksti rodās, kad cilvēkam kustoties mutei vai pirkstiem, varētu uz brīdi atdalīt galvu no rumpja, pielikt atpakaļ, kad pateikts, kas bija jāpasaka, un pateiktajā nebūtu nekādas atšķirības, vai tā galva uz to brīdi būtu pie rumpja vai nē.
+2
te sāk izskatīties, ka izveidojies true iekš true nodiršana. tiek ierēkts par ubertrue večiem, kuri klausoties tikai norvēģu bleķi, jo tas esot true. toties kolīdz kāds te ieminas, ka viņam kkas patīk no core un "džapdafakiem", tas ļoti iespējams izpelnīsies vismaz vienu komentu par to, cik nemetāliski sūdi tie ir un cik ļoti kārtīgam metālistam vajadzētu viņus neciest. uzreiz ierēcējs par true norvēģu bleķeriem pats paliek ne labāks.
norm. murdziņš sanāca :)
0
Nezinu vai man kāds piekritīs, bet gribētu izteikt šādu domu jebšu hipotēzi:
tādas grupas kā jau pieminētās Gorgoroth u.c., kas atsevišķās aprindās skaitās vienīgās un īstās, var turpināt spēlēt savu drūmi vienveidīgo muzīķi paļaujoties uz to, ka klausītāji būs un nekur nezudīs neatkarīgi no tā vai dziesmas kļūs labākas, vai ne.
Tāpēc manā skatījumā šīs nekad no kaku stūra neizkļūs.

Jel nomētājiet mani ar puvušiem kāļiem un rāceņiem par zaimošanu, man pofig, eju uz Shiningu (ew,šodien tak notiek?).
-1
a kas, viņiem cirks tev par godu jātaisa?
+2
Nebūtu slikti.
+3
Nevar vienkārsi pateikt, ka tev riebjas tas muzons? Nē, jātaisa nopietnais feiss un jāizzīž no pirksta kautkādas absurdas hipotēzes. "paļaujoties".. nu ibio, jā viņiem noteikti ir ļoti jāpaļaujās uz kaut ko. Veči vienkārši močī savu muzonu tā kā viņi to močī, un, labu muzonu pie tam. Ja tavuprāt (subjektīvi) tās ir kakas, tad par kādiem objektīviem iemesliem te var būt runa? Tu pat pieļauj, ka viņi močī tikai tāpēc ka hvz kāpēc IR jāmočī? Cilvēks to dara, pirmkārt, tāpēc, ka pašam to patīk darīt, un nevis tāpēc, ka kāds to no viņa gaida. Bledd, tu vēl nerubī, ka dažreiz gudrāk ir gudri nedirst?
0
Nē nu toč, sāk jau besīt.
+1
umņiki, ibio matt.
+3
Nē nu man jau uz rēku pavilka.. :))) jātaisa moš pirmais aliņš vaļā...
+2
Vispār šito palasot tiešām baigi sametas - cik ļoti tās uztveres mēdz atšķirties. Un, jā - ar fekālijām, domājams, neviens nesmērējas tādēļ, ka IR jāsmērējas :)
+1
Ko, vazjelupu neviens vairs nelieto ?
+1
A bet trve idejiski ir dziļi pie kājas, vai viņus kāds klausās.
0
Bet tas kā uztveres atšķiras ir tiešām pārsteidzoši - un te pat iet runa par cilvēkiem, kum itkā viens un tas pats patīk (pa lielām bumbām), bet piemēram, mīļajai grupai ''X'' vienam labākie šķiet 96 un 99 gada albumu, bet otram 93 un 96, un attiecīgi 99 tiek uzskatīts par sūdi .... HNZ

Infestus gan nolažojās - ar grovlu uzreiz nāk prātā Runhild Gammelsæter - userserve-ak.last.fm/serve/252/7992995.j... . Un Gosova grovlo noteikti labāk, nekā izskatās ;) Nākamais koments par metālbābām ir konkrēti garām.
+1
Ko lai dara - dažam sūrie trū, redz, neliekas nopietni, citam atkal - tās vecenes, kas apkaras ar ķēdēm un klapē sevi pa tuklumiem, tēlojot, ka dara vīru darbu.
Bet auzās iebraucu gan - Artrosis, After Forever un Nightwish piemirsās...
0
Tā kā savlaik mēdzu Mp3 pirkt no visādiem tipiem vai no Latgalītes dabūt, visādi sūdi uz diskiem mētājas. Daudziem pat savlaik sabliezu ~ vērtējumus 10 baļļu sistēmā. Palūrēju, kam tad vissmazākos vērtējumus esmu sadevis - visādas labi aizmirstas kakas:

GWAR - Slaves Going Single ( Hardcore )

2/10

REVEREND BIZARRE - Harbinger of Metal ( Doom Metal )
FAITH NO MORE - King For A Day, Fool For A Lifetime ( Heavy Metal )
ROOT - The Revelation ( Black Metal )

3/10

DISMAL EUPHONY - Soria Moria Slott ( Symphonic Black Metal )
SHADOW SEASON - The Frozen ( Black Metal )
SERENADE - The Chaos They Create ( Doom Metal )
DE-CON - A Fallen Angel's Voice ( Melodic Death Metal )
KATATONIA - Tonight's Music ( Gothic Rock-Metal )
G//Z/R - Ohmwork ( Industrial Metal )
DEMONIAC - Stormblade ( Melodic Death Metal )
ELLIPSIS - Build The Nation ( Progressive Metal )
LUX OCCULTA - Forever Alone Immortal ( Atmospheric Black Metal )
SAIGON KICK - Water ( Metal )
BREAK THE SILENCE - Near Life Experience ( Metalcore )
CEMETARY - Phantasma ( Gothic Metal )
LUX OCCULTA - The Mother And The Enemy ( Atmospheric Black Metal )
DYING TEARS - Amnesia ( Gothic Doom Metal )

4/10

PANTERA - The Great Southern Trendkill ( Thrash Metal )
PARADISE LOST - So Much Is Lost ( Gothic Metal )
LUX OCCULTA - Maior Arcana (The Words That Turns Flesh Into Grass) ( Atmospheric Black Metal )
MORNINGSTAR - Rivendell ( Metal )
GATES OF ISHTAR - At Dusk and Forever ( Melodic Death Metal )
INTERITUS DEI - Lonely White Idols ( Gothic Metal )

GWAR nesen vēl kādus 5 neklausītus albumus ievērtēju un tik 1990 bija klausāms - pārējie totāli sūdi (izņemot 1992, kas ir pat oriģinālā CD un baigi spārda). Root black metal stilā ieturētie albumi ir vienkārši briesmīgi. Var salīdzināt ar pāris Bathory 90-to Black Metal albumiem. Lux Ocullta un Dismal Euphony laikam ir kakainākās Poļu grupas ko esmu dzirdējis. Pie visu laiku lielākajiem fakapiem arī jāpieskaita pāris paradise lost albumus un čupu Katatonia daiļrades. Un kā Geezer Butler pēc lieliska pirmā soļņika tādu kaku varēja uzražot ?

Skaidrs, ka vēl čupa sūdu klausīts, bet daudzas bijušas kaktu blices, nevis tādas, kas uz nopietniem leibliem rakstās / vai ir daudzmaz pazīstamas. Tagad ja pāris pirmās dziesmas iesūkā, seko SHIFT+DELETE.

Tpfu, bļa, atkal Skylark atcerējos. Uzreiz sagribējās pavempt ;(
0
Artrosis jau paši tagad auzās iebraukuši un šo pēdējie albumi tieši pie kakām liekami. No poļiem tik Deligt palikuši stilam uzticīgi. Vēl Moonlight var klausīties, kautgan tāds pats sviests kā Vintersorg un līdzīgie panesies.

Vēl tak Doro, Jutta Weinhold, Kate French, Kari Rueslatten, Liv Kristine utt.

Bet The Great Kat gan sviestā sagājusi - viņas DVD labāk neskatīties. Bet ''Beethoven on Speed'' bija neslikts albums.
+1
Dismal Euphony starp citu nav poļi, bet gan norvēģi un viņu albums All Little Devils ir ahujenna labais
+2
aizmirsu piebilst vēl par Katatoniu-principā viena no manām mīļākajām grupām, kura visu sapisa ar pēdējiem albumiem- Viva Emptiness- un Great Cold Distance ir nāvīgākie sūdi, kurus es nepanesu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tos sūdus spēlē Katatonia. Viena normāla dziesma bija My Twin no tāpēdējā albuma. Nu bet pārējie albumi gan pa pirmo, no paša sākuma līdz beigām.
0
Es savukārt pēc ''Discouraged Ones'' viņus nepanesu. Koncī peč otrās dziesmas aizmaucu neatskatīdamies.

A tie Dismal ar Darzamat saputrojās ...
+1
visu rītu klausījos katatonijas brave murder day... pastāsta kāds, kas tur ir tik kruts, es neko nesajutu... domāju par diskvalifikāciju...
+2
www.youtube.com/watch?v=MdgLR9RttZQ...

visi rij un dzer. dejo. kaujas un strādā mežā. nesaprotu, kas jums nepatīk? :D
+1
nesaprotu, kas slikts Katatonijas Viva Emptiness un The Great Cold Distance? visu pagājušo nedēļu klausījos Viva Emptiness, manuprāt labs albūms. un GCD ir ģeniāls - Journey through Pressure vispār ir kosmoss :) jeb jums ir trve aizspriedumi? (ok, man arī tādi ir, bet ne šajā gadījumā)
+1
^^^ šajos albumos vairs nav tas, kas man patika Katatonijā- tā labā atmosfēra, kura tika panākta ar brīnišķīgājām ģitāru melodijām, kuras bija raksturīgas tikai viņiem. Visos iepriekšējos albumos tas bija, Last Fair Deal... ieskaitot. Tālāk vairs nekā nav, tāds pliekans depresīvs emo/roks.

p.s. un es neesmu aizspriedumains
0
''pliekans depresīvs emo/roks'' - es pat labāku apzīmējumu neizdomātu ...

Anathema pēdējie gan man patīk, nezkāpēc.

Bet ''brave murder day'' ir ģeniāls savā nosacītajā vienveidībā. Drīzāk Melodic Death, nevis Doom.
0
Anathema man visi patīk, arī pēdējie-vajag tikai atteicīgu garīgo-nav tāds for everyday use.

Brave Murder Day man jau sākot ar pirmās dziesmas pirmajiem akordiem norauj jumtu-vot par tām melodijām es runāju.
+1
nu nez... apsolu kādu vakaru viens mājā uz paaugstinātu volume mode pamēģināt, bet neko nesolu...
anatēmas gan visaas iet labi iekšā, izņemot pirmos, ar veco vannabī growleru, veee, viņam vel bija tas blū daiver prjekts, tāda kaka, vajadzētu ar likumu aizliegt tik šķībi un nebaudāmi dziedāt...

jā, vo lieku oficiāli no savas puses iekšā kaku stūrīti

The Blood Divine - mūzika: garlaicīgs mēsls, izņemot dažas akustiskās partijas; balss - ģeniāls mutes pirdiens, kas sabojās vismaz rīta cēlienu...
0
:D njā, gaumes te visiem totāli ir savādākas. man Blood Divine ļoti patīk, tāpat kā vecās Anathēmas-īpaši Darrena vokāls
0
nezinu, kas tajā Brave Murder Day tāds īpašs - jaunie vairāk spārda :)
0
Blood Divine ir kvlz.
+1
Man The Blood Divine ir iekš oriģinālā CD ... Un pirmie Anathema ir vienkārši Metāla klasika, par Doom nemaz nerunājot m/
+1
nja, ir viedokļi kuri ir radikāli pretēji, patiesībā jau tas ir labi, ja kāds nodirš "manu, kas man patīk" grupu, tad viņa vel augstāk paceļas iekšējā hierarhijā, jo notiek savas patikas aizstāvība un nostiprināšana... bet blū daiver drausmīgi riebjas, enīvei >:)
+1
un pie tam gribas uzreiz noklausīties, kad blade bišk uzmeta dissection, es ar tādu baudu uz pilnu katušku mājās nogriezu, kas nošvirkstēja vien, cik garšīgs albūmiņš... mhmhmhmh... stormiņš... of... laitiņš... beinīts...
0
man ne īpaši patīk ska.
bet nu tā - man viss patīk, vairāk vai mazāk.
+1
man afigenna patīk The reddings - Awakening - 80-to gadu fanks, nu tik labs, nu tik, nu tik...

ja jāizvēlas starp ska un regeju, es ņemtu abu stilu miksējumu, jo tīrais ska man par ātru, bet regejs par lēnu... pa vidu ir idēlas dejojamais muzoniņš... mmhmh... cik forša bija laba daba pirms gadem 2-3... trīs dienas regejs un ska un miksējumi...

pie tam bija rēcīgi sakarā ar nelegālām pīpējamām lietām, es draudzenei teicu, lai nelaiz mani vaļā, jo bija sajūta, ka pazudīšu... un viņa mani, protams, palaida vaļā... un, jā, es pazudu... atceros tik, ka kaut kad ar vienu jelgavnieku tinām kāsi sēžot pie skatuves pašas malas un mums viena soļa attālumā stāvēja 3 zemessargi, vai kaut kādi citi stāvoši vīri formastērpos... un tad es atkal pazudu... :)
0
"
FAITH NO MORE - King For A Day, Fool For A Lifetime ( Heavy Metal )"

lol, kurš Faith no More liek pie heavy metal? :D
ā, man nepatīk galvassāpes
+1
Malēj, skaties, ka nepazūdi pavisam! :(
+1
*mca Runčuk :)
+2
Jāpiekrīt PeteņMalējam par veco Anathema un The Blood Divine - necepī galīgi.

Brave Murders Day ir normāls, pat labs albums, bet nu ka viņš būtu kas izcils gan neteikšu. Dance of December Souls - vo tā jau pavisam cita lieta.

Un protams, ka Dissection r0x0rz.
0
www.youtube.com/watch?v=jg1vz_-naxo...

ja kas arī ir sūds, tad tas noteikti ir Trollech. šoreiz pat smiekli nenāk. (vomit)
0
Nu ja, tas FNM drīzāk kautkāda alternatīva vai HVZ kas, bija slinkums tagus labot ...

Konkrēti ''Storm of the Lights Bane'' ir ja ne gluži kaka, tad stipri pārvērtēts albums. Man pret viņu tāda pat attieksme, kā Intaram pret Turisas ;)
0
nu jā, laikam neesmu neko dzirdējis, vai pārvērtēts vai nē, man vienkārši patīk un viss.

Turisas man baigi patika Baltijas saulē, kad vēl skaji spēlēja, pirms gadiem 5 apmēram, ierakstā, pirmārt, jau baigi vāji nomiksēts tas pasākums, skaņa kā 80 gadu pankiem, bez dziļuma, otrkārt, muzons ar garlaicīgs...
0
ble par to Katatonia, es nevar nomierināties:D. Renkse un Blakheims Katatonijā taisa emo, bet tajā pašā laikā viņi močī iekš Bloodbath..būtu to savu enerģiju un agresiju Katatonijā ieguldījuši
0
nu nez Brave Murders Day man loti iet pie sirds, manuprat patslabakais kas no katatonijas ir nacis, man patik tads depresniks.
+1
^^nahuj nahuj nahuj katatoniu, ja ir Bloodbath.
-1
ja tā padomā, tad ar laiku prātā ienāk daudz sūdi ar kuriem savulaik nācies saskarties.
Grave Digger piemēram, kā arī Flotsam&Jetsam (mūziks šamiem vēl ir ok, bet visu sabojā tas spiedzējs), kā arī fūuj Voivod
-2
ps. pāri pa 200 komentiem, bet neviens vēl nav pieminējis St.Anger :D
0
A man St.Anger baigi labi patīk. Ok, nav labākais no Metallicas, bet patīk diezgan. :D
+3
A vot Voivod ir super banda
+2
atcerējos vel vienu kaku (šoreiz poļu) - cemetery of scream

no sākuma, kad iegādājos šo brīnumu likās, salīdzinoši, okeij, bet gadi darīja savu, atšķirības starp sūdu un labu mantu spēju atšķirt arvien labāk un labāk...

šito varētu nosaukt par humpal-metālu
+1
Man gan Cemetery Of Scream ir viena no mīļākajām poļu grupām. It īpaši "Prelude To A Sentimental Journey".
Tas ko reāli nevaru klausīties - Virgin Black, ļoti garlaicīgi.
+1
no pēdējā laikā pārcilātiem rokiem - black market radio - ar kādu domu viņi izpaužas nesapratu, bet viss darīts: ir izdzēsts, žēl, ka nevar izdzēst no interneta kā tāda, lai citi ļautiņi necieš...
0
Cemetery of scream - 1995 - Melancholy ir ultra labs.
0
"^^nahuj nahuj nahuj katatoniu, ja ir Bloodbath."

Katatonia nevar sūtīt nahuj kaut vai tikai viena iemesla dēļ, un šis iemesls saucas "The great cold distance".
+2
the great cold distance between great, trully amazing guys and katatonia >:)
0
jā jā, un tad vēl Opeth un tad jau aiziet atkal...
0
mhmhm... gardais opetiņš :):)
0
vienīgais kas man Opethā patika bija vokāls-nu tas stāv pāri visam. bet kā reiz nesen novilku visu Opeth diskogrāfiju un lēnām eju cauri. Īstenībā man sāk iepatikties- uz šo Opeth varētu attiecināt to, ko sen sen atpakaļ kaut kad teica kekss no Cannibal Corpse (tik neatceros kurš) par death metal-once you get in, you`ll never get out!
+1
Es atzīšos, man no Opeth nupatās ir bail. Esmu tik ļoti pieradis, ka man viņi nerada nekādas emocijas, un kalpo kā tāds simbols visam, kas ir neko neizsakošs, pliekans, bet nezin kāpēc slavens iekš smagās mūzikas. Nu gluži kā tāds lamu vārds. Un tagad nāk virsū doma, ka vajadzētu vēlreiz paklausīties, jo ir tomēr lietas, kurās iebrauc citreiz. Bet man ir bail, ka man iepatiksies un tad man atkal sevi kārtējo reizi būs jāsauc par muļķi un jākaunās... nu nē.. priekš kam man tas ir vajadzīgs.
+7
+3
tiešām, Faun, neklausies opeth... mums vairāk paliks... >:)
+1
LOL @ Fauns :D Bet šitā sajūta ir pazīstama.

kk:( gan saputroja, Katatonia nevar sūtīt nahuj dēļ Dance of December Souls.

Bet ja jau te viādus Virgin Black utml. sāk pieminēt, tad izspļaušu, ka principā gandrīz viss, 99% no goķIk mitAl ir sūds pilnīgākais. Vēl nesen Moonspell bija praktiski vienīgā šim žanram pieskaitāmā banda, kas man patika, bet nu jau arī tos ir pagrūti paklausīties. Jaunāko albumu tā arī līdz galam neizturēju.

Un Chaos atkal te kaut kādas aplamības raksta. Grave Digger ir ok, lai gan vairāk uz tādu kā viduvējību velk, īpaši pēdējā laikā; bet Flotsiku un Voivod par sūdiem saukt? Te jau teju vai prasās pēc psihiatra konsultācijas... :D Vai arī ir kāda konkrēta nepatika pret bandām, kur Ņūsteds spēlējis?
0
kaut kā tā Katatonia neiet iekšā...
0
pie sudiem vel varetu piemest kataklysmas pirmos albumus, kautka neiet ieksaa, pedejie 3 gan spaarda.
+1
kaķuklizma vsp ir zaibis, man arī pirmie patīk.
0
man patīk tas viņu klips stroikā >:)
+1
ex-Tabestikkk pēdējā laikā baisi sarosījušies... Vai tik neceps turpinājumu, a?
+1
nea, Intar. man nav nekāda nepatika pret Newsted-tā ir tīrā sakritība, ka viņš ir spēlējis šajās bandās. Man liekas, ka viņš tagad tajā Voivod joprojām ņemās. Vismaz kaut kādā 2003. vai 2002. gada albumā, kas nomocīja mani, viņš tur piedalījās.

Nu mani tas Voivod galīgi nesaista-tāds murgains, izstaipīts, samocīts mūziks. kā jau rakstīju, tad Flotsams mani kretinē dēļ tā vokāla.

principā pie visiem sūdiem varu pieskaitīt visus tos poweristus ar tiem spalgajiem vokāliem-nu tur Edguy (kuru tā mīļi par Edgaru dēvēju)Symphony X, Luca Turilli un visi pārējie pūķu warriori. Ir jau protams arī labi poweri, piemēram, Helloween bet nu tie ir stiprā mazākumā.
+1
Malēj, ko man darīt tagad?
+2
beidzot man kāds piekrīt, ka Rhapsody un Edguy ir geju mūzika :D
+1
Hm, es gan neteiktu, ka Edguy un Symphony X būtu diži spalgi vokāli.

Kad pieminēja Opeth uzreiz atcerējos Pain of Salvation - tie ar skaitās baigi krutie, bet man viņu albumi liekas vienkārši Ok, tāpat kā Opeth - viens disks no otra praktiski naatšķiras. Bet Pain of Salvation pēdējais albums ir totāla kaku kaka. Kautkāds nu-metal.
0
Bļa, Bulgāri spārda. Šitam gabalam koveris jābliež ;)

www.youtube.com/watch?v=bse2ekRwAFY...
0
vai tad Rhapsody nebija kārtējā episkā gay/love huiņa?? kaut kas tur toč sūdīgi skanēja, vēl šo baltdien atceros..
+4
Kavers kur lopi gorīsies ap stūriem un uz galdiem?
0
Kaut kad mēnesi atpakaļ cītīgi klausījos jauno Kataklysm albi. Smukie soliņi dažās dziesmās patīkami pārsteidz, bet savādāk tā atseldētā vienveidīgā ritmika nenormāli kaitina. Arī tas, ka viņiem ir kruta skaņa, sasodīti labs draivs, bet viņi paši nezina, ko ar to iesākt, sekojoši 70% albūma sastāv no garlaicīgiem riffiem. Pāris dziesmas bija zajibis, bet savādāk diezgan kakaini (atļaušos viņus te iekļaut!). Arms Of Devastation vēl vairāk sūkāja, tieši kad gaidīju no viņiem progresu pēc Serenity of Fire...lai gan tagad ir pie dirsas, neko vairs negaidu.
+1
^^^ totāls porno! :) BoD +1!
+5
mazais2, ko tu ņemies ap to kataklizm, jau kādu 4. reizi lasu tavus review dažādās tēmās. Nu ZB! Pietam, ka tas albis ir zaibis ku laps!
+1
Prevail varbūt vairs nav viņu "northern hyperblast" labākais paraugs, bet normāla oldā detuha ar kačīgiem soliņiem šito ripuli noklausoties ir garantēta.
0
man kaķisklizma vienīgais kas no kaut kādas desas patīk, jā, vienveidīgi varbūt, bet es tieši to gaidu no viņiem, no desas vispār. tikai šitajiem tā desa tāda skanīga, kvalitatīva (nav rakveras :D). vienīgais tas spiedzošais vokaļņiks ir dažu brīd rēcīgs, pret to smuko pusgrovliņu ķērc - "i give my life away" :D
www.youtube.com/watch?v=DBR0wsMlgyM...
šitas ir super
-5
Biggij... :D :D
0
"kk:( gan saputroja, Katatonia nevar sūtīt nahuj dēļ Dance of December Souls."

Tā perioda Katatonia jau neviens arī nahuj nesūta. Zinu, ka teikt kaut ko tādu nav nekādas jēgas, bet DODS salīdzinājumā ar TGCD ir amatierisks, stūrains un samērā pliekans. Sava atmosfēra un spēks viņam ir, bet TGCD ir reizes astoņas iespaidīgāks un es pat teiktu, ka smagāks. (jā, sitiet mani nost)
No savas puses kaku stūrītim pievienošu tos somus Deathbound. fui fui fui, ka tik truli var spēlēt.
0
Kāķuklizma ir ok, gan jaunais, gan vecvais stils spārda, katrs pa savam. Pēdējo gan neesmu klausījies, cik saprotu, neko sevišķi zaudējis arī neesmu; pēc Shadows & Dust abi nākamie bija tieši tādi paši, vienīgi varbūt bišķīt švakāki. Tieši pieminēto S&D, kā arī Epic: The Poetry of War no Iacono ēras uzskatu par tiem labākajiem. Sylvain Houde ērai gan arī sava burvība ir, tas haosiņš un krietna oldskūla piedeva kopā ar samērā unikālo vokālu sper.

Starp citu, kādu laiku atpakaļ kādā forumā bija pacēlies jautājums par, to, kas ar Sylvain Houde noticies pēc grupas pamešanas; ļauži zināja teikt, ka it kādrīz pēc tam esot ielikts psihenē uz kādu gadu, un pēc tam vairs nekas par viņu nav zināms :D
0
Joka pēc pameklēju kādu infu par Houde tālākajām gaitām; derīgākais, ko atrdu, bija Maurizio rakstītais grupas forumā 23.01.2007:

"now..as for Sylvain.. we havent seen him in 3 years..last time he came to our concert in Montreal to hang out, Ive heard many different things about whats up with him.. he doesnt play in a band , i heard he has a normal job and lives a normal life.. some people say he is ver spaced out...that he was dignosed with scizophrenia..is this 100% true..im not sure.. we cut the ties in 1997..sometimes its better to let go.."

Tā ka vismaz tobrīd pavisam pazudis vēl nebija.

0
Kas dīvaini - pēdējā laikā sāk piemeklēt doma, ka sātanbleķis smagi iesūkā :(
Esu te klausījies diezgan daudz tādas mūzikas, kā Watain, Funeral Mist, Antaeus = 0 emociju. Wtf? Kur darkthrone-iskā dvēsele pačibējusi?...
+4
Sātans pievācis ...
0
ojāā!!
-2
Lūk par Vintersorg vēl kaut ko papļutīt gudrinieki varētu
0
Tādus talantīgus vokālistus kā Vintersorg grūti atrast.
+3
dies pas, es līdz asarām nosmējos šito tēmu lasot. Atcerējos neaizmirst, ka viendien bij kk:( iebraucis ciemā un kaut ko runājām par kaut kādām sūdīgām bandām un Devourment, kuru CD šams esot izmetis kaut kur Gūtmaņa alā.
+3
Tērauds. Neko briesmīgāku neesmu dzirdējis.
0
Njā, tēma pa pirmo. nefolks smukas frāzes virpināja, kautgan man pašam ar vienbrīd čakras atvērās :D - /forum/87739/#comment88048
+1
mjā....
mani tu toč uvažal! :)
+2
Kad šitais viss nāks vecumdienās augšā, varēs sīčiem rādīt...
+4
Tas ar izmeshanu Guutmanja alaa bija vesels pasaakums. Mees ar braaleenu vienaa rudenii veicaam apgaitu pa Siguldu un GNP un tur ik pa laikam uz solinjiem, seetu stabiem un vienkaarshi zemee tika atstaats kaut kas.
Taa aizgaaja Devourment, taa aizgaaja Hammerfall "Crimson thunder" (pie taas seenes kalna galaa). Tad veel Robs Zombijs, kaut kaadi neiedomaajami tizli itaalju blekeri un portugaalju doomeri. Robs Zombijs tika pagodinaats ar apchuraashanu divataa.
Tiiri normaali iztiiriju plauktu toreiz.
0
Es tik ceru, ka portugāļu dūmeri nesaucās DESIRE ?
0
Kursh vairs atceraas kaa vinji saucaas... A kas tajos Desire tik labs?
+2
Paskatiijos metaalarhiivos - tieshamm Desire. Albuums "Locus horrendus".
Bod, ja Tev vajag, brauc uz Siguldu. Parastais marshruts: Centrs - tilts - alas - tornis - pauguri/kalni - Gauja - leja - augsha - centrs - stacija.
0
Viss. Manā Doom TOP noteiktu būtu ''Infinity... A Timeless Journey through an Emotional Dream'' (1996)

www.metal-archives.com/band.php?id=2288...
0
Principā jau visai bezjēdzīgi strīdēties - kas citam kaka, otram zaibis. Ar izņēmumiem, protams. ;)
+1
^^^ jibāl ... nu tas ir pisdec šitā izdarīt ... Žēl ka nav kautkāda Pestilence, ko aizmest tālu prom
+2
Strīdēties nekad nav bezjēdzīgi.
IMO strīds ir viens no ģeniālakajiem un baudāmakajiem sociālajiem procesiem, protams, ja vien tajā ir iesaistīti cilvēki, kuru smadzenes nav gluži gludas un stūrgalvībā nevar sacensties ar āžiem.
0
Nejauc strīdu ar diskusiju / domu apmaiņu.
+3
Strīds tas pats vien ir, tikai strīdam ir iespējamība notikt arī bez katra teikuma sākšanas ar "ak jel, cienītais, piedodiet, bet es savā pārgalvībā atļaušos jums nepiekrist"
0
Strīdi jau arī ir dažādi. Ne visi strīdi ir vienlīdzīgi diskusijai , bet lielā mērā tā varētu būt.
+2
Novilku kaut kādu spāņu blici Mago De Oz, kas, izrādās, spēlē jau krietni sen. Noklausījos 2010. gada dubultdisku. Kas tas vispār ir? It kā nepietiktu ar to, ka viņi izskatās pēc latviešu Eirovīzijas superzvaigznēm Pirates of the Sea... tāds mēsls, es "Delete" spiedīšu ar īpašu naidu.
+4
Mika dziedās Latvijā. Kad šitā lupata atver savu caurumu, gribas tajā iebāzt senča veco šķūni, kas čīkst daudz labāk. Un kā beibes var pavilkties uz šitādu čiepstošu putekli ?
0
^^Tāpec es vienmēr vispirms paklausos blici myspace'ā un velku tikai tad, ja riktīgi iepatīkas.
0
^ Un ir grupas, par kuraam ir zheel, ka pat myspace veeru valjaa, lai klausiitos. Kur nu veel vilkt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas