Game Over Latvija
-4
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
kaut kāda pasaka- kas būtu ja būtu!
Vot pensionārus, kuri sadedzinājās gan žēl! :D LOL
-2
Vēl tik trūka bobis ar betona blokiem.
+7
nu nahuj tu piemini to pederastu! tūlīt viņs te uzradīsies...
kā piemin bļe tā klāt ...
0
vnk iedomājos kas varētu būt autors un prātā uzreiz ienāca bobja tēls
+2
Bļe, nu kur cilvkiem ir duka kaut ko tādu izdomāt un pietam vēl šeit iepostēt?
+9
Zajebaļi tie KJ raksti ... tukša diršana no sūdučupas augšas ...
+1
Nēnu uz labo pusi jau tāpatās diži nekas neiet. Raksts jau ir pārspīlējums, bet nu šo un to tā no tā visa, domāju, ka vēl pieredzēsim. Galīgi greiza doma jau tur arī nav.
+3
a huļi! uz to pusi jau velk!
+11
Valsts jau sen ir nopirkta. ekonomiski. cik % ekonomikas pieder vietejiem? < 30 %.
valsts bankrots nav traģēdija. būs kuponu sistēma.
kapēc pirkt importa preces var pirkt
vietejos ābolus. kapēc pirkt labāk audzēt pašam. kas strādā tas nepazudīs. savā zemē. nah to sapuvušos rietumus...
p.s. šeit Latvijā ir visas iespējas būt laimīgam.
ja tas tā nav tad cilvekam ir vai nu depresija vai nu viņs ir citplanētietis!

Latvija uz priekšu!
+5
Vēlēšanas tuvojas, būs jautri.
+5
Pieņemot, ka Latvijas parāds ir graujošs , un tas tik tiek palielināts , nekas īpaši nemainīsies... Es tikai nesaprotu, kāpēc netiek štukots, kā tikt no tā parāda vaļā ? Neticu, ka Latvijā nevar izgudrot jaunas , uzlabotākas lietas, bet redz zinātni vēl vairāk spiež nost...
+11
Lieta jau tā, ka ir paspēts izčakarēt domāšanu ar to "american dream" tipa fišku. Amerikāņi tagad paši krīzes rezultātā to smagi pārdzīvo - nu vismaz tie daži, kas redz tālāk par McDonalds vai KFC. Nez no kurienes ir uzpūsts, ka tev ir jābūt tādam un šitādam un vēl kaut kādam, tavā īpašumā (vismaz teorētiski - pēc tam, kad būsi krītus nomaksājis) jābūt tam, tam un šitam. Kaut kādi nezin no kurienes rauti kritēriji, kurus neizpildot, pilsonis ir nelaimīgs. Imigrants no trešās pasaules valsts ir laimīgs, ka spēj paēdināt savu ģimeni, amerikānis ir nelaimīgs, ka nevar atļauties jaunāko xbox vai play station. Cilvēki tak ir dažādi - viens jutīsies laimīgs tikai, ja varēs visu priekšā zīmēties ar savu mantu, cits - ar savu prasmi, cits - ja viņu liek mierā.
+3
nez,pasham radi kopsh 42 gada asv dzivo neko par kriizi neteica ka suudiigaak butu...
+5
vel aizvien gaidu, kad parādīsies jauns realitātes shows -
no dažādām valstīm tur Vacija ASV Francija piemēram.. paņemtu cilvēkus_ atvestu uz latviju... un noliktu fakta priekšā_Jūs esat bedīgākajā EU valstī - Jūsu uzdevums - izdzīvot un atrast darbu!

ha-ha survive the unsurvivible! :D
+2
jaunais realitātes šows krīze II sekos janvārī - pa visu pasauli, wēlreiz jeb turpinājums pagaidu krīzes risinājumam.
prtms,latviju tas,varbūt, neskars, jo te līdz tam brīdim wisi palikušie būs drusku pieraduši pie jau esošās situācijas.
+3
Njā...kamēr iedzīvotāji izjūt lielo ekonomisko slogu, tikmēr valdība izdomā arvien jaunus nodokļus par riteņiem un motorolleriem un autiņiem, kuri pagalmā stāv un ir sen jau norakstīti...
+3
Ā pareizi, tak kautkādu elektrotehnikas nodokli gribēja ieviest ne. ? Uz katru tehnikas vienību tavā dzīvokli ...
+2
Pats stulbākais, ka paši tā īsti neko padarīt nevaram un nav arī līderu kurus atbalstīt. A esošie velni tik to kūku dalīt mēģina un citus klāt ar nelaiž. Vispār jau vairākas konspirācijas teorijas rodas par notiekošajiem procesiem un es galīgi neizslēdzu lielākā vai mazākā mērā traģisku/dramatisku pavirzienu turpmākajā laikā.
+3
p.s.

ā, jā izlasīju infu par iespējamo turpmāko Latvijas scenāriju. Par Latvijas pievienošanu Zviedrijai vai Krievijai ?! Zem Krievijas zābaka vēlreiz gan negribētos būt, taču Krievija darīs visu, lai Latviju neizlaistu no nagiem, turklāt te ir vēljoprojām daudz nepilsoņu. No Zviedrijas gan tikpat lielu interesi kaut kā nejūt..
+1
+2
^
rakstā gan tika minēta Igaunija, kā viena no Baltijas valstīm, turklāt situācija Igaunijā un Latvijā stipri atšķiras.
+1
njā ... ar ģeogrāfisko novietojumu mums īsti paveicies nav, bet nu dzīvosim - redzēsim ko nākotne nesīs un kas ar mums pašiem notiks.
+3
kurrat, vispār tur bija runa par Baltijas valstīm.
+2
Labi, par Baltijas valstīm, taču mani māc bažas, ka patiesībā Baltijas valstis jau ir sadalītas un mēs te tagad velti muti dzesējam:))
+7
Varbūt labāk tā pa īstam sabrāļoties ar lietuviešiem ne kā pētīt zem kā labāk būtu zem zviedriem vai slāviem... aber igauņi jau tāpat labāk sevi starp skandināviem redz ne kā kopā ar baltiem - un tur viņiem arī vieta.
+2
Bibo +10
+4
Igauņiem jau pie somiem vieta, ne pie skandināviem. Vēsturiski jau gan mums ar igauņiem gandrīz vairāk kopēja - kamēr leiši ar poļiem brāļojās, un pēdējo kādu 150 gadu laikā jau ar.

Bet nu protams, ka lielāka saliedētība Baltijas valstu starpā nenākstu par sliktu - par to jau ir spriedelēts sazin cik sen, bet tāda liela draudzība tā arī nav, laikam pārāk lepni un noslēgti visi. Nu labi vismaz, ka nav tā, ka kaimiņi ir niknākie naidnieki, kā teiksim Indija/Pakistāna, Armēnija/Azerbaidžāna utt.
+6
pfff... loģiski, ka Zviedri savāks Latviju sev.. jo ar banku palidzību - līzingu tika nopirkti ipašumi, zemes, uzņēmumi, dzīvokļi, mašīnas, piesaistot pie katra no pirkuma pa vienam Latvietim! Latvija ar visiem latviešiem tika nopirkta! Krievijai jau LV nav parādā_tak padomājiet Latvija būs Zviedrijas guberņa... ar visu Krievvalodīgo sabiedrības daļu,pateicoties tam, Krievija varēs ļēčīt Zviedriem par to, ka viņu tautiešus apspiež Zviedri! 8) Tur jau viss izdomāts...!

Atnāks lielais Medvēģevs un ar savu lielo kreisās rokas ķepu - nošķurēs Zviedrijas folkmetālistus tā, ka nemetas!

Back to comunism! Sie hail!

kopumā skatoties uz visu, kas notiek, šai planētai vajag vienu lielu Restartu! moš pirms tam jau bija, palika tikai ēģiptes piramīdas, šumēri un citādi visādi brīnumi (liecības), ka ir bijusi dzīvība uz zemes pirms Lielā restarta!
+2
...jau 13 gadsimta beigās lepnie un brīvie zemgalieši devās uz Lietuvu (apvienošanās?), kad zudu pēdēja iespeja brīvi dzīvot savā zemē.. Jā, bija specīga Lietuviesu valsts. Kapēc tā nepadzina krustnešus no Zemgales, visas Latvijas...

Kāda jēga apvienoties?

+1
ninja ++++

Par globālu "restartu" ar esmu daudz domājis un, manuprāt, tas arī ir vienīgais pasākums, kas mainīs tādas fundamentālas lietas, kā, piem., monetāro sistēmu. Tiesa gan ir viens liels mīnuss - vai pēc tāda restarta atkal globālā cilvēksistēma neuzkāps vēlreiz uz tā paša grābekļa...
+5
ja apvienojas-tad dubults neplīst kā saka, bet nu šaubos, ka braļukas gribēs adoptēt LV, bet ja tas notiktu, tad gan es gardu muti ēstu Lietuviešu cepelīnus_mmmmmm 8)
+2
Tiem pidarasiem, kuri noveduši valsti līdz kliņķim vajag publiski piemērot miesassodu.
REPŠI UZMAUKT UZ SŪDAINA MIETA! UN LAI MIETAM BŪTU VĪTNE, UN LAI VĪTNE BŪTU SAPISTA, LAI NEVARĒTU IZGROZĪTIES!
+1
Shizzz, ja arī uzkāps uz tāda grābekļa, tās vairs nebūs mūsu problēmas, jo šīs necilās humanoīdu miesiņas jau būsim pametuši un devušies citu galaktiku, rasu izpētē!

Vienkārši šajā "cilvēku" passaulē ir iekārtots tā, ka krutākie pederasti ar sliktām vēlmēm valda pār citiem, kuri vēlas būt vienkārši laimīgi, baudīt dzīvi, izgaršot katru mirkli... ehh aizgāja man utopija blje!... sapņoju par pozitīvo, bet ik rītu atverot acis pirmais, kas mani apciemo ir BESIS, domas par to cik ļoti zb izdzīvot un pūt darba rutīnā, kura kā aburtais loks tik paātrina laiku, tikko bija Jāņi, tagad Jaunais gads aiz stūra uzglūn...

viena mana atdziņa - Latvija būs pēdēja EU valsts, kurā beigsies krīze! + - 2020 gads es teiktu_tā lai skeptiskāks skats uz šo visu bardaku!
Tomēr gribētos ticēt Latviešu astrologam, kurš pareģoja, ka tiks izlietas asinis, pie varas nāks citas valsts spēki un sakārtos valsti! tas būtu kruta!!!
ja vajadzētu Zviedru valodu iemācītos_ kā saka labākas dzīves vārdā!
+3
Vēsturiski mietam izmantoja noapaļotu galu - lai tas ieejot aizvien dziļāk ķermenī nesašķaidītu dzīvībai savrīgus orgānus, bet tikai tos pabīdītu malā, līdz ar to uz mieta uzspraustais dzīvoja kādas dienas trīs līdz izlaida garu.
+4
ninja69 - atkal kalpu gars? Paši neko vairs nespējam? Vajag atkal svešiniekus pie ruļļiem?
+3
^ tā jau gan, taču līdz šim pašiem nav diez ko labi veicies...
+4
Svešie jau arī mums paradīzi nenesīs.
+5
zini šķiet, ka nespējam_ šodien sasmējos, pie mums streiks ir tad, kad sanāk visi kopā padzied, padejo, sasit plaukstas kopā un iet mājas ar domu - Jā, īsts patriots biju streika šalalala, rīt uz darbu!!! super zelta ordeni katram! Pa to laiku šodien ziņas dzirdēju, ka īrijā ar kaut kadus nodokļus paaugstinās!
Viss kirdik-momentāli mega streiks! vilcieni nekursēs ielas bloķēs utt,
Kaut kā LV tādas štelles vēl neesmu novērojis, ka piemēram visas skolas aizslēgtos uz nenotiektu laiku, kamēr pedagogiem algas nepieliktu.. pff! nekā tāda nekad nebūs un nenotiks - werwolf zini kapēc? tapēc, ka tautā nav vienotības! Man liekas Truemetal brālība un māsicība ir vairāk vienota nekā daži labi ar pirkstu nerādīšu tautas kalpi blje! Rodas tāds priekštats, ka latvijā katrs ir par sevi...
+4
"ko ta es" sindroms...
+6
kaut kad pagājušo nedēļ spaidīju pogas TV pultij, uzslēdzu TV5 ziņas krievu valodā - tur bija viesis - politologs, kurš 3 dienu laikā sastādīja valsts budžetu! pats labākais, kas man patika ko viņa pateica ir šis - Ja valsts kalpiem nogrieztu minimāli algu un transporta kā arī dzīves vietas izmaksas aptuveni par 10% valstij būtu jau ietaupīti 89 miljoni normāli ne?
un tā politoloģe norādīja vēl daudz visādas vietas, kur ko varētu minimāli samazināt nevis radikāli rīkoties kā ar pirmo slimnīcu!
kopumā viņai sanāca pie 600 ļimoniem ietaupījums, es bišš pat samulsu, ka viens cilveks to var izdarīt un 100 nevar!
Viņa teica, ka gāja pie valts kalpiem rādīja savus plānus, bet viņu vienkārši pasūtija nahuj! takā skaidrs, ka laupīšana turpina zelt!
+4
Savā ziņā jau varu daļēji piekrist - man arī riebjas šitās "protesta akcijas" ar padziedāšanu, kuras valdošajiem resnajiem purniem ir pie dirsas.
+2
Redz' tur jau tā lieta - kardināli visa sistēma un cilvēki tajā jāmaina.
+5
ja palasa akopaliptiskos, nlo cienošos, seno rakstu pētošos rakstniekus, planētas restarti ir notikuši jau reizes 4 vai 5, un vienmēr dēļ pārmērībām, kariem utt, tā kā iepriekšējās civilizācijas uz tiem grābekļiem ir kāpušas nepārtraukti.
Pie tam, kas interesanti, ar katru restartu zemeslodes poli pabīdījušies pa 6666km, secīgi - Lieldienu sala, D-pols, Kailasa kalns, tagad Z-pols. Ja patīk visādi senie monumenti (piramīdas, lieldienu salas statujas, Stounhendža), tad starp visiem viņiem ir savstarpēji vienādi attālumi (laikam 3 veidu) un kopumā veidojās baigie trijstūri, ja vienā planētas pusē ir monumentu trijstūris, tad planētas otrā pusē ir tāds pats trijstūris.
Kas vēl ienāk prātā, ka rupji rēķinot no vēsturiskā stāvokļa, kad klejotājciltis izdomāja apvienoties līdz brīdim, kad uzcēla Gizas piramīdu pagāja pārsimt gadu, veidojumu, ko mūsdienās ar modernākajiem aparātiem nevar uztaisīt, pirms dažiem gadiem kautkāda šķībacaino firma pasludināja, ka uzcels daudz mazāku, bet pēc izmēriem tādu pašu pirmadīgu kā Gizas, un hui, ar visiem vertaļotiem un mērkolbām apdirsās.
Un, lāde, kas ķipa nosaukta kā faraona šķirsts vai kā viņu tur it kā domāta līķa ieguldīšanai, tikai iekšējie stūri visi ir precīzi 90 grādu leņķī, ko arī mūsdienās 100% nevar uztaisīt.
* tikai precīzi neatceros visus tos ciparus un faktus, aizmirstas ātri
+5
nu ja.. resnie tak aizņemti ar naudas stumšanu aiz vaigiem, atnāks varonis šķēle, privatizēs tagad Sēliju un atkal nozudīs un tas viss notiek publiski! Lembergs Rīgas ielas izpušķos ar saviem ielu ķieģeliem un atmazgās n-tos miljonus dzīve turpināsies tālak!
vot kad kaut kādu kalvīti palaidīs karbonādē, tad gan varbūt atvērsies tās acis zagļiem, ka jau pa traku aizgājis viss te! Pat EU naudas aizdevēji ir šokā, ka pa gadu nekas nav uzlabojies par mata tiesu!!!
+5
Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!
SA marschiert mit mutig-festem Schritt.
Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen,
Marschier'n im Geist in uns'ren Reihen mit.

Die Straße frei den braunen Bataillonen.
Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann!
Es schau'n aufs Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen.
Der Tag für Freiheit und für Brot bricht an!

:)
+8
atcerējos, nesen satiku kādu labu laiciņu nesatiktu, šī man prasa: kā iet, kā darbā ? saku: paldies, sūdīgi! šī pretī: hmm, pati nestrādāju, iet sūdīgi, bet visiem, kam prasu kā iet un kuri strādā, arī saka, ka iet sūdīgi...
+4
nu bet iet jau arī sūdīgi strādā vai nestrāda visi mēs uz vienas švīkas sēžam, jo izdzīvojam, ok Tev ir darbs kruta_bet alga nogriezta 3 reizes un niecīga, lūdzu Tev vienādības zīme starp nestrādājošu un strādājošu!
+1
KILLERMAIDEN, šodien, plkst. 15:25
Tiem pidarasiem, kuri noveduši valsti līdz kliņķim vajag publiski piemērot miesassodu.
REPŠI UZMAUKT UZ SŪDAINA MIETA! UN LAI MIETAM BŪTU VĪTNE, UN LAI VĪTNE BŪTU SAPISTA, LAI NEVARĒTU IZGROZĪTIES!

Lai dzīvo mietpilsoņu aprobežotība!! Pierādījums tam, ka cilvēki tālāk par esošo valdību neatceras un bļauj bezjēdzīgas lietas.
Nodarbini prātu (beidzot) un pieraksti vairāk un pareizos uzvārdus - varētu padomāt, ka Repše pie saknītes jau visu pāris gadus atpakaļ sačakarēja. A par Ivaru aizmirsi ko ?!

ninja69, šodien, plkst. 15:45
kopumā viņai sanāca pie 600 ļimoniem ietaupījums, es bišš pat samulsu, ka viens cilveks to var izdarīt un 100 nevar!

Eu nu kāmōn ... nejau saeimas 100ieks budžetu taisa un gatavo :D Šie jau tik izskata un balso par/pret vai atturas. Lielākie drukāšanas darbi šajā sakarā iekš F.M. notiek.

P.S. Vispār jau simtnieku vajadzētu arī samazināt - tas labu ietaupījumu radītu.
+5
^ lielākā shēmošana gan jau ka notiek nevis FM, bet gan partiju ierindas biedru rezidencēs
+1
bļa, visi tik gudri dirš, ka cilvēki nejēdz par ko balsot un ka vajag domāt par ko batdod balsi.
ja tik gudrs, uzmet sarakstu ar baltajiem varoņiem, lai stulbie līdzcilvēki var ievērtēt.
Psc, pilns internets šitādiem gudrīšiem, ka tik uzdirst, ka otrs stulbs un neko nerubī
+6
Valdība atbalsta sporta skolu likvidāciju, ahujeķ, izies ielās mazi resni pipuki un spārdīs pensionārus un mirs ar sirds nespēju...
+2
Maleej, priekš kam Tev pašam pauris domāts?
+2
nu ja cilvēkam ir zināms super mega saraksts, es labprāt iepazītos.
+2
TO ShIzzz

"cilvēki tālāk par esošo valdību neatceras un bļauj bezjēdzīgas lietas."
TUR TU GAN KĻŪDIES. ATCEROS, tur jau tā nelaime. VISI VIŅI IR KLOPĒJAMI. BET... "JAUNAIS LAIKS" IR ĪPAŠA TĒMA. Šamējos visus pie sienas liktu!!! Meļu un divkošu organizācija.
Ja sākam ATCERIES - NEATCERIES... pirmais, ko šamējie izdarīja PIRMO reizi nonākot pie stūres... PALIELINĀJA sev ALGAS.
UN NESEN... atceries to politisko reklāmu par pīrādziņu. Vēlēšanas beidzās, un... kuri tad izrādījās tie VĪRI MELNĀ? Ka tik ne paši J.L.
+3
Aiz JL uzreiz pie tās pašas sienas labprāt redzētu TP.
+4
vai pa lielam ne visus tur gribētu redzēt ?
+3
Es no garšīgākā gala sāku. :)
+2
www.db.lv/2/a/2009/11/24/Salu...

psc kas tiem večiem par aknu! Šitā kakāt sabiedrībai uz krūtīm! Sāk izskatīties, ka bez asinsizliešanas tas nebeigsies..
+3
Kā teica Sonne - ar cerību uz gaišāku nākotni :))
www.youtube.com/watch?v=bS-pJhnEdSA...
+4
lol...nu ko VĒL neizdomās, varbūt uzstādīs kases automātu arī pie katra mājokļa ieejas durvīm un pēc laiciņa arī pie izejas???
+4
Cik citronus izmaksās tādas huiņas ieviešana? Cik vēl papildus nozags?
+3
Nesen pa TV dzirdēju frāzi "NODOKLIS PAR NOMAKSĀTAJIEM NODOKĻIEM". Nu ko... patreiz tas ir ļoti iespējams
+4
Society failed to tolerate me
And I have failed to tolerate society
Still I can't find what you adore
Inside I hear the echoes of an inner war
Nothing can take the horror from me
Your sick world the loss of all morality
My hate has grown as strong as my confusion
My only hope my only solution
is a Violent Revolution

Violent Revolution, Violent Revolution
Reason for the people to destroy

Vispār, paskatoties apkārt, kaut uz saviem klases un skolas biedriem, nemaz par lielajiem vīriem nerunājot, liekas, ka tas restarts ir tuvu. moš tiešām 2012... Nemaz nebrīnītos. Vai nu dabu sapisīsim līdz pēdējam, vai arī kapitālims ies pa burbuli ar tādu blīkšķi, ka visu citu paraus līdz. Bet tāds jau tas cilvēks ir - var restartēties kaut miljards reizes, tik un tā viņam iekšā 'morāles', 'ētikas' un 'vērtību' pamati ir šķībi. Nu, un pēc 2000 vai savādāk gadiem to pamatu šķībums noved pie tā, ka māja, jeb pasaulīte, sabrūk...
+4
Vēl tik atliek uzspridzināt visas lidostas, stacijas, autoostas un benzīntankus,un uzlikt augstsprieguma žogu pa LV robežlīniju, lai visi neaizlaižas prom, lai paliek kāds, kas brauks pār tiltiem maksājot par to, kā arī kāds, kas maksā nodokļus par visu iespējamo iun neiespējamo, ka tik maksā. Un kad visa iespējamā LV nauda būs atdota valstij, atliek uzlaist kko spēcīgāku pa cūku gripu. Hmm..cik optimistiski uzrakstijās ;P
+1
KILLERMAIDEN, šodien, plkst. 16:57
TO ShIzzz
"cilvēki tālāk par esošo valdību neatceras un bļauj bezjēdzīgas lietas."
TUR TU GAN KĻŪDIES. ATCEROS, tur jau tā nelaime. VISI VIŅI IR KLOPĒJAMI. BET... "JAUNAIS LAIKS" IR ĪPAŠA TĒMA. Šamējos visus pie sienas liktu!!! Meļu un divkošu organizācija.
Ja sākam ATCERIES - NEATCERIES... pirmais, ko šamējie izdarīja PIRMO reizi nonākot pie stūres... PALIELINĀJA sev ALGAS.
UN NESEN... atceries to politisko reklāmu par pīrādziņu. Vēlēšanas beidzās, un... kuri tad izrādījās tie VĪRI MELNĀ? Ka tik ne paši J.L.

Nu šitais komentārs jau izskatās cerīgāk, bet, liekas, nīsta galvenokārt tiek tikai viena partija. Visi vārija ziepes! Un neba JL ir īpašāka tēma par TP, LPP/LC un pārējiem. Nemaz nevajag te reklāmas piesaukt - par tām arī visiem var piesieties.
+2
TO ShIzzz

"Nu šitais komentārs jau izskatās cerīgāk"... paldies Tev LABAIS cilvēk par iedvesmojošiem vārdiem. Es ļoti centos.
+5
divas kategorijas, kā jau allaž -
pirmā, kam po un ir labi tāpatās.
otrā,kam nav, bet rokas par īsām ko padarīt.

te vismazākā - trešā:
www.youtube.com/watch?v=u49tR5p9vc8...
+2
tad sanāk, ka tā gaismiņa tuneļa galā tomēr ir vilciens... fak!
+1
uztaisīts jau sirdi plosoši :(
+2
...manu sirdi saplosīja nesens gadijums, kad 5 gadu vecs puika iegāja kafūzi un pieprasīja ēdienu un naudu. Jo, lūk, mammai mav laika pieskatīt lielo puiku, jo esot jāaudzina sīkie!
p.s. īstenībā katru 2-o gimeni Latvijā uztur pensionārs. Viegli nav, bet nu tomēr...
:-(

+2
Man šovakars arī tāds izteikti krīzisks izvērtas - pasaucu dzīvokļa saimnieku pie sevis, lai runātu pa to, ka man samazināja algu un ku man slikti utt, lai samazina dzīvokļa īres maksu, un pretī to pašu dzirdēju- viņam un sievai(pensīši) pensijas nogrieztas, un par ārstiem traki dārgi tagad jāmaksā , utt...tāds negāciju apmaiņas vakars bij, īri gan bija ar mieru krietni samazināt, man par diezgan lielu, bet patīkamu pārsteigumu :)
+1
Šo biju ne tur iedrukājis.

Būšu īss un konstruktīvs savos spriedumos :) Šodien sanāca tāda situācija - man kopā ar bij. dienesta romāna varoni ( siev ) bija j';abrauc kopā troleibusā. Viņai E-Talons man plika dirsa. Izrādās - e - talona lietotājiem maksa par braucienu 34 santīmi. A bet tādam loham kā es - ja pērk pie lohavoza stūres - 60 santīmi !!! Atkal jau dirst pus pasauli pasūtiju un braucumkā baltais cilvēks bez maksas. Jobansrots - kas pa huiņu ??!!??!! Tam, nabagam, kas nevar nopirkt braukšanas karti jāmaksā par braucienu 2x vairāk ?????????????????? Nah.......... !

1. decembrī man būs savs akmens kabatā, pats atradu. Nekur neizlazu. MAUKAS !

p.s. penzionāram vienam pašlai palīdzu dzīvi vilkt. Ar paikuapgādāju un tā. Bet tas iespējams tikai tapēc, kas es vairāk kā 10 gadus no visas savas algas nemazus nodokļus maksāju. Un tagad pats - va rteikt sūkāju pimpi. Savu.
+1
True Metal Partija :D

miljons.com/
+4
cik ziņās lasu Decembris būs jautrs mēnesis 8)
1.decembris studenti ies bujānīt! (cerams, ka viss izvērtīsies kā francijā)
12. decembris melnās sēru lentes un puķu nolikšāna pie CSDD par jaunajiem likumiem transportam... pizģec gada nodoklis par moci no 15 ls pacelts uz 50, no sākuma gribēja uz 100 ls wtf?

man tjip mašinai savai nodoklis arī no 24 uz 40 jauki!...

zajebaļi cik var celt nodokļus, ja nav no kā samaksāt par viņiem!

Irony izskatās, ka Tev paveicās, ka nolaida cenu saimnieks par dzīvokli,čalis gan jau saprot, ka vietā atrast citu īrnieku tā būs problēma 8)
+6
:) nu viņš teica, ka viņam nebūtu problēmu atrast piem ģimeni, kas būtu gatava maksāt daudz vairāk, bet par cik te dzīvoju jau 4 gadus, un maksāju laicīgi un sūdus netaisu, viņš ne pa ko negribot ka eju prom. Tik laba sajutos :D pai pai :P
+5
Mocim jau līdz šim bija tikai 3 ls transporta nodeva, ne? Man tagad būs 75 Ls jāpiķo >:( Bet nu sēru lentes un puķu nolikšana - wtf, tas jau nu gan ir ārkārtīgi "radikāls" gājiens. Kā uzmanību tad šādā veidā grib piesasitīt? Tāpat tač viņiem tas kā pīlei ūdens.
0
Pilnīgi piekrītu Intaram. Bet nu - pizģec vispār:
skatiens.lv/zinas/25112009-jaun...
+1
it kā jau tas viņiem kā spļāviens sejā, bet man nav dārza un tagad gadalaiks nepareizais puķēm, un puķītes tomēr piķo labi...
+1
hunter, viņiem nospļauties par to spļāvienu.
+1
Labāk būtu uzstādīt Doma laukumā un Vērmaņdārzā publiskas karātavas (lai nav tālu jāved no visiem labi zināmajām iestādēm) un sākt aktīvi tās izmantot - tautai par prieku un zagļiem par biedinājumu.
+1
Ko nu tur piegānīt Doma laukumu - vēsturiskais centrs taču, un tā. Viens kauna stabs jau ir, var izmatot to pašu.
+1
^ Akceptēju.
+2
man vel patika tā ideja... par to ka Vanša un Akmens tilti jāpataisa par maksas!! vienkārši wtf? kurš pederasts to izdomāja, lai pārbrauktu pāri tiltam būtu jāmaksā 80 santīmi... to visu vajagot darīt tāpec, lai visi brauc uz jauno tiltu... pffffffffff

Intar līdz šim bija 3-15Ls man šķiet, bet nu unreal 50 ls par moci prasīt!
0
o ir!
rus.tvnet.lv/news/news/latvia/ar...

neatradu rakstu lativešu valodā!
nākampirmdien būs jautri! :D pilna rīga ar močiem!
cerams, ka tie cilvēki izdomās arī pārtikušos rokerus paaicināt, jo LV viņi netrūkst 8)

Pie tam vēl ok viens street bike salīdzinot pret makten lielu rokera moci svara ziņā ir totāla pūciņa! un tie idioti grasās pēc svara laikam vel piemērot maksu...
+2
www.tvnet.lv/auto/zinas/online/a...

Latvijas Pilnvaroto Autotirgotāju asociācija kategoriski iebilst pret transporta nodevas paaugstināšanu, norādot, ka Latvijā patlaban jauno auto tirgus samazinājies pieckārt, jauna auto iegādes nodevas pie mums ir 16 reizes lielākas nekā Lietuvā, turklāt arī dienesta auto nodoklis būs pārāk smags slogs uzņēmējiem.

16 reizes ... aaaaaa!

www.tvnet.lv/auto/zinas/online/a...
+6
Godātais valsts prezidenta kungs!
Ja Jūs nespējat būtiski paaugstināt pensijas un nodrošināt iedzīvotājus ar normālu darbu, tad - lūdzu! - uztaisiet zemākus konteinerus atkritumiem, citādi ir grūti tajos tikt iekšā.
Paldies!
+2
jā, es arī to mašīnu nodokli izjutīšu nopietni:( man vispār sanāks 90 ls :@ suņi, izspiedēji!!!
0
ninja69, vakar, plkst. 16:17

''man vel patika tā ideja... par to ka Vanša un Akmens tilti jāpataisa par maksas!! vienkārši wtf? kurš pederasts to izdomāja, lai pārbrauktu pāri tiltam būtu jāmaksā 80 santīmi... to visu vajagot darīt tāpec, lai visi brauc uz jauno tiltu... pffffffffff''

Tas, kas to izdomāja, laikam nekad galvu no savas pakaļas neizvelk un pats droši vien ka nobalsoja par Dienvidu tilta, nevis Ziemeļu šķērsojuma izbūvi.

0
nu no manas dzīvesvietas dienvidu tilts ir straēģiski ļoti izdevīgs un kopš viņš ir tikai pa viņu arī braucu.
+4
pa dienvidu tiltu ir forši braukt iekšā Rīgā, spicītē tik foršs pagrieziens, hmhmm. Ar kājām kruta iet pa Vanšu tiltu - vienmēr nenormāls vējš un jātur cepure + ja paprasa, var dabūt eklērus
+6
o, piemērs, par ko augstāk mazliet iecepos, iz TVNET:

Daunji juus esat, juus pat nenojaushat, cik viss ir nozheelojami, tie 187 Ls vinjiem ir pupu mizas, vinji tur vareetu nolikt ar 10'000 Ls un iipashi neuztrauktos- vinji miljonus nenormaalos sagraabushies, man paziistami staastiija, kaadas villas shie aarzemees saceelushies- tas ir vienkaarshi psc, turklaat ar heliiti dazhi labi vizinaas uz savaam aarzemju maajaam.. Da Juus vispaar ne kaa nezinat, pat taas maajas pa paaris miljoniem ir pupu mizas, Jums nav ne nojausmas, cik shiem ir naudas Shveices kontos...

nu, paskat, cilvēkam kāds ir stāstījis, kas tik vien nepieder mūsu tautas kalpiem, bet līdzcilvēkus, kas par to nav dzirdējuši un sūkstās, ka šie tauats kalpi rimītī iztērē teju 200 Ls, nosauc par dauņiem.

nu, bļeģ, kas tā par attieksmi ?
+3
U man atkal viņš nav izdevīgs, jo dzīvoju netālu no Daugavas malas un pašam ome ar opa dzīvo Pārdaugavā_ vienkārši liekas absurds, ka būtu jāmaksā 80 santīmi par to, ka es pārbraucu pāri tiltam, lai aizbrauktu līdz Omai pēc ievārījuma burkas...
Grozi kā gribi tiltu Tu neapbrauksi tik vienkārši kā maksas iebrauktuvi Jūrmalas guberņā! :D

vispār būtu uzbūvējuši vēl vienu tiltu uz Pārdaugavu un auto sastrēgumu problēma būtu atrisināta...

Malēj vairs jau Tev neviens eklērus nedos!
tagad Vanšu tilta stīgas esot apsmērētas ar vielu, kura neļaus Tev uzrāpties gaisā pēc eklēriem :D
Vajag jaunu vietu, kur uzrāpties-es saku, ka jāmēģina tagad uz Televīzijas torni zaķusalā uzrāpties un pieprasīt tortes "Cielaviņa" šķēlīti ar piena glāzi mmmmmm!
+1
Peteņu malējs - nu, bļeģ, kas tā par attieksmi ?

nu bļeģ ir tāda attieksme Blat-vijā...besī
+4
pieprasīt tortes "Cielaviņa" šķēlīti ar piena glāzi - vai šķēlīti iespējams palielināt uz šķēli ?

bļeģ
+2
interesanti kas notiks nākam 1dien un 2dien! tiešām atkal sanāks padziedāt, sasist plaustas kopā un visi godīgi 3dien ies uz darbu?
vai beidzot kāds Domubrovusukim iešķels ar mazu novārgušu kulaciņu par lielu resnu uzbarotu rumpīti?

Jūsu prognozes?
+2
Manuprāt, tā zinātniskā fantastika Ziemeļu koridora projekta paskatā pamirs gluži dabīgā nāvē. Polemizēt par maksas tiltiem var un tas tiek aktīvi darīts, taču viss ir pārāk grandiozs, lai tik vienkārši sabīdītu (it sevišķi vēl tagadējos laikos).
0
ninja, man liekas, ka atkal būs pirmais variants, diemžēl. :(
+2
^ pasākumu laikā varēs iet zagt laupīt darīt da jebko jebkurā Latvijas nostūrī, jo visi iesopējamie iekšlietu un aizsardzības ministrijas pakļautībā esošie spēki būs kaujas gatavībā, lai aizstāvētu biezpienģīmjus pret nepateicīgajiem piketētājiem...
0
bet arī šaubos, ka tas izvārtīsies par masu nemieriem...
+2
patika, ka netā ik pa laikam parādās tādi raksti ar pievienotām bildēm kā:
1. Kalvītis paliek resns;
2. Dombrovskis paliek resns;
3. Šlesers paliek resns
0
no vienas puses ko dod grautiņš? sadauzītie soliņi un izpistais bruģis no mūsu pašu nodokļiem tak tiek taisīts. no otras puses tas ir sīkums salīdzinot ar visādā veidā zagto piķi, turklāt pabaidīt biezpienģīmjus nāktu tikai par labu!
0
Jā šlesers tak agrāk bija kačoks :D lol

0
ziemassvētkos jākauj cuciņ'!
+4
+2
aigars-kalvitis.blogspot.com/

ar pliku komentāru jāpietiek!
0
lol tā bilde - Es un Cūkmens :D
+1
Esi slavens - ar Aigariņu bildējies ;)
0
^^^^ reālie pacani - visi kožaņikos. 90-to sākuma bratva tādos tik staigāja :D
+2
@ lash - Ziemeļu koridors jau nav nekāda zinātniskā fantastika, bet skaidrs, ka tagad tā kā būtu citas proritātes. Bet agrāk vai vēlāk jau viņu vajadzēs uzmaukt.

Dienvidu tiltam, kad 2. un 3. kārtu pabeigs (Slāvu mezglu un savienojumu ar Bauskas šoseju), vajadzētu diezgan manāmi atslogot Salinieku.
0
manuprāt jau tagad atslogo, kad es iedomājos, lai pie draugiem uz rāmavu būtu jābrauc caur salenieku pfff bet tagad 5 min.
+4
Pagaidām Dienvidu tilts uzņem 11-12% satiksmes plūsma (vismazāk), bet Salinieks 35% (visvairāk). Domāju, ka pabeidzot 2. un 3. kārtu, tiem cipariem vajadzētu izlīdzināties no 11% + 35% uz apmēram 20% + 26%. Tālākā perspektīvē jau ir paredzēts D tiltu savienot arī ar Jelgavas šoseju. Pavisam tālā - arī ar lidostu...
+1
neko nesavienos :D nepietiks naudas! uj sorry pietiks.. ja jau tilti būs par maksu! ...
+1
Nauda jau nekad neizbeidzas pavisam, tikai tās plūsma tiek novirzīta tur vai citur.
+2
Ar Ziemeļu šķērsojumu bija tā, ka bija gan priekšispēte, gan EU naudiņa jau piesaistīta, bet gudrās galviņas izlēma citādi ...

Skaidrs, ka pēc 2. un 3. kārtas pabeigšanas būs nedaudz lielāka intensitāte, bet līdz 20% varētu pieaugt tik pēc 4.kārtas, kura atlikta finanšu dēļ (pieslēgums Vienības gatvei). Pagaidām jau uzņem tikai Bauskas virzienu. Bet Salu tilts arī tagad ir bez kādiem korķiem, no rītiem var maukt kā savlaik tik Svētdienas rītā - adsmit mašīnas pie Lācplēša ielas stāv.

Un 11% starp citu ir 24000.
+1
Intar, laikam es mazliet nepilnīgi izteicos. Redz, darba kolēģiem pa reizei iznāk darīšana ar Ziemeļu koridora padarīšanām un tāpēc esmu mazliet informēts par to visu.
Par zinātnisko fantastiku gribētos saukt tos 70 vai 90 tūkstošus tilta izmantotājus dienā (rodas no zila gaisa) u.c. pilnīgi absurdas lietiņas, ko tas dīkdieņu kantoris pasniedz kā realitāti. Protams, viņi saņem labu aldziņu un ir diezgan svarīgi turēt savu pozīciju (par ko tad algu maksā?)...

tā vien gribētos dažu labu ielikt kādā gāzenvāgenā vai pakārt pie pirmā sausā zara.
0
40-50 taukšķu varētu būt un pustukšs Akmens un Vanšu, pa kuru min tikai tie, kuriem Centru vajag. Atkarīgas arī vai pilnībā visas kārtas pabaigtas, jo galvenā problēma ir Brīvības dublieris ...
0
Nedomāju, ka tikai Brīvības dublieris būs problēma. Protams, pilsētā tādu štrāsi būvēt viegli nav, taču šādām politiskām padarīšanām parasti iet mazliet vieglāk nekā "vienkāršo mirstīgo" projektiem.
Tiltiņš, kurš paredzams samērā augsts, arī bez problēmām neiztiks. Ja taisa normālas uzbrauktuves/nobrauktuves, tad vai nu tās iznāks ar nenormālu slīpumu vai arī sāksies Imantā/Juglā :D
Protams, iespēja veidot serpentīnveida nobrauktuves, taču arī tām vajag vietu, ja nav vēlmes braukt lēni kā lielveikala garāžā.

Sīki iedziļinājies projektā neesmu, taču šķiet, ka nobrauktvju/uzbrauktuvju nebūs pārāk daudz. Tādā gadījumā jaunais tilts ne visiem derēs.
+1
Un tie n-tie 10tūkstoši bija no jaunām darba vietām ostā, kas nākotnē būšot. Citi tilti tāpēc tukšāki nekļūšot.
+1
Bez problēmām neiztiek neviens projekts.

Neliels uzbrauktuvju/nobrauktuvju daudzums uz tilta jau izriet no tā, ka šamais augsts paredzēts un attiecīgi arī garas estakādes. Daugavas kreisā krasta pusē jau tur pohuj, tur jau tik Spilves pļavas ir. Otrā krastā tā štruntīgāk. Serpentīnveida nobrauktuves? LOL.

Skaidrs, ka tā satiksmes intensitāte gan ir no pirksta izzīsta. Bet tāda jau tā pa lielām šaibām vienmēr ir.
+1
Nezinu, kur tie 70-90 tūkstoši rauti, bet 40-50 nav no pirksta zīsti. Un jā, tās prognozes bija taisītas uz 2018-2030.gadu izejot no 2004.gada situācijas un attīstības tempiem.

Vispār bija viens Britu pētījums, pēc kura sanāca, ka pie 2007/2008.gada situācijas un novērotajiem attīstības tempiem t.i. darbavietu skaitu (balstoties tikai uz jau apstiprinātajiem / būvniecībā esošajiem projektiem) un automašīnu skaita pieauguma ap 2015.gadu ar visiu Ziemeļu šķērsojumi vienos korķos sēdētu. Paldies krīzei - korķu nav ;)
0
Redzēju to britu "projektu". Pieņemu, ka par to saņēma skaistu naudiņu, lai gan izdarīts un izpētīts tur nekas nav - vien paņemti šādi tādi Rīgas domē saveidotie satiksmes modelīši un sarakstīts šāds tāds nenopietns penteris. Un, protams, šis tas no zinātniskās fantastikas. Un laikam tur arī tad figurēja tie 70000 braucēju.
Un neredzu nekādu iespēju arī 40-50 tūkstošiem rasties (britu projekts tika nodots šogad vai arī pagājušā gada beigās - tad, kad jau varēja redzēt, kāda situācija). Kas gan būs šie braucēji? Ja nekļūdos, tur bija runa arī par krietnu procenti tranzīta smago kravu, taču tur jau jabūt pastulbam, lai izvēlētos šo maršrutu...pie tam plānots arī oriģināli - nevis attīstīt apvedceļu, lai kravinieki Rīgā nebrauktu, bet taisni otrādi - jo vairāk Rīgā, jo labāk...

Vienkāršiem braucējiem šis maršruts nebūs pievilcīgs jau minēto nobrauktuvju dēļ.

+1
Ziemeļu koridors tak kā reiz tranzītam galvenokārt domāts, lai fūres varētu izpirst cauri, nebraucot caur centru vai 60 km līkumu pa apvedceļu .
0
Nilam gan spēle tikai vēl sākas
+1
Vispār tranzīta satiksme no tās kopējās plūsmas ir tīrais nieks un sīkums (to es diezgan droši zinu), bet lai nu paliek...pieņemsim, ka tā ir krietni lielā daudzumā. Lielākā plūsma ir virzienā Bauska - Ainaži. Un nevaru izprast, kas viņiem tur par taisno variantu sanāk...
Tagadējais maršruts - no Bauskas līdz Rīgas apvedceļam A5, tad pa HES tiltu pāri un pa Rīgas apvedceļu A4 līdz autoceļam A1, pa kuru tad arī brauc uz igauņiem. Tagad apskatām iespējamā Ziemeļu koridora trasi un paskaidrojam man, nejēgam - kāda tur attāluma ekonomija? Cik nu redz mana ace, sanāk taisni otrādi - līkums.
0
es ar nevaru saprast, s huja viņi tur tās vīnogas spaida, ja no kartupeļiem var labu kandžu izdzīt?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas