Nošaujamie vokāli
+6
Man par tiem vokāliem jorpojām nav miera :D
Nu īsāk sakot kādas ir tās grupas vai prodžekti, kurus pirmo reizi dzirdot liekas, ka mūzika pati par sevi ir zvērā, bet līdzko pieslēdzas vokāls, tad gribas ja ne nošaut sevi, tad vismaz to dziedošo kverpli.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Паук no mūslaiku КОРРОЗИЯ МЕТАЛЛА. Ja mūzika ir puslīdz klausāma vēl (neiedziļinoties stulbajos tekstos & ideoloģijā), tad vokāls visu pamatīgi sabojā...
+11
kādreiz gribēju faunu nošaut, bet tehnisku iemeslu dēļ tas nesanāca...

/news/208
+1
:D :D :D Labs
-9
Visus blekerus un metalkorerus jāliek pie sienas. Bet muzons jau ar šiem sūds, tā ka laikam ne pa tēmu. Nekas cits uz sitiena nenāk prāta.

Kādreiz pagāja zināms laiks, kamēr pie Masteina, Blitza un Sauzas vokāliem pieradu ;)

Death un Bathory vokāli ne visai patīk. Bet šos vairs nenošausi ;(
+8
Bobijs.Itkā viņš nekur nedzied (un paldies viņam par to) bet aizsūtīt viņu pie tēviem nebūtu par skādi.
+2
Parasti jau neciešams vokāls iet kopsolī ar nebaudāmu mūziku.

Man vienai biržas laiku kasetei beigās ~ 10-15 minūtes bija pierakstīts kā piedeva CONFESSOR. Ja mūziku vēl varēju pieciest, tad tikai līdz brīdim, kamēr pieslēdzās vokāls...

Un arī RENAISSANCE albumam "The death of art" vokāls sagādāja pamatīgu vilšanos.

-1
man ta pat ka bodam metalcore vokali kretine un loti liela dala black metal vokali un ari vinu muzika.
+4
Anette no Nightwish :)
+1
lielākā daļa jaukumiņu no poverīšiem mani kretinē. Metalkōrigie jau pats par sevi
0
bet Black vokāli gan man patīk, īpaši Darkthrone un Satyricon.
un Burzum dziesmā WAR!
-6
Satyricon ir black metal?
+6
nē, synthpops bļe
0
tagad jau tas ir black rock
+3
Nazgul. Šitais www.metal-archives.com/release.php?id=1728... ir briesmīgākais disks, kādu bij gadījies nopirkt... Black ar cūku pie mikrofona - vēl tagad zoofiliskas šausmas sapņos moka....
+2
man pirms kādiem 2 gadiem iedeva ieklausīt ķīniešu blackmetāla splitu - "348? - Black Metal Is Plague", tur ir tāda blice ar nosaukumu Heartless ( metal-archives.com/band.php?id=41650... )
ārprāts.
+4
Iečekoju tos ķīniešus iekš MySpace... Kamēr vokāls klusēja, likās tāds kārtējais standarta Darkthrone plaģiāts; bet nu kad šis tur sāka pīkstēt, muhahaha... Pārrēcos :)
Njā; bet cik maz gan vajag, lai kļūtu par pārcilvēku. Nomālējat ar korišiem viens otram ģīmi ar flomasteriem, nostājaties kameras priekšā - un, skaties, jums jau ir pāris simtu tikpat true draugu iekš MySpace. Ja vēl proti uzlikt powerchord uz grifa un uzrakstīt tekstu par "black metal ist krieg (/plague)" un "kill the christian (/jewish) swine" - tu jau esi vispār kvlt džeks, un draugu skaits mērāms iekš tūkstošiem...
-2
Nošaut, nošaut... metālkoristus es nešaušu, nav tik traģiski, man riebjas visi šitie uz melnumu un riebīgumu pārspīlētie, vairums black, visu, kas saistīts ar brutal, nu karoč viss kur ķērc, rūc, kliedz. Njā, Amon Amarth muzons ir oky, bet vokāls ir pie Odina sūtāms.
+4
karoč viss kur ķērc, rūc, kliedz.

a ko tu klausies?
+5
Viņš klausās power metal, no kura tādiem āņiem kā man 10 minūšu laikā sāk asiņot ausis.
-4
klau
bet ja jau metalkōrs ir tāds sūds, ne metāls, tad kādēļ jūs to visu laiku pieminat TRUEMETAL forumā?
no offence, just curious
0
Vai tad pastāv tāda "metalcore balss", parasti jau kaut kāds dīvains growl ir, man patīk. Paklausās Heaven Shall Burn - Counterweight.

Nu jā un šaujamie man šķiet agrīnie Fear Factory un Paradise Lost vokālie tembri (lai gan abas grupas ar saviem vēlākajiem darbiem man ļoti patīk).
0
gorgoroth. uz rēku parauj - baigā žagata. :D
+1
gates of ishtar ?
+5
Anete no Nightwish. imho, vnk briesmīgi, ausis asiņo no tā, kā viņa izpilda vecās dziesmas, kas spec. Tarjas vokālam bija domātas. tas nav vairs Nightwish, bet kaut kāds ABBAwish.

+2
Nazgul. Šitais www.metal-archives.com/release.p...... ir briesmīgākais disks, kādu bij gadījies nopirkt... Black ar cūku pie mikrofona - vēl tagad zoofiliskas šausmas sapņos moka....

^paklausījos myspeisā, ko viņi saražojuši. nožēloju, ka to darīju, tagad man ir sabojāta diena.
+2
Es par metalcore vokālu debesīs sūtīšanu. Ja nu reizēm var pat paklausīties instrumentālo daļu, tad vokāls ir tas, kas visu vienmēr sabojā.

Pret blakkeriem, poweristiem utml nav nekādu iebildumu.
+2
Bļa, klausos šitos: www.metal-archives.com/band.php?id=73915... un rēcu - muzons pat tīri interesants, bet vokāliste kautko deklamē spalgā skolniecītes balsī. Turklāt korejiski :D
+2
^^^tak tajā galā viņi no metāla vispār neko nejēdz.
0
Šis tas jau uzpeld, bet ņemot vērā kopējo metālfanu masu, visai maz kas. Tur pat valoda nav pie vainas, jo tādas bandas kā Anthem un Onmjazuma ir starptautiski daudzmaz pazīstamas.
+3
metalkors! nah nah nah... Un lielākajai daļai matemātiskajiem koriem tas pats. Pilnīgi tukša, bezjēdzīga klaigāšana.
0
King Diamond, Toms Araija, Peķka no Skajiem (iekš Semigall's Warchant)... šitie pirmie no tiem populārajiem prātā nāk. Bet nevarētu teikt, ka kāds konkrēts vokāla veids baigi kretinētu. Gan kōristiem, gan poweristiem un visiem pārējiem ir sava interesanta fiška.
+1
Tie, kas bija 2005. gadā Metalmanijā, gan jau atceras tādu bandu kā ANJ no Krievijas. Es saku, ka jānošauj visa banda, jo toreiz vienīgais baudāmais "gabals" bija viņu ādas mēteļi!
-1
aizmirsu galigi tacu denija filita spiedzieni ir vareni pretiigi, bet growls vinam vietam ir diezgan fors.
+10
Par tiem vokāliem runāt. Vairs metaļorām nav jāmācās growlot, jo ir atrasta viena lietiņa...

www.youtube.com/watch?v=52UAEQfMTtU...

:D
+1
its scientifikk ... hahaha :D:D:D
+1
Kāpēc gan to nevarētu mājās mēģināt? Hēlijs ir zaibis, tā tak nav nekāda narkotika, principā vienīgais efekts ir uz balsi. Par to otro - Sēra heksafluorīds? - nezinu, bet ja tiktu klāt parovētu tāpat :)
0
efekts manāms :D :D
+2
Tas seera heksafluoriids nav toksisks. Principaa tas ir identisks He, bet ir vairaakas reizes bliivaaks/smagaaks taakaa sanaak reverss efekts - taa arii vieniigaa atshkjiriiba.

Tagad tik domaaju, kur iegaadaat, lai pats izklaideetos :D

Hmmm ... Intar: vareetu pie Fauna ar alinjiem :D
+1
nekad nejaukt marijuana + alcohol + helium.... noģībt var
0
Piekritīšu tiem, kuri te vēlās nošaut Aneti no Nightwish. Tagad slinkums Youtub'ā meklēt, bet pirms kāda laika biju redzējusi video, kurā viņa dzied "dzīvajā" pa virsu fonogramai... Fonogramas un "dzīvā" izpildījuma tonis atšķirās vismaz par 3/4 toņa...

Cik vien pati esmu redzējusi un dzirdējusi, tad visām grupām, kuras papildus growl'am izmanto arī "tīro" vokālu, tā dziedāšana nav tik tīra kā ierakstos...
0
Soilwork un Die Apokaliptische Reiter tīrie arī dzīvajā bij OK.
Anete WOA nomauca super. Tarjas gabalus pat labāk par savējiem. Par pašas Tarjas dzīvo dziedāšanu ar briesmu lietas tiek stāstītas.
0
"Cik vien pati esmu redzējusi un dzirdējusi, tad visām grupām, kuras papildus growl'am izmanto arī "tīro" vokālu, tā dziedāšana nav tik tīra kā ierakstos..."

par šito pārliecinājos 5dien, kad biju Fonoklubā uz jauno grupu konkursu aizgājis (principā gāju uz The Blackout paskatīties). tāks, uzstājas grupa Otherway, kura man sākumā pat tīri ok smeķēja, bet, kolīdz sākās tīrais vokāls, es absolūti ne mirkli nedomājot pazudu uz chillout telpu un vairs nedomāju atgriezties, līdz uz skatuves kāpa The Blackout :D
0
"Anete WOA nomauca super"

Stāvot pūlī man arī likās tīri OK (salīdzinoši ar to Youtube video), bet vēlāk, skatoties konča ierakstus tajā pašā Youtub'ā, nācās tomēr vilties, ka ne viss bija tik labi kā izklausījās...
+4
Nuuu, ja klausoties dzīvajā ir OK, tad nahui kakainus YouTube būtlegus ...
+1
Sean Killian no Vio-Lence ir kaut kas nu ļoti no "citas pasaules"(salīdzinot ar pašas grupas iespēto), ne tai pozitīvākajā nozīmē, bet tas jau visai bieži tiek uzsvērts, un arī vienīgais tāds kas nāk prātā, nafig atmiņu noslogot ar kaut kādiem nespējniekiem.
Bet tā jau tik tiešām, tieši dzīvaja izpildījumā parādās tās vokālās (ne)prasmes, ko ierakstos jau izdodas veiksmīgi pieslēpt. Tie paši jau minētie ANJ, Blomē gan, bet nu bij kaut kāds ārprāc, bet nu grupa ta vismaz turēja līdzi vokālistam, tā ka ja kādu šaut, tad ierindā stādinot visus.
A minētie Confessor ar Scott Jeffreys gan ir izcili, īpatnējais vokāls pas nu varen labi grupas spēlētajam uz tehnisko pusi velkošajam dūmam.
0
Man gan šķita, ka attiecībā uz tādām parādībā kā Nightwish jaunā soliste, kas nav no operas, piemērojams vecais labais likums par bābu skaudību, ne puslīdz objektīvs sašutums par galēji nebaudāmu vokālu...
+1
HC, -core vokālus un iekš šīm bandām ņemošos tīros vokālus uz nošaušanu tūdaļ pat!
+1
"Anete WOA nomauca super. Tarjas gabalus pat labāk par savējiem"

Ūja, man gan kaut kā brīžiem šķita, ka ausis nokritīs. Vienīgais, kas tur bija klausāms un nedzina uz miegu, bija pēdējā albuma ātrie gabali.
+2
Nightwish gadījums gadījums ir gluži vienkāršs - švaku operdziedātāju nomainīja normāla popdziedātāja. Man personīgi Tarja pat vairāk derdzās.

Sean Killian bija pirmais, kas man ienāca prātā šīs tēmas sakarā, tācu padomājoties nonācu pie secinājuma, ka ar laiku esmu pie viņa vokāla bišķi pieradis.

Nezinu, tik nenormāli man neviens nekretinē, ka gribētos šaut nost; ja nepatīk, tad neklausos :D

Ā, Tom Araya iekš GHUA ir pilnīgi neciešams. Bet šajā gadījumā arī tas pats variants - tur jau muzons arī sūds. Sanctimony tagadējā dziedāšanas maniere arī slapjus sapņus neizraisa...
+2
Cryptopsy varētu minēt - ja vokālistu nošautu, ta būtu neslikts instrumentālais albums (par pēdējo iet runa).
0
Hm, šodien izdomāju paklausīties Archeon (End of the Weakness)... Velns lai parauj, taču vokāls man liekas briesmīgs! Varbūt tās varētu būt tikai manas iedomas, taču, manuprāt, ņemot grupas kopējo primitīvo mūzikālo sniegumu, viņiem vajadzētu tādu vokālu, kas spētu aizraut... Jāsaka, ka agrāk man šamie patikās... Mjā, gaume mainās
0
Da labi, lai tak šie dzīvo, paņirgt jau arī rizēm gribas. A vot Renāru Kauperu gan - pa taisno uz gāzes kameru!! Brrr, tas nav vārdiem izsakāms, kā man tā kretīna visapkārt esošā ņaudēšana nervus ēd...
+2
ja par citu mūziku: Tranzīts. tas ir kaut kas briesmīgs un bezjēdzīgs, izklausās tā it kā dziedātu koka buratīno ar urbi pēcpusē. bez tam, lielākā daļa no vietējiem šlāgristiem, kurus centīgi atskaņo LR2 dzied līdzīgi.
+1
Es esmu balts un neparasts..

zvārīig labs gabals >:)
+3
ui, bļeģ, sajaucu :D:D

es nevaru būt balts
un tas nav iespējams...
+3
...jo visam vienmēr jābūt līdzsvarā
ir jaunas dienas sākums citai gals,
prom ejot tevi sauc kāds atpakaļ...

Nez, es nekādi nemanu, ar ko Tranzīts būtu sliktāks par citiem no tās šlakas. Daudzi ir briesmīgāki, piemēram Eldorado bija visai kolorīts ansamblis :D
0
O, Intars pieminēja Sanctimony. Piekrītu par visiem 100%. Nez, ko visi tur tik īpašu saskata (vokālā)?
0
cik dzirdēts daudziem arī "neglīto" Sergeja balss neiet iekšā, es gan ir pieradis un ar to ir viss kārtībā
-1
Ja par citu, nemetāla mūziku, tad viennozīmīgi Rebel. Un man jāteic, ka tur pamanīju gan neciešamas vokāla partijas, gan mūziku, kura besī, gan arī grupas dalībnieku imidžu, kurš bija "100% čau!"

+1
vēl, ievērības cienīgi bija Hameleoni, Titāniks (šis laikam vēl joprojām uzstājas). par Rebel - muzons iesūkāja, toties Lolita savulaik bija sexīga. tagad gan nevisai.
0
Novikovs jebkurā gadījumā ir viens no labākajiem ģitāristiem Latvijā.
+1
0
Atbilde uz marle`s jautājumu, ko es klausos. Es klausos kaut ko tādā garā:
www.youtube.com/watch?v=SGN7xQlojsM...

Šitā dziesma man tiešām iecepī :)
+2
+2
^godless, satanic & uterly evil. nekas drausmīgāks, kas sevi sauc par metal, laikam gan nav dzirdēts. (norvēģu blakks ir cits stāsts). my ears bleed.
+1
Jā, Dīsī Kūpers diezgan jauks ir - gan iekš Royal Hunt, gan tagad, iekš Silent Force.
Ievietotais klips gan nesniedz īpaši labu priekšstatu :( ja nezinātu, izklausītos pēc smagāka Edguy :) Vismaz sākumā.

Arī pirmais albums man labāk patika. Pēdējais arī :)

Es savukārt cienu kaut ko šitādā garā:
www.youtube.com/watch?v=JDSej0JU7SQ...
+1
ja par tēmu - neciešu jau minētos metalkōrus, un nepatīk krupju kurkstoņa: tipa, kā agrīnais Ancient un, jā, arī Skyforger.

BTW, par NF vokālu es tiešām esmu dzirdējis neglaimojošas atsauksmes, kas mani tiešām izbrīna - nu, ir bišķi tāds balseni ārdošāks, niknāks nekā varbūt vairums citi growli.

Nightwish vokālistes manā grāmatā ir OK, pa savam. Anete gan koncertā īpaši nevelk, krietni mocās ar Tarjas partijām. Toties disks ar viņu ir ļoti labs, IMHO.
0
Mjā, liekas, ka tāda reāla un izteikta netīksme man ir tikai pret kõriskajiem vokāliem. Pārējie ir +/- ciešami/labi/superīgi.
0
Tā padomājot, pirmais, kas nāk prātā ir MNEMIC. Ja muzārs viņiem tīri neko, tad tas vokāls vienkārši sabojā jebkādu patiku viņus klausīt. Mechanical Spin Phenomena albūms bija tīri neko, bet vokāls visu sabojāja...
0
p.s. tas BOD klips nāk no Korejas laikam, vismaz subtitri ir korejiski.
0
Uhu
+6
+2
Uz šo var būt tikai viena atbilde:
www.youtube.com/watch?v=laNv9IEtZV8...
+3
:D :D :D rofl... nē, Pīlādžoga rauj jumtu, it īpaši horeogrāfija, skuķi un ādas bikses
+4
www.myspace.com/storrmbringer...
Iesaku sākt ar dziesmu "Under the wings of the eagle".. Pirmajā reizē līdz asarām nosmējos!
0
Bļeģ WTF :D:D:D:D:D
TIK LABS :DDD
0
hahahahaha :D
+2
Beidz, es ar to tipu gribu sadzert, nevis viņu nost šaut.
+1
Man liekas, ka Jānis ienīst sevi, kad viņš dzied. Tīri Hūters no Degpunkta. Sargiet sevi un savas ausis.
+2
:D :D :D ku labs, Pīlādžoga :D Čalis tāds enerģisks. Beigās tā kājas mešana gaisā vispār norauj jumtu :D :D (es gar zemi)
+2
A tortured soul dziesma nocturne 2. vokāls.

www.myspace.com/atorturedsoulmusic...

Kad izdzirdēju šo jaunieti dziedam vienkārši apsēdos. Interneta žargonā izsakoties vienkārši WTF!

Es tā jau nepārvāru heavy/power spiedzošos vokālus, bet nu šītas pat priekš powerīša ir par traku...
0
Jibalaitung voķis toč :D

Nu bet nevar teikt, ka dziesma neatbilst grupas nosaukumam :D Souls torturēts taču tika :D

Man baigi grūti bija pierast pie Obituary Slowly we rot vokālizēšanas. Saprotu, ka detuhas klasika etc, bet tiešām izklausījās, itkā kāds ķēmotos par death metal vokālu
0
Vēl arvien pie tās mjaudēšanas neesmu pieradis - pirms pāris mēnešiem paprovēju :)
0
King Diamond wannabe?

Skatos, nav pieminēts tāds izcils, turklāt anonīms projekts kā DAMIEN STORM. :D

www.myspace.com/damienstormhorrormu... Ir dzirdētas pat versijas, ka aiz tās maskas slēpjas neviens cits kā Seth Putnam (Anal Cunt), taču, pēc matiem un miesas būves spriežot, neizskatās.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas