More shit to swallow...
+8
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+8
bļe, par šito gan viņam galvu nost.
+5
nu moins !! a nuka katrs iet asinaat savu cirvi !
+7
Utis riktīgi sāk galvu pacelt. Ble, šitos gabalus nevarēju īsti līdz galam izlasīt, sāka vārīties viss iekšā.
+2
Āprāts. Kas vēl sekos? Latviešu valodas aizliegšana?

Interesanti, cik ļoti tagad vārās nacionālisti. Viņi droši vien no ādas lien ārā.
+5
Sist.
+3
Pakārt aizdedzinot.
+4
es domāju ka mēs līdz nākošā gada vēlēšanām vnk nenovilksim, bet ja novilksim, tad vairs jau nebūs kam balsot, jo tikai bomži un "pareizie pro-krievijas" pilsoņi būs palikuši...
+4
es tikai nesaprotu ko citu - cik ilgi mēs, parastie cilvēki, ļausim sev uz galvas kāpt? - vai tiešām mums ir vienalga, ka mūs no visām pusēm reāli kapā dzen?visa eiropa jau sāk no krīzes pa druskam atkopties, bet mēs tikai dziļāk sūdos grimstam? - kas būs tālāk? - vai vispār jūs saprotiet, ka šitais viss vēl tikai ziediņi? - ka reāli šo ziemu var daudzi nemaz neizvilkt, jo pie mums nav afrikas valsts, kur var nakšņot kartona kastē un vākt banānus piepilsētā!?!
es pats jau esmu ar viewnu kāju bezdarbniekos un nestādos priekšā kā šeit izdzīvot vairsl...
+2
njā, tā situācija ir drausmīga. pilns ar draugiem, visi metās uz ārzemēm. londonā drīz būs vairāk latviešu nekā jelgavā.
-8
Man uz galvas neviens nekāpj un čista vienalga kas tajā tur valstī, kurā es dzīvoju notiek. Tak dzīve ir pārāk īsa, lai satrauktos par tādiem draņķiem. :)
+2
Sonne, tur vajag nopietni apsvērt giljotinēšanas atjaunošanu. Piemēram, es pēc 3 ned došos uz tadžikiju. Tur ir tā, ka, ja es uzrunāšu neprecētu sievieti, tad mani publiski giljotinēs. Jo tur ir islamiska valsts, un sievietes nevainība ir svēta, puisis ar viņu nemaz nedrīkst runāt pirms laulībām. Vispār viņas tur vecāki izprecina, bet tas tā... offtopiks... neprasi kāpēc - nezinu, kas to izdomāja.

Fakts ir tāds, ka viņiem ir stingri un nežēlīgi likumi. Mums ir auzas. Ministrs par zagšanu sliktākajā gadījumā tiek atstādināts no amata, bet parasti iztiek ar brīdinājumu. Nu kas tas vispār ir, jopcik? Pat cietumā neieliek. Būtu man teikšana: pakārt.

Lieta tāda, lai kaut kur nonāktu - ir jāsāk pašā pamatā- likumdošanā/sistematizē... veidošanā. Tāpēc jau nekas nenotiek, ka mums ir tāda likumdošana, kuru ir pārāk viegli apiet.
-1
Ministrus pakārt un sievietes, kas pārkāpušas laulību publiski nomētāt ar akmeņiem. Vot būtu mums līmenis. Jēj.
+2
un vispār, ja es kaut cik pareizi saprotu LV politisko sistēmu, tad viss notiek sekojoši: Tiek uzlikti kaut kādi stulbi nodokļi, viss tiek samazināts... kā rezultātā cilvēkus dzen prom no valsts, jaunus un spēcīgus. Tie veči valdībā jau nav pilnīgi duraki, par ulmaņa apvērsumu ir dzirdējuši. Sekojoši, nepaliek daudz tādu, kas pretojas, jo visi ir kaut kur izklīduši.

Tālāk var ļoti vienkārši ievēlēt slāvus un nodot latvijas pārvaldi krievijai. Visi aiziet sveikā, neviens ne pie kā nav vainīgs. kalvītim ir plats smaids, labs darbs un liela alga. Ko vēl vajag?

Stūrgalvīgā 'lecam nost no tilta' politika.
+1
"Bilde: tasturneko Ministrus pakārt un sievietes, kas pārkāpušas laulību publiski nomētāt ar akmeņiem. Vot būtu mums līmenis. Jēj. "

- es tevi tiešām šodien negribu apbēdināt, vai kā, bet... ar tādu spriešanu... nu karoče tādi cilvēki kā tu, sturgalvības un aprobežotības vadīti, izmirst.
-4
Paga, tas, ka tu ierosini atjaunot publisku giljotinēšanu (kaut vai tas ir tikai tāds pārspīlēts piemērs un fantāzija) nenorāda gadijumā tieši uz tevis minēto stūrgalvību un aprobežotību? Padomā no šādas puses- ar tādiem gariem tekstiem un satraukšanos par notiekošo šajā valstī tu kaut ko maini? PROTAMS, KA NĒ! Bet tu turpini STŪRGALVĪGI ticēt, ka tu vari kaut ko mainīt. Ne tā?
Visi politiskie sūdi mūs aprobežo, un savu aprobežotību visspilgtāk parāda tieši tie indivīdi, kuri par to satraucas, nu padomā- tā vietā lai paspēlētu giču vai noskatītos led zeppelin konci, tu piemēram satraucies par O.Kalpaka pieminekli vai par Ušakova pērļu virteni ap kaklu. Katram savs fetišs. (;
+1
Par giljotīnām - nē, tas nav stūrgalvīgi, tas ir praktiski. Likumi ir tādēļ, lai tos visi ievērotu, nevis tā kā filmās - pārkāptu.

Par stūrgalvīgu ticēšanu - jā, es turpinu stūrgalvīgi ticēt. Pofigisms vēl neko nekad nav atrisinājis.

Par giču - spēlēju. Par led zeppelin - nepatīk man viņi.
+1
Piedod, bet ne visiem tas ir iekšā - spēja noskatīties, kā pagale deg.
+4
tasturneko, kādam varbūt to "aprobežto politisko sūdu" dēļ giča bija jāpārdod, lai būtu, ko vēderā likt, un Led Zeppelin koncis jāskatās, stāvot pie TV veikalu skatloga.
+2
Interesanti, cik tu "tasturneko" mēnesī saņem, ka vari dzīvot tādā vienaldzībā par to, kas apkārt dzīvo?
+1
nu re - arī man "pizdec podkralsa nezametno"...

www.delfi.lv/news/national/polit...
+2
tagad latvijai būtu vajadzīgs Kārlis Ulmanis 2. grozi kā gribi, kamēr valsti nevaldīs viens ministru kabinets ar izteiksmīgu līderi priekšgalā, kurš sastāves tikai no true profesionāļiem, tiem kas grib lai valsts savu stāvokli uzlabo vispārīgi, nevis no aizsardzības ministra, kurš pectam ir ekonomikas ministrs utml. taču tādu huj atradīs, vietējie nacionālie spēki lielākoties savā darbība un lozungos nav pārāki par jauno laiku, un skatās vairāk uz pagātnes problēmām, nevis uz to, kā labāk attīstīt savu valsti izmantojot visus tajā pieejamos resursus, nenorobežojoties no kkādas konkrētas tautības savos mērķos. Jo kopumā mēs VISI esam ieinteresēti dzīvot labāk.

kkāds murgs bet nu poh.
+2
Mazais2 - kad būsi tajā Tadžikijā, paskaties, vai tur nāvessods ir izskaudis korupciju un padarījis valsti labklājīgāku par Rietumeiropu, paskaties.
Forshs - msni drusku uzvelk šīs populārās ilgas pēc vadoņa. Tad pasaki vismaz, kurš tas būs? Kuru Tu gribētu?
+2
Ir nepieciešama stingra nacionālā politika, lai visādi ušakovi, plinneri u.c. mēsli nedomātu pat muti vērt vaļā, nerunājot par to, ka varētu kādus amatus ieņemt.
+2
ja šis līdz vēlēšanām būs dzīvs, tad būs slikti.

wanted : pussy Nils
+2
'Ble, šitos gabalus nevarēju īsti līdz galam izlasīt, sāka vārīties viss iekšā.'

man arī bija par grūtu
+2
Es gan domāju, ka šāda te nopietna ienaidnieka parādīšanās varētu saliedēt latviešus... un tad mēs dosim prettriecienu! Latvietim vajag ienaidnieku, pret ko nostāties, mobilizēties un cīnīties ar zobiem un nagiem.
+2
tādus kā hujušakovs un kopumā viņam līdzīgos izdzimteņus
ar ciklo*u B jāārstē .. zb vienkārš tie mēsli jau
garīgais tā jau nojāts un te vel ,,, vienkārš ****PĪĪĪĪĪĪ****
+1
+3
tam loham taču vispār nav nekādas elementārās cieņas... Latvijā vajadzētu aizliegt dzīvot visiem, kuriem ir kaut smaka no smadzenēs izpistās krievu mentalitātes.
+4
Ušakova izteikumi krievu presē izraisījuši sašutumu arī Latvijā. Aizsardzības ministrs Imants Lieģis pat pieprasījis mēram Ušakovam savus vārdus publiski atsaukt. Ušakovs šorīt diskusijā paziņoja, ka "stingri iesaka Aizsardzības ministrijai nodarboties ar aizsardzību", nevis iejaukties Rīgas domes darbā.

smird pec piderasa!
+2
...baigais rigas domes darbs..sniegt nepatiesu info krievijas medijiem... mhm... labak pastasti NIL krievijas medijiem kaa ir atlaisti policists lv? un cik loti ir paaugstinajies zagsanas huliganisma vardarbiibas slepkavibu utt liimenis LV?

A? uz to gan mute turaas ciet///
+4
vispaar tas ir jauns farss... Riigas meers ir kaut kaads krievu pidarass, kursh pat latviski iisti nemaak runaat... punkts un amens, suudagalva. es to lauziito latvieshu valodu vispaar ilgaak par minuuti neesmu speejiigs iztureet. kroplis.
+1
pretīgi skatīties. mēslu būšana.
+2
Viņš jau "stingri iesaka". "Stingri"! Aizsardzības ministrijai! Jūtas kā prezidents?
+4
No otras puses - viņam tak jāpilda vēlētājiem dotie solījumi. Labklājību celt nemāk, tad vismaz 'gansu' jautājumā iepriecinās.
-9
Sonne, es mēnesī nesaņemu necik, es dzīvoju uz vecāku kakla :) Varbūt tas ir iemesls manam naivumam un uzskatam, ka katrs pats ir savas laimes kalējs- ja led zeppelin koncis jāskatās caur skatlogu Tv veikalā- značit pats vainīgs; ja tu esi papusei bezdarbnieks- značit pats vainīgs. Es, protams, saprotu, ka nevienam neiet viegli un šados brīžos vieglāk ir vainot Godmani un Kalvīti, tas ir tikai cilvēcīgi.
+5
veca paruna - bagāts nabagu nesapratīs.
no comments.
-1
Es pavisam noteikti neesmu bagāts.
+7
^^ Dzīvoju uz vecāku kakla un uzskatu, ka katrs pats savas laimes kalējs. Kaut kas mulsinošs šajā kombinācijā. Piedzimt bija Tava laimes kalšana? Labi pastrādāts.
-10
Paga, man kalšana vēl priekšā, es ceru :D tagad mazliet jāpačillo :D
+3
Dibinam Nacionālsociālistisko Strādnieku partiju un apvienojamies ar VL un TB/LNNK?
+3
KAd būsi laimīgi "izkalis", piemēram, pāris privātuzņēmumus, kurus aplauzīs un līdz bankrotam novedīs absolūti stulbā un tuvredzīgā valsts politika, tad padod mums forumā ziņu, kā tev kaļas tā laimīte :)
0
0
nu lai jau vero! :D
anglijaa uz katra stura pa 4am video kameram un? :D
-12
Quorthon tu tāds baigi zinošais visās jomās... varētu padomāt, pēc pāris tavu uzņēmumu bankrota tev nācās pārdot savu giču, lai maizi nopirktu. Saproti- kamēr tie ir tikai tavas fantāzijas augļi vai kaut kādi lielā uzņēmējonkuļa dzirdētas vaimanas- tas nav nekas, tā ir vienkārši plika diršana. :)
+3
tak atver acis, mazais. pozitīvisms, protams, ir labi, bet vajadzētu stāvēt tomēr ar kājām uz zemes. tev sencis kāds kalvītis nav gadījumā? tfu, bļa.
+3
33... esmu tā kā pamodies šorīt jau, ja.
0
to tasturneko labak beidz rakstit komentus - pasties cik jau minusus esi noplūcis...
0
tasturneko, - /forum/97835/?hl=kreilisko#comment97836

Ievērtē un aizver muti vienreiz!
-1
Jā, bļe ar tiem mīnusiem ir tā hujovāk. Tādas uzskatu sadursmes risināt tiešām ir bezjēdzīgi. Nejūtos ne pats gudrāks palicis, ne jūs gudrākus padarījis. :D
+4
^ Tev mēģināja maigi norādīt, ka ne vienmēr "ja tu esi papusei bezdarbnieks- značit pats vainīgs". Dažreiz valsts politika visu labo gribu un cenšanos izdrāž. Pirms Tava laimes kalšana vēl priekšā, varbūt ieklausies mazliet tajos, kuri jau kaļ un tiek kalti.
+2
Pačillo, pačillo, kamēr ir laiks...
Man viens čoms ieguvis beidzis LU maģistrantūru ar izcilību, un līdz šim strādājis ministrijā, otrs arī strādājis valsts iestādē, un šim ir labāka izglītība, nekā līdzšinējai priekšniecībai (divas ar izcilību beigtas maģistrantūras) - abi jau krietnu laiku sēž bez darba, un nekādas rožainās nākotnes izredzes šiem nodarbinātības dienests arī nesola. Jābrauc uz Lielbritāniju mazgāt traukus, jo ir ģimene un kredīti, bet situācija valstī ir tāda, ka pat lauku skola, kur iesniegts pieteikums uz vakanci, pat netur par vajadzīgu atzvanīt.
"Tak dzīve ir pārāk īsa, lai satrauktos par tādiem draņķiem"... Teica Ušakovu famīlijas pārstāvis?
0
Pardon par drukas kļūdām.
+2
blad, kā man riebjas tās visas kameras uz ielām... tipa baigi tur kāds kaut ko pēc tiem videomateriāliem atradīs un noķers... kārtējā tīrākā naudas šķērdēšana.
+4
tasturneko, runājot par tavu izteicienu:

"Saproti- kamēr tie ir tikai tavas fantāzijas augļi vai kaut kādi lielā uzņēmējonkuļa dzirdētas vaimanas- tas nav nekas, tā ir vienkārši plika diršana. :)"

Es varu tev tikai atbildēt ar taviem vārdiem - kamēr tu, kā pats atzini, neesi savu laimi mēģinājis izkalt, tikmēr tavi spēcīgie izteicieni arī ir nekas vairāk kā plika diršana.
0

Par to latviešu valodas izzušanu varētu piekrist tik daudz, ka tas visreālāk varētu notikt pateicoteis pašu bāleliņiem.. Pateicoties pašmāju pdeido-patriotu-izzadzēju politikai - latvieši MASVEIDĀ izbrauc no Latvijas, kur tie tagad cenšas iekārtoties vai jau ir veiksmīgi iekārtojušies uz dzīvi Īrijā, Anglijā un daudzās citās valstīs un atgriezties Latvijā reti kurš domā. Situācija drīz būs tāda, kādu to Ušakovs apraksta un daudz jau melojis nebūs - pēc pāris paaudzēm Latvijā patiešām latviešu praktiski nebūs un dabiski, ka krievu valoda ieņems līderpozīcijas....
+2
+1
'Saproti- kamēr tie ir tikai tavas fantāzijas augļi vai kaut kādi lielā uzņēmējonkuļa dzirdētas vaimanas- tas nav nekas, tā ir vienkārši plika diršana. :) '

nē, tā skaitās pamatota diršana.
+10
Nepatīk Latvijā? Man ir trīs punktu risinājums:
1) чемодан
2) вокзал
3) родина
+5
^^^ nu tur jau tā lieta, ka Latvija viņiem pārak patīk - tikai latviešu par daudz:)
+3
nu eta jurmala tipo normalna, nu eto ganci... cut cut pa daudz
-3
0
^ Interesanti, par ko tad šitā diskusija. :D
+1
bez musu nacionalas pasapzinas celsanas te neiztikt....
Ja jau kaut kac ficukats a la Rigas mers velas iejaukties valsts valodas likuma, un vel nemas pravietot tas likteni...saprotiet pareizi ;)
ad arma;)
+2
Paldies ideotiem kuri balsoja par so kropli, paldies jums vins ir istais!, par vinu balsoja ari daudz latviesju, ka cilveks sevi var nosaukt par Latvieti ja balso par Idiotu kurs dara visu lai Tevi pasu iznicinatu, drausmas, es esmu dusmigs.
+7
Tasrutneko, tu man atgadini amerikani, kas brauka sava dzipa pa pilsetu dzer kolinju, chillo un par neko neuztraucas, kuram ir pie dirsas, kas notiek apkart, jo prieks kam vaijga piesarnot pratu ar citam huinjam ja pasam labi...

Es tik pat labi ari vareju ta darit sedet senciem uz kakla un est plikus kartupelus, bet izvelejos braukt vergot uz arzemem, lai palidzetu vecakiem, tas laikam ir nedaudz labak neka parazitet.
-15
Forši. Labais. Pohuj. Ej dirst.
+1
^ lol, nebija laika lasīt tik daudz :D
+3
Vispār tas džeks kā politiķis ir tukša vieta - tā vietā, lai izdarītu ko jēdzīgu un uz popularitātes viļņa tiktu Saeimā pie šprices, viņš dirš savā akā. Pateicoties tā cirvja izgājieniem, pat es pēc ento gadu pārtraukuma aizvilkšos uz vēlēšanām nobalsot par pofig ko, tik ne šito krupju varzu.
0
^ Par kuru Tu runā?
-3
nav ko stresot. latvieši savā zemē nekad nav bijuši saimnieki - varbūt vienīgi sen atpakaļ - vikingu laikos. a tā vienmēr te saimniekojuši vācieši, krievi, zviedri utt.
latvieši bija saliedēti 1991. gada barikādēsun pie kā tas ir novedis? i mean, jāsamierinās, ka latvietis bija un būs tikai kalps, kuram valsti vadīt nav pa spēkam
+4
vakar usakova kunga popularitate bija skaidri redzama 11.novembra krastmala, kad uz vakara vaditaja aicinajumu sagaidit to lohu ar aplausiem, atskaneja skidras ovacijas un dazi neparprotami svilpieni fona :D
+1

Society failed to tolerate me
And I have failed to tolerate society
Still I can’t find what you adore
Inside I hear the echoes of an inner war
Nothing can take the horror from me
Your sick world the loss of all morality
My hate has grown as strong as my confusion
My only hope my only solution
is a Violent Revolution
Violent Revolution, Violent Revolution
Reason for the people to destroy
I do not need a cause for my rage
I just despise the nature of the human race
When all I see is repulsion and hate
Violence becomes my only friend, my saving grace
When love is lost beyond your control
A pale shadow of lust can not enlight your soul
So keep your ice cold bitter illusions
I don’t need your empty world my only solution
is a Violent Revolution
Violent Revolution, Violent Revolution
Reason for the people to destroy
Beauty is no more it’s all gone
And utopia will not come
Trust I can not feel, only pain
And my burning mind has gone insane
0
Chaos - nedirs, es atvainojos, bija 20 gadi Latvijas vēsturē, kad mēs paši bijām noteicēji savā zemē. Diemžēl gan savas muļķības dēļ paši savu brīvību papisām.
0
Diezgan pa tēmu, man liekas:

RAHOWA - Ode To Dying People

Eyes shining bright with unspilt tears,
Thinking about all these wasted years.
Everything worth living for is gone,
Brother, i find it hard to keep fighting on.
Falling down towards the abyss,
The reaper embraces me with his kiss;
It makes me want to refuse to care,
To watch this all unfold - too much to bear.

If this is the way it ends -
If this is the way my race ends . . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness

Disease encroaching on all i hold dear,
Somehow i gotta get my soul outta here.
Heart of agony, faint burning hope,
I'm finding it hard to try to cope . . .

Because liars own the world with conquering poise,
In a wasteland of meaningless noise;
We don't stand a chance with dormant pride,
The heroes of our race have already died . . .

If this is the way it ends - if this is the way my race ends. . .
If this is the way it ends - i can't bear to witness . . .

To imagine it has all come down to this,
Apathy and suicidal bliss . . .

It's all over except for the cryin',
With a whimper instead of the roar of a lion . . .

The greatest race to ever walk the earth,
Dying a slow death with insane mirth,
The tomb has been prepared, our race betrayed,
White man, fight the flight towards the grave . . .
+1
thunder, o, toč - jāpakustina pāris gadus nekustinātas HDD vietiņas.... :)~
0
0
es jau neko. tik paskatījos uz lietām reāli
+4
un par reālu skatījumu cerēji nesaņemt mīnusus no pagānmetālistiem? :)
0
ņea. biju gatavs saņemt čupiņu ar mīnusiem :)
+1
thunder tieši iekopēja tad, kad biju viņam Kreator uzlicis paskatīties :D karoč jā, pret visu šito sūdu man vislabāk Kreator dziesmu vārdi patīk. Nu kaut vai "Destroy what destroys you" :
Destroy what destroys you
The world shall awake
The chains of society
Are laws ripe to break
And the fear they're feeding us
The prejudice and hate
Will not tear us apart
Till the end of our days

Destroy what destroys you
Time has come to awake
0
+2
Tas PS sākumā izklausījās visai interesanta partijiņa. Bet nu kāda suņa pēc jāčuppojas ar JL? :E

Ņēma un sapisa...
+1
džekiem ir plāns.
+3
a visas partijiņas pašā sākumā šķiet interesantas, līdz tam brīdim, kamēr tiek pie šprices. Patiesībā, nevienai jaunajai partijai nav plāns, ir tikai saukļi, uz kuriem vēlētājs bieži vien uzķerās...
+1
kurrat, po par saukļiem. Cik es pa rādžiņu dzirdēju vai netā lasīju pāris intervijas ar cilvēkiem no PS - man izklausījās ļoti OK. Vārdus gan neatminos, bet tas jau nav tik būtiski.
+1
Bet - es pazīstu vairākus no PS personīgi... Un no savas attieksmes un pieredzes teikšu - leilākus idiotus un kretīnus es pat iedomāties nevaru!!!
+1
^ Kārtējie, kas vai nu grib tikt pie siles vai nu negrib silto vietiņu atstāt.
+3
tādi mincīšu tipi jau visi viņi vien ir. nekādi darbavīri tur vispār apkārt negrozās, tie jau sen ir autoservisos un pārpalikušajās lauksaimniecībās.
+4
vispār vienīgais faktors, kas varētu likt par kaut ko balsot - slēpti dziļais naids pret slāvisko, ja tā nebūtu - būtu pilnīgi pie vienas vietas, kurš nākamais tiek pie silītes. varētu par sākt balsot par tiem sarakstiem, kur visvairāk pazīstamo, sak, ja tiek pie ruļļiem lai kādu dārgāku vīnu uzsauc.
+3
Nebus mums nacionala valdiba.
Ta vieta vajag likt ceribas uz kautko centriski demokratisku.
Jau notikusais sviestainais pasakums sirdspuksti baltijai pieradija ka cilveki ir gatavi kveli ticet smadzenu skalosanai un tikai pompozi svinet neatkaribas atgusanu domajot ka viss ir izdarits.
Sie cilveki turpinas domat un neko jau jaunu nedaris un mes iesim boja.
Mana pauaudze reali no nacijas aspekta ir kaka neko nespej iestaties gatavie kalpi.
Ta ir reala analize kas kritiski verte situaciju cits jautajums ko tagad darit.
Kas jadara tads lai neiegrimtu kada nacionalistu marazma un tiesam izdaritu ko tadu kas mus latviesus padaritu vienotus.
0
Bobi, ko tu domāji ar "nacionālistu marazmu"?
+1
Es gan domāju, ka nekas cits kā nacionālistiski noskaņota valdība neder, jo demokrātija nepastāv. "Demokrātija" latviešus nevienos, tikai izsūks no maciņiem naudu.
0
Es neticu ka nacionalisti ir ricibspejiga kustiba Latvija.
Ja protams ka man simpatize dazi ideali ko vini piedava tacu neuzskatu ka vini ir spejigi nonakt pie sprices.
Tad overkirils tu esi naabs patiesa demokratija kas sur tur eksiste mus novedis lidz sadam tadam labklajibas limenim vismaz caurskatama demokraiska politika butu mazak iespeju daziem neonacistiem vai kreisajiem manipulet ar klaju populismu.
Butiba nacionalisti netiks pie varas tada ir ta realitate mums ir degradeta un stulba musdienu sabiedriba kas neko nezin par nacionalisma vertibam.
0
Tu pats esi stulbs un degradēts :D
-1
Un tjip kaut ko par demokrātiskām vērtībām zin? lol?
-4
Vispar jau mans pasreizejais moto ir cels ejams par patiesu demokratiju.
0
lol, nacionālisti Latvijā pilnīgi noteikti netiks pie varas, un ja tiktu, tad drīz vien jūs viņus ienīstu ne mazāk kā Saskaņas Centru.
0
Runci, skābu pienu esi salacies, vai?
+1
nacionālisma laiks jebkurā gadījumā ir pagājis - gan Latvijā, gan pārējā pasaulē.
+3
^ nacionālistu laiks tikai tagad sāk sākties
+2
^ Ceru, ka Bibo taisnība. Būtībā nacionālisms ir vienīgais, kas mūs pamazām no visiem sūdiem var izvest.
0
werwolf, nu labi, es, protams, pārspīlēju, bet kaut kā man šķiet, ka jebkurš, kurš tiek pie silītes, sāk no šamās ēst, vienalga, kas viņš pēc pārliecības. tā vienmēr ir bijis iekš lv.
+3
nē, protams, būtu jau kruti, ja būtu nevis Ušakovs, bet, teiksim, Lācis, bet
+2
Runci, protams, par to silīti Tev taisnība, būtu jau jauki, ja mūsējie iemācītos zagt ar vienu roku, nevis grābt ar abām.
0
nu pagaidām tas nevienam nav izdevies, tāpēc neredzu arī baigo iemeslu cerēt, ka kādam tas izdosies, lai gan, it kā jau gribētos ticēt
+3
No sūdiem var izvest tas, kurš konkrēti pasaka- " Es uzņemos atbildību par pieņemtajiem lēmumiem un Es uzņemos atbildību par valstī notiekošo...." Līdz šim ir bijis pierasts, ka neviens ne par ko neatbild....
0
Nu ko - arī man alles - šodien pieņema lēmumu par 3 izpilddirekciju likvidāciju...
0
^ kad ta dabūsi 'vilka pasi'?
0
rīt - parīt oficiāli būs zināms, bet neoficiāli jau sen zināms, ka no 1. novembra...
+4
Nākamo droši vien likvidēs Nodarbinātības Valsts Aģentūru un VSAA.
+3
^^^ vot-vot, jo naudas tak jau nav par ko atlaišanas pabalstus samaksāt un bezdarbniekiem... tad nafig viņus vajag...
+4
negribu būt pravietis, taču pavasarī es teicu, ka lielākie sūdi sāksies rudenī/ziemā...
un, ja viss tā turpināsies kā tagad - tad pēc gada Rīgas ielas var izskatīties kā Palestīnā, Jordānijā vai dažās āfrikas valstīs kā Ugandā, Nigērijā... ne jau dēļ kara situācijas, bet no nolaistības!
+1
^ kādas nolaistības? vismaz Ķengaragā mani vienrīt pārsteidza acīmredzot tak bezdarbnieku ordas pieliktas pie vides pucēšanas - trotuārs kā nolaizīts un zālīte kā izķemmēta :)
+4
"ne jau dēļ kara situācijas, bet no nolaistības!"

zini, te manliekas arī līdz vardarbīgiem nemieriem tālu netrūkst.
+3
asinszāle ^^^
tas ir tagad - bet drīz tiem bezdarbniekiem nebūs ko maksāt - kas tad ko kops?!

+2
^ tā jau gan. es vienkārši piedzīvoju vēl pēdējos optimistiska skata uz dzīvi mirkļus :D mana tuneļa galā gaisma arī jau raustās.
bet ja nopietni, jau tagad gan no skolotājiem, gan mediķiem prasa, lai viņi strādātu bez atalgojuma.
+2
REVOLUTION FOR THE MASES!!!
+1
pounding drums for slavary!!!
0
Peace Sells... But Who's Buying?
(p+c)1986 Megadeth
+3
pilsoņu karu
+1
^ pilsoņu kara gadījumā jau pavisam noteikti būs tā, kā Sonnenmensch teica - ...Rīgas ielas var izskatīties kā Palestīnā, Jordānijā vai dažās āfrikas valstīs kā Ugandā, Nigērijā... :)
+2
Pilsoņu-nepilsoņu karš NATO dalībvalstī, kas robežojas ar Krieviju? Tas varētu būt tiešām ievērības cienīgs notikums...
+3
Cavalera Conspiracy, yo

Nevertrust - society
Nevertrust - the system
Nevertrust - the enemy
Nevertrust - the politricks
Nevertrust - the emo kids
Nevertrust - the fucking pigs
Nevertrust - the sellouts
Nevertrust - fuck them all!
Nevertrust - the rat race
Nevertrust - the presidents
Nevertrust - the hypocrites
Nevertrust - in their bullshit
Nevertrust - in jihad
Nevertrust - the bastards
Nevertrust - the backstabbers
Nevertrust - kill them all!
Nevertrust - the fuckers
Nevertrust - the bastards
Nevertrust - the assholes
Nevertrust - the asskissers
Nevertrust - the two-faced
Nevertrust - their mind games
Nevertrust - destroy them all!
Nevertrust - the cowboy
Nevertrust - the redneck
Nevertrust - the fall out boy
Nevertrust - their fake asses
Nevertrust - the war
Nevertrust - the scum
Nevertrust - the world
Nevertrust - fuck you!!!!!!
+5
Da kāds pilsoņu karš, kur piedalās letiņi? Sēdēs visi, kurinās ugunskuru, kurīs pīpi un, kasot bārdā, gudri spriedelēs par politiku :)
+1
nevajag jau obligāti pilsoņu karu, jauki būti arī sakarināt kādas pārsimts valsts galvas pie laternu stabiem ielās
+2
es dotu priekšroku tiesāt un atsavināt miljonus un īpašumus .. eh sapņotāja :(
+1
+2
Nez vai nabaga apspiestā nācija gribēs gan Latviju pamest. Tik smagi šeit iet, visi nievā, sit un arī tiesību nekādu nav, taču uz Krieviju braukt - nu ko jūs iedomājaties!!!!!!!
+1
pilsoņu karš jau nu Latvijā diez vai būs, taču jaunbagātniekiem dzīve drošāka gan nebūs. Runā arī, ka cietumi esot bezmazvai bankrota priekšā...
+3
Nositīsim visus bagātos, lai visi kļūtu vienlīdz nabagi ?
+3
vārda "bagātais" vietā, šķiet pareizāk būtu likt vārdu "izzadzējs"...
+1
buržujus spiestā kārtā pievienot Viseriona sektai!
0
Izskatās, ka tuvojas komunistu/sociālistu pļaujas laiks.
0
^ Es labāk pievēršos nacionālsociālistu idejām. :)
+1
Kas attiecas uz izpilddirekciju likvidāciju, jaunākajā "Kluba" numurā, sadaļā "Runā, ka... TOP 5" 4. vietā ir sekojošas baumas:

"Nesenās Maskavas delegācijas viesošanās laikā Rīgas domē ciemiņi esot izrādījuši interesi par vairāku pašvaldībai piederošu nekustamo īpašumu pirkšanu. Sevišķi viņiem acīs un sirdīs esot iekritušas Vidzemes un Zemgales priekšpilsētu izpilddirekciju mājas. Zinātāji melš, ka nu atlicis tikai pats mazumiņš - reorganizācijas rezultātā šos draugu iekārotos objektus atbrīvot no ierēdņiem."
0
Pipec...
0
Prasās pēc klinkt klakt klukt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas