pietiekoshi labs iemesls xkastei ?
+2
takaa shie geimi NAV pazinjoti ka buus uz PC ...
rodas doma nopikt to sasodiito xkasti360 XD

www.youtube.com/watch?v=Zxnho1yTjRo...

un

www.youtube.com/watch?v=SdqY2a9iRXw...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
es vislaik par to domāju, jo dikti gribās uzraut GTA4, bet speciāli pirkt pc ar tādām prasībām liekas krietni par dārgu. es īsti nevaru izšķirties starp Xbox360 un PS3. bet tās konsoles arī ar kaut kādiem paramteriem atšķiras>?
0
o jaa atskiras un krietni, sodien ar skatijos, ja njem Xbox ta tikai der pedejaa relize Xbox360elite! melnaa krasaa... vinam skiet ka labaks griezes moments un iebuvets 120gb cietnis, ieprieksejiem modeliem bija mazaks cietnis... pasties ss.lv tur jaunu ar 2 gad garantiju un piegadi majas pa 160 ls var sacelt, sameraa demokratiska cena, bet pierekini vel naudinas par konsules čipošanu, tu tak negribi pirkt speles par 50 ls gabalaa?

xbox jau ar PS3 ir veinaa limenii grafika, Playstation fakin pless pikki par firmas nosaukumu! pa cik man ir gan 1mais gan 2ais Playstation es ar temeju uz 3so, bet krize tagad liekas fakin padargs, xbox jau ar nav pellmais lops vienigi irviens bet - kaa pastos uz to pulti taa uzreiz besiii! :D
0
tur jau vel nak klat neskaitot GTA4 visi pirmas personas suuteri, Persijas Princi, ASsasins creedi , tekkeni .. uff ka var pageimot ^_^

Xbox vai PS3 butu verts vien pirkt dēl speles GOD of WAR
0
bet var būt tā, ka kāda spēle neiet, jo tev ir vecāks izlaidums Xboksam?
+1
vel aterejos vakar skatījos pa Discovery raidījumu kā radās spēles! Lai cik smiekligi tas neliktos spēles ir attīstījušās no armijas, jo pirmie, kas izdomāja lidmašīnu simulatoru bija armija!
pec tam aizgaja 1st person shooter ...
0
nee nevar tā būt, visu nosaka tas vai tev ir uzlausts Xbox vai nav!
Pedejais softs uzlaušanai laikam bija - 1.6

Ja Tu dzīvo Rīgā un zini, kur ir "Bērnu [Ērmu] pasaule" pirmajā stāvā pa labi ir čāļi, kuri visu tirgo par sakarīgām cenām spēles, uzlauztas, neuzlauztas spēļu konsules un visus pārējos aksesōrijus!
Pats galvenais, ka ar garantiju!

+1
Nu nafig tās konsoles, labāk pagaidīšu kad iznāks SC2, tad arī upgreidošu PC.
0
nu gaumes lietas jau par tam konsulem, bet konsulem ir paris lieli plusi!
pirkart spele nav jainstelee nospiet paris pogas un viss notiek!
kosules nenoveco tik atri kaa datortehnika!

paSties iznaca GTA4 visi PC fani raud, kraj naudu lai sakkileti kompi peec GTA4 prasibaam, pa to laiku visi uz konsulem ntas reizes iziet GTA4

P>S
ja tu esi nereals peles un klaviaturas fans, konsules tas neattures! jo piemeram tam Xboxam ir 3 usb konektori, piesledz peli un klaviaturu un spelee laimigs shooterus, Rpg un kam tur vel labak noder klaviatura ar peli par joy-stiku! 8)
0
Un kā ar online spēlēm?
0
ko ar online Tu domaji?

piesledz pie Xbox i-neta vadu un aiziet, škiet ka taa bija...
par to nezināsu pastastīt!

otrs ir atkodee un viss Tev pat nav speles jāperk,
pasties pilns LV torrent trakeris outlaw ar Xbox 360 speleem, tikai perc DVD matricas, cep ieskaa un spelee 8)
0
cik maksā uzlauzt? caur ebay var pasūtīt pa sakarīgām cenām.
+1
Tam Brutal Legend ir nopietns soundtracks. Ja listē bez ultrapopulārajiem smaguminātoriem parādās arī tādi vārdi kā Bishop of Hexen, Rotting Christ, Diamond Head, Angel Witch, Sanctuary, Tvangeste, Budgie, Brocas Helm, Enslaved, Savatage, Carcass, Coroner, Slough Feg, Candlemass, Overkill u.d.c., tad ir skaidrs, ka tai lietai ir pieiets samērā nopietni.
0
Vakenā gāja šitā Brutal Legend traileris uz lielajiem ekrāniem ik pa laikam.
0
Kopš decembra rauju Xbox 360. Kopumā esmu apmierināts, vienīgi tagad drusku piegriezies. Atkodēt neiesaku, jo zūd garantija un var dabūt banu no Xbox Live. Spēles pārsvarā ņemu lietotas, tā ka ar izmaksām nav tik traki. Nelietotās tikai tad, ja ir baigās akcijas. Attiecībā uz spēlēšanu internetā, tas ir maksas pasākums, tikai pirmais mēnesis ir par brīvu.
0
Xbox Live ir tikai lai onlainā spēlētu, kas mani galīgi neinteresē.
0
psc! tagad normālas spēles beidzot sāk parādīties... visu bērnību kaut ko tādu gaidīju, un nesagaidīju.
0
Vecīt, Xbox Live ir filmas, spēles, MSN, mūzika raidījumi utt. utjp.
0
^^^priekš tām lietām tas xbox Live nav nepieciešams;)

"nee nevar tā būt, visu nosaka tas vai tev ir uzlausts Xbox vai nav!
Pedejais softs uzlaušanai laikam bija - 1.6"

a viņiem neatšķiras tur visādi RAM un videokartes utt?
+1
Nu, klau, kā tad visi add-on'i, papildinājumi, bonusi utt.? Nem par piemēru kaut vai to pašu GTA IV: nepilnu gadu pēc iznākšanas parādījās turpinājums, kas būtībā bija pavisam jauna spēle - jauns varonis, pavisam jauns sižetes, jauni ieroči utt. Bez Xbox Live tas viss iet secen. Nē, nu, dari kā gribi, bet es neieteiktu ņemt Xbox bez Live.

Īstenībā lielu daļu nepieciešamās informācijas var atrast šeit: www.konsoles.lv/forums/viewtopic.ph...
0
par linku thanx
+1
Vienīgais, kas mani interesē no konsolēm ir K-1 uz PS2. Bled, vienreiz pie Motora sūcām brūno un kapājām, kamēr ar pultīm rokās izrubījāmies. Tas ir vnk labākais geims ever uz konsolēm!
0
K-1 ir spēks. Vel rēkšanai labs, kur līdz 4 nigeriem-reperiem sitās uz ringa, smieklīgi, sevišķi sitieni ar slotas kātu.
K-1 toč labākais geims ever.
0
man ir xbox360
teikšu tā priekš spēlēm dafigālen labāk nekā PC, nav jāuztraucas par ies/neies, un kaut kā tomēr uz teļuka ar ti wireless pūlti daudz lielāks prieks spēlēt, pagaidām aktīvi kapāju Skate, pēc THPS šitas liekas beidzot kkas pilnīgi jauns. Novembrī aiznesīšu uz to biolatu lai atkodē, un tad būs gaming riot heh.
0
cik tā atkodēšana maksā?
0
vietējie ''uzņēmumi'' pa 20-25ls, teorētiski jau var arī to izdarīt pats, bet nu tur gimmors, tad jāpasūta man šķiet devaisi kādu 20ls vērtībā no neta, jāliek kompi kkāds scsi kontrolieris, kkādi vadi lai savienotu kastes dvd romu ar kompi, tad viņš no datora viņu pārflašo un it kā gatavs, droši vien ka dzīvē nav nemaz tik sarežģīti.
+2
un vēl gribu piebilst, ka paņēmu savējo kasti pa 95ls ar 4ām spēlēm, arcade komplektācija ar JASPER plati, var teikt, ka gandrīz nekarst, vienīgais mīnuss, nenāca klāt hdd, bet čot man škiet, ka man pat to HDD baigi nevajag, cik tā paskatījos tas galvenokārt vajadzīgs ja spēlē LIVE, es kaut kā bez tā prieka pilnīgi iztieku. Ar laiku ganjau tāpat piepirkšu, bet nu pagaidām neredzu īstas jēgas no tā.
0
0
0
bet lietotu no ss.lv pirkt kaut kā baidos - pārnesīsi mājas un iedegsies tas sarkanais nāves aplis, jeb kā viņu tur sauc
0
nez nekada vaina es sev psp ss.lv nopirku vel jau gads apkart viss labi, darbojas kaa pulkstenis 8)
ja nesi lohs un skaties ko pērc, tad diezvai ieberzīsies :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas