Prasti, bet patiesi.
+10
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
es šito krānu zinu :)
0
Es jau tā domāju, šams tak no Tava kraja. :)
+4
protams, ka orators un daiļrunātājs viņš nav. Bet fiška jau tamā visā tāda, ka paņemts vienkāršais darba rūķis no tā sacīt `proletariāta`, kuram nav darba, jo gaters vai stroika , kur viņš šancēja ir paputējis. Un parastā, vienkāršam darba cilvējam saprotamā formā pateica par sistēmu `bļaķ`! un ir trāpījis ar to desmitniekā :):)
0
es vakar linku uz šamo video te ieliku jau, btw
jā ir ok
vienīgā piebilde - valdība ir sabiedrības spogulis.
+4
Par tām Parex algām protams pareizi, bet savu konstruktīvu ierosinājumu, kur lai rauj naudu tiem pensionāriem u.c. viņam diemžēl nav.
+2
Bla ;)
+1
heh. ja kāds met akmeni šam džekam, tad lai zin, ka Livāni ir arī mans krajs! :-)
+2
Nu jā, puisis pareizi pateica, rauš naudu tikai savām banku un finansu vajadzībām, no tiem, kuriem ir visvieglāk to atņemt, bet paši pelnīt naudu nejēdz. Tikai nopērc-pardod!
Šāda galerija draugos visnotaļ liek aizdomāties, no kā un kam tā nauda tiek dota:
www.draugiem.lv/gallery/?pid=707557...
+3
Tādu cilvēku pilnas pilsētas un ciemi. Drīz tas burbulis sprāgs un, nerēķinoties ar neko, šim līdzīgi ies pirmajās rindās, lai ielauztu resnos mūļus.
+2
^ õjā! pats arī neatteiktos paspridzināt vaigu kaulus tiem biezpienģīmjiem!
+4
Man ir tādas lielas šaubas par visām tām idejām, ka nu tik iziesim ielās un visu noslaucīsim - vai jums ir kāda hunta vai revolucionārā komiteja izveidota, lai varu pārņemtu? Nava? Tad ka tik nesanāk tā, ka haja rezultātā tik vien tā ieguvuma, ka Lācītis no varas nošķūrēts un pie siles klāt šķēle ar krieviem. Tāpēc, man kaut kā liekās, ka šamējie arī tagad to visu pastimulē, izmantojot tautas taisnīgo sašutumu.
0
^ nu neviena konstruktīva risinājuma jau viņam nav. lai būtu jēga kaut ko gāzt un demolēt, ir vajadzīgi cilvēki ar jauniem konstruktīviem risinājumiem.
+1
turklāt valdības vīri no politikas/ekonomikas diemžēl sajēdz krietni vairāk nekā parastie tautieši / darba rūķi, lai kā negribētos kādu nosaukt par resnu taukģīmi, kas visu dienu atsēž krēslā.
+2
Ne nu atsaldenis šis kekss jau sūrākais, ja tv kameru priekšā nespēj savas sādžas leksiku pieklusināt :D A ļe ( ups ) pa to, ka vaig dot visiem pa purnu es piekrītu :)
0
Šaize. Pat vārdu bļe man grūti pareizi uzrakstīt :D
+2
Tjā, tas diemžēl ir fakts, ka, lai arī tautas masas jau ir novestas līdz revolucionāram noskaņojumam, tomēr trūkst virziena tam visam. Kā savulaik viens no mūsu premjeriem sacīja - esmu gatavs spert šo soli, tikai nezinu, kurā virzienā man to spert...
+1
Fīreru vajag. ;)
+2
Ne tik daudz fīreru, kā sajēgu, ko un kā darīt. Tas pašreiz ir vislielākais trūkums.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas