Kilkim Žaibu pēcgarša
+3
Bija zaibis. Tagad sēžu un lāpos puspālītī, kā citiem? :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Tjipa skaidrā, galva nesāp, purenes un svīdenes arī nav, telts uzkārta žāvēties un tiek klausīts uz riņķi AA Twilight of the Thunder God :D
+1
Jā, AA bija \m/
+3
Amoni norāva Skaju pussagrauto jumtu pavisam, lai gan jāpiebilst, ka Skajiem tas sākums tā mazliet neskanēja. Vispār mans pirmais brauciens uz KŽ. Par spīti trūmetāla.lv iedzīvotāju netiešajiem brīdinājumiem, Plūgo broliu tika lakts uz nebēdu un arī jaukts ar viskiju, taču no rīta atgūties palīdzēja latvieši ar Tērvetes Senču. :> Vienīgais laiks bija pilnīgi nekāds.
+4
Šoreiz ar PB tā vairāk padzēru - likās garšīgāks nekā iepriekšējos gadus. Nekādu negatīvu seklu neizraisīja (čūskas solis un uzkrišana teltij jau pieder pie lietas).
0
Man ir aizsmakusi balss. :(
0
Esmu pamatīgi sauksējies :D tagad laikam nedēļu kā minemums vaidzes lai atkoptos
0
Tauta, dajoš bildes!!!!
0
Es a i saauksteejies un veel pohas shodien...
+3
Es nevaru saprast, vai esmu saaukstējies vai nē, bet tā "pēcgarša" diez ko smalka nav :D
0
Bildz skatīt in teh traukiem.lv, tā kā truemetal.lv galerija ir aizslēgta jaunam materiālam. Protams, ja Bigijs saņemsies, es labprāt iepostēšu arī siten.

Pohu nav, tik balss aizsmakusi. HĀ HĀ! Wtfpwnd!
+1
A ko darīt tiem, kas nelieto Traukus.lv?
0
Labs jautajums. Ir kādi ieteikumi, kur vēļ var šito visu novietot, ja jau Bigijs negrib truemetal galeriju apdeitot?
0
0
Deathperado, ja Tu atlasīsi labākās, izmetīsi miglainās un duplikātus, tad var pamēģināt. ZB šķirto 800 bildes, ja tur skatāmas ir kādas 20-30...
0
*šķirot*
+1
125 bildes, jau izšķirotas un sagrozītas pareizos virzienos. ja ir ok, tad tūlīt pat upload palaidīšu.
+1
Nu palaid ;)
0
Ugga, check teh e-mail!
0
Pasākums visnotaļ pozitīvs.
Mīnuss- 1)laiks, 2) apsargs vai hvz kas, kas teica, ka teltis var celt pie traktoriem, bet atnāca īpašnieks un aizdzina prom :) Solīja tam apsargam vienu pautu noraut par dezinformāciju :)
Pozitīvi- lēts/garšīgs alus, vieta, publika, izklaides- ratatslēgas meklēšana/riepas skrūvēšana/riepas maiņas menedžēšana/domkrata nošārošana :)
0
Taks taks, jopciks, kas Tu esi? Es arī piedalījos riepas maiņas menedžēšanā.
0
Neonz, menedžēšanā jau ~7 galvas piedalījās :)
0
Nu par cik šāroja domkratu, tad jau nav ko prasīt vairs, ja jau tāpat neatceries :D
0
Oh, episkā kauja vieglais vs buss (jeb fūre ?)
0
kā jau parasti gaužām jauki patusējām. mīnusi- laiks un tas ka man bija 3 ērces piezīdušās:(
+1
cerams, ka vienīgā ērce man rāpoja teltī pa roku, kurai tad arī tik norauts viss iespējamais. nevienu citu parazītu nemanīju...
Beigās jau ļoti patika dubļu tranšeja, kas veda līdz vienai no letu telšu puduriem. Alus vienk jumtu rāva nost. No 3 aliem ieslēdzās stadija, kas viss likās baigi forši, bet draudzene gāja zigzagā. :D
Grupas pirmajā dienā so so. Otrās dienas gaidītākie - Skyforger, manī radīja pamatīgu vilšanos. Dažbrīd nesapratu, kas tur uz grifiem notiek, tādas lažas, ka liekas pilnīgi harmonijas negāja kopā. Plus vēl lietus pļerzāšana. Za to Metsatoll pirms tam bija smuki. Amoni gan jautās krietni spēcīgi, bet tā kā jau spēki gāja uz galu, uzkāpu uzkalnītē pie lāčiem, tur bija daiļa panorāma un tad mierīgi baudīju konci.
mjaaa, tāds leišu alus iespaids, ka plosts vēl turpinās...
0
Bigijs atkal slinko ar bildēm.
0
Es viņam nosūtīju čupu ar bildēm, tagad atlicis tikai ielikt.
0
Njā, man ar piektdien no 3 aliem kļuva visai omolīgi. Ceturtdien tika laba bāze ielikta ;)

Kādos brikšņos jūs tusējāt, ka ērces salasījāt ? Vai vienkārši teltis ciet neturējāt ?
0
Vot, tur jau tā lieta, ka brikšņiem apkārt gāju... Atšķirībā no jums visiem, kas tik uz brikšņiem atliet vazājās.

Visticamāk, ka tās zarazas uz telts sēdēja un gaidīja kad novācējam varēs uzmesties. Un ceļā uz LV, kad biju parubijusies, tā iekodās un tapēc nebij paspējusi piesūkties ar asinīm. Vismaz citu izskaidrojumu neesmu atradusi.
-1
Šitais bija vienīgais alus,kurš tā īsti dod galvā, jo jau pēc 6 sāku sajust iedarbību, bet pēc 10 jau gāja pavisam jautri. Vo šitas nav godīgi, ka visiem tik maz vajadzēja, dārgi sanāk piedzerties.
+2
PB alus - pats labākais dzīvais alus, kas ir trāpījies ceļā. IMHO
+1
Un mums teica ķīmijas skolotāja, ka alu, kuram ir vairāk kā 4% nav iespējams uztaisīt, ka tas ir spirtots. PB - stabili vairāk par 5%.
+2
Ir iespējams, tikai tur nedaudz savādāk jātaisa, vairāk cukus ir jāgāž klāt... vai kas tamlīdzīgs. Gan jau te eksperti varētu pastāstīt labāk. bet sarunu par šito - uz alus tēmu lūdzu! :D Savādāk alus tematika kā audzējs visās citās tēmās izplešās.
+1
Kur ir alus tēma? Te meklētājā iemetot alus, viņš pusforumu augšā uzceļ.
0
kā tad ar Waltera 8% >:)
0
+4
Tas, ka gāž no kātiem, vēl nenozīmē, ka tam alum ir daudz grādu. Dzīvajam, cik zinu, reti ir vairāk par tiem pašiem 5%, tikai organismam ir grūtības ar tā filtrēšanu, tāpēc arī tāds efekts.

Un, ja kas, alu bez spirta pievienošanas var dabūt arī pāri 20%, tikai visādas viltības tur tad izmanto, kā advancētus ieraugus, papildus cukuru un izsaldēšanu. Normāli rauga sēnīte iet bojā pie kādiem 12%-13% - kas tādējādi ir lielākais alkohola procents, ko var sasniegt dabīgā raudzēšanas ceļā, pirms rauga sēne pati savos sūdos, respektīvi, alkoholā, nosprāgst. en.wikipedia.org/wiki/Beer#Alcoholic...
0
Tie kas par kādiem 15% stiprāki jau vairāk uz liķieriem velk, kā šitas; beeradvocate.com/beer/profile/35/257... (27%)

beeradvocate.com/beer/style...
0
Nju, Bigij, bildes jau vakar aizsūtīju... jeb esi pārāk skaidrā, lai kaut ko darītos? :D
+3
Bļin, bet alus diēta rullē - pa KŽ 1.5kg nometu :D
+9
Man patīk šitais - noliek kārtīgu sūdu un priecājas ka nomet svaru. Par ko ta prieks?
+16
Pusotrkilogramīgs sūds tikai tev var būt ;)
+3
Nu, Bigij, pat ja tā - prieks, ka nav tas sūds vairs līdzi jānēsā :D
+1
Nespiež vairs smagums sirdi ...
+2
...kas nozīmē, ka sirds atrodas pie dirsas...
+6
Va ta kārtīgam metālistam viss nav pie dirsas?
0
Viss gan ne :D
+1
svešs loceklis ?
+2
Atkarīgs no tā, cik lielu distanci raksturo ar "pie"...
0
toffopiks atkal aizgāja!
+2
nujā, savā ziņā jau viss ir pie dirsas, tāpat kā, relatīvi ņemot, viss ir pie mana gumijkoka, jo, tā kā gumijkoks atrodas šajā Universā, tad principā jau viņam viss būtu aizsniedzams, atliek vien pārvārēt laika un telpas diestances un tik aiziet, maucam! šitas strādā pēc fizikas!
+2
Ja savu gumijkoku iebāzīsi Švarcšilda tārpejā (arī zināma kā Einšteina-Rozena tilts), kura tiek stabilizēta ar eksotisko metēriju, tad varēsi ar savu gumijkoku gan sasniegt ļoti tālas un intīmas šī Visuma vietas, citus Visumus vai pat ceļot laikā (tikai nenogalini sava gumijkoka vectētiņu pagātnē, savādāk dabūsi pa muti no laika policistiem).
+2
Tas viss ok, bet ceļošanai pagātnē es neticu tā paradoksa dēļ, ka nokļuvis pagātnē, tu teorētiski vari sastrādāt tādas lietas, kas izslēdz tavas eksistences iespēju, respektīvi, tu pats vari kļūt par to, kas tevi padara par nekad neeksistējušu.
0
Es tak teicu - nevajag nogalināt savu vectētiņu pirms šis uzģenerējis tētiņu!!! :D
Var jau pats būt savs vectētiņš, radot tipisko Mēbiusa gredzenu :)
Nu jā, ir arī variants, ka ceļot varēsi ar savu gumijkoku tikai nākotnē, jo pagātnes ceļojuma iespēja būs pelēka un ar uzrakstu "This version of Universe doesnt support this feature".
0
Hmm, nu jā, ja, piemēram, es būtu savai vecmāmiņai aizliedzis tikties ar vestētiņu, tad takš nebūtu ne manis, ne arī mans tagadējais gumijkoks zinātu, ka es tāds vispār esmu. >:(

eu zaibal sēdēt darbā vispār. un 5dien 6dien festa laikā arī lietu sola... bet nu vienalga. padzerties vismaz pirmo reizi tā kārtīgi. teorētiski - ja pagātnē būtu kaut kad ticis aizliegts ražot alko-pulverus - vai maz tagad katrs pie savas glāzes tiktu!?
0
ahhh, vectētiņš jānogalina tieši pēc likenīgās tētiņa ģenerēšanas nakts >:)

FAŠISTS MĻEH VECAIS, MIRSTI!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas