LŪGUMS PALĪDZĒT!!!
0
Šonakt man no māšīnas, izsitot stiklu, tika nozagta Premier Cabria 14x6,5 snare drum ar melnu somu, ko var uz muguras nēsāt, priekšpusē papildus nodalījums ar rāvējslēdzēju, Šķīvji Solar (Hi-Hat, Ride un China) un Meinl Rakes 18" Chrash. Līdzi šķīvju somā papildus nodalījumā bija vāļīšu soma ar 2x Ahead Lars Ulrich Signature vālīšu komplektiem, Vater bungu slotiņas, Vater sarainās vāles un Timpānu vāles ar vates galiem. Ja gadījumā jums kāds piedāvā sekojošas preces iegādāties, vai arī uzejat šo lietu atrašanās vietu, vai kā savādāk uzzinat informāciju par to iespējamo atrašanās vietu, vai redzat kādu izmantojam sekojošas lietas, ĻOTI LŪDZU PAZIŅOT MAN :
28344860 - Kaspars Grīnbergs
drummer.kaspars@gmail.com

Ļoti pateicos par uzmanību!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tev gan skade, jutu lidzi, ceru ka atradiisi.
0
skāde tādas mantas atstāt mašīnā...
0
Nebūšu ļauns, bet lai tam zaglim nekrotizējas rokas.
0
Es ar nebūšu ļauns: lai šim krāns dirsā ieaug ...
0
skarbi
0
Mjā, vecīt... nav Tev nospīdējis. Cerams, ka tomēr atradīsies - tam, kam nevajadzēja - neņēma. Ja nu vienīgi Tev tur visa mašīnas iekšpuse ir iztīrīta un aizvākta uz pārdošanu.
0
Dzirdot šādus gadījumus pats kļūstu arvien bailīgāks un mašīnā neturu gandrīz neko, kam ir kāda vērtība. Pat ja nozags štruntu par latu, izsistais logs būs vērtīgāks.

Bet ceru, ka atradīsies. Manta tomēr specifiska - var jau būt, ka kaut kur uzpeld.
0
buus maaciiba...kas padirsts, tas padirsts
0
karmabanda
0
Tā jau gan ir vispārzināma tautas gudrība, ka mašīnā neko daudzmaz vērtīgu salonā turēt nedrīkst, pat ja aizej tik uz piecām minūtēm. Bet nu skāde, ka šitā.
0
Intars, bungu prichendaalji ir sasodiiti smagi, taapeec vieglaak tos tureet mashiinaa, it iipashi, ja veel jaapaarvadaa visa taa fignja. Vienu reizi nedeeljaa meegjis veel neko, bet savaadaak - var iet pakaarties.
0
p.s. ceru, ka manta atradiisies! Pasaule ir shaura un bundzinieki latvijaa - veeljovairaak.
0
Es jau saprotu, ka ir neērti vazāt līdzi. Bet vismaz jānobāž tā, lai nerēgojas - tāpēc es saku, ka *salonā* nevar turēt. Protams, ja jau nāca ar mēŗki iztīrīt no visa, ko var paņemt, tad arī tas nelīdz, ja nu vienīgi ir sedans un zaglim slinkums lauzt bagāžnieku vaļā.
0
diezvai uzpeldēs... lieta ir specifiska. to varēja nopizģīt zinātāji. un čaļi, kam tās lietas interesē, zinās kā neafišēt to..
Bet ja nospēris nariks maskačkas parastais, tad droši vien kādā latgalītē varētu paspīdēt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas