Den Hvite Guden
+4
BURZUM jaunākais albūms, kass plānots uz nākamā gda martu-aprīli. Kurš gaida vispār?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ko tur daudz gaidīt - gan jau izdos. :)
0
Nu katru dienu kalendārā neizsvītroju dienu un neskaitu atlikušās dienas , bet būs interesanti paklausīties !
+1
Nē nu izdos, ta izdos, protams, bet vnk gribu zināt cik daudzi tiešām gaida, cik daudziem ir pohuj un cik daudzi vēlējās lai viņš nosprāgtu tur kurķi, jo viņa iznākšana tak ķipo ir viens no gada lielakājiem notikumiem iekš True European scandinavian baltic evil grrr metal?
0
man pohuj! :))
+2
Nu man arī principā diezgan pohuj; bet kad iznāks, paklausīšos gan.
+4
aahaa! tātad nav pohuj!
0
Nu manis pēc tas albums var arī neiznākt, un VV arī varēja neiznākt, man no tā ne silts, ne auksts. Gan jau ap to albumu būs tāāda ažiotāža - jau tagad tiek veidota - ka kaut vai tīri ziņkārības pēc būs jāievērtē.
0
es gaidu!
-3
es arī gaidu.
+3
Es jau reiz izteicos, bet nu atkārtošos - šitais ieraksts visu beidzot saliks pa plauktiņiem. Glamūrblekeri dizaineru spaikos varēs doties pelnītā atpūtā.
Da ko nu tur - grozi, kā gribi, bet pat tādi grandi kā Graveland vai Nokturnal Mortum īstenībā tādi VArga epigoņi vien ir, kas nekad tā arī nav bijuši tikpat pārliecinoši savā koncepcijā.
Nodtveidt ieslodzījuma gados izperināja albumu, no kura vēl pēc3 gadiem nespēju atiet. Vai nu Vargam būs mazāk sakāmais sakrājies?

Reku vēl jauns rakstiņš:
A Burzum Story: Part XI - Birds Of A Feather Flock Together
www.burzum.org/eng/library/a_burzu...
0
vairāk gaidu nākamnedēļas Dinamo komandas hokeja spēles
-1
Visi bļeģ gaida!!!
-10
Bļā jā šitais gan ir jāgaida, kā reiz Filosofem klausos.
Bet it kā power metal nesolot jaunajā.
-9
ā nē, palasīju, būs vienā dziesmā guest vokāli no Sonata Arctica
0
Petenju Maleejs,
ja varetu es tev +10 ieliktu!
DINAMO!!!!!
-7
vai tad par elektrības ražošanu tik ļoti jāpriecājas?
-8
oi man mīnuss par to Sonata Arctica, tiešām sajaucu, tie tak no Somijas, nebūtu vairs trve ja viss nav no īvl trve NORRVEGETTIA!

guest vokāli būs no Pagan's Mind.

"Narnia is a Christian neo-classical progressive power metal band"
+2
Bišku neesi sapisies prātā?
-3
-4
sekss ar prātu lai paliek tev
0
Skaidrs ar tevi...
-1
^Infestus

Kāpēc ? Tu jau aizskāri gaumes jautājumu. Es godīgi sakot nesaprotu , ko tur apbrīnot tādu Varga daiļradē ? Cik skatos, daudzi nu vienkārši mega fani, pat dzejnieki tapuši , kur slavē visu vareno Vargu... Jā , viņš bija jauns un stulbs , ka ņēma un pisa nost baznīcas, bet , manuprāt , tas arī ir tas skandalozākais, kas ļoti daudziem atmiņā ir palicis un viņi nevis tur baigi iefano par viņa mūziku , bet drīzāk - "ā , rekur tas dedzinātājs norvēģis, davaj jānopērk un jānoklausās , kā nekā nodedzinājis vairākas baznīcas".

Man nekad nav patikusi viņa daiļrade, ja nu vienīgi viena dziesma,a ko es neuzskatu par viņa daiļrades patikšanu, bet kaut vai tie paši Nokturnal Mortum... Nu nevar tā teikt.
Tad jau bezmaz vai jāņem kā etalonu kaut kādu hevī rock un jānostāda to visu old school blek grupu priekšā un jāsaka tas pats ja ?
-4
nu vecīt, tad jau man jāsaka, ka es arī nevarētu novērtēt Vargu, jo viņš ir antisemīts un neonacists, kas par īpašām prāta spējām pa lielam neliecina, bet man tik tiešām patīk viņa radītā mūzika, kas ir pietiekami priekš tā, lai es šo mūziku klausītos.
+8
Mincīti... šajā forumā teikt "jo viņš ir antisemīts un neonacists, kas par īpašām prāta spējām pa lielam neliecina" nav prātīgi. Laipni lūgts man netīkamo foruma lietotāju sarakstā.
+2
ak nē, netīkamo lietotāju saraksts, nain nain!!!

jā, būt neonacistam tur, bļa, ahujenno intelektu vajag. nu psc šitā pateikt.

+1
bet jauno albūmu gaidu. iz burzum daiļrades +/- viss patīk, kas vairāk, kas mazāk, bet gaidu gan. nekādas ūbercerības kā infestus gan nelieku uz šito.
+1
Un kāda jēga gari polemizēt par to vai albums būs lielisks vai arī pilnīgs sūds. Sagaidīsim, tad arī paklausīsimies.
-10
'Mincīti... šajā forumā teikt "jo viņš ir antisemīts un neonacists, kas par īpašām prāta spējām pa lielam neliecina" nav prātīgi. Laipni lūgts man netīkamo foruma lietotāju sarakstā.'

nu jaa, piekriitu tev
tas ne tikai neliecina par praata speejaam, tas liecina par to, ka praatam, smadzeneem un visam paarejam ir pilniiga mazspeeja
-9
domaashanas atrofija
-8
'
jā, būt neonacistam tur, bļa, ahujenno intelektu vajag. nu psc šitā pateikt.'

jaa, iespeejams pat vajag barinju ar draugjeljiem, kas aiz nav ko dariit un debiilisma propogandas izdomaajushi, ka fanot par Hitleru ir stiliigi
+3
mSPW, vecīt, tur nav ko skaidrot. Vai nu jūt to, kas veidojas, saplūstot tekstam vienotībā ar mūziku, vai nē. Vienkārši uzliec vēlreiz "Hvis lyset tar oss" vai "Hliðskjálf" un paklausies.
No Nokturnal Mortum u.tml., lai cik laba šo mūzika, reizēm tomēr metas šķērmi šo mākslas plakātiskuma dēļ. Vargam nekā tāda nav - viss izdzīvots un izjusts tīri intuitīvā, dziļi emocionālā līmenī, un tikai tad ietērpts simbolos.

Starp citu, Vargs jau sen kratās nost no apvainojumiem neonacismā - labējie ekstrēmisti taču ko tādu nemēdz darīt, ne? Vajadzētu saprast, ka nav šis ne anti-semīts, ne kāds cits "anti", bet vienkārši lepns ziemeļnieks, kurš tur godā savu izcelšanos. Vārdsakot - pieaudzis, pašapzinīgs cilvēks, kuru infantilie smadzeņizskalotie pārmērīgās liberalizācijas upuri rej pie katras izdevības.
Palasiet vēlreiz tos viņa pēdējos 2 rakstus.
-12
AARIESHI PAARI VISAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
-11
'infantilie smadzeņizskalotie pārmērīgās liberalizācijas upuri'

baahahahahaah
lepnais ziemeljnieks
bahahahahahahahahahahahaha...
-9
ZIEMELJNIEKI PAARI VISAM!!1
+1
Pirmoi reizi, kad redzēju to linku es fiksi pārskrēju pāri un toč sapratu kā "Christians TO lion"
Tā arī nesagaidīju :(
-6
haha, tāpēc jau arī liku ar blekmetālu saistītā topikā

bet patiesībā ir christian the lion :>
+4
nomierinies mincīt, citādi vēl tauta padomās, ka tu esi bobijklons:)
katram ir tiesības uz savu viedokli, tapec jau nevajag uzreiz ta sākt ārdīties!
p.s. un piekrītu lash, kad būs noklausīts tad arī varēs spriest
-4
kāds tam sakars ar bobijkloniem? man vienkārši patīk rakstīt gari un vairākos postos, kā arī patīk, ka man liek mīnusus, tas arī viss. ir atšķirības starp apzinātu rīcību un neapzinātu rīcību ;) :*
+2
viņam arī patīk rakstīt gari, vairākos postos un provacēt publiku.. apzināti, neapzināti.. kas zin, kas zin?:)
-7
well, katrs drīkst izklaidēties kā pats vēlas, neredzu problēmu.
+1
Es gan redzu.
+5
Pussy baigi agresīvi - peincipiālais liekas!
Un izejot no tā, ka piereģistrējies tikai šodiem un uzreiz tā topīt - pārāk aizdomīgi...
+8
īstenībā - velk uz RunciRenāru, izteiksmes veids tāds pats un tikpat lielu sviestu dzen. Un ja tā padomā, niks ir tematiski līdzīgs.
+3
dirsā mincīti, pizduj bļeģ nahuj...
+3
Deathperado netiikamo cilveeku sarakstaa iekluustot shirmis aizgaaja ciet! Pats no burzuma neko iisti nezinu, bet gan jau tad, kad iznaaks visi buus tyaa paarnjemti, ka naaksies dzirdeet.
+1
^Infestus

Es tev piekrītu , bet nu vēlreiz noklausoties man diži nemainīsies priekštats un patika. Protams, tas arī ir atkarīgs no garīgā. Katru dienu klausīties atmosfērisko drūmo bleķi arī nav vēlmes , bet nu Nokturnāļiem ir tāds gabals - Вкус победи - manuprāt , vislabākais, ko šamējie radījuši , un arī tur ir tieši tas pats, ko tu minēji par Varga daiļradi. Protams, ne jau visi gabali ir tādi , un Vargam arī ne visi gabali ir tādi. Tomēr reizi pa reizi paklausos "Han som reiste" un "Dunkelheit".

Kas tas vispār par mincīti ? Šī persona man ļoti atgādina vienu , mums visiem ļoti pazīstamo , kura vārdu , kā es sapratu , labāk ir nepieminēt , jo tad sekos sūdu uzbrukums. :)
0
mSPW,
par "Вкус победи" es tev piekrītu par 197%, tur ir kautkas iekšā TĀDS, ko nevar pateikt un aprakstīt, TAS ir jāsaprot.

0
Vispābā tas viņu viss 2003 EP ir nežēlīgi labs, bet kāpēc gan pārējais ir pilnīgs sūds?
0
Kā teica pats Vargots personiski, ka tas EP ir lūzuma punkts viņu daiļradē... Nu vot nekādi nevaru saigaidīt, kad tad būs tas jaunais albūms viss tādā stilā.
0
Domājams viņiem ar tematiku un tekstiem,domām nevajadzētu būt problēmām , jo arī šobrīd Krieviju dara līdzīgi kā tolaik, ja paskatās , kas darās apkārt kaut vai ar to pašu Gāzi.
Vispār es laikam arī klausos tikai to EP , tas bija pirmais , ko es no viņiem dzirdēju , un baigā skāde bija, ka viņi neatbrauca uz Kilkim Žaibu 2008ajā.
0
Neatbrauca tāpēc, ka nočakarējās ar vizām...
0
a kuram te bij virs 35?ui
0
PizdĒc, riktīgs bulvārtirgus aizgāj. Moš būs japaklausās tā dziļi dvēsliski intuitīvā mūziķa akal, moš man kauč kas pašļuka garām.
+6
Laikam bišķi no sitas puses jāiepļūt' bij.
Tautai ir vajadzīgi varoņi, kas spēj izvest to ārpus ikdienības. Pateikt par Vargu, ka šis ir vienkārši skandalozs dedzinātājs, ir tas pats, kas pateikt, ka Če Gevara bij prasts gaisā parauts partizāns.
Vargs, visa viņa dzīve, kopā ar mūziku, dedzināšanām, bēgšanu no cietuma un visu paŗējo, ar ko šim, tīšām vai netīšām, sanācis radīt šo šovu vārdā Burzum, jau ir 20. gs. mīts, leģenda.
Šādi cilvēki-mīti rodas tad, kad apstākļi ir nobrieduši, un tautai tie ir vajadzīgi. Šim vecim ir īpašas saites ar Eiropas kolektīvo zemapziņu. Un ironizēt par tām ir galīgi muļķīgi. Kā jau teica Vargs savā rakstā - ja tas viss jūs neuzrunā, labāk palieciet malā. Mūzika jau ir tikai katalizators - ja tev nav iekšā nekas, uz ko šis elements iedarbojas, tad ne jau mūzika ir vainīga.

Godīgi sakot, kādreiz, kad par Vikernesu bij lasīts tikai žurnālā "Painkiller" un nebij dzirdēts nekas no šā ierakstiem, es pat principiāli netaisījos iepazīties ar šitāda skandālista daiļradi. Līdz viendien tīri netīšām gadījās padzirdēt "Der Tod Wuotans". Es nezinu, varbūt tā arī bij kaut kāda apstākļu sakritība, bet šis gabals sagrieza visu kājām gaisā. Lai nu kas, bet cilvēks, kas spējīgs radīt ko tādu, kas liek sajust tūkstošgažu elpu zem kājām, zinās par saviem vārdiem atbildēt.
Un patiniet iztēli atpakaļ uz '91. g., kad nebij vēl mellā tūkstoša grupu, kuras nonivelējušas jūsu izpratni par black metal. Un tad vēlreiz - "My Journey to the Stars" vai "A Lost Forgotten Sad Spirit".

Sitiet mani nost, bet viņi visi tikai kusli tuvojas Burzumam. Vienīgais ieraksts, kuru gribētos minēt kā šā cienīgu mantinieku - Темнозорь "Вольницей в Просинь Ночей". Saturiski šim tiešām netiek klāt itin nekas no dzirdētā.
0
Tavs dzejiskais vārstojums... Lai nu paliek , bet tas Temnnozora gabals ir unikāls. Pagāja laiciņš , kamēr spēju pilnībā iztulkot dziesmas tekstu.
0
Minci, bet nez vai tev arī baigā jēga gaidīt jauno albūmu, jo post-metāls tas nebūs tak :)
-2
nu cerams, ka būs ar post-power piesitienu
-3
'Es gan redzu. '

a tu pamēģini tik pat daudz mīnusus dabūt kā es :P
+5
Vēl viens, kurš par savu dzīves mērķi ir uzstādījis truemetal lietotāju nervu maitāšanu. Vai nu Bobija dns ir izplatīts vairāk vai arī garīgās slimības tomēr ir lipīgas.
0
vai nu duraciņš bobito uzdarbojas ar jaunu niku, vai nefolks atgriezies (kgan diezvai- stipri patalu no nefolka tekstiem šim muļķītim).
Nu nekas- kāps, kāps uz nerviem, līdz tiks sodīts.
+6
lol, nu tas obviously ir RR. par to nav šaubu. bobijam līdz pat attālai izpratnei par, piem, post-power koncepta maģiju ir kā ar kājām līdz mēnesim.
0
un patiešām nefolx te simts gadus nav redzēts ;(
-1
'Nu nekas- kāps, kāps uz nerviem, līdz tiks sodīts. '

es tikšu sterilizēts un piespiedu kārtā aptetovēts ar kāškrustiem?
+4
a tev ir ko sterilizēt?
+2
eu, mincīt, tev derētu šitāds tattoo.
smpic.lv/1oglto.jpg...
-4
tādiem maziem ielas klaidoņmincīšiem kā man pa lielu ir tas tattoo :(

0
RuncisRenars, po ļubomu. Upgreidojis savu lohismu un turpina pist forumā visiem prātu...
+5
Maisā iekšā un āliņģī šitādus "mincīšus".
-2
visus mincīšus uz gāzes kamerām!
0
Parasta gāzes plīts ar cepeškrāsni būs pietiekoši, pie reizes arī varēs kremāciju veikt, tikai liesmu padeve nedaudz jāpietjūnē :)
0
Nekad tas āksts nav licis gaidīt savas relīzes - kvalitāte un songvraitings šim tāds pliekans. Bet tā jau būs jāpagaršo.
0
Palabošu sevis - pārsvarā viņa songvraitings mani nesaista, jo tajā (cik esmu pagaršojis) ir maz no piesaistāmā faktora (kas ir subjektīvi, protams). Taču nu - Lost Forgotten Sad Spirit spārda gan - tāpat arī spārda koverētais gabals: Misogi - A Long Forgotten Sad Spirit
-1
Šim vecim ir īpašas saites ar Eiropas kolektīvo zemapziņu.

^kā, lūdzu? kas, viņš ir arī ekstrasenss kaut kāds?
0
video par lauvu Kristiānu gan ir labestīgs un jauks. es pat pasmaidīju. mincītim +1
+3
es laikam esmu samaitāts, bet visu laiku gaidīju, kad tā lauva viņus nograuzīs :P
0
"video par lauvu Kristiānu gan ir labestīgs un jauks. es pat pasmaidīju. mincītim +1 "

man tev bezmaz vai jāliek mīnuss, tu nepiedalies man tik tīkamajā trūmetāla kolektīvaja zemapziņā / bezapziņā :)))
-1
ok, par Vikernesu no Vikipēdijas, lolo

"n 1993 the Norsk Hedensk Front (Norwegian Heathen Front) was founded, which soon evolved into the AHF, "a network of independent tribes."

The German chapter, Deutsche Heidnische Front, was founded in 1998 by avowed neo-Nazi Hendrik Möbus. In 2001 the AHF claimed chapters in Norway, Sweden, Denmark, the Netherlands, Germany, the USA, Canada, Russia, and Flanders.[1]

Norwegian black metal musician and heathen Varg Vikernes has been linked to the Heathen Front. In a 2009 interview with Norwegian newspaper Dagbladet, Vikernes states: "I have never formed or been a member of such organizations. [2] The claim that Vikernes was the leader of the Heathen Front was initiated by the Norwegian anti-fascist magazine Monitor. In an interview on www.burzum.org, Vikernes states:

The NHF (Norwegian Heathen Front) was persecuted in Norway, by the Antifa/Monitor, who repeatedly wrote that the NHF was neo-Nazi and that leader was Varg Vikernes, and so forth. Even when the NHF told them that Varg Vikernes is not the leader of the NHF or the AHF they just kept on about it. Even the secret police claimed adamantly that I was the leader of the NHF when they interviewed one of the NHF guys ... He told them I wasn't the leader, but they just ignored him and trusted their own sources instead.[3]

Although not being a member of the Allgermanische Heidnische Front, Vikernes maintained an affiliation with them during his time in prison, writing articles for their magazine. Vikernes later ceased to be involved with the organization.[3]

Since 2006 the Allgermanische Heidnische Front is apparently defunct.[4] Its former homepages were largely blanked and their respective domain names have now been taken over by commercial providers."
-2
cita versija

"Perhaps one of the most bizarre of all Norway's extreme right groups is
Alfred Olsen's Folkets motstandsbeveglse (People's Resistance Movement).
With perhaps fewer than ten members, the group is Catholic, fascist
and extremely anti-Semitic. It has extensive contacts with Holocaust deniers
all over the world. Olsen produces numerous booklets in which he discusses
various conspiracy theories, mostly Jewish plots to take over the world. He
also operates a website called Holy War, where he promotes his theories. His
rabid anti-Semitism is admired by hard-core former SS members.
Another tiny group, the Norsk Hedensk Front (Norwegian Heathen
Front), led by Varg Vikernes, caused a public outrage when the anti-fascist
magazine Monitor revealed that Vikernes was running the operation from a
high-security prison cell, where he was serving a 21-year prison term for
murder and arson, and that the group's official address was the prison
mailbox. The Heathen Front's website is probably one of the most disturbing
Scandinavian Nazi sites due to its highly abusive and extremely anti-Semitic
content. The group also calls for the killing of the physically and mentally
disabled and homosexuals. The Norwegian Heathen Front claims to be the
Norwegian chapter of Allgermanische Heidnische Front (Pan-Germanic
Heathen Front), with local chapters in Germany, Sweden, Iceland and
Flanders. Although the group is tiny, Varg Vikernes is a cult hero among
young black-metal fans all over Europe. "
-4
"Vai nu Bobija dns ir izplatīts vairāk vai arī garīgās slimības tomēr ir lipīgas. "

ļoti patīk : blekmetāls
ļoti nepatīk : garīgās slimības

:*
-2
nedaudz par Vikernesa biogrāfiju (speciāli jums)

"In the Lords of Chaos interview, Vikernes recalls an incident from his childhood: When he was about 6 years old, the family moved for about a year to Baghdad, Iraq, because Vikernes' "father was working for Saddam Hussein",[12] developing a computer program. Since there were no places available in the English school in Baghdad, the young Vikernes went to an Iraqi elementary school during this time. According to his interview, Vikernes here became "aware of racial matters".[11] Corporal punishment was not uncommon in the school, and on one occasion Vikernes had a "quarrel" with a teacher and called him "a monkey". But as Vikernes perceived it the teachers "didn't dare to hit me because I was white".[11] Vikernes' mother also recalls how they "spent a year in Iraq", and that "the other children in his class would get slapped by their teachers; he would not."[13] She mentions that this created problems, but generally she "has no good explanation" of how Varg developed his views.[14] Vikernes reveals slightly more in his interview. When asked about his father, he says that he "had a swastika flag at home"[12] and that his father was hysterical about it. However, Vikernes feels that his father was a hypocrite, because he was worried about Vikernes "being a Nazi", whereas he too was "pissed about all the colored people he saw in town".[12] About his mother, Vikernes says that she was "very race conscious", in the sense that she was afraid that Vikernes "was going to come home with a black girl!"[15] At the time of the interview (1995), Vikernes still had a positive relationship with his mother, but "very little contact" with his father.[12] His parents are divorced. Vikernes' father is said to have "left about 10 years ago",[12] which would have been 1985, when Vikernes was 12.

There is some evidence that Vikernes was involved with the skinhead scene in Bergen before he became a part of the black metal scene. Goodrick-Clarke introduces Burzum as the "musical vehicle" of the "ex-skinhead" Vikernes.[1] According to the Encyclopedia of White Power, "Vikernes first became involved with the extreme right as a National Socialist skinhead while he was an adolescent."[16] When he is asked in the interview in Lords of Chaos whether he hung out with skinheads in Bergen, Vikernes boldly replies: "There were no skinheads in Bergen."[17] He mentions, though, that he had short hair at that time and that he was into weapons, that he liked the Germans and hated the British and Americans.[17]"
-4
vēl svarīgi

"The motive for the murder is completely unclear. The entry on Varg Vikernes in the specialized Encyclopedia of White Power mentions that the murder has been "variously described as a power struggle between rival leaders of a satanic circle, a conflict over a girl's affection, or a dispute over a record contract".[16] Vikernes himself contends "that Aarseth planned to kill him and that he was striking first in self-defense".[16] On his homepage Vikernes elaborates that Aarseth had plotted to torture him to death and videotape the event – using a meeting about an unsigned contract as a pretext.[26] On the night of the murder, Vikernes claims he intended to hand Aarseth the signed contract and "tell him to fuck off", but that Aarseth attacked him first.[26] Additionally, Vikernes defends that most of Aarseth's cut wounds were caused by broken glass he had fallen on during the struggle.[26] After the slaying, Vikernes drove to a nearby lake to dispose of his bloodied clothes before he returned to Bergen.[27]

At the arrest of Vikernes, the police found 150kg explosives and 3,000 rounds of ammunition in Vikernes' home.[28] According to Encyclopedia of White Power Vikernes has stated that these explosives were "intended to blow up Blitz House, the radical leftist and anarchist enclave in Oslo",[16] a plan which "was reportedly on the verge of execution"[16] and only prevented by Vikernes' arrest. In an article originally published in 1999, Kevin Coogan points to Vikernes' planned attack in the Blitz House as a possible motive for the murder of Aarseth. Referring to the passages of Lords of Chaos quoted above, Coogan writes: "LOC offers strong evidence that Vikernes, who came from a divorced family and was raised by his mother Lene Bore, was a fascist well before he became a metalhead."[10] Then he, too, mentions Vikernes' intent to "destroy an Oslo-based punk anti-fascist squat called Blitz House",[10] and concludes: "Vikernes may have felt that he had no choice but to kill Euronymous before bombing Blitz House because 'the Communist' would almost certainly have opposed such an act".[10]

The media speculated that Euronymous and Vikernes had conspired to blow up Nidaros Cathedral, which appears on the cover of De Mysteriis Dom Sathanas. Vikernes denies this allegation in a 2009 interview, stating "I was getting [the explosives and ammunition] in order to defend Norway if we were attacked any time. During the Cold War was the United States and the Soviet Union might decide to attack us. We have no reason to trust neither the government, the royal family or the military because of what happened last time we were attacked. We are left to ourselves".[28]"
-5
un nobeigumā infestus pērle - "vienkārši lepns ziemeļnieks, kurš tur godā savu izcelšanos. Vārdsakot - pieaudzis, pašapzinīgs cilvēks"

paldies par vikipēdisko atbalstu vikipēdijai, paldies, ja kāds izlasa to, ko speciāli 'izkonspektēju', gaidu mīnusiņus :*
-5
viena raksta daļa, kurai nenorādiju autoru ir ņemta no Telavivas (īpaši gudrajiem - lielākā pilsēta Izraēlā) unviersitātes mājas lapas, un, protams, tur ir atrodami pārspīlējumi.
0
manuprāt, burzum tāpat kā vēl citi norvēģu blekeri, pasaules garlaikoti, aizrāvas ar fantastiku tolkīna pasaules, orku un visādu tumšu mistēriju izskatā. norvēģu bleks izauga no orkus mīlošiem tīņiem, tāda ir mana versija. un to ir grūti sakabināt ar to "pieaugušo un lepno cilvēku".

bet man arī orki patīk. tikai nekad neteikšu, ka burzum ir bijis kkas ūbernopietns un dziļš.
-7
^ blekmetāls izauga no orkus mīloša nacista tīņa, precīzi izsakoties.

man arī ļoti patīk Burzum, bet nopietns un dziļš tur nav pilnīgi un absolūti nekas.
+2
Par to "infestus pērli" - hehe, nu gluži pazīstama attieksme: "smotri, flag k kurtke prišit, lobatij pidaras fašist..."

Mīļie draugi, nav vērts tik ļoti censties! Mēs jau tāpat itin labi zinām, ka daļai Trūmetāla lietotāju dzīves jēga ir uzplīšanās visiem ar savu pārākuma apziņu, laižot alus atraugas monitorā un apmētājot ar nihilistiskām replikām visu, kas vien še pakustas. A ko, vai ta es ko iebilstu? Es jau neko. Karogs jums rokās.
Arī par tiem ziemeļniekiem - runājot Varga vārdiem, "I can only apologize to You all. I obviously live in a different world, where one can discuss ones perception of reality without any fear of harassment; a world of tolerance and respect, a world of intellectual debate and honesty. Some of You apparently don't, so when I speak I must be careful."
Paldies par sarunu. Un lai arī jums atrodas pa kādam iedvesmas avotam pelēkajā ikdienā, ja par tādu gadījumā nav lemts kļūt Burzumam.
0
"vienkārši lepns ziemeļnieks, kurš tur godā savu izcelšanos. Vārdsakot - pieaudzis, pašapzinīgs cilvēks"

^manuprāt, vienkāršs noziedznieks. trurklāt, ķerts.
+1
^ Ja arī izdarījis smagus noziegumus, nekādā gadījumā ne "vienkāršs" vai "parasts" noziedznieks.
-1
"I can only apologize to You all. I obviously live in a different world, where one can discuss ones perception of reality without any fear of harassment; a world of tolerance and respect, a world of intellectual debate and honesty. Some of You apparently don't, so when I speak I must be careful."
Te jau zin šizofrēniju var sazīmēt.
+2
man visvairāk besī tieši tie tipi, kas taisa visādus blekmetālstila noziegumus un pēc tam runā baigajās dziļi filozofiskajās plāksnēs
0
es tak teicu, ka viņš ir ķerts burlaks, a jūs man mīnusu... eh...
+1
Lai nu kā, par to toleranci un respektu gan šis dirš kā Zariņa govs :D
+1
Labi, ka Bigija onkulis ir parūpējies par bobijķekšiem un ielivis funkciju "nerādīt šā lietotāja komentārus". Lai kā man gribētos, es tomēr nevaru mincīti nobloķēt, jo kamēr viens kretīns pazudis, tikmēr otrs var te visus uzjautrināt :D
-3
tas, ka tevi uzjautrina argumentēts viedoklis, kas no nenopietnas ņirgāšanās ir pārvērties par +/- diskusiju, nenozīmē, ka kādam ir vajadzība mani bloķēt.

jūs to Vikernesa bio pārzinat, vai arī defaultā liekat mīnusus par to, ka kopēju tekstu no Vikipēdijas un citiem avotiem? Kopētais teksts nav vienkārši pārkopēts, tur ir veikta zināma atlase, lai labāk izprastu Vikernesa psiholoģiskās traumas.

kā arī loģiski, ka katram cilvēkam ir traumas, bet tas tomēr nedod RACIONĀLU attaisnojumu, piemēram, tādu kultūrvēsturisko vērtību kā baznīcu dedzināšanai. kur nu vēl "pieaudzis, nobriedis cilvēks". psiha tīņa murgi. (varu vēlreiz uzsvērt, ka arī mani šie murgi piesaista un man patīk Burzum)

"I obviously live in a different world"

protams.
-3
kā arī joprojām neviens nav minējis racionālus iemeslus, kādēļ, piemēram, man, cilvēkam bz konkrētas uniformas, būtu jāpievēršas nacismam.
-3
"a world of tolerance and respect, a world of intellectual debate and honesty."

tātad, Infestus, kas tieši no nosauktā attiecas uz nacismu, rasismu, baznīcu dedzināšanu, cilvēku slepkavošanu?
+1
Wikipedia tiešām ir vislabākais avots no kurienes smelties informāciju :)
+3
A ko? Ir, ja vien ierakstu ir veidojuši zinātāji, ko attiecīgi zinātāji piekoriģē.
-2
"Wikipedia tiešām ir vislabākais avots no kurienes smelties informāciju :) "

kas, tavuprāt, ir labāks avots? turklāt nav tikai vikipēdija? nu, kur visi neonacisti palika? dodam piecgadīgajām māsiņām mīnusiņus spaidīt? :)
-2
tb, es neizmantoju tikai Vikipēdiju.
+2
"man visvairāk besī tieši tie tipi, kas taisa visādus blekmetālstila noziegumus un pēc tam runā baigajās dziļi filozofiskajās plāksnēs"

Šo, būtībā, varētu komentēt vienā teikumā: ir pagājuši 16 gadi.

Vargs ticis tiesāts par dedzināšanām, ir pietiesāta materiāla kompensācija par nodarītajiem zaudējumiem. Par slepkavību šis ir pavadījis aiz restēm pusi mūža, un joprojām atrodas likumsargu uzraudzībā. Par jaunības neprātā sastrādāto smagi samaksāts.

Bet kur ir samaksa par genocīdu, kas veikts joprojām izplatītas reliģijas vārdā? T.i.:

"manuprāt, vienkāršs noziedznieks. turklāt, ķerts."

Un kas, saskaņā ar šo Tavu teoriju, būtu Tu pats, protestanta kungs? Afekta stāvoklī veiktu slepkavību vai jaunības maksimālismā dedzināto var saprast, ja ne attaisnot. Bet kā saprast ar aukstu aprēķinu veiktu genocīdu? Genocīdu tās reliģijas vārdā, kuras pārstāvji tā vietā lai, līdzīgi Vargam, ļautos tiesāti, vienkārši apmetuši kažoku uz otru pusi, un no vilkiem tapuši par pūkainiem jēriņiem?

Un kas, Runci, par "nacismu, rasismu"? "Lepni ziemeļnieki slikti, dajoš gangsta repu un R'n'B katra eiropieša ģimenē"? Kas tie par rasistiskiem noziegumiem, ko šis sastrādājis? Atdevis dažus dzimto zemi, kultūru slavinošus rakstiņus labējo radikāļu lapelēm, kad neviens cits šamā negribēja klausīties?...

Nu gluži kā šai Grebenščikova dziesmā:
www.aquarium.ru/discography/navigat...
-2
^ nu lūk tā jau diemžēl ir viņa paša izvēle, kam atdot savus rakstiņus
-1
Vargs pats, nezinu vai tagad, bet agrāk ir teicis, ka ir rasists, bet nevienu neienīst, jo naids ir iracionāls.

Diemžēl arī šis viņa izteikums ir pilnīgi iracionāls. Un Vargs ir bijis arī eigēnikas piekritējs, par to labāk neizteikšos.

Oh, vecīt, eiropieši paši ņem to repu un r'n'b, tāpēc, ka paši ir debīli, tikai nevajag, lūdzu, eiropiešu idealizēšanu. Tas, ka tev un man nepatīk r'n'b un mēs labprātāk klausamies Burzum, diemžēl nenozīmē to, ka procentuāli vairāk eiropieši rnb vietā izvēlēsies klausīties Burzum.
-1
jē, tagad jau man -4 par vienkāršu jautājumu bez spama un ironijas
0
Un kas, saskaņā ar šo Tavu teoriju, būtu Tu pats, protestanta kungs? Afekta stāvoklī veiktu slepkavību vai jaunības maksimālismā dedzināto var saprast, ja ne attaisnot. Bet kā saprast ar aukstu aprēķinu veiktu genocīdu? Genocīdu tās reliģijas vārdā, kuras pārstāvji tā vietā lai, līdzīgi Vargam, ļautos tiesāti, vienkārši apmetuši kažoku uz otru pusi, un no vilkiem tapuši par pūkainiem jēriņiem?

^ko tu tur muldi? es veicu auksti aprēķinātu genocīdu? are you serious?
0
E - wtf?
0
^lasi augstāk, tur sākas wtf.
-1
eu tik tiešām neonacistu kungi, visu cieņu, bet - neko vairāk par mīnusu ielikšanu diemžēl jūs neesat spējīgi izdarīt!
-1
(pagaidām pagaidām pagaidām neesat, tāpēc gaidu gaidu gaidu un mīlu jūs visus :*)
0
* eu, bet tā fīča "nerādīt lietotāja komentus" spārda pakaļas!
-1
nu nezinu gan, agrāk kad bija tas vienpersoniskais ķeksis, vienkārši vispār nerādīja tos postus un tēmas, tagad tas "-neredzams komentārs-" pārāk lielu uzticību nevieš.
+2
Intaram taisnība, šitais "bulvārtirgus" kārtējo reizi aizgājis par tālu. Atvainojos, vakar biju dikti saškrobējies par to, ka netiku uz to Grebenščikovu, un aizdirsos tālu.
E., es tikai gribēju teikt, ka mana debilitāte, pieņemot Vargu tādu, kāds viņš ir, neko nav lielāka par jūsējo, pieņemot visādus jēzuliņus, liberāļus, u.tml. Un, galu galā, starp manām muzikālajām simpātijām ir ne tikai kristieši, bet pat nolāpīti krišnaīti, geji un komunisti. Kaut kā nerodas problēmas ar to visu sadzīvot, problēmas rodas, kad to sāk apspriest internetā :)

Mincītim par to "Vargs ir teicis" pirmais pluss no manis :) Tā turēt! Par Vargu labāk spried pēc tā, ko saka šis pats, nevis pēc preses materiāliem sastādītie Vikipēdijas raksti. Ja šis būtu tik kaislīgs nacists, kādu viņu pūlas atainot prese, tad gan jau jaunais albums būtu visgarām noraibināts svastikām un 14 vārdiem kā tāds slāvu Pagan Front produkts. Bet, cik var noprast, nekā no tā tur nebūs. Tāpat kā nekad iepriekš nav bijis. Un tieši par to man patīk Burzums - viņam tas viss ir dziļākā līmenī.
Bet par tiem nedaudzajiem īsti ekstrēmistiskajiem izlēcieniem šis pats reiz ir izteicies: biju jauns, turklāt pilnīgi viens un neaizsargāts cietumā. Tā viš i, laiks iet, cilvēki mainās.
Labi, es vispār esmu slims, neko nerubīju, tik gribu gulēt.
-1
^ lūk arī mans pirmais posts, pēc kā viss šitas marazms sākās

"nu vecīt, tad jau man jāsaka, ka es arī nevarētu novērtēt Vargu, jo viņš ir antisemīts un neonacists, kas par īpašām prāta spējām pa lielam neliecina, bet man tik tiešām patīk viņa radītā mūzika, kas ir pietiekami priekš tā, lai es šo mūziku klausītos."

tieši tā, es arī klausos daudz ko un pa lielam nemaz neintersējos par izpildītāja bio. bet Vargs mums tāds izlecējs, uz ko pats nedaudz iekrīt. ja saceļ tādu vandāliņu ap pagātnes notikumiem, tad loģiski, ka tie atspoguļojas arī nākotnē.
0
un man nav nekas pret ziemeļniekiem, man nav nekas pret nacionālismu (bet ir pret neonacismu), es vienkārši domāju, ka nēģeris nav sliktāks par mani dēļ tā, ka piedzimis par nēģeri.
+1
Protams, mincīt. Tikai neaizmirsti - Afrika für Affen, Europa für Weisse.
0
Vargs jau savu rasismu iemantoja tad, kad viņa tēvs strādāja Sadamam Huseinam un atradās Irākā. Bet Infestus jau tūlīt apstrīdes, jo es tik tiešām nezinu, vai Vargs pats to ir deklarējis. Bet patiesībā tieši šeit ir daudz citātu no kaut kādām it kā intervijām ar viņu pašu :

""In the Lords of Chaos interview, Vikernes recalls an incident from his childhood: When he was about 6 years old, the family moved for about a year to Baghdad, Iraq, because Vikernes' "father was working for Saddam Hussein",[12] developing a computer program. Since there were no places available in the English school in Baghdad, the young Vikernes went to an Iraqi elementary school during this time. According to his interview, Vikernes here became "aware of racial matters".[11] Corporal punishment was not uncommon in the school, and on one occasion Vikernes had a "quarrel" with a teacher and called him "a monkey". But as Vikernes perceived it the teachers "didn't dare to hit me because I was white".[11] Vikernes' mother also recalls how they "spent a year in Iraq", and that "the other children in his class would get slapped by their teachers; he would not."[13] She mentions that this created problems, but generally she "has no good explanation" of how Varg developed his views.[14] Vikernes reveals slightly more in his interview. When asked about his father, he says that he "had a swastika flag at home"[12] and that his father was hysterical about it. However, Vikernes feels that his father was a hypocrite, because he was worried about Vikernes "being a Nazi", whereas he too was "pissed about all the colored people he saw in town"
0
es protams pieņemu, ka pat tik īsu citātu neviens neizlasīs, jo vieglāk jau saglabāt ieņemto pozu
-2
^ Ej dirst!
0
paklau, tu pat savas no zelta nevis ūdens / lipīdiem / proteīniem smadzenes esi kaut kur pakāsis? labākais, ko tu māki, ir lamāties latviski nevis krieviski. nevienas loģiskas argumentācijas no tavas puses, pilnīgi nekā. neesi par sevi pārāk augstās domiņās?
0
Opā, mincīts ieņaudējās. Man nav laika truli argumentēt forumā pašlaik (parādi skolā hi hi hi)... bet nu gan jau kādu dienu.
0
taču miers, čaļi. nav jau līdz kaklam dirsties? pasaulē ļaunuma tāpat pietiek, vairosim labo, kā Skalbe ir rakstījis. nacionālisti, patrioti, nolādēts, kas viens otram spļauj virsū pie katras izdevības.
+1
"Opā, mincīts ieņaudējās. Man nav laika truli argumentēt forumā pašlaik (parādi skolā hi hi hi)... bet nu gan jau kādu dienu. "

ā, tev ir laiks tikai dzerstīties, ja? nu, ja gribi zināt, man arī ir švaki ar laiku, jo daudz kas jādara, bet šīs tēmas mani ir uzkurinājušas, tā kā laiks atrodas.
0
Drīz laikam pārstāšu apmeklēt šito forumu, jo sēž aknās tie mincīšrenāri un bobiji tripleX debīlie... Kārtējais topiks piedirsts bezjēgā. Un vispār, Henrik, cik skatos te mums "tīneidžeriem" nav ko darīt, ja nu vienīgi tuvāko konču datumus apskatīt. Te reāli pārsvarā sēž čaļi ap 30-40, kuri... /tālāk nekomentēšu/
0
turklāt tavi mēģinājumi mani aizvainot ir tik ļoti bērnišķīgi un tizli, ka manu prātu pat paceļ jautrākā noskaņojumā.

starp citu, runājot par laiku - laiks parasti nav tiem, kas domā par to, ka viņiem nav laika. reāli diennaktī ir 24 stundas, no kurām es, piem., guļu aptuveni sešas, tātad kopā 18 stundas esmu uz pekām, un pasēdēt kādu stundu forumā varu atļauties.
0
tā jau ir tava vaina, ka nespēj atrast jēgu diskusijā, kas ir vistiešākajā sakarā ar viena cilvēka projektu vārdā Burzum
0
"Drīz laikam pārstāšu apmeklēt šito forumu, jo sēž aknās tie mincīšrenāri un bobiji tripleX debīlie..."

bērnišķīga apsaukāšanās pāriet uz lēnu padošanos
tev vispār ar mani neviens nekad nav licis komunicēt, tāpat arī ar bobiju
+3
"Te reāli pārsvarā sēž čaļi ap 30-40, kuri... /tālāk nekomentēšu/ "

reāli tu nezini to, cik veci čaļi te sēž, man, piemēram, es, piemēram, esmu padsmitnieks, bet, paldies tam kungam, ka vismaz tu laikam neesi viens no Vikipēdijas autoriem
0

mincīts
, šodien, plkst. 22:46


-neredzams komentārs-

* * *

Super, strādā! Paldies, Bigij!

Kā likums, idiots uzskatīs sevi par 'diskusijas' (šajā gadījumā bazara) uzvarētāju, tiklīdz viņa 'pretinieks' sāk viņu ignorēt, jo nevar paciest viņa jēlības...
+1
Ok , man bleķis skaitās mīļākais žanrs , bet nahujam ir jāaiztiek baznīcas ? Nu ir uzceltas , lai stāv. Tās baznīcas skādi jau nu toč nerada , drīzāk piesaista visādus tūristus utml...

Jauns pavērsiens - jēgas meklēšana šajās diskusijās.
-1
"
Kā likums, idiots uzskatīs sevi par 'diskusijas' (šajā gadījumā bazara) uzvarētāju, tiklīdz viņa 'pretinieks' sāk viņu ignorēt, jo nevar paciest viņa jēlības..."

jā, jo viss, ko tu vari, ir nosaukt mani par idiotu, bez pilnīgi neviena pretargumenta, kurus tu būtu paspējis uzrakstīt tajā laikā, kamēr man esi veltījis čupu lamuvārdu krieviski un latviski
0
Baznīcu dedzināšana vnk bija modes kliedziens tajā laikā...
0
Bet diezgan interesanti, ka pievienojies šamais te ir reģistrējies pāris dienas atpakaļ un saķeris vairāk mīnusus nekā bobijs pus gada laikā :D
+2
ak dievs - tas tik ir kēkss. viņš neredz manus tekstus, bet turpina spaidīt mīnusus, jo tas viņa mikrokosmosā ceļ viņa potenci! izcili!
+2
njā, šnicele, respekt. tukša diršana ir laba metode, kā likt sevi cienīt.
+3
"Bet diezgan interesanti, ka pievienojies šamais te ir reģistrējies pāris dienas atpakaļ un saķeris vairāk mīnusus nekā bobijs pus gada laikā :D"

tev ar matemātiku krietnas problēmas, ar teikumu konstrukciju arī. turklāt mani nebaida mīnusi, jo šī sistēma tikai mudina cilvēkus runāt tā, lai izpatiktu citiem šeit, nevis runātu ko vēlas / paustu savu indivīda viedokli
0
Ro, nebūs Den Hvite Guden, bet Belus:

Названием нового альбома будет "Belus" — это индоевропейск... имя Baldur'а (White God). Я мог бы использовать любое европейское имя этого божества, но выбрал именно такое, потому что это старейшее из известных его названий, и оно пан-европейск
0
Velns, pilns teksts te: www.darkside.ru/news/21203/...
+2
un galu galā, nosaukums būs "amorphis"
0
Topošā alboma dziesmu saraksts un teksti:
www.burzum.org/eng/discography/off...
+3
A tas Burzums pēc Čaka Norisa vecumdienās izskatās ...
+2
^Tipa neviens asmenis neņem pretī viņa [sejas] apspalvojumu?
0
^ kā jau īstam ārietim pienākas...
+1
www.burzum.org/img/varg_vikernes.j...

1:1 kā Pēteris no Sky.
+1
Peķkam bārda varenāka.
+1
un matu mazāk...
0
Matus jau šamais vispār diezgan īsus apgriezis.
0
www.burzum.com/burzum/library/gall...

Un tagad salīdziniet kāds šis meža vecis bija agrāk :D
+5
tāds lāga onka tas Burzums tagad izskatās:D Pasakas bērniem varētu lasīt:D
0
^ :D
patiešām nepateiksi, ka šis žīdiem bumbas pa pastu sūtījis un baznīcas svilinājis! :D
+1
Tas stāsts par bumbu sūtīšanu židiem pa pastu gan tīri pēc hohmas izklausās.
0
huizin kā tur bijis, varbūt sūtījis, varbūt nē, bet filmā "global metal" džeki no Salem (laikam) teica ka sūtīja.
+1
Zinu, ka teica, bet tas vairāk pēc anekdotes izklausās.
+2
anekdote būtu, ja viņi paciņu atvērtu - kuram palaimētos vismazāk :D
0
"huizin kā tur bijis, varbūt sūtījis, varbūt nē, bet filmā "global metal" džeki no Salem (laikam) teica ka sūtīja. " - es arī varu pateikt visu ko.
Ickes jau vienmēr meklēs kādu, ko vainot visos pasaules grēkos.
+3
www.youtube.com/watch?v=rPKXUxJVv6Y...

Nomazgājiet savu corpse-paint un novelciet savus spaikus. Vargs ir atgriezies...
0
0
Mans burzum topiks bija pirmais, tā kā pohuj! :)
+1
žēl ka te nevar nopirsties :):):):):)
0
A Tu pamēģini. ;)
0
nesanāks, TE, neviens nesajutīs...
0
Jo vairāk klausos, jo vairāk iespārda, īpaši vieglā reibumā, kā tagad. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas