pāris jautājumi
0
vajadzētu, lai kāds palīdz un aizpilda aptauju:
www.visidati.lv/aptauja/31...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
www.visidati.lv/aptauja/
un tie cipari: 315478317/
0
pieliec tak priekšā
0
http
+2
0
Pieliec '''' priekšā, ibio.
+1
:D
+3
tajā aptaujā slānītājmetāls atkal par misktastnieku metālu uztaisīts :)
+1
Bet es tālāk par 2 jautājumu netieku, jo trešā man anv ko atķeksēt:

2. Ko Jūs klausieties? (vairākas atbildes iespējamas)
Klasiskā mūzika
Tautas folklora
Populārā mūzika
Blūzs
Elektroniskā mūzika
Kantri
Hip-hop
Džezs
Regejs
Šlāgeri

Vispār pareizi laikam būtu jājautā ''ko jūs klausāties'', ne ?
0
Auļi ir rokmūzika? :D
0
Folks. A pričom te Auļi ?
0
jautājumā "Vai jums patīk latviešu rokmūzika bija (Sanctimony, Līvi, Auļi utt)"
+4
es aizpildīju, bet, piedod vecīt - ļoti sūdīga aptauja :)
0
Līdz tādam jautājumam es namaz netieku, jo uz otro nav variantu.
0
BoD - es aizpildīju, bet tādu jautājumu kaut kā nemaz neatceros. O_o Moš jau ir izlabota tā aptauja?

Otrreiz apskatīties jautājumus vairs neļauj :(
+3
labais :

Speed metal (Motorhead)
+4
ne vārda par fāterīti Čaku, sukas...
0
Nu ir jau Notoriem speediski gabali, principā jau viņi arī sanāk vieni no aizsācējiem (JP varētu būt otri). Tad jau tev vajadzētu brīnīties arī par Venom un Posssessed kā attiecīgo žanru paraugiem.
0
Jā, es arī nodomāju, kur tad Čakijs :(
+2
nu, laikā kad minētie grupinieki izdeva albjus, tad jau varētu arī atstāt pie tiem stiliem (tāpat jau skaidrs, ka anketas aizpildītājs izmantojis datus no 1988 gada :D) Met motorhead cik albji dzirdēti pie spīda kaut kā neliekas, pat acs tikko ieraustījās.
0
nē, ne tas no šausmenes
0
ha ha, ak Čakijs, nesen noskatījāmies visas daļas, cik kreptīga daudzdaļu filma. un tas viān bērns... aaaa...
0
Judas Priest jau ar tāds proto-Speed.

Tagad sanāca aizpildīt. Izrādās ka pirmajā jautājumā jāsaka ka klausos rokmūziku ...

Pēdēja palika tikai Motorhead un Lamb of God neatķeksēt, kautgan vismaz pirmais ir manuprāt pazīstams grupējums.
0
kā ir iespējama viennozīmīga atbilde uz, piem., piekto jautājumu? man ļoti patīk Skumju Akmeņi, bet riebjas kaut kādi tur, piem., Līvi, Linga. tad man likt jā vai nē? kamooon, tak vismaz normālas atbildes iespējas uztaisi, ja jau liec jaunu tēmu, kas nav ne īsti spams, ne īsti smieklīgi, tādējādi pretendējot uz 'nopietna aptauja' statusu.
0
kā vispār var likt vienā sarakstā Skumju Akmeņus, kas laikam ir klasificējami kā kaut kāds gotiskais roks, ar kaut kādiem tipiskajiem sūda hārdrokiem? a? a?
+2
Varbūt tāpēc, ka ir tādi cilvēki, kas nav dzirdējuši vienu vai otru, un ieliekot tos visus kopā (kas ir zem viena žanra: roks, jo jautājums bija par roku, nevis par tieši, piemēram, hard roku) cilvēkam ir vieglāk atbildēt. Ir cilvēki, kas nepārzin to, kāda žanra mūzika ir tam ko viņi klausās. Ja kādam tas sagādā kaut kāda veida problēmas - tu tak pats izvēlējies aptauju pildīt..
0
mja...
pievienojos Kojanista viedoklim...
-1
es izvēlējos, lai palīdzētu, bet saskaros ar ne īpaši pārdomātiem jautājumiem / atbildēm
+1
debīla aptauja, debīlas bandas, atvainojos,- slikti izstrādāta atpauja... pamēģini izvēlēties, vai tev vairāk patīk tur kaut kāds: venom, slayer, kreator, black sabbath, bathory, nightwish, machine head. Un ja nu neviens no šiem?
-1
jo tieši no tā, ka nosauci grupas, arī radās jautājuma divdomība - vai man jāraksta vai man pa lielam patīk roks, vai arī tu man nosauc kaut kādas grupas, no kurām man dažas patīk, dažas es neciešu, līdz ar to es sāku domāt par šīm ļoti dažādajām minētajām grupām un nevaru atbildēt ar - jā vai nē, ir vajadzīga kaut vai atbilde - kā kura grupa; ceru, ka izrakstījos pietiekami saprotami.
0
Galvenais uzdevums ir uzzināt vai cilvēki klausās vispār rokmūziku, vienalga kādas grupas; tas kādas konkrēti jau ir dziļākā saturā.
0
tā kā jautājumus tie, kas aizpildījuši, otrreiz neredz, pasaki, kas bija 1. jaut? Vai tu klausies rokmūziku? Man liekas, ka tā bija. Un beigās bija atbilžu variants "Nē" un jāpaskaidro - kāpēc? Gribēju jautāt - vai ir uzlikts filtrs? Reāli tie, kuri atbild, ka rokmūziku neklausās vispār - viņiem nav jēgas atbildēt uz nākamajiem jautājumiem, vai ne tā? :) visidati.lv ir tāda opcija, ka noteiktas atbildes gadījumā tevi pārsviež uz vēlamo jautājumu, izlaižot citus, kuri nav saistoši tajā gadījumā.
tā kā es neatbildēju "nē", tad nezinu, vai tev tāds filtrs ir uzlikts. ja nav - tad piedod, tā aptauja ir pavirši izstrādāta :)
+1
un būs grūti analizējami rezultāti.
0
ja atbild "nē", tad ir visi tie paši jautājumi, lol, tātad cilvēkam, kurš vispār neklausās rokmūziku, prasa, kuras no smagā metāla grupām šamais klausās un kādus rokkoncertus apmeklē ^-^
0
tātad nav filtra, bet ir auzas :)
0
Ja Tu atbildi nē, tad ir vēlams uzzināt, kas ir pats populārākais ko Tu klausies izņemot rokmūziku. Tad seko jautājums par tieši metālu, tas ir tādā mērā viss. Sekojošie jautājumi ir par to, kas galvenokārt piesaista mūzikā, tātad kāpēc izvēlas tieši to, tas būtu pamatojums arī kāpēc daudzi izvēlas ne-smago mūziku. Pārējie jautājumi ir attiecināmi uz to, kur un kā Tev ir iespēja mūzikai piekļūt, to klausīties, dzirdēt ko jaunu. Pēdējais jautājums vienkārši par grupu popularitāti Latvijā.
Jā, kā redzu tas ir diez gan neticami, bet cilvēks, kurš neklausās roku, bet gan elektronisko un populāro klausās arī dažus metāla žanrus UN apmeklē ar rokmūziku saistītus pasākums un daži pat reizēm klausās SWH Rock. Tātad visiem ir nepieciešams pildīt aptauju tālāk, ja reiz ir iesākts.
+4
nu jā, pareizi, metāls tak nav rokmūzika. lol.
+2
^āmen.
+1
nu hujzin, hujzin. kautkādi sketchy un neērti tie jautājumi. piem., tas par to, kuras grupas šķiet pazīstamas un kuru mūzika patīk. viens ir zināt bandu, kautkas cits ir tas vai attiecīgās bandas mūzika patīk.
tas grupas ar varēja vairāk tomēr pierakstīt.

abet par speed metalu, tas jau vairāk ir kā tāds izplūdis subžanrs, kurš atgādina kautkādu thrash un heavy ārlaulības bērnu. nav jau arī tādu tīri speed bandu, tas pats Motorhead brīžiem vairāk atgādina prosta netīru heviķi. Judas Priest ar nav īsti, bet nu Painkiller imo ir kinda milestons speed metalā. nu vēl jau ir, piemēram, Running Wild ar saviem pirātiem, kurš gan brīžiem hujzin uz kuru - power/heavy/whateva pusi velk, bet tomēr tā kačka un temps ir, savs piedūriens arīdzan.
bet anyway, speed metal imo tomēr nav kā pilnvērtīgs žanrs, tāpat kā viking metal - nu kamon, vai arī melodic metal, WTF? tad jau labāk saukt to Nightwish par symphonic or sth.
+2
bļāviens. da nu visi zin arī to, ka par žanriem strīdēties ir tas pats, kas par gaumi. un jā piesieties var visam, tikai es tiešām nesaprotu jēgu, jo es to aptauju nelabošu un tikai iedevu izpildīt. smieties vai nesmieties par to nu ir katra paša darīšana. bet aiziet jau tik tālu ka malt vienu un to pašu par žanriem, kur pat jums visiem katram sava kārtība ir bezjēdzīgi.
+2
nu tak neņem tik ļoti pie sirds :D
viss ir labi, cilvēkiem vienkārši patīk tarkšķēt, chill
0
Hmm, gribēju aizpildīt, bet vairs nevar. :( Žēl, izklausījās interesanti.
0
kruti ir tas, ka mēģina cilvēkam norādīt uz acīmredzamām kļūdām, lai viņš izlabotu savu aptauju, bet nē, "maļam vienu un to pašu par žanriem", ok, lai nu tā būtu, es off
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas