referendums par izglītību tikai valsts valodā
+8
www.apollo.lv/portal/news/article...

"Par parakstu vākšanu «tēvzemieši» lems sestdien gaidāmajā domes sēdē. Pozitīva lēmuma gadījumā jau nākamnedēļ sāksies 10 tūkstošu parakstu vākšanas kampaņa, kuras laikā šīs idejas atbalstītāji varēs parakstīties par tautas nobalsošanas procedūras sākšanu."

(tikai informēju)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
viss jau būtu skaisti, bet pirmā doma, kas ienāk prātā: ko viņi no tā iegūs? tik pierasts jau, ka nesavtīgu darbu no "augstākajām personām" vienkārši nav.
-1
un ko viņi, tavuprāt, varētu no tā iegūt? >:)
+4
Manisprāt, viņiem no nekā neko nevajadzētu iegūt, tur jau ir tā sistēmas slimība, ko šeit iegūt, nevaru uz sitiena neko konkrētu nosaukt, bet, iespējams, kādu papildus procenu vēlēšanās un tad jau villas "ies" ka smērēts.

Vakar aizpildot CV pie iedaļas papildus informācija par atalgojumu ieliku citātu:
Armands Vents Krauklis: Labāk alga aploksnē, nekā cilvēks pamet šo valsti... pašam smieklīgi un sick vienreizē
0
Vēlēšanu tuvošanās laikā vienmēr ir kādas aktivitātes...
+4
TB/LNNK kārtējais populisms, bet vispār jau mērķis atbalstāms.
+1
labāk būtu sabīdījuši, ka beidzot augstskolās var normāli lekcijas arī ne-latviešu valodā lasīt. šādu likumu dēļ mums iet garām kaudze ar visādiem gudriem ārzemju cilvēkiem.
-2
Šitā tie krabji nepacels sev reitingu :D Tautas acīs jau kļuvuši par apsmieklu. Dižie nacionālisti atradušies, dirst gribās. tas par ko cīnījās LNNK savu laiku, jau sen ir aizmirsts un tagad viņi mazgā sev rokas žīdu dotā naudā. Neaizmirsīsim par Birka kunga aizliegumu rīkot leģionāru gājienu un arī par to dzelzs-betona falla nojaukšanu. Maskavas zīmulis tur stāv joprojām. Tā kā... Pašļi viņi dirst! Būtu labāk ar VL un TNSS apvienojušies Nacionālistu Savienībā, nevis pirduši tukšu vēju....
0
Bet vispār tīri interesanta priekšvēlēšanu politika. Vidējo letiņu gan jau paraus...
0
Bet vispār Latvijas politikā trūkst jaunu klaunu - savādāk kļūst garlaicīgi:)
0
^ lai nomainītu šī traģikomiskā teātra, jeb Saeimas, aktieru sastāvu, ir jābalso par klauniem, kas vēl tur nav pirduši. Galu galā, kāpēc nebalsot par jaunajiem? Valsts stāvoklis jau tā ir tur pat, kur meitenei stringi, kāpēc neeksperimentēt? Varbūt jaunie purni mūs izvilks no krīzes?
Par to jauno klaunu iebalsošanu runājot, balsot vajadzētu tikai tad,ja tiešām esi pārliecināts par ko balsosi un ja tavs izvēlētais kandidāts ir normāls kebabs un nepārvērtīsies par tādu pašu uzpērkamu salašņu, kā visi pārējie, kas tur sēž, lai gan tas ir tikai laika jautājums. Un visbeidzot jābalso ir tikai tad, ja joprojām tevī ir tā doma, ka vēlēšanas nav valdošās elites izdomāta ilūzija tauta. Jo tāda nu tā demokrātija ir - elitei ir vienmēr bijis izdevīgi skaidrot tautai to, ka tai ir izvēles un vārda brīvība, lai gan viss jau sen ir skaidrs... Un to vēl nesaprot mani mīļie kursa biedri, jeb jaunā liberāļu cūku un sociāldemokrātu brigāde.
+1
Jā, beigsies vēlēšanas un atkal visiem viss (politikā) būs pofig. Doma jau cēla un pareiza, bet, kā jau tas ir super skaisti nojaušams - tas nenotiks. Latvijai taču nav sava mugurkaula, lai tā varētu kaut ko TĀDU izdarīt.
0
^^ nu labi, Tev ir kāds no jaunajiem kandidātiem padomā, uz kuru varētu attiecināt - godīgs un neuzpērkams kebabs?
-1
^Es ticu visām partijām, tāpēc vēlēšanu dienā pat no mājām neiešu ārā :D
+1
Vispār jau mums pietiktu ar to, ka mūsu megažīdiskā valdība pamācītos no igauņiem - nevis izzagt tik, cik lien kabatās un pārējo atvēlēt valstij, bet izzagt to, kas paliek pāri no valstij atvēlētā. Tas tā, utopisks sapnis, protams.
+1
^ kamēr mums ir pie teikšanas ir liberāļi, sociāldemokrāti un pseidonacionālisti, tāda lieta mums nespīd...
0
a varbūt vajadzētu pilnībā mainīt Satversmi - likvidēt visas partijas, Saeimu un lai nāk kāds spēcīgs politiķis ar savu komandu, kas par visu atbild?!
0
^kamēr esam ES, nedemokrātiski apstākļi ir neiespējami.
0
domā, ka pašlaik mēs esam demokrātiski?!
+1
Formāli jā, bet ne jau tur tas āķis. Katrā valstī demokrātija ir atšķirīga. Bet savukārt Pēc ES standartiem valstij ir jābūt 'mēreni' demokrātiskai un galvenai ideoloģijai ir jābūt liberālismam, kas veicina to ibanuto brīvo tirgu. Bet Hitlers savu Nacistu režīmu arī sauca par 'Vācu demokrātiju' un PSRS konstitūcijā arī bija rakstīts, ka tā ir demokrātiska savienība un vara pieder tautai. Tas viss ir tikai formāli papīriņi...
0
:) tur jau ta lieta, ka es nesaskatu ne demokrātiju, ne brīvo tirgu..Viss ir pakārtots veco ES valstu interesēm. Un kamēr vien Latvija būs ES, čakarēs mūs ka mazos ežus:)
+1
Brīvais tirgus ir aktīvs. Tāpēc jau mums nav ne cukura, ne piena, nekā :D ES arī devusi pavēli no augšas par mūsu šprotītēm, kas ir pašlaik viens no lielākajiem peļņas avotiem... We're bending over forwards to Brussels, and bending over backwards to the Kremlin... Peace!
+1
0
Lupatgalvas arī būs laipni gaidīti šeit drīz
0
par tēmu - Streipam jauns PR darbinieks :D

www.apollo.lv/portal/news/72/arti...
+1
^
Nu jūs visi pizģec politologi nolasījušies!
Partijas cenšas reitingus celt! un visi kā dauņi jau kopš 90 gada tik skrien balso un cer, ka būs solījumi izdarīti, tik beidzās vēlēšanas un solījumi kaut kur galīgi izčab! da cik var? pie dirsas.. neiešu balsot ne par ko un ne par vienu!

Mana balss paliks pie manis!
Jā pēc tam varēsiet mani vainot, ka tieši dēļ manas balss LV politikā valdīs Ždanoka :D haha!

Kā saka Rupmaize ar svietu labāk garšo, ja tai uzkaisa sāli!
0
Beigās mūs pārņems māsa krievija, jo izrādīsies, ka neesam paši lemtspējīgi, un mums ir jāpalīdz šajā grūtajā brīdī, jo uz vēlēšanām aizgājušas tikai deputātu kandidātu ģimenes, aptuveni, 0.1% no balstiesīgajiem.
0
^ mincīt, to, ka cenšas celt reitingus, es ļooti labi saprotu, ja tas bija adresēts man :>

un Ždanokas valdīs neatkarīgi no tevis vai manis. mēs varbūt varam nedaudz mazināt viņas varas proporcijas. bet, ja atmetam nacionālos faktorus, tad tas vai Saskaņas Centrs ir daudz lielāks ļaunums par tādu TB/LNNK imho ir highly questionable, all dried up, tied and dead to the world.
+1
^
nu a ko zajebis! vismaz būs pārmaiņas!
vienkārši tā arī tas viss darbojas.. uz cilveku naivumu! Uuuu jāiet balsot, ja nē resnie krievi atnāks! :D nesmīdini mani!
tas nav tik vienkārši izdarāms, pievākt sev Eiropas savienības valsti! a šitie resnie kalviši un hujalvīši arī priecājas, ka par viņiem balso un viņi tik turpina solīt un viss iet pa apli!
Paši ejat- sabalsojat un pēc tam visu turpmāko gadu lasiet ziņās un spriediet forumos cik tas piderass ir resns un cik tas jaunais likums ir debīls! Jo tālāk jo debīlāk!

P/s Aplokšņu alga Malēj taču ir noziegums pret valsti! Esi taču godīgs!!!
-1
^ vāu, sen nav šajā forumā redzēts kāds, kas atļaujas bilst kādu sliktu vārdu par šībrīža Latvijas pseido-nacionālistiem un situācijas savā-labā-izmantotājiem

pilnīgi plusiņš jāieliek :>
(bet tā zaļā krāsa tik indīga enivei)
0
^
Ja uzspied uz pārmaiņām, krievu valodu (rakstīt, runāt) pārzini ?
Kā mini, sabalsos par kaut ko un tad gadiem lasīs ziņās kā apsliktinās situācija, kā nostādi sevi kā potenciālo nebalsotāju ? Ka Tev ar to nav nekāds sakars, es nebalsoju, man pie dirsas, tas mani neskar ? Izklausās arī pēc neliela nozieguma. Tikai nepārproti, ja visus gadus draugus aicināju iet balsot, tad šādu stimulu sevī vairs neizjūtu, pats par sevi nezinu vai iešu.
Balsot par Sudrabu ? Mute jau viņai liela, tikai no tās visas bļaustīšanās taustāmas jēgas nekādas nav.
Kā arī apnicis klausīties un lasīt komentārus: lohi, domāt ar galvu vajag par ko balso. Ja domātu ar galvu, sen būtu nospļāvies un šeit vairs nebūtu, iekšējā balss neļauj, kaut kas stiprāks par aprēķina domām.
0
Tātad mans pesimistiskais prognozējums.

Rudens vēlēšanās Saskaņas Centrs dabū parlamentā visvairāk vietu un veido koalīciju kopā ar LPP/LC jeb šleserēniem. Notiek debates apr to kurš būs premjers: Šlesers vai krievu kalvītis Urbanovičš? Prezidents bezmugurkaulnieks ievēl Urbanoviču, bet Šlesers ieperinās kādā ministrijā, jo SC un LPP/LC parakstījuši kopīgu paktu par sadarbību. Sākās visādu likumu pieņemšana: balss tiesību piešķiršana nepilsoņiem, krievu valoda otrā oficiālā valoda, krimināla sodāmība jebkuram, kurš piedalās 16. marta pasākumos, Latvijas okupācijas absolūta noliegšana (dēļ tā mainīs programmu vēstures stundās skolniekiem). Ciemos atbrauks Putins ar Medvedjevu un apsveiks abas partijas par 'labajiem panākumiem', jeb aktārtotu rusifikāciju. Prezidenta termiņš beidzies - Saeima domā ko vēlēt? Ždanoku vai Šleseru? ar nieka dažu balsu pārsvaru ievēl Ždanoku. Tiek atkārtoti lemts par to, vai prezidentam nevajadzētu lielākas pilnvaras. Nobalso par. Latvija ir prezidentāla republika. Sākās pamatiedzīvotāju absolūta diskriminācija, 18. un 11. novembris tiek izņemti no svinamo dienu saraksta, par lielākajiem valsts svētkiem kļūst 9. maijs.... var turpināt ilgi un dikti, z-bala jau... Bt jūs paši zināt, kas draud ja SC tiks pie varas.
0
nekas tads jau nenotiks .. tik krievelli jutīsies labāk, jo viņiem liksies, ka ir atgriezts skābeklītis-var elpot!

žēl, ka esmu tāds sēne! visi kaut kur brauc prom stradāa sapņo...
es te tik sēžu kājas sūnās rokas iecementātas betonā..
kaut kam ļoti debīlam jānotiek, lai mani izkustinātu no šitādas valsts, bet nuuu... nez kas driz te talak darīsies!
Smadzenes man ir rokas kājas man ar ir.. it kā jau ar ko es esmu sliktāks par deputātiem? Kas es ar nevaru izdomāt kā nozagt naudu vai tirgot gaisu? 8)
0
^ interfrontisti ārdīsies... un kā vēl ;)
0
hmm....ideja pati par sevi laba, bet par tiem jaunajiem...tas arī skan labi, tikai labi zinot ietekmi, tad jābalso tā lai vecie ir pēc iespējas tālāk no politikas...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas