Hypocrisy - see dee 2009
0
Hypocrisy "A Taste Of Extreme Divinity"
Pēteris Ēteris ticis pie jaunas kasetes.

Protams,ka vecie bija labāki, neko jaunu dzirdēt šai saulē nebūs lemts,bet par ekskramentu saukt pagaidām nav ne mazākās iegribas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu neko. Novilku, paklausijos. Klausīties var. Jauns tiešām nekas nav bet nu s pivkom poķaņet :)

Es tik nebeidz domāt. Kas tam vokalētājam purnam kaiš ? Vai tas viņam meikaps tāds :P
0
Nekādas īpašas ievērības cienīgs nav, viena dziesma - Global Domination - gan riktīgs hīts.
0
Par šito jau kauč kur muldoņa bij, un varu piekrist abiem virs manis rakstījušie, ļautiņiem. Tā viš i - sūds nav, bet vienīgais, kas reāli izceļas, ir Global Domination.

Attiecībā uz Tagtgrēna purnu - ja domā tos lokus zem acīm, tad tie viņam ir permanenti. Kā lasīju nupat kaut kur, tas var būt atkarīgs no iedzimtības, un/vai aknu, nieru u.c. orgānu disfunkcijas.
+1
ko jūs te ākstās? Pēterim kopš 1999. gada ir sanācis viens ellīgi labs albums, kurā visas dziesmas ir grāvēji. mans šī gada viens no labākajiem albumiem.
0
Grabina, kā grabinājis, nav peļams, kā jau parasti.
+1
kā viens paziņa izteicās - huj po grize :D (tjipo Hypocrisy).
Bet tā grupa super! Man patīk :)
0
Chaos - nūū, es teiktu, ka vīruss bij stabili labāks; ar Arrival šo varētu blaku likt varbūt.

Bet neatkarīgi no tā - es nespēju saprast cilvēkus, kam kaut kas šitāds var būt viens no gada labākajiem albumiem. Nu ja kādi trīs četri vien dzirdēti, tad cita runa.
0
^ vai tad gaumes nevar būt dažādas ?
0
trūmetālā nevar :D

manuprāt šis ir labāks i pa Virus, i pa Arrival, i pa Catch22. Es šo jauno lieku vienā plauktiņā ar Abducted un The Final Chapter
+2
Apžēliņ, kas tad nav labāks par Catch 22?! Tas tak Hipokrīzes St.angers apmēram.

Un es jau nesaku,ka gaumes nevar būt dažādas - man vienkārši ir grūti saprast cilvēkus, kuru gaume ievērojami atšķiras no manējās :D
0
^ tad jau nevajag sevi vispār apgrūtināt ar citiem viedokļiem >:)
-1
nu man tas Catch22 nelikās tik liels sūds, kā visiem pārējiem. nedaudz savādāks, nedaudz modernāks nekā pārējie. un tā pārrakstīta versija ir vēl foršāka.
0
Pārrakstītā ir bik labāka, tas tiesa. Bet nu tāpat līdz "labam" patālu.
0
Nez, man pārrakstītā Āķis-22 versija aizgāja ļoti labi.
+1
^ Kaut gan grāmata ar šo pašu nosaukumu ir apmēram 3497 reizes labāka, protams. :)
0
Pārrakstītais man patīk labāk par pēdējo. Tā kā Virus man nemaz nav, var secināt ka bija kakains (bet nedaudz labāks par oriģinālo Catch). "A Taste Of Extreme Divinity" aptuveni tāds pats kā ''Arrival''.
0
IMHO Virus ir labākais no pēdējiem 4 (pārrakstīto kečupu neskaitot). Te varētu būt klasisks gadījums no sērijas, par ko runa bija sievenes pasākuma tēmā - 1x noklausies un Shift+Del norauj podā ne vienu vien potenciāli labu albumu. īpaši, ja ņem vērā, ka vismaz puse, ja ne vairāk, no īsti patīkamiem albumiem neiepatīkas ar pirmo reizi. Tie, kas ātri iepatīkas, bieži tikpat ātri arī pieriebjas. Man, starp citu, arī Virus sākumā diez kā nepatika.
0
Vismazāk laikam tik oriģinālo Ķērienu klausījos - kādas 2-3x, bet tur nav īpaši jāiedziļinās ;)
+1
Abducted pa manam ir glaunaakais ripulis no hypo puses. no paareejiem tik pa dazham gabalam per.
+2
Atceros agrākā bērnībā, ja patika kādas grupas albūms, gaidīju nākamo tādu, kā saka turpinājumu iepriekšējam un pārsvarā gadījumu aplauzos, jo džeki muzikāli attīstījās tajā vai citā virzienā. Tagad, ja grupa uztaisa tādu pašu albu kāds jau bijis iepriekšējais, uzskatu to par aplauzienu >:)
Hypo, principā, pēc Abducted varēja vairs neko varēja arī netaisīt, priekš sevis, nevienu jaunu vēsmu neesmu dzirdējis un šo albi, palasot komentārus, visticamāk nemaz neklausīšos.
0
Man jau -Hypocrisy'- likās dikti interesants albums. Viens no šo labākajiem.
0
gruuti taa pat iedomaties kadu grupu kura neaplauzz ar savu nakamaa albuma izdošanu.. katrai blicei pa savam stilinnam, un tad jau aiziet slipeessana vai komercija - 2 varianti...
+1
nu paņemam un salīdzinam kill em all un ride the lightning, otrais smeķē daudz labāk, un ja paejam vel uz priekšu, vispār kruta... līdz vienam brīdim gan :):)
0
To jau uz stila attīstības rēķina var mierīgi nosrakstīt
0
Ja jau šādi runā, tad vispār visu var uz kaut ko norakstīt. :)
+1
njaa pareizi Blades saka.. es ar uzskatu ka taa ir attistiba, progress sauc kaa gribi..
kaut vai ja skatas uz citiem muz zzanriem vispar - kaut uz Mindless self indulgance, Maximum the hormone, vai pat Tenacious D! šie izpilditāji ir kruti, bet Tu zini, ka jaunu kaut ko vai krutāku albūmu par jau izdoto viņi neizdos! piemēram uz tiem pašiem Skindread riktīgi aplauzos - jaunais albis vienkārši go to miskaste, salīdzinot ar iepriekšizdoto 2o albi! Viss ko varu patiekt ir pasties uz Canibal corpse - visi albūmi vienādi (es nerunāju par Bleeding ar Barnsu), ja gribi būt kruts spēlē to pašu vai radi kaut ko citu un aplauz fanus...
+1
^ apmēram tāda bija doma. Kautgan ir atsevišķi izņēmumi. Man tāds ir Amorphis - patīk pilnīgi visi albumi. Bet nav tādu daudz.
0
izcili albūmi ir izcili albūmi, diez vai Bloodbath izdosies sarakstīt vel vienu Resurrection Through Carnage.
Bet, nu, runa gāja par Hypocrisy, man nebūtu nekādu iebildumu, kopš Abducted, kas ir vienkārši monstrāls albis, ir ierakstījuši vel 8 albūmus, no kuriem es knapi savāktu vienu, kuru dziesmas patiktu, izskataš peč tādas spēlēšanas spēlēšanas pēc, bet nu, naudiņa jau katram jāpelna.
0
man Self-titled patika un patīk vislabāk no šamiem - tieši tas kontrasts starp taisnvirziena pseido-Sleijeriskajiem gabaliem (Timew Warp) un pusambientiskajiem, sērīgajiem Disconnected Magnetic Corridors un Paled Empty Sphere.
Final Chapter arī tīk visumā.

Nez kāpēc patīk arī Penetralia, kas ir samērā dīvaini un neraksturīgi man :)
+1
Penetralia iz zvērīgi labs albis >:)
0
Bet ''Obsculum'' tam ieliek vienos vārtos.

Petenju Maleej, tu tiešām domā, ka dzēki sēž krogā un prāto - nu nākamo CD uzražosiem baigi labo, pēc tam kādu OK albumiņu (tūru starplaikos tak tāpat neko jēdzīgu nesarakstīsim). Pēc tam pārizdosim dēmučus un visādu rare šit, nu un tam kautkādus filerīšus parakstīsim, lai atkal iemesls kādā tūrē padzerstīties ...
+2
kāpēc tā ? es saku to, ka gaidu, ka grupas nākamais albūms būs savādāks, ar attīstību uz vienu vai otru pusi (pēc pašu izvēles), nevis kā Hypocrisy gadījumā - štancēt albūmus kuros meldiņi un rifi ir tik līdzīgi.
Vel gan jāņem vērā, kādi ir līgumu punkti ar noslēgtajām grupām, ja tur ir tāds punktiņš, ka 3 gadu laikā jāieraksta 4 albūmi un Tev tie jau azotē nestāv, diez ko labs rezultāts jau nesanāks. Tas varētu būt viens no iemesliem, kāpēc daudzas grupas netiek tālāk par sevis atražošanu.
+2
vispar tas ir stulbums, ja ir tads ligums...
kaut kadi nahļebņiki vārās uz citu rēķina un vēl diktē savus noteikumus!
+2
... + vel ir tadi leibli, kuri sasola nez, ko - naudinnas un tures un izdod CD... pēc tam neliekas ne zinis par Tevi.. tas takaa vel vairaak smird!
+1
nu, tie līgumi ir tādi kādi viņi ir, parasti jau leibls "pasūta mūziku", vai nu Tu dejo, vai nedejo.
Tepat jau tie pašmāju Tauriņa ieraksti vai kā viņus tur, slēdz līgumus un vairākiem gadiem ar līgumsodu, bet paši vispār ņehuja nedarīja.
Pieņemu, ka pat pašiem taisot augšā savu leiblu, dzīve var piespiest sākt vest ne to pret mūziķiem labvēlīgāko biznesu. Tas tāpat kā politikā, pat ja nāktu pie varas jauni spēki, kas nestu jaunas izaugsmes un attīstības idejas, valsts pārvaldes aparāts ir tik slims, ka censoņus vienkārši noēdīs un inometīs no troņa vai pārtaisīs pa savam.
+2
Malēj tik skeptiski izteicies, ka pilnīgi liekas, ka esi pārdevis savas 4 ģitāras un pievērsies budismam :D
+3
vispār pārvākties uz dzīvi Tibetā un apgūt augstākās mācības ir vilinošs sapnis. Esmu diezgan liels Muldašova un Dēnikena cienītājs.
Ir vel tāds mega vecis kā Lobsangs Rampa, kuru maziņu nodeva mācībām Tibetiešiem (ja nemaldos), jo tie viņā saskatīja lielu potenciālu. Viena no pirmajām lietām, ko mazajam veica bija trešās acs atvēršana - brutāli pierē dzenot mietu, kuru atstāja tur uz vairākām dienām, lai kauls "padotos", un kā smejies, kā ne - džekam no tā laika vīzijas un balsis.
Skepse no pieredzes, kādu laiciņu rukāju ministrijā, baisa mēslu bedre, nervi vienkārši čupā
0
nu jā lai strādātu ministrijā Tev jābut tik pat stipram kā Stīvenam Sigalam, tik āšam kā Vanndamem un tik būdīgām kā Stalonem!

Pārvākšanās uz Tibetu tā ir utopijas realizācija paša radītās fantāzijās, savu smadzeņu kutināšana ar pozitīvās enerģijas augļiem, kuras uzdevums ir sniegt spēju tagadējā situācijā atslēgties no depresīvākā Eiropas nostūra...
+1
"Bet ''Obsculum'' tam ieliek vienos vārtos."

Nekā nebij. Iekš Obsculum viņi kaut kā pārspīlēti ir mēģinājuši spiest ārā uz blekuhas pusi, bet nu nav tas viņu arods, nu nav. Izklausās, ka vairāk centušies, nekā tur beigās sanācis. iekš Penetralia džeki neko nav tur pārspieduši. Superīgs dezņiks. Fourth Dimension man arī patīk, tīri dēļ noskaņas. Abducted jau tā, nu tā... ir tur tiešām zvērīgas vietas, priekš manīm vairāk uz albuma beigām, bet ir arī pašvaki momenti. Tā pati Rozvela, kad ar Malēju taisījām koveri, piebesīja baigi ātri. nevaru vairs paklausīties to gabalu. Tā kā viņa tur ir jau pašā sākumā, tad negribās nemaz albumu slēgt iekšā.
+3
principā jau visi "pirmo valstu" nostūri ir drūmi un depresīvi, pieļauju pat iespēju, ka trešajās valstīs cilvēcība sastopama augstākā līmenī :)
bet vispār no politiskā viedokļa skatoties gribētos pārvākties uz Austrāliju, ne tur kāds metīs virsū ātomeni, ne sūtīs baigos desantus, visumā liekas, ka Austrālijai ir pidirst uz visiem un visiem piedirst uz Austrāliju. Kanāda no šī skatpunkta ar liekas interesanta. Vel gribās izdrāzt šķībacaino ar eiropeiskiem vaibstiem.
un Hypo Osbculums izceļas ar to, ka viņu dzīves laikā spēju noklausīties kādas 3 reizes, no sākuma pat jutos vainīgs viņu priekšā, ka man patīk citi albji, bet šito nevaru sev dabūt iekšā >:)
+1
"kāpēc tā ? es saku to, ka gaidu, ka grupas nākamais albūms būs savādāks, ar attīstību uz vienu vai otru pusi (pēc pašu izvēles), nevis kā Hypocrisy gadījumā - štancēt albūmus kuros meldiņi un rifi ir tik līdzīgi."

Tie, kas tā dara - tiem ir visnoturīgākais fanu loks. skat, AC/DC jau vairāk nekā 30 gadus visu laiku izdod vienu un to pašu albumu - pamainot tikai dziesmu nosaukumus un albuma vāciņus.
+4
varbūt viņiem ir Pick of Destiny :D:D
+1
taa jau arii ir tas AC/DC gičists kā viņu tur vārdā sauc Anguss?
intervijā kaut kādā teica, ka nemāk spēlēt giču vienkārši ņem un trinkšķina!
0
Attiecībā uz Austrāliju, cik dzirdēts no pašiem turieniešiem, esot visai daudz indiešu un aziātu, bet vissūdīgākie esot aborigēni, kas lielākoties esot pilnīgi deģenerāti (Par to, kāpēc tā ir, jau ir cita dizkusija).

šķībacainā ar eiropeiskiem vaibstiem - tādu jau tepat pilns. Tie vaibsti jau ar tā galvenā atšķirība :D
0
nekur nevaru atrast The Fourth Dimension Japānas relīzi vai limited edition digipack - respektīvi to, kur bonusā ir dziesma The Abyss. Varbūt kādam ir? Būtu forši, ja varētu uzmest uz kādu šāri ?
0
āāā, un ja kas, tad to Abyss, kas ir albumā The Arrival nevajag - tā ir pārrakstītā versija.
0
Nu, man ir pārizdevums ar ''Request Denied '' un ''Strange Ways'' bonusā ...
+1
vajag tieši The Abyss, vienu no superīgākajām Hypocrisy dziesmām.

www.youtube.com/watch?v=uQCslJGPgIk...
0
Kāpēc tas nav iekļauts šo vienīgajā DVD ? Scukibļa ...
0
tipa skaitās oficiāls video, jo atceros, ka šo rādīja pa Headbangers Ball savulaik. Bet kaut kur netā lasīju, ka pats Pēteris šamo video neatzīst, jo to esot uztaisījis leibls, bez pašas grupas ziņas. cik tur taisnības hvz.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas