albumi
0
Man liekas, ka vajadzētu vairāk albumu aprakstus, jo, palasot šo lapu tā vien liekas, ka tie metālisti tikai pa koncertiem vien ir metālisti, bet koncerti notiek pārāk reti. Es tikai nesen sāku klausīties šāda veida mūziku un, protams, lielāko daļu šeit pieminēto grupu nemaz nezinu, ja vairāk aprakstītu albumus, tad noteikti būtu lielākas iespējas ātrāk "ierubīties tajā fiškā". Uz nekādām tur Polijām braukt nevaru, bet kaut kas taču ir jāklausās kamēr izaug mati. Trūkst informācijas, ar kādām grupām sākt klausīties metālu, kuras tiek "cienītas", kuras ir komerciālas utt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
He, neviens tev priekshaa nepateiks "ar kaadaam grupaam saakt klausiities metaalu". Vienkaarshi, ko dabuu, to klausies, un gan jau kaut kas iepatiksies. Un "kuras tiek cieniitas, kuras ir komerciaalas" arii visnotalj striidiigs jautaajums. Vai ta tu gribi izpatikt citu gaumei un piekrist visam, ko tev maaciis, vai tomeer pats izlemt, kurs grupas cieniit, kuras nee??? Par albumu aprakstiem, piekriitu nebuutu slikti, bet kas rakstiis? Lai normaalu review uzrakstiitu, vajag plashas zinaashanas par attieciigo muuziku, citaadi apraksts paliek patiik/nepatiik liimenii.
0
Nu jā, es jau arī tik gribēju pateikt, ka vajadzētu lapā vairāk albumu aprakstus, ne tikai par koncertiem, agrāk taču rakstīja, laikam par Iron Maiden, Skyforger un vēl kaut ko. Ir dažiem zināšanas. Turpiniet!
0
Par kaadu blici gribi uzzinaat un konkreeti ko? Varbuut varu paliidzeet.
0
Nē, tas nav konkrēti, vienkārši trūmetāls daudz iegūtu, ja būtu vairāk informācijas ne tikai par koncertiem, bet arī par diskiem, jo šeit gandrīz viss ir tikai un vienīgi par koncertiem.
0
Nekadu problemu tasit CD rewiev, bet deretu gan tam atsevisku sadalju kur varu likt ieksha gan Cd coveri gan varbut mp3, tas butu ideali ... materialu ir pat parak daudz!!!
0
Nu cd rewiev ir iekš blackmetal.ru.lv,bet tikai krieviski un pārsvarā true black un brutal death.p.s Uz koncertu taču var nākt arī ar īsiem matiem(gari vēl jāaudzē)
0
Ja jau blackmetal.ru.lv var, tad truemetal arī var!
0
ALBUMU APRAKSTUS!!!!!!!!!!
tos OBLIGAATI vajag. OBLIGAAAAATI. Gribu rakstiit. Gribu lasiit. Gribu gribu gribu.
0
ideja jau realizeejaas dziivee bet kaapee tad tur tik maz albumu un neviens manis iesuutiitaas review neliek iexaa nu saprotu varbuut nesmuki rakstu kautgan lamaaties necentos bet kaapeec tad neviens neatbild man kaapee un kaa un kas????
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas