Tev nebūs protestēt!
+3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Es ieteiktu ieviest arī komandantstundu un lauka kara tiesas.
+8
Es, savukārt, ieteiktu visiem vēlreiz izlasīt grāmatiņu "Sīpoliņa piedzīvojumi". Tāda mīļa pamācība, kā izturēties un dzīvot šajos apstākļos.
+6
^skaties, ka nepiešuj lietu par aicināšanu uz valsts varas gāšanu. Varēsi pēc tam velti taisnoties, ka bij domāts kā Ķirbītim, pa vienam ķieģelītim mājai krāt...
+4
"Jau rakstījām, ka 31.augustā, bruņojušies ar plakātiem, protestējot pret Bauskas slimnīcas slēgšanu, Bauskas iedzīvotāji nepieteiktā protesta akcijā bloķēja abus pilsētas tiltus."
BRUŅOJUŠIES AR PLAKĀTIEM!!Kas tas bļa par žurnālistu, kas savieno tik nesavienojamus jēdzienus. Gribēja piešķirt nabaga Bauskā protestējošajiem pensionāriem evil tēlu? Kaut gan jā, iespējams, plakāti bija pirms tam benzīnā diennakti mērcēti un izmantoti kā drauds uzšaut gaisā visu Alfas vienību...
+3
"Tiem policistiem tur ir māja, ģimene, bērni. Šie psiholoģiskie apstākļi kavē konkrētu rīcību, tāpēc nākotnē iespēju robežās katrā reģiona pārvaldē vajadzētu izveidot kaut ko līdzīgu "Alfai"," skaidro Voins.

Tātad - policists, kas uzskata cilvēkus par cilvēkiem un vēlas viņus aizstāvēt, ne apspiest, tagad pēkšņi ir nevēlams.

Vēl nesen mans radagabals, pats policists, man stāstīja, ka policija ir valsts dienests, kas sniedz iedzīvotājiem pakalpojumu - drošību. Tāds naivums no viņa puses.
+2
Valdība jau sāk reāli mīzt no tautas.
+1
Driizaak jau iebaidiit saak, bet nu varbuut ka bik miizt arii.
Vakar klausiijos Cephalic Carnage un vinjiem ir taads gabals "Let them hate as long as they fear". Tas arii visu izsaka, principaa.
+1
Mīž, mīž, turklāt kā vēl www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic... no sērijas, ja tomēr izdomāsi protestēt, tad tik un tā visupirms apstādinās žogs, a tālāk jau rīkosies specvienība.
+5
"Aizsardzības ministrija iesniegusi likumprojektu, kurā paredz 25 metru aizsargjoslas noteikšanu ap Saeimas ēku. Der atcerēties, ka 2006.gadā Satversmes tiesa atcēla Sapulču likuma normu, kas liedza pasākumu rīkošanu tuvāk par 50 metriem no valsts institūciju ēkām.
"

No 25 metriem tomēr vieglāk ar akmeni ievilkt pa logu, nekā no 50 :)
+5
Traktors vs žogs = Traktors uzvar
+1
+1
labs pneimatiskais pistiks arī aizilks visus 60 metrus lidz logam! :D
+3
Ja jau nemīztu, tad necenstos iebiedēt. Tāpat kā runču fight - pirmais nelabi vēkšķēt sāk tas, kurš nomīž.
+5
Cik atceros no kādreiz Ventspilī tradicionālajām akmeņu mešanas sacīkstēm (diez tagad arī vēl notiek?), šķēpmetēji akmeņus svieda 120-130 m ta ka nograb :)
+4
Tad nākošais solis būs neuzkrītoša atlētu izsekošana. Jutīsies mierīgi vien tad, ja būsi vājš un tizls - vārdsakot tāds, kas nevar akmeni aizmest necik tālu.
+3
uj! šķēpmetēji tie man liekas jeb ko var aizmest tik tālu!
šķēpmetējs + čiekurene (grenāta) = diez gan nopietns terrorakta drauds!
+2
āreče, atradu - kāreiz pirms nedēļas bijuši kārtējie akmeņu mešanas mači: www.ventspils.lv/NR/exeres/AA32E916-...
+7
136 metri - diezgan iespaidīgi, grautiņos garantēta vieta aizmugures pozīciju vieglās artilērijas baterijā :D
Un "Alfa" tik brīnās, no kurienes tie akmeņi birst.
Ja pieaicinās diska un vesera metējus, tad virs 70 metriem tiks lingots arī bruģis :D
+4
Degmaisījuma pudeles un granātas 100m attālumā aizmest ir ļoti vērtīga spēja :D
+2
Tad jau tā vairs nebūs vieglā, bet tālšāvējartilērija. :)
+1
Kautkas tip no šitās sērijas: :)

www.youtube.com/watch?v=xGptncgMNVI...
+2
Tikko pa Tv rādīja UK konservatīvās partijas konferenci. Kaut kad drīz būs vēlēšanas. Viņu līderis uzsver, ka ievēlēšanas gadījumā viņu prioritātes ir 60 000 jaunu darba vietu radīšana, kā arī tirgus atvēršana jauniem uzņēmumiem un jaunām darba iespējām. It kā jau nekas jauns, bet šķirba starp Deividu Kameronu un viņa partiju salīdzinājumā šleseru, kas tukši sola, ir tāda, ka viņiem viss ir izštukots līdz galam un viņu komanda ir kompetenta, pieredzējusi un pats galvenais, - viņi rīkojas!

Man personīgi ir prieks par to, ka kaut kas vismaz šajā pasaulē bīdās pareizajā virzienā, un ka kāds meklē un arī atrod risinājumus problēmām.
+2
Neesmu iedziļinājies, bet no kurienes tev tāda pārliecība, ka viņi ir tik superīgi? Vēl jo vairāk - ka viņi atrod risinājumus problēmām? Tak vēlēšanas vēl nav bijušas, kā noprotu? Ok, es saprotu, ka gan jau ir kādi darbi arī veikti, pēc kā spriest, bet es gan nedomāju, ka mūsējie pat populismā būtu spēcīgāki par citiem...
+4
Mūsējie, diemžēl, ir spēcīgi tikai populismā.
+3
Var būt pēc tā, ka priekšvēlēšanu kampaņā viņi guva pārliecinošu sabiedrības atbalstu visās lielākajās pilsētās? Risinājumus problēmām atrod ar to, ka pareizi dara, ka palielina darba vietas, jo pretējais var novest pie tautas masveida emigrācijas - un briti ir pietiekami apķērīgi, lai to nepieļautu. Nē, nu varbūt es arī kļūdos un nekas labs te nebūs, bet laikā, kad ekonomika ir novesta līdz zemākajam punktam, - ir vajadzīga aktīva atveseļošanās programma, kuru veicina jauni, kompetenti un inovatīvi cilvēki. Pašlaik Gordons Brūnais ir ieslēdzies nelielā strupceļā kopā ar saviem pensionāru partijas biedriem - tad kāpēc nepalaist mazliet jaunākus un atbildīgākus cilvēkus?

Nē, nu katrā ziņā nezinu, vai ko sliktu var gaidīt no oksfordas absolventa (šleseram, neaizmirsīsim, augstākās nemaz nav). Bet vispār Kamerons ir nopietns kekss - > en.wikipedia.org/wiki/David_cameron...
+3
Tas jau viss var būt, man tik liekas, ka politika ir netīra spēle jebkurā valstī.

Pie mums jau neviens partiju programmas nelasa - man pat šķiet, ka vairākums nezin, ka tādas vispār ir, bet balso tikai par personālijām. Nu un attiecīgi partijas arī pārāk neiespringst uz programmu izstrādi... Parasti ir tikai "vīzijas" a la "ja es tikšu pie šprices, visiem viss būs zajebis".
+1
^ Nevis visiem būs zajebis, bet man būs zajebis.
+3
Tīrs, netīrs. Lieta tāda, ka jebkurai politiskai partijai jebkurā demokrātiskā valstī ir opozīcija, kas uzskata savādāk. Sekojoši mūžīgās konkurences un interešu konfliktu iespaidā viņi neļauj viens otram darboties valsts labā, katrs grib savu - tur aiziet visādas ķildas un rodas politisks spiediens uz to partiju, kas ir pie varas. Tāpēc jau politika (normālos ne-latvijas apstākļos!) ir priekš elitāriem keksiem ar dzelzs nerviem. Jāņem vērā, ka arī šie super-keksi nevar izdabāt visiem, tāpēc uzskatu, ka jāskatās uz to, kas ir labāk vairumam.
+1
Turklāt... politika nes peļņu tikai unikālos (lasīt: Latvijas) apstākļos, kur tauta ir pazaudējusi savu varu (satversmes pamatpants nosaka, ka suverēnā vara pieder tautai). Tā kā iet politikā peļņas nolūkos ir gandrīz vai bezjēdzīgi, jo tevi intervē katru dienu, visi zina, kur tu dzīvo, visi redz, ko tu dari :)
+4
"Pie mums jau neviens partiju programmas nelasa - man pat šķiet, ka vairākums nezin, ka tādas vispār ir"

Vai arii vairaakumam ir skaidrs, ka taas ir tukshi vaardi. Nulle.
+4
Protams, ka zog visur. Atšķirība ir tāda, ka citur viņi dod arī valstij. Teiksim, paņem sev drusku, bet nodrošina tautai sakārtotu, normālu vidi, kur dzīvot, strādāt, attīstīties. Pašiem skanošais ķešā un cilvēkiem mute ciet, jo var normāli dzīvot, neviens tik ļoti neuztrauktos, ka kāds tur sev nedaudz iešķiebj lieku skanošo.
Pie mums izzog visu. Būtu darījuši kā Aivaronkulis - zog, bet dara to tā, ka tantes pēc tam uz tiesām ar puķēm skrien. Muļķīgi un smieklīgi jau izskatās, bet neteikšu, ka gluži bez pamata.
+3
Pie mums zog ar abām ķepām un arī iztirgo visu, ko var iztirgot.
+3
Totalitārism lēnām soļo... iekšā...
+3
Vienkārši citi varbūt labāk saprot, ka ja visu nozags, tad drīz vairs nebūs ko zagt, tāpēc rūpējas, lai ko zagt būtu arī turpmāk.
+4
Pasaka par terorismu Latvijā

Šorīt Rīgā kārtējā teroristu uzbrukumā uzspridzināta Rīgas pašvaldības darbinieka Ainara Šleserisa personiskā automašīna. Atbildību par uzbrukumu uzņēmusies organizācija "Taisnības stunda". Tas jau ir organizācijas divpadsmitais uzbrukums politiķu īpašumiem, varas iestāžu mēģinājumi atrast vainīgos līdz šim cietuši neveiksmi.

Pēdējās nedēļas laikā tas jau ir otrais uzbrukums A.Šleserisa īpašumiem - pirms divām dienām teroristi uzspridzināja Šleserisa privātmājas vārtus. Teroristi pieprasa A.Šleserisa atkāpšanos no amata, emigrēšanu no valsts uz citu kontinentu, desmit miljonu latu ieskaitīšanu dažādām labdarības un kultūras organizācijām Latvijā, kā arī liecināšanu prokuratūrā par viņa "afērām". Ja kāda no prasībām netiks izpildīta, teroristi turpinās izputināt politiķa personiskos īpašumus. Šleseris šodien atteicās Diennai komentēt notikušo, taču no politiķim tuvu stāvošiem cilvēkiem Diennai izdevās uzzināt, ka Šleseris ir nobažījies par savu drošību un plāno pazust no valsts.

Teroristiska organizācija, kas sevi dēvē par "Taisnības stundu" pēdējos divos mēnešos ir veikusi vairākus uzbrukumus dažādu Latvijas politiķu īpašumiem. Par upuriem izvēlēti politiķi, kurus "Taisnība stunda" dēvē par "lielākajiem kretīniem Latvijā, kas noveduši tautu līdz dižķibilei un izmisumam, taču tā vietā, lai strādātu tautas labā, tiek zagts un melots joprojām". Organizācija regulāri informē medijus par savām aktivitātēm sūtot epastus. "Taisnības stunda" dibināta kā izmisuma solis politiķu cinismam un patvaļai, jo pēc tās domām ar demokrātiskām metodēm līdz šim neko nav bijis iespējams panākt. Teroristi uzsver, ka viņu mērķis ir šo politiķu "došanās pensijā vai stāšanās likuma priekšā un sazagtās mantas atdošanu valsij".

Dienna jau ziņoja par "Taisnība" uzbrukumiem Partijas Tautai (PT) līdera Andresa Šķeles īpašumiem, gan uzpridzinot politiķa personīgo auto, gan izdemolējot viņa privātmāju "Debesis". Teroristi solīja izbeigt uzbrukumus A.Šķeles īpašumiem, ja politiķis izstāsies no PT, atsauks savu kandidatūru gaidāmajām Saeimas vēlēšanām, emigrēs no valsts un veiks ziedojumus dažādām labdarības organizācijām Latvijā, kopumā desmit miljonu latu vērtībā. Bažoties par savu un savas ģimenes drošību Šķele pāgājušā mēnesī piekāpās teroristu prasībām un šobrīd ir pārcēlies uz dzīvi kādā no Dienvidāfrikas valstīm. Uzbrukumi notikuši arī tādiem politiķiem, kā Aigars Kalvenis, Atis Slaktnesis u.c., kas visi pēdējo divu nedēļu laikā ir atstājuši PT rindas un emigrējuši no valsts. Terosti uzver, ka uzbrukumi turpināsies, kamēr "netīrie politiķi nebūs izskausti no valsts pārvaldes". Tas licis arī citiem politiķiem pārvērtēt savu karjeru un šobrīd arvien vairāk politiķu noliek Saeimas deputāta mandātu un tiecas sadarboties ar prokuratūru dažādu krimināllietu risināšanā, kurās iesaistīti politiķi.

Līdz šim uzbrukumi nav prasījuši cilvēku upurus. Varas iestādes uzsver, ka organizācija profesionāli plāno un izvēlas uzbrukumu mērķus, laiku un vietu, kas apgrūtina tās atrašanu. Dienna noskaidroja Valsts policijā, ka teroristu organizācijas dalībnieki joprojām nav identificēti. Bijušie PT politiķi ir izteikuši arī pārmetumus policijai, kas, viņuprāt, nepietiekoši velta pūles noziedznieku meklēšanai. "Tas nav normāli, ka demokrātiskā sabiedrībā policija ar savu pasivitāti pauž simpātijas teroristiem, nevis demokrātiskās vēlēšanās ievēlētiem politiķiem," uzsvēra PT pārstāve Vineta Muižiņa, kurai pirms nedēļas arī uzspridzināta automašīna.

Sabiedrikās aptaujas pētījuma rezultāti liecina, ka 81% iedzīvotāju atbalsta "Taisnības stundas" aktivitātes, tikai 9% tās neatbalsta, kamēr 10% nav viedoklis šajā jautājumā.
+3
Vēlos iestāties "Taisnības stundas" rindās.
+2
Es arī...
+1
Es arī piesakos brīvprātīgajos.
+1
Nu ja tā organizācija būtu tik profesionāla, kā tur aprakstīts (divus mēnešus no vietas spridzina uz nebēdu, un ne valsts drošības iestādes, ne privātie neko nevar uzost?), tad diez vai tik vienkārši tajā katrs pajolis (nekā personīga, protams) varētu iestāties.
+2
Intars jūs pa pajoļism nosauca. Neka personīga, bļa .
+3
A huļi taustiņi8 nespiežasj , blja ????
+3
a ņehuj viņus ar alko laistīt
+1
re, re. Taisnības stunda sākusi savu darbu! Vareni!!!1

www.delfi.lv/news/national/novad...

Tiesa, pie minētajiem draudziņiem diez vai ķersies klāt. Zarna par tievu...
0
Intars,
es esmu trennēts partizāns, nevis pajolis :)
+1
Trennēts partizāns??? Tas jāuztver kā joks un/vai ironija? Es tiešām nesaprotu...
0
^^^ man arī patīk dusmīgas domas domāt! Uhhh!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas