CLAUSTROFOBIA Depo 22.10
+3
Uzraku ziņu, ka 22.10 Depo spēlēs brazīļi Claustrophobia un vēl citi - www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...

Paklausījos 2005. gada albumu- nekas īpašs, bet tagad tāpat nekas nenotiek un pa 1Ls jau droši vien var apskatīt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
S pifkom potjaņet. Sūdīgi tikai, ka Depo alus nav...

Tas Re-Armed, ar ko šie kopā, ar tādā pat līmenī - sabiedēja jau mani ar teikstiem "mēģina spēlēt Gētebofrgas metālu", bet nu mēģinājums nav nemaz tik peļams, samērā desīgs (līdz kam vērtīgam gan ar patālu) - nu apm. tā kā The Haunted man izklausījās. Gandrīz ka būs jāaiziet.

Starp citu, šie arī Cēsīs un Liepājā spēlēs, 23. un 24. datumos (kurā datumā kurā pilsētā jābūt, gan šiem domas dalās :D)
-1
vai ta tagad depo ieeja gadījumā nav uz visiem pasākumiem pa brīvu...?
cik dzirdēju depo drīz slēgs ciet un tur taisīšot augša tucinieku klubu!
+1
nav, nav uz visiem. kad brauc kkādi ārzemnieki, tad vēl prasa naudiņas. piem, novembrī tur būs Legendary Pink Dots, ieeja veseli četri lati, haha!

a kur tu dzirdēji par to tucinieku klubu? tas gan būtu fucking skumji.
+1
Njā, Depo tas sisidrs labāks par tur dabūnamo miežus, apiņus un iesalu saaturošo maisījumu ... kautgan 23 man būs piespiedu brīvdiena - varētu aizlieties pēc pilnas programmas (iepriekš iesildoties). Žēl ka RnR nekā prātīga nav.

''Iespējams nākamā lielākā Brazīlijas metal grupa pēc Sepultura un citām brāļu Kavelera formācijām'' - tas nu gan ir pizģec šitā pateikt par CLAUSTROFOBIA
-1
aber Depo ir fakin jauki, vispār.
+3
tomēr būs tur tucienieks ? bā.

viens paziņa bija aizdevies kaut kam līdzi (cičainajai, protams) uz Esenšalu, un stundas divas, ko pavadīja pie bāra strebjot aliņu, bija vienīgais, kurš lietoja alkoholu, pārējie tik pieskrēja spīdīgām acīm paņemt minerālīti un atpakaļ vietā, kurs visskaistāk pamētāt rokas un kājas. Morāle - zajebis vieta, kur netraucētam pastrebt (cenasn jau cita lieta).

Vel dzirdēju labu prikolu par iestādi, kur notiek dejas kā arī kolektīva vai individuāla lietošana, lai vieglāk realizēt iepriekš minēto - dejot. Reiz ne-vietējā kontingenta meitēns pieiet pie bāra un pasūta aliņu (jo naudu jau daudz negribas atstāt). Bārmenis izbola acis "ko? Mēs alu nepārdodam". Zajebis šitā noķert ablomu (pie tam, abpusējo) :)
0
Cik nu spēju atcerēties no pāris gadu atpakaļ dzirdētā Fulminant, nespēšu gan apgalvot, ka šamie ir spraužami tūliņ aiz Sepultūras, bet nu sūdīgi kopumā ar nebij - tāds ierasts destrešs. Iespējams pat jāpiestaigā, turklāt pa 1ls.
+1
Cilice bij pa pliku velti un Depo tik daudz ļaudis vēl nebiju manījis (nu cik nu es tur ir bijis)
ā, un tie paši Torture squad ir pārāki par klaustrafobiju.
0
^ Doh, nu tak par to nav vispār nekāda runa. Ka tik kaut kā pareklamēt - tādu grupu, kā šitā, viņiem tur nav mazums.

P.S. Tā Cilice tak sūds. wannabe Meshuggah, kas feilo arī tajās dažās fiškās, kas ir vienīgasi meshuggah tipa bandu dzirdēšanas iemesls. IMHO, protams.
+1
es jau neapgalvoju ka cilice būtu kas ūberkruts, un vispār tie ultratehniskie muzoni kas ir bez sākuma un beigām ir garlaicīgi.
0
Eu nu zvizģec, kurš man mīnusus salika, es uzdevu vienkāršu jautājumu un par to mīnusu ieliek!!! blje apvainošos :D
a par to tucinieka klubu man teica paziņa bārmene, kura tur strādā, ka baigi apsverot tādu domu!
Bet nu man personīgi šķiet tā kaut vai tur tucinieku vai bucinieku klubs būs, kamēr viņi tur tirgos tik pretīgu šmigu un nesamērīgi dārgu nekas viņiem tur neuzlabosies! Parasti, ja sanāca agrāk ieklīst depo, tad vienmēr bija jāiet arā pāri ielai uz Hosteli pēc normāla aliņa! Vēl ir variants blakus hostelim internetzāle, tur arī aliņus sakarīgus tirgo
+1
nezinu kā jūs... bet tagad visa jautrība notiek pie Nacionālā teātra- ūķī ar nosaukumu Route 66 [Rotten 666] aliņš lādzīgs pa vienu Ls un viss notiek :)
0
Un kas tad tur notiek ?
0
nu kaa kas? brīvdomātāji atpūšas, vienkārši ēd alu smēķē un sit klaču, kādas divas nedēļas atpakaļ kaut kādas pāris grupas tur spēlēja 9horizon laikam un vēl kaut kas..
0
Un kas tad par normālu aliņu tiek tirgots tai Hostelī pāri ielai?
0
.. tādā ziņā normālu domāju, ka lētāks un bišiņ tomēr garšīgāks par depo cēsu ar ūdeni atjaukto aliņu par 1.8ls vai cik tagad maksaa nez poh. tapat dargi!
0
Vienreiz laikam tur biju tai hostelī,pirms kādiem 1,5 gadiem apmēram; laikam Lāčplēsi dzērām...
0
Eu, ta ies ar te kāds uz šito?
0
varbūt, i to Liepājā
+3
Nu tad tā, vakar biju uz šo pasākumu; teikšu, ka kopumā koncis patika.
Zinot to, ka pirmie uzstājas CLOVERFIELD, tad ar puisi izdomājām pa to laiku pastaigāt pa Vecrīgu. Atnācām atpakaļ uz klubu, kad kā reiz uz skatuves sāka darboties ENEMA EXPRESS. Nu tā — puiši jauni, vēl īsti nezin, ko grib spēlēt: te paskan kaut kas līdzīgs Rūsas mūzikai, te kaut kas no Machine Head dziesmiņas... Ja puiši turpinās aktīvi trenēties muzicēt, tad varbūt no viņiem kaut kas iznāks. Pēc viņiem nāca TOTENKOPF. Šamie kā vienmēr nospēlēja labi, ātri, skaisti. Tad uzstājās somi RE-ARMED (viņiem nu gan bundzinieks ir tik mazs augumā, varbūt zem 1.50m, toties ribina gan labi!). Somi nospēlēja labi, taču ne ar ko īpašu neizcēlās.
Pulkstens rādīja jau labu laiku pēc pusnakts, kad uz skatuves kāpa brazīļi CLAUSTROFOBIA. Ir večiem spēks, ir māka spēlēt. Viņu uzstāšanās laikā bij' pilna zāle...
Tas īsumā viss.
+1
Nez, vai ta tik grūti sākumu datēt 21:00, kā tas parsti ir nevis 20:00, jo tai laikā tur darīt vienkārši nav ko, nerunājot nemaz par iedzeršanu.
Cloverfield laikā tika tukšots Alus Galerijā iegādātais izlejamais Valmiermuižas alus, ui ku labs jams bij pagadījies, un bez nekādiem pārsteigumiem, izrādījās vakarā vienīgais malkotais alkohols, jo Depo acīmredzot ir uzstādījums - koncertus skatāmies skaidrā esot, jo dzert tur nav ko, cik nu šnabis ar apelsīnu sulu lētāks bij palicies kopš pēdīgo reizi tur biju.
Nu Enema Express, kā jau minēts jauna grupa, spēlēt vēl tā ritīgi nemāk, ko spēlēt vēl tā ritīgi nezin, kā publiku uzrunāt neprot, un visumā visai nepārliecinoši, tomēr jaunai grupai piedodami. Cik nu abas divas reizes, piesakot savu grupu un nobeidzot preikšnesumu, grupas solists nespēja pat savu grupas nosaukumu pareizi pieteikt. Nez moš, puišiem kaut kas sanāks, bet visticamāk ka paliks "nenovērtēto" statusā. Vietām jau bij labi momenti, bet tā, varēj arī neredzēt.
Totenkopf šitā turpinot var izvirzīties par cienītāko manis grupu iekš Latvijas estrādes, nu ir šitiem savs tāds spēcīgs skanējums, aizķerošas melodijas, un ļoti pārliecinošs sniegums. Spelēja visai maz, kā jau iesildītāji, bet nu jumtu cilāja, ka neliekas.
Nu somu Re-Armed firmaszīmes noteikti bij mazais blondais bungotājs, jo muzikāli nu īpaši klausīt tur nebij ko. Nu sūdīgi jau principā ar šamie nebij, gluži kā vēl n-tās grupas, kas no vienas puses nav slikti domāts, bet no otras puses, ja nespēj tikt tai pelēkai masai pāri, ne par ko labu jau neliecina. Nu tāds standatra modernais melodiskais desmetāls, bez kādiem vipendroniem.
Claustrofobia jau bij gadus atpakaļ 2-3 dzirdēti ar šamo Fulminant, nu aptuveni tas ar tika sagaidīts - varen nikni brazīļi muzikāli. Nemācēšu pat teikt kapē, bet man drausmīgi, jau tai albumā un tagad arī koncertā patīk kā šamiem skan bungas, nu ārprātā klopē. Šis nu i tas gadījums, kad šamo žanrs des/trešs ar čuķ hārdkōre piešprici perfekti raksturo ko šie spēlē. Kopumā izcili! Par klausītājpulku trūkumu ar nevarēj sūdzēties.
Cik nu, pie velna, kas tas par grupu starplaikos skanošo "velc pelīte saldu miegu" džeza un citas iemidzinošas mūzikas skanējumu, nu tā var atrubīties gaidot nākošāas grupas.
0
Šodien Cēsīs būs tā Claustrofobia un vēl somi Re-Armed. Jāaiziet laikam būs palūkot, ko tad brazīļu onkas liks galdā!
0
Enema express - tas domāts kā Klizmas ekspresis?
0
kaut kas līdzīgs, jā
+1
njaa samērā drūms nosaukums
+1
Kas ta tur drūms?
0
^ A kur Tu, Intar, vakar paliki? Mobilai rubījās laukā, tapē ar nespēju uzkontaktēt.
0
Nu vo, es akal nočammājos, sazvanīt tevi neizdevās, ļeņins bij vilkties, tā nu arī paliku mājās.
0
Nu un pareizi darīti Intar- neaizgāji un šodien pohu nav. tāka nav ļaunuma bez labuma. būtu pierijies vakar, vēl kādus sūdus savārītu..:)
+1
A kā tu zini, ka nav pohu? :D Nu nav jau arī, bet nu pievilkt mūli jau arī mājās var.
+1
Cik sapratu no Resnā teiktā un savas Depo pieredzes - tur ir pagrūti mūli pievilt. Ja nu vienīgi RnR kas jēdzīgs būtu ....
0
o je, kāds šovakar vēl iet uz RnR? Es tur būš stabili...
+1
Nea, es mājās dzeršu. Labāks muzons. Un Pilsmuižas nevis pa 1.50, bet pa 0.30 :D Ā, un Valmiermuižas tak ar man ir pa 0.85.

Bet dzeršu gan Brāli.
0
Svinēsi lepnā vientulībā?
+2
Man ir Pilsmuiža pa 0.30, Valmiermuižas pa 0.85, bet dzeršu es Brāli! <--- Epic Quote :D
+1
Svinēšu ar radiem. Ja ir liels tuss, tad labāk maukt 5l Bračku, nevis ar pudžām niekoties ...
0
Depo tieši var riktīgi mūli pievilkt - tā iemesla dēļ, ka alus principā nav, tāpēc sanāk niekoties ar stiprajiem. Cik atceros, pēdējās reizēs Depo parasti ap puslitru džina vai šapsta tika salieti iekšā.

Hmm, laikam būs līdz Miestiņam jāaizkāpj...
+2
Re-Armed tehniski bija līmenī, mazais rūķis pie bungām tiešām cienījami klapēja. Skaņa viņiem bija laba, taču man pietrūka action uz skatuves, džeki, tā teikt, neizskatījās iegājuši savā mūzikā. Toties to pilnībā kompensēja Claustrofobia! Skaņa bija sūdīgāka, šad tad nevarēja dzirdēt soliņus, kurus spēlēja, tas ir, nenormāli tehniski un ātri urba izmēros ne lielāks brazīļu rūķis par Re-Armed bundzinieku, šad tad vokāls bija drusku par klusu, toties varēja redzēt, ka džeki paši tiešām ir priecīgi atrasties uz skatuves. Ņēmās ne pa jokam, beigās nospēlēja divus Sepultura coverus, turklāt pie Territory visi samainījās ar vietām - bundzinieks pie gičas un vokāla, vokālists/gičists pie bungām, basists pie gičas un otrs gičists pie basa. Iespaidīgs "jociņš" :)
0
bļ*, ja šitā, tad mošk točna rīt līdz foņķikam aizstopēties?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas