Candlemass new album
+1
Yes, the album is ready! We’ve worked on it all autumn and it feels really good that it is completed.
The sound is superfat, heavy as hell, and very organic/dynamic at the same time. Our friend Chris has done a great job mixing it!! I personally think this album is the best one of the three we have released in the new millennium!! Easy!! It is bigger, better, louder and a bit more mature I must say!! It is our ”Heaven and Hell”, hehe… And if you guys behave and eat your vegetables we just might be able to add a couple of soundbits here on the C-mass site. Maybe the wait for the release in may next year will be easier. Check this page sometime before x-mass….
The only thing that pisses me off is the fact that we can’t call it ”HAMMER OF DOOM”, after one of the songs on it. A brand new festival in germany calls themselves that! Who spilled the beans???
Well, well…the albums absolutely KILLS and we will surely come up with a suitable name for it.

Cheers, Leif

www.candlemass.se/doomsite/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
m/ gut, gut.
+1
Ir redzēti visādi pašslavinoši epiteti, bet šitas ir kronis visam ...

2 jaunās dziemas no ''Lucifer Rising'' EP bij OK, bet jumtu nost necēla. Cerēsim ka būs labs.

Nesen dabūju
0
Nesen dabūju ''Dactylis Glomerata'' remasterēto versiju ar ''Abstrakt Algebra II'' bonusā - reāli iespārdīja m/
+2
Es sākumā izlasīju, ka "The sound is superfart" :D Bet nu tiešām tā salielījies, ka aš šķebina.
0
:D :D :D
0
pēdējās dienās griežu uz riņķi Epicus Doomicus... ārprāts ku tā Solitude ir varena dziesma!
0
forši, ka būs jauns CD. briesmīgi, ka sevi tā slavina. biju domājis, ka Candlemass atturēsies no pēdējā laikā iekš metal tik populārā savu jaunāko gara darbu slavēšanas - darkest, heaviest, truest, most ass kicking, evil butt raping, u.t.t.
+1
starp citu, dikti cienu Roberta Lowa vokālu iekš Candlemass. Neesmu pret Markolīnu, viņš ir tikpat labs, tomēr Lowe man patīk mazliet vairāk. varbūt, ja CD būs fiasko, viņš, vismaz priekš manis, šo CD spētu noturēt klausāmā statusā.
0
protams, ka lielās.

Kāda jēga izlaist produktu, par kura lieliskumu tu neesi pārliecināts?

vai varbūt labāk vēkšķīt tipa: "ai nu tīri jau nekas, var jau būt, ka jums patiks, mums te ar šis tas nepatika, bet tas nekas, gan jau nepamanīsiet".
+2
Var jau lielīt, bet nafig dirst ziloni.
0
pieņem to kā neizbēgamu ļaunumu un... nelasi! vienkārši skipo tekstu... lidz vietai, kur ierakstīts iespējamais izdošanas laiks. Tas ir svarīgi. gandrīz viss pārējais šādos paziņojumos ir tufta.
0
Paga; ta Bjorkmanu tomēr attaisnoja? :)
+1
Jau labu laiku, kā izrādās, youtūbē stāv jaunā albuma dziesmu paraudziņi (hehe, ievietots nākamā dienā pēc šīs tēmas pamiruma :D). Skan labi. Iespējams, būs labāks par KotGI.

www.youtube.com/watch?v=vN0dsEzmgyk...
+1
Zajebisj.
0
Pipec, tas Robert Lowe ir dievs. Dabūšu pa muti, tomēr jāsaka - nekad vēl Candlemass nav izklausījušies tik, ē, nobrieduši, vai... Pilnskanīgi. Jābaidās pat, ka Solitude Aeturnus tomēr reiz varētu tikt no kāda pārtrumpoti.
0
Izklausās klausāmi, bet, joprojām neredzu, ar ko šis jaunais vokālais čalis ir krutāks par Messiju - mekas tāds ultra jau vairs nav... Ja tāds Messija nekad nebūtu bijis tādā Candlemass, tad varētu teikt ir feini (piem, Solitude Aeturnus ir apt ļoti OK), bet tagat es gribu atpakaļ veco Candlemass, jo, ja kāds man prasītu, kas ir foršāk (ko, protams, neviens negrasās darīt), tad es teiktu, ka Messija šo onku viennozīmīgi saspārda lupatās - es nejūtu pat vietiņas, kur tas jaunais vokāls skanētu foršāk.
0
Pieraduma vaina. Kaut gan, nav jau tā, ka Messiah būtu tas trū Candlemass vokāls - viņš ir bijis tikai 4 albumos no 9... ok, tas pirmais periods ar viņu kopumā laikam bija tas labākais Candlemass periods, neskaitot faktu, ka iekš viņu opus magnum EDM arī viņa nebij.
Vienkārši viņam tāds mazliet savadabīgāks vokāla tembrs kā citiem un drusku operiskāka dziedāšanas maniere.
0
man patīk abi - gan Lowe, gan Messija, tomēr Lowe man patīk vairāk.
0
A man vislabāk patīk kad Leifs Edlings dziedāja...
0
nekad neesmu dzirdējis šo grupu...
0
dūmmetāls ? ko ietektu pamēģināt ?
0
Nemesis jau 1982.gadam bija ahujenna kruti ... kautgan tieši Leifa vokālās mocības vismazāk saista no tās ēras.

Man arī Johan Langquist, Thomas Vikström un Björn Flodkvist ar labi patika. Īpaši Vikstrēms
0
^^^ nu sāc ar klasiku - Epicus Doomicus Metalicus - 1986...
0
Baigi labi bija viņu 20 gadus jusbilejas DVD, kad visi šitie čubriki kopā dziedāja "Solitude"!
0
Klau - Blade -
tu Leifa Edlinga to jauno solo albūmu esi ievērtejis?
Man personīgi reāli pavilka.

www.myspace.com/leifedling...
0
a-ha, lab, ka ir myspace... nu tā- īpaši nepavilka, vokāls patīkami nepārāk operisks, bet ir labākas lietas, ko klausīties >:)
0
Tas bija pat ļoti labs albums. Turklāt visai interesants. Arī vokāls bij OK. Bet Abstract Algebra ir viskrutākais no Candlemass plakusproduktiem m/
0
tas algebra gan mētājas, bet ar kaut kā negāja iekšā, pēc puses roka pasniedzās, lai izslēgtu...
0
manā uztverē tā Algebra bija "parāk navoročena" parastam klausītājam.
0
varbūt tāpēc, nu tāpat ir odma vineu dienu noklausīties visu līdz galam, lai ir vieodklis, moš rīt uz darbu laižot :)
0
Nu, tā kā es atslodzei Pan.Thy.Monium, Oxiplegatz, Alchemist vai Atrox mēdzu paklausīties, tad AA man tāds normāls Power/Doom ar Proga fīčām liekas ;)
0
Tieši tāpēc, ka nevienu tas neinteresē, pateikšu, ka man labāk patīk Cndlemass jaunais vokāls, bet arī vecais jau savu vietu sirdī droši ieņēmis un neviens viņu ārā neizsviedīs.
0
Death Magic Doom ir noklausāms iekš viņu MySpace www.myspace.com/candlemass...
0
noklausījos - pagaidām vairāk nepatīk nekā patīk. dažās vietās par vokālu labāk iederētos DIO, nevis Lowe, imho. :) vēl jāpaklausās, bet nedomāju, ka manas domas diži mainīsies.
0
Līdz galam vēl nav noklausīts, bet visai patīkmu iespaidu atstāj. Nevienu uberhītu pagaidzām nedzirdēju, bet visas dziesmas labas. Ir arī labi meldiņi iekšā.
+1
Es pievienojos dažiem, un dažiem nepievienojos, aha aha, mans viedoklis, šitais albums, tas albums, šitais, un tas, aha, aha, mans viedoklis.
0
1. If I Ever Die 04:54
2. Hammer Of Doom 06:16
3. The Bleeding Baroness 07:19
4. Demon Of The Deep 05:21
5. House Of 1000 Voices 07:49
6. Dead Angel 04:05
7. Clouds Of Dementia 05:38
8. My Funeral Dreams 06:09
Total playing time 47:31

4 un 5 dziesma konkrēti iegrieza. Pārējās arī labas. Pagaidām vērtēju uz 9/10. Iepriekšējais gan vairāk spārdīja.
0
godīgi sakot, nepatika. Izņemot pēdējo, My Funeral Dreams.
Pirmais gabals vispār bija garām. teksts arī tups.

nez, kad saņemšos noklausīties otro reizi, varbūt domas mainīsies. tā gadās.
0
par iepriekšējo albūmu piekritīšu, tas sanāca labāk. šis nav slikts, tomēr nekas aizķerošs gan tur nav. it kā ir smagi, ir dooms, bet pietrūkst kaut kā, kas visu to padarītu atmosfēriski bagātāku, nevis tikai zāģēšana šurpu turpu pa grifu. solo varēja nebūt tik rokenroliski, bet ar lielāku melanholijas devu. Lows šoreiz ne ar ko nepārsteidza savā vokālajā izpildījumā, drīzāk vietām mazliet haltūtrēja. DMD noteikti nav Candlemass labākais albūms, tas ir vienkāršs Candlemass albūms, varbūt pat pārāk vienkāršs. dotu kādus 6.5-7/10.
0
p.s. : šo disku laikam arī vairāk neklausīšos. pie candlemass ir patīkami atgriezties laiku pa laikam, tomēr šis tomēr ir pārāk necils uz pārējo fona, bez rozīnes. kā galīgs craps ir jāizceļ Hammer of Doom, Clouds of Dementia un If I ever Die. Bleeding Baroness ir dīvaina dziesma, galu galā varētu būt pat klausāma. House of 1000 voices laikam ir labākā no CD, Dead Angel un Deamon of the Deep attiecīgi ieņem 2. un 3. vietu. My Funeral Dreams - nu, kur ir Dio, kad viņu vajag?
0
Dio ir te: /forum/109508/
;)
+1
''Heavea & Hell'' koverītis SA izpildījumā ir vienkārši zajebis m/
0
Tūlīt, droši vien, skarbi noraušos pa muti, tomēr, muzīkas izraisītā emociju uzplūda iespaidā, pāris vārdus.
Nekad neesmu bijis Candlemass fans. Patīk Leifa muzikālais "rokraksts", tomēr klupšanas akmens allaž ir šīs grupas vokāls. Dumji jau tas ir, tomēr kaut kāda neizskaidrojama antipātija manī mīt pret dažiem smagajā mūzikā cildinātiem vokālistiem. Un viens no tiem ir Mesija. Nē, nu balss jau viņam laba, bet... Bet tas arī viss.
Apmēram tas pats ar Dan Swano un vēl pāris citiem... Lai piedod fani; tas tā, individuālas iedzimtas kroplības konstatācija, hehe.
Un droši vien būtu jāvemj, ja dzirdētu "Death Magic Doom" Mesijas izpildījumā. Tomēr - ar Roberta balsi tās dziesmas skan tieši tā, kā vajag! Īstenībā šitais viss izklausās daudz vairāk pēc Solitude Aeturnus, hehe; ar visu tiem raksturīgo tieksmi katrā nākamajā albumā aizeksperimentēties nafig prom no iepriekšējā. Un tas, protams, nedaudz smīdina.
Tomēr vēlreiz jāsaka - Robert Lowe ir dievs, un jāuzmet vēlreiz šito paklausīties, m/.
Nē, šis nav 2009. gada, iespējams, labākais albums, šis man var kļūt par nākamā gada labāko albumu, jo nākamgad šī grupa, droši vien, neko tak neizdos.
0
Za Daņ Svaņo' atveķiš, bļa !
0
Jau otveķil. Savu vienīgo Edge Of Sanity disku sanāca nopirkt pa 7, bet pārdot pa 1 Latvijas rubli. Neko garlaicīgāku savu mūžu neesmu dzirdējis.
0
Beidzot arī pats klausos. Vienīagais, ko varu pateikt, ticis līdz priekšpēdējai dziesmai, ka Lowe, lai arī lielisks vokālists pats par sevi, iekš Candlemass ne pārāk iederas. Kaut kā nesaskan tie raksturi tam vokālam ar to muzīku; par pašu muzīku pēc nepilnas vienas reizes labāk vēl neizteikšos.
+1
Tā mūzika no Solitude Aeturnus diži neatšķiras. Ta jau var teikt ka džeks arī SA ne pārāk iederas.

Bet runājot par SA, beidzot noklausījos jau iepriekšējā albuma sakarā minēto SA blakusprojektu, kura albumu ierakstīja 2001.gadā, bet izdeva tik 2007.gada beigās:

CONCEPT OF GOD - Visions (2007)

Robert Lowe - Vocals (Candlemass, Last Chapter, Solitude (US)/Solitude Aeturnus)
Steve Moseley - Guitars (Solitude Aeturnus, HYD, Omega Thesis)
James Martin - Bass (Kinrick, Michael Harris, Solitude Aeturnus, Surgeon (US), Zanister)
John "Wolf" Covington - Drums (HYD, Omega Thesis, Solitude Aeturnus)

Tīri labs albums. No SA gan atšķiras. Tāds nedaudz progresīvāks un ne tik dūmīgi episks.
0
Nein - nein!!!

Iepriekšējais manā uztverē bija labāks...
Nezinu, bet kautkā es jau šamo uztveru kā kautkādu SOLITUDE EATERNUS vokālista blakusprojektu, nevis CANDLEMASS...
Muzons ir labs, vokāls jau arī ir labs - bet kopā tas nav vairs CANDLEMASS...
Man prasās lai pats Leifs Edlings būtu iedziedājis.
0
^ tā ja ir, ka mazliet traucējoši, jo abu grupu stili jau ļoti līdzīgi. Būtu Candlemass, piem. Bārlovs dziedājis tad ar Iced Earth liekam īpaši līdzīgs nebūtu ;)
0
Nu jā, pilnīgi piekrītu^^^
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas