Pašvaldības policija
0

Gribētu uzklausīt jūsu domas par pašvaldības policiju un to, kā jums ir nācies ar to saskarties.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tak normāli džeki, aizvakar vēl pazvanīju, lai pie stacijas vienu mazu suni savāc kamēr nav vilcienam zem ratiem parāvies. tas tur kādas trīs dienas jau klaiņoja. Cerams, ka tagad viņam iet labāk.
Agrāk ja kaimiņš kāpņutelpā ārdijās arī sanāca pazvanīt. vai ja kāds parāk skaļi klausās sirdi plošošu krievu mūziku.
0
Gribētos uzzināt lūk ko...
Vai ir kāds pieķerts par atvētu alus/sidra pudeli sabiedriskajā vietā un ko paši domājat par šada veida "pārkāpumiem"? Es te nerunāju par tādām reizēm, kad cilvēks knapi turoties uz kājām cenšas iedzert kārtējo šļuku...
0
^^^ man tā nav gadījies, bet tāds likums ir
0
ir bijuši konflikti
bet ne alkohola sakarā
0
Ir gadījies kāreiz minētais gadījums. Zem novērošanas kamerām :D Nu neko, atbrauca, sastādīja protokolu, samaksāju un viss. Ja reiz likums tāds ir, ar sekām ir jārēķinās.
+1
Man draudzenēm pagājušajā vasarā gadījās uzrauties Autoostas pieturā ar knapi atvērtām sidra pudelēm kā šie klāt. Aizveda uz atsevišķu telpu, bet dāmām tā kā negribējās savas spožās biogrāfijas smērēt un vienk. atpirkās. Neatceros cik viņas iedeva - 10 vai 20 ls. Tā kā domāju, ja ir cilvēki, kuri ļoti nevēlas likumīgi maksāt par savu pārkāpumu, viņi var savādākā ceļā to risināt.
Man gan ir radies priekštats, ka menti ir diezgan korekti.
+5
Bļeģ, kā es lamājos, kad pīzdulāčii zaļie nobalsoja par šo sūdainio likumu - nahuj es par tiem kropļiem nobalsoju ...

Bet labu laiku pēc likuma pieņemšanas pa ČakMarijas ielu uz C-Tirgu gāju ar dienišķo aliņu rokās - ne reizi nepiepisās (jo reti viņi Centrā parādās). Tagad gan ar ričuku braucu, tā ka tas nav aktuāli ...

Bet menti jau uzrodas nevis kad tevi urlas spārda, bet kad aliņu atkorķē ...
+2
"Ja reiz likums tāds ir, ar sekām ir jārēķinās."
Pfff... Likums... WTF ir Likums?

"Bet menti jau uzrodas nevis kad tevi urlas spārda, bet kad aliņu atkorķē ..."

Laps. Daudz ātrāk un pašiem nesāpīgāk tik pie 10Ls
0
^^^ It kā tu nezinātu :D
Pats jau arī tieši tai reizē strāpi samaksāji :P

P.S. Un ja reiz tev nav skaidrs, kas ir likums, tad kā lai saprot to tur rindiņu lapas apakšā "Jebkuru materiālu pārpublicēšana...." ar to aisdomīgo linku beigās? ;)
-1
Nu atkarībā kā kurā pilsētā, piemēram Jūrmalā ir bijuši vairāki gadījumi, kad tiešām vajadzētu paņemt pie dzesmas, bet tomēr neko...
piem.
Sēž vesals bars parkā, Majoros, takā urļaki grauž sēmenes, dzer alu, iet garām sienāži, pasaka, ka tā īsti nav labi un aiziet tālāk...Actually tā ir bijis neskaitāmas reizes.
or
Planējam ar čomu pa jomeni, vēla nakts, pilnīga koma, totāli bezsakarā gāžam kkaadus reklāmas stendus (izklaide slāvu veidā). Neviļus paskatos aiz muguras...ōjā, musari, turpinam planēt... Piepeši mani sagrābj aiz pleca, prasa uzrādīt dokumentus un sāk topīt, ka būs jābrauc uz skurbuli n stuff. Čoms aiz muguras, pāri plecam bija kā: "JūS tāPaT nEvarAt nEKKo piERāDīt, kO viSpār VIņi GriB nO mums?!1" Tikmēr šamais caur rāciju pārbauda manus datus un pēcāk saka: "laimīgu ceļu līdz mājām, turpmāk uzmanīgāk plz"
0
^^^ Tā jau gandrīz pēc fantāzijas izklausās:)
+3
Intars, itkā pats nesaprastu, ka likumus raksta tie, kam tas ir izdevīgi. Dažus tik var pamanīties arī izmantot savā labā.

Bet šo alus likumu jau izbīdīja tie sukkas, kas grib, bet nevar atļauties (tip prež-tižš un reputācija un tā) tempt alu uz ielas, tāpē aiz skaudības liedz to darīt arī citiem. Tas nu i vairāk kā skaidre.
0
njā..cik man zināms, ir valstis, kurās ir strikti norādīts, kuri dzērieni pieder pie stiprajiem, kuri pie vieglajiem alkoholiskajiem dzērieniem...un šis likums tālab citur tiek piemērots tieši uz stiprajiem...
0
"Bet šo alus likumu jau izbīdīja tie sukkas, kas grib, bet nevar atļauties (tip prež-tižš un reputācija un tā) tempt alu uz ielas, tāpē aiz skaudības liedz to darīt arī citiem. Tas nu i vairāk kā skaidre."

:D Stipri šaubos. Tādi kā tie, kurus tu apraksti, likumus nebīda. Savukārt tie, kas tos bīda, mierīgi liek uz tiem mīksto.

Kaut gan rezons tam likumam man arī īsti skaidrs nav. Kaut gan, ko nu muldu, pamatideja pilnīgi noteikti ir vēl viena laba iespēja piķi kāst, kas gan cits.

Priekā!
0
Kāds kaifs bija vazāties pa Parīzi un tempt aliņu ... (moš tur ar aizliegts, bet mums bij pajāt) m/
0
"Tādi kā tie, kurus tu apraksti, likumus nebīda."

Nu tas jau ar nav nekāds likums - kaukāds izsmiekls. Nopietni ļaudis tak tādus toč nebīdītu :D
+1
Nopietnie ļaudis Saeimā nesēž. Viņi to bīda ...
+1
Aha, mēs problēma nerisinā - mēs tās finansē.
-2
piekjeti par alu!
?
suckers
0
"Kāds kaifs bija vazāties pa Parīzi un tempt aliņu ..."

vo vo,Parīzē arī zālītē mierīgi var gulšnāt. Berlīnē kinoteātra foajē var arī uzpīpēt.
0
Pfff, zālītē gulšņāt un alu tempt drīkst arī Maskavā. Tālāk uz Dienvidiem - Spānija, Grieķija, utml. vispār smēķēšana neko diži netiek ierobežota, vismaz pirms dažiem gadiem tā bij.

A Berlīnē var arī uz ielas mierīgi Horst-Wessel Lied uzdziedāt.
0
Eh - ar alkoholu dabūt problēmas nav gadījies, bet gandrīz dabūt 50 Ls sodu par baložu barošanu gan ir.

Paraugieties uz to no pozitīvās puses - zinu ciemu, kur pašvaldības policists kasās klāt jau veikalā, kad pērc sev aliņu. Jā - un pieaugušiem cilvēkiem, nevis kaut kādiem sīčiem.
0
itkā tas likumns tāds ir uzrakstīts un tas būtu jārespektē, tomēr dažkārt parauj škrobe, ka tā vietā, lai nodarbotos ar daudz nopietnākām lietām, pašvaldnieki izvēlas vienkāršāko veidu kā tikt pie piķa un noštrāfē cilvēku, kas neko ļaunu nedarot vienkārši veldzē slāpes ar malku sidras
0
Laikam esmu dzimusi laimes kreklā (Immortal :D), jo ne reizi protokols nebija sastādīts, kaut gan neskaitāmas reizes esmu pieķerta ne tikai ar knapi attaisītu, bet jau ar pusizdzertu alus pudeli... Un pat tad, kad ciemos bija leitis atbraucis un pie Salamndras nebija spējīgs noturēt rokās pudeli, pat tad menti neko neteica par dzeršanu! Jaunajā Gadā novēlu, lai jums visiem ir tāda haļava!
-4
nav gadijies piekerts jo raustos teoretiski tak sodu par dzersanu sabiedriska vieta var piemerot lidz pat 75ls
un aizturet personibas noskaidrosanai lidz 3 diennaktim
vasara bija gadijums kad viena zinama meitene 24. datuma izdomaja kad iznaca no veikala dobele dzert kokteili
garam brauca menti protams visus savaca
beigas sie atpirkas 25 ls no galvinas es vel aizbraucu vinai aizdot so naudinu tapec ari butiba gaidu no vinas so paradu mosh ja kads var atgadinat tadai Madarai Skromanei ka deretu ari tos 25ls atdot :D
+5
vissticamak vina tevi tikai izmantoja :D
-5
pielauju ari sadu domu bet tomer paradi ir jaatdod kautkad
zel ka nevar noorganizet action ka Madara perk bileti mp a vinai saka jums ir bans kamer neatdosiet paradu mes jus ieksa nelaidisim
0
aaaaaaargh, bļāāāā tu esi fenomenāls dirsējs
0
PP ir nekam nevajadzīgi liekēži, sen laiks to anštalti klapēt ciet!
0
Vienam paziņam gadījās tā:
www.draugiem.lv/friend/?374068&aid=...
0
??? neko nerāda...
0
Ir ņēmuši mani par alu, bet tas nekas. Reiz no rīta atgriezos mājās dejojošā gaitā, un pie pašām namdurvīm mentu busiņš klāt gan. Aicināja iekāpt, lika parādīt pasi, tad pacelt rokas, pārmeklēja somu un pašu arī. Iztaustīja, pa kabatām gāja. Prasīja, vai neesot ieroču vai vismaz kā sprāgstoša vai degoša. Kad izlaists ārā pogājos, atklāju, ka divdesmit latu banknote no kabatas izgaisusi.
0
a kaa tu iedomaajies? vinji par savu pienaakuma pildiishanu nebija nopelniijushi chiriku? :DD
0
Un ja ko teiktu pēc tam, tad būtu "gan jau pats nodzēris un neatceras".
0
Aaaajjj,Bobij,ej tak Tu labi pataalu.
Un bojaa.
0
MMM...par alus dzershanu nav traapijies...bet par taa galaprodukta izvadiishanu uz bazniicas sakneem gan gandriiz cietumaa ielika...Ar visiem roku dzelzhiem un braucienu businjaa...bet galaa nekaa...:(
0
Kādām vēl saknēm ? Moš kāpnes domāji ;)
0
Pamatiem... :D
0
Tomēr lai vai kā, priecāsimies, ka ir tādi menti, par to kādi viņi pēc uzvedības utt, tas jau ir cits jautājums...!:)
0
WTF dzelzsgriezeejs - kas tev tochna nav kur citur nokaartoties, to jau mums veesturniekos nemaaciija gan, Gavrīļins ar Vijupu šito zinātu sen jau bez nierēm būtu palicis:):):) Tā laikam tikai GOTI dara...
0
Man dzīve bijusi nožēlojama.
Nekā tāda nav bijis.

Cenšos, cenšos, alu dzeru, bet neķer un neķer.
+2
TAS ir jādara īstajās vietās! Piemēram, ārzemju plenči iecienījuši Mildu, Tu vari izdomāt kko vēl orģinālaku... ;)
0
tb. ar galaproduktiem. Vienk alus dzeršana vairs nav incanta
0
Graver,es sav muuzh uz bazniicaam neesmu churaajis :D
+3
Pēdējais laiks ...
0
Atcerējos čurāšanu vācu zemes kapsētā...
0
khe, man vienu paziistamo vienreiz nokjeera pie prezidentes pils miizham, galiigaa hlamaa un ar zaali kabataa, nezinu, kaa vinjsh tur atpirkaas, bet bija paarlaimiigs, ka kabatas nav paarmekleejushi :D
0
mnjā, sievietēm ar to čurāšanu sabiedriskās vietās varētu būt viens varen extrēms pasākums..:)
+1
Pie agrākā Rocabillija ir tā lielā Ģertrūdes baznīca ar milzīgām nišām, kurā kā reiz viens cilvēks var ietelpiskoties. Nu un attiecigas darbības arī veicamas.

Savulaik tajās tiku slēpis citos pritonos fenderētos kausus (kamēr pats gāju uz billiju). Neviens nepazuda! Svēta vieta!
0
svēta lieta ir fenderēt ne.
0
Hmm, man laikam ir gadījies apčurāt kādas 3 baznīcas - Doma, Sv. Pētera un vēl vienu iekš Brno. Varbūt arī Ģertrūdes, īsti neatceros :)
Bet visvērtīgāk gāja man Atēnās; kad visu dienu lēnām sūktais ouzo (anīsa šņabis) ienācās (tas notiek visai pēkšņi), sadomāju atliet kādā klusā šķērsielā. Nez gan, kāpēc man tā bija likusies tukša un klusa, jo, kad mani procesa laikā uzrunāja divi līdz zobiem bruņoti vīri (varētu būt no militārās policijas, ar visiem automātiem, bruņu vestēm n'stuff), tad arī pamanīju, ka iela ir pilna ar policijas transportu... Bet neko, pārbaudīja dokumentus un somu (kurā nudien atradās tikai tas, ko es viņiem iepriekš teicu - alkohols un ūdens), un palaida vaļā.
0
;)

A kurš ta nav kapsētā čurājis - es kādās 3-4 ...

Vārtrūmē gan nav mīzts, izņemot pirms gadiem 15-20 Pēterburgā.

A no baznīcām laikam tikai Bristoles Katedrāli ir tikusi aplaistīta :D
0
Nu lab,atziishos,Gjertruudes un Anglikaanju ir apmiiztas.. :)
Pie Anglikaanjiem vienreiz barinjaa kapaajaam ar vienu nemetaalistu kopaa.Atbrauc pashvaldiibnieki,izvelk protokolu blocinjus,nu un tuuliit saaks visiem peec pilnas programmas.Ieraudziija to nemetaalistu,sasveicinaaja... un paluudza tikai muus atrast citu vietu kur kost taalaak... :)
0
davaj davaj varoņi, tagad atzīstaties kurš klipus saskatījies ir kapos plosījies?!
:D
0
Kādus tieši klipus ?

A to kā tāds mācītājs: Mums ciematā tik daudz pagrimušu sieviešu ... Adresītes lūdzu ;)
0
0
Anglikāņu baznīca ir svēta vieta.
Ir biiieži līsts pāri tai priekšējai sētai, lai netraucēti pabūtu baznīcas klusajā iekšpagalmiņā. Arī, tolaik vēl no visām pusēm ciet neaiztaisītais, klosteris ir ticis stipri izinspicēts.
0
manas subjektīvās domas par muņikiem ir, ka viņi ir nevajadzīga organizācija. tās dažas lietas, ko viņi dara, faktiski ir VP Kārtības policijas primitīvāko funkciju dublēšana. ai un vispār es gari, plaši un argumentēti varētu viņus apdi..., bet vai to vajag?
0
agrak vini manos laukos iecava darija tadas lietas ka staigaja apkart un rakstija protokolus par to ka zale ir par garu izaugusi gravmala :D
tas gan nevilkas ilgi jo driz lidzekli samazinajuma del vinus laikam uz Bausku aizvaca :D
+1
A es esmu svecītu turējusi kamēr otra kapos mīž, vo tā ;D
0
kas jasaprot ar svecites turesanu ? :D
izklausijas diezgan perversi :D
0
nu es nezinu, nezinu, bobi, kāda meitenei tur perversa svecīte var būt. m?
+1
Katrs jau pēc sevis spriežš. Viņš svecītes laikam vienpusīgi izmanto - bāž sev pakaļā ...
0
he he piekrītu Bladeofdarkness...!

Tas tā, bet es pareģoju, ka šī gada laikā būšu spiests pieciest Bobijuxxx ļoti tuvu sev! Ceru ka tas nenotiks, bet visas pazīmes liecina par to, ka tā diena tuvojas, kad vajadzēs būt ar Bobi un dažu labu radinieku vienā telpā...!fuck...!:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas