zatlers mudaks
-13
Domburs asi kritizē Zatleru un Latvijas forumu
Žurnālists Jānis Domburs šodien notiekošajā Latvijas forumā Rīgā asi kritizēja Valsts prezidentu Valdi Zatleru un viņa iniciēto Latvijas forumu. Bez konkrētas un stingras vienošanās ar patiesi ietekmīgākajām personām valstī, Latvijas forums ir vieta, kur tikai "nolaist tvaiku" un nenesīs izmaiņas valstī, sacīja Domburs.

"Kamēr visi te "nolaiž tvaiku", šie cilvēki par forumu vai nu nedomā vispār vai domā tādā aspektā, lai tas neapdraudētu viņu politekonomiskās shēmas."

Domburs uzskata, ka pašlaik Latvijā joprojām turpinās "valsts nozagšana", pseidopolitika un tā radītā sabiedrības pasivitāte un arī šodienas foruma dalībnieki ne vienmēr ir godprātīgi savā rīcībā un interesēs, lai novērstu sabiedrības neuzticēšanos.

Pārmetumus saņēma arī Zatlers. "Nebūsim naivi - jūs neesat cilvēks, kas veicinājis sabiedrības uzticību ar notikumiem zoodārzā un attiecībā uz nodokļu maksāšanu," Zatleram sacīja Domburs.

Viņaprāt, pārmaiņas var iedzīvināt tikai tāda vienošanās ar ietekmīgākajiem cilvēkiem - sabiedriskajiem līderiem, oligarhiem - kura nevar neapskatīt līdzšinējo slikto pieredzi un neprasīt "grēku nožēlošanu un izpirkšanu", un neatstāt citu izvēli kā vai nu šīs vienošanās akceptēšanu vai sodu, vai arī aizbraukšanu no Latvijas.

"Pretējā gadījumā visi tie, ko tagad lamājam, pēc gadiem stāstīs, kā izveduši mūs no krīzes," viņš piebilda.

Kā ziņots, šodien no plkst.12 līdz plkst.16 vienlaikus 12 Latvijas pilsētās notiek Valsts prezidenta Valda Zatlera paspārnē esošās Stratēģiskās analīzes komisijas (SAK) organizētais "Latvijas forums".

Forums notiks Cēsīs, Cēsu Kultūras centrā, Jēkabpilī, Jēkabpils pilsētas Tautas namā, Kandavā, Kandavas novada kultūras namā, Liepājā, Liepājas Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā, Mazsalacā, Mazsalacas kultūras namā, Ogrē, Ogres Kultūras centrā, Preiļos, Preiļu novada Kultūras centrā, Rēzeknē, Nacionālo biedrību kultūras namā, Rīgā, Latvijas Universitātes Mazajā aulā, Siguldā, Siguldas Jaunajā pilī, Valmierā, Valmieras Kultūras centrā, un Ventspilī, Ventspils Kultūras centrā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Kas tas par forumu vispar ir, es isti nesaprotu kam vins domats un ko vins dara, kads var apskaidrot 2 teikumos?
+4
bled, rekur tev ir forums... truemetal forums!
+3
sovakar Mellajā Piektdienā Hip-Hop fest - jāmauc!?
+2
diez taija "vinu" foruma bus offtopika sadala?
+1
+3
nekas driz redzesi, ka platbiksi naks ar tevi sveicinaties, kad tu iesi pa ielu :D
-8
butu labs ienak wigeri kluba tur pilns ar metalistiem apklust muzika iestajas dzildomigs klusums..
+1
Bobim trakoti smuka bilde. :D:D:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
skru (9 gadi)
M (jauniņais)
Viskas