Napalm Death
0
Grindcore tēvi NAPALM DEATH gatavo jaunu albumu.

Metalhammer.com ziņo, ka leģendārie briti pašlaik cītīgi strādā FOEL STUDIOS Velsā.
"Šī studija pieder HAWKWIND pirmā sastāva basistam," informē grupas dziedātājs Marks "Barney" Grīnvejs, "Mēs nolēmām ierakstīties šeit, jo tā atrodas lauku apvidū, un ir diezgan izolēta no ārpasaules trokšņa. Pēc mūsu domām, studijas laiku ir jāizmanto saprātīgi, tā kā nesēžam dīvānos, bet intensīvi strādājam. Mūsu gadījumā stress nāk par labu, jo tad ir iespējams noķert īsto "koncerta" skanējumu, kas savukārt dod mums papildus enerģiju. Mani pašu nekad nav apmierinājis pilnīgi noslīpēts ieraksts. Domāju, ka esam jau pietiekami daudz reižu pabijuši studijā, lai zinātu, ko darīsim, taču vienmēr jau paliek vieta kam negaidītam.
Šo albumu producēs Russ Rasels, kurš ir ļoti uzticams cilvēks gan pie pults, gan arī kā mūsu draugs. Esam pārliecināti, ka viņš labi pastrādās pie mūsu jaunā materiāla, kas ir ļoti mežonīgs - mūsu pēdējo divu albumu labāko detaļu lielisks sajaukums."
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jeeeeee!!!!!! Ein Bischen Grind Muss Immer Sein!
0
Malachi puikas, man shie zeeni ljoti iet pie sirds, un peedeejo gadu veikums ir tieshaam apbriinojams. Churaaju biksees no Inside The Torn Apart un Words From The Exit Wound, jaa, arii Fear, Emptiness, Despair. Un protams arii paareejie. Nee, nee, napiishi ir vienkaarshi apbriinojami.
0
Slikts tas gaidāmais albums nevar būt, varam lieki neuztraukties; man liekas...
0
manpraat "fear, emptiness, despairs" ir ideaals viekums. "words from the exit wound" arii ieper, it seviski 10 dziesma (neatminos vairs kaa sauc, jaskataas)
0
diatribes
0
arii ruleeja
0
SCUM
0
Taa tas ir...
0
to kk:)
Das hast du ganz echt richtig gesagt! Es muss zo zein!!
0
ne4e narmaljna toka nadojidajet GOLAS KRUTOJ astoljnoje tak sibe
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas