2008 gada acu mielošana m/
0
hmm patik man blenzt monitoraa vakaros kad esmu vargs pec darba ... bissinn skatos ficenes anime utt.

iedomājos, ka iespējams esmu šo to labu palaidis garām ...

Jateic ka pa tiem žanriem dalot - zinātniskaa fantastika, anime, comeedija un ssausmas ...

no fantastikas prieceja Transforeri,bet taa i 2007 gada...
8 gadā nekas ipaši nepiesaistīja...
aa nee atcerejos viena tada paslima filma gan bija ... par to Speed racer ... ar tiem toksiskajiem krasu kontrastiem ... tur kaut kadas seenes sariities un pastities varetu likties jautra ski-fi ficene ...
komēdijas - hmm tik prataa naak kaut kads romatikas sizets - Definetly maybe
no ssausmeneem sudainakaa filma kuru ssogad redzeju bij Pusnakts reiss (erenbreiss)- ne filma bet miskaste
un laikam šī gada labākā šausmene spogulli likas jo neko labaku neatminos pagaidām ...

UN kaa jums ar to filmu izzināšanu ...

PS - Hitler was a sensitive man! :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Neko īpaši neesmu skatījies no jaunā. Prātā palikušas tikai pāris filmas, ko ķinītī blenzu - Midnight Meat Train bij tīri neslikts gaļinieks, un vēl piedūra "Ashes of Time. Redux" - vienīgā filma no Arsenāla repertuāra, ko noskatījos. Tā īsti līdz galam iebraukt bija pagrūti, kā jau aziātu filmās, bet vizuāli audiālais baudījums bija lielisks.
0
Specefektu ziņā viskrutākā bija -Wanted-. Stilīgi uztaisīts. -Hacock- ar bij labinieks. Jaunie Hellboy, Indiana Jones, Hulk, kā arī Jumper un Iron Man ar OK.
0
-The Mummy- ar OK. Ja gribas naturālus skatus, tad var to Krievu filmu iečekot, par zeku autonomo koloniju uz salas ZL okeānā (''Новая земля'' saucas).

Vistupākā no redzētajām: -Hell Ride- - vidējā porņukā ir vairāk jēgas un sižeta.
0
Interesants bija "Cloverfield" - atsauca atminjaa bleeras raganas. Vispaar filma baigi ok. Taada neskaidriiba visu laiku un saldais eediens beigaas.
Jumper, Wanted, Hankock, Hulk - specefekti uz oo jaa, bet saturs leets.
Babylon A.D. - bija skataams gabals ar interesantu ideju. Bet pienjemu, ka graamat vienk. gaaztu no kaajaam nost.
Iron Man bija jauks gabals - kaa komiksu arii skatiijos un patika.
Paari visam tomeer ir Batman: Teh Dark Knight - tas tik bij labs gabals, lai arii tomeer satura filmaa bija pa daudz. Vareeja mieriigi vechi uztaisiit 2 sameeraa lieliskas filmas.
Tas taa uz aatru roku visas redzeetaas.

Gaidu Star Trek un Angels & Demons un tad jau naakamgad vajadzeetu arii "Avatar" paraadiities uz ekraaniem.
0
aah - muumija ar bija ok. Kaa jau visas paareejaas muumijas.
0
Hellride toč bija sūds.
Man pagaidām atmiņā palikušas divas filmas:
nenormāli labs action/thriller ar Keanu Reeves un vēl dažiem labiem aktieriem Street Kings - sen tik labu filmu nebiju skatījies
www.imdb.com/title/tt0421073/...

Kā arī Righteous Kill - lielisks trilleris ar Al Pacino un Robert DeNiro (starp citu trešā filma, ja nemaldos, kurā abi aktieri kopā spēlē) - šī man ir numur2. starp citu tur piedalās arī 50 CENT :D
www.imdb.com/title/tt1034331/...
0
bet jāgaida Terminator 4 viennozīmīgi
+1
piekrītu par Babylon A.D., švaka, bet grāmata būtu zajibiss.
nu un Cloverfield es noskatījos divas reizes, režisors ar filmēšanas tehniku un noskaņu kaut kā parāva pozitīvi.
Betmens tiešām ielika visus, lai gan pārāk daudz lietas, kas netika pārdomātas, izskatās, ka scenārijs bijis sasteigts, varēja vēl idejas pieslīpēt, lai būtu ideāli.
Es vēl gribu pieminēt wall-e, kas ir, manuprāt, Pixar labākā un kvalitatīvākā animācija.
0
eu tocc Wall-e pavisama aizmirsu ! tas labinieks! :)

a par To jauno Betmenu ... visi te spregaa ka betmens labs :D visu filmu kopumaa skatijos tikai tapec ka Jokers manuprat bija ideali atveidots - aktieris perfekts ...
a tas Two face - filmas beigas ar to monetu tas gan uzreiz likas kaa iesukaja riktigi salidzinot ar JOkeru [hujaks tuuzis blje] ;)
0
No visam šeit pieminetājam filmām atbalstīšu tiešām tikai 'Новая земля', visas pārējās tādas čista popsovās vienreiz paskatamas un līdz galam nepeķeroši gabali... lai gan kā kuram....

tas 'Midnight Meat Train' arī draņķis pilnīgs! Nezinu, moš pēc specefektiem ja rēķina tad mos labākais gabals tiešām bija 'Iron Man' bet sižetiski palieku pie 'Новая земля' slāvi vispār pēdējā laika sak taisīt ļoti labas filmas
0
Da tiem slāviem jau ar gaļa un specefekti. Amīšiem vismnaz specefekti labāki (Wanted tiešām likās vislabākais šajā ziņā). A ja par sižetu runā - kurai Holivudas filmais tes vispār ir ? Stilīga gaļas kapāšanu un viss. Krievs pieliek savu vodkas dzeršanu, razborkas ar lodāmuru disrsā un lētāku izpildījumu, tas arī viss ...
0
Eu Blade ir viena nianse..
A Tu zinaji ka filmas Wanted autors ir tas pats čalis kas izdeva slaveno Krievu grāvēju Nakts un Dienas sardze? (Na4noj dazor) & (Dnjevnoi dazor) ;)

Pat tajaa Wanted - tas krievins kurs izdomaja ka zzurcinas var uzpridzinat tas ir tas pats aktieris kas bija galvenajaa lomaa ieks Na4noj dazor o kaa! :)

takaa Wanted ir amerikanu zvaigzenes utt a sizets slaavam pieder haha
0
Vispēr jau pēc -Fanarjiem- vai -Ubojnaja Sila- vairāk viņu atceros. A režisors toč bija kautkāds ~ Bikbakbekovs. Scenārijs, kā jau parasti, uz komiksiem balstīts. Krievu paņēma, lai ar mazu budžetu (tikai 75 ļimoni) normālus specefektus uzbliež ;) Sanāca.
0
nu tā bij pirmā reize, kad krievs dabūja tik lielu finansējumu no Holivudas. un pasak vēl, ka filma nebij būvēta citādāk, bija daudz atšķirīgāka. bija ar dienas/nakts sardzes fiškām, bet amīšu stilā, tātad mūsdienīgāka. kopā sanāca labi.
vispār krieviem sāk tiešām kaut kādi talanti parādīties.
0
eu, ninja, man nets tavējais pieslēgts, takšto, sāc labāk kačāties uz q3 ;) Mans rokketlančers jau kūp pēc tavas zaglīgās pakaļas.
0
ha! Faun - Baidies no manas rocinas pienaksu un iezāģēšu - zinu ka Tev tas besī :D

P.S. ar raķetēm raķešu zelli niebiedēsi ...

aa nu jaa esmu tik dzirdējis leģendas ka Biggis smacējot slimi ar raķetēm-gaisā ņemot ar aizvērtām acīm ;)
0
Biggis nekvakko jau ultra-sen. Bet mož jāpaprovē atkal? >:)
0
Kvakā tā īsti neiebraucu. Visus Anreāļus gan līdz nemaņai esmu laidis.
0
Nu bet!
0
^tas BīŪdžī.
0
UT veco arī kādu laiku maucu līdz nemaņai, it sevišķi iekš snaiperu serveriem, bet nu kveiks ir pavisam cits ātrums un spriedze. Kaut kad aizvakar ar tiem trakajiem psihiem iekš zb.lv servaka iekveikoju, un i pilnīgi rokas trīcēja, kāds adrenalīns, kad iet punktu punktā ar līdzvertīgu pretinieku.
0
hmm ... izklausaas, ka buus vien jaaatbild man ar uz iesaukumu q3 armijaa ... uh tik tas skills jau bija call of duty 4 pielaagots.
0
He, a es pa ilgiem laikiem, savukārt, CoD2 uzmaucu. Vēljoprojām visas multiplayer kartes no galvas zinu. Karodziņu nēsāšana svēta lieta.
0
nu vajadzēja jums par kveiku un anreālu ieminēties.
tagad atkal vienkārši nevaru nenovilkt
0
UT met ārā, ņem q3. nopietni! un sāc vēl nopietnāk gatavoties. Dabūs just!
0
kveiks jau uz pc, he he. uh, ku' sen nav kapāts!
0
Nekas ... es jau ar ieruuseejis un chiikstu reizeem :D Jaaieeljljojas m/

CoD2 Labs, bet man 4 tomeer labaak, lai arii ir muusdienas, tomeer tur fishkas labas un komandaa vienkaarshi aaa. Mees taksh lanpaartijaa 10vs10 griezaam ... tas tik bija kautkas. It iipashi, kad saakaas nopietna pieveershanaas taktiskiem gaajieniem.
0
es starpcitu aizvakar uzinsteleeju veco labo Max Payne kapaju ... tik labs ... gabals uff

tiessi tulit arii filma buus araa Max Payne ... man skkist ka buus labs gabals ...

blje ka gribas Q3 uzkapat .. a es te darbaa nevaru :(
0
Max Payne forevererrrr m/ bullllllettimmmme
0
ou jā, Maksis labs, tikai žēl ka bāāāigi īsas abas daļas. ļoti fiksi iziet var
0
starp citu, nesen uzinstalēju Commandos 2, kuru pēdējoreiz spēlēju kādu 13 gadu vecumā. tagad, ejot misijas, pavisam savādāka domāšana nekā toreiz. bet Commandos 3 gan man nekad nav paticis, tur tizlas kontroles bija laikam, vai nu nebija vairāk itemiem un darbībām hot keys, vai kaut kas tamlīdzīgs.
0
bla Tu ar savu Commandos!! :D
atsiti man atminaa mega gravejspeli ... kaa man vina garssoja ...

Bija tads Soldier of fortune bla pirmaa dalla ka tur vareja ar nazziem metaties un skaidit rokas kajas nost .. eu janovelk buus ;)

0
SoF man tieši tādēļ ieteica, kad gāju pamatskolā, tjip "eu, tur kājas var atšaut ar shotgunu utt" ;D
0
a kas var but labaks pamatskolaa par to ka tu sedi i-neta salonaa kamer ir kaut kads suudains biologgijas kontroldarbs - slepeni suuc alinu un ssauj kaajas nost kviepliem ! :D
0
.. tas Tev nav kaut kads CS. :D izsmiekls ne spele ..
tjipa baigaa taktika ...
nopec ieroci grenatu brunas izvelc naziti lai atrak vari paskriet un tad atri Desert eagle un norauj lodi pieree sedi gadi kamer visus nosaus un sac visu no jauna :D

hostage down blje :D
0
Pa Eurosport rādija Spēlu čempi - nebija nemaz tik vienkārši, kā saki. Rēčīgi gan bija skatīties kā no malas izskatās, kad tās figūriņas no mugaras Kalašu izvelk ārā.

SOF puslīdz labs, bet tas IQ sūdīgs. Otrā daļa gan bij kaka, cik atceros.

Bet labāka šķaidekļa par Serious Sam: Second Encounter nav - snaiperene un ugunsmetējs spārda m/

Lai neiebrauktu galīgā oftopicā, var pie reizes par jaunajām spēlēm pabazarēt. Īsti nezinu, vai visas ir 2008.gada, bet no jaunspēlētām labs bija: BIOSHOCK, COD: Airborn, Painkiller jaunais
0
SoF pirmais bij labs, ar comandos arii ir slimots un max payne pirmais arii pa latu, bet otro pie beigaam kautkaa nepabeidzu. Tipa apnika. A filma ... tas buus smags aplaushanaas variants. Man jau aktieris ne paaraak un tad tur veel kautkaada mistika un deemoni. Nu sviests gatavais! Sizhets buus izvarots, bet tik deelj taa ka maxiitis un labi efekti pastiishos to gabalu. Tipa max payne arii mazbudzhetnieki taisa. Jaapameklee netaa, kad jamie taisaas laizt savu darbu aaraa, jo pienjemu, ka taa buus laba filme ietureeta speeles sizhetaa nevis kaarteejaa holivudas fx gemoroja.
0
CoD: Airborne :D vai tik nav MoH: Airborne.
Bioshok kautkaa nezigaaju, bet laikam sanjemshos tam pasaakumam veelreiz. Par Painkiller niko nezinu. Baigie maitas uz pc negrib izlaist Gears Of War 2 - pirmaa dalja vienkaarshi raava jumtu. 2 reizes izgaaju.

P.S. Neaizmirsiisim klasisko Deus Ex pirmo
0
Tie sukuči daudz ko uz PC neizlaiž ;( Nuja MOH: Airborne. Call of Duty 4: Modern Warfare neslikts bija, tik ļoti īss.

Max Payne 3 jau top ...
0
veel man lielaa beeda arii par Star Wars: The Force Unleashed - atkal tikai fakinotai konsolei.

ninja tik nemaz nesaac tagad man te par ps3 plaatiities :D konsoles nav trve - taam nav pietiekoshie liels korpuss, lai pentagrammaz saziimeetu :D
0
Un klaviatūras, kur alu saliet ...
0
nu baigie te alfabeta fani uz klaiviaturas salidussi :D

man gan patik O X 3sturis kvadrats :D

man kaa vecam gamerim gara vesture
speleet saku vispar uz tadas spelu konsules,kuru lai paralistu vajadzeja audio kasessu magi jo spele bija iereakstiita kasetee,
tad naca nintendo-ziliton-ufo-sega-... ... uz ziemassvetkiem njemsu PS3 un spelessu Silent hillu blje! :)
0
hmm ... a tas Force unleashed kaa reiz uz ps arii. ninja - Tev buus cieminji, kad aparaatu dabuusi xD
0
Man ar bija tāds sūds kurš no kasetes gāja :D Un draņķis ar kārtridžiem. Super Mario, Tanci;nus un tamlīdzīgus sūdus varēja rukāt.
0
Kaseshnieku gan neesmu ietesteejis, bet nu zilitonu, ufo utml., tad naaca sega mega drive, PS liidz man jau bija kompis. Kopsha taa laika tikai PC. Tad veel protams neskaitam nintendo gameboy, nezcikdaudzos tetrus un paveidus + tie krievu eljektronjika un jaa ... man ir bijis arii tamogochi :D
0
a Tev Blade ir bijis tamagocci? :D

man divi bija puukitis un sunitis
un pa tetriem neskaitaamajiem nerunasim ja? :D

ehh vel aizvien gribas PSP ... Shizm uzdavini uz ziemassvetkiem esi labs! :*

0
Olu ķeršanu vēl atcerieties :D
0
man bija laika puukjis. Neatceros vairs iisti.

Parunaa ar savu duudu zakjiit :*
Man buus ko apdaavinaat taa vai taa :D
0
BladeOfDarkness, šodien, plkst. 14:23
Olu ķeršanu vēl atcerieties :D

"+ tie krievu eljektronjika" jau ieprieksh mineeju. Bija tur kaa olas taa arii kaukaads astonjkaajis - daargumu sargaataajs. Tos ar laikam visvairaak esmu speeleejis. Liekas, ka bija veel, bet iisti neatceros.
0
blaa tas olas tas bija kaut kads marazms spelee cik gribi tapat padirsiisi :D

eu dzeki man no ssitaa puissella bail ...

www.youtube.com/watch?v=E9pjxpEHJHA...

:D vinns laikam nezin kas ir Playstation :D
0
Tas nu gan ir masturbātors. Un vēl laika kačāties paliek (tā jau knapi roku spēj saliekt) :D
+1
Bet speelee dzudz labaak nekaa muusu fresh blaadnieki un veel dazhi labi citi.
0
Babylon A.D. iespārdīja. Ar variantiem, tā teikt. Sižets varēja būt vienmērīgāks (ar paskaidrojumu sākumā, ķip: ''In a galaxy fuckin far away ...'' un bez tādiem caurumiem ceļojumā), bet kopumā labs.
0
Arī Batman Begins izrādījās labs. Labākais no Sikspērņiem noteikti (pēdājo vēl neesmu redzējis). Ja aizvāc tās komiksu hauņas un max pietuvinās realitātei, sanāk normāls mūvijs ...
0
biju uz to sasodiito Max Payne filmu - rezultātā nenoskatījos filmu līdz beigām, jo likās baigais mēsls... pirmkārt nez kāpēc filmā iztrūka slavenais Bullet time, 2 kārt filmas sižets diezgan šķībs, 3kārt, biju gaidījis, ka filmā būs tas,ka Max Payne stāstīs par notieošo,bet nekā tāda nebija... un tas aktieris,kurš Paynu tēloja- ubļudaks, visās savās filmās ar vienādu seju... 21/gs/Stiīvens Sigals!

tomēr Silent hill filma bija viens ekselents riimeiks un aiz vina laikam jau 1mais Resident evil gabals.

Tagad vēl tik sagadīt kaut kādu GTA vice city filmu :D:D:D:D
Re kā no filmas Skarface uztaisīja spēli... gan jau GTA ar piedzīvos savu laiku!
0
ninja - bet es takshu jau teicu, ka buus garaam Maksiitis :D

Tfu to suudu, ko sauc par vice city nekaadaa gadienaa uz ekraaniem nevajag. GTA bija labs tikai liidz otrajai daljai!
0
bija peinā izmantots bullet-time pāris vietās, varbūt tu neievēroji.
* brīdī, kad swat komanda nošauj džeku, kurš ar Peinu mēģina aizbēgt no ofisa.
* noliktavā, kad Peins, krītot atmuguriski, nobliež vienu kexu ar shotganu.
* un visbeidzot, kad Peins nošauj sava tēva bijušo kolēģi filmas beigās.

Es biju cerējis redzēt vairāk apšaudes, kopumā piekrītu, ka filma bija suxorz.
0
Derētu ta kā filmu priekš Serious Sam izlais :D Un vēl Unreal Tournament :D :D
0
RectalBleeding ssitie bullettime neskaitaas !!! nebija kaa spelee! :D
bez apkart iessanas un neradija kaa lodes lido caur miesu un asinis ar ssajaa filmaa maz bija + filmas beigas nenoskatijos :D

bet tas Serious Sam tas jaspelee taa, ka Tu uzliec Canibal corpse diskografiju fonaa lai skan un uzpriekssu :D

jaa jaa Shizzinn Tev bija taisniba par to filmu ... labak es pa to biletes cenu butu kadu picu apeedis, kaut kadaa Lulu vai Chilli
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas