Izrealu tieksme sodit visu pasauli vainagojas ar panakumiem
-24
Vācija trešdien izdevusi aresta orderi 88 gadus vecajam ASV dzīvojošam ukrainim Ivanam jeb Džonam Demjaņukam, kurš Otrā pasaules kara laikā bija apsargs ar iesauku "Ivans Briesmīgais" nacistu nāves nometnēs.

"Apsūdzētais pašlaik joprojām ir ASV. Tiklīdz viņš ieradīsies Vācijā, viņš tiks nopratināts un tiesāts," teikts tiesas paziņojumā.

Demjaņuks pret savu deportāciju no ASV cīnās jau 30 gadus. ASV Augstākā tiesā pagājušā gada maijā noraidīja Demjaņuka apelāciju imigrācijas dienesta lēmumam deportēt viņu.

Neskatoties uz ASV Augstākās tiesas spriedumu par Demjaņuka izraidīšanu, ASV nevarēja viņu deportēt, jo neviena valsts nepiekrita viņu uzņemt. Tiesas lēmums paredz Demjaņuku deportēt vai nu uz viņa dzimto Ukrainu, vai Vāciju.

Oficiālas krimināllietas uzsākšana Vācijai dotu pamatu pieprasīt Demjaņuka izdošanu no ASV.

Demjaņukam 1981.gadā tika atņemta ASV pilsonība, un viņš tika izdots Izraēlai, kur 1988. gadā viņam tika piespriests nāves sods, balstoties uz aculiecinieku liecībām, ka viņš bijis apsargs ar iesauku "Ivans Briesmīgais" Treblinkas nāves nometnē.

Taču Izraēlas Augstākā tiesa 1993. gadā atcēla viņam piespriesto nāves sodu, jo pēc Padomju Savienības izjukšanas atklātībā nonāca arhīva dokumenti, kas liecināja, ka kāds cits cilvēks - Ivans Marčenko -, iespējams, bija sadistiskais apsargs Treblinkā.

1998. gadā ASV tika atjaunota Demjaņuka pilsonība, taču Tieslietu ministrija no jauna izvirzīja viņam apsūdzības, apgalvojot, ka viņš strādājis pie nacistiem par apsargu Sobiboras, Maidanekas un Flosenburgas koncentrācijas nometnēs.

2002. gadā viņam no jauna tika atņemta ASV pilsonība, jo dokumentāli pierādījumi, ieskaitot apdilušu Vācijas identitātes karti ar Demjaņuka fotogrāfiju un parakstu, pārliecināja tiesnesi, ka apsūdzētais ir bijis apsargs nacistu nometnēs.

Demjaņuks, 1952. gadā ierodoties ASV, apgalvoja, ka viņš tika iesaukts padomju armijā un kļuva par vāciešu kara gūstekni. Viņš noliedz, ka būtu sadarbojies ar nacistiem.

Vācijas Nacistu noziegumu izmeklēšanas centrs ir noslēdzis savu izmeklēšanu par Demjaņuku, nonākot pie pilnīgas pārliecības, ka viņš ir sadistiskais apsargs "Ivans Briesmīgais".

To apliecinājuši jauni pierādījumi par viņa darbu Sobiboras nāves nometnē.

Izmeklētāji atklājuši simtiem dokumentus un atraduši vairākus aculieciniekus, kas sniedza liecības pret Demjaņuku. Turklāt atrasti to personu vārdu saraksti, kurus Demjaņuks personīgi ir vedis uz gāzes kamerām. Pēc izmeklētāju domām, viņš ir atbildīgs par vairāk nekā 29 000 ebreju nāvi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Hmm, tas nav nekas jauns! Ik pa laikam tribunāls izsludina meklēšanā arvien jaunus cilvēkus, tikai problēma ir tā, ka daudzi ir miruši vai ļoti veci! Tie paši nacisma augstākā ranga politiķi nekad nav tikuši tiesāti - jo nevarēja atrast vai it kā jau bija miruši, tad nu ķeras klāt kaut kādiem apsargiem utt...!
+2
un pēdējais teikums, nu nevar viņš būt atbildīgs par 29 tūkst. ieslodzīto nāvi!!!
+2
Ja tev Bobij interesē šādas lietas, tad iesaku paskatīties ebreju izdoto iedzīvotāju skaita pārskatu pasaulē par 39. - 45. gadu un salīdzini cik vispār ir miruši un tie tiešām nav miljoni, kā mums ir pieņemts uzskatīt!!! Zinot PSRS šie fakti lielā mērā ir uzpūsti un neatbilst patiesajiem datiem:)

Un nemēģini mani apstrīdēt, ir sanācis iepazīties ar šādiem datiem, tāpēc mani visnotaļ besī tas, kas tiek pasniegts skolās un citās mācību iestādēs - atsaucoties jau uz esošiem pētījumiem.!!!
+2
Btw, nav tādu izraēļu, ir tikai žīdi.
-6
Bija gan izraeli mozus tak bija izraelis nevis zhids.
-5
Graver es ceru ka tu piestradasi kada skola par vestures skolotaju un pasniegsi nelielu kursu revizionistu petijumos :)
Protams cerams ka pec pirmajam stundam tev pakal neatbrauks dzeki privatas drebes un gariem deguniem :P
+2
Ko nozīmē privātas drēbes - gari melni mēteļi un platmales :)?
-4
Koferus ari neaizmirsti :)
0
Pēdējā versija, ko dzirdēju, apgalvo, ka tas vārds radies no 3 dievībām, kuras tie paši žīdi pielūdza.
the-red-thread.net/IS-RA-EL.html...
+1
Holokausta bizness rullee...
+2
www.news.com.au/heraldsun/story/0,2...

Atslēgvārdi: 1 shot 2 kills, human shield
0
-3
ej dirst
+3
Ir tikai viens Dievs un Viņa vārds ir Allahs!
Nāvi visiem neticīgajiem un Izraēļa bērniem.
+1
nu nez ka ar tiem dieviem ir, man jau liekas ka Allaham ta pat ka kristigajam dievam galva mushas pishaas...
+1
^^^ne jau par to ir šis stāsts...
0
nu, kas tie par strīdiem??? Nevienu neesmu sūtījis.
+3
Hehe, beidzot arī es esmu uztrenējis aci (vai arī sesto prātu) - protu atšķirt bobja tēmas jau no pirmajiem vārdiem virsrakstā :>
0
Nav jau gruti jo samais tak raksta bez pieturzimem garumzimem un mikstinajuma zimem :D:D:D
0
Werwolf- nu kad domā bombijuxxx atslānīt?
0
funerallady transvestīts?
0
tie izraeli vareetu kaadu dienu bobiju sodiit. kautvai par to, ka piedzima.
0
Tas tak bija citāts
0
bok, domaa vajag?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas