Global Metal, filma
+2
Turpinājums jebšu sikvels Metal: A Headbanger's Journey, kas vēstīja par metālmūziku - vēsturi, personībām, koncertiem, iekļaujot arī intervijas, utt.

No oficiālās mājaslapas:
In GLOBAL METAL, directors Scot McFadyen and Sam Dunn set out to discover how the West’s most maligned musical genre – heavy metal – has impacted the world’s cultures beyond Europe and North America. The film follows metal fan and anthropologist Sam Dunn on a whirlwind journey through Asia, South America and the Middle East as he explores the underbelly of the world’s emerging extreme music scenes — from Indonesian death metal to Chinese black metal to Iranian thrash metal. GLOBAL METAL reveals a worldwide community of metalheads who aren’t just absorbing metal from the West – they’re transforming it. Creating a new form of cultural expression in societies dominated by conflict, corruption and mass-consumerism.

Mājaslapa ar treileri: www.globalmetalfilm.com/03/GM_03.html...
Maispeisvietne: www.myspace.com/globalmetalfilm...

Orģinālavots: www.metal-archives.com/board/viewtopic.php...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"Slayer in a muslim country" ... :D:D:D:D:D:D:D Tas bij laps.
Gaidiam šito
0
man patika tas vēsais ķīnīzeris ādenē -> sūrais.

paldies par info, šitas tiešām būs viens labs smejams kino!
0
interesting , jā šito būs obligāti jāievērtē
0
Šamējais varētu būt interesants.

A Metal: A Headbanger's Journey ir vērts skatīties ? nav tur vieni vienīgi burgerēdāji, kas izņemot Metallica un Megadeth neko nezin ?
0
ir vērts skatīties A Metal: A Headbanger's Journey . Ja neesi redzējis, tad noskaties. Inčīgi
0
Vienreiz noskatītos viennozīmīgi ir vērts.

lai arī nevajag neuzko īpašu sacerēties, priekš manis autora skatījums bija pārāk em... amerikānisks laikam :)
+1
Headbanger's Journey satur daudzas neprecizitātes un subjektīvus momentus, bet kopumā ir diezgan skatāms gabals - noteikti ne starp sliktākajiem hevī mettal dokumentārijiem; kā jau te teica, vienreiz nočolēt ir inčīgi. Ar aliņu, protams.
0
Tā vērtība filmai drīzāk ir emocionāla, sajūta noskatoties laba, to filmu var rādīt saldajiem, lai mācās vairumam metālistu pašsaprotamas lietas.

O.K.- doom un gothic atstāja novārtā, to par tām sūda grūpijām varēja tik plaši neizvērst, bet kopumā normāli.
0
Grūpijas vismaz bij' plikas ?
0
Ja atmiņa neviļ, kaut kādi plikumi tur drusku pavīdēja.

Jā, doom un gothic atstāja novārtā, bet, kas vēl dīvaināk, par tādu heavy metal supergrupu, kā Judas Priest, arī tikpat kā nepieminēja.
0
Burgerēdāji, ibio. Rainbow un Deep Purple ar droši vien ka neminēja ...
0
a man zaagjis labaak patiik :PPP
0
Rainbow un Deep Purple ar nebija, bet labi vien ir. no monstriem bij Black Sabbath un Dio ko uz sitienu atceros.
0
vēl jau Iron Maiden bija

nedaudz pavilka uz rēku, ka jaunietis centās norobežoties no Mayhem :)

jo tie jaunieši nu nekādi neiederejās tajā pozitīvajā tēlā, ko viņš cenās radīt par smago mūziku

un ja nemaldos tad šinī pašā filmā Slayer arī taisnojās, ka dievs mūs neienīst :D
0
Iron Maiden, protams, ka bija, jo tā ir filmas veidotāja mīļākā grupa.

Dio jau gan ar Rainbow tieši saistīts, tā kā ds sakars jau ir. Rush gan bija, Geddy Lee vervelēja daudz - bet šie, lai cik arī labi būdami, manuprāt kā metāls toč neklasificējas.
0
80-gadu keksus arī nedaudz parādīja, Motley Crue un ja pareizi atceros Cinderella. Tur vēl tipa viens pamatoja domu, kāpēc viņi visi lieto kosmētiku un cenšās līdzināties vecenēm - jo tā esot visvīrišķīgākā lieta, ka vīrietis parāda savu sievišķigo pusi:D (a mošk tas bij citā filmā? (confused))
0
Bij, bij tas tajā.
0
Jaa un dzheks titulu most extreme metal subgenre no saakuma piedeeveeja black metal,peec tam paardomaaja un to pashu piekabinaaja pie death metal...
Vislielaakaa reeka bija kad bija taa tabula un pie True Norvegian Blakk Meetl bija iemetis Craddle Of Filth..:D
Terorizeraa lasiiju ka Necrobutcher nemaz nebija tik ljoti piedzeeries,vinjam vnk tas kanaadietis likaas peec kkaada nerda kas nesaprot neko no taa ko pats prasa...
0
Jaa un dzheks titulu most extreme metal subgenre no saakuma piedeeveeja black metal,peec tam paardomaaja un to pashu piekabinaaja pie death metal...
Vislielaakaa reeka bija kad bija taa tabula un pie True Norvegian Blakk Meetl bija iemetis Craddle Of Filth..:D
Terorizeraa lasiiju ka Necrobutcher nemaz nebija tik ljoti piedzeeries,vinjam vnk tas kanaadietis likaas peec kkaada nerda kas nesaprot neko no taa ko pats prasa...
0
ehhh,gljuki,gljuki...
0
tu l.. chaos, greks ir satana un satans ir pedins, tas iemieso nepareizo; tapec ari pargerbas jo gribeja but keceriigaki. vel man likas uzjautrinoshi ka bardainais virietis apgalvo ka muculimitaate un gari mati padara cilveekus briivakus, uzreiz redzams kadi puiki vinam patiik. sanak ta, es ieshu un tereeshu savu laiku sporta zale lai dabutu sev lielaku masu lai varetu vest pastaiga savus bicepsus pa rajonu; man kaut ka skita ka neka nedarishana defaulta ir briiivaka nodarbe. fishers nevareja pateikt ka vnk patiik ka dziesmas vnk totali iekacha jo distorcija ir labaka lieta par visu parejo uz pasaules; ta vieta vins pateica ka driz gaidot nakam zombijus.
0
Par Necrobutcher grūti teikt, ko viņš īsti domāja, bet Ghaal gan 100% parādīja savu attieksmi pret to kanādieti :D No sērijas "ar stulbeņiem nerunāju".
0
mayhem parak nobijushies ka vinu imidzu sabojasmediji. ta pat ka gangsta hustlers kursh uzmanas lai nepaliktu parak naudiigs, ja taa vispar medz notikt.
+5
Runajot par Global Metal dokumentalo filmu
kopejam - rockbox.psychocydd.co.uk/details.php?id=d25b...
0
A ko viņa tik viegla, cik gara?
0
Jēēē, paldies, decapitated! Žetons Tev!
0
bithack.lv arī atrodama! :)
0
iet 1h30min
+2
tie kam nav vai, tie kas nav bithacka, vai negrib vilkt no arzemem, ieliku ari tracker.deep.lv
0
Filma likas, tiri interesanta, labaka neka metal džorneijs, seit netika spriests par žanriem ka tadiem, bet par metala kulturam citur, ko vini par to doma u.t.t Isteniba skatams gabals.
Lol, man japanju metalugas likas smiekligi
0
Šito Wackenā noskatījos. Arī patika labāk par hedbengera džōrniju, jo te viņš lielākoties atturējās no subjektīvā viedokļa, kā arī krietnu undergroundu bija uzracis, pāris bandas tikai bija dzirdētas no tām.
0
Ā, tad šito mēs WOA skatījāmies ... Toč labs, ja jau piesēdu biš paskatīties un līdz galam nolūrēju. Arābu gaļinieki spārda \m/
0
bij labs, bet nu Toms Araajs ar savu "Slayer ... in a muslim country" paari visam :D
0
Sasodīti aizkustinoša filma; taisni miklums acīs iemetās :)
Nu bet tie japāņi, kas to "Highway Star" dziedāja - tur nu gan varēja ūzas pieslapināt :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas