URLAS
+1
Šodienas Izklaidē, manuprāt, lieliska Ozola urlas definīcija:

""Tas ir čuvaks, kurš nāk no rajona, vismaz piecas dienas nedēļā staigā treniņtērpā, uzvedas agresīvi, viņam nepatīk čuvaki ar izbalinātiem matiem, un viņš ir gatavs iet uz bezpreģelu, ja apstākļi uz to pamudina." Ozols mirkli ietur pauzi un tad turpina, ka intelektuālu urlu no sūdīga var atšķirt kaut vai pēc apaviem. "Labam, tādam intelektuālam urlam būs labi šūzi — tādi kā man naiki, bet sūdīgajam būs bazarnie — galīgi sūdīgi. Urlam nepatīk basketbola botas un skeitošanas apavi. Viņam patīk skriešanas botas, jo, ja sanāk sūdi, viņam ir ātri jāskrien. Urla ir kategorisks pret ķīmiskiem dragiem — tikai alus, šņabis un tādas štelles. Tāds, lūk, urla ir čuvaks!""

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
urlu atpaziissana-
jo krutaaks urla jo vairaak tam striipu uz bikseem,
mazaak matu uz galvas,
mazaak smadzenju,
biezzi lieto vaardu blladd,
spllaudaas kaa notekcaurule,
passi krutaakie rajona urlas ir ar ADIDOS treninnbikseem,kas ir apbalvots ar trim striipinnaam un protams aadas jaaka un lakaadas kurpes un rij semenes-rajona urlu dievs
TAUTA VAJAG IZDOMAAT URLAAM SAVU PAZIISSANAAS ZIIMI, TJIP LAI TAA BUTU TAADA KAA KUSTIIBA...
0
a kaa tu savaadaak zinaasi cik reizes kura priekshaa Q jaataisa ja nebuus striipas uz bixeem?
0
Vislabākais ka šis temats ir ielikts pie Mūzikas!
0
Es arii par to tikko iedomaajos:)

Ko varu piebilst, kad bija taa debilaa protestu akcija pie Uzvaras piemineklla, tad dazzi augstaak mineetie meerglli diezgan dikti dabuuja ciest, jo piedaava iet ar vinniem atbalstiit to ssitu, nu tad loggiksi, ka es netikai vinnam piedaavaaju, bet pat neapjautaajies, vai vinnss to veelas- paarskaitiiju vinnam ribinnas. Nu zzeel, bet nav ko uzmaakties sanervozeejussam pavaaram peec darba:)
0
Ak tu vacais kauslis!!!
0
brutal Bloody Killer!!!!!!!!:)))))))))
0
0_o, Ozols uzdarbojas
0
:) princippaa es vinju vietaa penjemtu tev aiz pachkas un pret
zemi:))))))))
0
Pameeggini draudzinn!
0
ooo beidzot apdirsat tos ko vajadzetu apdirst!!!!!!!!!!!!taa tik turet!!!!!!!!
0
apdirst apdirst jaa tas ir risinaajums! un intelekts sleepjas kurpees. beernudaarzs :DD
es briizhiem nesaprotu, kaa cilveeki var pieaugt un buut tik dumji, kaa ozols. :) infantiilis :)
0
blja, winjsh tieshaam teica "INTELEKTUAALAM BUUS NIKE"???? JESUS FUCKING CHRIST!!! :DDDDDDD

sweatshops forever
jou, ozols divdesmit centi stundaa par tavaam kedaam, intelekc pa wisaam poraam. a nafig es to sheit raxtu... nezinu :D
0
Nu reperi es domaaju paarsvaraa vispaar ir ljoti gudri cilveeki, protams, ar dazjiem iznjeemumiem...
0
patiesiiba ko es esmu atklajis! katram stilam ir sava parlieciba par urlu, pokemonu, normalu cilveku! un tas ir pats debilakais! lai ari ko kads teiktu varu pateikt ka jebkura stila var atrast kadus paris cilvekus kas tiesham ir sakariigi un inteligenti, bet teikt ka visi ir lohi bet mani draugi nee ir stulbakais pasaulee! un to var attiecinat uz jebkuru! kadreiz parunajat ar reperi vai kadu "klasisku" cilveku(nevis pozeriem vai urlaam) nevajag domat ka es tagad aplieku matainos, jo es pats tads esmu un protu sevi noverteet, bet tur jau ir jaraksta paraak daudz
+1
Naktī pamodos, smakdams paniskās bailēs. Mugura un piere bija notecējusi ar aukstiem sviedriem. Vīzija. Vēl tagad nevaru atgūties.
Purčika naksnīgajās gatvēs vazājās gandonu bariņš. Gandoni ir urlas. Taču urlas ne vienmēr ir gandoni. Šamējie bija gan urlas, gan arī gandoni. Pidari, vienvārdsakot. Bariņa vadonis dēvēja sevi par Žeņu Jebariču. Patiesībā viņa īstais vārds un statuss bija Žeņa Dročila - Daugavpils tuptūža dūrīšu polkas instruktors un kameras obščaga oficiāli apstiprināts gailis.
Pārējie gandonu bariņa biedrīši ar tik smalku biogrāfiju neizcēlās. Pāris lūrētāji, četrdesmitgadīga tantiņa, kura nesekmīgi centās tēlot liktenīgo lezbieti, un vidusskolnieks Otomārs Blombergs, kura vienīgais trumpis bija vācu valodas olimpiādes diploms. Bariņam nopakaļ vilkās visu atstumtais latviešu-ukraiņu jauktenis Jānis Driņko. Atkāpe: Tev nebūs vilkties citiem astē. Tāpat no gimoroja neizmuksi.
Gandoni skandināja melnās kapeikas, mēģinādami sastiķēt puslitru krutkas un anašu, taču pāris grivnas pietrūka. Taisnību sakot, viņiem bija tikai 50 santīmi. Krutkai pietika, taču anaša tā arī palika projekta stadijā. Žeņa Jebaričs vienbalsīgi nolēma, ka vispirms jānopērk un jāizcērt krutkas pusstopu, bet pēc tam jārīko mazo un smalko robbery.
Tas bija vienīgais vārds, ko viņi prata angliski, jo neapšaubāmi talantīgais, taču,diemžēl, tikai vācu valodas olimpiādes laureāts Otomārs Blombergs kaut kur to bija dzirdējis un gana labi iegaumējis. Taču noteikšana, kur, ko un kad laupīs, draudzīgajā gandonu bariņā bija Žeņas monopols. Atkāpe: autoritātes vienmēr nosaka, kur, ko un kad laupīs.
Četrdesmitgadīgā lezbietes statusa kandidāte, abi lūrētāji, vidusskolnieks un izstumtais latviešu-ukraiņu jauktenis nebija sajūsmā par Žeņas Jebariča lēmumu. Klusībā gandoni saukāja Žeņu īstajā vārdā un statusā - par tuptūža gaili un dročilu. Taču viņiem nebija pat tādas ieslodzījuma pieredzes, tāpēc nācās vien pakļauties. Gandoni devās aplaupīt veco mētelīša virinātāju Jozefu, kurš parasti uzdarbojās lielās un labi apgaismotās Dzelzavas ielas apkaimē. Iespaidīgā gatve Jozefam simbolizēja viņa sarukušā, nevarīgā krāniņa atjaunotni. Gandoniem tas bija pie dirsas. Viņi gribēja Jozefa naudu. Nevienu citu jau tie urlas nevarēja aplaupīt - tikai kādu pašu, kā viņi - nevarīgu, dīvainu, dzīves jaukumos vīlušos.
Atkāpe: ja tev ir ļoooooti mazs krāniņš, tad tu esi neveiksminieks, sieviete vai japānis.
Jozefa nebija. Pirmo reizi piecu gadu laikā Jozefa nebija! Varenie urlas saruka līdz ierastajam gandonu stāvoklim un sāka samierināties ar domu, ka būs jāiztiek bez anašas. Taču viņu redzeslokā parādījās jauns personāžs - vecs, skrandains, apkakājies bomzis, kura kabatās, slava tev Visaugstākais, skanēja santīmi! Viens, divi, trīs - vecais jau bija nogāzts no kātiem, kārtīgi atspārdīts un aplaupīts pa tīro. Latviešu-ukraiņu jauktenis nosmērēja rokas ar večuka kakām, jo bija iebāzis tās pārāk dziļi bomža piedirsto bikšu caurajās kabatās.

Priecīgi par laupījumu, gandoni vēl kādu brīdi paspārdīja savu upuri un devās uz točku pēc anašas. Tālāk viss notika pēc ierastās shēmas - vispirms apdolbījās Žeņa, bet pēc tam pārējie. Iegrieza pa pirmo. Taču tad sākās dīvainas lietas - ar baismīgu dārdoņu atvērās debesis un skaļa balss brēca no augšas uz bailēs trīcošajiem gandoniem: "Tas bija mans mīļais dēls, ko jūs tik sulīgi atspārdījāt, un man uz viņu labs prāts!" Pēc tam balss mazliet labsirdīgāk piebilda: "Nu, nu, netrīciet. Jūs jau neesat vainīgi, ka šajā aptaurētajā laikmetā neviens viņu neattapa piesist žāklītī, tas ir, tfuu, krustā."
"Kungs, piedod mums, jo mēs nezinājām, ko darām!" brēca gandoni, dauzīdami pieres pret zemi un plēsdami savas drēbes. "Viss ir O.K. Kaut kā jau viņu vajadzēja dabūt atpakaļ debesīs. Vienīgā problēma - kā to pēc iespējas pareizāk formulēt rakstiski," nodunēja varenā balss un apklusa pavisam. "Es uzņemo šo misiju!" piecēlies kājās, sejai degot apņēmības liesmās, teica vidusskolnieks Otomārs Blombergs. Viņs aizgāja un nekad vairs neatgriezās. Bet tas jau ir cits stāsts.
Purčika gandoni krita ar vaigu pie zemes un slaveeja Žāklīti ar putām uz lūpām. Taču bija jau par vēlu. Gimoroju viņi dabūja bez Ziemassvētku atlaidēm. Pēdējais, ko redzēju savā vīzijā - Purčika gandoni,dirsas saķēruši un gaudodami, vārtījās pa zemi.

2. Čapters

Attapušies no šaušalīgā gimoroja, Purčika gandoni piecēlās kājās, steigšus notrauca sakaltušos dubļus no drēbēm un devās mājup, pārrunādami dīvainos notikumus, kuru rezultātā bomzis tika uzrauts debesīs, bet vidusskolnieks Otomārs Blombergs, vācu valodas olimpiādes laureāts, spontāni devās tālajā pasaulē rakstīt jaunu evaņģēliju.
Gandonu psihē notika neatgriezeniskas pārmaiņas - viņi atspārdīja Žeņu Jebariču - savu nu jau bijušo vadoni, un piestiķēja viņam veco, kopš cietuma laikiem nedaudz piemirsto iesauku. Tagad Žeņa Jebaričs ir vienkārši Žeņka Dročila, Daugavpils tuptūža 127. kameras oficiālais gailis. Gandonu obščags par jauno virsaiti ievēlēja četrdesmitgadīgo lezbietes statusa kandidāti, kuras vārds, starp citu, ir Elita Podiņa-Slotiņa.
Nebija jau daudz to kandidātu, jo, bez pēdām pazūdot vidusskolniekam Otomāram un krītoties statusā tuptūža gailim Žeņam, pāri bija palikuši tikai abi lūrētāji, latviešu-ukraiņu jauktenis Jānis Driņko un iepriekšpieminētā dāmīte, kuru Purčika pilntiesīgās lezbietes saukāja par Elitāro Podiņa Slotiņu (EPS).
Pati EPS par šādu iesauku nebija sajūsmā - viņa lieliski apzinājās, ka poda birstes, kuru pakļautībā ir pāris dauņi, tuptūža pidars un latviski runājošs ukrainis, nekad nenokļūs ietekmīgo Purčika lezbiešu klubiņā, kur katru dienu galdā bija tīrs degvīns un aknu desa.
Pēc trim dienām no debesīm nogāzās Dzelzavas ielā atspārdītā večuka līķis un sašķīda lupatās pret Purčika cieto grunti. Debesis atvērās un baiss bļāviens satricināja zemi:"Ko lūrat, idioti! Katrs var kļūdīties! Jūsu esamība tam ir pierādījums!" Gandoni ar ierastu kustību novēlās putekļos, slavinādami tā Kunga vārdu, taču viss velti - gimorojs jau bija klāt.
Mokās gārgdami un plēsdami dirsas ar nagiem, Žāklīša nežēlastības upuri nāca pie skaidras un vienkāršas atziņas - ja viņi izmuldēsies Purčika lezbietēm, urlām un citiem gandonu pulciņiem, ka Visuma Radītājs kļūdījies, uzraudams debesīs apdirsušos bomzi, tad no gimoroja netiks vaļā visu mūžu un vēl 10 miljonus gadu ellē.

Gandonu problēma ir atrisināta, debesīs sēdēdams, noteica Žāklītis - vēl jātiek galā ar to fanātiķi Otomāru Blombergu.
nu taads luuk staastinjs man jums. Ja kas es neesmu autors/e ;D...
0
Eu es rakstu nelielu referaatinju par urlaam, plz dodiet man idejas veel =)
0
RunciRenar to varbut ari varetu teikt par metalistiem-gudri bet ir ari iznemumi...taa lai butu godigi,ne?
0
Visaam urlaam jau sen bija jaabuut zem zemes!!!
0
fisher bet par ko tad mes smietos?vai tad nepaliktu bik garlaicigi?nee nu bet butu jau labi ka lielakas daljas vinju te vairs nebutu!
0
ja jums ir vairaak par 16 gadiem, tad briinos kaadeelj shis "urlisma" etaps veel nav noiets. vai nav svariigaaku lietu, par ko uztraukties kaa kaada runasveids vai gjeerbshanaas? stulbi cilveeki ir un buus jebkuraa subkultuuraa.
es pret ksenofobiju.
0
Nu pirmaa dalja urlu piedziivojumiem ir vienkaarshi fantastiska. Lasiiju ar prieku. Malacis, taa tureet. Mums ar kursabiedriem, savukaart, ir savs fotoseriaals par urlaam. Kaadudien buus kautkur jaauzmet, ar linku varat reekjinaaties. Bet tu veciit raksti tik taalaak.
0
Purity, tu konkreeti spaardi!!!!!!!!!!!!!!! Reecu liidz asaraam :)))))))))

Par Urlaam - kill them!!!!
0
Gribu palabot TERMIT teikto, jo es esu redzeejis urlas ar pat 5 sviitraam uz trenuuzeneem, taa kaa krutaakie nebuus tie ar 3 sviitraam, jo tie ar 5 sviitraam bija nereaali reaali, jou. Urlas+cilveeki=unity. =)

Urlas and normal people unite on fight against discrimination
0
purity - tas nav tavs darbs! tas ir plagjiaats, kura iistenie pirmsaakumi mekleejami ieksh www.diskonts.times.lv

Principaa shis bija domaats visiem, kas uzskata, ka purity darbs bija origjinaalais...
0
P.S. Vispaziistamaakais Latvijas urla - Edijs no Talantu Fabrikas!
0
Urlas esat jūs!!tikai svitras uz biksēm varat aizvietot ar matu daudzumu uz galvas!un kuram ir vairāk un garāk...
0
Err... sorry vecais. Tas NAV mans darbs. Es ieliku peec palana arii otro chapteri. bet nu jaa... TAS NAV MANS DARBS. Mekleeju googlee URLAS un dabuuju shito referaatinju =)
0
kameer taas nesit manus draugus un negraabstaas gar manu kjermeni,ir labi.diemzjeel bija labi.ir notikushas abas mineetaas lietas,tapee diemzjeel ar sev tik nehumaano attiexmi(pirmoreizmuuzjaa)... NAAVI URLAAM...piedodiet
0
Par ko piedodiet??? Atvaino arii mani, es ari uzskatu, ka paraziiti buutu jaaizniicina un tur nekaa slikta nesaskatu!
0
Vajadzeetu kaadreiz savaakties barinjaa pa 20 un katrai urlai vienai peec otras uzbrukt un nomochiit =)
0
Ai takš, tie Urlas ir jau ārpus modes. Nu padomājiet, šiem takš sūdīga dzīve! Savējie močī savējos, tad vēl no metalhediem dabū pa galvu. Ne kur sprukt, ne kur paslēpties. Un arī šo muzons ātri zaudē aktualitāti, pat nevar īsti paspēt pārorientēties uz jaunumiem. Viens vienīgs stress.
0
purity, tu esi idiots.
0
sorai, bet urlas nav cilvēki, tas ir točna
0
bet juus esat?:) kļudaini....
0
Pitchfork, pamato savu viedokli luudzu par mani =) Ja jau tik kritisks =)
0
"savaakties barinjaa pa 20 un katrai urlai vienai peec otras uzbrukt un nomochiit"

tas tieshaam buutu varoniigi. kaa arii labs risinaajums uzskatu konflikta. sveicam.
0
Viss jau būtu tīri ciešami, tikai rodas tāds iespaids, ka metālisti ienīst urlas nevis par to, kādi viņi mēdz būt, bet vienkārši tāpat - tapēc ka tā vajag, ja jau reiz esi metālists, tad tev jāienīst urlas. Pat ja neesi ar viņiem saskrējies :). Tāds urlu variants - viņi arī sit metālistu vienkārši tāpēs ka tā vajag. Tā ir pieņemts. Metaļist - paraša i pidar! Na tebe! Polučai!
0
2kaada

nu tas jau bija it kaa domaats joks...
0
Urlas ir visi skūtie krievi un žīdi, kas pārvietojas pa mūsu valsti trenniņtērpos.
0
Miiliit, es pajokoju. =) Vislabaakais leemums buutu vinjus visus ieseedinaat rakjetee un palaist uz meenesi lai dibina savu url-landi!
0
Jaa, jaa, lai shie no meeness mums virsuu dirsh!... Nekaa nebija, visus vilcienaa un uz rogjinu!
0
purity - tad tas nabaga meeness peec paris gadiem jau buutu meeslu bumba.. :) vinuus vienkaarshi vajadzeetu iztvaiceet(sadedzinaat ljoti augstaa temperatuuraa)...
0
Nu jaa, vinji piesaarjnotu meenesi. Tad varbuut labaak vienkaarshi kosmosaa palaist... Shodien gaaju gar avotu ielu, tur viens urla man pieseejaas (nu prasiija kapeiku protams) es atbildeeju ka neesot. Tad prasiija pazvaniit. Es nihuj vinjam nedevu. Shis saaka kko man bazareet virsuu un es iespeeru vinjam pa olaam un aizskreeju =) URLAAM NAAVI!
0
Nu taatad: 2. Čapters

Attapušies no šaušalīgā gimoroja, Purčika gandoni piecēlās kājās, steigšus notrauca sakaltušos dubļus no drēbēm un devās mājup, pārrunādami dīvainos notikumus, kuru rezultātā bomzis tika uzrauts debesīs, bet vidusskolnieks Otomārs Blombergs, vācu valodas olimpiādes laureāts, spontāni devās tālajā pasaulē rakstīt jaunu evaņģēliju.
Gandonu psihē notika neatgriezeniskas pārmaiņas - viņi atspārdīja Žeņu Jebariču - savu nu jau bijušo vadoni, un piestiķēja viņam veco, kopš cietuma laikiem nedaudz piemirsto iesauku. Tagad Žeņa Jebaričs ir vienkārši Žeņka Dročila, Daugavpils tuptūža 127. kameras oficiālais gailis. Gandonu obščags par jauno virsaiti ievēlēja četrdesmitgadīgo lezbietes statusa kandidāti, kuras vārds, starp citu, ir Elita Podiņa-Slotiņa.
Nebija jau daudz to kandidātu, jo, bez pēdām pazūdot vidusskolniekam Otomāram un krītoties statusā tuptūža gailim Žeņam, pāri bija palikuši tikai abi lūrētāji, latviešu-ukraiņu jauktenis Jānis Driņko un iepriekšpieminētā dāmīte, kuru Purčika pilntiesīgās lezbietes saukāja par Elitāro Podiņa Slotiņu (EPS).
Pati EPS par šādu iesauku nebija sajūsmā - viņa lieliski apzinājās, ka poda birstes, kuru pakļautībā ir pāris dauņi, tuptūža pidars un latviski runājošs ukrainis, nekad nenokļūs ietekmīgo Purčika lezbiešu klubiņā, kur katru dienu galdā bija tīrs degvīns un aknu desa.
Pēc trim dienām no debesīm nogāzās Dzelzavas ielā atspārdītā večuka līķis un sašķīda lupatās pret Purčika cieto grunti. Debesis atvērās un baiss bļāviens satricināja zemi:"Ko lūrat, idioti! Katrs var kļūdīties! Jūsu esamība tam ir pierādījums!" Gandoni ar ierastu kustību novēlās putekļos, slavinādami tā Kunga vārdu, taču viss velti - gimorojs jau bija klāt.
Mokās gārgdami un plēsdami dirsas ar nagiem, Žāklīša nežēlastības upuri nāca pie skaidras un vienkāršas atziņas - ja viņi izmuldēsies Purčika lezbietēm, urlām un citiem gandonu pulciņiem, ka Visuma Radītājs kļūdījies, uzraudams debesīs apdirsušos bomzi, tad no gimoroja netiks vaļā visu mūžu un vēl 10 miljonus gadu ellē.

Gandonu problēma ir atrisināta, debesīs sēdēdams, noteica Žāklītis - vēl jātiek galā ar to fanātiķi Otomāru Blombergu.
0
purity - njemu apukalj vaardus par plagjiaatismu. Par urlu laishanu kosmosaa - tas tachu ir ideaals veids, kaa valstiim veikt atbrunjoshanos! Piesien urlas pa kaadiem 10 pie kodolrakjetes un nospiezh podzinju "palaistuve... piedoshanu - palaishana =)"
0
O jaa... patiikami lasiit Diskonta tekstus arii sheit. Taatad tomeer ir pasaulee cilveeki, kas zina, ko noziimee iistas veertiibas.
0
Zinu, ka nav mans darbs, bet gribeeju biku izcelties noditshot muusu skaisto krievu kultuuru. Nu labi, piedodu tev. hehehe. Es gribeetu to staastinju paturpinaat, bet idejas neshaujas galvaa. Tapee vajag padomus =D
0
sanāk visi plikpaurainie krievu ir Urlas?:) un starp citu kads sakars sheit ebrējiem?
"shkheere, rasho@inbox.lv, aizvakar, plkst. 20:23
Urlas ir visi skūtie krievi un žīdi, kas pārvietojas pa mūsu valsti trenniņtērpos."

0
bļa1,kads stulbums...cik jūs esat noželojami,zināt kāpēc jūs ienīstāt viņus? tāpēc kā viņi ienīst un ķer matainos un dod pa purnu tiem ; "a ty tyipa volosatij?" vot tā,mīļie matainie draugi
0
Pekles amūrs gan mūms ir varenais,visiem paradīja cik slikts varbūt pēc darba pavars,re kā! cik gudrs mums ir Pekles cirvi...eeee..atvainojiet amūrs :))))
0
Es neesmu metaalistu klanaa vai kkur citur, bet tik un taa ieniistu shiis smirdiigaas radiibas =)
0
purity tas tavs klans skan tik naidigi, ka rodas sajuta, ka matainie ir kkads KKK veidigs... ;)
0
Urlas meesli.Ko tur daudz diskuteet.
0
tikai nesaaciet vel laiski teikt ka aarieshi nau urlas no smiekliem saakshu shkjaudiit
0
kurr ta musdienas kads ists arietis vel palicis... iipasi neesmu nevienu ieverojusi latvija..
0
Taisnību sakot ārieši vien mēs visi esam(cits jautājums, ka mūsu rase ir diezgan smagi degradējusies), bet par urlām varu teikt vienīgi to, ka, tā kā vairums no viņiem ir krievi, tad par viņu piederību āriešiem būtu pamatīgi jādiskutē. Vairums tā saukto krievu nav ārieši, bet gan bastardi ar pakmatīgu aziātu asiņu piejaukumu
0
un vispaar reizi par visaam reizeem - kursh teica ka aarieshi :) ir labaaki par citiem ?
0
es nee jo noteikti taadu aarieshu vispaar nau ir tikai lohi visaadi vairaak vai mazaak
kas tas par iedaliijumu aarietis (tikai nesaakiet staastiit kaukaadu plaanpraatinju subjektiivos peetijumu atstaastus kas ir aarietis )
0
blje a kaada starpiiba - ir tur aarieshi domugri slaavi un nezkas veel .... nu un ...
0
blja urlas
kas par blja teemu
blja,. juus kas skaitaas ?
metaalisti ? baigi krutie ?
man liekas ka suuds ir pievilciigaaks :)
muahhhaa
Agathodaimon- tas man patiik
laba grupa
0
agathodiamond valda sooc arii
0
tb suuc
0
man pohui, kas tev suuc kas nav, visi suudi smird, atkariibaa bet smird atskiriigi,
atkariibaa no taa ko eedi..
es eedu kaapostus, man smird peec , es eedu zhurkas,
fuuu
0
deicide,Dissenter,Gorgorot... un citi taa taalaak

viss atkariigs no garastaavoklja
vienu dienu suuds, citu dieu labs

tev laba muuzika saucaas samodel, :)
pizdablos
0
Goratory
shodien, tagad muuzika iet pie sirss nekaa kad buus riit ! un taa ir labaaka nekaa tu kad esi saspiedis savu oi-polloi jobano galvu starp asfaltu un celja rulli !
0
jaa pash suuc vienmeer labaaks
0
Man vispaar nav klana! Es esmu par balto rasi un neko vairaak! Nost ar krieviem, chigaaniem, nigeriem, zhiidiem un paareejaam slimiibaam! Un Tumsa - gljukam patiik Hitlers, jeb Adolfa Shiklgruubers - aizej un atsit vinju par to! muahahahaha!
0
To Pagaans..

Nee, nu takss esi meerglis. Mees labu laiku vienojaamies, ka cieniisim 1 otra vaardus, but motherfucker atkal sauc par pekles aamuru mani! OK, tad es Tev raxtiissu "To Pagan", OK? Vai arii palixm kaa toreiz vienojussies? Tas par to slikto pavaaru bija jox:) Man vienkaarssi besii ties pretiigie lopi, satarp citu viens taads kroplis ne pa teemu man vakar 6 no riita piekreeja un ievilka pa zzokli, Protams, ka vinns tur pat palika, jo nebia apreekkinaajis, ka var tikt saskkaidiita vinna seja pret miskasti. Es nu tagad ieniistu tos dziivniekus divreiz vairaak. Ja taads izdzimums kasaas klaat, neiesaku ar vinnu dizkuteet, bet gan uzreiz vilkt ar zaabaku starp kaajaam un tad paarsskkel degunu pa vudu, vai arii beedziet prom, jo tie atmaroznniki vairaak par paaris fraazeem nesaprot! Kill them an fuck with hot sword!
0
paarapdziivotiibas probleema kaukaa pasaulee ir jaarisina.... kloneejam staljinu un hitleru un taisam suudus
0
Urlu atpazīšana ir: Jo krutāks urla, jo 1.)Vairāk strīpu uz biksēm,
...2.)Mazāk matu uz galvas, ...
...3.)Mazāk veselā saprāta, ...
...4.)Biežāk izmanto vārdu BĻEĢ, ...
...5.)Spļaudās kā notekcaurule. Paši krutākie rajona urlas staigā ar ADADAS, nevis ADIDAS, bet ADADAS (tirgus ražojuma) treniņbiksēm, kas apbalvotas ar trim strīpām. Protams viņi staigā arī dermantīna, vai ādas (ja ādas, tad zagta) jakās, lakādas kurpēs un kā dūzis staigā rijot semenes. Pēc manas definīcijas urlas ir nožēlojami cilvēki. Urlas klausās tehno mūziku. Visbiežāk iecienītākā katrai urlai ir DRUM & BASS. Urlas uzturas tādos klubos, kā ”La Rocca”, ”Roxy” un ”Zebra”. Kad urlai ir aptrūcies kaads grasis un ir steidzami vajadzīgs, tad nebrīnaties, ja viņš piesiesies tieši tev un no viņa mutes iznāks frāze: „Ej, patcan! Jestj kapeika?”. Ir jābūt gudram un jāsaka NĒ. Protams, ja teiksi NĒ, tad viņi tev prasīs kādas citas lietiņas, kā mobilais, vai tramvaja kartiņa. Viņi dēļ tādām lietām var nogalināt. Īsāk sakot – urlas ir smirdīgi, nekam nederīgi narkomāni, kuru augstākos pārstāvjus rāda pa KRIMINAL INFORM. Tas nekas, ka biku papildinaaju to tau tekstu?
0
Urlas – Rajoni

Urlas, kā jau primitīvi radījumi dalās rajonos un teritorijās (Hei, gluži kā indiāņi!)
Šīs būtnes dalās vairākos Rīgas rajonos, kā – Maskačka (viskriminālākais), Purčiks, Pļavnieki, Brasa, Ķengarags, Zoļiks (urlu paradīze), Imanta, Grižkene (Ziedoņdārzs) un pagaidām neapstiprinātais mazais rajoniņš – Kļijanšķiks (A vot tur Gļuks tuso!).
Protams urlas dalās arī rasēs. Urlas var būt gan čigāni, gan krievi. Čigāni parasti visbiežāk sastopami Grižkenē, Zoļikā un Maskačkā (nezinu kapēc bandas līderis pieņēma tos čigānus savā rajonā). Urlu aprindās ir tādi vārdi, kā STRELKA. STRELKAS notiek tad, kad kādā tusā svešu rajonu puikas nevaratrisināt problēmas divatā. Parasti problēmas ir diezgan lielas – dēļ alus pudeles, strīdās par aizmuguri, strīds par meiteni, par cigareti un vēl visādas škrobes. Tad vi’ji norunā satikšanos un bariņos no 30 līdz pat 33 dodas ’mahāt’ viens otru, kas parasti beidzas ar policijas atbraukšanu. Protams, gudrākie urlas paslēpjas, bet stulbākie (gandrīz tik pat gudri cik gudrākie) nokļūst policijas iecirknī. Visbīstamāk klaiņot pa kādu no urlu rajoniem ir vakaros, vai naktīs (Izņemot Kļijanšķikā, tur vismiermīlīgākie dzērāji). Vismažāk ieteicams ir vakaros blandīties pa Ķengaragu (Maskačkas rajona daļa), jo tur pa naktīm notiek visbiežākās ‘razborkas’ (Hei! Tapēc jau KRIMINAL INFORM ir izgudrots!). Vismazāk arī ir ieteicams blandīties pa Grižkeni, jo tur sīkie čigānēni var atnākt (bezmaz vai izlīst no mistkastes, nolekt no kokiem vai pat ne no kurienes parādīties) un bariņā pa 10 000 000 000 atspārdīt un atņemt naudiņu. Lai kautko biški vairāk saprastu, tad noklausieties dziesmu Ozols – Rajons un varbūt tad kautko sapratīsiet vairāk. . . .
0
Urlas – Pretīgi zagļi

Gandrīz visi jaunie krievi ir urlas, bet ir arī izņēmumi, kas pierāda, ka ne visi krievi ir lohi. Bet pie dirsas šo bezjēdzīgo teikumu. Parastas (nepilngadīgas) urlas bizness atņemt svešiem cilvēkiem naudu uz ielas, vai kādā nomaļā nostūrītī (viss atkarīgs no urlas pašas – uz ielas tad, ja urlas ir kādi vismaz pieci). Apzogot kādu vājāku un neaizsargātu, urlas iegūst autoritāti citu urlu vidū, savā rajonā. Bet jau pilngadīgs urla taisa kriminālus noziegumus, kā piemēram: apzog, noglaina, izvaro (ja apnīk citu urlu pakaļās bāzt savu kloķīti) un vēl visādas fiškas, kuras vien var izdarīt. Par tādām maucībām ir attiecīga soda vieta: Nepilngadīgajiem – Kolonija (kur viņu sit, jo zin, ka neantāks lielie puikas un aizstāvēs viņu), Pieugušajam – cietums, jeb ‘ķurjaga’ (kur viņu pakaļā izraus, ka nemetas). Bišku nošāvos no tēmas, bet nekas. Nu tātad – urlas arī laupa ne tikai naudas, bet arī mantas, kā piemēram: TV, Radio, Mūzikas centri, pleijeri, mūzikas instrumenti, ledusskapji, mašīnas, mana mamma... Šādiem laupījumiem ir paredzēta speciālu urlu vienība – Kramp-Urlas, kas atmūķē durvis un iztukšo dzīvokli. Parasti šī darbība risinās grupās pa 6 vai 7. Gūtos laupījumus visbiežāk aiznes uz melno tirgu ‘Latgalīte’, kur savukārt ir Tavarnije-Urlas, kas nodarbojas ar kontrabandu un nelegālo tirdzniecību (Eu, vai tas tik nebija mans ritens, ko tur tik tiko redzēju?)
0
Urlas – Darba Vietas

Kā jau iepriekšējā čapterī minēju, urlas strādā melnajā tirgū. Protams ir arī izņēmumi – urlas var strādāt parastajos tirgos pārdodot pirātiskās kasetes un diskus.
Šeit būs maza tabuliņa par to, kur urlas strādā:
...1) Urlas strādā gateros.
...2) nekur...
...3) Par meža izzāģētājiem.
...4) nekur...
...5)Par apsargiem urlu klubos (ja ir kačaki)
...6) nekur...
...7) Lētos autoservisos (protams neiztiek bez nieciņu zagšanas)
...8) nekur...
...9) Točkā (mājā no COBRA indes taisa šņabi)
10) nekur...
11) Veido DRUM & BASS uz PC (JOKS!)
12) nekur...
13)Piepelnās izsitot naudu no vājākiem cilvēkiem
14) nekur...
15)Rok grāvjus (ja ir kačaki)
16) nekur...
17)Cietumā par svaigajiem gaiļiem
18) nekur
19)Lētos TV šovos (JOKS!)
20) nekur...
21)Palīdzot sūdīgām partijām ar vēlēšanu (līmē plakātus, taisa piketus)
0
urlas ir ok
idioti ir tikai tie kas nespeej pienemt citus aiz saviem aizspriedumiem.Kaada stapiiba punk, metal, hip hop, ska, tuc tuc, vai kas cits Galvenais lai cilveeks ir pozetiivs
0
:), zakjiit, et urlas nav POZITIIVI!
0
tas staasts no purity bij laps bet par ziedonjdaarzu nepiekrtitu man tur neviens neko nekad nav adriijis lai arii kaadaa naktii esmui gaajis gluzi jau tur nedziivoju nu varbuut pamaniijuski ka purns - es netaalu dziivo bet manupraat drosha vieta
0
Manis peec, bet tu tur katru dienu uzturies? Tur chigani ietuso. siikie lopi tur apzog un kaujaas. Vinju liideris ir Romka...
0
uz ielas es vispaar neuzturos bet darbaa un maajaas ir jaanokljuust un pa celjam visaadi var gadiities bes vienreiz pie latgaliites pa bieti gan dabuuju gaishaa dienas laikaa
0
aaa visi kliedz "Urlas-lohi", bet baidas no vinjiem! Vinji jus sita, sit un sitiis talaak! Pashgalvenais-Urlas nav zagli.Dalja no viniiem strada normalajos uznjemumos.Tas vienkarshi ir taads dziivesstils: piektdienaas es ar chomiem piedzeros , aizeju patuseet uz Roxy, un pa celjam sadevam pa purnu kadam matainam tapeec kaa " izskatas ka lohs un pidarass".Un arii starp latvieshiem ir daudz urlu.Urlam nav tautiibas, tas vienkarshi ir muusdienu dziives paradibaa.
Jo dziives apstaaklji taisa taadus agressivus cilveekus
0
taas cieniitais urla ir pilniigas muljkjiibas ka dziives apstaaklji padara agresiivu esmu dziivojis galiigaakajaa pagriidee un tagad atkal tas draud bet nekad neesmu bez iemesla devis pa muti un par baileem arii tu shaubies vai tad tev ir patiikami ka tevi sasit nu varbuut tu esi sado mazo vai kas taads
0
to Brutal Bloody Urla :)

100% piekrītu
0
GOD URLA IS DEAD URLA,visus noshaut!!
0
2 bleaknes: tas ir atkariigs no cilveeka psihologjijas.Dazhiem radaas agressija , kad dziive tos spiezh, dazhiem ne.Tu tachu nevari par visiem atbildeet:)
0
nu tur tev taisniiba bet kaukaa agraak vispaareeja tauta bij mieriigaaka piemeeram bauska krievu laikos bij miera templis tagad tur atrasties - naave
0
Nesen izbaudiiju Aagenskalna nakts burviibu. Izstaigaaju visu to rajonu pa nakti. Kaapeec? A vot taapeec. Tas ko redzeeju tur, paarsita visu, ko liidz shim biju maniijis. Liidz shim aagenskalns shkjita kaa dzeeraaju paradiize, un nekas iipashs. Bet, kad iemaniiju tos barus, kas ar metaala stienjiem neesaajas pa ielaam, dauziidami pa sienaam, seetaam, maurodami, kviekdami, man sametaas shkjeermi. Veel tagad iisti nevaru sagremot, kaa man izdevaas vinjiem visiem mieriigi paiet garaam. Tobish regulaari paiet garaam pusstundu, nevienu nenokaitinot. TOTAL DEATH!!!!! Bet ko padariis, jaadziivo vien ir, un ne jau nu taapeec es vairs Aagenskalnaa savu kaaju nespershu. Savaadaak, jau driiz vairs no maajas vispaar neizieshu.
0
skaists tusinjsh faunam gadiijaas
0
purity nu uz kaadu ne urlu darbu tad tu pac pretendee?
0
Bloody Urla kroplis !
shais chomu gandriz nosita !
tu esi meesls !
lai Dievs tev sargaa no naaves !
0
nesargaas naave naaks un visus muus panjems
0
To BBU, urlas ir visi lohi un pa cik zinu, panki uun matainie pizdjii urlas, nevis urlas dauza vinjus. Nee nu jaa, ja 5 urlas pret 1 mataino tad jaa, bet ja urla un 1 metaalists, tad urlai HANA!
0
baraa tikai sunji nikni a kad vienu satiek tad i aamen
0
katru sestdienu urliņas satiekas un cinas par svitras godu.1.vieta 1.siemisu paku vine.
0
aij ja...
0
ir arii redzeets ka kaujaas ar bomziem part tukshaam pudeleem
0
Aagenskalnam nav ne vainas. Peec 3iem naktii staigaajot pa ielinjaam, it seviski naktiis no 7d uz 1d, skiet, ka visi = izmirushi & viss rajons = tavs. Dzertuvju tuvumaa protams var sagaidiit visaadus pigorus. Bet dzelzaini, kviecoshi subjekti gan nav maniiti. Laikam reta paraadiiba.
0
nu tad vajag uzmekleet shameejos
0
To Brutal Bloody Urla:

Pirmkaart izdomaa sev orgginaalaaku niku, neviss nocceko no citiem un mazliet paarveido!

Otrkaart, peec pagaajussaas nedeellas nogalas piedziivojumiem es bez jebkaadaam emocijaam vareetu elllaa vaariit un sakropllot liidz nepaziisanai jeb kuru urlu! Tie nav cilveeki, bet gan zemaaki par pretiigaako bakteeriju un paraziitu! Nav ko raustiities, vajag ciiniitis, jo tie lopini cilveeciigu valodu nesaprot, vinni saprot visu tikai tad, kad juut dzelzs stieni ieurbjamies pakausii vai zaabaka zoli sejaa!

He, Tu esi brutal...???!!!! Peedeejais suudabraalis esi! Pats jau pasaki - Roxy.. oho!! Es eju uz roxy.. yeah.. esmu kruts...cool! Pedinni juus visi esat!!!! Katrs maita, kas man kaut piepiipeet uzprasiis.. var sagaidiit tikai nazi ribaas.. juus dziivnieki neesat pelniijussi nemazaako humaanismu!

0
Brutal Body Urla, pidars tu esi! Tevi liidz ar visaam urlaam skaldiit!
0
Un 100to komentaaru tiks man tas gods pateikt! Vot taa! Luudzu! Varam turpinaat teemu =)
0
nedomaju ka urlas butu pelnijusi tik daudz komentaru
0
Ir gan pelniijusi! Ja slikti komentaari, tad vinji taadus ir pelniijusi 10 000 000! Tapee davai turpinam nodirst urlas =)
Urlu galvenais vadonis ir Cunt! C Y B E R -- U R L A
0
prikols: nāk urlinieks šodien pretī un parasa "sigaretu", bet galvenais: "Izviniķe, ņebudjet ļi u vas ...". ko, šie labas uzvedības grāmatas salasījušies?
0
Iedevi?
0
Nevis sigaretu tam pipelim, bet gan KULAKU. . . .
0
es vinjiem vienmeer iedod sigaretu ja man ir :)
0
Vini tev var prasiit arii vairaak, kaa piem. kapeijku, mobiilo piezvaniit utt. tu neattopies un jau esi apzagts!
0
ja man negribaas ar vinjiem runaat tad atbildu angliski kauko tad kaukaa taalaak sarunu neraisa bet ne vienmeer nostraadaa labaakais ir ignoreet bet tas atkal pret baru nenostraadaa tad shameejie mizo pakalj un saak skaljaak uzvesties
0
es ar urlaam runaaju latviski :) lai cik tas stulbi nebuutu....
0
Pareizi dari. Veel pasaki: luudzu runaajiet cilveeciskaa vlaodaa, nevis kautko pa cuuciski bubiniet (kaarteejais gljuka prikols)
0
galvenias tas ka vinji laikam biistas man kautko fiziski dariit, jo cik reizes utainie nav savaarijushies ka man grandees pa seju, bet liidz shobaldienai tik nedaudz reizes man pa iistam iemiekshkjeets...
0
nevisi tie kas nav urlas ir labi cilveeki
piemeeram valsts viiri, kas tautu kapaa dzen ?
ko a ?
0
tu esi nozeelojams...:)
0
un stulbs ka korkjis....tiesham cirvis
0
urlas ir visur par tiem valdiibas viiriem piekriitu jo vinjiem cilveeciskas juutas neexistee ir tikai ziidiskas intereses un kur ir atbildiibas sajuuta tautas priexaa - aizmirstiet tikai more more more money un viss taa saucas demokraatija? nifiga prasta ziidiska oligarhija te valda urlas jeedzienu var attiecinaat arii uz taadiam ne tikai uz ikdieniskjiem ielu jautaajumiem
0
2 Brutal Bloody Urla

Par to "sita, sit un sitīs" Tu kļūdies. Urlas vispār uzbrūk metālistiem tikai tad, ja tas matainais ir viens vai ja viņi ir ļoti lielā pārsvarā. Viņi ir gļēvi nevis agresīvi. Viņi ir kruti tikai barā. Un ne jau mūsdienu dzīve un sabiedrība viņus rada. Viņus rada viņu pašu nevēlēšanās pretoties mūsdienu dzīvei un sabiedrībai, nevēlēšanās pacelties augstāk. Arī tas, ka daudzi nav saņēmuši praktiski nekādu cilvēcisku audzināšanu no savu vecāku puses. Daudzus audzinājušas ielas, bet ievēro - ne jau visi, kas auguši "uz ielām" kļūst par urlām. Izvēle ir vienmēr, ja ir gribasspēks. Man šķiet ir kāds īpašs "urlisma gēns", kas dažiem ir gandrīz nulle, citiem (vairumam) var palikt neattīstīts, ja bērnu audzina, un dažiem var arī izlauzties neskatoties ne uz kādām vēcāku/skolotāju pūlēm.
0
2 Hellhammer
Žēl, ka es nebiju klāt, kad Tu atskaldīji to idiotu, kas Tev iesita, vai arī toreiz, pie uzvaras pieminekļa. Es labprāt būtu palīdzējis. Varbūt mums būtu jāsāk biežāk kopā pastaigāties pa "rajoniem" paķerot līdzi vēl kādu mataino un kādu stangu?
0
Nu tas man tā ... vienkārši ienāca prātā, jo riebjas noskatīties, ar cik pārākuma un pārliecības pilnām sejām viņi, piemēram, brauc bez biļetes 15. trolejbusā un nodirš konduktoru vai arī piesienas garāmejošām meitenēm. Viņi, caurmērā, intelekta un morāles ziņā ir zemāki par katru normālu, veselīgu pirmklasnieku. Es zinu, ko runāju, jo esmu ar viņiem daudz saskāries. Viņi ir truli, bet pilnīgi skaidri un apzināti iedomājas, ka ir pārāki un var atļauties visu, kas ienāk prātā.
0
To kk:(

Tadas runas no Tevis nebiju gaidiijis! Nav nekaadu probleemu, tuseesim apkaart peec naakamaa koncca liidz riitam un es domaaju, ka gan jau radiisies izdeviiba kaadam urliniekam paarskaldiit pretiigu purnu.
0
To Android

Zini, es ireecu par tevi! Man liekas, ka tu driizaak esi asteroiids, kas ietriecas zemee un uzspraagst. Tu taapat dari, kaa taads neapteests suns no kkeedes noraavis skrien, kameer atduras pret kaadu sienu.
0
Vieniigais ko es zinu, tas ir - vajag panjemt kaadu urbi un iedziit urlai pakausii iekshaa. Protams ja isurbsies cauri tad varees redzeet ka smadzenes tur nav iekshaa...
0
to kudars:
neiedevu viss, ne kulaku, ne sigaretu! Sigaretu man nekad nav, bet kulakus gan urlinieki var dabūt!
0
to kk:( & Hellhammer:
Jap, šadu reidu gan vajag noorganizēt. Cik nav redzēti tie pretīgie mūļi uzbāžoties meičām un metalhediem. Un vienmēr pie meičām pa diviem - četriem, pārējos gadījumos - bars. Un baigie krutie, a kad viens vai divi pret vienu vai diviem, tad šie vārguļi, neko zin vairs, nekā. Mums arī vajadzētu kādam urliniekam pa kādai "sigaretai" paprasīt, nu tad redzēs, kādu dziesmu dziedās!
0
phe
0
Gaaju shodien no skolas maajaas, redzeeju ka uz kautkaadas tur ielas stuura staav kaadi 3 urlas, rij semenes, taisa siekalu pelkjes un kautko krieviski muld. Lohi vislaik skatijaas uz mani. Es utos tik slkti, ka gandriiz uz veemienu paraava... Vajag apvienot speekus un izsuutiit tos pidarus uz sibiiriju!
0
man vakar pieraadiijums tam ka tikai baraa shamie kruti mackackaa gandriiz vienam ar riteni uzbraucu virsuu pat neuzbraucu shamais momentaali pat atvainojaas
0
Lielaakaa dala protams ir taada, bet es jaunsargos gaaju ar vienu krievu, tas tik tik bija patriots, himnu dziedaaja labaak par daziem latviesiem, veesturi zinaaja bija iists fanaats. Taaka ir tomeer dazi izneemumi!!!
0
Nu jaaa bet tomeer urlas smird un viss!!!
0
Nesaprotu,kaa taa var dziivot!uzprasa ciigu,dabuu pa feisu un dzivo laimiigs!
0
tie iznjeemumi gadaas protams bet ikdienaa gruuti vinjus sastapt vabuut vinjsh fano pa lv kaa es pa somiju
0
Tad jau tu baigs soms esi!?
0
izglaab draugu - nosit urlu, nee labaak vairaakas, izglaabsi vairaak draugu
0
Mani bessii treninjteerpu ruljeri, kas diedelee cigaretes un/vai 5 santiimus biljetej uz zoljiku! Kaukaadi triicoshi nariki ar dzelteniem, nopiipeetiem pirkstiem...besssiiii!!!
0
cik zinu man nekaadu somu nav rados bet man taa zeme patiik
0
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... urlaam nospraagt..... mirstiet maitas mirstiet.. kaa ciest nevaru shos.. bij mums sarunaata taada saieshana vienu vakaru.. tad nu ar draudzeni vienu ejam abas uz norunaato vietu.. pie mums jau protams graadiigie sapirkti un somaas staav kaartiigi.. es nezinu kas ar tiem urlaam ir bet piesienas man tikai tad kad man it kaa buutu siem ko dot... nu vot tagad staavam abas un gaidam paareejos... protams urlas uzreiz klaat pietam taads pamatiigs bars bij saradies.. nu un sie protams saakumaa tur taa apkaart bish pastaigaa un taa kaukaa kad cilveeki apkaart izkliist naak mums klaat un prasa cigas...nu mees tu taa nav un nav a sie prasa nu tad lai naudu iedod... taa mums par laimi nebija jo bijaam visu par dzeerieniemm izteereejushas.. nu sie tad prasa lai pieraadam ka naf.. mees viniem raadam ka mums maki tuksi un taa.. kameer lieku maku somaa tikmeer sie jau manai draudzenei kluup virsuu... oi fuck kaa es paarbijos.. bij man taa pirmaa sakersanaas ar urlaam... ble ja nebuutu atnaakusi musu cilveeki gan jau ka arii buutu izvarotas abas divas... nu bet oi kaadu sie giimjus raadija kad ieraudzija taads bars naak uz so pusi oi kaac abloms siem bija... bet no taa briiza man pret urlaam naids...
mees jau tur visi zin kaa ar zaabakiem smagajiem... oihh kaa ar tiem var spert... pusei ribas salauzaam...a atra puse aizgaaja maajaas deguniem paarskeltiem zobiem izsistiem..
0
Jaa,tas tieshaam ir shausmiigi!Man arii kaut kas liidziigs bija!Eju uz vecriigas pusi,Nu bija kaadi 8 vakaraa,iet divas dzeerushas urals kaut ko runaa par roxyu,tad ieraugot mani saak dirst un gandriiz man matos iekeeraas,paspeeju atgruust!Ja tas suuds buutu iekeeries man matos,es vinu brugii iedziitu!!!Nogaazu zemee,uzleeju alu,tas otrs smejaas un dirsh!!!Man liekas ka vini speciaali meklee sev nepatikshanas!
0
lamāt jau mēs te viņus varam kamēr zaļi paliekam bet vai no tā kaukas mainās???
0
Reku britu urlu (sauc par čavām :) aprakstiņs krievu valodā:

content6-foto.inbox.lv/albums147470719/bla...
0
Čavas nebija čigāni?
+1
bija un joprojām ir
+2
^BoD-Taisnība,bet pa pusei,vienīgo reizi kad es UK kāvos ar urlām,tie izrādījās lietuvieši :D Bet dzert un kauties tur toč patīk cilvēkiem,es redzēju kā pabā viens onka ievilka ar ķebli pa muguru savam dēlam (par to ka gejs) un pats atrāvās no bārmeņa vel ar kkādu mēbeli...
+4
+1
Redzēts, labs!
+2
Untermensch
+1
superīgi mans rajons :D
+1
man sagribejas iepostet shaja sadalja, jo liekas ka video ir 80 lvl urlas ...

www.youtube.com/watch?v=j4IgNPmaKkw...
0
Šī grupa jau kādu laiku ir zināma, bet kopumā tas ir neoriģināls sūds, jo viņi pilnīgi visu kopē no Die Antwoord. Džekam pat matu griezums identisks Watkinam.
0
Muzončiks ņepopacanski...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas