Heathen
0
Kāds kaut kur aizvakar šķiet netā bij papirdis par jaunā Heathen gaidāmā albuma The Evolution of Chaos vāciņu, un palasījos, ka viena daļa sabiedrības jau metas šo saukt par gada albumu pirms pat tautās padots. Tas vis kopā ieinteresēja noklausīt šīs vokāli instrumentālās apvienības iepriekšējos veikumus, kas nu jau tapuši tālajos 1987 un 1991, attiecīgi Breaking The Silence un Victims Of Deception.
Salīdzinot ar citiem laika biedriem, liekami pie tā melodiskā treša daļas, kur tie zināmākie varētu būt Anthrax un Metal Church, vismaz man pirmās asociācijas, kā arī Overkill Taking Over albums un iespējams var pievilkt klāt arī Helstar. Kaut par rifu trūkumu Heathen gadījumā nevar būt ne runas, tie birst kā smiltis no caura maisa. Pa abiem albumiem šķiet tikai no Victims Of Deception Prisoners of Fate un vietām Heathen's Song tempa ziņā zaudē citiem meistardarbiem, bet noteikti nav saucami par sliktiem. Instrumentālais vidējā tempa Guitarmony no VoD ar visai stipri izlec uz kopējā fona, un šķiet varēja arī albumā izpalikt. Runājot par rifiem, BtS noslēdzošais Save The Skull gan vareni izklausās pēc Exodus veikuma Bonded By Blood.
Turklāt grupai ļoti labi sanāk kaveri, gan to izvēle, gan spēle: Victims Of Deception tā ir Rainbow - Kill the King, a no Breaking The Silence - Set Me Free no man neko neizsakošas grupas Sweet, kam solo partija ko no Iron Maiden atgādina.
Dziesmu garums brīžiem gan varētu būt īsāks, vietām šķiet pārāk izstieptas, it īpaši virs 9 minūtēm drillētais Heathen's Song.
05tā gada demo gan pēc šo abu albumu noklausīšanās līdz slieksnim "labs" tik knapi tiek, vismaz nekas tāds, kas iespiestu rievu atmiņā, kas nedaudz tomēr liek šaubīties par priekšlaicīgo "Misters albums '09" titulu.

Sveiciens AKKA/LAA un jotubes atkarīgajiem:

www.youtube.com/watch?v=gj6llc4FrgU...

Pašlaik un visticamāk vēl kādu labu laiku, līdz pa ausij netrāpīsies kas labāks - vieni no labākajiem iz tiem sen senajiem 80tajiem un 90tajiem trešiniekiem (Exodus jau protams nepārspēt), Timeless Cell Of Prophecy absolūtais favorīts.
Turklāt grupas albumi mp3 formā, ja kadam sagribas, dabūjami grupas oficiālajā lapā: www.heathenmetal.com/website/media.html...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es šito klausījos gadus 4 atpakaļ,- šitā banda ne ar ko nav labāka par vidusmēra powerīti. Ķipa baigie soliņi un tā, bet jēga nekāda.
0
sweet dziesma set me free ir ūber kruta, priekš, ja nemaldos 1973. gada, baigais smagucis bija, būs dēļ kovera jānoklausās. Vai arī tikai koveris jānoklausās >:)
0
Sweet jau savā laikā bija visai populāra banda, šķiet, pirms dažiem gadiem arī Ogrē pabija :)
+1
tik salīdzinot ko viņi speļēja pāris pirmajos albūmos un ko pēc tam... ui ui ui. Bet tas albis, kurā ir dziesma set me free zvērīgi labs, viena no manām mīļākajām lentām no tēva kolekcijas >:)
+1
'' Victims Of Deception.'' ir viens no maniem mīļākajiem Thrash Metal albumiem, nezkatoties uz to ka ''And Justice for All ...'' lien no visiem galiem ārā. 1988.gadā šiem par vokālistu bija Paul BalofF.

www.youtube.com/watch?v=pCbClSsO62w...

Bet Metal Church tik debijnieku daudzmaz pie Thrash var pieskaitīt. Tā, klasisks Power.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas