Čats.
0
Skatos 15 cilvēki ir onlainā. 15 cilvēki! Prasās pēc Čata aplikācijas, savādāk sazināšanās caur komentāriem ir so so.
Tas arī veicinātu bulšita plūsmu vienā bezgalīgā čatiņā, ne tik daudz n-tajos tematos. Jautājums par bobijķeksi čatam paliek aktuāls.
Demokrātija. Es teikšu tā - davai visi vienreiz nobalsojam, - kas vēlas čatu, kas nē un varbūt mums arī parādīsies iespēja viņu saņemt un nākamajiem svētkiem, lai kas tie arī nebūtu!!!
Tas arī veicinātu bulšita plūsmu vienā bezgalīgā čatiņā, ne tik daudz n-tajos tematos. Jautājums par bobijķeksi čatam paliek aktuāls.
Demokrātija. Es teikšu tā - davai visi vienreiz nobalsojam, - kas vēlas čatu, kas nē un varbūt mums arī parādīsies iespēja viņu saņemt un nākamajiem svētkiem, lai kas tie arī nebūtu!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bij' tak savulaik (ir vel tagad?) #metal un #metal.lv IRC kanāli (delfos un IRCnetā attiecīgi).
+2
es bij domājis trūmetāla čatu, ar čubariem, kas te atrodas nevis kaut kādā ircā.
+1
Es par čatu tieši šeit, šajā forumā.
+1
A starpība kur?
0
Ieejot IRCā tu kļūsi nereālāks?
0
A vispār, bij' tak savulaik metalliste. Nomirusi?
+1
nekad neesu lietojis nekādus IRCUS un i netaisos...
ja kaut kas tāds būs te, tad tikai apsveicami!
ja kaut kas tāds būs te, tad tikai apsveicami!
0
Nu IRCam var piejūgt klāt webchatu, neviens pat neko nejustu.
0
Metal liste darbojas pilnā sparā, spams nāk griezdamies. Man kaut kā nav izdevies atrakstīes no viņas, mēģināju tā un šitā bet nekā. Moš kāds atceras, kā bij jādara?
A tas čats... nu nez, pārāk bieži jau te nav tāds lērums lietotāju.
A tas čats... nu nez, pārāk bieži jau te nav tāds lērums lietotāju.
0
A moš jēdzīgi būtu uztaisīt kaut kādu metāllistes reinkarnāciju iekš Google Groups?
+4
jums par maz ņemšanās šeit? es nesaprotu... man pat ar trūmetālu pietiek, kur nu vel kautkādi čati, darīt nav ko ?
0
Ir, ir, ko darīt, man jau nu toč, tici man.
+3
IKP jāvairo, nevis čatā jādirš ! A pēc darba labāk pie alus kausa pavāvuļot, nekā veselību pie datora bojāt.
+1
ar alu var sapist veselibu tiesi taada pasa mera, ka sezot pie datora bez alus kausa :)
+1
1-2 kausi pie vakariņām jau neko diži neskādē, pēc alus ražotāju lobētajiem "zinātniskajiem pētījumiem" pat otrādi.
Ir jau vēl hārdkōr variants - strēbt alu pie datora...
Ir jau vēl hārdkōr variants - strēbt alu pie datora...
0
Es par!
+2
Es par alus strēbšanu pie datora!
+3
Tad jau katru diena ap pusdienlaiku būšu pillā ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!