Pēteris Veļu Valstībā
+1
Aizsaulē devies viens no LV freakmental pamatlicējiem:
www.ltn.lv/~buldozer/valdnieks...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Reiz gadijās būt klāt vienā Rīgas Domes sēdē, tad kad RD vēl uz Valdemāra ielas bija. Vienu sūdainu būvobjektu apsprieda. Ja pareizi atceros tad tas bija sektantu Prieka Vēsts angārs, tas kurš Ūnijas ielā. Pasākums bija pipec jautrais. Vienā brīdī sektantu pārstāvis cēlās kājās rokās bībeli turot un lūdz visus klātesošos lai atļauj vērsties pie viņiem ar dieva tā kunga vārdu. Es biju beigts no rēkas, kādi purni tiem domniekiem tai brīdī bija ! :D:D:D Bet tad pēc brīža zālē ietesās Pasaules Valdnieks un ar lielu koka rungu vicinoties norāja katru no klāt esošajiem domniekiem :D:D:D

RIP
0
R.I.P.
0
Jā, traks vecis bija. Lai šamējam vieglas smiltiņas.
+2
Es kādreiz samērā bieži uzturējos "Undīnē". Gadījās viņu tur redzēt un arī parunāt. Nemaz tik "traks" viņs nelikās. Vienkārši cilvēks, kurš nošķīries no pūļa un aizgājis pa kaut kādu pilnīgi savu trajektoriju.

Lai vieglas smiltis.
+2
Vienreiz gadījās pie viņa laukos svinēt Jāņus. Tā jau bija interesanti - griezām ugunsratu, klausījamies viņa ko(s)misko ceļojumu laikā un telpā stāstos, apmeklējām lauku zaļmballi utt. Bet garīgi vesels viņš tiešām nav, vienkārši interesanti nojūdzies. Atceros, ka viņš pīpēšanu sauca par sātana pimpja sūkāšanu :D
0
R.I.P.
+7
Viens veselais trako barā. Kurš trakais? Lāga onka bi...
0
Lai vieglas smiltis, jā..
0
vieglas.
dzīvestsāsts vīram tāds paskaudrs, tāpat, kā dzīves ceļš bija sanācis.
-13
Par vienu plānprāti mazāk.
+6
^ tātad biezprāši var uzgavilēt un sist plaukstiņas!
+1
Pats jocīgākais ir tas, ka Apinīc tieši pirms nedēļas man tā starp citu jautāja, vai Pasaules Valdnieks vēl esot dzīvs, jo viņš vajadzības gadījumā ir nobriedis pārņemt PV funkcijas.
Es teicu, ka, cik man zināms, ir gan.
Tiešām ceru, ka tā ir tikai sagadīšanās un nelāgas priekšnojautas, nevis slepkavība ar mērķi tikt pie varas. :D
0
R.I.P.
+11
Tautas kolektīvajai zemapziņai tik drosmīgs un uzņēmīgs prāts ir liels zaudējums. Bet, ja skatamies ārpus laika, tad reiz būts, zaudēts nebūs nekad.
+2
tas citais P3LICAN.
Sava ceļa gājējs, kurš visdrīzāk piedzīvojot ar šis pasaules neprātu izvēlējās savu realitāti un kad tā paklausās (kā jebkurā, t.s. "trakajā") atvērti un bez aizsprieduiem iebrauc, ka patiesība tur ir daudz taisnības. Uz pasaules paliek arvien mazk cilvēku, kuri atverot acis un apzinoties realitātes skaudrumu atrod way out...Lai viņam jauks bazars ar Kurtu Vonnegūtu tur augšā.
+2
Tas gan ir diskutabls jautājums, vai bēgšana no realitātes ir labs risinājums. Taču mēs visi kaut kādā mērā to darām.
+2
Realitāte dažreiz ir tik skaudra, ka nekas cits neatliek kā aizbēgt...
+8
Viš bij viens jautrs onka... un viš bij laimīgs, manuprāt. Daudz laimīgāks par lielāko daļu no mums.
+3
Jā, cilvēks, kurš dzīvoja savā laimīgajā pasaulītē. Daudz labākā nekā īstā. Atceros kā viņš man reiz nobučoja roku un teica, ka es visa mirdzot zeltā. :)
+14
Ar ko tad "jūsu realitāte" ir īstāka par viņējo? Vai tad viņš nebija pietiekami "īsts"? Varbūt tieši to arī viņš centās jums/mums pateikt. Tas, ka mēs dzīvojam pēc vispārpieņemtām normām, noteikumiem, sistēmas, mūs nepadara īstākus un reālākus. Vispirms ir apziņa, pēc tam nāk visādi prikoli, dažādu sistēmu formā. (Dzīvesveids utt..) Nedomāju, ka tādi cilvēki bēg no citu pieņemtajām normām. Tur drīzāk ir jau citi pagriezieni pašā saknē. Domāšanā. Viņš ir tas pērtiķis, kas nesit jauniņo tāpēc, ka te tā ir pieņemts. Viņš uzdrošinās apjaust, ka viņš te nav mūžīgi un izraudzīt savu gājumu tādu, kāds tas ir tīkams viņa iekšējai būtībai, ar kuru, savukārt, nekautrējās nostiprināt spēcīgu saikni. Ar ko kaut kāds džeks, kas visu mūžu nostrādā ofisā un aiziet pie tēviem ar nīgru seju, ausīs vēl džinkstot reklāmām un ikdienišķai propagandai par to, ka katram sevi cienošam pilsonim ir jāpilda savi pienākumi un jāsēž ofisā, ir īstāks par džeku, kas staigā pa ielām dziedādams un starodams. Realitātes skaudrums ir tas, ka paliek arvien mazāk cilvēku, kas ieklausītos tajā onkā, kurš saka, ka realitāti skaudru vai kādu nu kur-kurais padari tu pats savā prātā. Nē, nu es arī esmu zombijs, bet nu sevi nostādīt kā īstāku par citiem... nu vai ziniet. Tas ir tāpat, kā pateikt: "Mani murgi ir šaušalīgaki par jūsējiem"
-1
Jūū. Matrica.
+2
R.I.P. vecais vīrs.

un +1 Faunam, ne mums te kādu tiesāt kurš "pareizajā" realitātē dzīvo. Katram savs ceļš dzīvē ejams un kurš izrādīsies tas indivīdam labākais būs tikai ceļa baigās redzams. Cik "normālie" nav nodzērušies vai salūzuši viņa vecumā..
0
+ 100 Faunam un True Respect. Nav daudzi, kuri spēj atzīt tādas lietas. Jā, Pēteris bija reālāks un patiesāks par ļoti, ļoti daudziem no mums, tamdēļ arī Jēzus ņēma viņu pie sevis, jo gribēja parunāties personīgi. Stc. tās daudzās sveces vakardienas Melnās Piektdienas Halloween bija par godu viņam un viņa piemiņai. Bez jokiem.
0
Nu par Martinsona kunga aiziešanu viņsaulē es mazliet vairāk pārdzīvotu...
-2
Fauns un kristietis P3likāns - jūs esat gatavi dzīvot kā Pasaules Valdnieks? ja esat, es jūsu priekšā noliecu galvu. ja nē - viss, ko jūs te muldat, ir liekulības tirgus! tā pat kā ar Džīzasu - visiem viņš ir labs, bet krustu nest kopā tā kā negribējās...

RIP
+2
Neiet runa par to, cik PV bija traks, drosmīgs vai cik ļoti viņš savā vājprātā bija brīvs un kalpoja mums par kaut kādu piemēru. Iet runa par to, kas viņš ir kā cilvēks katram no tiem, kas viņu tik aizrautīgi piesauc. Personīgi bijāt pazīstami? Zinājāt viņa dzīves stāstu? Jums tas interesēja? Izskatās, ka nē. Bet, pēkšņi viņš ir varonis un dzīves skolotājs. Nav viņš varonis. Drīzāk, upuris. Sākumā valstij, pēc tam jums, Faun un Pelikān, kas uz viņa mirušajiem pleciem tagad ceļ absurdu glorifikācijas piramīdu un mēģina peldēt paštaisnumā. Tāpat, viņa garīgā slimība tagad ir nevis līdzjūtības vērta, bet gan lēta manta, ko muļļāt visos veidos, kādos vien ienāk prātā. Pretīgi. Es tikai gribētu, ka jūs uz viņu paskatītos nevis kā uz simbolu kaut kam, bet gan kā uz cilvēku, ar savām cilvēcīgajām vainām un sāpēm.
+3
^ Runa nekad 'neiet', runa vienmēr 'ir'. Ak, jēziņ, kas jums gramatiku mācīja...?
+1
Ugga nav uzkodējis opciju Edit. :(
+3
atceros, kad koledžā mācījos, mums bija jābrauc uz Auto-erotika izstādi Skonto stadionā! Aizbraucām un Pasaules valdnieks tieši gāja garām dziedādams... kaut kāds čalis viņam uzdeva jautājumu, šis sāka stāstīt utt.. 10 minušu laikā viņam apkart stāvēja 100 cilvēki un visi klausījas, ko šis runā! Atmosfēra tajā mirkli bija ļoti pozitīva! Tāds cilvēks kā viņs ir retums- ar tik izteikti gaišu pozitīvās enerģijas lādiņu apveltīts ir retais! Cerams, ka Valdniekam ir izdevies saplūst ar kosmosu :)
+6
Kāpēc varonis, kāpēc upuris? Tu izdari tādus pašus pieņēmumus, kā mēs, no ļoti maza informācijas daudzuma. Doma bija tikai paskatīties uz lietām no cita skatu punkta. Tas, ka vienam viņš ir traks, otram varonis, jau vien liecina, ka šeit ir cilvēki, kas lietas uztver dazādi. Tev gaudojošs dūms, man nikna detuha. Vai gaudojošajam dūmam uzreiz jābūt ar nievājošu raksturu? Es piedāvāju paskatīties uz gaišo pusi, bet tu ierodies kā tumsas bruņinieks un izvem melnu žulti. Tu gribētu lai mēs to, tu gribētu lai mēs šito. Bet es gribētu, lai tu paskaties nevis kā uz garīgi slimu cilvēku ar ciešanām un vainām (ar ko tu esi īpašāks, lai otram vainu veltu, bet es nevarētu saulītē iecelt?) Viss, ko tu saki, ir vienkārši apgrieztā kārtībā. Pie tam, kāpēc uzreiz jādzīvo, kā viņam? Katram savs ceļš ejams. Vai tev obligāti ir jāķēmojas kādam pakaļ? Ja tev no tā visa ir tik ļoti pretīgi, nu tad sēdi tur un viebies. Izdzīvo visas pasaules šausmas un ciešanas un citu "vainas", ja tā tu jūties patiess, un ja tas ir tevis izraudzītais, cienījamas dzīves, nezinu. kā nosaukt - "tulkojums" utt. utt. Bet tu jau tāpat nostādi sevi augstāk par citiem. Vai ta ne? Neuztver arī manu tekstu kā tik ļoti pašpārliecinātu, tas ir atvērts diskusijai. Piemēram, Pasaules Valdnieks jau arī sevi nostādīja augstāk par citiem. Tāpat kā jūs, drūmās realitātes īpašnieki. Es netaisos nevienu glorificēt, bet nedaudz atsķaidīt jums tik ļoti mīļo, drūmo pasaules uztveri. Protams, ka atšķaidīt tikai un vienīgi sev. Bet ja vēl kādam tas piedur, tad neesmu vainīgs pie tā. Vainīgs ir tas, kuram piedur. Un ja kādam nepiedur, tad viņam piedur citas lietas, un es atkal neesmu vainīgs, ka mums nepiedur viens un tas pats redzējums. Un kāds "vainīgs" šeit ir tikai un vienūīgi tev. Pretīgi šeit ir tikai un vienīgi tev. Utt. utt. utt. Man, piemēram dzīvošana ar nemitīgu viebšanos un nīgrumu un tmldz. izteiksmēm, jau sen ir piegriezusies, jo man tā nenes nekādu labumu. Un dažreiz tā jūtās, kā vienkārši slikts ieradums, vienmēr saviebties, vienmēr gānīties. Un jā, varbūt iekšēji es tiešām tiecos uz to, lai varētu iziet uz ielas un vienkārši dziedāt. Un tas, ka es to tagad neeju un nedaru, nenozīmē, ka es to nedarīšu vecumdienās. Nenozīmē, ka man riebjās, kad kāds cits tā dara. Nenozīmē to, ka savu pozitīvo enerģiju nevaru virzīt savādākā formā, un ka nav obligāti jāiet dziedāt uz ielas, lai noķertu kaut kādu nebūt sajūtu. (es tomēr domāju, ka mēs dzīvojam dēļ sajūtām) Un nenozīmē, ka esmu liekulis. Vai tad, ja tu apraudātos par 7 bērnu māti, kurai nav ar ko savas atvases pabarot, nozīmē, ka tev būtu jānespēj pabarot tos bērnus viņas vietā, lai tavas asaras nebūtu liekulīgas? Vai tad nepietiktu ar to, ka tu vienkārši iekšēji sajustu viņas viņas bēdas? Kā tad tu redzi to drūmo pasauli? Kā tad tu redzi tās citu vainas? Vai tad to visu pats piekop, lai nebūtu liekulis pats savās acīs?

Laikam šito caureju varētu turpināt vēl un vēl, man jau apnika...
+5
Un par to Jēzus krustu... vai tad katram nebija savs krusts jānes? Es jau vairs šitos prikolus ļoti miglaini atceros....
+7
Ā, vēl... vai tavs pretīgums nav tikpat liekulīgs? Vai tu domā tāpat kā es, vai arī esi tik pat garīgi slims, kā Pasaules Valdnieks, lai tavs pretīgums nebūtu liekulīgs? Vai man būtu jāizvaro bērni, lai mans pretīgums pret pedofīliem nebūtu liekulīgs? Vai man būtu jāizaudzē peža, lai es neliekuļotu sakot, ka man patīk pežas?
+1
Visu dzīvē nosaka peža:

www.youtube.com/watch?v=zL-j-Vl3wHE...
-4
Faun, tu pats arī saproti, ko tu gribi pateikt? tavs piemērs par liekulības esamības noteikšanu ir kaut kas pilnīgi neizprotams. jeb, tu vienkārši esi sofists? nu, vismaz kaut kādā mērā?
+3
E, Tu ņem džeku labsirdīgu, humoristisku pārspīlējumu, tad Tu pats to pārspīlē jūdzes tālāk līdz absurdam "jūsu skolotājs" "varonis" un beigās pasaki, ka, vot, tas ir pretīgi. Un vispār vajadzētu skatīties uz večuku tā un šitā. Un tas viss RIP tēmā.

Ar Tevi viss ir kārtībā?

+1
^^^Manuprāt, tas viss vienkārši ir no sērijas: "es saku, ka balts ir melns, tu saki, ka melns ir balts, bet "man" galu galā pieder pēdējais vārds" jeb vienkāršiem vārdiem sakot - diskutēt par tava un mana dzīves uzskatiem ir tikpat bezjēdzīgi, kā skriet sienā, jo beigās parasti visiem vienmēr ir taisnība un tai pat laikā arī nevienam.
-1
Tāpat, viņa garīgā slimība tagad ir nevis līdzjūtības vērta, bet gan lēta manta, ko muļļāt visos veidos, kādos vien ienāk prātā. Pretīgi

^sākumā, lūdzu, izlasi, ko es uzskatu par pretīgu.
0
bļad, beidzat pisties par muļķībām aiz kaut kādiem debīliem iemesliem, vai vismaz nepiediršat diskusiju, kas domāta piemiņai.
0
Thunder, speciāli tev citēju -->

"Fauns, 2005. gada 24. oktobrī, plkst. 01:27 [Link] [Profils][–][+]

"pēk pēk" teica pīles, caur durvju šķirbu vērojot zosis..."
+2
:D jo tālāk jo patīkamāka diskusija izvēršas E. kungs besās par Fauna izpausmēm... kas būs tālāk? meteorīts?
+2
Meteorītisms
0
-> E. nepārcenties, lai gan jau esi dru pārcenties. Jā, varbūt nav OK, kad tagad PV tiek pieminēts, bet kad vēl starp dzīvajiem, neviens par viņu šeit nerunāja. Vismaz no mans puses, nebija doma par gatavību/negatavību dzīvot kā viņs vai pārvērs viņu par kaut kādu skolotāju, jo diezvai ir iespējams sekojot soli solī atkārtot cita noieto ceļu. Vnk respekts par cilvēka nodzīvoto mūžu, jo nedomāju, ka tas bija tāds par kuru jākaunās. Bet varbūt pāris cilvēki kuri mēgina viņu pieminēt tagad nav jānosauc par liekulības tirgu? Nu, var jau, ja kādam no tā labāk paliek un viņs pats tāpēc jūtas patiesāks, cēlāks. Var jau būt, ka tas ir kā bērēs, kur sabrauc visādi cilvēki, kuri mūžā nav nelaiķi acīs redzējusi, piemetās un svempjas kājā lai teiktu cik labs cilvēks bija. Gadījās dru viņu dzirdēt, satikt. Par šo to varēja pasmieties, bet par gana daudz ko varēja arī padomāt. Var jau būt, ka par traku nosaukta cilvēka domu/ideju apdomāšana liecina, ka pašam nav pilns rublis, bet godīgi sakot, man pat to maza bēda. Personīgi nedomāju, ka mana eksistence kādam varētu likties tik interesanta, lai pēc nāves gribētos parunāties, tadēļ man nav iebildumu vnk kļūt tārpiem par uzkodu, bet pieņemu, ka PV eksitence gan tāda varēju likties tāpēc arī pieminētas debesu aktivitātes. Off topic. Nevajag jau to pārvērst par kaut kādu bruņinieku turnīru, jo tas kas sākās kā piemiņas brīdis pārvērties par kaut kādu laikam jau individuālu rēķinu kārtošanu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas