Nightwish
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Super grupa un pēdējais disks "ONCE" vienkārši suppeerr!!!
0
Tikai dziesma Nemo diemžēl ir pēdējais mēsls. :(
0
Nav gan!
0
manuprāt pārāk pliekana. bet tas tā.. es jau esmu izlepis.
0
Negaisam gan taisnība - es jau reiz izteicos, ka Nightwish bīstami peld uz "hītu" pusi, tb, iekļauj diskā vienu otru prastu, vienkāršu dziesmeli, kuru jāizlaiž singlā, un kuras klipam jārotē Viva u.c. negribas jau pārmest, katrs kruķās kā māk, bet nu... IMHO, vājāks par Nemo ir tikai gabals somiski - bet albums jaunais vispār ir štengrs, īipaši Ghost Love Score, Planet Hate un, teiksim, Wish I Had An Angel (ar to Rammsteinisko riffu). Century Chld tiek nobraukts kā ar rulli.
0
Pilniigi piekriit WT par tiem hiitiem
0
Man patiik Nemo, patiesiibaa laikam ka man pilniigi viss patiik no Nightwish=]
0
Nu es nezinu, es redzēuju kautkādu dziesmu pa Vivu un o tās - Evanescence līdzinieki, vai arī sliktāk...
Tās ir tikai manas domas...
0
peeee, nesalīdzini ar Evanescence!!
tu noteikti redzēji to dziesmu Nemo...
0
Ir man tagad Nigtwish jaunais albums. Nepatiik tas, ka shameejie palikushi paaraak smagi; pilniigi prasaas tos saliidzinaat ar Rammstein (ja nebuutu Tarjas vokaala).
0
Man atkal gluži otrādi - man šķiet, ka "Once" ir čābīgākais Nightwish disks. Pilnīgs sviests... Pēc satriecošā "Wishmaster" nāca "Century Child"... Tanī atrastās dziesmas "Ocean Soul" un "Bless The Child" man norāva jumtu tā, kā pat neviens brrutal albums... Gaidīju ko tikpat satraucošu jaunajā albumā; sak, būs vēl tikpat hipnotidskas dziesmas, kā augšminētās... Bet te - nekā, nu itin neviena dziesma galvā nepaliek griezties pēc noklausīšanās...
Kaut kas dīvains... Varbūt galvā vaina - jāiet klausīties vēlreiz :/
0
Ojj wishmaster...... over the hills and far away.....phantom of the opera.....Gethesemane....S... sun..aa........DEAD BOYS POEM...Tenth men down...uuuu....taa var tikai turpinaat un turpinaat.......
0
:)))
0
Saakumaa likaas VAAAAAUUUU!!! tagad PHHHEEEEE!! Galiigi apnikushi. (esi mieriigs Beldegir, es zinu, ka vinji ir "liimenii") (tas nebija uzbrauciens vai kaut kas taads; to es tikai taa piebildu, lai neizceltos atkal taa pati diskusija, kas bija par Slipknot)
0
Peec tam kad esmu daudzreiz noklausiijies "Oceanborn" un "Wishmaster", "Once" vairs kaut kaa neskjiet saistoshss. Paaraak pliekans liekas. Arii tajos vecajos jau visas dziesmas nemaz tik superaizraujoshas nebija, bet tomeer patika daudz labaak par "Once". Pat iisti nezinu kaapeec.
0
to kk:(
:)
0
Manuprāt, šim albumama tā vaina, ka, spēlējot skaļi, šie neļauj izpausties Tarjas dievišķajai balsij... Tomēr, manuprāt, tādās balādēs kā "Nemo", kad Tarjai atvēl gana vietas, ši grupa skan vislabāk...
0
tur jau taa lieta.zjeel ka dziesmas izveelas peec motiiva-kas labaak patix vivas skatiitaajiem.komerciaals albuums.kaac buus naakamais?es ar lielaam bazjaam skatos uz shiis grupas naakotni...diemzjeel.
p.s.vienc manc draugs no vaacijas paradija man kaukaadu tiinju zjurnali,uz kuru bija aizraxtiijis kaac melnais,lai shie neraxtot vairs par gotu miiljaako grupu...:D
0
Protams, ka gaumes atskiras, un kadam vienmer nepatiks, bet es pasaku, ka sis ir vinu labakais albums. Manuprat ar "ONCE" vini beidzot attaisno savu piederibu simfonic zanram, jo beidzot "orkestris" vairs nav tikai stigu kvartets un dazi solini flautai, saja albuma orkestra iespejas ir izmantotas gandriz maksimali. Lai nu ko, bet pliekanibu sim albumam nevaru parmest, jo instrumentacija ir augsta limeni, lidz ar to skanejums ir daudzveidigs un krasains.
Protams, neviens nav perfekts. Lielaka Nightwish problema ir Tarjas neizteiksmigais vokals, man prasas vairak dveseles, tapec loti priece tas, ka daudz kur tiek izmantots basgitarista aizrautigais vokals, tas manami atsvaidzina un kompense Tarjas bezpersonismu. Un panemiens atstat Tarjas balsi bez piesatinata muzikala skanejuma, fona atstajot vien ritmu, ne vienmer sevi attaisno.
Kas attiecas uz Nemo, ta manuprat tiesam ir svakaka albuma dziesma, tapec lemumu to izdot ka singlu varu skaidrot vien ka meginajumu piesaistit nemetala publiku, lai vairak pirktu discinus, un butu ar ko samaksat tiem n-tajiem lautiniem, kas piedalisies nakamaja albuma, jo palasot dalibnieku sarakstu, klust skaidrs- "ONCE" ir grandiozs un dargs darbs.
0
Luusim taisnība par simpho - rules! Nevar teikt, ka ONCE būtu labākais viņu disks, bet nu pie štruntiem arī nepieskaitīsi. daudz interesantu lietiņu tai materiālā, kaut vai Creek Mary's Blood :) Uzliku I wish had an angel mašīnā - tas jau paliek a little bit dangerous! Ja kāds grib saprast Nemo, lai paklausās tekstu un noskatās Nightwish dvd END OF INNOCENCE
0
Negribu nolaist ne "Once", ne grupu- vinni baigie malacci. Bet man tomer ssi muuzika nesaista, t.i., paaraak ieajaajossa :)
0
nu es teikshu ka rescpect vinjiem lien jau visaados eiropas topos iexaa un tajaa pashaa laikaa naglabaa savu orginalitaati un nekljuust komerciaali liidz galam vieniigais shits tajaa once ir tas gabals nemo kas arii bija domaats kaa komerciaala lieta liidz ar to tiek brugjeets celjsh naakamajam gabalam wiah i had an angel kam gan neprognozeeju taadus panaakumus un shis albums nav ne sliktaaks ne labaak par paareejiem sheit vinji paraada sevi arii nedaudz no citu stilu puses ir gabali kuros var transaa ieiet ir taadi kur tieshaam pie stuures lietot biistami un labaakais tas ka beidzot vismaz 1 gabals somiski
0
Albums protams ruļit, bet nu piegriezās nedēļas laikā, bet, ko nu gausties, tāpat nozagu, ne nopirku. :(
0
tres^ tu nu gan lieto jocigu vardu-ruljit........hee hee:PPP
0
Pederasiiga grupa,,,taadu svistu tikai mullkki var klausiities...
0
fishers, tavs koments ir tikpat vērtīgs un vērā ņemams kā tv-šopa reklāmas.
0
es gan atbalstu to ka nightwish ir reaala grupa un once ir labs albuums nav ko apdirst to kas ir labs. fisheru uz cietumu :)
0
JURI EJ DIRST!!!
0
nighwish ir ok kameer tas tantuks nesaak bljaut nezkuraa tur oktaavaa taa ka ausis jaataisa ciet.instrumentaalais labs.
0
a tu ej un taa nobljauj vinjas vietaa ja maaki protams
0
maaku,bet nepatiik man taa bljaushana.luudzu neapshaubiit manu muzikaalo dzirdi un talantu.ar to viss ir vislabaakajaa kaartiibaa.(es nelielos:P)
0
nu ja maaki tad labi es nemaaku un taapee ar respectu skatos uz tiem kas maak labaak pa mani
0
Nightwish... vnk perfect.. Tieshaam nekaa slikta, ko pateikt...
Tuomasa vaardi un muuzika, kas satur sho burviigo padariishanu kopaa, ir neatkaartojams briinums, Tarjas balss ir unikaals gadiijums metaala pasauliitee, un paareejo izpildiijus, protams, arii... Perfect.
0
manupr'at visperfektaakaa dziesma ir Deep Silent Complete. tarjas balss staav paari visam...!
0
Nu, man Nightwish patiik, bet par Tarjas balsi- 1) Tiiri profesionaala lieta- skaljas elpas, briizhiem krietni traucee. 2) Dzied vinja paaraak neizteiksmiigi, taapeec vietas, kur paliek tikai balss un bungas izklausaas papliki. Un vispaar jau- nobody is perfect.
0
Hmm, man gan patiik, ka sievietes elsh :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas