Judas Priest jaunumi
0
JUDAS PRIEST - Complete Nostradamus Details Revealed

Posted on Wednesday, April 16, 2008 at 12:31:46 EST

The following report is courtesy of Greg Prato from Billboard.com:

Over two years in the making, Judas Priest will finally unveil its 16th studio album, Nostradamus, June 17 via Epic in North America and a day earlier internationally.

A double-disc set that tells the story of the 16th century prophet, Michel de Nostredame (whose name is often 'Latinized' as Nostradamus), the release is Priest's first-ever concept album, and was recorded throughout 2006 and 2007 at Old Smithy Studio in the UK.

"Making Nostradamus was a new experience for us in Judas Priest, insomuch as this was going to be a conceptual writing and recording event," Priest singer Rob Halford tells Billboard.com. "His life is well-documented, so for us it was all about taking the significant episodes he went through, and then with the right emotion, create music and lyrics that would convey them."

On the album, Halford, guitarists K.K. Downing and Glenn Tipton, bassist Ian Hill, and drummer Scott Travis spread their stylistic wings, experimenting with symphonic orchestration and choirs.

Three configurations of Nostradamus will be issued. The most common will be a regular jewel-cased double CD, but there will also be a "CD deluxe hardbound version," which features a 48-page booklet, while a "super deluxe version" will include three vinyl records (in addition to the CD deluxe packaging, plus a poster).

While there have been some European dates announced in support of Nostradamus (the chief one being a performance as part of this year's Download Festival in England, which also features KISS and MOTÖRHEAD, among others), there will soon be an announcement about Priest's plans for a U.S. tour.

In the meantime, Halford dropped a hint as to what's in store for the group's later headline dates. "As we recorded and listened to the music, and much like a lot of Priest songs, you cannot help but see images in your mind. We constantly thought about special effects and visual elements that will connect musically that we want to use onstage when we will perform all of 'Nostradamus' live," he says. "Again, like every song we compose, the transition from studio to concert is one we think about and make sure we can deliver the goods."

Here is the track list for Nostradamus:

Dawn Of Creation - "Prophecy"
Awakening - "Revelations"
The Four Horsemen - "War"
Sands Of Time - "Pestilence And Plague"
"Death"
Peace - "Conquest"
"Lost Love"
"Persecution"
Solitude - "Exiled"
"Alone"
Shadows In The Flame - "Visions"
Hope - "New Beginnings"
Calm Before The Storm - "Nostradamus"
"Future Of Mankind"

====

Kā viens izteicās: vai nu tas būs kaukas šausmīgs, vai kaut kas baigi labs... ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
visticamāk, ka kaukur pa vidu :P
0
nu, man arī tā liekas. Bet nevaru izslēgt arī galējības.

OK, tas ir no sērijas: Rīt vai nu līs, vai nelīs :>
0
Gribētos cerēt, ka būs dikti labs - galu galā spējīgi jau viņi ir; tomēr skeptiķis manī čukst, ka visdrīzāk no tām 14 dziesmām kādas 8 būs labas, pārējās - "pildījums" :)
0
manī valda ļoti piesardzīgs optimisms.
atkalapvienošanās albums bija OK, bet ne vairāk. Tiesa, visas četras dziesmas koncertversijā skanēja spēcīgi, IMHO.
0
AoR bija dažas patiesi lieliskas dziesmas, dažas vnk labas, pārējās tā so-so; man ir aizdomas, ka līdzīgi būs arī ar šo. Bet ej nu sazini, šī ir Prīstiem neapgūta teritorija, tā ka iznaķumu prognozēt dikti grūti. Kaut gan vismaz kāds labs gabals noteikti būs, pat švakākajos albumos vismaz 1-2 dziesmas spārda.
0
gaidīsim, kad varēs nozagt.
0
Oi nē, šitais gan labi nebeigsies. Ja kādiem Pink Floyd tas varētu mierīgi izdoties, tad metālmuzīkā tiešām nevaru atcerēties nevienu konceptuālisma šedevru; parasti, gluži otrādi, par šādiem mēģinājumiem var teikt, ka grupas noriets ir sācies.
0
Noklausīsimies un tad spriedīsim - man personīgi galīgi neko negribas prognozēt. Grupai ir bijuši gan varenspēcīgi gan arī vājāki albūmi visu tās pastāvēšanas laiku. Tomēr, no JUDAS PRIEST personīgi es gaidu to labāko, un, pat ja tā nebūs, pieņemšu šo albūmu tādu kāds tas ir.
0
stulbi jau tā teikt, bet es joprojām gaidu kaut ko Painkillerīgu. nu tas nu gan bij albums, vispār neviena,NEVIENA, sūdīga dziesma, visas labas. vai tad tas tik neiespējami uztaisīt agresīvu, smagu dziesmu ar feinu melodisku piedziedājumu, nevis piedziedājuma vietā izbļaut kaut kādas frāzes. konceptuāli albumi vienmēr ir pilni ar visādām starpspēlēm utt., tas ir domāts kaut kādam uzvedumam, teātrim. nu redzēs kā būs. varbūt, ka bus ok.

Queensryche-Operatin:Mindc... gan ir labs konceptuāls
0
dīvaini - metālmūzikā ir krietni daudz ļoti labu konceptalbumu.

Gaumes jautājums, drošien. Bet, protams, graindkorā un ārkārttrū, kā arī oldskūldesā tādu nav daudz :)
0
Labu konceptalbumu tik tiešām ir daudz.

Ja vēlies Painkiller - paklausies Primal Fear, Fight vai pirmo Halford albumu :)
0
Un konkrētāk?
Nezinu; ja tas ir tāds konceptuālisms, kā, teiksim, Enslaved, kur tiešām saturiski dziļas kompozīcijas it kā starp citu, otrā plānā, vieno kāda noteikta tematika, tad ir ok; bet padsmit "stāstiņu kā no grāmatas" par apaļā galda bruņiniekiem vai kas tāds - ejiet pupās; ja jau nav, ko teikt vairs, tad nav; ne orķestris vairs neglābs...
+1
Queensryche, Orphaned land, Dream Theater, Iced Earth, Skyforger, Solefald, Running Wild, Grave Digger, Blind Guardian, Rebellion, Saviour Machine, Leaves Eyes utt. utjp. un lieliski albumi pie tam.
0
Puse no šiem tā kā būtu dzirdēta... Pret Queensryche, Iced Earth, Skyforger iebildumu nevar būt; Dream Theatr pēdējos ja kas padara (mazbiķiņ) garlaicīgākus, tad tas ir konceptuālisms; Solefald sucks, Grave Digger, Blind Guardian, Running Wild - pilnas diskogrāfijas vēl neesmu iepazinis, bet tas, kas dzirdēts, daudzmaz ok... Ok, lai būtu, piekritīšu BladeOfDarkness, šis tas interesants pa tēmu ir atrodams; ja kādam vēl kas tāds zināms un kādreiz nav ko darīt, neuzstājīgs lūgums iemest konkrētus izcilu konceptalbumu nosaukumus :)
+1
Slinkums nosaukumus rakstīt. DT konceptuālais bija -Metropolis-. Pērējiem pa atsevišķam albim. Ievērtē AYREON - tam vecim ir tikai konceptuāli darbi.
0
Nu, es arī jau neprasu visus zināmos uzskaitīt - ja daži no jums pa 1-3 nosaukumiem spētu norādīt, būtu ok.
Ayeron nav gadījies redzeslokā; paldiesiņš... "Metropolis" - kā jau teicu, tieši konceptuālisms visu sabojā, lai gan vispār interesantu muzikālu gājienu tur pietiek.
+1
Tieši Metropolis man vislabāk patīk no visiem DT darbiem, konceptuālisms vismaz tam rosolam dod kādu vienojošu faktoru. Skyforger gan nav neviena īsta konceptalbuma - tādā gadījumā teju 80% no metāla ir konceptalbumi. Dziesmas vienojoša tēma vēl nav koncpetalbums - koncpetalbums ir ar savu tādu kā sižeta līniju.

No vēl neminētiem:
Manticora - Hyperion un The Black Circus Pt.1&2
Sabbat - Dreamweaver (Reflections of Our Yesterdays) (vienīgais man zināmais thrash metal konceptalbums)
King Diamond - Abigail pirmām kārtām, bet arī citi
Manilla Road - Voyager (ar citiem pagaidām neesmu iepazinies, bet, cik noprotu, ir vēl)
+1
uz momentu nosaukšu:

Royal Hunt - Paradox
Angra - Holy Land
Avantasia - abi
Nikolo Kotzev - Nostradamus
Beyond Twilight - Devil's Hall Of Fame
Blind Guardian - Nightfall In Middle Earth
King Diamond - gandrīz visi
Virgin Steele - visi pēc Marriage of Heaven & Hell duloģijas
Eternity X - The Edge
Fates Warning - A Pleasant Shade Of Gray
Gamma Ray - Land of the Free
Genius - A Rock Opera (trīs daļas)
Dominici - Trilogy (trīs albumi, pirmais nav metāls, ex Dream Theater dziedātājs)
Grave Digger ir vesela kaudze
Jag Panzer - Thane To The Throne
Life of Agony - River Runs Red
Lizzy Borden - Master Of Disguise
Pain of Salvation - BE (un vēl kāds noteikti)
Payne's Grey - Kadath Decoded
Riot - Inishmore, Brethren oof the Long House
Queensryche - Operation: Mindcrime (tas IMHO labākais šai jomā)
WASP - Crimson Idol (otrs labākais), Neo God duloģija
liela daļa Savatage disku pēc Streets
Time Machine - Act II: Galileo
Viens Nevermore disks arī skaitās, bet uz sitiena neatminu, kurš
daži Rage arī ir - ar Smoļski.
Rhapsody ir veseli cikli.

cits jautājumus, ka konceptalbumi baigi savairojās 2000s sākumā, tos taisīja katrs, kam nebija slinkums, un ne jau katram tas padevās...
0
par Blind Guardian pievienojos,NiM ir tiešām šedevrs... to pašu varu teikt par Queensryche.Un arī par Running Wild veikumiem,lai gan viņi man vnk patīk kā tādi.
0
Ja runājam par konceptalbumiem, tad obligāti jāpiemin:
Edge of Sanity-Crimson (IMO labākais konceptalbums)
0
Oi, mīļie; paldievs!
WrongTale, tev gan šeit biežāk parādīties vajadzētu :D

Vot tā Intara formulētā sižeta līnija arī visvairāk krīt uz nerva. Nu nedrīkst no dziesmām amatierliterātu fekālijas brūvēt! Riebjas. Kaut vai tas pats King Diamond - ģitāras vienkārši zvērīgas, teksti - kādai 19. gs. lētāka gala teātra izrādei varbūt derētu.
Edge Of Sanity nepanesu - Dan Swano ir sliktākais vokāls visā death metal; un, ja vēl konceptuāls albums... Tas "Crimson" īstenībā man kādu gadu jau kā mētājas apkārt datorā, bet bail klausīties - vemšu.
No otras puses, pašlaik griežu to Blind Guardian - vaimandieniņ, cik smuki; tekstos pat klausīties negribas, līdz ar ko tā koncepcija nemaz netraucē; varbūt pat tiešām šitik izsmalcinātam, daudzveidīgam epikam tā spēj piemest rozīnīti.
Bet vispār, ir man viens paziņa, liels to Queensryche, Pain Of Salvation u.tml. cienītājs - būs kadreiz mani ar šito pārbarojis.
Ta nu atvainojos, ja nelāgi aizskāru kāda gaumi - tas bij tikai mans nekompetents un, iespējams, aizspriedumains skatījums :)
0
Virgin Steele spārda !

Hm, es gan Dan Swano uzskatu par vienu no labākajiem vokālistiem Metālā ...
0
www.epicrecords.com/judaspriest/...

Taitltreks. Domāju, itin sakarīgs. Intro izklausās totāli kā Saviour Machine :) Bet dziesma samerā piedur.
0
heh, taisni klausījos to dziesmu un grasījos ielikt linku :D

Nu, klasisks Prīsts, brīžiem biš atsit Painkilleru. Tas intro gan tāds jokains izklausās. Bet labs, labs.
0
Rādās ka būs labais.
0
Ir tāda viduvēja Powerbanda Nostradameus - čupu albumu par šito lūzeri sarakstīja (aplauza mūs tak ar pasaules galu :()

Dziesma normāla, 88/90 garā, bet īpaši nepaķer. Soliņi ar neparauj. Parādījās pat neliela deja vu sajūta (atsit pāris dziesmiņas no Ram it Down/Painkiller). 2005 bija tīti labs, bet šaubos, vai šis to pārspēs. Laiks rādīs.
0
Ir palaists atklātībā vēl viens gabals - vroģe singls šis būšot. "Visions" saucās.
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Reku šite var paklausīties normālākā veidā, ja nav vēlēšanās ar to sūdaino Real player krāmēties: youtube.com/watch?v=akGcuXdUSIo...

Jāteic, ka diez ko labu iespaidu neatstāja šis gabals, tas pirmais bija krietni labāks. Šitas tāds jēls.
0
Nostradamus vēl ik pa laikam fonā pagriežu, bet, cik nu šodien izdevās paklausīt, Visions gan likās ļoti viduvējs. Tāds vidēja tempa, diezgan garlaicīgs ziņģējamais.
0
9-dziesmu sempleris (tb, nepilns disks) ir palaists tautās. Kad noklausīšos - ziņošu :)
0
Youtube nav normāls veids. Normālā veidā (MP3) var dabūt thepiratebay.org/tor/4147944/Judas_P... .
0
ēēē...
būs daudz neapmierināto :)
0
laikam to vidū arī es, jo šitās 2 dziesmas man galīgi necepī. Tāda sajūta, ka veči laikam ir izrakstījušies. Nu neko darīt - vecums dara savu.
0
Ir parādījies netā pilnais albums. Un jāteic, ka man patīk. Salasījies lielākoties neapmierinātas atsauksmes par to 9 dziesmu sampleri, nekādus brīnumus negaidīju, tomēr esmu iepriecināts. Jā, bet jāklausās tas albums ir visā garumā no sākuma līdz beigām; pašreiz esmu 1x noklausījies un uzreiz aizgāja otrais riņķis - arī tas ir rādītājs ;) Katrā ziņā šis ir eksperiments no JP puses - ja nemaldos, pirmais konceptalbums? - un ar lielām ambīcijām; ne kurš katrs var atļauties izdot 1:42 h garu albumu. Vispār, uz ko lietas velk, jau bija nojaušams no iepriekšējā albuma pēdējā, episkā kluča Lochness.

Pagaidām gabali, kas vairāk patikās - Prohecy, Revelations, Pestilence and Plague, Exile, Nostradamus.
0
*Prophecy
0
man arī tīri labi patīk. Nupat noklausījos otro reizi.
bet nu - ir tikai viens tāds fikss un ass gabals, tas pats minētais Nostradamus. Ir daži smagi un ultralēni (tādi kā Monsters of Rock iekš Ram it Down albuma), ir pat daži balādiski, emocionāli un pat mazdrusku salkani momenti.
Katrā ziņā tā noteikti ir stipri liela novirzīšanās no ierastā kursa, un jādomā, ka īsteno JP fanu vidū būs daudz bļaušanas.

BTW, lielu daļu gabalu grūti iedomājamies skanām koncertos. Labi ja dažus var izlasīt ārā šim nolūkam.

Domāju, šis pilnīgi droši velk uz progressive metal pusi. Tiem, kas grib dzirdēt vēl vienu Screaming For Vengeance vai Painkiller, labāk tuvumā nenākt.
0
Persecution jau arī jestrs spārdeklis, ja ne pats jestrākais. Bet jā, kopumā tas albums nav no agresīvajiem, bet labs šākātā.
0
jaunajam tiku tikai līdz trešajai dziesmai un izslēdzu ārā (ārā gan nedzēsu, iespējams, ka uznāks garīgais, kad grībēsies tomēr noklausīties). nu nebij tas vajadzīgais klikšķis.
0
Njā, tāds nepārliecinošs un visai neizteiksmīgs albums. Ayreon, Virgin Steele un Saviour Machine šādi eposi daudz labāk padodas. Tāds iespaids, ka Halfords atgriezās grupā ar nosacījumu, ka šim kādā albumā ļaus kārtīgi padziedāt, lai varētu pierādīt savu vokālo varējumu. Pārējie džeki atpūšas, bet Robs tik vokalizē savā nodabā (tik tiešām, izrādās ka šis arī padziedāt māk). Būtu šo to jestrāku pa starpām sabāzuši, bet nekā - vieni vienīgi episkie gaudu gabali. Tik kautkur pa vidu viena ašāka dziesmiņa (laikm Intara minētā ''Persecution'') un atkal lecam pa vecam ... Vienīgais gabals, kas reāli iespārdīja, ir priekšpēdējais ''Nostradamus'' (nedaudz ''All Guns Blazing'' atsit) un arī noslēdzošais ''Future of Mankind'' ir spēcīgs.

Tas tā, pēc 1x klausīšanās, bet man ir pārliecība, ka pietiks ar Nostradamus EP, ko papildināšu ar pāris gabaliem.

Ķīselis, vobšem, sanācis.
0
te ir jādara tāpat, kā ar Manowar dažiem albūmiem. Jāizdzēš visi tie intro un pārējie kaku gabaliņi, kas ir 2 minūšu garumā, un tad šis labums ir pat tīri labi klausāms.
0
Tik man tad viņš no 3 dziesmām sastāvētu ...
0
Labvakar!
Ar nelielu bremzi ar beidzot ievērtēju Nostradamus. Šitais ir zajebis!!! Labākais, kas pēc Painkillera ir no viņiem nācis. šitas te griežas uz riņķi vien. Labākie gabali War; Nostradamus; Death; Future of Mankind. Brīžiem tāds pa pusei doom. Un nav nemaz tik daudz filleri, daži gan ir.
Arlabvakar!
+2
Jūlija vidū nāk ārā albums "Redeemer Of Souls".

Titulgabals:

www.youtube.com/watch?v=mhkoNQ-7uRw...
+2
noklauisijos jauno dziemsu, laba, grupai varbut butu japatrauc koncertet, bet studija varetu spelet ilgi un ilgi

PS ari tracklists ir dabujams neta
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Intars
BigUgga
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas