Nodokļu palielinājumu pasūtījāt?
+2
www.db.lv/2/a/2009/09/07/Prog...

www.fm.gov.lv/preses_relizes/dok/...

Ilgi tā mēs mierīgi sēdēsim un skatīsimies, ko tie izdzimteņi dara?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Pff. it kā aplokšņu algas būtu kas jauns šajā valstī. Lai tos plānotos ieņēmumus dabūtu viņiem nāksies tikpat, ja ne vairāk, investēt kontrolē un piedzīšanā. Man domāt, ka pēdējā gada laikā personu skaits, kas būtu gatavas godprātīgi maksāt nodokļus, ir stipri sarucis. Nez kāpēc.
+2
Te jau ir jārunā nevis par to, ka būtu vai nebūtu gatavas, bet gan par ir vai nav spējīgas tos maksāt...
+1
Jā, tā būtu pareizāk - "gatvas un spējīgas".
+5
Atmiņā iespiedies teksts - ''laist asinis iekšā mironī ir bezjēdzīgi''. Bet viņi mēģina izsūkt no daudziem miroņiem..un ielaist savā lielajā mironī. Ugh ku šizīgi uzrakstījās :) bet ceru, ka doma skaidra
+1
Tātad - ja alga būs 505 lati, tad maksāsi nodokļos vairāk, nekā tas, kurš saņems 500, līdz ar to beigās saņemsi krietni mazāk naudas uz rokas nekā tas, kuram alga tikai 500.
+1
nu tatad neliks nevienam algu starp 501..599
-1
Visiem būs "minimālā" alga.
+3
Tie, kas vēl maksāja nodokļus, to pārstās darīt. Kas izraisīs vēl lielāku eskalāciju, kas novedīs... nezinu kur.
0
Ziniet, es vakar noskatījos Hitlers: ļaunuma dzimšana. abas daļas...
0
laba filma ! :) aktieris kurs hitleru telo ir tik labs!!!
vins vel trainspottingaa speleja uff kas par ccali
0
varbūt tā filma par Hitleru nebija nejauši parādīta:)
+2
Pārskrēju tai preses relīzei. Nezkāpēc radās asociācija ar "peldēšanu" eksāmenā, kad nezini atbildes uz izvilktajām biļetēm un mēģini to kompensēt ar zināšanām citā priekšmetā.
+3
Tie stulbie kŗāni dara visu, lai nevis palielinātu ieņēmumus budžetā, bet gan tos samazinātu, jo svf prasa konkrētu rīcību (lasīt: sociālo holokaustu), nevis pieļauj variantus valsts attīstībai ilgtermiņā. Uzņēmumi atsakās no pvn maksātāju statusa procenta dēļ, tabakas un alkohola kontrobanda zeļ akcīzes nodokļa dēļ un tagad sekojošās aplokšņu algas savukārt vēl vairāk samazinās ienākumus budžetā. Būtībā lielos nodokļus maksās valsts iestādēs strādājošie. Tikpat labi viņiem varēja nogriezt uzreiz tos 25%. Stulbeņi
+1
Lūk tagad jau ir reāls "beigu sākums".

btw - citus forumus Latvijā nelietoju, bet interesanti, vai tajos arī tauta vairāk par politiku pārdzīvo vai tomēr vāras foruma sulā?
0
ko ievēlējāt.....!!!!!
+1
Rekur kronis visam pa virsu - 700 miljonu vērtais tilts pāri Daugavai. Pēc miljarda eiro aizdevuma, mums nav labāka veida, kā tērēt naudu. Kur palika visi tie kas burkstēja par 44 milj budžeta trūkumu veselības ministrijai un to, kā vajag iziet no krīzes??!

www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

Šito rakstu lasot man nopietni radās iespaids, ka mūs smagi ņem priekšā.
+2
"ko ievēlējāt.....!!!!! "

- vēli, ko gribi - visi tie paši purni, viss tas pats.
0
viss velk uz 1905 gada scenāriju...
+3
Tā, jums kaut kas nepatīk? Gribās protestēt? Nepatīk mūsu varturi?

www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

Jaunais laiks, Tautas partija, ZZS, LPP/LC - visus pilnā sastāvā jānodod tibunālam.

O par tribunālu runājot:

tautastribunals.eu/?p=14
+3
Mjāāā... Latvija raud pēc Ulmaņa apvērsuma apskāvieniem.
0
0
te garāks raksts no tās kuņ*s Mūrnieces

www.apollo.lv/portal/news/72/arti...
takš paskatoties vien uz viņu jau var palikt nelabi. bargā kundze, ibio.

tā lūk, ļ.cien dāmas un kuņģi.
+1
K. Ulmaņa reinkarnācijai...

1. Es zinu, ka daudzi mani uzskatītu par Latvijas nodevēju, bet ekstrēmām situācijām vajag ekstrēmus risinājumus un izvēles vairs nav. Kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas politiskā vara ir piederējusi bijušajiem KGB biedriem, kurus, savukārt kontrolējusi oligarhija. Tam tiek pielikts punkts!

2. Šodien tiek sākts jauns posms Latvijas Republikas pastāvēšanā. No šī brīža tiek pārtraukta Latvijas Republikas Satversmes darbība un tā tiks atjaunota pēc masveida grozījumiem. Satversme stāsies spēkā uzreiz pēc grozījumu pabeigšanas un pieņemšanas. Jebkurš, kurš izrādīs pretestību pret atjaunoto Satversmi, tiks pasludināts par valsts ienaidnieku un apcietināts uz nenoteiktu laiku. No šīs dienas Latvija ir NEATKARĪGA prezidentāla, autoritāra republika un tās suverēnā valsts vara pieder valsts vadītājam.

3. Valsts prezidenta funkcijas pilda Ministru prezidents. Kas attiecas uz lēmējvaras un izpildvaras pienākumiem un statusu: Ministru kabinetu nosaka prezidents. Gan prezidenta, parlamenta, gan ministru kabineta darbības termiņš ir neierobežots. Ne parlamentam, ne valdībai nav tiesību prezidentu lūgt atstādināt no amata.

4. Jebkurš iebildums tiek pasludināts par opozicionāru. Visu likumdošanu joprojām izlems Saeima un to apstiprinās ministru/valsts prezidents. Pulcēšanās brīvība un prese tiek atliktas uz nenoteiktu laiku. Arodbiedrību darbība tiek pārtraukta uz nenoteiktu laiku. Parlamenta vēlēšanu procedūra tiek atcelta uz nenoteiktu laiku.

5. Latvijas parlaments sastāv no vienas partijas, vai apvienības. Ministru kabinets sastāv no vienas partijas, vai apvienības.

6. Jebkura partija/apvienība, kas pārstāv kreiso ideoloģiju tiek likvidēta un to priekšsēdētāji apcietināti uz nenoteiktu laiku. Jebkurš politiskais aktīvists ar kreisām interesēm tiek apcietināts uz nenoteiktu laiku. Jebkura fiziskā persona, kuras pagātne ir saistīta ar KGB un PSKP tiek pasludināta par valsts ienaidnieku un apcietināta uz nenoteiktu laiku. Jebkura fiziskā persona, kas ir ietekmējusi politiskās funkcijas caur oligarhiju tiek apcietināta uz nenoteiktu laiku.

7. Visiem krievu tautības iedzīvotājiem, ar savu pasi, sešu mēnešu laikā jāierodas savā reģionālajā Pasu un Migrācijas Lietu Pārvaldē, kur tiks izpildītas sekojošās funkcijas: Krievu tautības nepilsoņiem pases 3. lapaspusē tiks iespiests zīmogs ar uzrakstu „OKUPANTS” (Neierašanās gadījumā tiks izraidīts no valsts). Krievu tautības pilsoņiem pases 3. lappusē tiks iespiests zīmogs ar uzrakstu „CIVILOKUPANTS” (Neierašanās gadījumā tiek apcietināts uz nenoteiktu laiku).

8. Jebkuram nepilsonim laikā līdz pilsonības iegūšanai tiek piešķirts nepilsoņa nodoklis, kas sastāda 30% no ikmēneša ienākumiem. Jebkurš nepilsonis, kurš gada laikā neiegūs pilsonību, tiks izraidīts no valsts. Automātiskā pilsonības piešķiršana nepilsoņu, vai bijušo nepilsoņu atvasēm tiek atcelta. Ja bijušo nepilsoņu ģimenē piedzimst atvase, tad līdz pilngadības sasniegšanai tai jāiegūst Latvijas pilsonība, pretējā gadījumā tiks izraidīts no valsts. Nepilsoņa nodoklis uz nepilngadīgajiem neattiecās.

9. Visi masu privātuzņēmumi pāriet valsts kontrolē. Jebkurš uzņēmējs, kas sešu mēnešu laikā nenokārto visas attiecīgās formalitātes, tiek apcietināts uz nenoteiktu laiku. Šis lēmums tiek attiecināts arī uz bankām.
1
0. Jebkurš preses, vai mediju izdevums turpmāk tiks publicēts tikai valsts valodā. Jebkurš televīzijas kanāls, raidīts svešvalodā, tiek likvidēts. Jebkuri masu komunikācijas līdzekļi tiek pārvaldīti valsts valodā.
0
Jebkurai fiziskai personai, kas vēlās kandidēt uz Domes vai Parlamenta deputāta, vai deputāta padomnieka amatu, ir jāizpilda sekojošās prasības:
1. Jābūt vismaz 21. gadu vecam.
2. Pasē, sadaļā pie tautības, jābūt ierakstītam ‘Latvietis’ un jābūt pilntiesīgam Latvijas Republikas pilsonim.
3. Jāuzrāda apliecinošs sertifikāts, kurā apliecina, ka ir ieguvis (kā minimums) bakalaura grādu Politikas zinātnē, vai Starptautiskajās attiecībās.
4. Nekādā gadījumā kandidāts nedrīkst pārstāvēt, vai paust kreisās ideoloģijas.
2. Jebkurai fiziskai personai, kas vēlas kandidēt uz ministra amatu ir jāievēro sekojošās prasības:
1. Jābūt vismaz 25. gadu vecam.
2. Pasē, sadaļā pie tautības, jābūt ierakstītam ‘Latvietis’ un jābūt pilntiesīgam Latvijas Republikas pilsonim.
Uz katra ministra kandidatūru var pretendēt fiziskās personas, uzrādot, ka ir pabeigtas attiecīgas izglītības iestādes:
I. Aizsardzības ministrs – Augstskolu studentu speciālā militārā apmācība (Pabeigta)
II. Ārlietu ministrs – Starptautiskās attiecības (kā min. bakalaurs)
III. Ekonomika ministrs – Bizness un ekonomika (kā min. maģistrs)
IV. Finanšu ministrs – Bizness un ekonomika (kā min. bakalaurs)
V. Iekšlietu ministrs – Politikas zinātne (kā min. maģistrs)
VI. Izglītības un zinātnes ministrs – Pedagoģija un psiholoģija (kā min. maģistrs)
VII. Kultūras ministrs – Prasības tiks noteiktas kandidatūras klātienē.
VIII. Labklājības ministrs – Prasības tiks noteiktas kandidatūras klātienē.
IX. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs – juridiskā fakultāte (kā min. bakalaurs)
X. Satiksmes ministrs – Prasības tiks noteiktas kandidatūras klātienē
XI. Tieslietu ministrs – juridiskā fakultāte (kā min. maģistrs)
XII. Veselības ministrs – Medicīnas fakultāte
XIII. Vides ministrs – Prasības tiks noteiktas kandidatūras klātienē
XIV. Zemkopības ministrs – Jebkura lauksaimniecības joma
0
• Jebkurai fiziskai personai, kura ir emigrējusi uz ārvalstīm, bet ir pēc tautības latvietis/-te, kurai joprojām ir Latvijas pilsonība, neatkarīgi no personiskiem apstākļiem, sešu mēnešu laikā jāatgriežas Latvijā, pretējā gadījumā tiek apcietināta un Latvijas Republikas Augstākās tiesas priekšā tai draud brīvības atņemšana no 10 līdz 50 gadiem.

• Jebkurai fiziskai personai, kura ir emigrējusi uz ārvalstīm, bet ir pēc tautības latvietis/-te, kura ir šķīrusies no Latvijas pilsonības un pieņēmusi tās valsts pilsonību, kurā uzturas, ir liegts iebraukt Latvijā, pretējā gadījumā, brīdī, kad ieceļo Latvijā, tiek apcietināta un paliks Muitas Policijas uzraudzībā uz nenoteiktu laiku.

• Jebkurai fiziskai personai, kura ir emigrējusi uz ārvalstīm, bet pēc tautības nav latvietis/-te, kurai ir Latvijas pilsonība, tiek piešķirts emigranta nodoklis, kas sastāda 25% no ikmēneša ienākumiem. Šis nodoklis būs spēkā, līdz tiks pabeigta atteikšanās no Latvijas pilsonības.
0
^kurš nabaga muļķis šito sarakstīja?
0
Bļeģ, pilnīgi murgi. Tvaika iela pēc kāda brēc.
+2
^^^
Ar ultranacionālistisku politiku nekur tālu netiksi - tā ir utopija un daudzas Eiropas valstis to jau ir sapratušas... Daudzi jau ir noguruši no nacionālistiskām idejām, jo tās nepiedāvā variantus, kā piemēram atjaunot tautsaimniecību(ekonomiku... Drīzāk es iestātos par tiesisku valsti, nekā nacionālsitisku.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas