"RŪSA" 22. dzimšanas dienas ballīte
+2
Šitādu info uzgāju:

Rokbārs "ROKS CEPURĒ"
19. dec 23:00

Vēl šogad mums kopā jānosvin smagā rokenrola grupas "RŪSA" patāvēšanas 22. gadadiena!

Viss notiks rokbārā "Roks Cepurē", Miesnieku ielā 8, Vecrīgā.

Sākumā priecēsim jūs un sevi ar koncertu, kurā skanēs arī kaut kas vēl nebijis, pēc tam ballēsimies līdz pietiks spēka... Par mūsu vēderiem un skurbumu galvās rūpēsies atsaucīgais rokbāra "Roks Cepurē" kolektīvs.
Ieeja pasākumā - BEZMAKSAS!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Jaunus gabalus būtu labāk uzmeistarojuši.
+3
To domā, ka ''nebijušais'' būs koveri ?
0
da labi, labākajā gadījumā vienu dziesmu nospēlēs, un to pašu moš divas reizes.
0
Kāds tajā krogā ir bijis? Es reiz ar Kažu apmeklēju viņu veco dislokācijas vietu Purčikā, bija tīri ok, tikai urlu mūļi ik pa brīdim ievilkās.
0
Vai tad Huskvarnai arī šogad nebija apaļa (20 gadu) jubileja šogad svinama? Jebšu esmu kaut ko nogulējis un viņi to jau ir nosvinējuši?!
0
es ar reiz biju tajā krogā (gadu atpakaļ) , kad tas atradās Purvciemā..ar to pašu Kažu un Co. Varu pateikt vienu- mēsls..ar vai bez urlām. Interejers krimināls, publika: veči, kas ienāk ieraut dienišķos 100 g., krievušku bābu kompānija (padzēra šampi un aizpisās), "nopietnie" džeki ar bumeru paēst iegriezās u.t.t. Muzonu gan, pēc mūsu lūguma, uzlika. Kkādu konci.. kanibāļu, vai hvz, neatceros. (pirms tam skanēja krievu radio tuc, tuc)
Tas viss radīja tādu neparastu miksli tajā visā ar metālistu bariņu stūrī.., bet tizlā nozīmē.
Šādiem krogiem, kas ietur kādu konkrētu koncepciju (šajā gadījumā- roks), guļamrajonos nav vieta. Tā vide padara to krogu par sev līdzīgu.
Nu ceru, ka jaunajā vietā vecrīgā būs/ir pavisam savādāk pozitīvā ziņā.
Kgan rock`n`riga izkonkurēs, kā to ir izdarījusi ar rokabilī (vai kā viņš tur tagad saucās), savācot lielāko daļu publikas.
0
Par rock n riga runājot...Biju tur šovasar iegājis.. Par gaumi protams nestrīdās, tomēr nebaidīšos izteikt savu viedokli - interjers tur šķita pārāk "pareizs" priekš rokkluba. Nezinu protams, kā tur ir tagad. Cenas arī bija diezgan augstas. Biju nedaudz vīlies...
-1
nezinu, po mojemu, rnr interjers ir diezgan foršs.
+4
Re, kā Rūsa negrib sarūsēt! :D

Nezinu man atkal Cock am Riga besii.. liekas baigais mēsls, jo-pajebatj par to interjeru, cenas kā jau vecrīgā.. standarts!
Bet visvairāk tracina kluba izvietojums... skatuvīte maza... stūrī!
Tautai jāspaidās gar malām lai kaut ko redzētu!.. njā Galvenais jau lai kluba vidū pa visu telpu ir bārs! Bārs jau ienes naudu.. pārjējais pohuj ne?

Būtu vismaz to Rock am riga sakartojuši kā liepājas fonteinā viss smuki salikts kā nākas! ... nē nu labi, nodirst jau ir vieglāk nekā pašam uzbūvēt bāru, bet FUCK YOU esmu neapmierināts klients wot taa!
Labāk uz Lemonu vai pulkvedi aiziet, kaut kā tajos bāros omuligāks izvietojums šķiet!
+3
Tas bārs jau tur bija pa vidu arī agrākos laikos - sūri dārgi varētu izmaksāt pārbūve.
0
^ sūri dārgi? 5i metālisti ar 5ām kuvaldām par piecām alus kastēm-katram!
nezinu vai tas ir dārgi :)

Pie tam tagadējos bezdarba apstākļos domāju, ka varētu atrast sakarīgu galdnieku kvaretu, kuri par sakarīgu naudiņu to bāru izjauktu un uzbūvētu viņu no jauna stūrī vai zāles galā!

Vienkārši vajag uztaisīt tādu leti garo_takā filmās parasti, kur uz letēm kundzes griež piroetes un aplejās ar šmigu ;)
0
par rok`nriga bāra/kluba iekšējo izvietojumu pilnībā piekrīti- galīgi garām. Pa vidu nejēdzīgi liels bārs un apkārt pašaura josla priekš galdiņiem. Arī tai skatuvītei tur īsti vietas nav...desmit cilvēki sastājas priekšā un pārējie neko vairs neredz.
Šaj ziņā depo izkārtots daudz veiksmīgāk..
A lemona taču vairāk nav..
+1
ir Lemons---tikai kaut kads cits nosaukums... visas tās pašas mēbeles un tās pašas bārmenes tur pat laimīgas strādā! :)
+2
Nav jau runa tikai par bāra leti. Tur tak ir izlietnes, krāni, gaismas utt., kas viss ir jāpārvelk, turklāt tur ir arī trepes uz virtuvi, kas atrodas apakšā. Kā tu iedomājies, meiča ar paplāti izlīdīs no cauruma grīdā pa vidu baram?
+2
uzbūvēsim liftu viņai lai nav jālien pa caurumiem! :D
bet vispār jau, pārbūve - ikdienas darbi stroikā, nojaukt uzbliezt, špaktelēt! neliekas ka tas ir tik unreal.. bet nu vismaz to leti sašaurināt, lai tādi resnie kā es var normāli tik garām...PS..pat savulaik tajā "saksafons" kurš ir uber maziņš jutos omuligak nekaa RnR.. jo izvietojums sakarīgs - skatuvīte ir - galdiņi ir un barčiks stūrī iemontēts viss kā vajag, rock a billi ar bija viss izvietojums sakarīgs, depo ar izvietojums sakarīgs, MP arii viss sakarīgi, bet RnR kaut kā caur dirsu tomēr! saki ko gribi...
+1
Nē nu ir jau neērts tas izvietojums, tur jau nevar nepiekrist.

Pārtaisīt - nereāls, protams, tas nekas nav, tikai darb- un attiecīgi arī līdzekļu ietilpīgs pasākums izskatās. Tā sanāktu diezgan kapitāla pārbūve. Plus vēl arī tas, ka pa perestroikas laiku iestāde slēgta - nav ne peļņas, ne darba personālam. Ja nu vienīgi paši arī būvē.
0
Jā, tam bāram vispār vajadzētu citur vietu, bet, nja... Vels viņ zin, kā tur īsti ir ar to pārbūvēšanu. Bet es tīri par interjeru, elementiem, krāsāmgaismām, mūziku, kā vietu kur pasēdēt - man patīk.
+3
man visvairāk patika salamandrā...sakiet, ko gribat. Tur bija tuvu ideālam.
Vienīgais mīnuss- tālu...kkur ellē ratā juglas galā :)
0
Nu atgriežoties atpakaļ pie rock n riga - tā skatuve tiešām ir nevietā un vai vispār tur to vajag? Pie tās mazās platības, kas tur ir, es uzskatu - skatuvei vietas tur par maz + ja vēl cilvēki sanāk - tad ir kā siļķes mucā! Ok, par bāra izvietojumu arī piekrītu, bet nu kāds tas ir, tāds tas ir. Bet nu tomēr interjera ziņā - būtu tak pacentušies izdomāt kādu oriģinālāku risinājumu - tā, lai ir ko atcerēties un gribētos atnākt vēl un vēl... Ar tiem aksesuāriem un ģitārām pie sienas mani tas klubiņš vienalga nepārliecināja, bet par gaumi jau nestrīdās...
0
nez, man jau tīk, vienīgi cenas nedraudzīgas. it kā jau labie ali ir un lētie šņabji nav, bet nu tik un tā sālīti..
+2
īsti necērtu, ko jūs tam bāram piepišaties. Neesmu daudz pa Rīgas krogiem vazājies, bet nezinu nevienu, kur zāles vidū būtu bāra let, lai pārmestu neoriģinalitāti. ērtums arī nosacīts - ja būtu tas perimetrs platāks, būtu baigi labi. Bet sanāk, ka visu laiku ļauži mauc pa perimetru un divi cilvēki īsti nevar tikt viens otram garām. Un vienu stūri pilnībā skatuve bloķē.

Pats tik reizi tur biju - tā jau OK, bet nav īsti man izdevīga viena atrašanās ziņā, cenas ar tādas kādas ir ... pārbāztība un skaļums ar nepatīk. Es labāk kādā Salmu Krogā vai'Šveikā pasēdu kur fonā neuzbāzīga popsa skan, bet ir samērīgu cenu dzērienu, normāli ēdieni un var mierīgi pabazerēt. Pietiek jau ka MP vislaik jābļauj ausī.

Bet Salamadra tiešām labākais Rīgas klubs. Arī Kabata un Depo labi, tik tie dzērienu tur nekādi ...
+1
Ar bāra leti vidū pirmais nāk prātā Paddy Whelans vai kā nu viš tur tagad saucas, ja vēl vispār ir, dikti sen nav būts.

Kabatā jau agrāk dzērieni bij ok, Piebalgas, Sātans/Lux, un vēl kaut kādi ali bija, tagad gan ar kopš Shining nav būts, nezinu situāciju.

Bet tas tiesa, ka klubā ir forši, ja ir vairākas atsevišķas telpas, var piemest pakaļu (ne tikai mūli :D), parunāties bez kliegšanas un tā.

Nu jā, bet grūti jau visiem izpatikt un vēl kaut ko nopelnīt.
0
bet vispār, mīļākās vietas kur pasēdēt ir Ļeningrada un Gauja.
0
Es par veco, labo Sieveni. Kautkāda forša aura tajā iestādījumā. :)
0
laikam palieku veca, bet ja man agrāk likās, ka ir forši krodziņi, kaut vai tas pats pabs vēl pirms visiem remontiem un zilais īru krogs, kur užavas alu tirgoja:) m6 likās mīļš. tad tagad godīgi sakot jūtos vīlusies. r'n'r cik ātri iegāju tik pat ātri izgāju- ļoti nemājīga vieta (bārs vidū, staprcitu, ir aŗī pulkvedī) par to ļeņingradu es vispār nesaprotu, par ko cilvēki jūsmo, miskaste, kas miskaste, toties cilvēki tā, ka nav pat kur apsēsties.
klubs piekrītu tiem, kas saka, ka salamandra ir labākais.
+3
Es varu piekrist - jo vecāks palieku, jo vairāk patīk mājas apstākļos žūpot. :) Un kas sajos laikos nav mazsvarīgi - sanāk krietni lētāk. :)
0
pat ne tas ka mājas apstākļos, bet lai ir mājīgi. krogs nav klubs, viņam ir jābūt siltam un ērtam, bet ne kā bomžu migai (piem., ļeņingrada) tādā r'n'r es pat nezinu kādas ir cenas, jo man tur ieejot nebija ne mazākās vēlēšanās uzkavēties vispār. ja nu jau pie ieejas būtu sākuši liet par baltu velti:D
+3
salidzinajumam
HHC(ex John Lemon) brengulis ap latu maksaa(es biju palielaa kjitee,taakaa nepelatmani :D)
bet RNR 2,50!
wtf?!tas ''bars'' ir no zelta?!:D(ja jau terzans pats smelj HHC nevis RNR jau ir raditajs :D)
ne tur pieseest ar krabjiem,ne tur ko,tik pilns ar wanna be ''citadakiem neka paareejaa masa'' lohiem
XD
sori
nekad RNR nav,un nebus labs,un interjers,heh paskatities da jebkuru 80'' gadu filmu kur figuree rokeru baari,vini ir apskauzhami VIENAADI!
labi,ar labunakri mazie
+1
Njā, alus tagad par 2.50Ls/0.5l ir nagliše apizdung.
+1
pilnigs jebalaitungs tas ir!
jopcik!
nu labi,nevajag nolaisties liidz franchu liimenim,kad tur 0,70 sant maxaa apshaubamas izcelsmes ''alus'' :D
knapi izdzeram to 0,5 suslu
zheel palika to klavieri kas lejaa iet bojaa...nah vina tur?!
es saprotu interjera elements blah blah...bet tas pat nav muzikas klubs,tad jau labaak 4 promilees,i to kontingents tu man liekas sakariigaaks ir neka tie belle epoque aarzemju atmari XD
+1
kat tā susla frančos vēl pa 0.50 bija, tad gan lēju iekšā aci nemirkšķinot!
+3
Nu re - draudzīgi nolikām pie vietas RnR ! :D

0
Cik sen nav būts iekš la belle epohujē! Agrāk tur sanāca būt visai bieži, bet laika jau bija arī vairāk...
Nesen biju iegriezies un biju nepatīkami pārsteigts - pēc Celsija bankrota tā saucamajam alum (ja to blakšūdeni par alu vispār var saukt) alus maksā dārgāk! 70 sant par puslitru!
+1
nesaprotu tos cilvēkus, kuri gāja uz tādu pritonu kā celsijs vai Gauja? Tjip baigi ahūnā atmosfēra.. nav kur dirsu nolikt, botas līp pie grīdas, telpu noformējums -10 ... nē nu jā vizuālo un komfortu aizstāj lētā šmiga - pārrūdzis ļevijs aliņs par 70saņi..
Šāda veida iestādes ir radītas cilvēkiem, kuriem galvenais piemest muti-nevis izbaudīt patīkamo sarunu ar draugiem pie garda alus!

Nafig dzert kvalitatīvu šņabi, ja var nopirkt 3 graudu točku?

šitādus barčikus uzskatu par moderno jauniešu pritonāriju!
0
nu kā, tad kad būdējais buss uz kādu no guļamrajoniem aizgājis un makā daži lati tad zini, ka ir kur aizmirsties un ielikt fundamentu nākamā rīta paģirprocesam! :D
0
būdējais buss -> pēdējais buss (kaut kā latgaliski izklausās :D )
+4
A kāda vaina Gaujai ? Es tik kādas 2-3 reizes tur esmu bijis - sēdi ārā uz soliņa un streb aliņu. A moš tas bija Pablo ? Īpaši neatšķiru viņus.

Brengulis RNR Ls2.00 maksāja. Vismaz agrāk. Pa Ls2.50 Valmiermuiža un pa Ls1.50 Pilsmuižas ''noname'' alus, ko es bāzē pa Ls0.30 pirku ...

P.S. Eu, a kur ta RnR bruņinieki Neonz ar Desperu ? Ko ļauj visādiem ņergām savu ''precious'' ķengāt ? ;)
0
Ko tauta saka par krodziņu "Baļķi" - tas, kas Pārdaugavā uz Zeļļu ielas atrodas? Vairākas reizes tur biju iegājis - gan paēst var par mēraenam cenam, gan aliņu iedzert...Salīdzinosi nav talu no centra + dzīvā mūzika...
0
Moš tomēr atdzīvināt kādu no šitām tēmām ? A to vēlāk būs grūti atrast šeit sarakstītās pērles:

/forum/36071/

/forum/52749/
0
"Baļķos" 1x esmu bijis, tīri normāla vieta izskatījās.
-2
BoD, jo vecāks kļūstu, jo mazāk ir vēlme muļķiem kādu taisnību pierādīt. ;)
0
Gauja ir kruta, iekšā forši, brengulis pa latu 1.60, ārā ar var pasēdēt, pie tam Baušķenieku un citus foršus cilvēkus var satikt.
0
Brengulis Gauja tak pa 1.20 iet!
0
uh, ja, pareizi, nedaudz saputrojos
+1
šokējos!!!! ninja 69 nosauc lietas īstajos vārdos un par to saņem mīnusus:( biju augstākās domās par šejienes lietotāju:(
-2
^ cik reizes nav jau teikts, ka šajā forumā jābūt lepnam par to, ka dabū mīnusu.
+3
pfff, tagad man čuras galvā sakāps, es arī pie viena esmu tikusi:D
+3
Neonz, vakar, plkst. 14:59

"jo vecāks kļūstu, jo mazāk ir vēlme muļķiem kādu taisnību pierādīt. ;)"

Ko nu tu tur dirs, nemanu, ka tu būtu vecāks kļuvis, salīdzinot ar 10 gadus atpakaļ ;)
0
koncis bija vienkaar$i super par baaru man ka saimniekam ir gruuti spriest cik vareju tik uztaisiiju ar draugu paliidzibu pats jutos seit labaak ka majas naciet un vertejiet urlas seit vairs nav ,ja un sekojiet reklamai bus vel daudzi interesanti pasakumi janvari inokentijs marpls,exit u.t.t sodien 02.01.10 2.00 MotoriuM
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas