virtuaalais breeceejs
0
Jau n-tos gadus lietoju tikai winamp 2.95, bet nuu tagad tie flac naak un dabuuju mekleet pluginu, bet tas veel siikums. Veel viena lieta, kas man nepatiik ir tas, ka starp songiem ir pauzes - sho gan nekaadi nav sanaacis pluginizeet.
Saaku domaat, ka varbuut vajag kaadu jaunu playeri ietesteet.

Kaadu softu izmantojam muuzikas klausiishanaas no kompja noluukaa ? :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es lietoju tikai audiokasetes :D
0
Winampam ir arī liels mīnuss - nav random funkcijas. Ir kaut kāds nožēlojams shuffle, kam ar random ir visai mazs sakars.

Citi lieto foobar2000, bet nu man ne ļoti.
0
Winampam jau itkā bija tādi plagini ..

Bet izmantoju Apollo - tam bez labākas skaņas un man patīkamāka Mp3 prezentēšanas veida ir arī ''gapless playback'', ''skip silence'' u.c. opcijas: koti.welho.com/hylinen/apollo/docs...

Flakiem, wma, last fm vajag plaginus.

apollo.capacala.com/
0
Te links par gaplesiem: koti.welho.com/hylinen/apollo/docs...
0
jaunaako winampu ar winamp 3 skinu, nav nekaadu probzu ;)
0
Priekš mp3 - JetAudio
Priekš lossless - foobar2000
0
itunes lietoju. viss man tur vienā vietā glabājas nevaig neko dregot un uz plejeri arī pa taisno var nosūtīt.
0
neenu n-tos playerus ar negribas. Man taa strikti: vlc - video un winamp - audio speeleeshanai.
Laikam izieshu visiem playeriem cauri.

Jaunaakos winamp neizmantoju, jo tas pasaacis baisos resursus riit bija ar v3 saakot.
0
Viesuli: es jau Tev savas paardomas shajaa iToone's jautaajumaa izklaastiiju :)
0
VLC baigais sūds - kodeki šim visai štrumtīgi, bieži līnijas var saskatīt ...
0
Winamp 2.81. Gasī gan flac, gan ape. Nez, kur Tev tur kaukādas problēmas rodas...
0
Bigij: winampam nav gapless playback.
0
Droši vien domāts, ja noripots koncis un var just pārrāvumus-pauzes starp dziesmām, vai pāreju starp inro un nākamo dziesmu.
0
neenu piemeeram paklausamies Diabolical Masquerade - Death Design [2001] albuumu. Avangardisms tur izpauzhas arii tajaa, ka viens songs sadaliits vairaakaas daljaas un taa pauze pa vidam traucee. Vieniigi iPod'aa un iTunes var klausiities un aizmirst par klusumua pauzeem.
0
Wtf ir gapless plejbek? Tipo izgriezt "tukšumus" dziesmas sākumos un beigās?
0
izmēģinājis esmu dažādus pleijerus, bet palieku pie Foobar-ideāli
0
es bij domaajis, ka softs izravee klusuma pauzi, kas ir paarsleedzoties no viena songa uz naakamo.
0
Hmm... čotta man liekas, ka šito visu var regulēt winampā. Skaties settingos Plug-ins -> Output -> "<te kāds plugins, kas iezīmēts>"

Man, piemēram, tur ir "DirectSound <bla bla>", un tur konfigos ir Fading un Other. Man uzlikts neliels feidings, so pauzes man pofigs - nekaitina.
0
Tur es ar saaku tagad skatiities, ko pamainiit.
0
Vismaz tajā kas man mētājas (5.52) pie Output->Direct->Other ir ''Remove sound" ar jūtību. Tik nezinu cik labi strādā, jo nelietoju.
0
Amarok. Labākā programma kas jebkad radīta gan attiecībā uz mūzikas klausīšanos, gan MP3/FLAC/OGG/whatever kolecijas organizēšanu. Normāli pieejama pagaidām gan tik uz Linux un *BSD, bet kaut kāds Windows ports arī tiekot pamazām klabināts augšā.

Zem Winduļa, cik ir palietots, iTunes šķiet vissakarīgāis, bet nu līdz Amarok lietošanas ērtumam šams tomēr netiek.
0
Tie Atmarozki Amaroka protu jau knibina gadiem - pošļi nah!
0
Nu šams ir natīvs KDE softs, kas arī sagādā lielākās problēmas mēģinot to portēt uz ne-KDE vidi. Kaut kāda pirmā versija kopā ar pleijeri lika 200 megas ar KDE bibliotēkām.
0
WINDOWS MEDIA PLAYER!
BESTEST!
0
Drīzāk BEZDEST!
0
nuu vecaa winampa galvenais + ir, kad tas momentaali atveras un rij maz resursus. iTunes un winamp 3.x,5.x ir jaapagaida kameer palaizhas.

Nuu Amarok ir maz lietots uz linuxa, bet griezaas man uz Xubuntu - bet tam jau taakaa Xfce vide. Tik neatceros cik vietas un ko tas papildu stelleeja. Vai tik jau standartaa nebija ielikts.
0
Vide ta Xfce, a patiesībā kompī pills ar KDE bibliotēkām, kas nepieciešamas Amarok, kā arī jebkura cita KDE softa (Kaffeine, Konqueror, KTorrent, utt) darbībai.
0
WMP bezdē no pārējiem pleijeriem!
0
ShIzzz, atveershnaas aatrums ir atkariigs no dzelzha.
Neonz, pastaasti ko vairaak, kas taas par biblioteekaam un kam domaatas?
0
vecais labais wmp 6.4 + divx, xvid un ac3 kodeks spaardiija peecpuses. Tik dvd gan nespeeleeja. Bet taa bija labaaks par wmp classic. Tik beidza dziivi liidz ar XP.
0
chrislMl: aber logisch. Nu man ir 2kodolu amd + 4gb ram un pagaidaam testeeju 64bit pereetaaju. Nevareetu teikt, ka dzelzis suudiigs. Bet saliidzinoshi ar veco winampu - jaunais winamps un iTunes velk pakaljas palaizhoties!
0
chrislMl, vairāk nestāstīšu!
0
Hm, a kā Mp3 pleijeris var ņemt resursus ??? Apollo palaižas pēc sekundes, CPU=0%, Memory=10,736K
0
nu jaa, tu jau pasniedzi to taa itkaa tev buutu p3 :))
man tas, ka winamps atverees peec neilga mirklja dziivi iipashi nebojaa ;)
protams var jau izkjekseet paaris lietas kuras nelieto, lai process noriteetu aatraak
Show splash screen
Check for new versions at startup
Allow Winamp to report anon usage stats
Rescan folders at startup
Use sonic engine
kaa arii lietot klasisko skinu
+2
"vecais labais wmp 6.4 + divx, xvid un ac3 kodeks bla bla"
ņem media player classics, es ar to tik kautko skatos.
0
nu skatam aiziet BS Player + k-lite codec paka 2005. Nekādu problēmu, kamēr nevajag kaut kādu kreiso japāņu pornuhu lupīt. VLC skaņa sūdīga.
0
Runājot par VLC un filmām. Kā zināms tas verķis praktiski ņem visu pretī, tik viņam tāda slikta īpašība samaitāt bildi, tas ir bik blāvas krāsas. Kā ar to cīnīties?

Kur uz PC var atrast media player classics. Zinu esmu agrāk skatījies ar viņu filmas, bet šodien vajadzēja un nekur neatradu... ;(
0
ā pie reizes - nokačāju midi dll failu, bet tas man strādā tikai uz audio, bet piem. guitar pro neskan midi. tātad?
+1
Media player classics var atrast internetā sourceforge.net/projects/guliverkli...

Šito BS pleieri pamēģināju pirms pāris gadiem - sūds. VLC - mēsls. Tas, protams, relatīvi pret MPC. Relatīvi pret WMP - abi divi visnotaļ ok.

BS pleiers neko tolkam nevēra vaļā, bi neērts un krešojās (karoč neatminu vairs 100%, kas pa vainām bi).

VLC - laps tikai lai skatītu pusnokačātos avi. Savādāk neērts un neglīts un full screenā pa virsu lien ārā dažo citi logi no citiem softiem.

WMP - neērts un neglīts pēc velna mēsls. Ar klavieri nav iespējams padarboties.
0
Reku links pa tiešo, jo tur baigais bars ar visādām citādām lietām: sourceforge.net/project/showfiles.p...
0
MPC ieteiktu likt nevis defalto versiju, kuru K-Lite kā pirmo piedāvā, bet ''Theatre'' (jeb kā to versiju sauc). Itkā vēl beta (reizēm uzkaras), bet māk izmantot videokartes resursus un pie HDTV u.c. HD formātiem min noslogo proci.

Par VLC jau teicu - bilde kakaina, laikam tāpēc ka savus iebūvētos kodekus izmanto. Itkā viss vienā, bet kas der visam neder nevienam. Turklāt tīrais linuksnieks, cik atceros, un uz Windas pavisam čābīgs. Ņem varbūt nedaudz vairāk failu, kurus citi never, bet tad tikai vajag noskaidrot kāds kodeks tam failam vajadzīgs un aktivēt ar K-Lite.

Ja grib ko pamēģināt, varu videofailiem GOM Player ieteikt. Īpaši netšķiras no MPC, bet ir ašāks uz HD *.wmp failiem uz kuriem Media Player Classic skaņa iebremzē pie pārvietošanās pa failu un arī ver nedaudz ilgāk.

BS savlaik mēģināju, bet toreiz bija visai gļukains un kopumā nekas īpašš.

P.S. Ja ir taisīta ''custum Windows install'' tad tur var pilnībā atslēgt midi failu atbalstu ... Un midi jau vispār ir audio formāts ... Un *.dll jau ir draivera formāts ...
0
Ā, laikam domāts, ka novilki draiveri ? A ieliki pareizā vietā ? Regkey nevayag nekādu mainīt ? Un Guitar Pro to formātu vispār atbalsta ? Viņam setingos draivera adresi nevajag norādīt ? Un kas šo forumā teikts ?
0
šas
0
video ar veco, sen aizmirsto crystal player, eerts, taadeelj neko citu negibas
0
Nu jūs arī... BS playeris nāk līdzi tai k-lite kodek pakai un i visu ver vaļā bez nekādiem gļukiem. Un kas tur neērts? o_0 man tieši ērtība viņam ir numur viens, jo ahūna besī pleijeri, kam apkārt ir logs. BS ir tikai bilde un atsevišķa kontrole, kas ir ne tikai elementāra, bet līdz izsmieklam vienkārši darbojās arī no klavieres. + ja kādreiz kādu kadru gribās noķert, tad smuki ar pauzi un bultiņām labi/kreisi var lupīt kadru pa kadram. Ble, un vienu sūda filmu, kurai pa pusekrānu bija melns kvadrāts ap bildi, pat varēja izstiept ārpus ekrāna piezūmojot cik vajag. Tas pleijeris ir ūber-lielisks!
0
a vot tie ac3 kādi viņi tur kodeki bled, smerdes, nepārtraukti tusē pa resursiem un pidžinās ekrāna labajā malā, sekeles, ibio matt, kamēr nokarās viss nahuj nahuj... aaaaaa

aaaa
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas