Bezjeedziiga teema
0
Nu ko veelviena kaarteejaa bezjeedziigaa teema=]
Nu davai tagad visi draudziigi sho teemu nodirsh kaa parasti.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kam ir idejas kaa sho bezjeedziigo teemu seergu apstaadinaat luudzu uz pjedestaala:
0
nu karo4, kaadas teemas nedriikst buut?:)
0
kakis metaalists laba teema;) man patiik.
0
ja garlaicigi, tad ir daudz un dazhadu veidu ka izklaideties, nevis cukot forumu kartejo rezi, ne?
0
nu re:) kad ir kas jaadara, lai forums paliktu interesantaaks, tad visiem pofig:))) A kad apdirst tad visi maak. Davai tad ari neapdirsiisim citu topikus vai riikosimies....(buutu baigi labi ja forumu vareetu padariit interesantaaku, tachu ja neviens neko nu tad vismaz neapdirsham....)
0
Katram sava teema sskkiet interesanta! Piemeeram kaa ssiii teema kuru noteikti ir rakstijis kaads kuram ir 15 apmeeram gadi, lai raksta, bet cilveeki kuri varbuut ir mazlietinn gudraaki vareetu iet citaas diskusijaas, llaujam tak mazajiem taisiit vinnu diskusijas, tad vinni vareetu viens otru nodirst, bet piemeeram Burkai bija diskusija pa dievu taa bija lloti laba.:) Bet protams mazie tur sarakstija kaut kaadus sviestus, bet paareejie tur rakstija tiiri sakariigi.
0
mm, man ir 15 gadi ja....
0
saproti es esmu bijis ari citos forumos, kuri ir interesantaaki. Ar dazhaadaam aptaujaam(nu te gan ari ir aptaujas, bet tur vinas ir biezhaakas un cilveeki var pashi ieteikt kaadas aptaujas taisiit). Tad ir visaadas interesantas teemas no kaad 5(vismaz!) moderatoriem. Nu piemeeram ari vienas online speeles forums, kur updeito(upgreido) speeli, un cilveeki spriezh kaa ir labaak. Galvenais moderators(speeles admins) tad naakoshajaa updeitaa uzlabo vai no sho vai citu...
Ir daudz kas interesantaaks. Es vienkaarshi gribeeju vai nu formumu pataisiit interesantaaku, vai ari vienkaarshi tie kuriem nav ko teikt shajaa sakaraa, nebojaa atmosfeeru un tiko saakas "bezjeedziiga teema", nedirsh - "nu nahuj shito vajadzeeja uztaisiit..."
Nu maneejais imho ir ka BigUggam vajag paliigu sheit... Un visaadas jaunas idejas. Man tiko ienaaca praataa ideja. Shitam topikam laikam vajadzeeja buut pie 'foruma uzlaboshanas'....
0
Kuraa forumaa ir tas prikols ar speeleem, ja nav nosleepums!?
0
Nu patiesiibaa taadas doshi ka ir daudz, taa kuru es speeleju saucas Utopia.
boards.swirve.com/board.cgi?boardset=...
tad Utopijas fanu lapaa: www.utopiatemple.com/ - te ir manis piemineetaas aptaujas...
ir veel lapas kur ir labi forumi, tachu neredzu es tagad jeegu vinjus postot...
0
Manupraat bezjeedziigas teemas valda. Reaali choini. Visaadu huinju var raxtiit un taa. Taa forshi runaat daudz - nepasakot neko. Vai arii pateikt kauko iisu un kodoliigu, bet bezjeedziigu.
Shii teema ir kaa vanna - ieapalja.
0
jaa un tavas smadzenes ir kaa spogulis tobish gludas
0
Dublis ir kaa kabachu sauteejums - pilniigi nelietojams. Taads kursh itkaa ir, bet ne jeegas, ne funkcijas.
0
UN TU ESI KAA KJIRBIS APALJSH UN IEKSHAA SEEKLA
0
a cikos 1.septembrii bekon taisies buut vecriigaa
0
Es kaukur uz 18-iem. A pats?
0
a es dzershu jau ap 14.00
0
a riigaa buushu riit pus seėptinjos
0
Beztolkaa teema uztaisiita? Stulbums. Unicorn, ko tad citu tu gaidi no cilveekiem, ja beztolkaa uztaisi kautkaadu nevajadziigu teemu?
0
To Purity:
A ko tad tu piedalies beztolkaa uztaisiitas teemas apsprieshanaa?
0
Nepiedalos? Izsaku domas =)
0
--------------------------... 21. augustā, plkst. 18:48
Katram sava teema sskkiet interesanta! Piemeeram kaa ssiii teema kuru noteikti ir rakstijis kaads kuram ir 15 apmeeram gadi, lai raksta, bet cilveeki kuri varbuut ir mazlietinn gudraaki vareetu iet citaas diskusijaas, llaujam tak mazajiem taisiit vinnu diskusijas, tad vinni vareetu viens otru nodirst, bet piemeeram Burkai bija diskusija pa dievu taa bija lloti laba.:) Bet protams mazie tur sarakstija kaut kaadus sviestus, bet paareejie tur rakstija tiiri sakariigi. --------------------------... Mazie sarakstiija visaadus sviestus, bet es un paareejie forshie dzheki gan izskatiijaamies tik pieaugushi un nobriedushi.... AhahAhahAHAhahaha. FUKK, JUU AAR DED!!!!!!! AAAA
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas