deftones basists kōmā
+1
Chi Cheng, (born July 5, 1970 in Davis, California) is an American musician, the bass guitarist in the rock band Deftones. He is in a coma following an automobile accident in Santa Clara, CA. on Monday, November 3rd 2008. Deftones singer Chino Moreno stated :

"It deeply saddens me to inform you all that our brother Chi Cheng was involved in a terrible car accident last night. He is currently in a Northern California Hospital in serious, but stable condition. I am on my way up North right now to be by his side along with the rest of our bandmates and family. Chi is one of the strongest people I know, and I'm praying that his strength will get him through this. Please say a prayer for him as well."
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
:( :( :(
Gan jau šim viss būs štokos!
-24
kautkāds ķīnīzers, pēc vārda spriežot.
who fucking cares?
+12
^ mīnuss
-7
tencinu.
+1
lai jau veseļojas
0
:o man agrāk patika deftones.

un par basistu - atceros, ka kādu laiku atpakaļ klīda nepatiesas baumas, ka šis gājis bojā, bet nu pa īstam ir atgadijusies nelaime. :/
-18
TO lash, tu jobanaa suka noveelu tev nonaakt KOMĀ, saprati MĪZLA un ja ir vēlem varu par to parūpēties
-9
kudra, tu pārāk iespringsti kaut kāda salašņas dēļ :D
-2
lash, es ceru, ka ar savu pēdējo komentu tu tikai centies nokaitināt kudru, ja nē, tad tu pamatīgi suxo. :/
Jo tu to cilvēku nemaz nepazīsti, lai sauktu par salašņu.
-1
Es neredzu arī dižu jēgu smagi raudāt un vaimanāt par katru, kam kāda bēda. Visai pasaulei neizpalīdzēsi. Labāk izdarītu ko praktisku, nevis tēlotu māti Terēzi.
+2
Cik te daudzi iespringuši. :D
0
Chi's condition is stable, with no real change since yesterday. Our gratitude to all of you for your encouragement and willingness to wait for him. Chi had been at the coast with a few of his siblings and I and forgot to bring the last book he bought. The book, Wake Up by Jack Kerouac, has been brought to the hospital by his wife and we are all reading it to him.

Today's assignment is to be a the sister, brother, and mother to all. When you have an action to take, try to do with that in your mind through your day. You will be continuing the good work done for all of us and our extended family.

What a comfort this is to me and mine. You are so awesome! Please keep the prayers coming! Buckle-up and designate a driver if you want to party. Some lives will be saved today with this small change.
+1
-1
Pilnīgi pie kājas.
-2
Man arī pajāt, 100% pofig
+1
tad ej dirst :)
+2
Attiecīgi, tā grupa nav gana trve lai kādam satrauktu tās basists. Kruta, ne?

Atgādina kaut ko no šī klipiņa(vispirms izvērtēsim personas atbilstību stila kritērijiem, pirms izlemsim, vai tā ir gana laba mūsu līdzjūtībai...):

www.youtube.com/watch?v=NbDQ4M_cuwA...
+1
Grupas stilam te nav būtiskas nozīmes (lai arī tā DEFTONES mūzika man kā patērētājam nekad nav bijusi aktuāla).

Ir tā - man savas problēmas ir 1000x svarīgākas anyway.
-2
A vai Tas Deftones vispār ir kvalificējams kā METĀLS ????
+1
kāda vispār starpība ir tas metāls vai nav? mošk ir pienācis laiks beigt visu kvalificēt kautkādos infantilos rāmjos?

un attiecībā uz salašņām - pirms saukt kādu par salašņu, varbūt vajag pašam pamēģinā papelnīt naudu tikai ar basu vien.

un koma imo nav patīkama lieta jebkurā gadījumā - metāls, ne metāls, ķīnietis ne ķīnietis - pohuj. ja nav ko teikt, labāk neteikt neko.
0
Par to Deftones atbilstību metāla žanram, cerams, ka referendums nebūs jātaisa.
+6
"Attiecīgi, tā grupa nav gana trve lai kādam satrauktu tās basists. Kruta, ne?

Atgādina kaut ko no šī klipiņa(vispirms izvērtēsim personas atbilstību stila kritērijiem, pirms izlemsim, vai tā ir gana laba mūsu līdzjūtībai...):"

Ja paziņotu, ka autavārijā cietis Koļa no grupas Zirga Pauti, vai tu satrauktos? diez vai, jo par tādu grupu neko nebūtu dzirdējusi, attiecīgi tā tev būtu pilnīgi vienaldzīga, un Koļas ciešanas nenozīmētu neko vairāk vai mazāk par tiem 387234 todien auto avārijās visā pasaulē cietušajiem.

Piederība žanram te itkai pri tom, ka Deftones lielai daļai metāla klausītāju labākajā gadījumā ir tikpat vienaldzīgi kā Zirga Pauti.

"un koma imo nav patīkama lieta jebkurā gadījumā - metāls, ne metāls, ķīnietis ne ķīnietis - pohuj. ja nav ko teikt, labāk neteikt neko."

Tas gan tiesa. Bet to var attiecināt arī uz topiku kā tādu.
0
Arī tam Koļam no grupas Zirga Pauti (neatkarīgi no žanra) izpaliks mana līdzjūtība...
+2
kāda vispār starpība ir tas metāls vai nav? mošk ir pienācis laiks beigt visu kvalificēt kautkādos infantilos rāmjos?

^^^ man ir poh un vēlreiz poh...
pietam, es esmu no tiem retajiem, kas nav tās šaurās pieres un ir "open minded" ļoti daudzās mūzikas lietās, bet man tiešām tas Deftones ir analoga situācija Intara minētajiem Zirga Pautiem.
+3
Intar - un varbūt dažs labs no sevis var izspiest pat pili līdzjūtības kaut Eimijai Vainhausai... Vai Laurim Reinikam. Vai vispār kaut vai kādam urlam, kas cietis avārijā un nogulējis komā vairākus mēnešus pēc atmošanās atkal sabrucis...

Tā jautri - ja pa vidu ir masu mediju radītā nereālitātes sajūta, aizmirstās, ka tas ir cilvēks. Vienkārši pizģec.
-1
pie dirsas ka cilveks, man drizak butu zel sves dzivnieks neka sves cilveks.
+1
Kaut ko nesaprotu... Emija Vaithausa, Lauris Reiniks un kaut kāds urla cietuši autokatastrofā un arī tagad guļ komā?! Būs tad vakarā jānoskatās "Degpunkts"...
+5
bla, es arī neuzskatu, ka jāsaka "man žēl :(" tikai tāpēc, ka tā skaitās pieklājīgi un cilvēcīgi pateikt. ja ir pohuj, tad ir pohuj.
ok, tiem, kam te Deftones muzons ir sirdij tuvs, saprotams, ka tas ir zīmīgi - varēs vai nevarēs džeks turpināt spēlēt un taisīt jums tīkamo mūziku. bet tiem pārējiem, kuriem Deftones ir Zirga Pauti, tak loģiski, ka būs pie dirsas. un nav ko te cepties.
-1
tjipa basistam veel joprojaam ir probleemas arveseliibu. visai nopietnas!
iemet aci oneloveforchi.com/
vinjam dzeki kaapiiti ziedo, lai shameejais atveselojaas. viens pat no Bukarestes tuukstoti noziedojis! vo tas ir trve fans blje
0
"Tā jautri - ja pa vidu ir masu mediju radītā nereālitātes sajūta, aizmirstās, ka tas ir cilvēks. Vienkārši pizģec."

Tad es nesaprotu, kā tu vispār vari dzīvot - mēdiji taču nepārtraukti ziņo par visādām nelaimēm visā pasaulē.

Kas tad ir no tā, ka tas ir cilvēks? Tas to kaut kādā veidā īpašu padara?
0
Bet varbūt viņam ir citi ideāli par ideālu sabiedrību?
0
Jā, pārāk liels negatīvo ziņu un visādas negācijas nāk no masu medijiem...
0
"Intar - un varbūt dažs labs no sevis var izspiest pat pili līdzjūtības kaut Eimijai Vainhausai..."

Japp, tagad sacenshamies, kursh varees izspiest lielaaku pili.
0
Kāpēc jāvāc ziedojumi? Tie čaļi taču droši vien ir pārdevuši miljoniem disku un sapelnījuši pietiekami lielu piķi. Tas ir tāpat kā prasīt no citiem cigaretes, ja pašam kabatā ir pilna paciņa. Baigais bizness:

Our minimum goal is to raise $20,000.00 $50,000.00. (The website has done so well I have decided to raise our goal amount. My goal actually is to raise WAY more for our brother but this is a start! Thanks for the support everyone. - Gina)

Citātā no mājas lapas 20000 ir pārsvītrots, tagad jau vajag 50000. Kad tos sakrās, droši vien jau prasīs miljonu.
0
Spekulācijas kaut kādas.
0
njaa, deftones toch nevareetu buut taa nabadziigaakaa blice! bet nu aarsti/farmaceeti arii shausmiigu pikji kaash
0
^ ja ir nopietnas veselības problēmas, tad atveseļošana arī izmaksā to baigāko piķi, tā kā tas arī ļoti iespējams būtu attaisnojams.
0
Šaubos, vai 20'000USD priekš viņiem ir baigais piķis. Nebrīnītos, ja viņi tik par vienu koncertu saņem.
0
Kā tad kā tad... Man liekas, ka iron maiden tik daudz pa konci nesaņem. Vēl pieskaiti visus izdevumus, tad tāda laba alga vien sanāk.
0
Iron Maiden droši vien saņem 10x vairāk par minēto summu par konci, bet par Deftones šābrīža iespējām nopelnīt baltu naudu gan tā ir, kā ir. Viņu slavas laiks aizgājis nebūtībā kopā ar visu žanru.

Nē nu lai jau veicas.
+1
Iron Maiden, ja nemaldos, Ozzfest'ā saņēma miljons dolāru par katru konci, un konču tajā tūrē bija diezgan daudz.

Deftones pēdējie trīs diski esot bijuši Billboard 200 desmitniekā, tas nozīmē daudz naudas. Vairāk gan dīvaina liekas tā attieksme - atver lapu, lai savāktu 20'000 dolāru, savāc to naudu un tad izdomā, ka tomēr vajag 50'000 dolāru, un vēl pieraksta klāt, ka īstenībā mērķis ir savākt DAUDZ vairāk, šis esot tikai sākums.
+1
www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/4607...
ilgi gan noturējuši pie dzīvības....
laikam te var turpināt tagad diskusiju, vai ir gana trve, lai izteiktu līdzjūtību.
Ja man uzliktu kādu Deftones gabalu un vajadzētu to atpazīt, domāju- es neatpazītu, ka tas vispār ir Deftones. Bet grupa ir veca, vēl vecāka par Korn. Savulaik vesela paaudze gājusi cauri.
Lai vai kā...- vieglas smiltis.
0
Tas varēja būt kāds 98 vai 99 gads, kad tolaik krievu izdevums Rock City rakstīja cildinošus vārdus par Deftones, piebilstot, ka tāds izklausoties "nākotnes metāls". Toreiz nopirku tirgū kaseti, lai intereses pēc paklausītos, nu kāds tad izklausās tas "nākotnes metāls" un pēc noklausīšanās ilgi spļaudījos.
+1
Cik noprotu, nekāds spēlētājs un sacerētājs šis tāpat nekad nebūtu bijis vairs, jo pēc autokatastrofas viņam izņēma daļu no smadzenēm, kas bija sašķaidīts.

Serhio Vega viņu veiksmīgi aizstāj, bet nevar noliegt, ka pēdējos 2 albumos Čenga iztrūkums nozīmēja, ka grupa vairāk metalizējusies, atmosfēras lieto mazāk.

Vispār žēl, jo purns bija kolorīts un spēlēja pamatīgi. Viens no tiem, no kuriem varēja mācīties, kā jāraksta gabali, lai neizklausītos ne pēc kā cita.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas