Vēlēšanas
0
Ble, izskatās, ka vaņkas būs vinnējuši...
www.tvnet.lv/zinas/latvija/veles...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tās aptaujas ne vienmēr atbilst patiesībai.
0
Piekrītu, bet man ir nelabas aizdomas, ka šoreiz +/- atbildīs... :(
0
sad but true.
nu neko, būs vēlviens 13. janvāris - rātslaukums edition.
+1
Maitasputni jau sarosījušies:
www.delfi.lv/news/munip09/other/...
0
thumbs up
+5
+3
pidari tie, kuri neaizgāja vēlēt. tagad Eiroparlamentā Ždanokai pievienosies arī Rubiks. way to go! Latvijaaaa uzvaraaa!
+1
garīgais sajāts :@
+1
Es varu iedomāties, kādi būs nākošo Saeimas vēlēšanu rezultāti.
0
+1
Es domāju, ka ir dota zaļā gaisma nogalināt daudz cilvēkus.
+1
"Kurus šausim pirmos...?" :))
+1
Tos, kuri iebilst.
-2
manliekas veeleeshanas bija provokaacija. nu spriezhot peec tiem pashreklameejoshajiem pa debesiim lidojoshajiem pimpjiem dona uzstaashanaas pavadiibaa un paareejiem kas biedee ar to ka citi ir sliktaaki par vinjiem utt utjp. klaja njirgaashanaas. kaads ir labaakais variants kaa reagjeet uz provokaacijaam? protams ignoreet. fuck you all.
+6
brīžiem aizdomājos, a kāpēc vispār mums tā neatkarība bija vajadzīga? lielākai daļai tāpat pofig, un mierīgi var dzīvot ar Rubiku pie stūres. vēl tikai atliek, lai mūsu tautieši vēl Saeimā ievēlē tos pašus kreisos, un tad jau domāju, ka pirmais solis būs krievu valoda oficiālā 2. valoda Latvijā un 9.maijā būs obligāti jāiet parādē.
+4
kaut kā tie atgūtās neatkarības gadi sāk likties kā nevajadzīgi iztērēts laiks.
+2
labi, jāiet iedzert kas nomirinošs :D
+5
1.LOAD
2.TARGET
3.SHOOT
4.REPEAT 1-3 TILL THEY ALL ARE DEAD
0
velns un zēvele, Liepājas domē tikuši arī Osipova partija, 6.2% :(
0
jo sliktaak jo labaak - all welcome the apocalypse haha
+2
www.draugiem.lv/friend/?openBlog=1&...

Palasiju šitā idiota murgus un man liekas es zinu kam ķeršos klāt pirmajam :]
+4
Muļķu un deģenerātu valsts...
+2
drīzāk jau Да здравствует апокалипсис
+1
Jurčik, es te arī vēl dzīvoju...
0
Njā, Slayerman, šito kropli es ar labprāt satiktu...
0
Desper, izņēmumi tikai apstiprina faktu.
0
Pag, vai tad krievelēnu partijām RD vēlēšanās nebija spīdoši panākumi arī iepriekš? Es neko pārsteidzošu provizoriskajos rezultātos nesaskatu. Neba es būtu sajūsmā, bet izbrīna nav.
+3
Dziedam korī:
Dirsā mēs esam, ārā netiekam....
0
Izbrīna man arī nav, ir kārtējais niknums...
0
F***ing kreisie >.<
0
Valsts raud pēc autoritārā režīma..
+3
Aha, 1934.gada 15.maija atkārtojums prasīties prasās, varētu Kalnciema akmenslauztuves nodrošināt ar daudz lētu darbaspēku.
+2
Kūdras purvi jau Latvijā arī vēl ir pietiekami...
+4
Pēc apvērsuma kritēriji:

Aizliegts reklamēt sv georgija lentītes un Krievijas karogus. Komunicēt valsts valodā. No sērijas "JA gribi runāt ar mani, iemācies latviski!"
Krievu tautības pilsoņiem: Pasē iespiest "CIVILOKUPANTS"

Krievu tautības nepilsoņiem: Pasē iespiest "OKUPANTS". Aizliegts slēgt līgumu ar jebkādu firmu par darbu, aizliegts deklarēt sev dzīvesvietu, aizliegts vēlēt, aizliegts pulcēties un paust savu politisko vieodkli.

Visas kreiso ideoloģiju partijas aizliegtas ar likumu un pašreizējo kreiso partiju priekssēdētāji apcietināti. Par jebkādu kreiso ideoloģiju deklamešanu sods no 5 līdz 20 gadiem cietumā, bez jebkādas apžēlošanas.

Likvidēt izglītības iestādes, kas paredzētas visiem krievu tautības cilvēkiem. Visi privātuzņēmumi pāriet valsts īpašumā.... Vairs nav ideju... :(
+1
Man ir vēl idejas, bet tās es nerakstīšu publiskā forumā.
0
Šnicelei medālis!
0
NU davai Death, raksti, vismaz tā maigi un saprotami :D Tāpat tās ir tikai idejas un Skota liktenis mums par to nedraudētu. Bļe man rīt politkiā eksāmens!!!! ;(
+2
Skotam arī bija "tikai" viedoklis un idejas.
+2
Mūsu valstī arī domās tu vari veikt smagu noziegumu!
+3
Pohuj, cik te bobijs un citi nav visvisādas 'naidu kurinošas' huiņas sarunājuši. Bet tā ir, ka valsts vēl nav sapratusi, ka ir cilvēki, kuros nav tā 'tolerance' un 'vienlīdzības sajūta' ko rāda pa TV. Tas viss ir huiņa. Gribi redzēt patiesību? Ieslēdz ANIMAL PLANET, visur citur ir vieni vienīgi meli...
+3
Kad letiņus atkal iedzīs pilnīgi stūrī, kad nebūš vairs kur atkāpties, tad pamodīsies atkal tas pats spēks, kura priekšā trīcēja vācu armija 1.Pasaules karā, Krievija revolūcijas laikā, Sarkanā armija 2.Pasaules karā. Kamēr vien letiņām ir iespēja izlocīties no situācijas, viņš to darīš, bet kad atpakaļceļa nav un nav kur atkāpties - tad ieslēdzas senais instinkts CĪNĪTIES LĪDZ NĀVEI!
+1
Jācer. Pagaidām gan izskatās, ka liela mūsu tautas daļa ir totāli deģenerējusies.
+3
ja visu skolas gadu un vidusskolas gadu laikā vēsturi pasniegtu savādāk, letiņš ar nebūtu tik kūtrs. Cik tās atmiņas ir siltas, visa vēsture, aks mačīta attiecībā uz latviešiem: kalpi, maksā nodevas, strādā klaušas, vai tur vācietis, vai krievs, tad atkal mainās saimnieks. Visus daudzos gadus, kad latviešu jaunietim veidojas vērtību sistēma un domāšana, viņam baksta galvā iekšā, ka savā būtībā latvietis ir kalps. Kad lielāku uzsvaru liks un strelnieku laikiem un pasniegs vācu muižniecības laikus savādākā skatā, tad varbūt arī nesēdēs latvietis mājās un negaidīs kad viņu iedzīs stūrī, bet jau ies pa gaisu, kad kāds tur augšā taisīsies palielināt nodokli cigaretēm un nepārdot aliņu pēc 22.00
+4
Pilnībā piekrīu - skolās ir pastiprināti jāmāca Latvijas vēsture, 1900-1950.gads, lai zinātu, uz ko bija spējīgi mūsu senči un ko Latvijai ir nodarījuši tās ienaidnieki!
+5
Heh, zviedri sabalsojuši par Pirātu partiju - tie ar ieguvuši vienu vietu eiroparlamentā.
+2
Kamēr vien letiņām ir iespēja izlocīties no situācijas, viņš to darīš, bet kad atpakaļceļa nav un nav kur atkāpties - tad ieslēdzas senais instinkts CĪNĪTIES LĪDZ NĀVEI!

^ kāpēc mums vienmēr, visas vēstures gaitā, ir jācīnās līdz nāvei? moška, pieņemties prātā būtu derīgāk, un savlaicīgi nepieļaut situācijas, kad jācīnās līdz nāvei? nav tas laiks, kad ar ieročiem rokās kaut ko var atrisināt, nesaprotu, kā tas nav skaidrs? risinājums ir tajā, ka ikdienā runājam savā valodā; ka vēlēšanās nebalsojam par jau 1000 reižu iebalsotiem un neko neizdarījušiem purniem, kuri turklāt vēl arī mūs bezkaunīgi apzog un mums melo; ka pārstājam būt aizdomu pilni un izsmejoši pret jaunām un nacionālām kustībām; ka spējam noticēt, ticēt un darboties labākai nākotnei. ja šāda veida scenārijs būtu iespējams, tad būtu daudz labāk. tikai tad, kad pieņemsimies prātā, mūs cienīs pasaules sabiedrība. es ceru, ka kādreiz tas notiks.
+1
E. ticis pie jauna avatāra :D
0
uzlikās tas ar to skrejošo ebreju? :D (man kaut kāds gļuks, nerāda)
0
"kāpēc mums vienmēr, visas vēstures gaitā, ir jācīnās līdz nāvei?" - nezinu, droši vien gēnos kaut kas ne tā, šitā ir baisi dominējoša iezīme tipiskā latvietī, tāpat kā savstarpēja kasīšanās, dunču duršana mugurā utml. Ja beidzot no šīm te tendencēm latvieši tiktu vaļā, nedraugiem būtu ļoti lielas problēmas.
+1
Nē, tas ar skrienošiem žīdiem, diviem. :D
+1
^nu, jā, to es domāju. tas bija pārāk labs, lai to ignorētu :D
0
"kāpēc mums vienmēr, visas vēstures gaitā, ir jācīnās līdz nāvei?" - nezinu, droši vien gēnos kaut kas ne tā, šitā ir baisi dominējoša iezīme tipiskā latvietī, tāpat kā savstarpēja kasīšanās, dunču duršana mugurā utml. Ja beidzot no šīm te tendencēm latvieši tiktu vaļā, nedraugiem būtu ļoti lielas problēmas.

^vot par šito es sapņoju. ceru, ka reiz tā būs.
+3
Kur ir Latviešu Nacionālsociālistisko Strādnieku Partija, kad viņu vajag? -_-
+2
LNSSP būtu labs nosaukums, kaut arī termins "Strādnieku" mūsdienās neizklausās īsti pareizi.

Manā skatījumā nacionālsociālisms ir pati labākā politiskā, ekonomiskā un sociālā iekārta, kas ir izgudrota. Vienīgā problēma - žīdu kapitālistiem, žīdu komunistiem, par cionistiem nemaz i nerunājot, šī iekārta tik ļoti nepatīk, ka tās ieviešanas iespējamība varētu bū šajā brīdī tuvu nullei.
+2
W.O.T.A.N. MIT UNS!
-3
"Vienīgā problēma - žīdu kapitālistiem, žīdu komunistiem, par cionistiem nemaz i nerunājot, šī iekārta tik ļoti nepatīk, ka tās ieviešanas iespējamība varētu bū šajā brīdī tuvu nullei."

^ Jā, bet var arī liekuļot sākumā. Un sava īstā seja jāparāda tikai tad kad jau esi parlamenta vai pat valdības mīkstajās cisās. Piekrītu par to nosaukumu. VISU LATVIJAI skan stulbi un primitīvi, tāpēc viņiem nav tās teikšanas tik lielas.
+1
Šodien mēs darbā savā starpā cenšamies tikai krieviski runāt, jāiet tak līdzi dzīves realitātei :)
0
Pans Kleksis šodien radio arī dedzināja: "Zdravstvuj, strana!... Gorod - žemčužina u morja!" :D

A kas uz to nacionālsociālismu attiecas - viens idiņš ar smieklīgām ūsiņām to ideju tiktāl diskreditējis, ka nekas pievilcīgs, izņemot ārējo atribūtiku, tur nav palicis. Dodu priekšroku veselīgam nacionālismam demokrātijas ietvaros.
Starp citu, Raivim Dzintaram kāreiz iznākusi grāmata - "pozitīvais nacionālisms". Skeptiķi varētu palasīt. www.valtersunrapa.lv/grnams/?l=lv&page=b...
0
"Manā skatījumā nacionālsociālisms ir pati labākā politiskā, ekonomiskā un sociālā iekārta, kas ir izgudrota."
Varu tikai Desperam 100% piekrist.
0
demokrātija does not work, to manliekas visiem jau sen vajadzētu saprast.
0
Nu cepās, kā gals būtu klāt :) Tās nav Saeimas vēlēšanas. Kad būs Saeimas vēlēšanas? Pēc gada? Nu tad variet uzskatīt 6. jūniju par tādu iesildīšanos un iespēju pa gadu saņemties.

Labāk uzmet aci, kādas "idejas" "pēkšņi" un "pēc vēlēšanām" sprāgst ārā no valdības puses ;) Un kādas vēl sekos...
-2
bija jau pirms gadiem nacionalsocialistiska organizacija tacu nevienu no jums vina nebija tapec varbut nav ko muti dzisinat par so temu tapatas vilciens ir aizbraucis un nebus nekada progresiva neonacistu speka.
-2
Labak dibinam nacionalsocilisku antikomunistisku metalistu partiju.
Tikai jaizstrada statuti.
Varetu ieklaut gan alu pec 22.00 gan ari citas jaukas lietas.
Ieksh metalshow.lv uztaisam telti katrs kurs pieregojas partija dabu 0.5l alu par velti.
Savacam 200 biedrus un kandidejam saeimas velesanas.
+1
Es domāju, ns režīma gadījumā TEVI Bobij, eigēnikas uzlabošanas labad, likvidēs pirmo!
0
zajebis, nākamtrešdien saeimas sēdē balsos par (par to jau vīri ir vienojušies) jaunajiem budžeta grozījumiem, jāietaupa 500 miljoni (algas un pensijas palidos), pie tam tiks pacelts akcīzes nodoklis alum (tieši pirms jāņiem, sukas) un pirms vēlēšanām par tiem 500 ļimoniem pateikt nevarēja, nu sukas... bļa
+2
Nu par to es arī runāju. Vēl jau rubīs arī nodukļus uz augšu. Valdība atzīst, ka budžeta samazināšanā nekas nav sasniegts.

Ejiet tak jūs dirst!
+1
Laiks giljotīnu Esplanādē uzstādīt...
+2
Vienu Doma laukumā, lai nebūtu pārāk tālu no Jēkaba ielas jāved.

Otru Vērmaņdārzā, uz skatuves, lai nav tālu no MK jāved.
0
Esplanāde jau arī nav tālu no MK. :) Jā - Doma laukumā arī noteikti vienu vajag!
+1
drīz studentiem/skolniekiem eksāmenus arī liks 24.jūnijā - kā tas netik senā pagātnē arī bija...

Lai gan ja tā padomā, tad tā nemaz nav tik slikta doma >:)

Tā kā Latvijā ir iestājusies dižķibele un ir jāpalielina IKP, tad ir jāatceļ VISAS svinamās dienas un tik jāvergo. Katra brīvdiena takš ir robs IKP :)
0
tikai Doma laukumā! lai vairāk skatītāju vienuviet sanāk >:D
+1
Latvijā ir IKP? :)))
+2
^ tikai "Iebāz Kāju Pakaļā" aiz bada....
+4
Izņem Kalvīti....
+2
Sen jau ir skaidrs, ka "vēlēšanas" jālasa kā "vēl ēšanas"...
+1
Varētu arī soda vietu Rātslaukumā atjaunot, bet tur nav ko piņķerēties ar tādām smalkām uzpariktēm, kā giljotīna, pietiks ar bluķi un cirvi. :)
+2
Tur mazajiem činavniekiem no RD. Varētu vēl akciju tautas garastāvokļa uzlabošanai sarīkot "Nocērt galvu ierēdnim pats!"
+2
ja liks giljotīnu, tad pēc pēdējiem LR "lietu" izcenojumiem nebūs lētākā kā 200 000 Ls
+1
Es domāju, ka kāds metālapstrādes specs ātri vien uztaisīs asmeni, amatniecības vidusskolā varētu rāmi samontēt un uzdāvināt valstij :D
+1
pat ja dāvinās, valstij tas (dāvinājuma pieņemšana) izmaksās 6 ciparu skaitli >:)
+2
bet nahuj to giljotīnu, tak jāiet ielās un jāsit tie lopi nost, domāju, ka saprotam, ka pēc nāves nekāda katlā dedzināšana nenotiek, moš vajag izklaidēties ?
+2
Ja tas notiks PĒC devalvācijas, tad... lol... iedomājamies Zimbabvi vai Veimāras republiku
+1
Tās galvas ciršanas būtu jauki apvienot ar tādiem nelieliem tautas svētkiem. Nu iedomājaties - visam pa vidu tiek tirgots alus, šašliki/desiņas, spēlē šlāgerbandas. :) Man domāt - jauki.
0
es šonakt sapņoju, ka piedalos grautiņos. Man laikam piesprieda divus gadus cietumā...
+4
divus gadus cietumā - tad jau laikam Klavītim trāpīji pa aknu :D:D
+1
Par piedalīšanos grautiņos būtu ordenis jādod (es šeit nedomāju veikalu izlaupīšanu).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas