Sātana Bībele
+3
Nu tā, cienītie! Kā jau daudziem zināms, pirms pāris dienām šī grāmata kļuva pieejama visiem gribētājiem. Vai kāds jau paspējis to iegādāties? Kādi viedokļi?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man liekas, ka sen atpakaļ jau lasīju, tā ir tā Laveja?
0
Jau pasen lasīta krieviski elektroniskā formātā. Ir vērts. Tāds labs Nīčes ideju turpinājums, ja atmet visu dogmatisko.
0
Izlasīta angliski pāris gadus atpakaļ. Bet pagājušo nedēļ es sāku smaidīt vienu no saviem platākajiem smaidiem ever, kad ieraudzīju Sātana Bībeli latviešu valodā uz plauka Rozes grāmatnīcā...
0
Un? Smaidi joprojām?
-1
0
eu, tas jau kaut kāds dēku romāns
0
0
Tāds liels po kopumā. Noteikti atceries, kā es ķiķināju Vakenē nopirkusi to grāmatu vācu valodā - biku jutos vīlusies. Tēlainības ziņā es būtu gaidījusi ko krāšņāku, kaut kā nelīmējas kopā tā racionālā daļa ar rituāliem um maģiju tajā visā.
0
Nu jāsaka, ka šitais garadarbs ar' nav labs. Jūtos ļooti vīlusies.
0
Hmmm, laikam tomēr atvēlēšu naudu Eko "Neglītuma vēsturei"
0
Lmao, Heresy - švaki tev ar to lasīšanu vāciski, acīmredzot. LaVejs pats tak grāmatā raksta, ka šādu vēstījuma formu izvēlējies tikai tamdēļ, ka vairuums cilvēces joprojām nav gatava adogmatiskai domāšanai.

Henesy, un tu ko gaidīji? True'n'evil peršas agrīnā norvēģu black metal tradīcijās? :)
+1
Infestus: gaidīju, ka grāmata būs kārtīgāk "izstrādāta". Presē un internetā sacelta tāda ažiotāža, ka nu ir labi, nu ir izcili... A beigās — liela vilšanās :(
-4
Nu jā, švaki ir lasīšanu vācu valodā esot profesionālai tulkotājai un cilvēkam, kas videni beidza ar A līmeni vācu valodā.

Zajebis, varbūt es vienkārši lasījusi Bībeli, Nīči, Spinozu, Aristoteli, Kantu u.c. un pati dzeju rakstīdama vēlējos no šī teksta sagaidīt viendabīgāku vēstīju un ja kas tā 'patiesībā nekā nav, bet mēs tāpat smukuma pēc padraiskosimies' attieksme tieši riebās. Pieņem reliģiju kā pamata uzskatu akceptējot, ka patiesībā tā ir meli. Kur vēl dumāk :D
+3
-3
Bļin, kas par bilžukiem šamam - a vo, Veidenbaumam klāt ķeras, a Saksu neaiztiek, no Tukiša bail :D
+2
Ziniet, mīlīši, ko teikšu... NEPĒRCIET šo grāmatu! Nav vērts tērēt tos latus! Lasu tagad šo brīnumu un nevaru beigt šausmināties par to, cik tajā ir daudz kļūdu — gan vārdu, gan stila... Labāk pagaidiet, kad internetā varēs lejuplādēt!
Eh, lai cik tas rupji neizklausītos — labāk to naudu, ko atvēlējāt "Sātana Bībelei" nodzert!
0
Tipiskais piedzīvojumu romāns... nekādas metālistiem svarīgas sātanisma atziņas tur neatradīsiet. :P
+1
"Atliek vien pāršķirstīt "Sātana Bībeles" lappuses, lai uzzinātu, ka aizliegums darīt pāri dzīvniekiem ir viens no tajā paustajiem pamatlikumiem - tāpat kā kategorisks aizliegums sagādāt ciešanas bērniem vai bez iemesla uzbrukt līdzcilvēkiem."

:)

Moš jānopērk, garajiem ziemas vakariem.
+2
5.50Ls, ta jau var atļauties.
0
Haha, nu gan profesionālo tulkotāju aizskāru; "po matuške" pat sāka runāt, literāte :P
Tas, ka tu, Heresy, vari minēt 5 autorus, ko būs lasījis katrs, kam kāda saskare ar sociālajām vai humanitārajām zinībām, vēl nav iemesls nonievāt grāmatu, kas, tuvojoties tai no nedaudz piezemētākām pozīcijām, ir visnotaļ lieliska.
Vēl jo vairāk tamdēļ, ka LaVejs nu gan nevarēja lepoties ar tādu izglītību kā Nīčem; un, galu galā, šis bij tikai aizsācējs, kas deva (nesliktu) impulsu turpmākai attīstībai. Šodien Sātana Baznīca ir allaž laipni atvērta inteliģentiem ļaudīm - lūdzu, stājies tik iekšā un strādā nozares pilnveidošanas labā.
Ir jau ari tapat daudzi lieliski publicisti, kas to dara - Peter H. Gilmore, piemēram. Šo to no tā visa var palasīt iekš www.liber666.narod.ru.
Un vispār, man personiski šķiet, ka jebkura reliģija iegūst lielāko spēku tieši tur, kur to sāk uztvert nevis kā ticību, bet ka ētisku, filozofisku padarīšanu.
bet, ja katra ziņā gribas raudzīties uz to visu caur mītisku prizmu, lūdzu - www.templeoftheblacklight.net/ ; te viss ir nopietni.
0
Marle: Kurā vietā ta tirgo pa 5.50 Ls?
-1
Ui, es nezināju, ka man darīšana ar īstenticīgo :D Ar Tevi tātad objektīva šīs tēmas apspriede nav iespējama, Tu to uztver emocionāli. Punkts.
+1
Šitas man? :) Eu, izbeidz... Nu kādas te emocijas.
Bet nu runāt šai forumā par tādām tēmām gan ir visai bezjēdzīgi, tiesa, kas tiesa. Ne pie kādiem īpašiem sasniegumiem analīzē tik un tā, visdrīzāk, nenonāksim :(
+8
Man ir tāda aizdoma, ka te 99% vjadzētu aizliegt kko runāt. Ai, karoče, es esmu zaebiss čuvaks, iečekojiet manu profilu, es esmu super. Bija pa ltv1 raidījums ar vienu krievu magu kaut kad nesen, aizmirsu ko, kas? a? Bet džeks bij ļoti iespaidojies no Kastaņedas un runa arī bija par to, ka nekā jau patiesībā nav, bet "it kā" ir. Emocijas? Izēd man dirsu! Man šitās ūber gudrās vecenes ZB pa nopietno. Ieraksti gūglē: es izēdu dirsu, komats, komats, baltie lāči, nazi shlager. Neko neatrada? Nu varbūt šito tomēr? Šito tālāk. Šito nahuj.
+12
Nevar pa 35 saņiem pasūtīt mega mīnusu, Bigij? piem., 100 mīnusi uzreiz?
+2
+3
Būtu stilīgi ja tos mīnusus un plusus skaitītu kopā un uzrādītu profilā.
0
Ui, tagad visi emocionāli lol

Infestus atbild uz 2 personu ne īpaši cildinošo viedokli par grāmatu ar frāzi, ko kopsavilkumā varētu apzīmēt ar vārdiem "abas jūs stulbas esat". Kāda gan diskusija sanāk, ka uzreiz esi stulbs, ja konrētā grāmata rada pretenzijas?

Mana tēze - nav vienota stila, līdz ar to tā grāmatiņa nepārliecina. Henesy runāja par tulkojuma kvalitāti... Bet ja lūk pie tik ūber fantastiskas idejas kā sātanisms kāds meklē sistēmas konsekvenci vai vismaz pieņemamu tulkojuma kvalitāti, tad uzreiz seko:

infestus, vakar, plkst. 16:31 0 [+] [–] [Profils] [Link]
Lmao, Heresy - švaki tev ar to lasīšanu vāciski, acīmredzot. LaVejs pats tak grāmatā raksta, ka šādu vēstījuma formu izvēlējies tikai tamdēļ, ka vairuums cilvēces joprojām nav gatava adogmatiskai domāšanai.

Henesy, un tu ko gaidīji? True'n'evil peršas agrīnā norvēģu black metal tradīcijās? :)
0
Lmao, vēlreiz :) Kurš ta te īsti ir emocionāls? :)
Henesy, manuprāt, šeit vispār sevi ir pierādījusi kā caurcaurēm inteliģenta un maksimāli objektīva komentētāja. Tas, ka es šai tā ne visai veiksmīgā formā pajautāju, kas īsti tai grāmatā licies nepareizi, apliecina tikai manas necilās personas, kurai allaž lēni pielecis, aprobežotību, un neko vairāk.
Un tu pate, acīmredzot, tai savā pirmajā komentārā neizteicies pieteikoši izsmeļoši, lai manā stūlbajā galvā nerastos aizdomas, ka vienkārši neesi pietiekoši uzmanīgi lasījusi to padarīšanu. Vēstījuma forma un tulkojums? Tur tev varētu būt pilnīga taisnība; un nejūtos gana kompetents, lai par to ar tevi strīdētos.
Tā ka - davai bez histērjas; citādi Fauna minētie balto lāču rēgi forumā tā vien vairojas.
0
Da i vispār, tiešām jāaizliedz sev te spamot. Baigi ekonomiskā domāšana te, zinies - čista balts vai melns vien rēgo apkārt.
+2
Pārsvarā melns.
0
ak, heresy, jel ... :)
-2
jūs abi esat vienk loal. tāpat kā Lavejs. izcili inteliģentais Lavejs. protams, Lavejs my ass, ar visu savu wannabe pozeru Sātana bībeli.
0
ziniet, kas ir Lavejs? Delfos baigi labi bija uzrakstīts - faking popkultūras ikona.
0
Heresy un Infestus — dzīvosim draudzīgi!? Lai nav strīdu par šo, manuparāt, necilo grāmateli, jo runa ir nevis par Laveja domām, bet par sakss (© nefolk2) neveiksmīgo mēģinājumu sevi pacelt slavas saulītē (kas tomēr viņam izdevās, tikai, manuprāt, no negatīvās puses)! Es tikai gribēju zināt cilvēku viedokļus par un ap Saksa tulkotu Sātana Bībeli!
Deth: Neesmu meklējusi, no kurienes Tu esi izracis šo komentāru par popkultūru... taču, ja padomā, — metāls nebija tik ļoti izplatīts tajos laikos, kad iznāca pirmā Sātana Bībele...
-2
Eu, deth, nodirst cilvēku pēc viņa nāves nav diezko pieklājīgi.
-2
henesy: "taču, ja padomā, " - tas izklausās tiiik nereāli šai miestā.
0
Nu vo, vēl viens baismīgs baltais lācis ieradās, un ar baismīgu 2 rindiņas garu komentāru nolika pie vietas visus falšos sludinātājus un viņu apspriedējus, vanabijus.
Vot, bļāviens, subkultūras ikona.
-1
te nav runa par metālu, bet par popkultūru in general.
un ko maina tas, ka viņš ir miris vai nē? tipa viņš nebūtu miris, tad viņš atnāktu un pateiktu man visu, ko domā par to, ko es pateicu?
loal, nais, esmu subkultūras ikona. paldies, paldies.
+2
"Nevar pa 35 saņiem pasūtīt mega mīnusu, Bigij? piem., 100 mīnusi uzreiz?"

un pa 75 saņiem iespēju savus mīnusos pārvērst plusos!
-1
Ne tu, bet baltais lācis...
0
un pa 1,35Ls iespēja cita membera pārvērstos mīnusus atkal pārvērst uz mīnusiem
+1
baltais lācis man vairāk acociējas ar blūzu.
swinng swinng white beer, give ur bluuuues to meeee
-1
0,35 + 0,75 + 1,35 = labāk vienu lāča alu, un nerakstīt šeit neko :?
Sazin, vai būs Runcis paguvis ko iepostot, kamēr šito rakstu?...
0
O.K. bučas visiem un miers.

Aizliegt kādam postot? Kur tad spraudīs mīnusiņus?
0
Starp citu, Heresy, tas zīmējums Saksa klabē nav viņa :D, bet gan ņemts no www.electricretard.com

So, teksts par Veidenbaumu bija lieks.
+1
0
Lavejs = sendienu Merilins Mensons ? :D
0
Drīzāk - hipiju paaudzes Vikerness. Arī rakstīt ne visai mācējis, tomēr tas, ko dabūjis gatavu, noliedzams nekādi nav.
0
Bērnudārzs. Otro dienu mocu šo grāmatu, lai gan diezgan viegli lasāma. DIezgan daudzās vietās pats ar sevi pretrunās nonācis. Acīm redzot ar lielu steigu meistarojis šo gabalu. Anyway, vasarā centos angliski lasīt, bet doma citādāk uztvērās un jāatzīst, ka nav labi tulkots arī. Kopumā - Čalis laikam Nīči pārlasījies un gribējis atdarināt :D
0
man patīk dimitera uzskati par to, kādai vajadzētu būt mūsu valstij :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas