1. septembra aktivitaates vecrii
0
nepietika vietas peedeejam vaardam tobish -vecriigaa-
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
gribeeju zinaat ko tauta taisaas dariit kaa nekaa buus arii tas krievu pikets pret skolu reformu un vakaraa gan jau pilna vecriiga buus ar tiem piketchikiem
0
Un tevis protams tur visvairaak pietruuks. Lai cilveeki "neponjatkaa" nebriiniitos par taviem nodomiem, izmanto vismaz fraazi "ei, krievs, iedod 20 santiimus".
0
ta jau kljuushu bagaats jo shie cik noprotu buus dafiga :)
0
Nu nez nez pa sho proviceeshanu var huinja iznaakt....!!!!
0
kaada provoceeshana vienkaarshi apjautaajos
0
veiss a ko tu 1.septembrii?
0
Nu nez atkariibaa kas daraas man jau valmieraa jaabuut!!! Bet ja kas interesants ta jau var uz riigu atshaut!!! Ko tu Latvijaa vai Lietuvaa taga????
0
tagad lietuvaa bet varu teikt ka buus interesanti karoche uzzvani richam un pajautaa
0
Nu Ok...!!!!
0
1 sept. vecriigaa 18 00 pie okupacijas muzeja. join me!
0
un kas tad tur tads bus tur pie ta okupacijas muzeja?
0
Dublis nemaz nevar nekur braukt, vinjam jaaruupeejaas par gjimeni.
Es gan buushu vecriigaa, pastiishos kas notiek, padzershos. Jee.
A krievus provaceet toch nevajag, var atrauties kaa no krieveljiem, taa no mentiem, kuri arii droshvien nebuus maz.
0
bekon uztaisi sev gjimeni un arii vareesi ruupeeties un vispaar ko labu dari?
0
vaņku vecrīgā būs pārāk daudz, lai varētu jamējos samīļot. nav jēgas pārdesmit cilvjiem pret pāris tūkstošiem iet. kārdinājums, protams, liels >:/
0
;)
0
Woow bet gudri iisteniibaa...!!! Nu Dubli beebim zaabakus snjores un bikshturus jau nopirki???
0
reku apjautaajos ko goti 1.septembrii dariis un sanjeemu atbildi ka to pashu ko pagaajshgad-ies uz kapiem jo tur ir skaisti un neviens netraucee jjeeee vai nav forshi tikai aizmirsu pajautaat uz kuriem kapiem ;)
0
pa priekshu lai piedzimst un tad arii nopirkshu :)))
0
leišlatvju patriots būs :) Apsveicu!
0
ja tusejas kapos, tad parasti pirms mezha parka ir vecie kapi ar kaplichaam.. veiss jau zin cik tur ir stiligi un gotiski ;)
0
liels paldies :))
0
sho forumu lasa visi, kam nav slinkums - nevajag to aizmirst...
0
Mjaa tur gan ir forshi un vispaar pizdjec mjaa..!! dubli bet kjeedi a ko niggas sist jau tu vari iegaadaaties taga??!!
0
dublim netiik goti??? nu jaa kas vispar vinjam tiik?!
0
nu nezin gan vai kaadam vispaar patiik ka dzheki kraaso acis nagus un huizin kaa uzvedaas pa kapiem daaaa :D
0
es jau tikai pajautaju...tikai pajautaju :)
0
btw tev dubli nav info kas ar roku?
0
vai ari kadam citam?
0
Sist tos utainos krievu mērgļus! Tāpēc jau jūs esat skini, lai to darītu. Nav jau jums jāiet pret visu baru, kad viņu pasākums beigsies un tie sāks izklīst, var jau novaktēt kādu pulciņu un tumšā nostūrī parādīt ko nozīmē latviešu vara.
0
roka ir maajaas
0
14/88: Un Tev neienāk prātā, kas darīsies krievvalodīgajos mēdijos abpus Zilupes? Viņi to tik vien gaida, kad kāds lettiņš palaidīs niezošās rokas. Ne velti viens no antireformistu vadītājiem, starp citu **** pēc tautības, intervijā "bažījās" par iespējamām sadursmēm un asinsizliešanu.
0
taa jau gan ir
0
Viedi vaardi, bet arii kuteliiga situaacija. Krievu kurkuljiem jau atkal saniezeesies un vajadzees kaadus letinju 12-gadiigus invaliidinjus atspaardiit. Kaa tautaa saka, NJET REFORME!!! bet vai to raadiis tv? Pie mums varbuut, bet ne aarpus robezhaam. Jo tur vinji ir apspiestie nabadzinji, kam latvieshu asinskaarie, shaushaliigie vilki dziivi ir paarveertushi par elli.
0
:)
0
hehe...Vismaz mikrorajonos vienu dienu gopīšu nebūs
0
tas nu tochna ka rajoni buus kaa izslauciiti
0
2 Fauns
Tieši tā - ja latvieši atskaldītu kādus krievus, tad to parādītu TV visā pasaulē. Nevienu neinteresētu, kurš uzsāka un, kas vispār notika. Ja krievi piesistu latviešus, tad tā būtu apspiestās tutas atriebība. Vadzis ir lūzis, he he.
0
"apspiestās tautas" es gribēju teikt.
0
Ja mēs dzīvosim ar tādu filozofiju: ko tik par mums padomās austrumos vai rietumos, ka tikai nepateiks, ka esam nacionālisti jeb fašisti, tad jau mēs vispār neko neizdarīsimies. Ar šādu attieksmi dzīvojot, mēs jau tagad varam sevi ierakstīt mirušo tautu sarakstā
0
es nezinu slaaviski nemaaku lasiit taapeec man vienalga ko taas aviizes raksta :)
0
tad ej un mochi krievus!vari sakt pat koncertos,50% metal tusinaas ir krievi...saac!
0
14/88 :)))))))) tieshaam metaala tusinjos ej mochii! Kapeec tu to nedari?
Un tu zini ka ja par mums iespaids buus suudiigs, tad ja krievi pietiekami izprovacee latvieshus tik taal, lai Putins iejaucas, eh var gadiities suudiigi latvieshiem... politiskaa meerogaa, ja neviena valsts muus neaizstaavees. Vajag buut gudram un redzeet cauri trikiem, vienkaarshi skaldot, cik vien var situaacija var mainiities tikai negatiivi....
0
varbuut es ir paranoikis, bet man liekas, ka man ir taisniiba...
0
taa muldeeshana jau lielaaka nekaa taa dariishana,vajag bez vaardiem saprast,kad japaarmaaca punjkjainie un kad ne, nevis runaat vienu un to pashu atkal un atkal, viss te izklaastiitais sen visiem jau zinaams.letinjiem jau tas patriotisms vienmeer bijis muldeeshanas liimenii,ai, kas te riigaa var buut par patriotismu,pashiem krieviem sava identitaate te jau sen zudusi,taa ka shie latvijaa nemaz nav krievi bet punjkjaini
atsleegu kratiitaaji treninjbiksees pa 1Ls,iisti krievijas krievi ir normaali ljautis,jo vinjiem taadu probleemu nav,riigaa latvijas ir tikpat cik manai vecaimaatei zobu mutee,taa ka nau par ko te ciiniities,sevi tikai aizstaaveet,nevis teelot lielos latvju patriotus,latvieshu punjkjaino eksemplaari meedz buut veel nejaukaaki par slaaveejiem
0
Pilniigi piekriitu WIESTURZ saciitajam.. P.S. nav jaasit krievi, bet urlas, sameeraa krievs atskiras ar kaut ko no urlas.
0
var jau but ari latvieshu urlas...principaa bariem tadas pazistu :( starp citu cik no dizhajiem patritiem bija baltijas celja pieminjas pasakumaa pie brivibas piemineklja?
0
es biju pashaa baltijas celjaa pirms 15gadiem bet uz pieminjas pasaakumu nebiju jo biju lietuvaa
0
Baltijas ceļā nebiju, jo biju pārāk sīks, bet piemiņas pasākumā gan piedalījos
0
Ai nu vopshem jaaseezh maajaa un viss, lai utainie pirmie saak??!!
0
Nu un vispaar ja normaalie cilveeki seedees maajaa tad utainajiem pa kjeerienam gadiisies tikai paaris apdzeerushies latvieshu pokemoni un urlas, bez kuriem manupraat arii vareetu iztikt shii valsts!!!!
0
es jau arii biju siiks bet tomeer piedaliijos baltijas celjaa
0
Wiesturz "letinjiem jau tas patriotisms vienmeer bijis muldeeshanas liimenii" - Ko tas noziimee, tas ka tie tikai runaa bet neko nedara? Netaisa nakaadus apveersumus, organizaacijas? Tas nav galvenais! Galvenais ir buut lojaalam valstij un apzinaaties valsts veertiibas. Organizaacijas un apveersumus vispaariibaa taisa tikai naciki.
Atkal ja tu domaa, ka cilveeki tikai pljaapaa un lielaas ka vinji ir patrioti, tad tas vien jau ir labi, jo tas noziimee ka vins par to domaa, bet ja domaa, tad agraak vai veelaak sapratiis naacijas(valsts, kultuuras, savu tautieshu) veertiibu. Nu vismaz tas attiecas uz cilveekiem kurus es paziistu, kurus nepaziistu nevaru neko teikt, vai sapratiis vai ne, jo nepaziistu=] (protams vienmeer ari ir iznjeemumi).

veiss - da labi; ko tu tur runaa... par "paaris apdzeerushies latvieshu pokemoniem un urlaam", man piedraast vai tas pokemons vai kas, ja vins latvietis un ne kautkaads kriminaalis nolemtais, tad es bez vinja neiztikshu! Nevar taa runaat... Tad ari aizies par to, ka shis nepatiik un tas nepatiik, galu galaa vareesi puslatviju izsviitrot. Visi latvieshi ir vajadziigi(iznjemot taadus kriminaaljus kas nenormaali traucee dziivot, bet taadu, no latvieshiem, ir gauzhaam maz...)
0
ble cookies, grr
0
Latvija iisti nav taada valsts, par kuru krist un celties,ko taa mums dod?Valdiiba pakaljaa lien visaadiem salashnjaam,pati apzog muus un mozh pat no pensijaam kabataa baazh,nafig mums buut patriotiem,ja tur neviena nav,un patriotisms nav nacisms,vienu apveersumu buutu veertiigi uztaisiit ,tos visus zagljus uz pleskavas shosejas pakaart,jo ar ,kaajau teicu,muldeeshanu vispaar gruuti ,kad ko panaakt.Riiga ir maza chupinja letinju,kuri peec izgliitotiem cilveekiem izskataas.
0
Nu piedod man bet lielai daljai pokemonu un jo sevishkji urlu lojalitaate Latvijas valstij ir ljoti apshaubaama..!!! :(
0
ai nesaprotat juus neko, nejau valdiiba vai pokemoni ir valsts! Valsts ir Latvijas mezhi, Muusu veesture, Tradiicijas, Kultuura, MUUSU LATVIESHU VALODA!!!!!! Taas ir ljoti svariigas lietas! Nu ja neveelas izraadiit cienju tam, nu tad tas cilveeks nava patriots... Izveele katram sava.. veiss es biju par tevi labaakaas domaas... Un pietiek, ka urlas un visi paareejie kuru lojalitaate ir apshabaama runaa latviski un nebrauc latvijas naacijai virsuu. Nejau visi ir patrioti. Tam taa buus buut un tu to neizmainiisi. Taa ir jebkuraa valstii. Tie ir normaali un pilniigi parasti un ari pilveertiigi valsts iedziivotaaji. Protams, ka ari taadi man un Latvijai ir vajadziigi.

Wiesturz kaa taa patriotisms nav nacisms? Kas tad ir patriotisms? Ar ko tad vinji atshkiras? Cik es saprotu nacisms - savas naacijas aizstaaveeshana un taas labklaajiibas stimuleeshana. Patriotisms apmeeram tas pats. Tikai varbuut mazaakaa meera nedaudz, tas vaards nacisms taads skaljsh, tas vieniigais bet taa kaada veel atshkiriiba??
0
Nu jaa protams ka vinji i latvieshi utt. bet redzi kaads labums no vinjiem ja vinjus pilniigi neuztrauc valsts liktenis protams ka ir arii lojaali pokemoni un urlas, bet pagaidaam es runaaju pa lielaako un redzamaako sho cilveeku dalju!!!! Vot kaa
0
A vispaar kaa tu pa mani vareeji buut labaakaas domaas , tu mani varbuut personiigi paziisti???
0
labums? Peleekaa masa starp ko citiem izcelties, darbaspeeks, vinji rada jaunus peecnaaceejus utt. vinji ir cilveei. Parasti cilveeki! Un parasati cilveeki ir vajadziigi valstij, nu vai tad tu nesaproti par ko es runaaju...
0
Nu vienu reizi ir naacies ari personiski aprunaaties;) Un ari peec foruma cik esmu redzeejis:)
0
Ir sanaacis pareizaak... nevis naacies:)
0
Nu protams ka shie i vajadziigi lai straadaatu nu saprotu tewi!!!! Bet ko tew buutu vairaak zheel ja utainie nosistu latvieshu patriotu vai kautkaadu urlu kuram shii valsts i pie dirsas utt.!!??
0
A kur ta mees esam runaajushi , atgaadini luudzu!?
0
man buutu zheel abus, kapeec tu domaa ka kaadam jaamirst? Nu zini ja tu taa liec izveeleeties, tad patiesiibaa es laikam izveeleetos patriotu. Tapeec ka nah jaamirst parastam iedziivotaajam, labaak lai patriots noorganizee taadu fishku ka vins parauj liidzi kaadus krievus 10. Un paareejiem krievu un latvieshu nacikiem liek aizdomaaties. Nu suudiigi jau ja buutu jaaizveelas. Negribas nevienu izveeleeties. Bet ja buutu nepiecieshams, nu labi varbuut mulkiigaa stuaacija tas buutu bezjeedziigi, bet ja situaaija buutu nopietnaaka, tad es buutu tas patriots kas ietu, JA BUUTU NEPIECIESHAMIIBA! Ja buutu iespeejams to atrisinaat mieriigaa veidaa, es dotu priekshroku mieriigajam veidam.
0
ai gan jau kaadreiz veelreiz satiksimies tad jau ari pateikshu kas es esmu;) filosofs un patriotiskaas energijas pilns cilveeks.
0
riit jau 1. septembis...:) Vasara beigusies! Skola, kam darbs, kam abi... Man laikam abi...
0
To Unicorns:Man liekas ,ka patriotisms ir mentalitaatee,bet nacisms ir galeejiiba,ebreji nevar buut patrioti,jo vinjiem savas zemes nekad nav bijis,mums arii ir shvaki,piesaarnjota tauta,visaadi juugi bijushi,suudiigi ir ar to patriotismu,ja muusu,latvieshu,viedoklis nav pirmajaa vietaa,jaadomaa par citiem un tikai tad par sevi,lai
nebuutu konflikta.
0
11 septembrii reals Muzons naak no zaku salas
0
skarbi juus te runaajat
0
Tochna baisi paliek kad palasa to visu!!! ;) Kad ta tu atkal dzimtenee buusi dubli, sen nav dzerts alus a tewi kopaa...!!!:(
0
baidieties pashi no sevis... phe ;)
0
riit var mani vakaraa gaidiit ap 19.00
0
kas te no sevis baidaas labaak nesaac aga
0
Jau saakas sviesc.
0
nu pariit jau 1. varam vairs neapspriest
0
nav jau pat jega sakt..
0
Es jums gribētu noreklamēt www.latvians.lv forumu. Tur regulāri tiek diskutēts par šādiem un līdzīgiem jautājumiem. Tā kā, laipni lūgti!
0
Fuck, Dubli ta jau nesanaaks man tach uz forsho valmieru jaabrauc, a uz baltijas sauli iesi???
0
IESHU GAN NO LEISHIEM SKINI ARII MOCHIIS
0
Kjiiselis absoluuts man gan jaastraadaa un n rigaa tajaa 1 datumaa
0
nevaru sagaidiit Baltijas sauli
0
A kursh gan var?! Besiii uz valmieru jaaabrauc!! :(
0
A kursh gan var?! Besiii uz valmieru jaaabrauc!! :(
0
kaa tev neiet..
0
Oohhh.....
0
uh... laikam 1.sept.ieshu popsu klausiities :(((
0
Jaa 1 septembrii krastmalaa visi labie chuvaki buus jei jou. Un Jaanis Stiibelis arii jou. hip hop uu-uu. jou brou. Vajag mochiit! Ozols saka hei hou visi mochiijat uz krasteni jou, ta es ar mochiishu jou. Kamooon.
0
kleitaa??? :)
0
seeru diena.davai taisaam atceres pasaaukumu sakaaraa ar briivlaika beereem.braalji un maasas,iestuureejam sjajaa nemieraa ostaa un aizdzeram zaudeejuma rugtumu ar paaris alus glaazeem,ko?
0
ai zheel nogaaja garaam tikai viens barins slaavu(protestanti droshi ka), un ari tie nepiepisaas. Taa jau rokas niezeeja...
0
es vispar nevienu pashu meergleenu neredzeeju..
0
zheel, dunkelheit, es iedomaajos, kaa vinjsh buutu atraavies :DDD
0
to Irēna

Tev patik onalais Fucks?man liekas kā jā...varbūt...mmm?
0
mjaa... vakar bija novacies tads pamatigs bars, ap 40 (ja ne vairak) cilv. alberta laukuma, tik zhel, ka driiz vien liela dalja tika savaakta ar muusu gotpratigas policijas paliidziibu... :(
0
Pagāns: nespiid, esmu aiznjemta.
0
Fuck zeel ka netiku zato valmieraaa izkaavos un juuutos labi , bet tomeer tas nav tas!!! :(
0
to Irēna

nu skaties,tu taču nezini no KĀ attiecies! Bet prinipā man jau vienalga,esi tu aizņemta vai nē,un arī ti esi manta?aizņemt var tikai mantu!
0
Man tevis žēl...nu gan jau vēl izaugsi!
0
Kā tad gāja pirmajā Septembrī?
0
Graver, ļoti labi! Man ir jauna un ļoti jauka klases audzinātāja un mūsu klasē ir divi superīgi jauniņie! Wiiiiiiii!
0
ooooo
0
>:D
0
esmu loh!
0
pilnīgs lohs
0
apnika jau masturbēt...Irēna!Palīd...
0
dubli! kaa tev beidzaas 1. sept. ar mentiem? mees liidz pulkst. 22 veel shtaabistus tvarstijaam
0
bet es esmu loh!
0
oho... un shito visu rakstiija Pagaans???
0
nu nez.... ATSLAABSTI!
0
JAUKI KA TAA!!!
0
skini=pashreizeejasizgliit... sisteemas nepilniibu produkts,jo viniem neabadziniem nev maaciits nekas par cilveekiem uc taapeec vini visus ieniist peec kaartas
0
es ta jutu ka tev ir bijusi gruuta berniiba!
0
un karam te par izglitibas sistemu vajadzetu runat? rakstit laikam pasmacibas celja esi macijies...?
0
Nu jaa bet kas karam kopiigs ar izgliitiibas sisteemu un runaashanu???? ;)
0
tb kadam ne karam
0
uj vispar kuram... ;p izgazos ka veca seeta
0
a kapeec tikai skini var ieniist visus??? es ar gribu ieniist visus :DDD
0
naidigi!
0
Bla,,,bla blaaa!!!
0
super es ieniistu visus driiz kluushu pa teroristu pasnaavnieku un izdariishu pashnaaviibu uzspridzinoties kaadaa no tuvaakajiem depo konchiem , kaads grib pievienoties lai uzlabotu efektu!!??
0
o ja, Voldinj, butu "reali".. tu butu stiligs. bet tad jau tu nepiepilditu savus sapni par nazigotu armiju.. ;)
0
Nepzgiti, latisi ja vase lico zapomnil v busiki
0
Nepzgiti, latisi ja vase lico zapomnil v busiki
0
Nepzgiti, latisi ja vase lico zapomnil v busiki
0
labi ka man neviid tikt ieksh depo... bet labaaku buut uzspert kaadu naktsklubu gaisaa.... dziivi palikushos samieteet....

un paareejos prom uz leegjeri...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas