Disgusting Cinema
0
nesen redzeju filmu August Underground Mordum..nu taadu pretiigumu sen nebiju redzeejis,vel man kads gribeeja iestastiit ka tas notiek pa iistam..Stabwound fuck bija visspretigakais kas taja filma bija nofilmeets..jebkura gadijuma te ir sick movie list
blogs.ign.com/Horror_Brain/2006/0...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-11
jībal acī, ko tu tādu esi sapīpējies, ka taisi šo jaunā tematā? mums taču ir vismaz 3 diskusijas ar nosaukumu `filmas`
+3
mazajam2 gan baigā žults iekšā, visiem šitik nesmuki krāmēt viršu...
+1
virsū...
-13
biskj ir, ir Maleej, vakarnakt divus petenjus iemaaleeju, viens no tiem bija pavisam labs... bet nu no riita es jutos suudiigi, jo visu nakti tie petenji nepaartraikti raadiijaas taa, it kaa divi vienai naktij buutu par maz! Naakamreiz buus jaameegina triis... :(
-13
peec mana pasha principa shitas bija jaaliek ieksh spermas diskusijas, bet nu neko, man jau ceturtais expresso shodien kaa nekaa..
-12
Starp citu riit ir Ķīniešu jaunais gads, oficiāli ir divas brīvdienas,- 1dien un 2dien :)
Ķīnā ir vesela nedēļa brīva... kruta, ne?
-16
Šodien esmu izpelnījies pa krietnam mīnusiņam, tak što, liec droši, es ņemšu par labu ;)
+3
izskataas ka jamaas ir 3 filmas:
August Underground (2001)
August Underground's Mordum (2003)
August Underground's Penance (2007)

sha iesuuks, buus labi vakara skataamgabali >:)
+4
vēl bij tā "Slaughtered Vomit Dolls"... bet vispār, nahuj šitās filmas.
0
sviests, tad jau labaak kaadu dokumentaalo paskatos, kaa piemeeram faces of death =]
veel liidziigs shitam ir Guine Pig filmas
www.kfccinema.com/reviews/horror/guin...

www.youtube.com/watch?v=NzxGOFye7Hs...

galjaaa, galjaaaaa
+1
nuu, vai arī nokačājiet šobrīd no fano.lv sekcijas pamācību :) Nekādi efekti, vienkārši just for real.
+3
Vēl piemirsās.
Ir tāda adrese www.pizdec.net / sadaļa video pizdec.
Šobrīd kāds ielicis kā sievietei čečeni nogriež galvu ( dzīvai). Pats gan neizturēju līdz beigām. Pakārt aiz pautiem tādus cilvēkus.
+1
Nu i nahuj. Man ar BONES pietiek ...
0
-1
shnik shnjak
-4
nav skilla čaļiem
+3
kāpēc cilvēki,ko tādu liek netā,lai kādam baudu radītu,vai lai brīdinātu ar ko nevajadzētu pīties no kā būtu jāizvairās...šo podblanc.com/index.php parādiju agrā rīta stundā saviem dzīvokļa kaimiņiem,iznākums- pēc aptuveni 10 sekundēm aizsists mana laptopa vāks cietīm un kāda brīža klusums un saviebušos cilvēku sejas ap mani...laikam iekšas netur viņiem,lai gan pats arī ilgāk par 20 sekundēm nevarēju to pretekleni izturēt...tādus garīgi slimos ne tikai aiz pautiem pakārt,bet gadiem spīdzināt,lai viņi uz savas ādas izbauda to nevainīgo cilvēku sāpec...iespējams,ka tie upuri nebūt negaidija tādu iznākumu,kas gaidija viņus,bet Cerēja,ka viņus tikai(kas būtu labāk)piekautu tie garīgi nelīdzsvarotie,lai gan "garīgi nelīdzsvarotie",tas vārds ir par maigu,lai varētu tik vienkārši viņus apraxtīt...tas notika in Russia,upuri spriežot pēc izskata bija čigāni,lai cik arī čīgāni būtu/ir neapdāvināti ar prātu,nekulturāli utt viņi arī ir cilvēki,lai kādi viņi arī būtu/ir arī viņi bija pelnijuši dzīvot...pēc šādiem videos vēl lielāks riebums manī uzaug pret cilvēci...
+1
Tajā video droši vien ir slāvu neopagāni. Cik sapratu, tad šie jau sēž kurķī un gaida tiesu par graizīšanu. Viņi atskalda un nosit tos austrumniekus, kas nāk Krievijā - azerbaidžānus utt.
0

8. Salo: 120 Days of Sodom

By far the most heady and artsy film on the list, Pier Paolo Pasolini’s Salo, or 120 Days of Sodom is also one of the most disturbing and (dare we say) damaging. There are very few films that, upon viewing, will have us running to the showers to try and scrub ourselves clean. This is one of those films.

The premise is fairly simple: a group of wealthy, influential, and severely deranged fascists in World War 2-era Italy kidnap a group of teenage boys and girls from their villages, lock them away in their compounds, and spend the next weeks using them to re-enact the Marquis De Sade’s 120 Days of Sodom. So over the course of the film they strip them down, humiliate them, make them eat feces, molest them, rape them and ultimately publicly dismember and execute them.

The end.

Feel good movie of the year? We don’t think so. The film does have a lot to say about the nature of power and the corruptive attraction of pure fascism, and is considered a work of art by the film community (it was released as part of the highly esteemed Criterion Collection DVD’s, which is extremely rare and expensive). Don’t let that fool you though, this film is nasty, dirty, puerile, and may scar you for life (if you can get your hands on a copy).

***

120 Days Of Sodom... jāāāā... šito grāmatu es jau gandrīz vai gadu mēģinu izmocīt :D
0
āāā un filmu arī esu redzējis... nav nekas tik ļoti traumējošs...
+2
Jāsaka, ka, lai gan man pietiek ar cūku bērēm laukos, un neesmu šādu skatu cienītājs, tomēr lielāk obaudu noskatītos, kā tiem galvu graizītājiem pašiem ķobjus nošņakā.
Kāpēc cilvēki ko tādu liek netā? Nezinu; bet īstais iemesls man šķiet - lai redzētu, cik tālu cilvēks var nonākt, izjūtot neierobežotas varas apziņu kaut uz brīdi. Radikālu politisko režīmu piekritējiem derētu aizdomāties.
+3
Es arī šitādas preteklības neskatos. Jājautā, ko gan derīgu vai baudāmu (šo vārdu visplašākajā nozīmē) no tā spēj gūt skatītājs, tā lai viņš izvēlētos turpināt skatīšanos nevis pievērsties citām lietām? Man rodas iespaids, ka šādu filmu uzņemšana tiem, kuri tās izdomā un uzņem, ir tāds savdabīgs garīgās attīrīšanās mehānisms, kā tikt vaļā no uzmācīgām tieksmēm un rast kompromisu ar garīgām novirzēm (līdzīgi, kā tas dažiem ir ar mūzikas taisīšanu.) Tādēļ, tēlaini izsakoties, kādēļ lai cita kakas kļūtu par manu vērtību..?

Nu, vienīgi tā pārdomu izraisīšana par to, cik daudz slimu sūdu cilvēce ir darījusi/dara var izrādīties derīga lieta..
0
www.imdb.com/title/tt0410332/...

izrādās, ka "August Underground's Mordum" veidošanā dalību ņēmis arī Killjoy (Necrophagia)
+1
Nez kāpēc nejūtos pārlieku izbrīnīts par to...
0
Ja kas, tad te kautkur gadus 2 atpakaļ es jau par Killjoy daiļradi pieminēju :)
0
Lūdzu:

Sonnenmensch, 2006. gada 18. martā, plkst. 00:46
August.Underground.Mordum

nu ko lai saka... es biju cerējis uz ko vairāk...
vienīgā interesantā lieta, ka "vienā no galvenajām lomām" bija Killjoy no Necrophagia's.... (...)
Nebiju domājis, ka viņš var būt iekš' kaut kā tik lēta iesaistījies....
+1
Niedziļināšos labāk kko soft n funny:

www.youtube.com/watch?v=UZt2_kqoqqI...
0
bac kaa es nevaru ciest japanjus, ne vinu filmas, ne humoru, ne porno..
0
Filma "Груз 200" (Krava 200)
www.donkeyhot.net/component/content/a...

Tā ir filma par eksistenci drūmā nolemtībā CCCP laiku norietā.
0
Heh, gribēju arī Tokyo Gore Police ieteikt, lai gan pārsvarā tur ir tikai anormāli daudz asiņu. Storyline - 10, directing - 10, humour - 10, acting - 10. Visā visumā baisi labs!

+1
par goribam- man ir ta: skatoties istos sizetus, kur galvas griez u.t.t, nav nekadas patikamas izjutas, bet tomer interese dazreiz ko tadu paskatities, jo reizem ari der attcereties, ka pasaule nav roza ponijs, kur fona skan, jaunakais kautkada nigera R&B hits, kas iekarojis asv un eiropu. Ka ari atkal un atkal iedomaties cik cilveks ir pretigs radijums, kas spej nodarit otram ko tadu, bla bla bla..
+3
Vecīt, japāņiem viss ir kārtībā. Samuraji, jakudzas, un labs ķēriens uz detuh-veidīgu muzonu. Humors gan nav īsti izprotams, bet ej nu sazin... ja mums uzmestu atomeni, moš arī jokot mācītos no jauna, ha ha...
+2
moš dēļ tās atomenes arī šķībacainie tā vairojas >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas