SKYFORGER!
-12
Da labi, šeit iet runa par jauno Amorphis albūmu.

The album is scheduled for release on May 27, 2009 in Finland and May 29, 2009 in Europe. Guitarist Esa Holopainen states the album is their most musical record so far.

Kāds gaida?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ble koņešno! vienīgi tāda tēma jau bija un visi, kam interesē jau to zina gaida
+3
Negaida.
+11
Kad parkā ienāk pavasars
un spēlē ziedu flautu
es gan no sola neceļos
jo piesaluši pauti
-1
+1
šnicelīt, kas tad tev lēcies? tu taču klausies operu un power-metālu!?
0
kad atnāks, tad redzēs. Lieki sacerēties nevajag.
0
es kaut kā par viniem esmu diezgan pārliecināts. nekad vēl nav likuši vilties
-1
nez, manispēc Amorphis var pastāvēt tikai dēļ tādām dziesmām kā Summer's End, Goddes (of the Sad Man), Alone, The Way, Planetary Misfortune. Vispār, vislabākais viņu karjeras posms man liekas tieši Tuonela, Am Universum, Far From the Sun, kad vēl Koskinens vokalizēja. jaunākie albūmi arī ir ok, tomēr kaut kā pietrūkst atmosfēras. It kā vairāk palikuši smagāki, tomēr tas fīlings kas bija uz tiem trīs nosauktajiem CD vairs nav jūtams. anyway, gaidu jauno albūmu m/!
0
Far From The sun varbūt ir bišķīt švakāks (agrāk bija diezgan krietni vīlies, bet pēc vairāku gadu pārtraukuma izvelkot no plaukt atkal, secināju, ka ir ok; Day of Your Beliefs mierīgi var likt blakus citiem viņu hitiem), bet man arī tā ēra patika; nezinu vai vairāk par citām, bet spārda. Am Universum kā favorīts no tiem, visvairāk aizķer Shatters Within no tā albuma. Pēdējie divi arī bija labi, īpaši Silent Waters, tā kā principā var ar optimismu gaidīt jauno. Dzīvajā arī 2 reizes no 3 konkrēti norāva jumtu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas