I feel good
+6
Iesaku kā pretstatu tēmai "Besī!" tēmu par to, kas šobrīd iepriecina. Nav ko ņīdēt - labas lietas taču arī notiek, vai ne?

Tad nu sākšu - vakardienas slow motion matu kratīšana pie Solaris un pārējās "Fuck Valentine" pasākuma aktivitātes, "Underworld: Rise of The Licans" noskatīšanās, palikšana budžeta grupā un apziņa, ka rīt varēšu gulēt kaut līdz pēcpusdienai...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Iešu dzert pie draudzenes dzimšanas dienā un kniebt puišiem dibenā (diezvai kniebšos ar puišiem dibenā - speciāla piebilde Neonam) :D :p

+4
Pēc vakardienas jūtos svaigs kā gurķītis un leduskapī ir auksts alus m/
+1
Es atkal ar dzelžiem krāmējos- pasē tie kartera vāki, ko man viens holandietis par lētu naudu atsūtija.
+9
stundu atpakaļ ēdu ļoti garšīgu pīrāgu
bet liekas ka būšu smagi pārēdies
un tagad naksies skriet uz tēmu besī
+1
He he mani šobrīd iepriecina tas, ka ir beigušās darba attiecības ar valsts iestādi kā rezultātā varēšu brīvi noklausīties un nokārtot pavasara sesiju universitātē. Priecē apziņa,ka beidzot varēšu normāli atlaist kādā koncī, tik jāizdomā kurā. Un protams priecē tas, ka beidzot varēšu mierīgu prātu pārskatīt savu mūzikas kolekciju.
+1
Ā, liels prieks pēdējā laikā ir pēc grupas Bathory diskogrāfijas ievērtēšanas (kļuvusi par šī mēneša top grupu manām ausīm un dziesmiņa One Rode to Asa Bay vien jau tiek drillēta pārdesmit reizes dienā) kā es varēju šamo eksistenci aizmirst aizmirst??:)

Tāpat liels prieks, kas atsver visu pārējo ir grupas Whiplash pilnās diskogrāfijas iegūšana un ievērtēšana:):):)ņam ņam...!
+1
Iesaku omas uzlabošanai paklausīties Grave Digger dziesmu Yesterday!
+1
Ievērtē pie reizes Ereb Altor - www.metal-archives.com/band.php?id=19273...
+1
oki doki!
+1
Esmu normaali sapisis alko organismaa, juutos patiikami un iedvesmas pilns, aa un veel jaunaakie Bathory ieraksti, uhhh uuuber. fooreeeveerdark woods omg man patiik.
+1
Ja besīšanos vēl varētu attaisnot ar piektdienu, trīspadsmito, tad pateicības diena tak ir novembrī. Turklāt, latvietim pieklājas priecāties tikai par to, ja otram slikti klājas, tā ka nav iespējams šai tēmā ko pozitīvu ierakstīt.
+4
Ekonomiskā krīze -> daudziem ir sūdīgi -> latvieši priecīgi
+4
agrāk regulāri skatījos ziņas un sekoju līdzi politikai. nu jau kādas trīs nedēļas ne lasu ziņas, ne skatos TV ziņas. un, ble cik tas ir lieliski! Kāda krīze, kam ir krīze?
+2
Visbiežāk dzirdētās frāzes pēdējā laikā ir a la "krīze ir tiem, kas paši to radījuši" - tā ka taisnība laikam vien būs.
+3
Tas BoD...
+2
bathory - the woodwoman vienkārši iespārda (melodisks) otrs labākais omas uzlabotājs šomēness pēc one rode to asa bay:):):)
+2
es vinnēju optisko peli >:)
+6
man mājās ir ko ēst. tas ir labi.
+8
"Underworld: Rise of The Licans" noskatīšanās..."

Besī filmas, kurās viens sitiens pa seju/korpusu skan kā vesela autoavārija. Nu padomājiet - kā var skanēt sitiens ar dūri vērots no trešās personas skatupunkta? Pukš! Bet šajās filmas - tāds grāviens ar trim sub-basiem apakšā. Un tas viss papildināts ar "asprātīgām" replikām, gotiskiem aksesuāriem un "krutām" sejas izteiksmēm un pozām. Un kāpēc tas viss? Tāpēc lai vēl vairāk paliktu to, kuri vakaros skatās uz mēnesi un nožēlo, ka nav vampīri.
Un tad viņi izpērk tukšu vietējo gōtu veikalu un sāk lasīt tādas grāmatas kā
"Kā parādīt savu tumšo pusi"
"Kā izslaukt guļošu vampīru"
"Kā pārvērst savu kājas īkšķi par ugunsmetēju"

urgh

Ko? es sajaucu tēmas? Esmu piekasīgs?
Jā... dubulta vaina - piekasīgs un vēl sajaucu tēmas...
+2
^^^ ja tu gribi visu kā dzīvē, tad ej uz teātri. tur sitiens pa seju skan pukš
+6
Man ir aizdomas, ka bija miljoni cilvēku, kuri Matriksā neredzēja neko vairāk par ādas mēteļiem, saulesbrillēm un "krutiem mahačiem".
"Welcome to the real world... yeah, that's deep, dude."
Tas "bigger and better" buļļa sūds ir aizgājis daudz par tālu. Un šādu efektu bāšana filmās varbūt nav nekas īpašs pats par sevi, taču, man šķiet, lieliski parāda, kādi cilvēki izklaides industrijai ir visizdevīgākie un cik ļoti izkropļoti uzskati par pasauli mēdz būt. Var jau teikt, ka tā ir tikai izklaide, un tas nav jāņem nopietni. Es nezinu. Es negribu par to strīdēties. Man tikai liekas, ka pasaulē vispār ir mazliet par daudz izklaides.
0
man driz bus neverwinter nights 2 reloded versija cerams ies un nebus visadi bugi.
+2
Lieliski runāts, KK. Šitā visa izklaides industrija jau sāk drīzāk atgādināt militāristus ar viņu bruņošanās sacensībām. Katrs cenšas pēc pamatīgāka triku arsenāla, skaļāka blīkšķa uz vispasaules ekrāna. Nu forši jau ir, ka mūsdienu tehnoloģijas spēj uzburt tik krāšņas pasaulsainas, tikai aizvien grūtāk kļūst pamanīt to brīdi, kad esi atslēdzies no uz ekrāna notiekošā, un neatceries vairs, kas notika pēdējās krietnas 10 minūtes. Ta jau labāk vēlvienu Šreku vai Ice Age būtu laiduši gaisā - vismaz bērneļiem prieks.

Ok, ja par iepriecināšanu - tāda bij Larry Clark filma "Wassup Rockers". Sociālais kino rullē - arī amerikāņu pusaudžu auditorijai paredzētais.
+1
Tajā Underworld filmā viduslaiki ir attēloti ļoti sūdīgi. Pārāk daudz uzsvaru uz personību konfliktiem, kas filmu padarīja garlaicīgu.

Tieši tāpat kā visi iet lūrēt jauno Džeimsu Bondu(4 mēn apakaļ), jo tas taču ir Džeimss Bonds. Tad es laikam biju viens no retajiem, kas neaizgāja. Draugi vēlāk stāstīja, ka baigais sūds esot bijis.
+1
Hmmm... kas bija labs? Ā, aizvakar iztērēju rekordlielu summu. 500ls dienā uz visādām šmotkām, augsta profila restorāniem, izklaides vietām, ziediem un vēl citiem aksesuāriem.
+3
Es jau neko, bet tā vien liekas, ka nupat tu esi spēris pirmo soli pretī zemtupelnieka statusam :)
+1
O jā, tas Underworld mēsls... kk:( jau visu pateica. Lai gan, redz, piemēram, tikko noskatījos pirmos divus Transporterus un jūtos ļoti labi. Laikam jau tāpēc, ka skaidri redzams - neviens nemēģina slēpt to, ka tas viss ir nenopietns sviests.
+3
"ja tu gribi visu kā dzīvē, tad ej uz teātri. tur sitiens pa seju skan pukš"

Tagad neiet kāda izrāde, kurā Ģirts Ķesteris dabū pa muti? Viņš nesen esot piekritis būt par Tautas partijās reklāmas seju uz nākamajām vēlēšanām.
+1
A man sirsnīgi pofig - tā filma mani kā sava žanra pārstāve pilnībā apmierināja. Kā reiz teica Ursula Le Gvina - pieaugušie baidās no fantāzijas. Nu tad baidies vesels - ko nu vairs piebilst.
0
rise of lycans jau butiba ir tads ka pretstats lai paraditu to kadu vampiri bija negeli un patiesiba cik sexuali un varonigi bija vilkaci kas cinijas tikai par atzisanu un brivibu.
pec filmas noskatisanas 5dienas nakti atradu savu dubulto underworld cd un skatijos abas dalas.
Secinaju ka 1. dala lucians uztaisits parak smiekligs un vina nave no kreivena sudraba nitrata lodes nudien bija necieniga.
Toties jauna filma lauj rupigak analizet kads viktors bija aprobezots tevs un salikt punktus uz i.
Protams nav skaidrs kur taja bridi bija viktora raditajs markuss kad lucians izbega tapatas kas isti bija amelija ja vina bija spejiga atdzivinat markusu.
Vel ari pec filmas izriet ka bridi kad tika radita selina lucians bija izbedzis un viktoram tak isti nebija armijas lai ieslodzitu vilhelmu.
+4
redz kā, kk:( būs riktīgs abloms, jo Tvaika ielā par Underworld visi kārtīgi fano.
+2
Malacis, Bobij! Nākamā pētījuma tēma - amerikāņu daudzsēriju kinofilmas "Santa Barbara" sižetisko pavērsienu pēc iespējas detalizētāka analīze kultūrvēsturiskā skatījumā. Get busy.
+1
bobij - a vo uzskatu, ka tur nav ne labo, ne slikto. Visi viņi mošķi.

A tās nesakritības 1. un 3. filmā papētīšu. Vienmēr jautri ko tādu atrakt.
+1
Underworld un Resident Evil ir gabali, kur var baudīt, kā smuka šiksa stilīgi atspārda visādus mošķus (ā, Kill Bill ar no tās sērijas). Nekas vairāk, nekas mazāk. Tieši tas ko man reizēm gribas redzēt. Par transporter 1,2,3 to pašu varu teikt, tikai smyuka čiksa ir fonā. Spārda nesmuks čubriks ;)
+1
Hm, moš Transporter 3 nemaz nebija ? Moš ar Babylon A.D. sajaucu ? Whatever ...
+2
heresy

Nez vai te ir īpaši no svara, ko teica Ursula. Labāk pasaki pati kaut ko. Pastāsti, kāpēc Tev radies iespaids, ka man bail no fantāzijas?
0
kk:(, šodien, plkst. 03:07 +5 [+] [–] [Profils] [Link]
"Underworld: Rise of The Licans" noskatīšanās..."

Besī filmas, kurās viens sitiens pa seju/korpusu skan kā vesela autoavārija. Nu padomājiet - kā var skanēt sitiens ar dūri vērots no trešās personas skatupunkta? Pukš! Bet šajās filmas - tāds grāviens ar trim sub-basiem apakšā. Un tas viss papildināts ar "asprātīgām" replikām, gotiskiem aksesuāriem un "krutām" sejas izteiksmēm un pozām.

--->

Tev nepatīk, ka nav kā realitātē - filma ir un paliek izdomāts stāsts, lai cik tālu no Tev pazīstamā būtu tajā attēlotais. Pasaulīte, kurā ir vilkači un vampīri, ir tāda pat fikcija kā jebkurš stāsts par, piemēram, topošo boksa censoni. Mani tikai un vienīgi interesē cilvēciskā metafora, tas, cik ticami ir tajā esošie personāži + viss vizuālais, tehniskais u.c. izpildījums, kas atšķir labu filmu no sūdīgas. Man tās krāsas, aksesuāri u.c. patika, jo aktieru tēlojums un sižets radīja normālu, saskaņotu kopējo iespaidu.

Tas pats man sakāms par jebkuru grāmatu - tā var būt fantastika par burvjiem vai apkopējas memuāri, galvenais, ka autors notur sižetu un tam ir iekšējā loģika + viss ietērpts baudāmā valodā.
0
Jebšu, koncentrētāk - ja nav tas, ko pazīsti, tjipa ir slikti.
+1
"Hm, moš Transporter 3 nemaz nebija ? Moš ar Babylon A.D. sajaucu ? Whatever ..."

bij bij Transporter 3.
+1
heresy

Tas ko Tu saki ir muļķības, un Tu to zini.
+4
Bāā.. vo pie tēmas "besī" var ielikt heresy ar jau otro: "reiz viena tante teica". Nu psc., varētu domāt, ka tas uzreiz ieliek baigo pamatu tālākai argumentācijai. kuru pis, ko kkāda losene hvz kad, kur, kādu opiātu iedarbības rezultātā ir teikusi? Es saprotu, ka tā ir iespēja izlikties inteliģentai, jo esi kko lasījusi un atceries pat kādu no grāmatas izrautu momentu.

"Mani tikai un vienīgi interesē cilvēciskā metafora, tas, cik ticami ir tajā esošie personāži + viss vizuālais, tehniskais u.c. izpildījums, kas atšķir labu filmu no sūdīgas."

Man gan šķiet, ka tev nav ne mazākās sajēgas par to, kas filmu padara labu vai sliktu. Ticamības moments nekad filmu nav padarījis par labu. Viss vizuālais (wtf?), tehniskais (wtf?) izpildījums... (WTF?) vienkārši ūdens liešana, bla bla bla.

Un tālāk: "Man tās krāsas, aksesuāri u.c. patika, jo aktieru tēlojums un sižets radīja normālu, saskaņotu kopējo iespaidu."

Paklau, nu priekš kam? Nu kāpēc? Man tās krāsas (tumši zilganie toņi), aksesuāri (zābaki, ieroči, vēl kaut kādi stilīgi sūdi) u.c. (Kas, pie visiem sūdu rituļiem ir u.c.??) patika (tas, ka tev kaut kas patika vai nepatika, filmu nepadara par labu, te nav 9. klases domraksts par redzēto kinoteātrī), jo aktieru tēlojums un sižets radīja normālu, saskaņotu (kas pie Jēzus naglām ir "normāls"?) kopējo iespaidu. Tātad tev pietika ar to, ka aktieru tēlojums atbilda sižetam (interesanti, kā vispār var būt savādāk?) lai radītu tev "normālu", un, pats galvenais, "saskaņotu" kopējo iespaidu. Tātad, tavs iespaids ir "normāls" un "saskaņots". Tavs iespaids ir saskaņots ar aktieru tēlojuma atbilstību sižetam?

Jebšu koncentrētāk - varbūt vajag palasīt pārmaiņas pēc normālus džekus nevis kaut kādas atsaldētas losenes, un tad mēģināt pateikt kaut ko gudru?
-3
Un kur aiz šiem visiem lamuvārdiem bija kaut kripatiņa argumentācijas?
+2
Ja man kautkas patīk - tātad labs. Nepatīk - slikts.

Bet tie akūnie blīkšķi, kad sit pa seju, mašīnu sprādzieni pie mazākās sadursmes, pēc viena šāviena lidojoši cilvēki u.c. idiotismi reāli besī. Nemaz nerunājot par ķīnīzeru filmām, kur visi pa gaisu planē. Izdomājums ir viena lieta, bet ikdienā apčamdāmas / pārbaudāmas lietas pilnībā sagrozīt ir sviests. Protams, līdz zināmam mēram tas ir smuki un efektīgi, bet diemžēl daudziem ir problēmas ar to mēra sajūtu.
0
Kāda argumentācija? Tas bija tavs sviests dažādos locījumos ar pāris piebildēm. Vienkārši uzjautrināšanās par taviem centieniem izklausīties gudri, neņem ļaunā. Vai arī tu gribēji, lai izdomāju tavā vietā argumentus, kāpēc, cien., a. god., mr. kk:( baidās no fantāzijas?
+3
^ a mošiņ cilvēks tiešām gudrs, nevis cenšas par tādu izlikties? :))
+1
Jā, labas lietas notiek! Pie tam vēl bieži. Šorīt pamodos ar morgenstock, jeb kā tautā saka 'rīta stīvo' un visa diena ļoti pozitīva ^.^
+5
Uii, dievinu pamosties blakus rīta kokam ^_^ hmmm, jāpiezvana kokam...
+1
Būtībā, to "Underworld" skatījos tā paša iemesla dēļ, kā "Gredzenu pavēlnieku" - pasaku ekranizējumi ir manam līmenim atbilstoši; bez tam - tās ainavas un aizspogulijas skati, uh un ah... Bet nu no pavēlnieka vismaz vēmiens nenāca.
Visi tie dizaineru lateksā iespīlētie galvenie varoņi, no kuriem pozitīvajiem noteikti jāizskatās pēc gejiem; mīlas/atriebības tēmas sižetā, kuru banalitātei ne tuvu netiek neviena no bērnu pasakām; pāri visam - jau minētās sejas izteiksmes...
Man šķiet, lai pēc šitā mākslas kīnō ātrāk "atlaistu", jāpalasa "Vējš vītolos".
+1
Labs ir tas, ka beidzot ir laiks visu dienu klausīties mūziku, dirsināties un pīpēt ūdenspīpi.
+1
Agata Kristi - Erkils Puaro!!!
+1
''Vējš Vītolos'' spārda iekšas. Ekranizācija gan pārāk .. hm .. tāda .. kautkāda ... nevisai ... onkuļi žurku un varžu kostīmos ... :D
0
Eu bļe! Uz Kreator tak arī būs Emergency Gate- melodic power metal no Vācijas. Cool! (rock)
+1
Žēl tikai, ka tagat šie kautkādu Metalkoru spērē :(
0
man arī patīk rakstīt taagd kā 'tagat'
i feel goood
+1
"Vinnijs Pūks un viņa draugi" spārda. Pārlasīju.
+1
izgais driznaks?
+2
Vectēvs "Aizliegts" bija pilnīgs auts...
+1
Paspēju mājās no tramvaja tikt līdz atejai, nepieslapinot bikses un netālu esošos kokus, vakars izdevies. Turklāt labi pavadīc vakars. Zuper!
+1
ui,man filmaaas ari nepatikas viss parspiletibas moments, viens par otru megina but krutaks, lielaka mauka par otru, krutaks negeris par ieprieksejo, pretigi skatities, labs piemers ir resident evil 2 dala, nu pizdets, tur ir tocna vissi mani nosauktie piemeeri.
+1
man Underworld III patika. par spīti visam bulšitam storijā, par spīti neko nedarošajām glamūrīgajām gotu beibēm, par spīti angliski runājošiem pārkačātiem nēģeriem viduslaiku Eiropā, u.t.t. c'mon, karstas diskusijas par vienu filmu, kas pēc savas būtības ir domāta tikai acu priecēšanai un laika nosišanai, ir bezjēdzīgas. Oskaru tā tāpat, visticamāk, nedabūs. chill out.

no otras puses - šādu filmu ir ļoti daudz, un tās atstāj ietekmi uz gados jauniem cilvēkiem, kuriem, iespējams, ir zems pašnovērtējums. parasti, tās to palīdz celt, jo to iespaidā kāds rada sev sapņu pasauli, kas kompensē realitātes negācijas un nepilnības, radot patīkamu ilūziju par sevi kā kaut ko vairāk nekā ikdienišķais, ierastais un neinteresantais tēls. problēmas sākas tad, kad vairs neredzi ceļu atpakaļ realitātē, un ieslīgsti šādā savas personības "rehabilitācijas" procesā gadiem ilgi, tā arī neizveidojot savus uzskatus, bet pieņemot ārēju un jau iepriekš sagatavotu diktātu savai rīcībai un domāšanai. to varētu attiecināt arī uz mums visiem - mūsu realitāte, jeb, precīzāk tās negāciju kompensētājs, ir mūsu subkultūra un tās fundaments - mūzika. labi ir tad, kad tiek atrasts veids, kā sevi pārveidot, evolucionēt savā personībā, kad tas, kas mūs ir veidojis sākotnēji, nekļūst par mums, bet mēs paši to sākam ietekmēt, izvērtēt un pārvarēt. protams, tas ir strikti individuāli. un, ne visiem tas sanāk.
+2
Čali panese ... ;)

Underworld III novilku, bet tā kā tas promo DVD bija sūdīgi noripots, tad nemaz neskatījos. Tādi kretīnismi kā niga viduslaiku Eiropā besī daudz vairāk par entajiem sprādzieniem un citiem bulšitiem.
0
nupat garīo uzlaboja Paradise Lost dziesma Sun fading, mmmmmm..... saldi un sērīgi. ;)
+1
Nevarētu tomēr uzzināt, kādā sakarā tā Ursula tika pieminēta ar to, ka pieaugušie baidās no fantāzijas? Es tā izpīpoju, ka vienīgais skaidrojums šādai frāzei varētu būt tas, ka fantāzijai ir tieksme materializēties, un cilvēkam paliekot vecākam rodās apjausma, ka viņš šeit nedzīvos mūžīgi, līdz ar to sākot kontrolēt arī savas fantāzijas, jo tā tomēr ir spēcīga enerģija, ar kuras palīdzību mēs ne tikai izklaidējamies, veldzējamies, sauc kā gribi (to var attiecināt uz mākslas baudīšanu, un lietot sakarā ar filmu skatīšanos), bet arī veidojam savu personīgo realitāti, kas vēlāk, tā vai savādāk, var atspoguļoties arī kopējā realitātes telpā. (Tas, savukārt, uz filmu baudīšanu neattiecās)

Izrauti pāris vārdi no kāda vīrieša vai sievietes, kas kaut ko kaut kad ir uzrakstījuši nav arguments apgalvojumam, ka kāds cilvēks izjūt to, vai ko citu, darot to, vai šo. Vēl muļķīgāk ir nervozi sākt vervelēt kaut ko par maziem krāniem. Tas atgādina tā Džonija komentārus, kurus Runcis Renārs kopēja no tvnet, ar vīrieti vienā mini-parodijā, kurš brīdī, kad viņam ar motorzāģi nejauši noļurina kāju, šokā pieceļās un sāk deklamēt dzejoli.
-1
manuprāt, Ursulas tantes arguments par to, ka pieaugušajiem ir bail no fnatāzijas, ir diezgan vienpusējs, un pat stulbs. bāc, kaut vai šitas pats Underworld, LOTR, Konans barbars, da kaut vai Brigaderes Sprīdītis ir tieši pieaugušo fantāzijas augļi. pieaugušie rada to fantāziju, no kuras pārtiek sīkie.
otrs ir tas, vai fantāzijas par episkiem monstriem, vietām, notikumiem, visiem der un ir saistošas. kakākt virsū cilvēkam, kas to visu uzskata par bulšitu, ir stulbi, jo viņam vnk ir citas intereses un cits skatījums uz to, kas ir fantāzija. nevar sacīt, ka kādam ir bail no fantāzijas, ja viņš vienkārši pārstāv citu viedokli ar saviem argumnetiem. ja tu apzināti neskrien pretī briesmām, nenozīmē to, ka tev no tām ir bail. tas pats ir ar visu šito Ursulas būšanu. manuprāt, pašai Ursulai ir nopietnas problēmas, jo izskatās, ka kāds ir iestrēdzis savā bērnībā, un vienīgais veids kā attaisnot savu infantīlo personību, ir bakstīt citiem ar to, ka redz, jums no tā visa ir bail. huiņa kaut kāda.
0
-1
ja viņa teica, ka pieaugušie baidās no fantāzijas, tad nonāk loģiskā pretrunā, jo viņa pati no tās nebaidās. ir vēl vesels bars, kas nebaidās - līdz ar to apgalvojums, ka pieaugušie baidās no fantāzijas, ir aplams un maldinošs. precīzs apgalvojums būtu, ja tiktu pateikts, ka ir tādi pieaugušie, kuri baidās no fantāzijas.
+2
Njā, to arī piemirsu pajautāt, vai mākslinieks radot mākslu no tās baidās. Parasti jau viņi to mīl, un piedāvā baudīt arī citiem, kuriem piedāvājums jau ir pietiekami liels, lai varētu izvēlēties sev tīkamāko pēc visām niansēm. Kur ir tās Ursulas bailes šajā gadījumā? Runa jau nav par ursulu, bet par vietējo sievieti, kura ir pārliecināta, ka vienu atdalītu pieņēmumu vai apgalvojumu (mēs pat nezinam, kas tas īsti ir, neredzot kontekstu) var izmantot da jebkur, kur ir pieminēts kāds vārds, kurš, kā smejies, ir arī tajā pieņēmumā, slēdzienā, tik pat labi - intelektuāla vakuuma ekskrementā, kurš kaut kādas mistiskas visuma kļūdas, eksperimenta, vai melnās maģijas vadīts ir nonācis ārpus savas inversās, onāniskās pļūtītavas. Ej nu sazin.
+6
Tev tiešām dzīve tik tukša, ka nedēļu no vietas staigā uzvilcies par to, ka kādam patīk filma, kas Tev riebās?

Savus argumentus izklāstīju - man nevajag, lai filmā ir kā dzīvē. Viss. Tev savukārt jebkas, kas nav iekšas un ķeskas un realitāte pa 200%, rada histēriju. Arī atsauce uz kaut kādu rakstnieci, ko neesi lasījis. Un visbeidzot, ja Tev izdotos izprovocēt agresiju vai kaut kādu taisnošanos no manas puses, Tu laimīgi atkorķētu aliņu un justos kā dižens vecis. Neizdosies. Ar to arī apsveicu - Faun, Tu esi spējīgs nedēļu vārīties par vienu un to pašu pat tad, ja Tev nereaģēju - pēdējo reizi šajā tēmā ko ierakstīju pirms 4 dienām, bet Tu turpini vārīties vēl 4 dienu garumā.
+1
"Inversā onāniskā pļūtītava" :DDD O, fantāzijas spēks!:)
+3
Klau, kāda atšķirība, visi baidās, ja?? Vieni no fantāzijas, citi no realitātes, vēl daži no tādām kā heresy, apziņa atrodas baiļu spīlēs un ar patstāvīgu vajadzību pēc pašnoteikšanās. Tā nepārtraukti meklē ārējo atbalstu, jo negrib saskarties ar bailēm būt atraidītai vai vientuļai. Dziļās bailes un vajadzība pēc ārējās atzīšanas ilgu laiku var būt noslēptas ar daudzu darbību īsto motīvu. Uz tā balstās visa jūsu dzīve, kaut jūs to neapzināties. Iespējams jūs sajūtat nelielu iekšējo spriedzi. Jūs saspiežaties no bailēm un tādā stāvoklī parasti aizstāvaties. Jūsu domu pamats, jūtas un darbība – melnais caurums, tukšums, kurš nekad nevar būt pilnīgi aizpildīts. Tas ir baiļu caurums, vieta, kura slēpjas ēnā, jo jūs no tā aizgriežat projām savu apziņu. Keep of Kalessin, starp citu, ir šitās pašas Ursulas bērni. Bet konkrētajā situācijā I feel good, jo man nav jāatbild par neviena cita domām, kaut kas jāaizstāv, jāsaspiežās vai jājūt spriedze, iejaucoties ar vāji motivētiem argumentiem, uzbraucieniem, dzēlīgiem piemetinājumiem, jo nesaskatu ne heresy, ne fauna, ne e.beast attieksmē nekā personīga, izņemot pašu attieksmi, protams, iepriekšminēto baiļu faktoru saskatu, bet arī es baidos un, ja jāizvēlas starp kaunu par savām bailēm un vienkārši bailēm, es pat neloloju pārāk lielas cerības, ka kāds vēl lasa to, ka priekšroku loģiski dodu otrajām. Kaut kas iekšā saspiežas, kā lūpas, bet acis paliek aukstas. Kāpēc visu vajag tiesāt? Kāpēc vajag visu iztiesāt līdz pareizajam un nepareizajam? Kādas bailes slēpjas aiz vajadzības tiesāt? Bailes satikties ar savu tumšo pusi. Pēc būtības – bailes dzīvot. I feel good
0
Bļ, I feel slightly worse now ;(
0
less good t.i.
0
Sveicieni Runcim. uajm
+1
Šeit pieaugušo nav.
+1
Bet tik un tā. Baidās
0
nupat paēdu, un man ir labi :)
+9
"Tev tiešām dzīve tik tukša, ka nedēļu no vietas staigā uzvilcies par to, ka kādam patīk filma, kas Tev riebās?"

Kur tu rāvi, ka es staigāju nedēļu uzvilcies? man ir garlaicīgs darbs, tas arī viss. chill! Pie tam cilvēkam, kam ar galvu viss kārtībā, rakstīt un lasīt nesagādā nekādas problēmas.

"Tev savukārt jebkas, kas nav iekšas un ķeskas un realitāte pa 200%, rada histēriju."

Kur tu to rāvi?

"Arī atsauce uz kaut kādu rakstnieci, ko neesi lasījis."

Neesmu uz viņu atsaucies, bet mēģinājis saprast, kādā sakarā to dari tu, jo pati nespēj to paskaidrot.

"Un visbeidzot, ja Tev izdotos izprovocēt agresiju vai kaut kādu taisnošanos no manas puses, Tu laimīgi atkorķētu aliņu un justos kā dižens vecis."

Nevis agresiju, nevis taisnošanos, bet normālu, sakarīgu tekstu, uz kuru tu tik ļoti centies pretendēt.

"Neizdosies."

par to es nešaubos.

"Ar to arī apsveicu - Faun, Tu esi spējīgs nedēļu vārīties par vienu un to pašu pat tad, ja Tev nereaģēju - pēdējo reizi šajā tēmā ko ierakstīju pirms 4 dienām, bet Tu turpini vārīties vēl 4 dienu garumā."

Cilvēki ir pieraduši vervelēt kaut kādu sviestu, kam neviens nepievērš uzmanību. tad, kad kāds pievērš, tad apvainojās. un kāpēc tu domā, ka skaitu, cik dienas tu šeit esi, un cik nē? :))))

Bet nu neturpinam šito, tā pat skaidrs, ka tas ir nebeidzams sviests. Un nepārdzīvo! Nav viss jāuztver tik ļoti personiski. Uztver to kā mūžīgo nespēju saprasties starp vīrieti un sievieti. Jo sievietes ir stulbākas, ha ha ha,,,,
+2
Pēdējais teikums ir vienkārši graujošs :D
0
Njā... Manuprāt, tekstu "Jo sievietes ir stulbākas, ha ha ha,,,," teikt heresy toč nevajadzēja...
0
kā nu tur bija - women are stupid, i don`t respect them. that`s right, i just have sex with them uttt. bla bla bla. i can`t put my penis in your college degree :D
+3
Es pieņemu, ka jebkuram ir skaidrs, ka tas nav domāts nopietni. Ja nu nav, tad, laikam, katrā jokā sava taisnība.
+1
Paģiras pārgājušas un jūtos kā cilvēks. Dzīve tomēr ir skaista.
0
1492.-.Conquest.of.Paradis...
neesmu redzējis, bet ļoti baudāmi, tagad tik jāuzcep tupeņus un jāskatās otrs fails, ojāā.. vienkārši eksistēt ir tik viegli. apziņai silti, iekšējs miers. nekāda stresa par pasaules kādu to pazīstam galu. prieks par to. life is gooood
0
Prātā nāk Vangeļa soundtrack uzreiz tai filmai
0
Un Henry Maske.
0
Weekends beidzies, un tagad būs tāda greznība kā brīvais laiks, tas priecē, bet izurbšanās cauri šai tēmai nedaudz pārtērēja citam nolūkam vajadzīgo enerģiju...nuja, un uzbrauciens nevietā "ursulas tantei" kaut kā automātiski nonievāja visu Ekumenu un KoK piedevām, un es zinu, ka par daudz strādāju un atelpas brīžus lietoju beztēmām, un, jā, jūtos labi no apziņas, ka piektdienas vakarā kāpšu uz sarkanā paklāja lidostā...
bet vispār mākslinieki nemēdz būt pieauguši, tas pat tāds sava veida apvainojums, par pieaugušu nosaukt:)
+1
Nekā jauka - pohas pēc nodzertām brīvdienām. :))
+4
Kā dziedāja Labvēlīgais tips:

"No rīta sāp galva
Tā saņemtā balva
Bet kāda man daļa
Ka sāp tā tev"

:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas