Lēnītēm, pa drusciņai...
0
www.tvnet.lv/zinas/arzemes/artic...

Tad vēl pāris "jauni" likumiņu, tad konstitūcijas maiņa un tusiņš garantēts :)

Jā, tas attiecas arī uz mums.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
esmu daļēji par to, ka armijas ierindniekiem vajadzētu šad tad arī profilaksei pastrādāt kopā ar kārtības policiju (un nevienu citu), reāli, latvijā tad vismaz no armijas būtu vismaz kaut kāda jēga, kaut vai veicot patruļpolicijas pienākumus, vienīgi diez ko neglamūri izskatītos patruļas armijas formās, uzreiz ieviestu totalitārisma sajūtu hah.
0
Pēc Tava apraksta tas, protams, būtu ideāli - kas nekaitētu katrā guļamrajonā naktī pa tādam militārajam? Realitātē tas atkal ir kārtējais variants kā nevēlamus subjektus aizvākt no acīm - vispirms izveic ārprātīgāko pret-terorisma kampaņu (visi politiķi kā gaiļi ķērc, katru teikumu nobeidzot ar vārdu "terorisms"), pēc tam jau uzkarināt terorisma birku nevēlamam subjektam ir vieglāk par vieglu - tā, ka ne1 gailis pakaļ nedziedās un varēsi sapūt kādā nomaļā cietumā.
+1
Realitāte ir arī tāda, ka neba sen tika aizturēti 2 skūtgalvainie, kas devušies izbraukumā pa štatiem ar plānu nogalināt 88 mellos un beigās - Obamu. Ja visus tos aptaurētos, ar ko pilna Amērika, un kas mēdz šaut mūziķus uz skatuves un cilvēkus parkos, satinušies baltos palagos, dedzināt krustus, vai vizināties metro ar spridzekļiem azotē, neturēs pastāvīgi uz grauda, sūdi būs lielāki, nekā kad kādu nieku patrenkās antiglobālistus hipijus.
0
es nesaprotu negativo pusi sam rakstam, kas tur slikts ka armija vazasies pa ielam?? vai es esmu dumjs, vai vienk man vel ir sudigi, bet es nesaprot..
+2
Decapitated, tas, ko BigUgga gribēja pateikt (vismaz kā es to sapratu), ir, ka iesākumam armijas vazāšanos pa ielām vīri augstajos krēslos attaisnos ar sūdīgo kriminogēno situāciju un "terorisma" draudiem. kad daudz maz būs iegājusies šī prakse (armijas iesaistīšanās tur, kur tai pēc idejas nevajadzētu līst), itin vēsi varēs pateikt, ka, lūk, tas un tas čuvaks ir valsts ienaidnieks (t.i. - viņš traucē kādam resndibenim ievākt kārtējo nelikumīgo kāpostu) un armija parūpēsies, lai tu attiecīgi pasēdi kopā ar pārējiem "teroristiem" pāris gadus stingra režīma cietumā un vairs nesagribi domāt "muļķīgas" domas.
+1
protams, ir arī tās pozitīvās puses. gan jau, ka, ja ne gluži nopietnie mafiozņiki, tad vismaz parastie ierindas urļiki tik bieži sūdus netaisītu, ja plankumainie čāpotu naktīs pa ielām. :)
0
Bušs jau tāpat esot pat atcēlis aizliegumu specdienistiem spīdzināt politieslodzītos. Tad jau tāpat jebko no jebkura varēja izspiest. Nu jā, tagad grēkāžu meklēšana būs vēl vieglāka, kad valdība sadomās vēl kādus debesskrāpjus spridzināt pirms kārtējā kariņa.
0
Vispār jau raksts ir par to, ka 2002.gadā tika apsvērta iespēja iesaistīt armiju teroristu trenkāšanā ASV, kura netika realizēta.

Policijai jādara savs darbs, armijai savs. Var jau protams kā krievi OMON vienības uz Čečeniju karot sūtīt, ķipa nekarojam, bet cīnāmies ar bandītiem un to dara milicija ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas